30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

VVS rulleskodder

Rulleskodder i toilettet: typer, installationsmetoder og ægte fotos

Og uden det små toiletter taber lydstyrke på grund af kommunikation - rør og målere, som uden at gemme sig også ødelægge indretningen af ​​toilettet. Tæt rør "Tæt" 9quo; du kan ikke og derfor nødt til at tænke på, hvordan man gør det med det mindste tab. En af disse løsninger er skodder på toilettet.

De er ret billige, ikke optage meget plads, helt gemmer kommunikation, uden at hindre adgang til dem.

Hvad er en rullegardin til et toilet? Faktisk er disse specialdesignede persienner, som kan vikles på en specielt designet skaft. Stalde, detailforretninger - mange af dem er lukket ved hjælp af sådanne strukturer. Men på toilettet behøver vi ikke lås, vandalismedæksler og andre ting, derfor er husluker meget mindre. Og vigtigst af alt, skjuler de pålideligt rørene på toilettet, hvilket ødelægger hele interiøret.

Typer og fordele ved rulleskodder i badeværelser

Skodderne til toilettet kan klassificeres betinget i to kategorier - ved fremstillingsmateriale og ved anlægsmetode. Af materiale skelne mellem følgende skodder:

De billigste og mest udbredte typer er plastruller. De er billige i produktion, de kan klare høj luftfugtighed og se godt ud.

Ud over stigerør og rør giver skodder dig mulighed for at organisere et lille lagerplads

Ved installationen skelne mellem to typer rulleskodder til VVS kabinetter:

Lad os nu gå videre til forskellene i installationen.

Typer rolstaven i toilettet ved hjælp af installationsmetoden

Der er tre måder at installere på:

1. Vnakladku. Dette er den nemmeste måde at installere, når designet er fastgjort til væggenes overflade. Det er også velegnet til tynde vægge, for eksempel når rørene adskilles fra rummet med gipsplader.

2. Skære kassen ud. I dette tilfælde installeres rulleskodderne flush med væggen, men kassen forbliver på ydersiden. Dette er en mere arbejdskrævende installationsmetode end den foregående.

Den nemmeste måde at installere en rullelukker på

3. Skære kassen indad. Med en sådan installation vil en ikke særlig attraktiv rullemaskinke gemmes inde i VVS skabet, hvilket betyder, at udseendet ikke vil ødelægge noget. Det vigtigste i dette tilfælde er, at kabinets rum indeholder selve boksen.

Kassen er gemt i et skab og får ikke øje

Traditionelt starter vi med overførslen fordele:

 • Stort sortiment med forskellige farver og endda med tegninger
 • Nem adgang til al kommunikation
 • Lang levetid og høj modstandsdygtighed mod fugtighed
 • En pålidelig mekanisme
 • Nem at rengøre
 • Mulighed for at installere på ethvert toilet eller badeværelse
 • Let tilgængelig for individualisering (farve, tegning og dekoration)

Usædvanlige rullegardiner med billedet af byen

Små håndtag letter løft og sænkning af mekanismen

Skodderne på toilettet har mangler, Men de er få, og de er slet ikke kritiske:

 • Plastskodder samler støv let nok
 • Et stort antal virksomheder tilbyder at købe skodder af ikke særlig god kvalitet eller dårlig kvalitet installere dem

Real foto rullestaven på toilettet

Her blev kun rørene og tællerne lukket, men på grund af dette er det resterende rum spildt.

Med rullegardiner kan du med fordel forkæle selv en vaskemaskine på toilettet.

