30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Yak malyuvati kat

Hvordan man tegner en kat og en killing.

Hvordan man tegner en kat og killing trin for trin

Hej, kære læsere af "Legepladsen"!

Vi fortsætter med at offentliggøre samlinger fra en række lektioner i fasetegning. Alle vores problemer kan ses her.

Tema for denne samling: hvordan man tegner en kat og en killing. Vi har forberedt på dig 24 varianter af tegning af dette søde kæledyr og en video.

Det vil som udgangspunkt kun tegneseriefigurer og sjove killinger, som du kan dekorere et fødselsdagskort eller tegne et billede på konkurrencens i børnehaven eller skolen. Der er flere instruktioner til tegning af realistiske katte.

Tegn en kat i etaper, det var ikke så svært, selvom over nogle muligheder bliver nødt til at arbejde hårdt. Under alle omstændigheder er der i varianten forskellige varianter af kompleksitet, du kan starte med en simpel og derefter gradvist gå videre til mere komplekse.

Jeg mener ikke, det er nødvendigt at beskrive, hvordan dette eller det stadium er tegnet - alt er ret simpelt og forståeligt. Alt er tabuleret.

For at forstørre billedet, klik på billedet og start billedet.

Hvordan man tegner en kat

Og nu forsøger vi at tegne killinger

Killinger (valgmulighed 2)

Tegne killinger (valgmulighed 3)

Video tutorials om "Hvordan tegne en kat og en killing"

Vi har også forberedt dig et udvalg af video lektioner. Hvem er mere behagelig at tage lektioner i videoformatet, kan gentage for kunstneren og lære at tegne katte og killinger.

 • Hvordan man tegner en kat i faser for børn

Hvis du har et øjeblik, skriv venligst i kommentarerne, om disse trinvise instruktioner har hjulpet dig. Har du lykkedes at tegne din yndlingsfisse?

Tegn online! Med Flavion ansøgningen kan du tegne direkte på vores hjemmeside! I artiklen "Tegning online for børn" er en kort beskrivelse af dette program.

Hvis dit barn har mulighed for at trække, er der et ønske om at lære at male smukt og korrekt, foreslår jeg læste artiklen "Sådan at lære dit barn at tegne", som beskriver, hvordan man kan trække læring, for at forstå de fordele og ulemper ved hver metode og et link til de gratis video tutorials.

Se dig på vores sider!

Du kan modtage nye artikler og trinvise tegneinstruktioner i din postkasse.

Andre interessante artikler fra denne rubrik

Hvordan man tegner en kat og en killing. - 28 kommentarer

Great! Nødvendigt tegne.

Emne, rigtigt for mit websted http: //кошкомания.рф, hvordan man tegner en kat!

tak, nyttige lektioner! Jeg vil dele en reference

En vidunderlig tegning lektion! For klasser med barnet er lige hvad du har brug for! Sjovt, underholdende og meget nyttigt!

ahahah videoklasse

Og hvordan er der i videoen alt der sker? Helt enkelt har jeg skrevet, at dette er en video med begrænset adgang. FORSIGTIG VENLIGST.

Vi ved ikke hvad - hvad.

Måske har forfatteren af ​​videoen begrænset adgang til videoen ... Derfor lagt en anden, endnu mere sjov

dette er super. Jeg har lykkedes! 111! 1

Og du kender børnene i Vanya Anya, Natasha osv. Jeg kender mig selv til at tegne kata og killing.

Uh ... Sandsynligvis en tur til hvad du synes.

Hvorfor virker videoen ikke? Lande.

Det arbejder allerede ...

Cool site! Rose lærte at tegne! Sådan en rose. Simpelthen super.

Hej, jeg er Christine Me 9 dit websted Jeg vil gerne montere et bogmærke i går læste en artikel som narisavat pony og trak en plakat af mor ponyash, jeg altid ønsket at lære at tegne og her alt var perfekt tak for at skabe dette vidunderlige sted!

Vi er meget glade for at modtage sådan feedback, hvilket betyder, at vi arbejder med god grund.

Held og lykke i dit arbejde!

Og jeg virkelig nravitsa disse killing jeg ønskede at spørge dig og hvad er det nuværende arbejde og kommentar kan denne pisma?

Hej jeg hedder Pauline Nå, du ved allerede hvad mit navn er og hvorfor er det svært at tegne små?

Pauline, det er kun vanskeligt i starten. Og så, når du prøver igen og igen, bliver det bedre og bedre.

Og ser risuem sami- websted en masse master classes, og vigtigst af alt, meget let og hurtigt at drage nogen små dyr og lave en masse forskellige sjove ting! Jeg anbefaler også at du besøger webstedet uvlechenki.word.press.com

Hvad siger du om Polina

Jeg kunne godt lide at tegne to killinger.

