30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Yak zrobiti bogmærke

Bogmærker til bøger med egne hænder: hjerter. Origami, scrapbooking, børns stil, pigtails - masser af selvfremstillede bogmærker (foto)

Hvis du vil huske den side, hvor læsningen af ​​din yndlingsbog blev afbrudt, er dagens mesterklasse nyttig. Hvis børn begyndte at bede dem om at lave bogmærker til bøger, vil denne artikel være nyttig. Håndværk er meget interessant og nysgerrig. De vil tage lidt tid, og dette vil spare familiebudgettet fra unødvendige ture til butikken.

Bogmærker til bøger i form af hjerter

Sådanne bogmærker til bøger er lavet af gamle postkort fra den sovjetiske æra eller specielle dekorative papir. Sider med landskaber fra magasiner og aviser kan også komme til nytte.

Materialer og værktøjer: gamle postkort eller dekorativt papir, pap, almindeligt hvidt papir, klisterlim, saks og blyant.

Tag et ark almindeligt hvidt papir. Det bøjer i halv diagonalt.

I hjørnet af det foldede blad tegnes en oval som på billedet.

På den ovalede linje skæres et blad i form af et hjerte ud. Det bliver en skabelon til videre arbejde.

Det resulterende hjerte er placeret på et postkort og omgivet af en blyant.

Fra pap er en hjerteform skåret mindre end den forrige.

Alle de resulterende detaljer limes sammen. Om nødvendigt indsættes et kartonhjertet mellem alle arkene for at holde formen af ​​et bogmærke lavet af egne hænder.

Sådan bogmærkes en bog med dine egne hænder på et elastik

Sådanne bogmærker vil være vanskelige at tabe. Hele hemmeligheden i den syede elastik, som altid forsigtigt klemmer de sider, du har brug for.

Materialer og værktøjer: Papir simpel hvid, tynd klud med et mønster (det anbefales at bruge et bomuldsprint), filt, sakse, blyant, viskelæder, nål, tråd, elastikbånd til tøj, lim, børste til påføring af lim.

På hvidt papir er der trukket en simpel sommerkjole uden ærmer.

Det resulterende mønster skæres og overlejres på stoffet. En lille kjole skæres ud på mønsteret.

En skåret kjole sættes på et stykke filt. Det er nødvendigt at klæbe den første til den anden ved hjælp af lim. Ved afslutningen af ​​arbejdet forventes der en vis tid, hvor den påførte lim tørrer grundigt. I dette tilfælde er der ikke behov for at arbejde stoffet langs kanten. Hun vil ikke smuldre.

Når limen tørrer, bliver den ekstra filt skåret i form af kjole.

Ved hjælp af en nål og tråd langs kanten er en søm manuelt lagt. Den bærer en ren dekorativ funktion.

I hænderne på et stykke elastik. Begge ender syes med hånden. Placér sømmen på bagsiden af ​​bogfanen.

Fra filten skæres et rektangulært stykke på 4 cm i længden og lidt mere end tyggegummibredden. Ved hjælp af lim limes det i stedet for at sy de to ender af gummibåndet.

Bogmærke er klar! Om ønsket kan gummibåndets ender ikke søges. Det er nok at indsætte den ene ende af bogen til bogens omslag, og den anden - til den håndlavede. Skjul stedet for limning er også bedre ved et stykke rektangulært filt.

Bogmærke dine bøger i origami-teknikken

Du kan indsamle et sådant bogmærke om et par minutter. Det er absolut ikke en skam at tabe, fordi at lave en ny er en nem opgave. Og bedst af alt, for at lære dette barns listighed - og han selv vil samle det efter behov.

Materialer og værktøjer: Et stykke dekorativt papir af rektangulær form.

Papir med rektangulær form bøjes vandret og lodret i halvdelen.

I vandret foldet tilstand bøjes venstre og højre vinkel skiftevis opad som vist på billedet.

Papir bliver til en slags konvolut.

De fire øverste hjørner af det fremtidige bogmærke, foldet af egne hænder, bøjes indad.

Alt, et usædvanligt og enkelt bogmærke papir er klar!