VVS rulleskodder: bekvemmelighed og æstetik til overkommelige penge

En moderne badeværelse, kan du kigge på fra forskellige vinkler: På den ene side er det et sted, hvor en mand tager sig af hans krop, og på den anden - et sted for koncentration af vand kommunikation og sanitetsprodukter, hvilket kun er en af ​​sin slags ødelægge hele indre af lokalerne. Hver person løser dette problem på sin egen måde - nogle stramt suturerede rør i en kasse, andre, at bekymre sig om konsekvenserne af mulige ulykker, foretrækker en mindre drastiske måder at løse dette problem. Og kun nogle kloge ældre mennesker foretrækker kun den bedste teknologi, som gør det muligt ikke blot at slippe af med den unprepossessing udseende af rør og udstyr, men også at lade fri adgang til dem. Vi taler om VVS rulleskodder, som er genstand for denne artikel. Sammen med webstedet vannaja.net forstår vi fordelene ved at bruge dem, sorter og selvinstallation.

VVS rulleskodder fotos

VVS-rullegardiner: fordele og ulemper

Lad os sige det helt, skodder til et sanitetsskab er den ideelle løsning, og der er ingen ulemper ved et sådant produkt. Men selvom du finder dem, så vil disse ulemper helt sikkert enten være fjernet eller ikke-eksisterende. En anden ting - fordelene ved ruller til badeværelse og badeværelse - de er selvfølgelig lidt, men de løser helt og helt alle driftsproblemer. Døm for dig selv.

 1. Rollen skjuler rørene til 100%, og hovedformålet med dette design opnås så godt som muligt. Hvis det ønskes, kan skodderne endda blive automatiseret og tvunget til at åbne og lukke ved at trykke på kontakten.
 2. Har en god og til tider endog fremragende udseende. Det æstetiske problem løses også med succes.
 3. Samtidig med alle disse skodder i badeværelset giver fri adgang til kommunikation, hvilket er et vigtigt punkt. I modsætning hertil skal en plast- eller gipspladeboks demonteres i tilfælde af en ulykke. Den samme enhed er ret nemt at åbne helt.
 4. Princippet om åbning af rulletter skaber ingen problemer, da det er typisk at lave svingdøre, som er så begejstret for mange mennesker for deres enkelthed ved fremstilling.
 5. Nem selvinstallation, som igen er vigtig. Faktisk er denne enhed installeret i to etaper, men taler om dette senere, men for nu, hvis du er interesseret, kan du bare se videoen og sætte sit personlige mening om, hvordan vanskeligt at installere skodderne i badeværelset.

Som du kan se, er næsten alle de opgaver, som folk forfølger, syning af rør i en kasse løst af et enkelt produkt og vigtigst af alt uden komplicerede handlinger. Desuden vil VVS-skodder i toilettet i hvert fald ikke forhindre dig i at lave hylder i en niche og bruge dem til eget brug. Det eneste, der skal tages i betragtning i en sådan nicheorganisation, er evnen til hurtigt at fjerne hylder i tilfælde af en ulykke - men det er slet ikke noget problem, og næsten alle hjemmester ved, hvordan man løser det.

Rolettes i badeværelset: design funktioner og sorter

Lad os begynde med designens egenskaber, da de adskiller sig fra almindelige rulletter lidt - bare et øjeblik. Navnlig tilstedeværelsen af ​​en velafbalanceret fjedermekanisme, som giver dig mulighed for at hæve og sænke gardinet uden at gøre en stor indsats. I modsætning til dem er vindueskodder udstyret med enten elektrisk eller mekanisk drev. Og den anden forskel ligger i gardinens bredde - som regel overstiger den ikke 400 mm, men hvis der er et sådant behov, er det muligt at fremstille en rulleskodder i bredde fra væg til væg. Generelt er der ikke behov for at dække hele væggen på badeværelset.

Sanitære rulleskodder i toiletfotoet

Nu, hvad angår sorterne, er der ikke så mange af dem, som vi gerne vil, men i de fleste tilfælde er det eksisterende sortiment ret nok til at tilfredsstille mange menneskers efterspørgsel. Klassificer skodder til badeværelse og badeværelse er muligt med følgende funktioner.

 1. Dimensioner. Her kan man kun sige én ting: næsten hver rulle er et unikt produkt og er lavet til ordre i overensstemmelse med de nødvendige dimensioner. Tag højde for nichens bredde og længden af ​​dens lukkede del - den optimale betragtes som en rullelukker fra loftet til gulvet. På denne måde sikres fuld adgang til ethvert afsnit af rørledningskommunikation. Der er selvfølgelig standardindstillinger, der er billigere, men i dette tilfælde er det nødvendigt at justere dimensionerne af nichen til rulleudløser, hvilket er meget mere kompliceret og endnu dyrere end at lave en rulleudløser til de eksisterende dimensioner.
 2. Farve. Der er mange muligheder - der er både universelle farver (hvid, sort, brun) og farvede produkter af denne type.
 3. Yderligere indretning. I de fleste tilfælde indebærer begrebet ekstra dekorationsruller fotografisk udskrivning - rullegardiner i et badeværelse med fotoudskrivning er dyre, men de bestemmer det æstetiske aspekt ved deres installation til 100%.

Rulleskodder til VVS kabinet foto

I princippet er disse alle de sorter, der er tilgængelige i dag. Ja, de er få, men stort set ret nok. Desuden kan der på kundens anmodning sanitetsruljebakker være udstyret med et elektrisk drev og en lås - selv om begge disse mekanismer er et overskud, som ikke kan spildes penge på. Ganske glemt kan skodderne til toilettet stadig opdeles efter materialet - der er aluminium og plastikskodder på badeværelset. Sidstnævnte er mindre holdbare og med tiden fører de, hvilket resulterer i problemer i deres udnyttelsesproces.

Rulleskodder i badeværelset med egne hænder: installationsteknologi

Der er to muligheder for at installere VVS rullegardiner - hvis du tillader vand kommunikation, kan de monteres inde i nichen, som derved stilles ringere på lige fod med de facader, eller, som man siger, i overlay. Det er naturligvis at foretrække at bruge den første mulighed, da det til en vis grad giver dig mulighed for at spare fri plads. Den anden er noget lettere at installere, men den udragende boks med den snoede tromle ødelægger udseendet af rummet.

Hvis vi taler om teknologien til installation af sanitetsruller, er det i begge tilfælde, med undtagelse af nogle detaljer, forblevet standarden for alle typer produkter af denne type. Det ligner dette.

 1. Kassen er installeret. Til dette formål er det nødvendigt at fjerne en dekorativ beskyttelse, derefter fastsætte eller mellem modstående recesvæggene, eller lige til forsiden af ​​det, men snarere direkte på væggen, som dannede en niche. Dette gøres i alle elementære enkel - tage punch, bore huller, og så er de sat ind i stikket, og allerede gennem hullet i huset boksen drevet ind i dyvel eller skrue. Det eneste, man behøver at overveje, er niveauet for installationskassen - roterende mekanismer (i dette tilfælde tromme rulleporte) er meget bedre, og vigtigst af alt, at arbejde længere, hvis de er placeret i en strengt vandret position.
 2. Installationen af ​​den feigned bar er den del af systemet, som rulleskodden kommer ind under hele lukningen. Den er monteret enten på gulvet eller på en specialkasse, der begrænser længden af ​​nicheen. Fastgørelse af den foregavede strimmel udføres ved hjælp af et par skruer på præmærkede huller.
 3. Guider er vedlagt. Som du kan forestille dig, er der to, og bliver nødt til at begynde at justere styrene til størrelse - måle afstanden fra bunden af ​​tromlen at håne strimler og nøjagtig samme længde gør guider. De installeres, ligesom alle andre elementer i systemet, simpelthen - de er fastgjort til enden af ​​nichen med skruer. Den største vanskelighed her opstår kun, når det under installationen er nødvendigt at afvikle i rullerens rulleruller. At arbejde kommer lidt lettere, må vi handle på følgende måde: - første fastsættelse punkter er markeret med guider (af to), og derefter sættes i guiden web (også i to på én gang), og først efter dette er gjort kapital monteringsskinner til den niche.

