30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Yak zbityti z papir

Håndværk fra papir med egne hænder

I dag er papir det billigste og mest tilgængelige materiale. Hvad kan du selv gøre med papir? Det første der kommer til at tænke på er naturligvis et postkort.

Postkort selv

Kreativ med kærlighed

Postkortet var for længe siden en følgesvend af enhver gave til en fest, og i nogle tilfælde en vidunderlig uafhængig gave. Et levende eksempel - valentines. Tykt papir eller pap, af forskellige farver, sakse, lim - dette er det mindste sæt af værktøjer, der er brug for. Den enkleste løsning er at folde arket i halvdelen og dekorere med applique. Eventuelt dekorativt materiale kan gå i kurset: stykker stof, blonder, bånd, knapper og så videre. Mulighederne er kun begrænset af din fantasi. Hvis du har et barn - forbinder det med denne lektion, vil han være glad. Lidt tålmodighed, og du kan få en stor forfatters arbejde.

Fra to lag papir kan du lave et volumetrisk kort. Til dette påføres et mønster på det indre lag og skæres ud langs konturen på en bestemt måde. Ved at bruge spillet i to farver, kan du få her så vidunderlige postkort.

Eksempler på bulkkort

Postkort lavet af dig vil efterlade de lyseste minder fra dig

Teknikker til udsmykning af postkort anvendes i vid udstrækning i en anden slags håndværk fra papir - i scrapbooking.

Scrapbooking - Dette er produktionen af ​​familie- eller personlige fotoalbum, der er dedikeret til enhver begivenhed: bryllup, fødselsdag, rejse, enhver begivenhed, som kan fortælles om at bruge en fotokollage. Scrapbooking er længe gået ud over fotoalbum, og i dag er denne teknik indrettet med mange ting: kasser, pakker, billeder, kalendere.

Børns album med fotos

På trods af at de nødvendige materialer til denne fascinerende besættelse kan købes i specialforretninger, har netværket mange opskrifter, såsom at lave specialpapir eller dekorationer til scrapbooking selv. Især er papiret lavet af aviser, indpakningspapir, en æske med spiritus eller endog æg, med tilsætning af græs, tråd, palæer eller konfetti.

Samt postkort scrapbooking til ornamenter bruger halv-perler, bånd, fletning og blonder. Derudover anvendes papir ornamenter fremstillet af teknologi Pergamano og quilling

Pergamano - Prægningsteknik på pergamentpapir. Det professionelle værktøj erstattes med en almindelig stift med en rund spids eller en hækling. Manicure næsebor og samme pin er nyttige til fremstilling af huller. Og det gamle computersæt vil udføre substratets funktion. Tålmodighed og fantasi hjælper dig med at skabe kunstværker.

Pergamano blev opfundet i Europa af nonner i middelalderen. På den måde udarbejdede de siderne i den hellige skrift.

Det menes at de også var de første til at bruge en anden teknik - quilling: dette er kunsten at gøre applikationer fra snoet tynde strimler af papir. Ikkenene sår tynde papirstrimler med gyldne kanter på fuglens fjer og brugte spiraler bruges til at dekorere bøger, medaljoner, indramning ikoner. I dag bruger quilling mestre det i vid udstrækning i udsmykning og dekoration af interiører.

Pergamano "Med den nyfødte!"

De enkleste elementer i quilling kan mestrer selv af et barn i grundskolealderen. Denne lektion vil hjælpe med at udvikle dine børns kreativitet og fantasi.

Forskellige anvendelser af papir

Bi til interiøret

Origami i form af applique

origami kaldte kunsten af ​​hele bladet, fordi den klassiske teknik forbød ikke kun at skære arket, men endda at rive det. Børn med fornøjelse er involveret i folde figurer fra papir, denne lektion vil bidrage til at frembringe din børns omhu, udholdenhed og kreativitet. Ved hjælp af origami kan du ikke kun have det sjovt, men også skabe et fantastisk objekt til indretning af interiøret, for eksempel et børnelokale.

