30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Yak namaluvati kat

Hvordan man lærer at tegne en kat

En kat i støvler fra en favorit fortælling eller elskede hjemmekat bliver ofte karakteren af ​​børns tegninger. Desuden kan sådanne billeder, tegnet i blyant eller maling, være en god udsmykning af børnenes værelse. Men for at være korrekt tegne en kat, lad os først lære at tegne i etaper med en blyant som denne kat. Hvis du får denne tegning af en kat, kan du prøve at tegne din yndlings kat eller killing.

1. Vi begynder tegningen af ​​en kat fra enkle konturer

For mere præcist at tegne en kat er det bedre at gøre det i etaper, hvilket gør simple konturer til de første trin. Begynd at tegne med tegning af en cirkel for et hoved, og tilføj næppe mere lav en mere cirkel til et kuffert, allerede lidt større. Træk derefter en anden cirkel helt nederst på billedet. For straks at se, at dette er en tegning af en kat, skal du tegne to linjer af frontpote.

2. Tegn konturer af poter og ører

For ikke at "blive forvirret" på dette trin trækker du først konturerne af poterne og derefter ørerne. Det er ret let, og nu ser du, at det kun er at tegne en linje af ryggen, og vi kan sige, at tegningen af ​​katten "manifesterede sig".

Begynd dette trin med tegning med tegningen af ​​hovedet. Tegn en lille cirkel for kattenes næseparti og forlæng konturen på ryggen og spor den til bagpoten. Nu er det kun at tegne konturerne på de forreste poter, og fortsæt til næste trin.

Denne fase er enkel, men kræver som altid opmærksomhed. Start med at fjerne alle unødvendige linjer pænt. Nu skal du kun tegne en kats ansigt i detaljer. Tegn bunden oval og to symmetriske buer til øjnene. Og trække en mund og næse inde i mundkonturen, du kan bruge bogstavet "X".

Nu hvor du er næsten færdig, tegne en kat, tilføj et par flere detaljer. Det er ret nemt at tegne to flere "buer" for øjnene, kun nu i et spejlbillede. Kattens elever er smalle, ligesom klumper og kun når det bliver mørkt, åbnes "loberne". Derfor kan en kat nemt skelne objekter i mørket. Fra øjnene tegner to linjer i næsen, og det er kun at tegne klør på benene. Forresten ved du hvor mange klør på forbenene på en kat? Nej, ikke fem, men fire. Men på bagsiden fod fem.

Begynd altid at tegne med det, du synes er lettere at gøre. Sandsynligvis er tegning ører ikke svært, kun to linjer og ører er trukket. Hvad andet er nemt at tegne fra en kat? Selvfølgelig er kattens overskæg her og tegner dem. Det sværeste er at tegne dine øjne, du behøver ikke begå en fejl med størrelsen, sørg for at de er på samme linje og det samme. Derudover skal du lave "blænding" i øjnene, så katten var sådan her, men det er allerede det sidste skridt, når du vil farve katten.

6. Sådan tegner du en kat med en simpel blyant

Nu hvor du er helt færdig tegne en kat, Tilføj et par skygger på tegningen. Skyggerne vil give billedet et volumen, og kattens udseende bliver mere realistisk og attraktivt. Til katten så ikke ensom ud i figuren, du kan tegne flere objekter i nærheden, for eksempel "plante" det på vindueskarmen.

7. Tegningen af ​​katten er lavet på en grafisk tablet

Jeg lavede denne tegning på en grafisk tablet, men katten viste sig at være en ubestemt farve, men det er denne kat, der bor i mit hus. Du kan også lave en kattefarve på den farve, du bedst kan lide, eller bare skygge billedet med bare en simpel blød blyant.

Hvordan man tegner en kat i faser

Hvis du har en kat derhjemme, så ved du det udad, er katten forskellig fra katten. Hun er mindre end en kat, hendes ansigt er lille, og ikke så uforskammet. Ca. som i denne figur, lavet på en grafisk tablet.

Lære at tegne en Tiger

Tigre tilhører kattefamilien mere præcist end kattefamilier, og før du maler, prøv tegne en kat. Katten har samme kropsstruktur, og selv gåten ligner meget tigergrace. Og nogle gange en mustachioed kat ansigt, ligesom en tiger, med samme rov og foragtige blik.

Tegning Lejren i faser

Løven er en af ​​de største rovdyr i kattefamilien. Det er ikke let at tegne det, kun fordi vi sjældent ser løven, og selvom katten ligner et løve, er det stadig ikke en løve. Billedet af løven fra den første tegningslære kan ikke fungere, først kig først på din kat og tegn først den. Så bliver det lettere for dig at lave en tegning af en løve.

