30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Varmere vinduer til vinteren

Contents

Instruktioner for selvisolerende plastvinduer til vinteren

Måske er hovedårsagen til at installere plastvinduer deres evne til at holde varmen i rummet godt. Af forskellige årsager (forkert installation, lang levetid mv.) Kan denne ejendom dog forsvinde. Om sommeren er det ikke så skræmmende, men med udbrud af koldt vejr kan dårlig varmeisolering medføre store problemer. For at afhjælpe denne situation kan du med egne hænder gennemføre isolering af plastvinduer til vinteren.

De vigtigste årsager til varmeisoleringsfejl

Nogle mennesker kan finde det underligt at have sprækker og forvrængninger i moderne plastikvinduer. Et sådant problem eksisterer imidlertid, og det opstår ganske ofte. Hun kan have flere grunde:

 • krympning af huset;
 • Forkert installation af Windows;
 • løsne mekanismen
 • slid på forseglingen.

En af grundene til kulden i huset er det gamle fugemasse

Afhængig af årsagen er det nødvendigt at foretage termisk isolering. Det er tilrådeligt at starte arbejdet på en tør dag i den varme årstid. Dette vil i høj grad forenkle processen. Men problemer kan ofte være for alvorlige for at forsinke deres beslutning. I dette tilfælde er det bedre at holde isoleringen med det samme.

Før du begynder at isolere, skal du finde og identificere alle de steder, der kræver varmeisolering. Der bør lægges særlig vægt på krydsene, såvel som anlægget af væggene til rammen. Tjek også skråninger og vindueskarme. For at bestemme områderne med kold luft kan du bruge en konventionel lighter. Det bør udføres for alle mulige blæsepunkter.

Overtrædelse af varmeisolering kan forårsage kondens på glasset

Kondensat, frost eller udkast kan også angive et område, der kræver varmeisolering. Afhængigt af hvad årsagen til krænkelsen af ​​termisk isolering skal du tænke på, hvordan du løser det.

Det skal bemærkes straks, at hvis du isolerer plastvinduerne til vinteren med egne hænder, vil garantien for dem automatisk gå tabt.

Hvis ejeren stadig beslutter at udføre arbejde uafhængigt, er det nødvendigt at finde sted for et udkast. Nogle gange sker det, at det opstår på grund af trykning af isoleringsglas. Desværre vil vi i dette tilfælde ikke være i stand til selv at foretage en kvalitativ opvarmning. I de fleste andre tilfælde er dette ret realistisk.

Hvis der er hulrum under liningens lining - det betyder, at det er nødvendigt at udføre reparationer. Find dem ganske enkelt: Dette gøres ved at trykke på overfladen. Hvor der er mere lyd, er der et tomt rum.

Gammel isolering under skråningen skal udskiftes

I dette tilfælde er det nødvendigt at fjerne foringsmaterialet. Under det bliver en varmelegeme. I de fleste tilfælde anvendes skum som varmelegeme. Hvis problemerne ikke er for alvorlige, er det nok at blot tilføje materiale til stederne for dannelse af hulrum. Når varmeren allerede har tjent sin egen, skal den udskiftes. Materialet kan være meget forskelligt: ​​basaltuld, skum, skum osv..

Efter udskiftning af isoleringen er det nødvendigt at kontrollere foringsmaterialet. Hvis pladen har revner eller anden alvorlig skade, skal den udskiftes. Det er bedre at bruge et PVC eller plastpanel som en liner. Sådanne materialer ser ikke kun godt ud, men giver også fremragende varmeisolering.

Som varmeisolator kan hældningen vælge skum

Termisk isolering af gadehældninger udføres på samme måde. Men hvis lejligheden er placeret over anden sal, skal du kontakte fagfolk. Uden særligt udstyr er det ikke muligt at arbejde.

I plastikvinduer er en af ​​de hurtigste sliddele en gummitætning. Efter flere års drift taber det sine egenskaber og ophører med at udføre sine funktioner. For at øge forseglingernes levetid kan du bruge et specielt silikonefedt (det gøres to gange om året). Men hvis materialet allerede har slidt ud, skal det udskiftes.

Til udskiftning er det nødvendigt at pothole den glasperle, der holder glasenheden. Derefter skal det fjernes. Nu er gummi let trukket ud af sin rille.

