30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Welding Machine Resident Sai 220 specifikationer

Svejsemaskine inverter Resant SAI-220 PN

Producentens varemærke Resanta er en af ​​de mest populære producenter af elektrisk udstyr til i dag. Virksomheden udvikler løbende nye moderne modeller, forbedrer kvaliteten og funktionaliteten af ​​sine produkter.

Svejsemaskine inverter Resant SAI-220 PN er designet til manuel elektrisk lysbuesvejsning. Denne enhed kombinerer brugervenlighed, pålidelighed, kvalitet og kompaktitet. Lille størrelse (vægt er 6,5 kg) giver mulighed for at flytte omformeren uden stor indsats. Det har også et særligt bælte til transport af apparatet på skulderen. Men den største fordel ved inverteren er en ret bred vifte af indgangsspænding. Du kan betjene maskinen på en spændingsudsving i området fra 140 V til 240 V, og kraften på 6,9 kW. Arbejde med en sådan enhed skal være i denne tilstand: 7 minutter "svejsning" og 3 minutter "hvile". Svejsemaskinen arbejder i standardtilstand ved temperaturer fra -10C til +40C. Brug det kun i godt ventilerede, ikke-fugtige værelser

AIS-220 Model Mo er beskyttet mod overophedning, den indbyggede deri ventilator, som fjerner den varme luft. Hvis enheden er overophedet, lyser en speciel lampe på den. I dette tilfælde er det nødvendigt at stoppe arbejdet i ca. 5 minutter (uden at afbryde apparatet). Desuden er huset fremstillet af metal, hvilket reducerer muligheden for ydre skader (fra vand og formål 12 mm tyk). Og takket være et specielt display kan du overvåge alle aktuelle parametre og omkonfigurere tilstande. Skærmen selv er beskyttet af glas.

For at klare svejseren Resanta SAI-220 PN behøver du ikke være en førsteklasses specialist, fordi inverteren er ganske simpelt at sætte op og i gang med at "svejse". Svejseapparat kombinerer vigtige funktioner som de «ANTI STICK» (forhindrer stikning elektroder), lette tænding ( «varm start» giver let start af svejseprocessen) og «ARC FORCE» (forbedrer bue stabilitet).

Prisen på svejsemaskinen fra firmaet Resant er på markedet inden for 7-8 000 rubler. På samme tid, når du køber denne enhed, bør du ikke tvivle på dens pålidelighed, stabilitet og kvalitet. Denne maskine vil give dig kvalitetssvejsning uden at kræve en særlig speciel tilgang og teknisk pleje.

Video anmeldelse

Det er interessant

Gennemgang af det industrielle marked i Rusland.

Specifikationer, anmeldelser og oplysninger om priserne på værktøjer.

Manualer, samt foto og video anmeldelser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste nyheder.

"Resanta SAI-220" - anmeldelser. Svejsningsomformer "Resanta SAI-220"

For i dag på markedet for tilbudt svejsning enheder et stort udvalg af forskellige modeller og mærker af producenter. Et af de præsenterede mærker, som bør gives opmærksomhed, er en moderne svejsemaskine med en omformer "Resanta SAI-220 PN".

Princippet om drift af svejseapparatet er, at fase til fase spænding på 0,4 kV standard frekvens vekselstrøm på 50 Hz omdannes til en jævnspænding 400 V, hvorefter omformeren omdanner en højfrekvent spænding, og det er igen ensrettet af en diodebro. I modsætning til almindeligt svejsning transformer med ensretter, et svejseapparat med en inverter standard vekselspænding passerer ikke to trin, men tre, men den konstante driftsspænding opnås fylde 90% versus 60%, som opnås ved svejsemaskinen. Svejseapparat "Resanta AIS-220 MON", ved hjælp af høj kvalitet halvledermateriale frembringer en konstant spænding endog 95% fylde. Det gør det muligt at holde en ensartet svetsbue meget stabilere end andre svejsemaskiner.

Fordele ved denne svejsemaskine

 1. Tilstedeværelse af en nuværende regulator på svejsebue.
 2. Intensiv tvungen afkøling af elementerne i enheden, hvorigennem en stor strøm passerer, hvilket sikrer kontinuerlig kontinuerlig drift.
 3. Tilstedeværelsen af ​​funktionen "anti-adhesion9raquo ;, som i automatisk tilstand reducerer arbejdsstrømmen, når du holder elektroden på produktet under buetændingen. Når elektroden løsner, genopretter enheden de oprindelige konfigurerede parametre.
 4. Tilstedeværelsen af ​​"hot start" -funktionen, som forbedrer lysantændingen med en kort puls af øgede driftsstrømsparametre.
 5. Stabil lysbueforbrænding, som ikke påvirkes af den uventede fading, der var karakteristisk for svejsetransformatorer.