Hvordan man tegner en kanin

I denne lektion lærer vi at tegne en kanin. På nogle måder ser han også ud som en kat, selvom der selvfølgelig er mange forskelle. Men hvis du formåede at tegne en kat i etaper, er det lettere for dig at tegne en kanin.

Hvordan man tegner en killing

En killing er vanskeligere at tegne end en voksen kat, da det er umuligt at få en killing at sidde stille, selv i et øjeblik. Derfor er billederne af killinger "fra naturen" ret sjældne. Den eneste måde at tegne en killing på, og også en kat, sover kun.

Ny lektion

 • Tegninger til børn

  Berømte mennesker

 • Tegningsteknik

 • Tegning af dyr

 • Tegning blomster

 • Interessante fakta

 • Farve sider

 • Tegninger i blyant

 • Tegninger med maling

 • Hvordan man tegner en kat og en killing.

  Hvordan man tegner en kat og killing trin for trin

  Hej, kære læsere af "Legepladsen"!

  Vi fortsætter med at offentliggøre samlinger fra en række lektioner i fasetegning. Alle vores problemer kan ses her.

  Tema for denne samling: hvordan man tegner en kat og en killing. Vi har forberedt på dig 24 varianter af tegning af dette søde kæledyr og en video.

  Det vil som udgangspunkt kun tegneseriefigurer og sjove killinger, som du kan dekorere et fødselsdagskort eller tegne et billede på konkurrencens i børnehaven eller skolen. Der er flere instruktioner til tegning af realistiske katte.

  Tegn en kat i etaper, det var ikke så svært, selvom over nogle muligheder bliver nødt til at arbejde hårdt. Under alle omstændigheder er der i varianten forskellige varianter af kompleksitet, du kan starte med en simpel og derefter gradvist gå videre til mere komplekse.

  Jeg mener ikke, det er nødvendigt at beskrive, hvordan dette eller det stadium er tegnet - alt er ret simpelt og forståeligt. Alt er tabuleret.

  For at forstørre billedet, klik på billedet og start billedet.

  Hvordan man tegner en kat

  Og nu forsøger vi at tegne killinger

  Killinger (valgmulighed 2)

  Tegne killinger (valgmulighed 3)

  Video tutorials om "Hvordan tegne en kat og en killing"

  Vi har også forberedt dig et udvalg af video lektioner. Hvem er mere behagelig at tage lektioner i videoformatet, kan gentage for kunstneren og lære at tegne katte og killinger.

  • Hvordan man tegner en kat i faser for børn

  Hvis du har et øjeblik, skriv venligst i kommentarerne, om disse trinvise tegneinstruktioner hjalp dig. Har du lykkedes at tegne din yndlingsfisse?

  Tegn online! Med Flavion ansøgningen kan du tegne direkte på vores hjemmeside! I artiklen "Tegning online for børn" er en kort beskrivelse af dette program.

  Hvis dit barn har mulighed for at trække, er der et ønske om at lære at male smukt og korrekt, foreslår jeg læste artiklen "Sådan at lære dit barn at tegne", som beskriver, hvordan man kan trække læring, for at forstå de fordele og ulemper ved hver metode og et link til de gratis video tutorials.

  Se dig på vores sider!

  Du kan modtage nye artikler og trinvise tegneinstruktioner i din postkasse.

  Andre interessante artikler fra denne rubrik

  Hvordan man tegner en kat og en killing. - 28 kommentarer

  Great! Nødvendigt tegne.

  Emne, rigtigt for mit websted http: //кошкомания.рф, hvordan man tegner en kat!

  tak, nyttige lektioner! Jeg vil dele en reference

  En vidunderlig tegning lektion! For klasser med barnet er lige hvad du har brug for! Sjovt, underholdende og meget nyttigt!

  ahahah videoklasse

  Og hvordan er der i videoen alt der sker? Helt enkelt har jeg skrevet, at dette er en video med begrænset adgang. FORSIGTIG VENLIGST.

  Vi ved ikke hvad - hvad.

  Måske har forfatteren af ​​videoen begrænset adgang til videoen ... Derfor lagt en anden, endnu mere sjov

  dette er super. Jeg har lykkedes! 111! 1

  Og du kender børnene i Vanya Anya, Natasha osv. Jeg kender mig selv til at tegne kata og killing.

  Uh ... Sandsynligvis en tur til hvad du synes.

  Hvorfor virker videoen ikke? Lande.

  Det arbejder allerede ...

  Cool site! Rose lærte at tegne! Sådan en rose. Simpelthen super.

  Hej, jeg er Christine Me 9 dit websted Jeg vil gerne montere et bogmærke i går læste en artikel som narisavat pony og trak en plakat af mor ponyash, jeg altid ønsket at lære at tegne og her alt var perfekt tak for at skabe dette vidunderlige sted!

