30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Vaskemaskine til landskabet

Vaskemaskine med vandtank

Senest i et hus uden rindende vand til at købe en automatisk vaskemaskine var der intet at drømme om. I dag er der en nyhed i butikkerne - universelle vaskemaskiner med indbygget vandtank, som erstatter vandforsyningssystemet. Samtidig opretholder de de automatiske maskiners kendte funktioner. Kvalitetsvask, økonomisk energiforbrug, lækagebeskyttelse og forsinket startfunktion gør tøjvask en behagelig og nem øvelse.

Efter tilslutning af stationsvognen til det elektriske netværk, er det fyldt med vaskeri, og der tilsættes et rengøringsmiddel. Fyld derefter tanken. Maskinen hælder automatisk vand i tromlen. Ellers gentager driften af ​​vaskemaskiner af denne type driften af ​​standardautomater.

 • Maskiner med en vandtank er virkelig økonomiske: deres energieffektivitetsklasse er defineret som A ++.
 • Et bredt udvalg af vaskeprogrammer er ikke ringere end servicen hos de maskiner, vi er bekendt med: I en række modeller kan antallet af tilgængelige tilstande overstige to dusin.
 • Afhængigt af tøjets forureningsgrad, belastningsniveauet og fuldstændigheden af ​​reservebeholderen, bestemmer maskinen sig selv det vandforbrug, der kræves for en bestemt vaskecyklus.

En betydelig ulempe er udstyrets store størrelse, især hvis tanken er fastgjort til siden. Det er ubelejligt, at det er nødvendigt at konstant overvåge vandstanden i tanken og fylde det efter behov. Vær forberedt på, at selvom du justerer vandforsyningen, kan du ikke tilslutte en sådan enhed direkte til vandforsyningen, fjerne reservoiret fra det, det virker ikke. Vaskning vil stadig begynde med påfyldning af beholderen med vand.

Vaskemaskine med en tank til vand til sommerhus

Flere og flere mennesker foretrækker at bruge deres fritid i landet. For en stor familie, i uger der bor i landet, vil en vaskemaskine med en vandtank være en ægte frelse. Det vil fjerne behovet for at bære balle af snavsede tøj til byen eller, gnidningshænder, skylle i timer i koldt vand. Det eneste, der kan forårsage ulejlighed er den samlede tilstand af vaskeudstyret.

Vaskemaskine med vandtank uden vandtilslutning

Vandtanken sælges komplet med maskinen. Det er fastgjort til sin side eller bagvæg. Bagplacering, hvor beholderens form gentager skrogets konturer, er typisk for smalle modeller. Dette gør den besværlige tank mindre mærkbar. Full-size biler har en tank fastgjort til siden.

Fremstil en beholder af plast eller rustfrit stål. Plastikmet letter vægten af ​​strukturen og dæmper vibrationen og stålet, selv om det koster mere, men tjener en størrelsesorden længere.

Typisk rekrutteres vandet i tanken med hånden. Nogle modeller af vaskemaskiner er udstyret med en pumpe. I dette tilfælde tilføres vandet til apparatet fra en brønd eller en anden kilde.

Vaskemaskiner med en vandtank er repræsenteret af både smalle og fuldstørrelsesmodeller.

 • Vaskemaskiner udstyret med en oversvømmelsesventil;
 • vaskemaskiner uden oversvømmelsesventil.

Den sidste enhed opererer på princippet om en kran. Hvis det er muligt at tilslutte stationvognen til en hvilken som helst kilde til vand, tillader indløbsventilen at vandet strømmer automatisk ind i tanken.

Før du starter vaskecyklussen, er det nødvendigt at fylde tanken, hvorfra vandet hældes i tromlen. Når du har tilsluttet stationsvognen til elnettet, skal du lægge linned og pulver ind i det. Vælg det ønskede program. Alt andet er et spørgsmål om teknologi. Du skal kun hente rene tøj.

Hvad er indikatorerne at være opmærksomme på, når de vælger?