Udskiftning af tætningsbånd vil øge vinduets varmeisolering

Det er nødvendigt at afskære nyt materiale (det er bedre at forlade et lager på 5-6 cm og efter installationen klippe det til den ønskede længde). Før montage skal du sørge for, at der ikke er snavs på plads. Om nødvendigt kan pakningen fastgøres med lim.

I moderne plastruder kan vinduesrammen justeres. Dette gøres ved at rotere den excentriske (placeret i slutningen af ​​bladet). Brug en 4 mm unbraconøgle til justering. På det meste ekscentriske er der en risiko, der hjælper med at bestemme justeringen. Hvis det er på gadesiden, vil klemmen blive svagere.

Moderne vinduer giver dig mulighed for at indstille sommeren og vinteren til at trykke på klapperne

Justering af bladpositionen i forhold til rammen

I hængslerne på rammen er der en anden mekanisme, hvormed det er muligt at justere rammen. Justeringen udføres ved at stramme skruerne.

For at udføre kvalitetsisolering kan der kræves yderligere materialer. Her er nogle af de mest almindelige varmeapparater.

 1. Basalt bomuldsuld kan bruges til termisk isolering af skråninger og vindueskarme. Dette moderne materiale opfylder alle de grundlæggende krav: det er sikkert, brandsikkert og let at betjene.
 2. Monteringsskum er også meget populært. Dens største fordel ligger i brugervenlighed. Sandt nok skal ejerne huske på, at skummet ikke modstår virkningerne af ultraviolette stråler. Væsentlige temperaturforskelle er også kontraindiceret.

Termisk isolering af vinduet er nemmest at udføre med et monteringsskum

 • I nogle tilfælde kan almindeligt skum anvendes. Det er billigt og kræver ikke særlige færdigheder til installation.
 • Energibesparende film limes direkte til overfladen af ​​isolationsglasset. I sin sammensætning er der en metalforstøvning, som ikke passerer den infrarøde stråling og forsinker varmen. Som et resultat, både i sommer og om vinteren forbliver temperaturen i rummet på et lige så behageligt niveau.
 • Sådan indsættes termisk isoleringsfilm

  Den mest almindelige type energibesparende film krymper. For at klæbe det er det nødvendigt at varme. Nedenfor vil vi overveje teknologien til at anvende et sådant materiale.

  Energibesparende film reducerer væsentligt varmetab i rummet

  Vigtigt! Efter limning er rivefilmen ekstremt vanskelig. Derfor, inden du starter arbejde, er det nødvendigt at veje alle fordele og ulemper.

  1. Før du anvender materialet, skal det termoruderede vindue rengøres grundigt af støv og fremmede partikler. Det er også nødvendigt at fjerne alle pletter og affedt overfladen (dette sker ved hjælp af alkohol eller benzin).
  2. Næste på hele rammens omkreds er limede bånd af dobbeltsidet tape. Et emne skæres fra filmen (efterlad en margen på ca. 2 cm på hver side).
  3. Et beskyttende lag fjernes fra båndet i den øverste del af rammen. Filmen er limet her. Træk det ikke for meget. Derefter fjernes beskyttelsesmaterialet gradvist, lim hele filmen.
  4. Alle overskud er afskåret med en brevpapirkniv.

  Krympefilm limes til vinduet med en hårtørrer

 • Det sidste trin er direkte at anvende filmen. Dette kræver en hårtørrer. Med sin hjælp er det nødvendigt at varme overfladen af ​​materialet (det skal gøres jævnt, uden at forsinke tørretumbleren i lang tid på ét sted). Når filmen er helt klæbet, vil den ændre farve og blive gennemsigtig.
 • De vigtigste fejl i arbejdet

  Mange ejere begynder at udføre arbejde med isolering i den kolde årstid. Må ikke gøre dette. Og årsagen er ikke kun for de ulemper, som en sådan opvarmning vil bringe. Mange formuleringer, hvis anvendelse kan kræves, kræver overholdelse af et specielt temperaturregime. Derfor skal du passe på at isolere plastvinduer til vinteren, helst om forår eller sommer. Hvis dette ikke fungerede, skal du vælge en vindløs og tør dag til arbejde.

  Ganske ofte henvender ejerne noget uforsigtigt søgen efter steder, hvor udkastet stammer fra. Gør det under alle omstændigheder ikke det værd. Selv de mindste revner og huller kan forårsage meget varmetab. Derfor skal alle dem elimineres.

  Under arbejdet med monteringsskumet er det nødvendigt at strengt opretholde lagets tykkelse.