  Vi er meget glade for at modtage sådan feedback, hvilket betyder, at vi arbejder med god grund.

  Held og lykke i dit arbejde!

  Og jeg virkelig nravitsa disse killing jeg ønskede at spørge dig og hvad er det nuværende arbejde og kommentar kan denne pisma?

  Hej jeg hedder Pauline Nå, du ved allerede hvad mit navn er og hvorfor er det svært at tegne små?

  Pauline, det er kun vanskeligt i starten. Og så, når du prøver igen og igen, bliver det bedre og bedre.

  Og ser risuem sami- websted en masse master classes, og vigtigst af alt, meget let og hurtigt at drage nogen små dyr og lave en masse forskellige sjove ting! Jeg anbefaler også at du besøger webstedet uvlechenki.word.press.com

  Hvad siger du om Polina

  Jeg kunne godt lide at tegne to killinger.

  Klasse. På mig har alle vist sig.

  Tilføj en kommentar Annuller svar

  • Børn og sport (10)
  • Børnespil og aktiviteter (25)
  • Hvis du har tvillinger (6)
  • Børns sundhed (19)
  • Hvordan vælger man? (21)
  • Hvordan man tegner ...? (23)
  • Kalejdoskop (13)
  • Ferie med børn (43)
  • Gaver til børn (7)
  • Udvikling af tegnefilm og videoer (7)
  • Fortæl børnene (4)
  • Sadik og skole (9)

  Modtag nye artikler via e-mail

  Materialet på webstedet er beskyttet af ophavsret. Kopiering og placering af tekst og billeder på andre ressourcer er forbudt.

  Hvordan man tegner en kat trin for trin

  I denne lektion vil jeg fortælle, hvordan man tegner en kat i etaper til et barn. Ofte står børnene over for et problem, når de lige begynder at udvikle deres kreative evner, og tegnet er meget komplekst. I denne lektion vil vi let trække en simpel, men smuk kat trin for trin.

  Lad os begynde at tegne en kat. Hvis du tegner med et barn, skal du forklare for ham hvilke dele katten er lavet af. I vores tilfælde begynder vi at tegne fra hovedet - det har en runde, lidt udvidet til siderne.

  Efter at cirklen er tegnet begynder vi at tegne kattens krop. Tegn to buede linjer fra hovedet, og på siden - to halvcirkelformede linjer, der betegner en kats bagben.

  Hvilken kat er uden ører? Fortæl derfor barnet, at ørerne er nødvendige. Tegn et par ører oven på hovedet i form af trekanter.

  I den nederste del af kattens næse tegner vi en tud i form af en trekant, og fra den - to krøller, der angiver mundingen af ​​en kat.

  Fra toppen tegner med barnets katte øjne - de er ikke runde, men peger på hjørnerne og lidt skrånende. Eleven har en langstrakt form.

  Træk nu kattens ben som vist i den nederste figur. På hver fod trækker du tre fingre, og hvis din kat er vred, rådgive barnet om at trække klør.

  Og selvfølgelig har enhver kat bare en hale - trække den fra siden.

  Vi tilføjer en kitty furry, tegner en pels på brystet og på benene.

  Vores kat er næsten klar, det er stadig at tilføje et par detaljer - en pels på ørerne, et overskæg og en bue. Dit barn kan tilføje nogle af hans detaljer efter eget valg - for eksempel tegne en skål ved siden af ​​mælken eller en mus.

  Jeg håber, at du kunne lide lektionen, og du lærte at tegne en kat med et barn i etaper. Hvis du kan lide at tegne med børn, anbefaler jeg dig at besøge det relevante afsnit på min hjemmeside.

  Lad os prøve at tegne nogle mere søde og søde kitty katte med fasede ordninger. For det første tegne en realistisk kitty i fuld vækst ved hjælp af en trinvis vejledning med billeder.

  I første fase markerer jeg arket for at angive andelen af ​​katten. Vores fundament består af flere figurer - jeg tegner formen på hovedet, kroppen, ørens trekanter ligger øverst. Se, det begynder at ligne en malet kat! Forsøg at sikre, at linjene i basen er næppe synlige, det vil give os mulighed for i fremtiden ikke at blive distraheret af dem. Dernæst begynder jeg at tegne et katts ansigt. Det er lidt spids, i nederste del af sløret er der en tud og en mund. Lidt over næsen tegner vi kattens øjne.

  Nu begynder vi at tegne øret på katten. Jeg tilføjer lodrette elever, samt et overskæg. Det næste trin er at trække poterne. Bemærk hvordan de er arrangeret i billedet nedenfor.

  Nu skal vi tegne en ryg, bagben og en hale af en kat. Jeg tilføjer også streger, der gør kitten mere detaljeret. Vi fjerner unødvendige linjer, omrids konturer og, hvis det ønskes, farve vores skønhed. Her er en kat, vi formåede at tegne!