Bogmærker til bøger med egne hænder i scrapbooking teknologi

Bogmærkerne i denne teknik er romantiske og fantastiske. De kan absolut gives som en gave. De bliver nøjagtigt brugt, hvis nogen i familien læser bøger eller blade.

Materialer og værktøjer: dekorative papir, pap, saks, lim, buer, slag.

En rektangulær form af det fremtidige bogmærke skæres fra det dekorative papir.

Den højre kant af rektanglet kan gøres bølget til en række, hvis teksten på tegningen tillader det.

Under bunden af ​​papen skæres ud og limes. Det vil være mange års brug at holde en tæt formet.

Et hul er lavet øverst i bogmærket ved hjælp af en puncher. Gennem det lægger han et bånd og binder sig på en bue.

Et bogmærke lavet af papir med egne hænder kan dekoreres med en dekorativ blomst, halvperler, gnistre.

Og et bogmærke lavet i denne stil, som i billedet nedenfor, kan præsenteres for en mand, for eksempel. Hun er en reserveret karakter i flere engelske fag. Forresten er knapperne på den håndlavede limet, men ikke syet. Dette er et vigtigt punkt.

Sådan laver du bogmærker fra papir med egne hænder

Alle bogmærker af dette emne er strengt lavet af pap. Kun han er i stand til at leve længere end andre materialer i kontakt med børnene.

Materialer og værktøjer: farvet eller dekorativt pap, klisterlim, saks, blyant, viskelæder.

Denne romantiske håndlavede artikel er til piger.

Samlingsteknikken er enkel. Fra pap er to typer hjerter udskåret: små og lidt større. Et mindre hjerte er limet til en større. Det er dog vigtigt at anvende lim kun på toppen af ​​fartøjets runde. Ellers trykker fanen Papir ikke på arket. Når limen er tørret, kan håndværket bruges.

En sådan hobby vil underholde børnene hver gang bogen åbnes.

Arbejdets kerne er enkel. En rektangulær form skæres af et ark farvet pap. Med en blyant tegner de lange næser og trunker. Med saks langs linjen skæres disse næse og trunker ud. På bogmærkerne limes legetøjet øjne og horn. Det andet lag af samme rektangulære pap skal nødvendigvis limes, kun nedenunder, som et substrat.

Dette bogmærke er en ægte humørforstærker. Han vil altid fylde en kop te, som er tid til at drikke, læse et volumen Dostojevskij, der er givet til læsning i skolen.

Et krus er skåret fra papiret. En kopi af pap er udskåret. De lim sammen med hinanden. Men tovet er indsat i håndens øverste del. Ved sin anden ende limes et dobbeltfoldet stykke papir. Det symboliserer en tepose, formentlig faldt i dette krus. God ide!

Ideen om et sådant bogmærke ligger i børnenes tegneserie om Carlson. Børn vil være glade og sjove at se det hver gang.

Et håndlavet papirfartøj er lavet af hvidt karton. Et tegn på en tegneserieagtig støbt med et stort smil og ophævede stifter er tegnet. Et smil sættes lige igennem. Det er det for det og holder bogmærket på arket.

Wicker bogmærke til bøger fra papir med egne hænder

Det sværeste er at lave et bogmærke papir med egne hænder i håndvævteknikken. Den enkleste er fletningen af ​​pigtails.

Materialer og værktøjer: farvet papir, tosidet tape, saks, linjal, stans, et stykke af et reb eller et bånd.

Fra papir skåret striber bredde på 1,5 cm to farver.

Strimler tages i antal 3 stk. De er klæbet med klæbebånd som vist på billedet.

På toppen af ​​alle vandrette strimler limes en anden vandret.

Processen med vævning begynder. Designet udfolder sin eneste vinkel op. På højre side er en hvid strimmel bøjet til venstre.

Næste spejlet - på den anden side.

Drej alle de andre strimler skiftevis: så på højre side, så til venstre. Fletningen snuble langsomt og trofastt.

I slutningen af ​​papiret er pigtail spidserne. De er skåret af med saks. Bunden af ​​fanebåndene er limet med et dobbeltsidet tape.

Et hul er lavet øverst i bogmærket ved et hul. Gennem det er indsat spidsen af ​​et reb eller tape. En knude eller bue er bundet.