  Som du kan se, er det ikke så svært at udføre opvarmning af eventuelle plastvinduer til vinteren med egne hænder. Men inden du starter arbejde, skal du alvorligt tænke over, om det overhovedet skal ske. Oftest er årsagen til udkast og højt varmetab dårlig installation af vinduer af dårlig kvalitet. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte installatøren, hvem skal rette op på manglerne.

  Sådan isoleres trævinduer til vinteren - teknologien til isolering udefra og indefra

  Tredje og endda halvdelen (afhængigt af glasets område) er varmetabet i huset på vinduerne, så med forkølelsens indfaldsvinkel skal du passe på isoleringen. Lad os overveje effektive og billige måder, hvordan man korrekt opvarmer gamle trævinduer for vinteren.

  På trods af den allestedsnærværende udskiftning af trævinduer med plastik og metalplast holder de en del af markedet. På trods af at PVC-vinduer er foretrukne ud fra udsigten til varmebesparende egenskaber, fortsætter en række brugere af forskellige grunde med at udnytte gamle trævinduer.

  Denne kendsgerning har en række forklaringer:

  • høje omkostninger ved plastikvinduer (som også kan kræve varmeisolering);
  • økologisk kompatibilitet af trævinduer og deres evne til at opretholde et optimalt mikroklima i rummet på grund af naturlig ventilation
  • der er intet ønske om at lave reparationer efter udskiftning af vinduer;
  • mistillid til plastkonstruktioner
  • bor i en sovesal eller en lejet lejlighed
  • behovet for at isolere vinduer på arbejdspladsen, i uddannelsesinstitutioner mv.

  Med alle fordele ved trævinduer opfylder de ikke moderne krav til energieffektivitet og varmebesparelser (eksklusive trævinduer med termoruder). Så du skal tænke på ejeren, hvad skal man isolere trævinduerne for ikke at blæse.

  Enhver isolering af gamle trævinduer giver blokering (tætning, kittelse) af alle revner, der potentielt kan være en kilde til varmetab.

  På grund af at trævinduer har været i brug i mere end et århundrede, og brugerne altid har stået over for manglende tæthed, har de opfundet mange måder at udføre isolering og reparation af gamle vinduer. Varmetabet gennem vinduet overskrider trods alt varmeforløb gennem en væg af et lignende område, hvilket betyder, at det vil være korrekt at lære at isolere trævinduer til vinteren.

  Sådan startes opvarmning af vinduer

  Arbejdet begynder med at finde ud af blæseriet. I tilfælde af trævinduer omfatter disse:

  • skråninger (ekstern og intern), inkl. bjælker for at styrke åbningen;
  • ebbe og dæk;
  • det sted, hvor rammen grænser op til vinduesrammen;
  • træ ramme;
  • glas.

  Sådan isoleres trævinduer til vinteren med egne hænder

  Til at begynde med bemærker vi, at alle eksisterende isoleringsmetoder kan opdeles i to retninger - eksternt og internt, hvilket betyder at termisk isolering af trævinduer overvejes i to retninger.

  1. Opvarmning af trævinduer til vinter udenfor

  Ekstern isolering udføres fra ydersiden af ​​vinduet, fra gaden. At gøre denne form for arbejde i et privat hus er meget lettere end i et fleretages hus. Ikke desto mindre er der i lejligheden og i huset følgende muligheder for udførelse:

  Opvarmning af skråninger af vinduer udenfor

  Termisk isolering af vindueskråninger er et obligatorisk trin, da opvarmning indefra udelukker ikke muligheden for varmetab fra gaden. Som varmelegeme anvendes et monteringsskum eller en stiv varmelegeme.

  Opvarmning af vindueskråninger fra gaden

  • udforske vinduet af rammen omkredsen, fjerne alle elementer, der er dårligt holdes (den gamle kit, skum, isolering, gips, maling, etc.);
  • primruntovat overflade skråninger;
  • blæse alle sprækkerne med monteringsskum og / eller hold skummet på escarpmentet. I færd med at installere skummet skal du sørge for, at arket går over rammen;
  • Hvis kun skum blev brugt, skal det afskæres efter fuld hærdning og pudset med gips. Hvis der blev brugt skum, skal det være dækket af et polymernet, der skal installeres et perforeret tape i hjørnerne og en hældning gipset;
  • Efter fuldstændig tørring af gipset er hældningen primet og malet.