Professionelle svejsere, der arbejdede med enheden "Resanta SAI-220", deres anmeldelser fokuserede på disse fordele ved enheden. Også arbejdere fokuserer på det faktum, at invertere letter arbejdet med svejsere og gør det bedre.

Enhedspræstation

Apparater "Resant SAI-220" tekniske egenskaber har en sådan, at svejseren kan arbejde i en ret bred vifte af indgangs- og udgangsspændinger med en stabil vedligeholdelse af driftsstrømmen på bågen. God bue kontrol sikres ved, at intensiv afkøling tillader at holde buen med en given strøm i lang tid.

 1. Indgangsspændingen på enheden er fra 140 V til 240 V.
 2. Det maksimale strømforbrug ved indgangen er 30 A.
 3. Ved tomgang holdes spændingen ved 80 V.
 4. Spændingen ved brændende buen er 28,8 V.
 5. Svejsearbejdsstrømmen er justerbar i området fra 10 A til 220 A.
 6. Kontinuerlig opladning af enheden er 154 A (70% af Imax).
 7. Diameteren af ​​elektroden, som kan anvendes i "SAI-220" - fra 1,6 mm til 6 mm.
 8. Beskyttelsessikkerhedsklassen er IP21.

Det er i stand til at arbejde stabilt og kvalitativt ved omgivelsestemperatur fra -10 ° C til +40 ° C. Det er ikke tilladt at arbejde ude i luften under atmosfærisk nedbør.

"Resanta" inverter "SAI-220" er en metal sag, foran hvilken der er et panel. Her er der en regulator for værdien af ​​driftsstrømmen, indikation "Netværk", indikation "Overophedning" og strømstikforbindelser til tilslutning af DC-kabler. Svejsemaskinen har et tvungen kølesystem. Af denne grund er det strengt forbudt at låse ventilationshullerne i huset.

Betjeningen af ​​"overophedningsbeskyttelsessystemet" er angivet med en pære, som er placeret på panelet. På huset i nærheden af ​​forbindelsesledningerne til drift af kabler af likestrøm er der klare tegn: "-" strømklemme og "+" strømklemme. Der er en tumbler afbryder netværket - "Network" og en pære - "Network". Et bælte er lavet ovenfra for nem transport og drift af enheden.

Svejsevælgeren "Resanta SAI-220 PN" består af følgende hovedenheder:

 1. Effektenheden af ​​en forbigående ensretter med standard og lav spænding med en frekvens på 50 Hz.
 2. Inverter strømblok, som konverterer jævnspændingen til højfrekvent vekselstrøm.
 3. Power high-frequency transformer, som sænker indgangsspændingen til det nødvendige, sikkert for folkens arbejdsspænding.
 4. Effektenheden af ​​højfrekvenskransistorens ensretter, som korrigerer højfrekvensstrømmen med den sænkede transformatorspænding.
 5. Stabiliserende choke, som tjener til at udjævne pulsen af ​​den korrigerede og stabiliserede strøm af arbejdssvejsespændingen.

Alle halvlederindretninger er baseret på MOSFET- eller IGBT-transistorer. De høje egenskaber ved den stabile dynamik ved bueforbrænding er tilvejebragt ved brug af halvlederelementer, der fremstilles ved hjælp af de mest moderne teknologier.

Fabrikanten gjorde alt for at sikre, at svejseapparaterne til "Resant SAI-220" var sikre i drift, ikke kun for fagfolk, men også for dem, der er involveret i svejseprocessen fra tid til anden.

Det vigtigste punkt i dette problem er isoleringen af ​​apparatets strømledende dele. Tilslutning til standardudstyret sker ved hjælp af et fleksibelt kabel med dobbelt isolering, som modstår spændingen uden opdeling på op til 3000 V i 2 minutter.

De indvendige dele af svejsemaskinen er fastgjort ubevægeligt på isolatorer, der er testet for nedbrydning ved fremstilling af 1000 V i 3 timer. Støv ikke disse isolatorer med metalstøv og chips. Lad ikke fugt komme ind i enheden for at forhindre fasen fra jordforbindelse, hvilket uundgåeligt vil forårsage funktionsfejl.

Den mekaniske sikkerhed for AIS svarer til klassen IP21. Det vil sige, objekter med en tykkelse på mere end 12 mm kan ikke komme ind i enheden.