Når du vælger en universel vaskemaskine, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • Dimensioner. Afhængigt af dimensioner af dit badeværelse kan du vælge en passende teknik. Den fås i både smalle og fuldstørrelser. Når du vælger, skal du overveje tankens volumen, som varierer fra 50 til 100 liter i forskellige modifikationer. Denne mængde vand er nok til et gennemsnit på 2-3 vask.
 • Økonomien er bestemt af klassen af ​​energiforbrug af maskiner. De bedste indikatorer er udstyr i klasse A. Vær også opmærksom på parametrene for det årlige vandforbrug; ved økonomisk forbrug vil dette tal gøre 9,2 - 9,3 tusind liter.
 • Fyldningsventil. Denne del forhindrer overdreven fyldning af tanken. En ventil, der arbejder ved et tryk på 0,1-10 bar, leveres ikke i alle vaskemaskiner af denne type.
 • Loading. Overvej denne indikator afhængigt af dine behov. Nogle modeller kan vaske op til 7 kg tøj ad gangen.
 • Spin hastighed. I en række modeller er denne egenskab indstillelig. I nogle tilfælde når rotationshastigheden 1000 omdrejninger pr. Minut.
 • Vær opmærksom på antallet af programmer og evnen til at oprette dine egne vaskeprogrammer.

Popularitet blandt russiske købere bruges af maskiner - universals mærker Bosch og Gorenje. For yderligere information om det seneste mærke, se følgende video.

Positiv feedback på maskiner udstyret med en vandtank kommer ikke kun fra landmænd og landsbyboere, i hvis huse der ikke er rindende vand. Dette vaskeudstyr blev værdsat af bymændene, der bor i højhuse og lider af et lille vandtryk, hvilket ikke er nok til driften af ​​en konventionel automatisk maskine.

Det er ikke svært at forbinde vaskemaskinen af ​​denne type alene.

 • Læs vejledningen. Der vil du finde en beskrivelse af samlingen og installationen af ​​afløbsslangen. Den er fastgjort på tanken udefra og derefter tilsluttet et udløbsrør. Rørets ende er anbragt under den øvre kant af afløbsslangen. Hvis der ikke er noget kloaksystem i huset, skal drænrøret forbindes til en almindelig haveslange og tage afløb til gaden.
 • På bagsiden af ​​maskinen finder du forsænkningerne med transportskruerne fastgjort i dem. Udskift dem med låsene, der følger med sættet. På den ledige ende af forbindelsesrøret (den er fastgjort til tanken), sæt forsyningsrøret på, og fastgør forbindelsespunktet med et åg. Nu fastgør vandtanken til vaskemaskinens krop med låsene.
 • Fyldventilen (hvis den er i din maskine) leveres på tanken i opretstående stilling. En speciel slange er fastgjort til den, som er bragt til vandkilden. Derefter installeres et rør til afløb.
 • Hovedbetingelsen for korrekt installation af stationsvognen er tilstedeværelsen af ​​en jævn sektion. Når du har installeret enheden på et passende sted, skal du kontrollere ved hjælp af bygningens niveau, om der ikke er usynlige for øjendimensionerne. Juster vaskemaskinens position ved at ændre længden af ​​de roterende fødder. Sæt nu netledningen i stikkontakten og kør en prøvevask (uden vaskeri).

 • Under prøvekørslen skal du kontrollere om tanken lækker, og om forbindelserne er stramme.
 • Fyld tanken til det maksimale niveau. Hvis vaskevandet ikke er nok, vil maskinen signalere.
 • Hvis det er fundet, at tanken er tom, skal du fylde den og klikke på "Start" igen. Husk, at der ikke findes udstyrsfejl på grund af manglende vandgaranti.

Analog - vaskemaskine aktivator type

En alternativ mulighed for vask i landet eller i et privat hus uden rindende vand er en aktivator type vaskemaskine.

Vand hældes i en sådan maskine for hånd. Teknikken af ​​denne type er udstyret med en timer, der slukker den efter et givet tidsinterval. I en række modeller er der tilvejebragt en centrifuge, som gør det muligt at forsigtigt vride det vaskede vaskeri ud.

Linen i aktivatormaskiner lægges lodret. I bunden af ​​vaskebassinet er der en slags propel. Dens formål er at skabe en strøm, der vil opløse vaskemiddelet og medføre det indlæste vaskeri. Ved afslutningen af ​​processen pumpes sæbevand gennem afløbsslangen, og derefter genopfyldes tanken for at begynde skylning.

Hovedrollen ved at vælge en aktivator type maskine spilles af den lave pris af denne tekniske enhed: det er 2-3 gange billigere end automatisk udstyr. Vaskeprocessen i en sådan maskine er brugerjusterbar og tager meget mindre tid, og vasken i tanken kan tilføjes direkte under vaskeudstyrets drift.

