30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Yak zrobiti z paperu schos tiikawa

Håndværk fra papir med egne hænder

I dag er papir det billigste og mest tilgængelige materiale. Hvad kan du selv gøre med papir? Det første der kommer til at tænke på er naturligvis et postkort.

Postkort selv

Kreativ med kærlighed

Postkortet var for længe siden en følgesvend af enhver gave til en fest, og i nogle tilfælde en vidunderlig uafhængig gave. Et levende eksempel - valentines. Tykt papir eller pap, af forskellige farver, sakse, lim - dette er det mindste sæt af værktøjer, der er brug for. Den enkleste løsning er at folde arket i halv og dekorere med applique. Eventuelt dekorativt materiale kan gå i kurset: stykker stof, blonder, bånd, knapper og så videre. Mulighederne er kun begrænset af din fantasi. Hvis du har et barn - forbinder det med denne lektion, vil han være glad. Lidt tålmodighed, og du kan få en stor forfatters arbejde.

Fra to lag papir kan du lave et volumetrisk kort. Til dette påføres et mønster på det indre lag og skæres ud langs konturen på en bestemt måde. Ved at bruge spillet i to farver, kan du få her så vidunderlige postkort.

Eksempler på bulkkort

Postkort lavet af dig vil efterlade de lyseste minder fra dig

Teknikker til udsmykning af postkort anvendes i vid udstrækning i en anden slags håndværk fra papir - i scrapbooking.

Scrapbooking - Dette er produktionen af ​​familie- eller personlige fotoalbum, der er dedikeret til enhver begivenhed: bryllup, fødselsdag, rejse, enhver begivenhed, som kan fortælles om at bruge en fotokollage. Scrapbooking er længe gået ud over fotoalbum, og i dag er denne teknik indrettet med mange ting: kasser, pakker, billeder, kalendere.

Børns album med fotos

På trods af at de nødvendige materialer til denne fascinerende besættelse kan købes i specialforretninger, har netværket mange opskrifter, såsom at lave specialpapir eller dekorationer til scrapbooking selv. Især er papiret lavet af aviser, indpakningspapir, en æske med spiritus eller endog æg, med tilsætning af græs, tråd, palæer eller konfetti.

Samt postkort scrapbooking til ornamenter bruger halv-perler, bånd, fletning og blonder. Derudover anvendes papir ornamenter fremstillet af teknologi Pergamano og quilling

Pergamano - Prægningsteknik på pergamentpapir. Det professionelle værktøj erstattes med en almindelig stift med en rund spids eller en hækling. Manicure næsebor og samme pin er nyttige til fremstilling af huller. Og det gamle computersæt vil udføre substratets funktion. Tålmodighed og fantasi hjælper dig med at skabe kunstværker.

Pergamano blev opfundet i Europa af nonner i middelalderen. På den måde udarbejdede de siderne i den hellige skrift.

Det menes at de også var de første til at bruge en anden teknik - quilling: dette er kunsten at gøre applikationer fra snoet tynde strimler af papir. Ikkenene sår tynde papirstrimler med gyldne kanter på fuglens fjer og brugte spiraler bruges til at dekorere bøger, medaljoner, indramning ikoner. I dag bruger quilling mestre det i vid udstrækning i udsmykning og dekoration af interiører.

Pergamano "Med den nyfødte!"

De enkleste elementer i quilling kan mestrer selv af et barn i grundskolealderen. Denne lektion vil hjælpe med at udvikle dine børns kreativitet og fantasi.

Forskellige anvendelser af papir

Bi til interiøret

Origami i form af applique

origami kaldte kunsten af ​​hele bladet, fordi den klassiske teknik forbød ikke kun at skære arket, men endda at rive det. Børn med fornøjelse er involveret i folde figurer fra papir, denne lektion vil bidrage til at frembringe din børns omhu, udholdenhed og kreativitet. Ved hjælp af origami kan du ikke kun have det sjovt, men også skabe et fantastisk objekt til indretning af interiøret, for eksempel et børnelokale.

Stil i detaljer

Sommerfugle fra hvidt papir

Storfarvede sommerfuglefløjte

Du kan dekorere med papirprodukter en lysekrone på loftet

Ornamenter fra papir til enhver fest

Du kan lave fan dekorationer fra gave eller farvet papir

Blomster til indersiden af ​​bølgepapir

Vi afgrænse, klippe ud og runde ud.

