30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Vaskemaskine klemmer ikke

Klem ikke vaskemaskinen: årsager, problemløsning og anbefalinger

En moderne vaskemaskine er en uundværlig assistent i alle hjem. Det anses for at være en af ​​de mest effektive typer husholdningsapparater. Vaskemaskinen overholder perfekt den funktion, der er tildelt den. I en kort stund vil hun vende det beskidte vaskeri til en ren. Takket være klemfunktionen tages der vaskede tøj ud af tromlen af ​​brugeren i semi-tør tilstand. Men nogle gange forstyrres apparatets arbejdskapacitet, og denne funktion holder op med at fungere. Hvorfor klemmer ikke vaskemaskinen ud? Årsagerne til funktionsfejl kan være forskellige. Afhængig af graden af ​​nedbrydning kan de elimineres enten uafhængigt eller ved hjælp af en mester.

Hvordan forstår jeg, at spin ikke virker?

Det er ikke svært at gøre dette. Efter afslutningen af ​​programmet viser tøjet i tromlen sig som regel halvtørret. Hvis vasken er afsluttet umiddelbart efter skylning, forbliver vasken meget våd, og vand kan dråbe fra det.

Det resterende vand i tromlen efter at vasken er fjernet indikerer også spin-svigtet.

Disse to indikatorer viser, at vaskemaskinen ikke vaskes efter vask. Årsagerne til en sådan fejlfunktion og metoderne til deres påvisning er forskellige. Til at begynde med kan du forsøge at finde ud af problemet selv.

Vaskemaskinen trykker ikke på tøjet korrekt: årsagerne

Ofte er fejlen i dele helt fraværende. Selvom vaskemaskinen ikke spinder. Årsagerne ligger i en ukorrekt brug af enheden. Uvidende tror nogle ejere, at dette skyldes en fejlfunktion.

Forkert valgt vaskeprogram

Ikke alle programmer omfatter en spin cyklus. Derfor vaskes vaskemaskinen simpelthen vandet og afslutter operationen. På mange modeller er denne funktion ikke angivet til programmet "Delicate Wash".

For at sikre dig, at din enhed er korrekt, er det værd at kigge på hans instruktion og studere oplysningerne om cyklusserne i dette eller det pågældende vaskeprogram.

Dette er det mest almindelige problem i smalle modeller på op til 40 cm. Faktum er, at ved høje hastigheder i en overfyldt tank er der en ubalance, og kontrolmodulet træffer beslutning om slutningen af ​​vasken. Derfor, hvis vaskemaskinen "Indesit9raquo; ikke klemmer, årsagerne er mest sandsynligt i overbelastning tanken eller banke i undertøj i en klump. Hvorfor dette firma? Fordi det er ret populært med sine smalle modeller på 33-35 cm i bredden.

Ujævnt fordeling af tøj i tromlen

Dette problem er også primært en smal vaskemaskine eller modeller uden at kontrollere ubalancen. Denne funktion er ansvarlig for den ensartede fordeling af vaskeri langs tromlens vægge, inden man går videre til cyklen "Spin 9raquo; Det udføres på grund af reversible bevægelser. Hvis vasken i tromlen er ujævnt fordelt, starter spinningen med lav hastighed, eller vaskprogrammet stoppes helt. Som følge af tilstedeværelsen af ​​ubalance kontrol under spinding reduceres vibration og støj, hvorved husholdningsapparaternes levetid øges.

Men hvis sagen ikke er i programmet, og belastningen er lavet i overensstemmelse med den tilladte norm, og vaskemaskinen stoppede med at vride, kan årsagen være i mangel på nogen komponentdele.

I dette tilfælde fungerer spin-funktionen selv korrekt. Det er bare, at maskinen ikke kan dræne vandet, den forbliver i tromlen og vil ikke gå til kloakken. I dette tilfælde vil det elektroniske modul ikke kunne starte skyllecyklussen ved det krævede omdr./min. For at genoprette enhedens effektivitet er det nødvendigt at udskifte den ikke-fungerende afløbspumpe.