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Vi laver bogmærker med papir med egne hænder

Tvisten om hvad der vil vinde - en klassisk papirbog eller elektronisk, minder om historien fra filmen "Moskva tror ikke på tårer": En af hovedpersonerne hævdede, at der snart ville være andet end tv - ingen teater, ingen biograf. Livet viste sig at han havde fejl. Det er det samme med bogen.

Ja, nogen er mere praktisk end elektronisk. Imidlertid er "papirvarianten" uden konkurrence. Hvilken rigdom og variation tilbydes af boghandlere! Hvordan løber øjne, der studerer indholdet af hylder og tællere, væk! Og hvis der er en bog, så har du brug for et bogmærke til det.

Lidt historie

Så snart folk lærte at lave bøger eller noget der lignede bøger, kom de op med bogmærker. For eksempel markerede de gamle egyptere de nødvendige ruller med stykker papyrus.

Senere i håndskrevne tomater (første pergament og derefter papir) på en eller anden måde nødt til at bemærke de nødvendige sider, for ikke at vende gennem det voluminøse volumen "fra og til" på jagt efter nogle "valgte steder".

Ægte sider måtte tages hånd om, så de ikke ville blive revet. Senere i bogen begyndte at indsætte silkebånd.

Denne teknik anvendes i dag, men kun i dyre, klassiske publikationer. For alle andre har du brug for bogmærker.

dog papir findes oftest. Det vigtigste er, at de kan laves med egne hænder og tiltrækker selv små børn til arbejde. Hvilke bogmærker kan jeg lave for bøger?

At lave papirbogmærker med egne hænder er måske en af ​​de enkleste måder at lære dine sønner og døtre på at lave.

Barnet vil udvikle hændernes motoriske færdigheder, føle smagen for kreativitet, og vigtigst af alt - meget hurtigt se resultatet.

Det er ingen hemmelighed, at små børn næppe har tålmodigheden til at arbejde på et håndværk i dage eller uger, og et kreativt bogmærke til bøger kan laves om aftenen.

I processen med kreativitet dannes færdigheder i håndtering af værktøjer og materialer, der sandsynligvis vil være nyttige i fremtiden. Her er hvad du skal forberede for at komme i gang:

 • Papir (hvid og farve),
 • tyndt karton;
 • linje;
 • saks;
 • blyanter og markører;
 • klæbende blyant.

Originale teknikker til præstation

Du kan lave et bogmærke i form af en almindelig lang stribe papir, eller du kan vise din fantasi, så det vil være mere interessant for dig og børnene at arbejde. Først skal du vælge teknikken til at lave et bogmærke. Følgende muligheder er egnede:

 • applique,
 • scrapbooking;
 • origami;
 • vævning;
 • quilling.

Blev du inviteret til den smukkeste og romantiske fest? Her er der mange ideer til at præsentere en original og billig gave til et bryllup.

Være på en krukke af et barn ved Komarovsky's metode - 10 anbefalinger og lidt om fysiologi.

Med ansøgningsteknikken er mange kendte, det er enkelt og tilgængeligt lige til førskolebørn. De kan stole på at skære ud af elementerne i "indretning" af farvet papir, hvis konturer tidligere er tegnet af voksne - frugter, legetøj, små dyr.

Som basis skal du tage en stribe papir (omtrentlige parametre: 20-25 cm i længden og 6-8 i bredden).

Elementer af "indretning" limes til underlaget ved hjælp af lim og pensel. Se på billeder af interessante bogmærker for bøger lavet med papirhænder:

Scrapbooking i form af ydeevne ligner en ansøgning, men adskiller sig fra det med "indhold". Betydningen af ​​denne metode er holde nogle små ting fra fortiden, som kan fremkalde hyggelige foreninger, minder.

Dette kan være et fragment af børns tegninger, avisudklip, håndskrevne noter, fotografier. Udvalgte elementer skal foldes i form af en original sammensætning og limes til basisfanen.

Metoden for origami er normalt lavet af nogen tal, poster. Til bogmærker passer de også til hinanden, hvis de ikke er for voluminøse. Nogle sjove figurer kan f.eks. Udfylde bogmærken.