Stil i detaljer

Sommerfugle fra hvidt papir

Storfarvede sommerfuglefløjte

Du kan dekorere med papirprodukter en lysekrone på loftet

Ornamenter fra papir til enhver fest

Du kan lave fan dekorationer fra gave eller farvet papir

Blomster til indersiden af ​​bølgepapir

Vi afgrænse, klippe ud og runde ud.

Blomst som gave fra bølgepap

Håndværk fra aviser

Fra papir med egne hænder kan du lave ikke kun dejlige smykker, men også meget nyttige i hverdagens ting. Alle i huset har en stak gamle aviser og blade. Vi skifter den voksende stabel fra sted til sted, ind i garderoben, på balkonen, ind i garagen, indtil vi endelig tør at tage alle disse ting til skraldespanden. Og i mellemtiden fra gamle aviser og magasiner er det muligt at skabe sådanne mirakler.

Produkter fra avisrør, snoet på en speciel måde og malet med akrylmaling, kan ikke skelnes fra kurv fra vinstokken.

Kister fra avisen

Kurv fra avisen

Hytter til dyr

Hus til børn

Børnemøbler til leg

Motorcykler af pap

Prøv at gøre noget med barnet, og varme minder om denne begivenhed vil altid forblive i hans sjæl.

Yak zbityti z papir

Copyright © 2012-2016 Børnenes håndværk, mester med glæde!

Kopiering af materiale fra webstedet er forbudt, selv ved at bruge et hyperlink!

Sådan laver du origami fra papir - bedste billed ideer

I dag er samtidskunst i høj efterspørgsel. Mange undrer sig over, hvordan man laver origami fra papir, hvor man skal se på instruktion og fotodemonstre og generelt hvad er origami? Vi ved trods alt næsten ingenting om dette.

Origami er en kunst, der stammer fra det gamle Japan, der består i produktion af en række papirobjekter. Selv saks er måske ikke nødvendigt for at skabe mesterværker. Kun papir (en farve eller farve) og lim vil være nødvendig.

Ofte bruges et stykke papir nøjagtigt i en firkantet form, fordi den er den rigtige (ifølge japansk). Selvfølgelig kan alle tro, at besættelsen er meget vanskelig, og ikke alle kan klare det, men det er helt forkert. Hvis der er et ønske om at skabe, så forbered de nødvendige materialer og alt hvad du har - det vil fungere som det skal!

Begynd med fremstillingen af ​​de mest almindelige objekter, først efter det gradvist at flytte til andre, mere komplekse i fremstillingen af ​​elementer.

Før du går i gang med oprettelsen, kig gennem oplysningerne, læs artiklen, se billedet og videoen, som beskriver hvordan man laver origami. Og varianterne af kompositionerne kan være så forskellige, at nogle mennesker måske ikke engang har tænkt på det. Der findes mange forskellige oplysninger på internettet på internettet, for eksempel svar på sådanne spørgsmål: hvordan man laver en origami-svan, hvordan man laver en origami-frø, hvordan man laver en origami-tulipan eller hvordan man laver en origami-rose.

Ud over spørgsmål om, hvordan man laver origami, skal man tænke over, hvad man skal gøre? Faktisk er der mange ideer. I denne sag kan du vise din fantasi, ingen vil begrænse dig.

Master klasse - hvordan man laver origami fra papir med egne hænder?

 1. Tag nogle ark farvet papir
 2. Giv dem en firkantet form (ca. 10 cm side)
 3. Fold den resulterende firkant nøjagtigt diagonalt
 4. Sæt den resulterende trekant ned med en bøjningslinie
 5. Vinkler på siderne skal foldes op og justeres med det øverste hjørne
 6. Hver side treugov-fold i halvdelen
 7. Åbn "lommer", rette dem. Du vil have en rhombus.
 8. Hver figur bøjer i halvdelen. Der er en foldelinie på tværs, vikle hjørnerne inde.
 9. Hver skæbne - for at tilføje linjerne tilbage fra den tidligere foldning.
 10. Fold figuren i form af en kegle og lim siderne.