Dette er enheden, der sender signalet til det elektroniske modul om vandstanden i tromlen. Og hvis i gang med at vaske "brain9raquo; Vaskemaskinen modtager ikke de nødvendige signaler fra den, spinfunktionen er ikke aktiveret, og vasken forbliver for fugtig. Hvis guiden bestemmer, at problemet er i trykafbryderen, erstatter det det med en ny.

Fejlfrit elektronisk modul

Dette er en af ​​de uønskede og dyreste fejl. Hvis venstre ude står "brain9raquo; Ikke kun spin-funktionen kan virke forkert. Ifølge mesteren er dette den mest almindelige årsag, når vaskemaskinen LG ikke vrider. Årsagerne ligger i det elektroniske modul. Moderne modeller af disse enheder har kompleks kontrol, som er meget følsom overfor overspændinger i elnettet.

For at genoprette effektiviteten af ​​vaskemaskinen, skal du kontakte en kvalificeret tekniker, han vil enten udskifte bordet eller omdanne modulet selv.

Det skal bemærkes, at kommandotøjet meget ofte fejler på grund af strømstigninger. For at sikre dit husholdningsapparat er det derfor værd at tilslutte det via særlige beskyttelsesafbrydere eller en difa-automat.

Fejl i elmotoren

Ifølge mesteren, hvis vaskemaskinen "Burning9raquo; Klemmer ikke, årsager er ofte i motoren. En fejl i motoren kan opstå på grund af en pause i viklingen eller slitage af grafitbørsterne. I denne henseende mister motoren sin effekt, og det er ikke nok til et stort antal omdrejninger, som er tilvejebragt i spin-funktionen. Ofte er denne programcyklus tændt, men tromlen er ikke overklokket, så tøjet er ikke presset korrekt.

Med dette problem kan kun en kvalificeret mester eller en person med erfaring i at arbejde med lignende enheder løse dette problem. Gendannelse af vaskemaskinens effektivitet vil hjælpe med en delvis reparation af elmotoren eller dens komplette udskiftning.

Denne enhed er ansvarlig for antallet af omdrejninger af tromlen pr. Minut under vask. Hvis vaskemaskinen ikke spinder, er årsagerne i tachodchik ganske sjældne. Men hvis guiden løser en fejl i denne enhed, erstatter den den med en ny enhed.

Hvad skal jeg gøre, hvis spinding i vaskemaskinen holder op med at virke?

Hvis maskinen ikke udførte den sidste cyklus under udførelsen af ​​programmet, skal du:

 1. Tjek vasketøjet i tromlen, måske stod det fast i en klump. Af den grund har det elektroniske modul stoppet udførelsen af ​​programmet. Ofte sker dette ved vask af sengetøj, når alt samles i et tæppe eller pudebetræk, og maskinen kan ikke jævnt fordelte indholdet. Det er nødvendigt at få vasketøjet fra tromlen, indlæs det separat og aktiver funktionen "Spin + skylles" eller "Spin 9raquo;
 2. Kontroller programforklaringen i instruktionerne. Måske giver det bare ikke denne tilstand. I dette tilfælde kan spinningen også startes separat.
 3. Undgå overbelastning af tromlen. Særligt følsomme over for dette er modeller med elektronisk kontrol. I tilfælde af overbelastning stopper de simpelthen vaskeprocessen i enhver tilstand.
 4. Du kan forsøge at starte programmet igen, det kan være, at programmet styrtede.

I alle andre tilfælde skal du kontakte servicecenteret for hjælp fra en kvalificeret tekniker. Da det er svært at forstå, hvilken komponent der er fejlet, er en person uden erfaring vanskelig. Derudover er der brug for særligt udstyr til dette.

Hvorfor klemmer ikke vaskemaskinen ud?

Som de siger, er der ingen regime uden at trykke. Linned er gemt, reparationer er påkrævet, nerver er på deres grænser. Alle konfronterede dette daglige problem, måske endda mere end én gang. Så løsningen af ​​dette problem er altid aktuelt og meget vigtigt. Hvad skal man gøre, hvis vaskemaskinen ikke trykker på, så forstår vi her og nu.