Fremgangsmåden til forberedelse af enheden til arbejde

OBS venligst! Tilslutning af enheden "Resanta SAI-220" (svejsernes kommentarer indikerer og producentens anvisninger siger) skal starte med montering af kredsløb med lav driftsspænding:

 1. Kontroller den frakoblede position af "Network" -knappen.
 2. Tilslut svejsekablerne på det krævede tværsnit til arbejdsstederne: "-" og "+"; Kontroller forbindelsen mellem elektrodeholderen og kablet, som er nødvendigt for svejsebetingelserne.
 3. Tilslut det andet arbejdsledning til det produkt, med hvilket arbejdet skal udføres.
 4. Tilslut "Resant AIS" -huset til en stationær jordforbindelse; hvis ikke, så til en bærbar jordforbindelse i form af en pin på mindst 140 cm lang, som drives i jorden i en afstand på mindst 5 m fra apparatet.
 5. Tilslut enheden til et standard spændingsnetværk; anvende standard spænding på maskinen.
 6. Drej "Network" -knappen for at tænde svejsemaskinen.
 7. Drej regulatoren for DC-værdien for at indstille den ønskede aktuelle tilstand for den specifikke operation.
 8. Kontroller, at der ikke er strømkabler.

De tilstande, som er afhængige af diameteren af ​​den anvendte elektrode, er driften af ​​inverter-svejsemaskinen som følger:

Sikkerhed i drift af AIS

Hvis du analyserer "Resanta SAI-220" anmeldelser af svejsere, der har arbejdet på det i lang tid, så kan vi konkludere, at denne enhed er meget sikker og praktisk at bruge. Ikke desto mindre er det nødvendigt at overholde sådanne sikkerhedsregler:

 1. Hvis der ikke er nogen jord gennem ledningen, er installationen af ​​en bærbar jord et must.
 2. Svejsestedet skal være godt ventileret, da der ved svejsning dannes mange giftige og skadelige gasser.
 3. Svejseren skal arbejde i en særlig svejsetøj for at undgå brændeskader.
 4. For at beskytte øjne og ansigt skal du bruge et svejseskærm eller en svejsers maske.
 5. Brandsikkerhedsforanstaltninger under svejsningen skal udføres i overensstemmelse med standardinstruktionen, hvorfra fjernelse af genstande ikke er tilladt.

Svejsningsomformer på det russiske marked

Inverter svejsemaskiner bliver stadig mere populære hos forbrugerne. Især blev de populære hos ikke-professionelle på grund af deres lave vægt (op til 6 kg), brugervenlighed og brugervenlighed. Priserne for dem er ret demokratiske: fra $ 150 til $ 250 pr. Enhed.

På "Resanta SAI-220 PN" er prisen fra $ 210 til $ 240 for forskellige modifikationer, hvis præstation afhænger af de anvendte halvlederelementer og -enheder. Enkelhed i service gør det muligt for AIS at vinde ledende stillinger blandt lignende produkter.

Producenten lytter konstant til sine kunders meninger og følger dynamikken i ikke kun salget, men også anmeldelser af sine produkter. Til dette formål er der oprettet en speciel hjemmeside på internettet, hvor alle interesserede og ikke ligeglade personer kan give deres feedback. Disse anmeldelser er interessante ikke kun for producenten, men også for andre forbrugere.

Drift af inverter svejsemaskiner

I grunden vurderer svejsemaskinen "Resanta SAI-220" den mest positive og smigrende. Men der er dem, hvor man siger, at når man arbejder på det i vådt vejr, er det "plukket" 9raquo; elektrisk strøm. Derfor er det nyttigt at forbrugerne for at minde endnu engang, at arbejde med en hvilken som helst elektrisk udstyr og apparater udgør en fare, hvis du ikke overholder grundlæggende sikkerhedsregler. Anordningen vejer beskedne 5,5 kg under svejsning elektrode diameter på 5 mm har en kapacitet på 15 kW, hvilket er tilstrækkeligt til at sikre, at sten 10 kg kaste højden-etagers hus. Derfor sker der ikke ekstra omhu ved arbejde med energiintensive udstyr.

Alle forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger, som er beskrevet i instruktionerne til enheden, skal overholdes nøje. Hvis der ikke er et RCD- og trefjernet strømforsyningssystem med stationær jordforbindelse, er det obligatorisk at have en bærbar midlertidig jordforbindelse og bruge den.

Reparation af inverter svejsemaskiner

Folk håndværkere kan reparere alt. Og imod denne hobby har ingen noget imod. Men reparationen af ​​"Resident SAI-220 PN" er langt fra let. Dens høje tekniske egenskaber sikres på grund af det faktum, at alle dele af denne svejsemaskine er meget præcist afbalancerede. Det passer ikke til nogen inverter. Nej, hvis en anden inverter, som gør det muligt at passere gennem indretningen strøm på udgangssiden af ​​den lave størrelsesordenen 220 A, så indretningen vil fungere, men vil formindske stabiliteten af ​​lysbuen. Dette er entydigt. En mismatch mellem indgangs- og udgangsmotstanden i omformeren til den retificerende effektenhed vil reducere dets holdbarhed signifikant. Og det er så for hver knude.

