30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Yak zrobiti odinichku for folks dag

Hvordan laver man et tal på 1 pr. År fra servietter?

Hvordan laver man et tal på 1 om året fra servietter (en detaljeret mesterklasse med billeder og videoer)?

Din baby er allerede 1 år gammel, og den første fødselsdag skal være mindeværdig. Klæd plads til en ferie og til et fotografering. En fremragende løsning vil være at lave et smart stykke servietter.

Hvis du prøver, kan du lave et stykke servietter med dine egne hænder. For at gøre dette skal du have pap, lim, flere pakker servietter af forskellige farver, maletape.

Fra kartonet laver vi en blank for vores enhed. Dens dimensioner kan variere afhængigt af hvilken effekt du vil opnå.

Du kan selvfølgelig gøre figuren flad og fastgør den til væggen, for et fotografering, det vil gøre.

Men volumenbilledet ser meget mere imponerende ud. Men til dette formål er det nødvendigt at give vores enhed volumen, lim det sammen med lim lim tape. Som følge heraf skal du få noget som dette.

Lad os nu lave blomster fra servietter. Det er nødvendigt at folde serviet flere gange og hæfte i midten med en hæftemaskine. Derefter skærer vi en cirkel ud af det foldede serviet. Hvert lag af vores blomst fra serviet, du skal skære lidt på kanten, ikke mere end 3 millimeter. Nu skal hvert lag af serviet hæves og tilføjes lidt, hvilket efterlader det laveste lag fladt til limning.

Dernæst skal du male lagene, så blomsten viser sig. Nu er det kun nødvendigt at indsætte blomsterne på vores ramme af en enkelt, langs hele omkredsen, bortset fra bunden, selvfølgelig. Det tal er klar. Odinichka viser sig at være lys, voluminøs og meget smuk.

Sådan laver du et ciffer 1 om året fra servietter - trin for trin instruktion

 • pap (helst en stor kasse fra under husholdningsapparater);
 • almindelig scotch tape;
 • Papirservietter af den ønskede farve;
 • en hæftemaskine;
 • lim.
 1. Først skal du tegne enheden på enheden på pap og skære den ud. På det andet ark karton tegner vi en figur og skærer den også ud.

Til at begynde med skal du oprette en robust trådramme i figur 1 fra pap. Du kan gøre figuren volumetrisk eller flad.

I enhver version vil figuren se højtidelig.

Derefter laver vi små blomster fra servietter, som derefter limes til papen med en kerne.

For at lave en blomst er det nødvendigt at folde serviet flere gange for at lave en firkant. I midten ved hjælp af en hæftemaskine fastgør vi serviet. Klip cirklen ud, så hæfteforbindelsen er i midten. Afskal kronbladene og indsæt tallene på kartonemnet.

Du kan også eksperimentere lidt med farvede servietter for at gøre figuren mere farverig.

Figuren 1 af servietter er gjort simpelthen, men i lang tid. Du kan lave en flad base enhed af pap og dække med blomster fra servietter, og du kan gøre en voluminøs og pasta på alle sider.

På barnets første fødselsdag gjorde min mand og jeg en voluminøs figur til en fotosession og dekorere en candy bar.

Grundlaget var lavet af bølgepap. For stabiliteten i basen blev der tilføjet flere lag karton plus cylindriske stivere indeni, således at nummeret ikke blev trykket, da det blev trykket. For nemheds skyld med at transportere et lille hul blev skåret bagfra.

Alle kartondele blev limet sammen med en termo-pistol. Derefter spredte de sig over de spredte servietter, så kartonet ikke skinnede mellem blomsterne. Blomster fra servietter gjorde den nemmeste måde, som i denne video:

Gør figuren 1 er opdelt i to faser.

Trin 1, det sværeste: Fra det store ark karton skærer vi ud og limer det volumetriske tal 1. Du kan bruge stencilen, der er vedhæftet nedenfor. Glem ikke at tilføje 2-3 cm (afhængig af størrelsen af ​​figuren) på folderne.