Klasse. På mig har alle vist sig.

Tilføj en kommentar Annuller svar

 • Børn og sport (10)
 • Børnespil og aktiviteter (25)
 • Hvis du har tvillinger (6)
 • Børns sundhed (19)
 • Hvordan vælger man? (21)
 • Hvordan man tegner ...? (23)
 • Kalejdoskop (13)
 • Ferie med børn (43)
 • Gaver til børn (7)
 • Udvikling af tegnefilm og videoer (7)
 • Fortæl børnene (4)
 • Sadik og skole (9)

Modtag nye artikler via e-mail

Materialet på webstedet er beskyttet af ophavsret. Kopiering og placering af tekst og billeder på andre ressourcer er forbudt.

Hvordan man lærer at tegne en kat

En kat i støvler fra en favorit fortælling eller elskede hjemmekat bliver ofte karakteren af ​​børns tegninger. Desuden kan sådanne billeder, tegnet i blyant eller maling, være en god udsmykning af børnenes værelse. Men for at være korrekt tegne en kat, lad os først lære at tegne i etaper med en blyant som denne kat. Hvis du får denne tegning af en kat, kan du prøve at tegne din yndlings kat eller killing.

1. Vi begynder tegningen af ​​en kat fra enkle konturer

For mere præcist at tegne en kat er det bedre at gøre det i etaper, hvilket gør simple konturer til de første trin. Begynd tegning med tegning af en cirkel til et hoved, og tilføj knap nok mere en lille cirkel til et kuffert, der allerede er en lille større størrelse. Træk derefter en anden cirkel helt nederst på billedet. For straks at se, at dette er en tegning af en kat, skal du tegne to linjer af frontpote.

2. Tegn konturer af poter og ører

For ikke at "blive forvirret" på dette trin trækker du først konturerne af poterne og derefter ørerne. Det er ret let, og nu ser du, at det kun er at tegne en linje af ryggen, og vi kan sige, at tegningen af ​​katten "manifesterede sig".

Begynd dette trin med tegning med tegningen af ​​hovedet. Tegn en lille cirkel til kattenes næseparti og forlæng konturen af ​​ryggen og spore den til bagpoten. Nu er det kun at tegne konturerne på de forreste poter, og fortsæt til næste trin.

Denne fase er enkel, men kræver som altid opmærksomhed. Start med at fjerne alle unødvendige linjer pænt. Nu skal du kun tegne en kats ansigt i detaljer. Tegn bunden oval og to symmetriske buer til øjnene. Og trække en mund og næse inde i mundkonturen, du kan bruge bogstavet "X".

Nu hvor du er næsten færdig, tegne en kat, tilføj et par flere detaljer. Det er ret nemt at tegne to flere "buer" for øjnene, kun nu i et spejlbillede. Kattens elever er smalle, ligesom klumper og kun når det bliver mørkt, åbnes "loberne". Derfor kan en kat nemt skelne objekter i mørket. Fra øjnene tegner to linjer i næsen, og det er kun at tegne klør på benene. Forresten ved du hvor mange klør på forbenene på en kat? Nej, ikke fem, men fire. Men på bagsiden fod fem.

Begynd altid at tegne med det, du synes er lettere at gøre. Sandsynligvis er tegning ører ikke svært, kun to linjer og ører er trukket. Hvad andet er nemt at tegne fra en kat? Selvfølgelig er kattens overskæg her og tegner dem. Det sværeste er at tegne dine øjne, du behøver ikke begå en fejl med størrelsen, sørg for at de er på samme linje og det samme. Derudover skal du lave "blænding" i øjnene, så katten var sådan her, men det er allerede det sidste skridt, når du vil farve katten.

6. Sådan tegner du en kat med en simpel blyant

Nu hvor du er helt færdig tegne en kat, Tilføj et par skygger på tegningen. Skyggerne vil give billedet et volumen, og kattens udseende bliver mere realistisk og attraktivt. Til katten så ikke ensom ud i figuren, du kan tegne flere objekter i nærheden, for eksempel "plante" det på vindueskarmen.

7. Tegningen af ​​katten er lavet på en grafisk tablet

Jeg lavede denne tegning på en grafisk tablet, men katten viste sig at være en ubestemt farve, men det er denne kat, der bor i mit hus. Du kan også lave en kattefarve på den farve, du bedst kan lide, eller bare skygge billedet med bare en simpel blød blyant.

Hvordan man tegner en kat i faser

Hvis du har en kat derhjemme, så ved du det udad, er katten forskellig fra katten. Hun er mindre end en kat, hendes ansigt er lille, og ikke så uforskammet. Ca. som i denne figur, lavet på en grafisk tablet.