  Lad os nu prøve at tegne en sød tegneseriekilling. Tegningen er meget enkel, selv et barn kan klare det!

  Tegn en stor oval. Kattunger har altid et stort nok hoved på tegneserie tegninger, vi vil også bruge denne teknik. Derefter tegner jeg linjer - de vil betyde krop og hale.

  Dernæst trækker vi vores kattens ører, jeg tager formen af ​​halen. Det viser sig ret sødt! Nu skal vores kat trække et næse - jeg tegner to store øjne, og mellem dem tilføjer jeg en næse og mund. Et par linjer på toppen og på ørerne.

  Tegn kattens højre skiftede elever, tilføj antennerne og tag fat i poterne. Først foran, og derefter bagtil. Nu vil jeg tilføje strimler til hovedet og halen af ​​forseglingen.

  I de sidste faser kan du tegne en skitse og slippe af med unødvendige linjer. Jeg besluttede at tegne en kat i lilla-rosa toner, og mine øjne blev grønne. Katten ser lidt usædvanlig ud, men fra dette bliver det ikke mindre bemærkelsesværdigt. Og hvad skete der i dig?

  Den næste katte at tegne vil være lidt mere kompliceret, men tro mig - det er det værd. Lad os først markere arket med sådanne figurer. Øv på udkastet, efter flere forsøg vil du helt sikkert blive smuk og præcis. Brug også viskelæderet aktivt og fjern unødvendige ustabile linjer.

  Lad os tegne en figur placeret under to trekanter. I selve centrum, hvor vores linjer krydsede, tegner en næse og mund. Kattens øjne er dækket - det ser ud til, hun har opvarmet siderne i solen og skinner bare med glæde!

  Øre skal være detaljerede. Sidedelene er skygget i parallelle streger.

  Vi begynder at forme sløret. Tegn over skissen, men nu er linjerne glattere. Jeg malede også et overskæg.

  Nu begynder vi at tegne kattens krop. Det ligger med vores ryg, så du behøver ikke at tegne poter. Jeg tilføjer et par streger til det sted, hvor rygsøjlen er placeret, og det forstår straks den position, hvor den malede kat ligger.

  Vi må kun tegne en kattehale. Glem ikke at slette alt, der er overflødigt.

  Den malede kat skal males. Jeg tror den smukke farve af denne smukke frue er meget til det punkt.

  Nu har vi lært at tegne flere katte på en gang! Skriv dit arbejde i kommentaren, så andre kan blive inspireret af dit eksempel, held og lykke!

  Du kan også se hvordan man tegner andre katte: en anime kat og en rød kat.

  Relateret software

  Hvordan man tegner en gul fugl fra Angry Birds

  • 3D-figurer (15)
  • Ikke kategoriseret (3)
  • Video Tutorials (29)
  • For begyndere (236)
   • Tal ved celler (2)
   • Tegneundervisning for børn (161)
  • Andet (15)
   • Bygninger (8)
   • Kosmos (6)
  • Hvordan man tegner en person (76)
   • Hår Tilbehør (6)
   • Børn (2)
   • Dele af kroppen (6)
  • Sådan væves armbånd af elastikbånd (10)
  • Hvordan man tegner anime (44)
   • Chibi (13)
  • Hvordan man tegner tøj (22)
   • Fodtøj (4)
   • Kjoler (11)
  • Udvalgte (9)
  • Tegneseriefigurer (146)
   • Gravity Falls (19)
   • Wafer (7)
   • Eventyr tid (7)
   • Serier af tegneserier (5)
   • Puslespil (5)
   • Piger i Equestria (5)
   • Hvordan man tegner et monster højt (5)
   • Hvordan man tegner en pony (15)
   • The Simpsons (3)
   • Eventyr (3)
   • Husets hemmelige liv (2)
  • Nyttige (2)
  • Helligdage (56)
   • 1. september (3)
   • 23. februar og 9. maj (15)
   • 8. marts (4)
   • Valentinsdag (7)
   • Nytår (16)
   • Halloween (9)
  • Natur (40)
   • Træer (6)
   • Blomster (22)
  • Diverse (7)
   • Våben (1)
  • Tegning mad (36)
  • Tegne dyr (124)
   • Wolves (5)
   • Gnavere (3)
   • Katte (29)
   • Foxes (3)
   • Bears (8)
   • Havliv (8)
   • Insekter (13)
   • Fugle (6)
   • Hunde (11)
  • Tegningsteknik (22)
   • Transport (13)
  • Tegninger og billeder (18)
  • Sofistikeret malerielektioner (29)

  ❤Lessdraw❤ © 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 + 4 =