Se en video om at lave papirbogmærker til bøger med egne hænder i origami teknik:

Hvis du behersker vejen sammen med børn, vil du være i stand til at lave meget smukke originale og varige bogmærker, fordi papiret bliver foldet ind i dem flere gange. Det er mest bekvemt at væve fra flerfarvede striber tre centimeter bredt (de foldes for at opnå en bredde på 0,5 centimeter), længden af ​​strimlerne er vilkårlig, omkring fyrre centimeter.

Hvis du har mindre ark, lav en lim. I alt kræves der fem sådanne strimler til bogmærket-pletenki. Lad dem være af forskellige farver.

Vi laver en bogmærke kurv for bøger, en vævning:

Quilling teknik er allerede "aerobatics", En lektion for forældre og ældre børn. Og begge, tøv ikke med, det bliver meget interessant.

Deres bredde er fra en til femten millimeter, længden er vilkårlig (afhængigt af det element, du opretter).

Fremragende vil se ud som et bogmærke i form af en blomst: Stænglen skal være fremstillet af tråd, indpakket og indsat med en grøn stribe papir og kronbladene - fra rødt eller gult papir, der snor sig i form af stram spiral. En sådan ting er en perfekt gave. Den kan bruges både til det tilsigtede formål (i en bog) og lægge i en vase.

Og her finder du praktiske anbefalinger til valg af en pude til gravide - hvilket er bedre, typer, størrelser og form.

Hvordan kan jeg få penge ind i huset? Hvordan ikke at drive velvære? Læs alt om det i detaljer her.

Usædvanlige og smukke ideer: hvordan man laver dem

Originalitet kan opnås allerede på bekostning af formularen. Det er ikke nødvendigt, at det er en lang stribe papir. Vælg indstillingerne: det kan være en trekant-lomme, som nemt kan "lægge på" højre side af bogen (du kan gøre et sådant bogmærke fra en almindelig mail-konvolut eller lim den fra et ark papir).

Master klasse, hvordan man laver et bogmærkehjørne til bøger med egne hænder lavet af papir, teknik til at lave origami:

Det kan være en figur af enhver konfiguration, hvis det kun ville være praktisk at bruge det som et bogmærke. Her er et par eksempler.

Bogmærke-palm. Sæt babyens hånd på farvet farvet papir eller tyndt pap, cirkulere dine palme konturer. Tegn noget sjovt på det (som et sjovt ansigt) og skære det ud. Tag et stykke papir og lim det fast på bagsiden af ​​den udskårne palme. Bogmærket er klar. Og hun tror mig, priserne vil ikke være, når i få år finder du hende i en af ​​bøgerne og husker hvor lille din søn eller datter var, hvilke små fingre de havde.

Kan gøre blyant bogmærke, Brug papir i forskellige farver og gør en af ​​dens ender trekantet, som en skærpet blyant. Hvis dit barn ønsker at lave gaver til sine venner og slægtninge, kan du lave et helt sæt "farvede blyanter" med ham.

Generelt er adressebogmærker meget gode. For far kan du gøre Fanen-overskæg, klistret på toppen af ​​papirstrimlen et billede i form af et mustache a la Hercule Poirot.

For bedstefar - tekop, med brygningstasken på den trådt ind i den, hvis spids sammen med papiretiketten vil se ud af bogen.

En gave til søsteren kan dekoreres med et billede af en bue eller klip en ægte pompon ud af tråde.

Bedstemor, der "altid glemmer alt" kan gøre Fanen-spole fra pap, har afsluttet det med en slags spole og forsigtigt indpakker nogle smukke tråde på den.

Forresten, hvis du vil "tråd" trådene langs hele sin omkreds med tråde (det vil være meget smart) gør dette: moren vil syge bogmærket langs symaskinens kant (uden gevind, bare piercing hullet med huller), og barnet, der bruger disse huller, vil gå meget glat og smukt rundt om kanterne af sømmen.

Et andet vigtigt punkt: På bogmærker til bøger, vil det være meget organisk at se et citat fra dine yndlingsskribenter, motiverende indskriften eller dit eget ønske til den person, som gaven er rettet mod.

Forsøg ikke at gøre bogmærkerne lavet med børnene i hjemmet "dødvægt", da Gogols Manilov har to år på den 14. side i samme bog. Barnet bør være overbevist om deres funktionalitet, At se, at hans slægtninge lever på princippet om "ingen dag uden en bog". Så bliver han selv afhængig af læsning.