Blomst som gave fra bølgepap

Håndværk fra aviser

Fra papir med egne hænder kan du lave ikke kun dejlige smykker, men også meget nyttige i hverdagens ting. Alle i huset har en stak gamle aviser og blade. Vi skifter den voksende stabel fra sted til sted, ind i garderoben, på balkonen, ind i garagen, indtil vi endelig tør at tage alle disse ting til skraldespanden. Og i mellemtiden fra gamle aviser og magasiner er det muligt at skabe sådanne mirakler.

Produkter fra avisrør, snoet på en speciel måde og malet med akrylmaling, kan ikke skelnes fra kurv fra vinstokken.

Kister fra avisen

Kurv fra avisen

Hytter til dyr

Hus til børn

Børnemøbler til leg

Motorcykler af pap

Prøv at gøre noget med barnet, og varme minder om denne begivenhed vil altid forblive i hans sjæl.

Håndværk fra papir af egne hænder: 8 usædvanlige ideer til børn

Papirhandværk kan laves for sig selv og til salg. I moderne skoler og førskoleinstitutioner lægges der stor vægt på papirarbejde. Både børn og skolebørn elsker at skabe originale håndværk lavet af papir. Arbejder med hende udvikler barnet sin fantasi, lærer at tænke kreativt og videreudvikler fingrene i sin fine motoriske færdigheder.

Original håndlavet papirhåndværk: diagrammer og skabeloner

Enkle volumetriske kasser til gaver eller volumetriske figurer kan laves med egne hænder og tegne et diagram på et stykke papir. Mange håndværk er næsten umulige at folde uden ordninger. Takket være skabelonerne kan du oprette komplekse volumetriske forfalskninger af farvet papir eller pap. Smukke pyntegjenstander, modeller af møbler og meget mere er under kraften af ​​enhver elsker af kreativitet.

Ordninger og skabeloner til oprettelse af papirhåndværk kan købes på internettet eller i butikken til håndarbejde

For at gøre dette skal du finde på internettet, for eksempel på Masters landets side, hvilken som helst skabelon du kan lide. Dyr, fugle, legetøj - alt kan skabes ved hjælp af færdige skabeloner og ordninger.

Hver skabelon ledsages af en instruktion, hvorpå det bliver nødvendigt at indsamle den håndlavede artikel. Skabelonen skal downloades, udskrives på printeren, klippe ud en konturfigur. På hver figur på skabelonen vil der blive trukket stiplede linjer, hvorigennem modellen skal bøjes. Klar modellim med lim.

Letvægtspapirhåndværk til babyer

Børn har vist interesse for papir siden barndommen. For at indgyde en kærlighed til kreativitet, bør forældrene tiltrækkes til oprettelsen af ​​en række diy fra papir. Du kan lave et smukt, lyst håndværk til en fugl, som barnet kan spille eller bruge det til soveværelseindretning.

Enkel kartonfugl:

 1. Ved mønster klippe formen af ​​en fugl, tegne en næb, fjer, hale.
 2. Fra et firkantet ark med farvet papir foldes accordeonet.
 3. Lav et hul og fastgør vingerne i det.

Håndlavet papir i form af en skildpadde er godt for børn

Hvis du skærer et par fugle, kan du lave en kinesisk brise på Feng Shui. Ved at hænge en fugl på en træpind kan en sådan artikel stjæles fra indgangen til børnehaven.

Alt arbejde med excision skal udføres af voksne eller under deres nøje tilsyn!

Efter at have arbejdet med papir, skal barnet folde hele instrumentet i en kasse. Så nøjagtigheden er produceret.

Stilfuldt håndværk lavet af pap og papir: tredimensionale malerier

Det enkleste håndlavede papir betragtes som en ansøgning, det studeres ofte i grundskolen. Et smukt tredimensionalt billede af lyse blomster vil være en original gave fra et barn til mor eller bedstemor. Blomster kan laves af hvidt toiletpapir eller servietter.

Hvis du køber toiletpapir til håndværk, er det bedre at bruge den dyre hvide med perforering, som derefter kan være let malet over.