Lære at tegne en Tiger

Tigre tilhører kattefamilien mere præcist end kattefamilier, og før du maler, prøv tegne en kat. Katten har samme kropsstruktur, og selv gåten ligner meget tigergrace. Og nogle gange en mustachioed kat ansigt, ligesom en tiger, med samme rov og foragtige blik.

Tegning Lejren i faser

Løven er en af ​​de største rovdyr i kattefamilien. Det er ikke let at tegne det, kun fordi vi sjældent ser løven, og selvom katten ligner et løve, er det stadig ikke en løve. Billedet af løven fra den første tegningslære kan ikke fungere, først kig først på din kat og tegn først den. Så bliver det lettere for dig at lave en tegning af en løve.

Hvordan man tegner en kanin

I denne lektion lærer vi at tegne en kanin. På nogle måder ser han også ud som en kat, selvom der selvfølgelig er mange forskelle. Men hvis du formåede at tegne en kat i etaper, er det lettere for dig at tegne en kanin.

Hvordan man tegner en killing

En killing er vanskeligere at tegne end en voksen kat, da det er umuligt at få en killing at sidde stille, selv i et øjeblik. Derfor er billederne af killinger "fra naturen" ret sjældne. Den eneste måde at tegne en killing på, og også en kat, sover kun.

Ny lektion

 • Tegninger til børn

  Berømte mennesker

 • Tegningsteknik

 • Tegning af dyr

 • Tegning blomster

 • Interessante fakta

 • Farve sider

 • Tegninger i blyant

 • Tegninger med maling

 • Tegne killingerne

  Nogen kan lide at tegne blomster, nogle huse, andre bruger deres kreative impulser til portrætter af familiemedlemmer eller venner. Hvad med den søde fluffy killing? Forestil dig hvor glad din mor eller søster vil være, når den 8. marts vil du give dem et postkort med et billede af en smuk kat. Men først skal du lære at tegne det. Som altid til din service ordninger.

  Jeg ved ikke om dig, men denne kat minder mig om en tegneserie situation, da en gammel bedstemor slog en kop fløde, som han spiste godt. Og nu ser han på sin elskerinde med sådanne uskyldige øjne.

  Hvordan man tegner en kat med killinger

  Og det er en voksen kat med sine små killinger. Du ser på dem - og det bliver varmere i din sjæl. Og forestil dig, hvor rart det er at tegne en sådan venlig kattefamilie.

  Kære, god kusse. Jeg ser på det - og jeg husker troen på, at en kat føler sig, når ejeren er syg eller trist. Så vil katten helt sikkert komme til ham, ligge ved siden af ​​eller på stedet, der gør ondt, og det vil stille stille.

  Hvordan man tegner en legende killing

  Lækre killing. Det er så rart at lege med ham. Han, som en bold af fluffy tråde, ruller fra side til side. En sådan killing som gave er en garanti for tilfredshed og taknemmelighed.

  De to følgende ordninger er ret komplicerede, da de sæler, der er trukket på dem, ser meget troværdige ud. Men dit hårde arbejde, en lille indsats og tålmodighed - og resultatet bliver det, du har brug for.

  Tegning ordning trist kote

  Alle ved, at katte er temmelig snedige væsner. I den præsenterede ordning er det helt tydeligt synligt. Er ikke denne listige kat virkelig klog, går han ikke til sin herre for at få en anden portion mælk?

  Hvordan man tegner en uartig kat

  Denne kat har meget travlt. Måske kalder nogen ham, eller han mødte nogen. Prøv at tegne. Du kan tilføje noget af dit eget. Kreativitet har ingen grænser.

  Har du nogensinde bemærket, hvordan katte viser deres opmærksomhed eller aggressivitet? Selvfølgelig er disse ret fredeliggende væsener, men nogle gange viser de deres karakter. Dette kan ses fra følgende skema.

  Tegn en kat med geometriske figurer

  Nogle gange vil jeg tegne en killing på to minutter: så er det ikke plausibilitet, der er vigtigt, men originale kunstneriske teknikker. Kig på denne geometriske smukke mand!

  Hvordan man tegner en sjov murch

  Og her er en super-hurtig måde at tegne en sjov kat på! En og to - og munter murchik hæver dig stemningen for hele dagen!

  Ønsker du noget mere interessant og vanskeligere? Så se hvordan man tegner en kat maling!

  For at give en kommentar, log venligst ind

  © 2010-2018, "The Pustunchik". National information og underholdning

  børneportal. Alt til udvikling, træning og rekreation af barnet.

  Brug af materialerne i portalen "Pustunchik" er kun tilladt

  med forudgående samtykke fra redaktionen og med et aktivt link

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 77 = 83