Hvis maskinen ikke klemmer, forstår du dette for følgende symptomer:

 1. Måske har du lige hentet for mange ting eller en stor. Vasken blev ikke jævnt fordelt over tromlen, maskinen reducerer automatisk spindelhastigheden for at forhindre stærk vibration.
 2. Til en harmløs type problem er tilstopningen af ​​vasken. I dette tilfælde vrider viskeren ikke ud på grund af manglende evne til at dræne vandet og gå til spindemodus.
 3. Problemet kan også ligge i det forkerte program. Kontroller, at du kan utilsigtet udelukke spin-tilstanden fra vaskeprogrammet og starte maskinen.

Det er nødvendigt at være mere opmærksomme. Bare se hvad du lægger i vaskemaskinen: hvis du sletter en stor ting, sæt et par små med det. Derefter vil din maskine gøre glimrende med at klemme.

Se regelmæssigt på afløbssystemet. Hvis du vasker meget snavsede ting, eller maskinen ikke tjener dig for første gang, eller hvis vasketøjet er adskilt fra alderdom i tromlen - alle disse grunde tjener til at tilstoppe plommen og føre til, at maskinen ikke vrider.

Styr programmet, tryk på de knapper, du ønskede (så du ikke behøver at bekymre sig om den alvorlige motorfejl).

Systemet kan blive brudt, hvis:

 • vand forlader ikke tromlen, og programmet stopper med at vaske;
 • du trækker vådt tøj ud, tk. Tøjet slutter før;
 • udledningen af ​​vand er meget højt, støjende;
 • Under vaskeprocessen afløb vandet, og i sidste fase trykker vaskemaskinen ikke på;
 • vand forlader tromlen for langsomt;
 • på forskellige programmer, trykke på værker, så nr.

Alvorlige sammenbrud, hvor vaskemaskinen ikke trykker på vasketøjet

En række grunde afhænger af de tekniske egenskaber og kan elimineres kun af specialister i servicecenteret.

For eksempel vrider ikke vaskemaskinen på grund af en fejl i motorens hastighedsføler eller tachometer. Faktisk er systemet i orden, bare elektronikken strammer, men skal allerede vise maskine til mesteren.

Du kan grundlæggende krænke de nødvendige regler for driften. For eksempel, efter at have lagt et bestemt program, skal du lægge tøjet, som ikke er beregnet til det, eller lægge genstande, der ikke er egnet til vask i en skrivemaskine.

Og den mest skræmmende er udbrændingen af ​​motorsystemet (fejl i det elektroniske modul i vaskemaskinen). I dette tilfælde skal du sammenligne mængden af ​​reparation med købsmængden af ​​en ny maskine og vælge. Ofte at købe en ny og mere rentabel og mere logisk, fordi en alvorlig sammenbrud - det er årsagen til slitage på ethvert system.

Før du bygger et forfærdeligt gæt, skal du kontrollere teknikken i følgende trin:

 • Afbryd strømmen, så du ikke får elektrokut
 • Kontroller pumpens filter, det er pludselig tilstoppet;
 • også kontrollere løbehjulet af drænpumpen (i øvrigt, kan det være, at det holder dårligt, hvilket vil forårsage umuligheden drain og centrifugering, henholdsvis) og dreje det;
 • inspicer grenrøret, der forbinder tromlen og afløbspumpen, det kan også være tilstoppet;
 • Kontroller pumpen selv.

Sådan kontrolleres pumpen på en vaskemaskine

Det er simpelt nok. Afmonter filteret fra maskinen. Tilslut derefter maskinen til netværket, og sæt programmet "drain" og "spin" (du kan alternativt indstille programmet). Tilslut kun vandet på ingen måde, pumpen skal køre tomgang. Så kører programmet, og hvis pumpen virker, vil pumpehjulet rotere. Du kan se på det lige gennem hullet i det skruede filter. Hvis det ikke roterer, er din pumpe ubrugelig.

Pumpfejl er en fælles sag, men det kræver investeringer. Det kan ikke siges at dette er en almindelig situation, men det er bedre at udskifte en pumpe end at forstå, at hele systemet er genstand for dyre reparationer.

Enhver forebyggelse af ubehagelige konsekvenser er den bedste måde at holde en ting i god stand.