Arbejde med servietter er meget simpelt, men du skal følge for ikke at bryde det ved et uheld. Derfor bør du være særlig forsigtig, når du opretter sådanne håndlavede artikler.

Den volumetriske lås lavet af et papir, er et glimrende legetøj til barnet

 1. Tør serviet fire gange, hæft det i midten. Skær en cirkel fra en serviet
 2. Hvert lag servietter løftes til gengæld og danner en frodig blomst.
 3. Fra grønbogen skæres 6-7 blade i henhold til skabelonen.
 4. Fra brun papir skær kurven, indsæt på et tæt rødt ark pap. Placer blomster og blade i kurven.

Kurven kan laves af bølgepapet af enhver farve, men det er ønskeligt at indsætte det i et par lag. I stedet for papir kan du bruge folie til bagning eller med chokolade.

Interessant håndværk lavet af papir: vævning

Måder at væve papirhåndværk meget meget, dette er en meget interessant og original måde at skabe håndlavede artikler på.

Den enkleste ting er at flette strimlerne af papir i et tavlermønster, hvilket skaber en genstand. En mere kompliceret måde er at væve papir fra snoet til ruller.

Afhængigt af hvilken type papir du vælger, vil dit håndværk have særlige egenskaber.

Takket være papir kan du lave et praktisk skakbræt

 • avis;
 • Glossy magazine;
 • Bånd til kasseapparater;
 • Almindeligt papir.

Lad os bemærke, at det er lettere at arbejde med et papir, der adskiller holdbarheden - håndværk i overensstemmelse hermed vil forlade mere stærk. Fra blanke magasiner bliver den oprindelige tegning.

Det er ikke nødvendigt at væve forskellige slags papirer indbyrdes. Tungt papir kan ikke sammenflettet med tyndt, og sommetider kan og rive det.

Færdige produkter kan dekoreres med bånd, perler, quilling blomster, alt hvad din fantasi kan.

Sådan laver du et papir fra papir: Forbered papirrør

Vævning fra papirrør er en meget interessant kreativitet. Du kan lave rør fra bladene i magasinet - materialet er tilstrækkeligt tæt og lyse billeder bliver den originale tegning på kurven.

For at gøre det skal du:

For at sikre, at papirrørene ikke bliver revet, skal du bruge tykt papir, når du forbereder dem

Til at begynde med forbereder vi rørene. Bånd med en bredde på 90 mm af enhver længde sættes simpelthen på spidsen. Vi lim kanten, tag nålen ud, forlader et par centimeter inde i røret, lim den anden kant.

For at væve er det ønskeligt tæt, afhænger dette af produktets nøjagtighed. Lad dig ikke distrahere af fremmede forhold, så arbejdet går tabt.

Ved gradvist at trække ud striknålen og stable papir på den, kan du forlænge dit rør til den ønskede størrelse. For at væve en kurv, bør rørets længde være sådan, at det er bekvemt at bøje det.

Smuk kurv: Papirhåndværk i etaper

Så vi lavede emnerne, derudover vil det kræve et stykke stærkt pap, saks og lim. Fra pap skal du skære bunden af ​​den fremtidige kurv. For at gøre dette, skal du for hvert mønster skære to papcirkler.

Nu kan du begynde at væve kurven:

 1. På den første papircirkel limes vi langs omkredsen af ​​papirrørene. Vi sætter en anden cirkel på rørene.
 2. Tube løft op og fastgør elastikbåndet.
 3. Enden af ​​et rør limes til bunden, så vi tager et stående rør ud udefra, vi fører ind og tager et andet rør indefra.
 4. Vi skifter mellem "udvendigt og indvendigt" indtil røret slutter.
 5. For at forlænge røret skal du indsætte et nyt vin i slutningen af ​​den forrige.
 6. For at kurven skal have en vis form, er det bedre at sætte en flaske eller krukke i kurven, når man væver.
 7. Vi væver alle rækkerne til den krævede højde.
 8. Hvis der er et stykke vin, skal du ikke skære det, det er bedre at feste det inde i den færdige kurv. For nøjagtighed kan du limes til et af rørene.
 9. Rammerør kan limes til kurvens vægge.
 10. Det færdige produkt er malet med akrylmaling, vent på fuldstændig tørring og maling igen.