Trin to. Vi har brug for servietter af forskellige farver, bedre kontrasterende:

Skær kludene "skørt 9quot; (se figuren):

Lim nu vores figur med skæreservietter fra alle sider. Det skal se sådan ud:

For drengen vil hvidblå, hvidgrønne farver passe, hvid-pink, hvidgul og andre lyse kombinationer vil se smukke ud for piger.

Volumetallet ud over pap kan laves af skum. Polyfoam er slidstærkt, det er mere bekvemt at klippe det, behøver ikke at lime delene i lang tid, det vil ikke mislykkes.

Du har brug for 2 ark polystyren 5 cm tykt. Først på et stykke papir tegner du et smukt fladt nummer 1. Dette bliver din stencil. Derefter overføres billedet til hvert af skumpladerne. Skær tallene med en kniv og lim dem sammen med PVA lim. På emnet limes mange papirblomster, så der ikke er huller.

Du har brug for mange blomster, så du bør vælge en måde at gøre dem på, hvilket tager lidt tid. De mest populære blomster til dette er servietter i form af nelliker, roser og pioner.

 1. Tænk på størrelsen af ​​blomster, du har brug for. Blomsters diameter = side af firkanterne, som skal skæres fra servietter. De har brug for 15-20 stykker pr. Blomst.
 2. Fold firkanterne med en bunke og piercér hæftemaskinen to gange tværs i midten af ​​firkanterne.
 3. Skær en jævn cirkel, skær frynsen langs kanten.
 4. Løft hvert lag serviet op til midten, så det andet lag og så videre. Den sidste cirkel bliver bunden af ​​blomsten.

 1. Tag et serviet og en blyant. Skru kanten af ​​serviet på blyanten i 2-3 omdrejninger.
 2. Fingre flytter serviet til midten fra enderne af blyanten. Det viser sig "accordion9quot;.
 3. Fjern blyanten. Udskyde det første billet-kronblad.
 4. Lav en anden 6-8 af de samme kronblade.
 5. Begynd at samle rosen, gør kernen i begyndelsen, og læg derefter kronbladet bag kronbladet.
 6. Bunden fastgør kronbladene med tape, afskær overskydende servietter. Rosen er klar. Gør sådanne roser meget. Sådanne blomster limes let til bunden af ​​tallene fra skummet.

 1. Fold serviet fire gange, du får en firkant. Skær bølgerne langs to tilstødende sider af pladsen.
 2. Rør serviet. Fold det med et accordeon og fiks det i midten med en ledning.
 3. Alternativt løft hvert lag serviet til midten, både på højre og venstre side. Som et resultat vil en storslået blomst vise sig.

Den første fødselsdag i livet er en meget vigtig begivenhed, primært for mor og far.

Og kagen ønsker at være smuk til sin baby og dekorere bordet med værelset, og endda dekorere fødselsdrengens dreng selv smukt, så alt bliver husket, og alle optagelserne viste sig at være vellykkede.

Et af de mest populære elementer i indretningen til første fødselsdag er lydstyrken en.

Det kan nemt gøres hjemme fra improviserede midler.

For at gøre lydstyrken et til et år vist sig smukt, har vi kun brug for papkasser, farvede servietter, en møbler hæftemaskine, sakse, scotch tape.

Først vil vi lave et skelet af enhed fra en pap.

For at gøre dette skal vi tegne og skære 2 enheder og derefter forbinde dem med en stribe karton, hvilket vil give tykkelse, fastgør alt med tape.

Til indretning odinichki nødt til at lave et stort antal pomponchikov af servietter.

For at gøre det er det nemt at lave et billedskema mere lavt.

Næste pomponer er fastgjort ved hjælp af en møbelstifter til enhedens design.

Alt, et til et år, lyst og smukt, klar!

For at gøre figur 1 af servietter på datterdags eller sønns navnedag skal du først skære rammen ud af pap. Jeg råder dig til at bruge flere farver servietter - så det bliver mere smukt.