  Tidevandet er den nederste del af hældningen. Det anbefales at blæse alle slidserne med monteringsskum og installere stangen på toppen. Det er nødvendigt at tillade bortledning af vand ned (strop tidevand indstilles i en vinkel) for at indpakke sidekanterne, for at undgå vægevirkning på vand, for at bringe stangen til 20-30 mm ud over kanten af ​​murværket, leddene alle lameller og hældningen eller rammen forsegle fugemasse.

  Glem ikke, at træmaterialet er åndbart og ikke-hygroskopisk, så det er nødvendigt at male udenfor vinduet med maling eller åbne med lak.

  2. Opvarmning af trævinduer til vinteren indefra

  Lad os overveje de grundlæggende metoder til intern isolering af vinduer (varmeisolering fra rummet), som kan opdeles i midlertidige og betingelsesmæssige permanente. Den første gruppe af aktiviteter omfatter de der udføres i den kolde årstid og rengøres om foråret ved at vaske rammer og vinduer. Den anden - de der sikrer tætningen af ​​vinduer i lang tid.

  Endvidere er det muligt at varme gamle vinduer

  1. papir;
  2. bomuldsuld;
  3. skumgummi;
  4. gummi- eller polymerforseglinger;
  5. montering skum;
  6. akryl- eller silikoneforseglingsmiddel;
  7. hård eller blød isolering
  8. paraffin, alabaster og lignende.

  Sådan isoleres trævinduer med papir

  Dette er den første mulighed, der kommer i betragtning, hvis du hurtigt og billigt skal isolere de gamle vinduer. Selvfølgelig lider vinduets æstetik på denne metode, men tæthedsniveauet er ret højt. Materialet er udarbejdet til webstedet www.mydomik.net

  Til fremstilling af papir kit til at slibe papir (bedre at tage gamle aviser), lægges i blød i vand, vride, tilføje til vægten af ​​1 del ler og 2 dele knust kridt og repareret alle revner resulterende masse. Putty er plastik og let tilstoppet selv i små revner. Til anvendelse af massen anvendes en kniv, skruetrækker, metallinie eller andet egnet værktøj.

  At lukke papir almindeligt anvendte kit vindue tape eller specialpapir med adhæsive egenskaber (såsom afdækningstape), papir til indsætte kasser eller stofstrimler. Stof og papir smøres med sæbe fugtet i vand og limes over revnerne.

  Opvarmningen holdes indtil varmen kommer, og så fjernes den. På samme tid er der uinteressante bands på vinduet, der skal vaskes væk.

  Sådan isoleres trævinduer med bomuldsuld

  En metode, der ligner den første, men i stedet for papirkittet, anvendes bomuldsuld, som også er dækket af strimler af papir / stof.

  Sådan indsættes papiret på vinduet - video

  Opvarmning af vinduer med tætningsmiddel (konventionelt eller rørformet skum)

  Det sædvanlige skum placeres mellem rammeklapperne og lukkes. Skum er kendetegnet ved dens lave pris og tilgængelighed. Og også muligheden for genanvendelse i næste sæson.

  Opvarmning af trævinduer med skumtape

  Rørformet skum med tape er limet til vinduesrammens ramme fra indersiden. Fordelen ved denne metode er evnen til at bruge vinduet - åben / luk (for eksempel at ventilere rummet). Tætningsmiddel holder pålideligt på bladet og forstyrrer ikke vinduets funktion. Derudover kan den limes i flere rækker, hvilket øger tætheden af ​​montering af vinduesrammen til rammen.

  En god mulighed er et selvklæbende vinduetape fremstillet af gummi, polyurethan eller polyethylenskum, fremstillet i form af rør på klæbemiddelbasis.

  Opvarmning af gamle trævinduer med selvklæbende vinduetape

  Valget af tætningen afhænger af temperaturen, materialets kvalitet, slidsens størrelse. Detaljer om vinduesforseglinger på video

  Termisk isolering af trævinduer i svensk teknologi

  Dette er en af ​​de effektive måder at opvarme ved brug af et tætningsmiddel. Forskellen ligger i teknologien i sin installation. I dette tilfælde er det nødvendigt at lægge en rille i rammen og sætte en tætning i den inden installationen af ​​pakningen.

  Som du kan se, er den svenske teknologi i virkeligheden en delvis restaurering af trævinduet. A, de sædvanlige trærammer til deres varmebesparende egenskaber ligger tæt på metalplast.