Hvis maskinen kom fra AIS-systemet, er det bedst at kontakte servicecentret, hvor faldefærdige enheder vil blive erstattet af originalen. Det skal bemærkes, at hvis ikke forhindre indtrængen af ​​fugt og metalspåner og støv inde i enheden, hvis ikke forhindre langvarig overophedning af knudepunkter, vil enheden tjene trofast årtier.

Anmeldelser og tekniske data fra Resanta SAI 220

Udgivelsestema: Svejsemaskinen Resant SAI 220 - forbrugeranmeldelser og prisen på udstyr til hjemmearbejdet.

SAI (inverter svejsemaskine) Resant bruges til at forbinde metalstrukturer med likestrøm med en forbrugselektrode. Den lave vægt af enheden gør det muligt for en person at svejse metalprodukter på vanskelige steder.

Svejseapparat Resant AAS 220 - Tekniske egenskaber:

Indretningens bord er bygget i et metalhus, der har ventilationshuller. Ventilationssystemet må ikke lukkes.

På frontpanelet er (se nedenfor):

 • nuværende controller (2);
 • indikatorer - netværk (3) og overophedning (4);
 • minus og plus stik til tilslutning af kabler (5, 6).

På bagsiden af ​​enheden er der en switch "Network9raquo;.

Funktionsprincip: Resanta konverterer vekselstrømmen til en konstant 400 V, og derefter konverteres DC spændingen til en moduleret spænding og korrigeres. Pulsmåling modulering bruges til at justere svejsestrømmen.

Når overophedningsbeskyttelsen udløser (lampen på frontpanelets signaler), kontrollerer svejseren kablernes brugbarhed og holder op med at fungere.

Omformeren er udstyret med følgende funktioner:

 • Hot Start - kvaliteten af ​​svejsning i begyndelsen af ​​arbejdet;
 • anti sticking (Anti Stick) - elektroden holder sig ikke fast.

Resanta SAI 220: brugsanvisning

Forberedelse til drift og brugsanvisning:

 1. Tilslut ledningen til stikkene (+ og -) med jordforbindelsen og elektrodeholderen. Polariteten vælges fra elektrodenes mærke.
 2. Afbryderen er "Network9raquo; på bagpanelet bør deaktiveres.
 3. Tilslut Resident AIS 220 til lysnettet.
 4. Indstil svejsestrømmen til minimumsværdien.
 5. Tænd enheden på bagpanelet med "Network9raquo" -kontakten.
 6. Juster svejsestrømmen til den ønskede værdi.
 7. Efter arbejdet skal den aktuelle controller indstilles til minimumsværdien.
 8. Sluk enheden med en kontakt.
 9. Afbryd netledningen og svejsekablerne.

Anbefalede strømværdier fra elektrodediameter:

 • Brug omformeren i en fugtig bygning og under et dårligt vejr;
 • Brug skæreværktøjer (skaber metalstøv) ved siden af ​​enheden;
 • Svejses med defekte svejsekabler og netledning.
 • Enheden skal opbevares i en kasse ved en temperatur på -10 ° С + 50 ° С, fugtighed ikke over 80%;
 • Opbevaring udføres uden syre, alkali og støvdampe.

Mulige årsager til problemer og metoder til eliminering:

Elektrisk diagram af svejsemaskinen Resant SAI 220:

Hvor meget koster Resanta 220 svejsemaskinen?

Det handler om købere! Prisen på den kinesiske forsamlings produkt er acceptabel. Den 12. maj 2016 sælger russiske onlinebutikker enheden til 8.660 rubler. Du kan finde og købe et produkt lidt billigere.

Welding Resanta 220 - svejsere anmeldelser

Nikita, tidspunktet for at bruge enheden er et år og 4 måneder:

Konklusion: inverteren svarer ikke til dens egenskaber.

Valera, svejseren på fremstilling:

Men i starten var der problemer: den 5. dag efter købet nægtede det kinesiske produkt at tænde. Årsagen er enkel: Nuværende ledende støv er afgjort på hovedkortet. Beskyt enheden mod metallisk støv.

Efter 40 dage faldt indehaveren fra hinanden, efter 2 måneder var det nødvendigt at udskifte masseterminalen.

Bæltet på produktet slides hurtigt ud og er meget kort. Dimensionel svejser eller om vinteren på tøj vil du ikke klæde dig.

Deklarerede elektroder med en diameter på 4 og 5 mm brød, må ikke trækkes. 3 eller 3,25 mm er loftet og derefter ved en god spænding. Rustfrit stål koger stærkt.

Med hensyn til gennemsnitlige svejser. Hvis du ikke bruger tykke elektroder, skal du beskytte mod metalstøv, udskifte stroppen og ledningerne, så vil husstanden gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 1