Endelig se en video om, hvordan du laver et koldt bogmærke for bøger fra papir med egne hænder:

Ligesom artiklen? Vurder og del med dine venner i sociale netværk!

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl dine venner! Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne under artiklen. Tak!

Klik her for at annullere svar.

Den mest populære

Alle rettigheder forbeholdes. Alle materialer på webstedet er forfatterens intellektuelle egenskaber. Kopiering af webstedsmaterialer uden at angive en kilde med en aktiv, indekseret link er FORBUDDEN! 16+

Adresse: Rusland, Moskva, Gagarinsky pereulok, 22/8

Sådan laver du et bogmærke selv med papir og ikke kun

Hej, kære gæstelæsere! Bruger du bogmærker? Hvis ja, så vil du helt sikkert have brug for et indlæg i dag. Du er velkommen til at tage det med i bogmærkerne, for talen her handler om, hvordan man laver et bogmærke selv med bøger og blade.

Helt ærligt bruger jeg sjældent bogmærker. Ved en tilfældighed er alle de materialer, som jeg skal forberede par på, i min elektroniske form, og fiktion (som jeg for sjæle læser for nylig) er også til stede i et ædelt virtuelt rum.

Men samtidig er jeg meget inspireret af ideen om at skabe bogmærker til bøger, fordi der er så mange forskellige mulige anvendelser af alle mulige materialer. "Uh9raquo; simpelthen)) Uden at savne et hackingopkald til min hamsters natur, vil jeg vise dig et helt hav af fortolkninger af dette smukke tilbehør: 3

Nogle måder at oprette bogmærker på er i øvrigt beskrevet i artiklen om hjerter med egne hænder (der er forresten en mesterklasse om at lave et bogmærke fra et papirklip).

Sådan laver du et bogmærke til bogen: милый котейка

Først og fremmest vil jeg gerne præsentere den charmerende kat Knigochey, som hjælper dig eller dit barn med glæde at læse noget arbejde. Bogmærket er ret simpelt, det kan endda ske med børn.

For en kat har du brug for:

 • tæt syntetisk filt
 • Tråde i farve af filt eller kontrast
 • rhinstene
 • bånd, blonder
 • klæbemiddel til krystaller
 • mønster
 • Blyant til at oversætte mønstre på stof
 • for øjnene: lys akrylmaling (i mit tilfælde sølv) og to sorte halvperler

Sejlmønstre (på et mønster er det muligt at bemærke også alle fremtidige elementer i en kat: rhinestones, a bow, etc.):

Skær to dele ud af filten, mærk næseet med en blyant på den.

Derefter synger den længste fase tætningen på kanten med en søm. Jeg skjuler knuderne inde.

Efter syningen skal katten se sådan ud:

Med hjælp af akrylmaling tegne en bog-næseparti. Podoplasnye cirkler bør være lidt mere eye-polusbusinok.

Mens de malede dele tørrer op, lav en kattebue. For at gøre dette skal du lægge blonder og bånd som i billedet.

Konstruktionen foldede i halve og sy i midten.

Center trækker for at give bue et elegant udseende. Du kan lim eller sy i midten af ​​perlen.

Lim nu katten til halv-perler-øjne. På hver af dem kan du lægge en lille fremhævning for naturalismen. Marker også stederne for at indsætte strassene.

Her er hvad jeg fik i slutningen:

Ved hjælp af et sådant mønster (lidt modificeret) kan du lave en hund, en mus og mange andre.

Sådan laver du et bogmærke fra papir

Alle master klasser er klikbare, så dristigt klik på dem for at øge.

Et usædvanligt bogmærke - et monster kan laves af et almindeligt stykke papir.

Oprettelsesprocessen er enkel:

 1. Tag firkanten, fold den halvt diagonalt.
 2. Fold de mindre hjørner til toppen.
 3. Løsn kanten, så hjørnet rører midten af ​​den oprindelige fold.
 4. Igen bøj de smalle hjørner og bøj de udragende sider indad.
 5. Nu kan bogmærket indrettes efter dit ønske: det kan være et monster, et smiley eller noget andet.