  Den svenske teknologi til opvarmning af trævinduer er efterspurgt i Moskva og Skt. Petersborg, hvor beboere i gamle huse, der er en del af den historiske arv. Mange ønsker ikke at skifte til plastik og forsøge at isolere trævinduerne på en kvalitativ måde uden at ændre deres udseende.

  Opvarmning af trævinduer med fugemasse eller silikone

  Den transparente tætningsmiddel (acryl) eller silikone (silikoneklæbemiddel) påført mellem en vinduesramme og en vindueskarm, eller mellem rammen og glasset.

  Termisk isolering af trævinduer med silikone

  Sådan isoleres trævinduer med fugemasse:

  • pylakker ekstraheres fra rammen;
  • sædet renses fra snavs, støv, malingrester;
  • tætningsmiddel på sædet;
  • Efter fuldstændig tørring af tætningsmidlet installeres glasperlerne tilbage. Brugere anbefaler at bruge nye nye perler. For det første, fordi den gamle shtapiki ofte brydes ned ved demontering, og for det andet bliver der således foretaget en mindre reparation af vinduesenheden.

  Udskiftning af tætningsmidlet kan være et særligt kit til vinduer. Procedure for dens anvendelse ville være lignende, men i stedet for kit tætningsmiddel er påført, som stramt presser mod sæderne, flugtende, fjernede overskydende kniv, og efter tørring, er malet gips. Ofte anvendes kitt indeni rammen, mellem ruderne, og på siden af ​​rummet er glasinstallationsstedet dekoreret med glasperler.

  Teknologi til opvarmning af gamle vinduer med kitt til vinduer

  Opvarmning af trævinduer med skum

  Skumets evne til at fylde de mindste sprækker har fundet anvendelse i isolering af vinduer. For at kunne bruge vinduet er skummet naturligvis kun placeret mellem rammen og væggen. For at forsegle slidserne mellem klapperne er det ikke egnet. Desuden skal skummet beskytte, hvilket kræver udformning af indvendige skråninger.

  Sådan isoleres trævinduer med monteringsskum:

  • Udskåret gipsplader i størrelsen af ​​hældningen;
  • sprækker er hævede med skum;
  • sæt skråningen
  • En gipsvæg ligger mellem gipspladen og væggen;
  • Hældningen er primet og malet.

  Opvarmning af vinduesåbningen under vindueskarmen er også tilrådeligt at gøre med brugen af ​​skum.

  Opvarmning af vinduer med varmebesparende film

  En nyhed på markedet er en varmebesparende film til vinduer. Princippet om energibesparende handling er evnen til at afspejle infrarød stråling og efterlade det indendørs. Filmen har en anden belægning af siderne. Ved limning skal den være orienteret med en metalliseret side på gaden. I dette tilfælde limes filmen ikke kun til glasset, men også til rammerne. Denne metode øger de varmebesparende egenskaber ved trævinduerne. Vand bruges som lim, og det vigtigste ved limning er at sikre filmens fulde vedhæftning til overfladerne uden bobler og folder.

  Opvarmning af vinduer ved at fjerne slidser

  Træ er tilbøjelig til at knække under påvirkning af temperaturændringer. Som følge af denne proces er trærammen og vinduerne i vinduesblokken dækket af et netværk af små revner, hvorigennem varme strømmer ud. Du kan fjerne slots i rammerne og mellem vinduet og vindueskarmet på flere måder.

  Endnu at forsegle revner i trævinduer

  • Fyld revnen med smeltet paraffin;
  • brug specielle kittetyper
  • Det er muligt at anvende uafhængigt fremstillede blandinger, fx fra bygningsgips og knust kridt i forholdet 2: 1.
  • Brug et tætningsmiddel.

  Alle disse metoder sørger for en komplet rengøring af rammen fra den gamle maling (dekorative belægning) og efterfølgende maling efter arbejdet på isoleringen. Maling af rammen med oliemaling reducerer også varmetabet gennem mikrospalterne i træet.

  Kombineret vinduesisolering

  Teknologien indebærer brug af flere metoder samtidigt. Mere i video

  Opvarmning af vinduer i et træhus

  Lad os overveje separat hvordan man korrekt isolerer vinduer i et træhus. Når alt kommer til alt, skal du sikre en tæt pasform uden at forstyrre strukturens udseende. Masters hævder, at næsten alle moderne metoder er egnede til brug i et træhus. Især som:

  • brug af monteringsskum med efterfølgende forsegling af applikationsstedet med platband;
  • Brugen af ​​et gennemsigtigt tætningsmiddel mellem glasset og glasperlen.
  • varmeforseglingsfilm;
  • installation af skodder.