Når du skærer ud rammen, rives servietterne i små stykker, mærkes på boksen, hvor den farve, der skal limes og ved hjælp af PVA (eller endnu bedre - ved hjælp af en flydende pistol) lim servietterne til pap. Så du kan skabe en sådan skønhed:

Lav en masse interessante ting til barnets jubilæum. Så, for eksempel, kan du lave en meget smuk, voluminøs og elegant dekoreret figur bare ved at bruge almindelige servietter af forskellige farver som en dekoration.

Først skal du lave en skabelon som denne fra pap:

Fortsæt derefter med at lave blomster fra de mest almindelige servietter:

Og nu, ved hjælp af lim, vedhæftes blomsterne til figuren som denne:

Det er bedst at vælge en solskinnelig gul farve, det passer til både drenge og piger.

Først og fremmest skærer vi en ramme fra karton 60x35, så fra servietter er det nødvendigt at lave stykker af 200 farver som vist nedenfor, og klæb dem med en flydende limpistol.

Yak zrobiti odinichku for folks dag

Master klasse "One for the first birthday"

I marts blev jubilæet fejret ikke alene af os 🙂 Vores forlovede Daniil, fejrede også hans første fødselsdag, og hans mor, Tatiana Vasilenko, henviste kreativt til organisationen af ​​denne begivenhed.

En måned før fejringen, sammen med Danis far, scrupulously værkfører iriserende einichku til den kommende fotosession og deler gerne med os master klasse til dets fremstilling! Jeg giver hende ordet 🙂

Fødslen af ​​et barn er et særligt vigtigt øjeblik i en families familie. Og det første år af hans liv forlader de mest uforglemmelige minder: det første smil, den første "aga", den første zubik, de første trin og første fødselsdag ...

Jeg har ventet på dette første fødselsdag, som den dag, da Danya bliver født. Jeg ønskede at opfange i min hukommelse og på feriebilleder, den særlige betydning første år! Og så besluttede jeg at lave en symbolsk indretning i form af papir blomster.

Til fremstilling edinichki Du skal bruge:

 • Millimeter papir (til jævnt og smukt tegne en kontur);
 • lineal
 • En simpel blyant
 • saks
 • Stationery kniv
 • Tykt pap (helst fra husholdningsapparater)
 • Papirspidsbånd
 • Hæftemaskine med store hæfteklammer
 • Bølgepap
 • Lim PVA
 • Papirservietter
 • Meget tålmodighed :))

Først tegner den ønskede form af vores tal, Det bliver lettere og ligetil på millimeterpapir. Jeg havde sådanne størrelser:

Dernæst oversætter vi vores layout til pap.

at figur smukt set og var stabil, gjorde jeg det volumetrisk (dybde edinichki 16 cm), så klippe bagsiden og duplikere alle sidedetaljer med rektangler af passende størrelse.

Jeg vil gerne være særlig opmærksom på en så vigtig detalje. For at gøre kurven til at se smuk og glat, laver vi indsnit fra indersiden.

Vi lim alle dele med papirtape udefra og indefra for pålidelighed.

Herefter indsættes yedinichku fra forsiden med papirservietter. Jeg har hvidt, men det er tilrådeligt at bruge lyse farver eller samme farve som papirblomster, hvis edinichka vil være monofonisk.

Her er den sværeste del af arbejdet forbi. Nu den mest monotone

Det er meget nemt at lave en blomst. Tag bølgepapet, skær firkanterne 25 * 25, føj hver firkant 4 gange. I midten er denne firkant fastgjort med en hæftemaskine, og vi skærer en cirkel ud af den.

Endvidere løftes hvert lag separat, undtagen den nederste, og klæbes. Når alle lag er oprejst, spredes forsigtigt blomsten.

Når alle blomster er lavet (≈ 350 stykker), begynder vi at klæbe dem på PVA lim.