Så tilføj 5 kronblade, så saml i en blomst.

Sørg for, at efter at have læst, hvordan man laver en origami-blomst, er det slet ikke svært! Men ligesom andre versioner af origami fra papir.

Hvordan man laver origami i form af et æg til påske

I forvejen skal du producere ca. 1.000 moduler. De vil være nødt til at lave et æg med en stativ. Indsamling, fra mount til den anden, bruger til at sikre puslespil. Det er ikke nødvendigt at overholde instruktionerne her, fordi du måske vil lave et andet mønster af påskeæget. Og det er nemt at gøre, så brug bare multi-farvede moduler og fastgør dem i forskellige variationer.

Start samlingen af ​​ægget - fra toppen. Lav en cirkel bestående af 8 enkeltfarve moduler. I den første række indsætter du endnu et modul mellem modulerne. Således vil de første to rækker opnås, i hver af dem vil der være 8 moduler. I 3. bygge op 2 mere trekantede former, også i hvert af rummene i anden række. Brug dem som om de er 1 lomme. Gør det rigtigt, i rækken får 16 stk. preforms, hvorefter du kan fortsætte til alternative multi-farvede moduler. På samme tid kan du lave et mønster eller endda en indskrift.

For at øge æggets volumen er det nødvendigt at øge antallet af moduler i hver af de følgende rækker. Gå til midten, tælle. Skal være 32 stk. I bunden opsamles ægget på samme måde som ovenfor, mens antallet af moduler vil falde.

Når ægget opsamles, kan du fortsætte med stativets design. Lav en cirkel på 18 stykker. Inden du fortsætter til den anden samme cirkel (fra 18 stykker), skal du indsætte emnerne i de tomme rum i 1. række. Dernæst kan du gøre mønsterets layout og skifte farvemodulerne.

Spidserne i midten af ​​stativet skal være af to rækker, hver med 12 modulblanker. Når vi flyttede til tredje række, flyttes emnerne langs farven, på samme side, og klem derefter deres toppe, som om de drejer dem. Derefter skal de forberedte dele lægges op "op". Således får du en "kolonne" til stativet.

Du vil være interesseret i:

I midten af ​​stativet er der 7 modulære rækker. Saml topdelen på samme måde som den øverste. Derefter limes alle dele sammen. Det er klar til origami papir!

Til dato er forfalsket origami stadig mere populær. Efter at have brugt og ved i det mindste det grundlæggende ved denne teknik kan man lave egne hænder ved at have det mest almindelige papir i improviserede enheder, meget usædvanlige og originale designelementer, festlige attributter, interessante børns legetøj. Og det er helt sikkert, at dit barn meget gerne vil lide denne hele kreative proces med at arbejde med papir. Og det betyder, at du i fremtiden ikke kun vil bruge tid sammen med ham, men også udføre det interessant og rentabelt. Desuden fjerner origami perfekt stress.

Omkring verden er der allerede påbegyndt særlige kurser om at lære origami kunst.

50 billeder af ideer til at skabe origami fra papir

Vi foreslår også at du ser flere videoer på at skabe origami fra papir:

Video 1 - Den hoppende frø lavet af papir

Video 2 - Origami kran lavet af papir

Video 3 - Origami bog

Video 4 - Sådan laver du en origami-konvolut fra papir

Video 5 - Sådan laver du en blomst fra en tulipan origami papir

Video 6 - Sådan laver du en origami-drage af papir

Video 7 - Sådan laver du originale papirbriller origami

Video 8 - Sådan laver du en tulipan af papir

Foto-ordninger til at skabe origami fra papir

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til dette websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

59 + = 66