En kurv papir er et fremragende indretningselement til ethvert værelse

Den dekorative kurv er klar, hvor du kan lægge en lille kunstig blomst eller tilpasse den under baubles og gummibånd.

Enkelt papirhåndværk: En engel på et juletræ

Til det nye år ønsker så meget at dekorere huset med en smuk indretning. Den nemmeste måde er at lave smukke papirhåndværk selv med en lille indsats. En engels håndværk kan laves selv af et barn på 4-5 år under forældrenes tilsyn.

Sådan laver du en julengle trin for trin:

 1. Fra det farvede papir udskæres to kvadrater på 10x10 cm. Fold dem med et accordeon.
 2. Lav en bøjning i accordeonet, træder tilbage fra enden 3 cm. En accordeon bøjer til højre, den anden til venstre.
 3. Fastgør den foldede fold til bunden af ​​ventilatoren.
 4. For at lave et hoved skal du skære 4-5 strimler bredt i fanens kant. Vi vind strimlerne på hinanden og danner en tæt cirkel. Fastgør hovedets størrelse med lim.
 5. Det resterende stykke papir er rettet ned.
 6. Lim halverne sammen. Englen er klar.

Ved hjælp af papir kan du lave originale dekorationer til et juletræ i form af engle

Hvis du vil dekorere juletræet med en lille engel, kan du binde en slange til en halo og hænge en håndlavet artikel på en gren.

Du kan også sætte det på toppen af ​​træet. For at beholde det skal du blot vedhæfte illustrationen til filialen med en almindelig kludespids.

Håndværk fra hvidt papir: et volumen snefnug

Volumetriske snefnug ser spektakulære ud, og de kan også dekorere lejligheden før ferien og dekorere træet. For at oprette sådanne håndværk skal du have papir, sakse, lim.

Hvordan man laver en tredimensionel snefnug trin for trin:

 1. Skær 6 firkanter fra ark papir.
 2. Fold firkanten to gange for at få en trekant. Lav indsnit fra bundfoldet i retning af det øverste hjørne. Nedskæringer bør ikke forekomme, du skal forlade et lille kløft mellem dem. Så lav 3 trekantede indsnit.
 3. Udvid arket og læg det foran dig i form af en diamant.
 4. Skjul den første indre række af strimler med hinanden, fastgør med lim.
 5. Drej den håndlavede artikel, gentag trin 4 med følgende strimler.
 6. Vend om og fastgør alle resterende strimler.
 7. På lignende måde lave 6 stykker snefnug.
 8. Hæft hinanden i 3 dele med en hæftemaskine.
 9. To klare halvdele limet sammen.

Volumetriske snefnug fra hvidt papir er gode til at dekorere et hus til nytår

På arbejdet er det bedre at bruge lim med en pensel eller en limpenne.

Hvis du lægger et bånd-loop i midten af ​​limningen, kan du hænge færdigt produkt overalt.

Hvidt og farvet papir er egnet til arbejde. Det vil være meget usædvanligt at se ud som en snefnug af papir, hvor den ene side er farvet og den anden side er hvid.

De mest enkle børns håndværk lavet af papir uden saks

Nem og smuk håndlavet til børn - "Universet gennem et barns øjne". I figuren kan du skildre måneden, stjernerne og andre himmellegemer. Dette håndværk kan laves uden at skære.

At arbejde, har du brug for meget få materialer - lim, konfetti (eller små stykker af revet papir) og et mørkt blåt ark pap.

 1. Fra krakkere til at samle konfetti eller skære et hul i en bunke med små cirkler af farvet papir.
 2. Tag en stencil og sæt en tegning på arket - en halvmåne, stjerner og planeter.
 3. Malede figurer male over PVA og indtil den er tør, drys konfetti klar.

Et klarbillede kan dekoreres med en skinnende ramme, den skal finhakket nytårsregn og på samme måde klistres på billedets overflade.

Der er en bred vifte af papirhåndværk, der kan laves uden brug af en saks

Arbejde med sådanne håndværk kan udføres selv med børn i førskolealder - i børnehaver eller cirkler af tidlig udvikling.