Hvorfor skylder vaskemaskinen ikke, og hvad skal jeg gøre?

Hvorfor opvasker vaskemaskinen ikke vaskepulveret eller klimaanlægget, og hvad skal jeg gøre?

Lås ikke døren i vaskemaskinen

Sådan drænes vand fra en vaskemaskine?

Diagnose af vaskemaskinen med egne hænder

Hvad er den bedste spin klasse i vaskemaskiner?

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Automatisk vaskemaskine til landskab

Et ret almindeligt problem for private og især ferieboliger er installationen af ​​en vaskemaskine. Manglen på en normal vandforsyning, og dermed muligheden for at forbinde husholdningsapparater til det, synes at overstige selve muligheden for at købe en maskine. Så det var før. Indtil for nylig var vandforsyningen faktisk en forudsætning for enheder af denne klasse, men markedet er nu i stand til at levere en specielt designet vaskemaskine til brug i landdistrikter.

Vaskemaskine Karakteristika

Denne mirakel enhed er blevet en reel frelse for private husstande. Udstyret med en specialtank til vandopbevaring bliver maskinen næsten selvstændig, og det afhænger kun af forbindelsen til det elektriske netværk. Maskinerne i denne klasse har en ergonomisk krop, der giver dig mulighed for nemt at placere det i et begrænset rum. En væsentlig fordel ved sådanne forhold er også lodret belastning.

Det moderne marked er i stand til at tilbyde modeller af indenlandske og udenlandske producenter. Blandt de russisk Virksomheder indtager ledende stillinger:

Deres kendetegn er det innovative design, der kombinerer en kompakt krop og solid kapacitet.

fra fremmed Virksomheder er værd at nævne sådanne repræsentanter som Zanussi og Gorenje. Husholdningsapparater af disse mærker repræsenterer den optimale kombination af en acceptabel pris og europæisk kvalitet.

Hvilken slags vaskemaskine til landdistrikterne at give præference? Det førende sted blandt analogerne er optaget af enheder af firmaet Gorenje, og det er ret fortjent. I øjeblikket giver virksomheden mest muligt bredt udvalg vaskemaskiner med en ydre tank.

Gavnlige egenskaber ved disse husholdningsapparater er:

 • ekstremt lavt strømforbrug
 • stort vandtank;
 • tilgængelighed af et vandforbindelsessystem.

En stor vandtank er i stand til at rumme et vandvolumen, der er tilstrækkeligt til to sessioner vask. Maskinerne til Gorenja skelnes af volumenet af lastetromlen, højhastighedsspindregimet og ergonomien af ​​sagen.

Et logisk spørgsmål opstår: Hvorfor har vi brug for et vandforbindelsessystem? Denne funktion leveres af udviklerne, hvis der holdes i huset regelmæssig vandforsyning. Denne forbedring giver dig mulighed for ikke at fylde tanken, men at bruge maskinen i klassisk tilstand.

Omkostningerne ved sådanne maskiner kan variere fra en til fem tusinde rubler. Den billigste i dette tilfælde vil koste modellerne af russiske udviklere, men de taber i kvalitet. Bestem hvad der er vigtigere - pris eller kvalitet - du kan kun. Vælg den mest passende maskine til dit hjem og husk at denne enhed vil tjene dig i mange år. Se omhyggeligt på installation og vedligeholdelse.

Brugere af maskiner med en ekstern tank responderer altid på dem på den bedste måde. Denne enhed kan blive en uundværlig assistent, ikke kun i et landhus, men også i sommerhus eller sommerhus. Du vil bestemt ikke fortryde at bruge penge, fordi dette køb vil give dig mulighed for at spare energi og tid brugt på vaskeri.

Vurdering af vaskemaskiner til kvalitet og pålidelighed. Ti bedste fritstående modeller, deres funktioner og vigtige tekniske parametre. Fordele og ulemper, prisniveau.

Sådan vælges en vaskemaskine til landskabet

Indtil for nylig, tid ACM (automatisk vaskemaskine) til mennesker, der bor i landet (landdistrikterne sommerhus) var en drøm rør husmødre. Årsagerne til dette var ganske mange. Dette og manglen på vand og kloak-systemer, udsving i strømforsyningen, og en høj pris for denne klasse af maskine.