Først og fremmest bør du vaske vaskemaskinen efter hver vask. Proceduren er ikke generende:

 • Fjern bakken til pulver og balsam, vask det fra vaskemiddelresteret.
 • vask maskinen selv på det sted, hvor badet er fastgjort;
 • Tør trommens gummibånd af, så der ikke bliver nogen snavs og pulver derhen.

Efter vask må du ikke lukke tromldøren, fordi maskinen skal tørre ud! I intet tilfælde kan du vaske maskinen med et kraftfuldt værktøj (for eksempel tromme en tromme med en pumelux)!

6 grunde til, at vaskemaskinen ikke trykker på vasken

Fik du vasken fra vaskemaskinen, og vandet strømmer fra det? Eller maskinen kan ikke begynde at rotere, uendeligt dreje tromlen med lave hastigheder? Eller måske stoppede hun, men døren vil ikke åbne, og der er vand i tromlen? Alt dette er tegn på en mulig sammenbrud. Det er bare ikke altid klart, hvad der nøjagtigt brød i din vaskemaskine. Der er så mange som 6 mulige årsager.

Årsag 1: Det forkerte program

Mærkeligt, som det kan synes, er det ejerens fejl, der fører til, at den flittige vaskemaskine stopper med at klemme ud i vasken. For eksempel vælges en delikat vaskemodus. Nogle modeller klemmer ikke vasken ved brug af bestemte programmer, selvom du også indstiller antallet af omdrejninger. Kontroller, om den rigtige vaskemodus er valgt.

Årsag to: ujævn belastning

Hvis du har lagt en tung ting i tromlen eller et par meget lyse, kan maskinen muligvis ikke klare den korrekte distribution. Som følge heraf er der en ubalance, den følsomme sensor detekterer en stærk vibration, og maskinen reducerer hastigheden for at beskytte tromlen mod rystning. Det samme sker, hvis alt vasketøjet slås af af en klump (tilstoppet i dynebetræk eller snoet). Prøv at sætte et par små ting til en stor ting for at afbalancere belastningen, eller mere omhyggeligt arrangere tingene i tromlen.

Årsag tredje: vand fusionerer ikke

Hvis der er vand tilbage i tromlen, kan maskinen ikke begynde at spinde. En særlig sensor, som overvåger vandstanden, overfører en fejl, og tromlen stopper. Årsagen til dette kan være en fejl i afløbspumpen eller filterstopningen. Sommetider fusionerer vandet, men tromlen vil stadig ikke arbejde i spin-modus. I dette tilfælde er det værd at kontrollere vandstandssensoren.

Den fjerde årsag: sensoren blev brudt

Tadachik er ansvarlig for at kontrollere tromles hastighed. Hvis det bryder ned, kan maskinen ikke starte med at trykke på vasken. En sådan sammenbrud forekommer hos alle producenter. Ofte sker det på grund af en lang periode af maskinen (bare tiden er kommet). Nogle gange sker dette på grund af løs fastgørelse.

Årsag femte: Kontrolmodulet er defekt

Kontrolmodulet kan gå i stykker på grund af en uventet spændingsstød, fabriksafvisning, fugtindtrængning, fejl i drift eller af andre årsager. Som følge heraf stopper vaskemaskinen med at klemme tøjet. Nogle gange hjælper reparationen af ​​modulet, nogle gange skal det udskiftes. Det er selvfølgelig billigere at reparere kontrolmodulet, men det er nogle gange nødvendigt at ændre sig.

Årsagen er sjette: motoren mislykkedes

Ubehagelig situation. Måske var der et tab af motorvikling, og kan være ude af drift en af ​​dens dele. Resultatet af dette kan være en dårlig kvalitet spin. Dette skyldes almindelig slitage, overspænding, forkert betjening og så videre. D. Hvis du ser, at motoren af ​​vaskemaskinen ikke fungerer korrekt, beder om service, "Tjeneste №1".

Hvis du vælger det rigtige program og læste tøjet i overensstemmelse med vejledningen, men vaskemaskinen stadig ikke vrider tøjet ud, skal du ringe til reparatøren. Specialisten vil hurtigt bestemme årsagen til lav hastighed i tromlen og fjerne den direkte derhjemme.

2014-2018 © Service nummer 1 - et netværk af professionelle workshops til reparation af køleskabe og vaskemaskiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 20 = 23