Monster bogmærket kan afleveres til de samme drenge den 23. februar - interessant, nyttigt og ikke dyrt.

Et bogmærke - et hjørne kan oprettes og meget lettere: For dette, klipp et kvadrater og en trekant med en lille margin for limning af et ark papir. Skær også overskæget ud med billedet nedenfor.

Triangle lim med lim rundt om kanterne og fastgør til firkanten. Påfør et overskæg på toppen. Igen, i stedet for overskæg, kan der være øjne, en bue, simpelthen smukke mønstre eller noget andet.

Meget simpelt, men ikke mindre spektakulært end de tidligere. Tag ham en snoet tråd til strikning, binde den med en tråd, skære kanterne og rette tråden. Pomponchik indsættes i papirform.

Ideen er ret simpel: skær konturerne af sæler (eller andre dyr) og luk papiret let. Og derefter tegne alle de mønstre, der kommer til at tænke på. Eksempelfoto

Tip: For at holde fanerne tabt deres originale udseende, lim dem på begge sider med tape eller et klæbemiddel, der sælges i papirvarer.

I dette tilfælde får du en interessant måde at bruge det samme tilbehør som et bogmærke og som en trådrulle.

Smuk vil se ud som små dyr, skåret af tykt papir eller pap. Det vigtigste er at lave snit på placeringen af ​​forbenene.

Men så gå til papir bogmærker, som du bare skal udskrive på papir.

Dette stilfulde sæt af tre faner dukkede op på Wikiquet. Den skal udskrives på en farveprinter. Alle bogmærkerne skal simpelthen skæres ud, og i hofterne skæres langs den hvide linje.

Animal tema

Tre usædvanlige skovvenner vil også blive gode ledsagere, hvis du skærer dem ud af tykt pap eller papir.

Følgende muligheder er noget nemmere at skære. Derudover kan de endda skæres af stoffet ved hjælp af mønstre som mønstre.

Den bedste kærlighedserklæring er Valentinsdag. Og hvorfor ikke gøre det lidt mere funktionelt, hvilket giver det en form for bogmærker? Dette er, hvad der giver dig mulighed for at lave to serier af valentindesigner.

Den første af dem viser smukke udskrifter med forskellige slags bekendtgørelser om kærlighed.

Og på de andre ugle med de passende ønsker. Meget populære små dyr nu.

Jeg fandt den mest selektive samling af ugle ser så meget som 9 stykker. Du er velkommen til at tage dem til dine læserassistenter.

Kan du lide My Little Pony?

Hvis ja, så er der så mange som 8 billeder, som du kan bruge til at huske den højre side med tegnene på hovedpersonerne.

Disse to billeder af bogmærkerne vil se vidunderligt ud og brænde ud af træ, men på papirbasis vil de være værdige: 3 Desuden kan skitser udskrives selv på en sort / hvid printer, fordi farveskemaet er meget tæt.

Tofttab: Tilbage til filt og hæfteklammer

For at gennemføre dette vidunderlige bogmærke skal du forberede et papirclips, et stykke flerfarvet bomuldsstof, lim og saks.

Tag et stykke klud, fold det som på billedet. Sy designet i midten og fastgør klipset med et andet stykke stof.

For at skabe en af ​​hans to vidunderlige variationer, tag en lilla, crimson, pink og hvid filt. Du kan skære delene ud ved hjælp af billedet. Øjne og puder på poterne vil være perler, og forskellige udsmykkede mønstre kan skabes med brodertråde.

Eller endda tospidsede. Nærhed af dem ligger i, at fligen er synlig fra begge sider og chancerne for, at den falder langt mindre end den sædvanlige. For at gøre sådan er det muligt fra filt og tæt tape.

Her besluttede forfatteren at gøre med enkle runde former og lave et trådmønster.

Og så vendte han sig til det romantiske tema - hjerter.

"Jeg voksede svampe. "- kommer op i hovedet af en sang fra en meget ejendommelig OST til" Barvikha9raquo; Husk denne serie? Jeg så ham slet ikke rigtigt, men sangen imponerede mig og jeg sad fast i mit hoved.