Rulleskodder på badeværelset med fotoprint billede

Dette er i princippet hele opsætningen - nu er det kun at lukke låget af kassen og nyde arbejdet.

Afslutningsvis vil temaet for VVS skodder tilføje kun én ting - du skal bestille dette produkt i den sidste fase af reparation badeværelse eller toilet, og når alkove fuldt dannet, og væggene er dekoreret med lofter. Generelt, før du installerer VVS-armaturerne, da hvis du lægger skodderne efter dem, vil det ikke være meget bekvemt.

Udvælgelse og installation af sanitære rulleskodder

Skodder anvendes i stigende grad i moderne design badeværelser, udskifte døre og luger skodder i badeværelset er meget populære, da de gør det muligt at gøre det indvendige meget pænt og ryddeligt. Skodder - den bedste løsning for badeværelserne, som en masse kommunikation. Det er almindeligt accepteret at lukke røret og tælleren eller gipspladepaneler, men når en fejl skal demontere strukturen.

VVS rulleskodder i toilettet: foto

Et lille badeværelse tillader ikke at dække kommunikationen med specielle konstruktioner i form af skabe, da området ikke tillader åbning af dørene. Samtidig er det i moderne design ikke altid hensigtsmæssigt. Blinds giver adgang til de mest bekvemme og hurtige. Der er mange modeller af sådanne persienner i byggevirksomheder. Brugen af ​​sådanne strukturer er meget enkel, de er pålidelige og holdbare. Du kan se selv hvor godt de passer ind i det moderne design. Rulleskodder til badeværelset har deres egne egenskaber og er kun egnet til installation i badeværelset eller toilet.

Hvis du installerer en konventionel dør, snarere end en rulleudløser på en niche, vil det kræve plads til åbning

Funktioner af VVS rullegardiner:

 1. Ved installation anvendes antibakterielle materialer, som i et badeværelse den forhøjede fugtighed, vil det tillade at undgå forekomst af en form og en form.
 2. Et bredt farvevalg giver dig mulighed for at installere persienner i ethvert interiør. Og også under færdiggørelsesmaterialerne anvendes, hvilket gør det muligt at bevare finishen i lang tid under ugunstige driftsforhold.
 3. Pålidelig fastgørelse vil undgå konsekvenser i form af skader eller skader på VVS. I moderne modeller anvendes låsemekanismer i bund og top, uden særlige anordninger.
 4. For et vådt værelse er badeværelserne lavet af aluminium, hvilket vil forhindre udseende af rust.

Nogle modeller er udstyret med automatiske løftemekanismer. Dette giver dig mulighed for endda at åbne og lukke kommunikationer eksternt.

Installation af sanitetsruller

Plus rollestaven det er, de kan installeres under reparationsprocessen, samt om nødvendigt efter det. Men hver måde at installere har sine egne egenskaber. Hvis du beslutter at installere rullegardiner efter reparation, husk at det mest æstetiske resultat opnås, hvis flisen lægges lodret.

Du kan installere rullegardiner på ethvert trin i reparationen

Hvis flisen lægges vandret, vil der være et mellemrum mellem styringsprofilen. Dette problem kan let korrigeres, men det vil også være nødvendigt at bruge et tætningsmiddel og hjørner til at skjule et sådant ikke-æstetisk øjeblik.

I første omgang reparere installationen af ​​rulleskodder gør det muligt at skjule eventuelle huller fliser. En sådan et øjeblik vil gøre det muligt at forenkle og reducere udgifterne til reparationer, som yderligere materiale ikke er nødvendig, og under de skodder behøver ikke at lægge fliser. Den mest attraktive mulighed for at installere - et monterings kasse, som skjuler stoffet er snoet. Kassen skal installeres ved først at måle alle parametrene. Praksis viser, at sådanne konstruktioner kan anvendes til at skjule vaskemaskine, kommunikation, vandvarmere, så godt som muligt deres anvendelse på balkonen, pantry eller andre steder, hvor det er påkrævet.