Med fremkomsten af ​​nye teknologier inden for konstruktion, udstyr og AFM'er udviklet specielt af fabrikanter, er situationen radikalt ændret. Lad os se nærmere på dette emne interessant for mange, og også måder til beslutningsproblemerne, der forstyrrer normal drift af vaskning af automatiske maskiner på et landskab før.

Manglende central vandforsyning eller utilstrækkeligt pres i det

Dette er det første og største problem, der opstår, når der købes en vaskemaskine - en automat til landskabet. Alle vaskemaskiner er designet til at arbejde med indgående vandtryk fra 0,5 til 10 bar. Det krævede tryk kan opnås ved tilslutning til vandforsyningspumpen eller en vandpumpe, der fungerer på samme princip.

Men sædvanligvis i landsbyer kommer betydeligt enklere i en højde over kapacitet vaskemaskinen er indstillet stort volumen fra hvilken slangen under anvendelse af forskellige overgangsmetaller haner og leveres med vand. Hvis dette tryk ikke er tilstrækkeligt, anvendes forskellige typer pumper afhængigt af hvor hovedvandsindtaget kommer fra.

Afbrydelser og fald i elektrisk spænding

I dag, for at løse dette problem er nok til at købe benzo eller dieselgenerator, som vil give autonom strømforsyning tværs husstanden strøm, når udfald eller spændingsudsving.

Hvis der er et kloaksystem i huset, er AFM'en forbundet med den ved den sædvanlige standardmetode. Afladningen foretages til de septiktanke, der er udstyret på stedet.

Tilpasset automatisk vaskemaskine til landdistrikter

Selvfølgelig kunne producenterne af moderne automatiske maskiner ikke se bort fra et så stort segment af markedet som vaskemaskine til landdistrikter. Og i dag på salg kan du finde ACM, ikke kun importeret, men også indenlandsk produktion. I Rusland produceres biler under varemærkerne - Atalant, Oka, Fairy. Den største fordel ved denne er lille, kompakt størrelse, uhøjtidelig drift og lave vedligeholdelsesomkostninger. Af manglerne bør nævnes lille kapacitet.

Blandt udenlandske producenter af sådanne husholdningsapparater skiller Bosch, Indesit eller Gorenje vaskemaskiner til landskabet ud.

Vaskemaskine Brænder for landskabet

Fabrikanten Gorenje var en af ​​de første til at introducere modellen for sin version af den automatiske maskine - en maskine til forstæder. Desuden viste løsningen af ​​den vigtigste opgave - utilstrækkeligt vandtryk og spildevandsudledning af vand - at være overraskende simpelt.

fabrikanter entreprenørmaskine har tilføjet vandbeholder og designet alsidig dræning flydende affald (vand), således at bortset fra kloakrøret kan drænes på konventionel forbruger kapacitet af eksempel aktivator maskiner opererer princip. En anden stor forskel mellem maskiner, fordi Gorenje Bosch og Indesit, er at give et udvalg af fem modeller, snarere end en - ligesom de to nævnte selskaber og andre opdrættere.

Tekniske og operationelle egenskaber ved vaskemaskiner

Fem modeller af AFM Burning for landdistrikter har små forskelle:

 • Ifølge energiforbrugsklassen. Fra A ++ til A +.
 • Type. Maskinen er i fuld størrelse, med en tank og en maskine med en tank, smal.
 • Antal lastet tøjvask. Fra 6 til 7 kg.
 • Forbrug af vand. Fra 42 til 58 liter.
 • Spinhastigheder. 600.800 og 1000 omdrejninger.

I alle andre henseender er alle parametre i landdistrikterne automatiske maskiner de samme. Modellerne har 15 vaskeprogrammer. Intelligent automatisk styring, der giver dig mulighed for selvstændigt at vælge den mest økonomiske driftsform. Justerbar, om nødvendigt, tilstand til at trykke tøjstykkerne ud.

Anmeldelser om vaskemaskiner til landskabet er yderst positive. Og ikke kun fra uerfarne brugere fra fjerntliggende landdistrikter, men også fra erfarne borgere, der bor i dachas. Den stadige stigning i salget af husholdningsapparater i denne gruppe taler for sig selv bedre end nogen statistiske undersøgelser. Desuden er prisen på sådanne biler ret demokratisk og ligger på niveauet mellem fem og syv tusind rubler. Hvilket er ganske sammenligneligt, hvis du beregner den økonomiske effekt, der opnås som følge af et sådant køb, selv uden at tage hensyn til tid og nerver, der bruges på håndvask.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =