30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Viburnum bær ansøgning

Kalina: nyttige egenskaber ved bær, forskellige anvendelsesområder. Hvad er kontraindikationerne til at drikke?

Juicy viburnum påvirker ikke kun dens behagelige smag og lyse røde bær, men også medicinske egenskaber.

Det har længe været værdsat i ikke-traditionel medicin, der anvendes til kulinariske og kosmetiske formål.

Kalina, som har mange nyttige egenskaber, kan føjes til te for at lindre hovedpine. På basis af bær fremstilles også bouillon til skylning af mundhulen.

Imidlertid er der i Kalina kontraindikationer for at spise nogle få der stadig, de skal tages i betragtning for at undgå en uventet reaktion af kroppen.

Som en del af viburnumet er der en rigtig stor mængde næringsstoffer, takket være bæren har medicinske egenskaber. Det er også værd at bemærke, at i ikke-traditionel medicin anvendes ikke kun bær selv, men også bark af viburnum, knogler.

Viburnums sammensætning omfatter følgende stoffer:

• pektiner (de fjerner slagger og toksiner fra tarmene)

Phytoncides (bekæmpelse af mikrober);

• fosfor, kobber, jod, kalium, jern;

• Syrer - Myresyre, Valerinsyre, Eddikesyre.

Kalina, hvis nyttige egenskaber ikke kan tælles, er ofte ordineret af læger for at genoprette styrken og styrke immunsystemet efter sygdommen er blevet overført. Brugen af ​​bær forhindrer også avitaminose.

Kalina er en sand universel "hjemmedoktor". Bær er nyttige ikke kun for voksne, men for børn. Kalina ødelægger effektivt mikrober, kæmper med forskellige lidelser.

1. Styrker immunsystemet betydeligt, hvilket gør det muligt for kroppen at modstå infektioner af forskellig oprindelse.

2. Hjerter hurtigt ARVI og andre forkølelser.

3. Det har antipyretisk og diaphoretic effekt. Te med kalina er den bedste måde at bringe temperaturen ned.

4. Fjerner neurose, stress, giver dig mulighed for at glemme søvnløshed.

5. Afkog baseret på bær er meget nyttigt til hoste, da det er kendetegnet ved ekspektorative egenskaber.

6. Med en halsbetændelse fjerner en afkog baseret på blomster af viburnum inflammation.

7. Bær er nyttige til at spise med gastritis, for at normalisere surheden i maven.

8. Fremragende fjernelse af hævelse. Bærer er karakteriseret ved diuretiske effekter, de fjerner også overskydende væske fra deres krop.

9. Viburnum renser tarmene fra toksiner, slagger og salte af tungmetaller, der akkumuleres over tid.

10. Brug af bær gør det muligt at normalisere peristaltikken i tarmen og glemme forstoppelse.

11. Kalina bruges også i kosmetologi, sammensætningen af ​​bær påvirker gunstigt hudens generelle tilstand.

Man må ikke glemme, at der er kontraindikationer for viburnum. De skal læses før behandlingen, for at undgå en uventet reaktion i din krop.

Kalina i alternativ medicin

Kalina bruges i mange opskrifter af traditionel medicin. Nogle af dem kan undertiden blive ægte frelse for elskerinden. Bærens naturlige sammensætning hærder bedre nogle lidelser end dyre apoteksprodukter. Den eneste nyanse af viburnum er kontraindikationer. Sørg for at undersøge dem, konsultere en læge, så behandlingsprocessen ikke bliver til ubehagelige konsekvenser.

Nogle opskrifter af folkemedicin

1. Med hoste og koldt. Kalina bær (50 gram) skal vaskes godt og derefter gnide dem med en gaffel. I den resulterende masse tilsættes 1 spsk honning, alt er blandet. Lægemidlet bør indtages 3 gange om dagen 20 minutter efter at have spist 1 tsk. Det blødgør hoste, hærder en forkølelse og lindrer endda hovedpine.

2. med gastritis 1 spiseskefulde Kalina blomster hældes 250 vand og koges over lav varme i 15 minutter. Kødet bør afkøles på et mørkt sted, dræne det og tage 3 gange om dagen i 20 minutter, før man spiser 50 ml hver.

3. Med diarré er afkogingen fremstillet ud fra barken af ​​viburnum effektiv. En teskefuld bark (tilgængelig på apoteket) hældes 250 kogende vand og koges i 20 minutter over en lille ild. Kødet bør tillades at infusere i 15 minutter, og derefter spændes det. Det resulterende lægemiddel forbruges efter at have spist en time efter 1 spiseskefuld.

Kalina: nyttige egenskaber til skønhed

Kalina har en fantastisk effekt på ansigtet. Det forbedrer farven på dermis, eliminerer teenage og menstruationspimples, sorte prikker, forhindrer for tidlig udseende af rynker. Den mest behagelige ting, masker fra viburnumet, hvis nyttige egenskaber er utroligt store, kan nemt fremstilles derhjemme.

1. Til fedtet hud. 50 gram mosede bær blandes med et enkelt ægprotein. Ingredienserne blandes godt, indtil der dannes en homogen masse. Den resulterende maske påføres et tyndt lag over hele ansigtet i ikke mere end 15-20 minutter. For større effektivitet kan opskriften varieres ved at tilføje lidt citronskal.

2. Afhjælpning af rynker. I den dybe beholder tilføjes følgende ingredienser: 1 æggeblomme, 1 tsk honning og samme mængde olivenolie, 1 spiseskefulde ristede bær. Alle ingredienserne skal være godt blandede, du kan bruge en blender til dette. Den resulterende masse skal påføres ansigtet i ca. 30 minutter. Allerede efter flere procedurer vil epidermierne opveje sig betydeligt. Rynker udglattes, huden vil finde en sund glans.

3. Fugtgivende maske. 50 gram viburnum gnides med en gaffel, 1 spiseskefuld olivenolie, 10 gram glycerin og en knivspids rismel tilsættes til dem. Alt går godt sammen med hinanden. Masken anbefales at påføres ansigtet 2 gange om ugen i 20 minutter. Et sådant værktøj toner og fugter epidermis, forhindrer for tidlig udseende af rynker.

4. Løsning for sorte pletter og acne. Kalina er en fantastisk bær. Få mennesker ved, at gruel fra frugt effektivt kæmper med acne og andre udbrud på ansigtets hud. Masken påføres epidermis i 15 minutter 3 gange om ugen. Resultatet vil ikke vare længe i kommer. Efter nogle få procedurer bliver ansigtet rent rengjort, det vil være muligt at glemme acne og ubehagelig acne.

5. Lotion til enhver hud. Fra husets viburnum kan du forberede en toning lotion til daglig brug. Bland ingredienserne - flydende honning (2 spiseskefulde) frisk saft af Viburnum (100 ml), 2 æggeblommer, 1 spiseskefuld af vodka og den samme mængde olivenolie. Alt er godt blandet og anbragt i køleskabet, lotion er klar. De anbefales dagligt at tørre deres ansigt og vask det med koldt vand.

Kalina, hvis nyttige egenskaber er meget mange - er hemmeligheden med skønhed og en sund hud.

Kalina: kontraindikationer til forbrug

Curative egenskaber af bær vil være gavnlige, hvis det ikke misbruges. Husk altid, at selv de mest nyttige bær kan have deres kontraindikationer.

1. Lavt blodtryk (hypotension), graviditetsperiode.

2. Gastrit under en eksacerbation.

3. Tilstedeværelsen af ​​allergier over for bær.

4. Urolithiasis.

5. I laktationsperioden kan viburnum kun spises efter konsultation med lægen.

Overordentlig godt viburnum. Nyttige egenskaber ved bær anvendes også til madlavning. Kalina er dekoreret med desserter, kød og fisk retter, det er lavet af saucer eller simpelthen forbrugt i frisk form. Fordelene ved bær er virkelig gode. Kalina nærer og mætter kroppen med alle de vigtige mikroelementer, der styrker det menneskelige immunsystem.

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Nyttige egenskaber af viburnum

Anlægget har unikke egenskaber. Den bruges til madlavning af syltetøj, gelé, som fyldning til tærter. Alle dele af viburnum anvendes til behandling, forebyggelse af sygdomme: blomster, bær, bark, kviste, frø. Folkemiddagene, der er forberedt med dets tilsætning, anvendes aktivt til terapeutiske formål i sygdomme i blodkar, hjerte, fordøjelses- og åndedrætssystemer. Nyttige egenskaber ved bær beroliger nervesystemet fuldstændigt, eliminerer de ubehagelige symptomer på forkølelse, stopper de inflammatoriske processer.

Viburnum: sammensætning og nyttige egenskaber

Sammensætningen af ​​denne helbredende plante forudsætter tilstedeværelsen af ​​et stort antal nyttige elementer. Alle har en gavnlig effekt på menneskekroppen, hjælper ikke kun med at eliminere den lidelse, der er opstået, men også for at genoprette kroppens beskyttende funktioner. Sammensætningen af ​​viburnum indbefatter de følgende komponenter:

Bladene i planten indeholder en masse valerian, eddikesyre og oliesyrer. Nyttige egenskaber ved bær er så store, at denne frugt alvorligt kan konkurrere med et stort antal andre gaver af naturen. Selv i oldtiden brugte healere de nyttige egenskaber ved viburnum til terapeutiske aktiviteter. Læger skelner mellem følgende positive virkninger af røde bær på menneskekroppen:

 • antispasmodic;
 • protivoateroskleroticheskim;
 • kuvertering;
 • antimikrobielle;
 • astringerende;
 • et antiinflammatorisk;
 • cholagogue;
 • afføringsmiddel;
 • hæmostatisk;
 • sedation;
 • antikonvulsive;
 • bedøvelsesmiddel;
 • svedte;
 • slimløsende;
 • et diuretikum;
 • sekretoliticheskim;
 • hypoglykæmiske;
 • hypotensive;
 • Velvære;
 • desensibilisering.

Kalina anvendes aktivt i gynækologi på grund af tilstedeværelsen af ​​viburnin i sin cortex. Han leder livmoderen i tone og har en vasodilaterende, smertestillende, hæmostatisk og antiseptisk virkning. Barken kan bruges til at forberede en afkogning for at stoppe livmoderblødningen, især hos kvinder i overgangsalderen, under graviditet og menstruationsforstyrrelser. Det bruges også i folkemedicin til at stoppe blod fra næsen.

Viburnumets frugter påvirker hjertets arbejde positivt og øger diuresen (urinvolumen). Bæren af ​​denne busk, syltetøj med dem og honning hjælper med at overvinde de ubehagelige manifestationer af forkølelse, hoste, kvælning, hæshed. De bruges som et patogen, opkastende afføringsmiddel. For dem, der har mavesår, er frugterne af viburnum et glimrende middel.

Denne helbredende bær reducerer mængden af ​​kolesterol i blodet. Det bruges aktivt af mennesker, der lider af aterosklerose. Ved daglig brug af bær af en guelderrosen i løbet af et år i mængden af ​​1 tsk er det muligt at beskytte en organisme mod problemer med tryk. Sådanne foranstaltninger er en fremragende forebyggelse af mavesygdomme og forekomsten af ​​kræfttumorer.

Brug af bær til medicinske formål

Alle dele af viburnum har en helbredende effekt, selv ekstraheret tørrede ælter. Intet træ kombinerer to sådanne egenskaber som skønhed og nytteværdi. Kalina bruges aktivt til behandling af organer som hjerne, hjerte, mave, kønsorganer, lever, kar og lunger. At behandle sygdommen med en sådan folkemetode er kun tilladt efter godkendelse af lægen og i forbindelse med den primære behandling. Først da er det muligt at beskytte kroppen mod ubehagelige og alvorlige konsekvenser.

Afkogning af viburnum til behandling af forkølelse

Under en forkølelse føles en person træt, deprimeret, har dårlig appetit og feber. Eliminer disse symptomer under styrken af ​​bær og barken i Kalina. En forberedt bouillon hjælper med at klare selv med feber. Tag det ved glasset, før du spiser. At forberede denne folkemøde er enkel. Til dette skal du følge nedenstående plan:

 1. Tag en spisesked bark af en plante, en kamille, mynte, en timian, honning og et glas juice af en guelderrosa.
 2. Tilsæt et glas kogende vand til beholderen med ingredienserne.
 3. Sæt i et vandbad i 5 minutter.
 4. Rør infusionen til glasvarer.
 5. Det anbefales at tilsætte frisk cocktailjuice til blandingen.

Bær med honning fra stærk hoste

Nyttige egenskaber ved viburnum kan klare den inflammatoriske proces i lungerne, bronkitis. Det er især nyttigt at drikke te med bær af denne plante med stærk hoste. En sådan behandling fremmer fortyndingen af ​​sputum og lindring af tilstanden. Brug friske eller frosne bær til at forberede forberedelsen. Der er flere opskrifter, der tyder på brugen af ​​honning og bær af Kalina:

 1. Honning (250 ml) anbringes i en beholder og varme, omrøres lejlighedsvis med en træske. Tilsæt det en spiseskefuld bær af viburnum og slip dem. Pak om med et håndklæde, lad i 5-6 timer. Infusion bruge en spisesked 4-5 gange i løbet af dagen.
 2. Opskriften er velegnet til personer, der lider af bronkitis eller lungebetændelse. Det er nødvendigt at tage en bordsske med bark af en guelderrosa, en bjergbestiger af en fugl, en ældre blomst, en moder-og-mormor. Hæld krydderurterne 1 liter varmt vand og insister en halv time. Kogt infusion at drikke på glasset, før man spiser.
 3. 100 g calendula bær hæld kogende vand (500 ml). Tumle dem på lav varme i 30 minutter. En anden halv time for at vente, indtil teen er infunderet, tilføj kunst. skeer af honning. Alle blandes og tager 30 minutter før du spiser to spiseskefulde.
 4. Opskrift på kronisk hoste. Tag en spiseskefuld rose hofter, kamille, bær af viburnum, elecampane, calendula. Alt dette hæld en liter kogende vand og kog på lav varme i 5 minutter. Det modtagne middel til at insistere 5 timer efter filtrering. Tag en spiseskefuld inden måltiderne. Brug lukket glasvarer til at opbevare medicinen.

Drik fra bær fra højt blodtryk

Viburnumets frugter indeholder en masse vitamin C, tanninkomponenter og organiske syrer. På grund af dette bruges de til behandling af hypertension. Du kan bruge infusion af viburnum med tilsætning af vodka (ingredienserne er taget i samme proportioner). Et sådant værktøj har en styrkende og beroligende effekt. Ved regelmæssig brug er det muligt at sænke arterielt blodtryk til normal og holde resultatet i lang tid. Forbered produktet ved hjælp af følgende opskrift:

 1. Bær af viburnum (3 kopper) i glasvarer.
 2. Hæld alle med kogende vand og luk beholderen tæt.
 3. Anbring infusionen på et varmt sted og hold det der i 4-5 timer.
 4. Sæt drikken i emaljerede retter.
 5. Bær af en Kalina gnides gennem en sigte med en træsked, tilføj kunst. l. honning.
 6. Tag stoffet 3 gange hele dagen for 1/3 kop. Behandlingsforløbet - 3 uger efter - en pause i en uge.

Afkogning af blade og bark af en plante til behandling af acne

Kalina bruges meget ofte til fjernelse af en sådan hudtilstand som en acne. For at forberede produktet skal træets frugter vaskes, tørres og knuses. Den resulterende sammensætning skal påføres problemområderne med et tyndt lag. At være i en sådan maske på 15-20 minutter. Fjern det med varmt vand. Sådanne handlinger bør udføres, indtil irriterende udslæt helt forlader problemområderne.

Viburnumens frugter bruges til at genoprette kroppens forsvar, forhindre forkølelse. For at forberede en medicinsk infusion, har du brug for følgende ingredienser: 100 g calendula bær, citron med zest, 200 g aloe blade og samme mængde skrællede valnødder. Pass gennem kødkværnen, tilsæt 200 g honning og smør. Du kan styrke immunforsvaret, hvis du tager medicinen på en spiseske 3 gange om dagen. Behandlingsforløbet er en måned.

Harm og kontraindikationer til behandling af Kalina

Selvom viburnum har en positiv effekt på kroppen, tager det ikke alle mennesker at tage det. Mange læger bemærker, at en sådan ufarlig plante med en forkert modtagelse kan forårsage en række farlige komplikationer. Inden du bruger Kalina til medicinske formål, skal du konsultere en specialist. Der er følgende kontraindikationer til brug:

 1. Graviditet. Viburnumets frugter indeholder komponenter, der ligner kvindelige hormoner. Med et højt indhold af disse stoffer i moderens blod kan barnet danne et antal sygdomme. I nogle tilfælde forårsager det for tidlig fødsel.
 2. Lavt blodtryk. For personer med denne diagnose er det tilladt at spise bær af Kalina, men den daglige norm er ikke mere end 1 spiseskefuld.
 3. Kroniske nyresygdomme og øget surhed af mavesaft.
 4. Sygdomme i blodet - leukæmi og tromboflebitis.

Hvordan man laver juice fra en rød bær til vinteren?

Viburnum vokser på et område domineret af vådt, løvfældende eller fyrreskove. Du kan finde den blandt buske langs vandet. Voksende viburnum er ægte i din egen have. Høsten af ​​barken sker i april, når sapflowet er overstået. Indsamling af blomster afholdes fra maj til juni, bær - fra september til oktober. Regler for indsamling og høst af viburnum:

 1. Frugter skal skæres med huden, så kan du spare den bløde del.
 2. Det er bedst at samle viburnum efter den første frost, så har bærene de maksimale helbredende egenskaber. Frost dræber bitterhed.
 3. Alle de samlede frugter skal spredes jævnt, tørres på et køligt sted.
 4. Efter 5-9 dage for at fjerne den endelige fugt, skal du tørre frugterne med en ovn opvarmet til en temperatur på 50 grader.
 5. Fold færdige bær af viburnum til opbevaring i rene poser af linned klud eller gasbind. Send til et mørkt sted.
 6. Nyttige egenskaber af viburnum kan bevares, hvis det er frosset. For dette skal frugterne vaskes, foldes i en beholder og dækkes med sukker. Sæt bærene i fryseren.

Video opskrift på madlavning sirup fra viburnum

Nyttige egenskaber ved Kalina er uundværlige i folkemedicin. Ud over den terapeutiske effekt af frugterne af denne plante har en fantastisk smag, så de koger lækre syltetøj, duftende kompotter. Meget velsmagende og nyttig er sirupen baseret på bærene af viburnum. En detaljeret video af, hvordan man forbereder det, hjælper dig med at gøre det hjemme.

Oplysningerne i denne artikel er kun til orienteringsformål. Materialerne i artiklen kræver ikke selvstændig behandling. Kun en kvalificeret læge kan diagnosticere og give råd om behandling baseret på de individuelle egenskaber hos den enkelte patient.

Terapeutisk brug af viburnum

Kalina. Anvendelse af Kalina til medicinske formål. Kontraindikationer

● Lad os tale i dag, kære læsere af den medicinske blog "Opskrifter af traditionel medicin" om Kalina, dets anvendelse til medicinske formål.

"Kalina ... Kalinka, min kære ...". Sung i sange og digte, den yndlings buske er multi-tønde og spredning.

Efterår klaser af højrød bær og foråret hvid blomstret blonde Viburnum - pryder vores haver, villaer, haver og skove.

Siden antikken blev viburnumet betragtet som et symbol på jomfruens skønhed og renhed, det var forbundet med kærlighedens stavkraft - det var kun nødvendigt at lægge en krans prydet med sine blomster på hovedet. Har du nogensinde spekuleret på, hvor planten hedder viburnum?

Forudsætninger er mange: nogle sige på grund af farven på bær af rødglødende gløder, andre på grund af det faktum, at i landsbyerne Rusland Kalina sættes i ovnen for at slippe af den bitre smag af dets frugter.

● Kalina sylvestris (dette er hvad formular vil tale) indeholder store mængder af C-vitamin (ascorbinsyre), sukkerarter (op til 32%), organiske syrer (ca. 5%), tanniner, have gavnlige virkninger på fordøjelsesorganerne, caroten, meget vitamin P, pektinsubstanser, catechiner, anthocyaniner og andre aktive stoffer, der er nyttige for menneskekroppen.

● Det høje indhold af kobber, jern, magnesium, calcium, kalium, selen, zink og mangan findes i Kalina's frugt. Med absolut sikkerhed er det fastslået, at frugterne i Kalina er i stand til at akkumulere selen. Frugterne indeholder stadig jod, bly, strontium, brom og nikkel.

● I modne form er Kalina's bær bittere og kan irritere mavens slimhinde, men efter den første frost slipper de af tærtsmagen og bliver ganske anvendelige.

De fleste fans af viburnum fryser bær om efteråret eller klemmer saft ud af dem, blander det med honning eller sukker.

Anvendelse af gardiner til medicinske formål

● Kalina brugt i folkemedicinen som en diaphoretic, vanddrivende og styrkende middel til hypertension, ødem og renal hjerte-oprindelse, gastritis med lavt syreindhold, neuroser forskellig ætiologi, leveren og galdevejene.

● Berry Viburnum nyttige i anæmi og anæmi, betændelse i luftvejene orgel, det er i stand til at accelerere sårheling, blodkoagulering, det er effektiv for inflammatoriske sygdomme i mundhulen (stomatitis, gingivitis, etc.).

Det vil også hjælpe med blodmangel og atoni af livmoderen. Kalina bruges i folkemedicin sammen med andre lægemidler til behandling af maligne tumorer.

● Afkogning af bær og blomster af viburnum hjælper i form af skylninger med hæsende stemme og ondt i halsen. Kog honning af viburnum med honning, og du vil modtage et unikt middel til svækkende hoste og forskellige respiratoriske sygdomme.

Blomster af Kalina har længe været kendt som en god kosmetik.

● Sådan tilberedes juice fra bær af en viburnum? Skyl under rindende vand 1-2 børste bær, hæld et glas med kogende vand og lad stå i fem minutter, så ælte dem med en træske, stamme og presse saften ved hjælp af en saftpresser og tilsæt vand, hvor hun insisterede.

Varm den resulterende friske saft af viburnum og drik i stedet for te for influenza, forkølelse, fordøjelsesforstyrrelser, især hvis leveren ikke fungerer ordentligt eller efter at have overspiset med en opblødt mave.

● Kalinajuice anbefales til behandling af sygdomme i det kvindelige kønsområde, herunder erosion af livmoderhalsen og smertefuld menstruation.

I det første tilfælde skal saften blandes med en lige så stor naturlig honning og tage en blanding af tredive dage før måltider tre gange om dagen; og i den anden - at drikke på en tom mave friskpresset juice en eller to gange om dagen på en teskefuld.

Med henblik på forebyggelse kan behandlingsforløbet gentages hvert år.

● Med arteriel hypertension anbefaler folkemedicin at spise på en sulten mave en spiseskefuld tørrede kartofler med sukker eller at drikke frisk juice på en teskefuld.

Forresten fjerner saften af ​​viburnum godt hovedpinen, så brug det i stedet for antipyretiske analgetika.

● Ved hjælp af druesaft kan du med succes helbrede søvnløshed, hvis du hver dag inden du går i seng, drikker 50 ml af denne mirakuløse helbredsdrik.

En infusion af bær af Kalina i kombination med honning anvendes som et antiinflammatorisk, koleretisk og blodrensende middel; de behandles også med hypertension og blodkar spasmer:

- Hæld kop kogende vand Viburnum bær (1 spiseskefuld) wrap beholder og lad det trække to timer, passerer derefter gennem et lag gaze; Tilsæt en spiseskefuld honning og drik tre eller fire gange om dagen til to spiseskefler.

● Du kan forberede en afkogning med de samme helbredende egenskaber fra tørre bær af en Kalina:

- 10 gram råvarer (2 spiseskefulde) sat i emaljerede tallerkener, rooster, hæld gradvist et glas kogt vand simre, dækket i 15 minutter i et vandbad, afkøles bouillon, stamme det, squeeze, tilsættes kogende vand til det samme glas, og spise 3-4 gange om dagen, ⅓ kop.

● Du kan brygge vitamin te fra tørrede viburnum bær. Og fra barken af ​​unge stængler kan fremstilles afkog, som er nyttige i dermatose og eksem, menstruationssmerter, dysfunktionel blødning fra livmoderen.

En anden afkog anvendes til hæmorider. Det er udarbejdet som følger:

- i et glas kogende vand - 10 g bark blev opvarmet under et dæksel i en vand kogende bad i en halv time, afkøles til stuetemperatur og tilsæt til 200 ml kogt vand; drik efter at have spist 3-4 gange om dagen for en eller to spiseskefulde bord.

Begrænsninger og kontraindikationer til brug af Kalina

● På trods af de mangefasede fordele for menneskets liv, har viburnum nogle kontraindikationer og begrænsninger. Først og fremmest, anbefales det ikke til gravide kvinder i forbindelse med indholdet af bær stoffer, der er analoge med kvindelige kønshormoner (østrogener).

Forhøjede niveauer i disse stofers blod kan føre til for tidlig fødsel eller udvikling af alle former for patologier hos det ufødte barn.

● Undgå at blive båret med Kalina, hvis du har lavt blodtryk (hypotension). I sådanne tilfælde anbefaler læger, at de spiser en dag ikke mere end en spiseskefuld bær eller drikker ikke mere end en kop vitamin te Kalina.

Det anbefales ikke at ansøge om medicinske formål kalinu til patienter med kroniske sygdomme i nyrer og høj surhed af mavesaft. Kalina er også kontraindiceret hos patienter med forskellige sygdomme i hæmatopoietisk system.

Vær god, min kære, og Gud giver dig!

Tilføj en kommentar Annuller svar

 • Gyldne opskrifter af traditionel medicin (523)
 • Behandling af fedme (18)
 • Herbal Remedies (739)
 • Medicin i Israel (6)
 • Traditionel medicin - bedstemorens opskrifter (517)
 • Traditionel medicin behandlinger behandling (768)
 • Traditionelle behandlingsmetoder (800)
 • Alternativ medicin (758)
 • Medicinske nyheder i verden (19)
 • Om fordelene ved saft (29)

Copyright © 2018, Traditionel Medicin Opskrifter Alle rettigheder forbeholdes. Oplysningerne på bloggen er kun til orienteringsformål. Inden du bruger det, skal du konsultere en læge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

43 + = 50