Det er muligt at installere rulleskodden selv, men det er nødvendigt at vide, hvilke fordele og ulemper der er, når du installerer selv. Den største fordel er, at en uafhængig installation sparer et anstændigt beløb. Og den største ulempe er, at uden nogle arbejdskompetencer er det muligt at installere skodderne forkert, hvilket vil reducere levetiden betydeligt, og garantien for produktet vil være ugyldig.

Det anbefales, at installationen kun benytter tjenester af kun beprøvede herrer med stor erfaring, hvilket vil bevare strukturen og bruge det i lang tid med komfort. En lægmand kan ikke kun skade rulleskodderne, men også at etablere sit ægteskab, som vil føre til hans fald, og dermed mulig skade og skader på VVS.

Sådan vælges sanitære rulleskodder i toilettet

Før installationen er det nødvendigt at vælge den rigtige model af rulleskodder under hensyntagen til de enkelte egenskaber. I første fase er det nødvendigt at måle åbningen, hvor persiennerne skal installeres. Dette er nødvendigt for at beregne bredden og højden af ​​nettet samt de tilsvarende parametre i boksen. Det er også vigtigt at vælge den type hejsning. Det er mest rationelt at vælge modeller med en inertielfjeder, da der med en sådan mekanisme er muligt at hæve eller sænke en tætsluttende transport lige så meget som nødvendigt. Det mest bekvemme at bruge automatisk løft på fjernbetjeningen, men sådanne modeller er meget dyre.

Du kan installere rullegardiner selv, men det er bedre at henvende sig til fagfolk

Hvis installationen er planlagt alene, betyder det, at modellerne skal vælges så forenklet som muligt, især hvis den person, der udfører installationen, ikke har særlige færdigheder.

Rationelle årsag installatører virksomheder, der har købt skodder, vil det bevare garantien, samt blinds vil blive brugt i lang tid og kvalitativt. Det materiale, hvoraf rullegardinet er også meget vigtigt, især for toiletartikler fremstillet af aluminium og belagt med en speciel korrosionsbeskyttelsen. Og også der er plastmodeller, der adskiller sig i reduceret vægt. Hvis lejligheden har børn, anbefales det at installere modeller med øget styrke og med tætlukkende låse.

Skodder i toilettet med et billede: foto

Praktiske og stærke rulleskodder er meget vigtige, men det æstetiske aspekt af valget er ikke mindre vigtigt. Udseendet af ruller vil tillade at bruge dem som et dekorativt element i interiøret. Med et stort udvalg af valg til at vælge den rigtige model til alle indretnings- og designløsninger. Hvid farve ser harmonisk ud i ethvert interiør, disse modeller er den mest praktiske og klassiske mulighed.

Tegning til rulleskodder kan bestilles efter eget valg

Rullerne med fotoprinting eller tegning er ved at blive populære. Tegning kan være hvad som helst, interessant udvidelse af flisen mønster på lærredet skodder, selv om pladen er lavet i en anden stil, bog illustration fuldstændig identisk med eller lidt justeret. Når en person billedelement vil være et hovedfokus i hele konstruktionen af ​​badeværelser. Kassen og kluden selv kan variere i farvekarakteristika og mønsteret kan være anderledes. Det anbefales, før du foretager et køb for at se fotos og vælge, hvordan bestemte farver vil passe den specifikke badeværelse. Kombinationen af ​​en kasse og rulleskodder bør være ideel.

Roller lukkeranlæg på toilettet (video)

Afslutningsvis skal vi bemærke, at håndtagernes design også skal vælges korrekt. Der er modeller, hvor kuglerne ligner en klassisk dørmodel, eller i form af en krog, en kugle og en halvcirkel. Løsningen design af pennen kan være så original og individuel som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 2 =