Jeg foreslår, at du også vokser svampe, eller rettere deres filtet selvfremstillede fortolkning. For at gøre dette skal du tage filten i din yndlingsfarve og skære de relevante detaljer ud, og derefter sy. I hovedområdet kan du sætte lidt sintepon for volumen.

Venner af Knigochey

De er ikke alle lavet af mig, men meget ligner den første lilla forsegling. I det første tilfælde er det en mus og en hamster. Oprettelsesprincippet er det samme som for Knigochey.

Denne muntre trio er også skabt på en lignende måde. Men muzzles her er adskilt og pakket med sintepon.

Senest skrev om usædvanlige snørebånd og måder at binde dem på. Hvorfor laver jeg det her? Bare snørebånd som et bogmærke vil gøre meget selv.

I øvrigt er gode bogmærker hentet fra gode materialer. Fra dette sæt vil du helt sikkert få interessante og usædvanlige modeller, selv når du bruger de enkleste masterklasser.

På denne måde afslutter jeg rammerne for bogmærker og håber at se din feedback i kommentarerne om dem. Glem ikke at dele interessante oplysninger med dine venner og abonnere på blogopdateringerne. Vi ses snart!

Med venlig hilsen Anastasia Skoryeva

Du kan også være interesseret i:

Webstedet nyaskory.ru samler brugerens metadata (cookie, IP-adresse og placeringsoplysninger) for webstedets normale funktion, muligheden for at vise annoncering, interessant for brugeren og offentliggøre aktuelle materiale.

Hvis du ikke ønsker at behandle disse data, skal du forlade webstedet.

Artiklen tilbage: 28 kommentarer

30. november 2015 | 17:25

Sjovt og meget simpelt) Især bogmærke-monsteret. Altid elsket sådanne dejlige små ting. Endnu lidt ked af at jeg nu læser i elektronisk format.

30. november 2015 | 20:47

Og sig ikke, Galina Sama i frustration

 • 4. januar 2016 | 00:02

  Meget cool, og emnet for mig på det tidspunkt. Tak!

  4. januar 2016 | 14:19

  Slet ikke Tatyana)

 • 2. marts 2016 | 02:51

  Jeg troede ikke, at du kunne lave så smukke bogmærker med dine egne hænder! Jeg lavede et par bogmærker til master klasser og gav dem til mine venner i skolen!

  2. marts 2016 | 10:32

  fantastisk

 • 18. maj 2016 | 21:48

  En meget interessant og nyttig artikel, mange tak, mange ideer og et ønske om at starte noget hurtigere!

  19. maj 2016 | 14:35

  Jeg er meget glad for et sådant svar, Inna Tak!

  7. august 2016 | 16:06

  Super Jeg ser først sådanne originale bogmærker

  7. august 2016 | 20:10

 • 28. august 2016 | 16:05

  Det originale klip fra papirclipset og hjørnetandene er generelt super!

  29. august 2016 | 16:37

  Tak

 • 27. december 2016 | 12:25 PM

  Gør noget, for England, 70 år. Ligesom under Holmes. Tak. Ugler er super.

  27. december 2016 | 17:50

  Jeg vil lytte til din anmodning, men jeg lover ikke, at sådan en snart-til-tak tak!

 • 1. april 2017 | 01:30

  Tak for sådanne fantastiske bogmærker, men vær venlig at gøre noget bogmærke fra hovedtelefonerne

  2. april 2017 | 11:44

  Ak, det tror jeg ikke

 • 6. april 2017 | 02:17

  Vi blev også spurgt i skolen for at lave et originalt bogmærke i stil med scrapbooking. I går lavede jeg et mærkeligt job og dekorerede det med forskellige bånd, farvet papir, tråde

  6. april 2017 | 16:44

  Jeg synes det fungerede ganske godt)

 • 17. april 2017 | 17:49

  Sådan dejlig

  18. april 2017 | 00:06

 • 30. juli 2017 | 23:43

  Bogmærker med toro kan være ret let malet med selve blyanten.

  1. august 2017 | 10:38

 • 12. september 2017 | 19:54

  klækkeligt

  13. september 2017 | 10:02

 • 26. oktober 2017 | 14:34

  meget cool

  31. oktober 2017 | 16:37

 • 23. november 2017 | 03:51

  meget nyttig og nyttig information tak

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  37 − = 31