Denne metode kan indrettes og applikationer. Udsmykning, for eksempel skåret ud fra et grønt blad af et juletræ, kan du lave et smukt nytårs håndværk.

Fascinerende artikler fremstillet af papir til børn: bevægelige legetøj

Sådanne legetøj er meget interessante for børn. Du trækker på strengen, og dyret eller dukken bevæger knapene. Faktisk er det ret nemt at lave en sådan figur.

En underholdende legetøjsdukke kan laves af krydsfiner, men da karton er mere bøjelig i fremstillingen, vil vi analysere denne variant bedre.

Til arbejde skal du have pap, et par knapper, tynd wire, saks, stærk tråd og bards.

Flytbare legetøj af papir er en fremragende gave til barnet

Sådan laver du en dukkehunde:

 1. De bevægelige dele (poter og hale) trækkes særskilt på kartonen og skæres ud.
 2. Senere på disse punkter laver vi fastgørelser ved hjælp af wire eller carnations-bards. Du kan bruge knapper som en stop.
 3. Torso og hoved limet med tape eller lim til bambuspinden.
 4. I de præfabrikerede huller i poterne indsætter vi på bjerget og kombinerer med bagagerummet. Mellem hinanden binder vi benene med en tråd eller et gummibånd. Til dette gør vi to yderligere huller i hver fod, så de er placeret tættest på hinanden, og tråden var ikke synlig fra forsiden.
 5. På samme måde fastgør halen og tilslut den med bagfoden.
 6. Når vi har bundet en anden lang tråd til den ene mellem benene, vil den bevæge alle bevægelige lemmer.
 7. Det sidste stadium tegner, efter eget valg.

Efter at have udført en kat, ræv og en kanin ved hjælp af en lignende teknologi, er det muligt at arrangere en dukketeater til småbørn. Spillet på et yndlings eventyr med deltagelse af små dyr vil appellere til hvert barn.

Håndværk af papir uden lim: Den enkleste origami for børn

Origami-teknikken er ret kompliceret, men du vil gøre dit barn til et interessant 3D-legetøj med dine egne hænder.

Denne kylling er et af de mest interessante og relativt enkle håndværk. Papirarket skal være firkantet.

Tip: Hvis du fortsætter med at rive væk fra de meget revet kanter, bøj ​​arket i begge retninger.

Når du vælger en fremtidig sammensætning for at skabe origami, skal du vælge håndværk uden komplekse elementer

Til skæring kan du bruge en saks eller linjal med en skarp kontorkniv.

Origami kylling skridt for skridt:

 1. Placer firkantet ark diagonalt. Udvid, fold i halvdelen.
 2. Drej, venstre og højre hjørner af firkanten bøjes indad, kombinere dem midt på pladsen. Det var en femkant.
 3. Vi bøjer spidsen af ​​keglen i midten. Så bøjes den samme kegle i den modsatte retning, så et lille hjørne - fremtidens næb-dukker op ud over bladets kant.
 4. Kombiner venstre og højre side af hele håndværket, læg det så at næbet var til venstre.
 5. Det øverste højre hjørne er bøjet ind i midten af ​​produktet.
 6. Nederste højre hjørne, den består af to ark, de er bøjet udad for produktet. Det gør vi ved at kombinere underkanten, samtidig trækker vi et lille hjørne ud af den fjerneste venstre kant - det er kyllingens fødder.
 7. Vi viser en lille hjørnehale.
 8. Vi sænker regningen lidt nedad. Du kan male med en almindelig rød blyant for større realisme. Tegn øjet.

Sådan håndværk kan overraske et barn, intrigere ham. Ved at skabe interesse for legetøjet, kan du tiltrække barnet til at hjælpe med at skabe en sådan origami næste gang.

Master-klasse: håndlavet papir håndværk (video)

Faktisk kan papir og pap fremstilles så mange håndværk, der ikke kan nævnes - dyr, fugle, biler, dukker. De kan være klare eller enkle, farvede eller hvide. Jo rigere din fantasi, jo mere interessant viser det sig.

Yak zrobiti z paperu schos tiikawa

Copyright © 2012-2016 Børnenes håndværk, mester med glæde!

Kopiering af materiale fra webstedet er forbudt, selv ved at bruge et hyperlink!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

72 + = 74