Bagsiden jeg dekorerede ikke med blomster, derfor lagrede jeg papirlag af papir i flere lag.

vores festlig lille en blev en glimrende indretning i området for billedet og efterlod behagelige minder i barnets første fotoalbum!

Afslutningsvis vil jeg sige en stor tak til Margarita, for den tid, vi kommunikerer, opdagede jeg mange nye og interessante ting for mig selv på kreative vilkår, der er nye ideer og vigtigst ønsket om deres udførelsesform!

Og selvfølgelig mange tak for at tilbyde at udgive en artikel om mig i min meget hyggelige blog og min master klasse "Edinichki for det første år".

Tanya, gensidigt tak for dit samarbejde, vi vil fortsat inspirere hinanden til kreativitet;)

Forresten, unge mødre Tambov! Tatyana med stor glæde vil tage ordrer for at lave en lignende figur til din fest. Gør din familieferie uforglemmelig! Læs mere her.>9gt;

image = noparse = true ">

BLOOM FØRSTE TILDELING

FUNNY SINGLE UNIT fik og meget velegnet. Kan meget mere importeres til at forberede sig til den vigtige begivenhed - søsters første år. OG FOTOER FANTASTISK.

Elena, tak! Denne første fødselsdag var virkelig vigtig for mig i min personlige plan))))

Cool, jeg troede i første omgang, at den er fra små håndklæder

Det er en ide, men jeg synes det er meget dyrt

Ideen er fremragende! Godt forældre!

Fabelagtig smukke! Men jeg var overrasket over denne idé om at lave en lille! Meget tilfreds!

Tak! Vores ene overraskede alle på festen))))

Azh 350 blomster. Jeg troede straks, at jeg ikke kunne) Men det viser sig, at sandheden er meget smuk, derfor må man formentlig bestille sådan skønhed fra herren selv og ikke være forfærdet over antallet af ornamenter.

En god ide. Og tak for inspirationen!

Tak, Catherine, for at organisere det kreative galleri af inspiration! Unge mumier, de er sådanne opfindere;) :)))

Det er fantastisk. Kiggede, blev ild, alt jeg havde brug for købt, jeg sidder masteruyu.Dumayu alt poluchitsya.Tolko Jeg vil lave to farver: hvid og blå. Tak for en god ide.

Fremragende, vellykket håndværk, og vigtigst af alt, en dejlig ferie!

Margot, men er det okay? Jeg mener bæredygtig? eller små kan falde?

Hvordan til at dekorere en enhed i et år med egne hænder?

Du er en ung og glad mor, som er i forventning om en stor ferie, fordi din baby har sin første fødselsdag (han bliver et år gammel). Du vil give ham en højere klasse glæde og søger nogle elementer fra designet. Dekorer enheden med egne hænder, dette er den bedste gave!

Efter alt skal du skrive alt ned på video, så barnet kan se det om et par år og forstå, hvordan mor prøvede ham. Så her kan du finde nogle originale ideer, så smukt og med en sjæl, efter at have brugt lidt af din tid:

Bare rolig, børnene vil blive glade for, fordi du alle gjorde det med kærlighed. Der er forskellige muligheder for registrering odinichki: lav en enhed af bolde, men det vil se mere elegant ud - en volumen enhed papir. Først skal du oprette en ramme af pap (her skal du bruge en gammel kasse fra husholdningsapparater). Og så dekorere det efter eget valg med papir (farvet eller gave) eller roser (gør det selv eller køb det).

En enhed lavet af marmor

Kartonramme for en volumetrisk enhed

For piger skal du vælge en lys rød eller pink farve til en enkelt, for drenge - en blå farve.

Til piger fra papir

Lavet af blomster

Du kan selv lave blomster

Eller køb allerede klar

Til drenge med blomster

Nu ved du hvordan man kan dekorere en enhed i et år med egne hænder, bare vælg en af ​​de mange muligheder. Du kan også se en lille video, hvor foreman demonstrerer, hvordan hun forbereder en voluminøs enhed til fejring af fødselsdagen for barnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

31 − = 28