  Skodder - dette er en af ​​måder at opvarme huset på, hvilket skaber ekstra beskyttelse til vinduet, men skodderne passer hårdt ind i ydersiden af ​​et moderne træhus.

  • stigning i temperaturen i rummet. Kvalitativt isolerede vinduer øger temperaturen i rummet ved 3-4 ° C;
  • forhindrer indtrængen af ​​kold vind (ingen udkast);
  • reducere omkostningerne ved opvarmning af huset eller lejligheden.

  Men i et forsøg på at opnå maksimal tæthed er der ulemper. Især manglen på naturlig luftcirkulation. I lyset heraf fremkommer kondens på vinduerne, hvilket påvirker vinduesrammen negativt. Det er udjævnet af en tvungen ventilationsanordning eller ved periodisk ventilation.

  Vi undersøgte kort, hvordan det er muligt at isolere trævinduer til vinteren med egne hænder og til lave omkostninger ved hjælp af improviserede materialer. Ved at vælge den bedste måde for et bestemt rum kan brugeren sørge for komfort og hygge i huset samt forlænge trævinduets levetid og reducere omkostningerne ved opvarmning af huset.

  Kommentarer (0)

  Informationsprojekt om opførelsen af ​​huset med egne hænder. Fuld eller delvis kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig efter aftale med administratoren

  Sådan isoleres plastikvinduer til vinteren med dine egne hænder - vi vil undervise!

  I denne artikel finder vi ud af, hvordan du isolerer plastvinduer til vinteren med egne hænder, så du kan nyde den behagelige temperatur i huset under frost.

  Hvad er årsagen til behovet for isolering?

  Installation af PVC-vinduer, som er moderne højteknologiske design, er mange forbrugere overbevist om, at sådanne produkter er garanteret at beskytte deres hjem mod forkølelsen. Teoretisk, så det burde være. Korrekt monterede plastvinduer varer i lang tid deres opgave - de holder varme. Men selv de bedste PVC-profiler med tiden går tabt deres operationelle egenskaber og niveauet af isolering af rummet er reduceret. Hvis plastruderne blev oprindeligt installeret med en krænkelse af teknologien, vil problemerne med dem starte hurtigt nok.

  Opvarmning af plastvinduer af enhver fabrikant til vinteren er normalt påkrævet på grund af:

  • Naturligt slid på tætningsmidlet;
  • pads forlader fra termoruder;
  • krænkelse af vinduernes geometri forårsaget af krympning i væggen i en boligstruktur
  • løsnede justeringslåseelementer af PVC-konstruktion;
  • slid af materialer, hvorfra produkterne blev fremstillet
  • ukorrekt monterede vindueskarme eller skråninger.

  Problemer med polyvinylchloridkonstruktioner løses på to måder. Du kan ringe til specialister fra virksomheden, der beskæftiger sig med ekstra isolering, salg, reparation af vinduer. Og de på kort tid på et fagligt niveau vil udføre alt det nødvendige arbejde. Komfortabel? Utvivlsomt. Men problemet er, at sådanne specialists ydelser til deres pris ofte svarer til omkostningerne ved at købe en ny PVC-profil. Ikke alle mennesker vil acceptere at betale sådanne penge. I dette tilfælde giver det mening at forstå, hvordan og hvad man skal isolere plastikvinduerne. Og prøv selv at udføre alle aktiviteterne.

  Hvilken slags arbejde kan jeg virkelig gøre mig selv?

  I hjemmet er det umuligt at fjerne alvorlige fejl i vinduerne i plastik. Med egne hænder kan du kun isolere de specificerede elementer af PVC-produkter:

  • indre hældninger;
  • kontur af vinduesrammen;
  • udstrømning og vindueskarm uden for rummet.

  Glem ikke sikkerheden. For eksempel er udendørs arbejde uønsket i tilfælde, hvor vinduer er monteret i lejligheder over anden etage af bygningen. Vigtig nuance. Opvarmning bør kun ske i varmt vejr. Vælg en tør, vindløs sommer eller forårsdag, se på forhånd med teknologien for udførelse af arbejdet, lag op på de nødvendige materialer og værktøjer. Og først efter dette, fortsæt for at genoprette funktionsegenskaberne i vinduerne.

  I første fase skal du tydeligt bestemme, hvilke dele af vinduestrukturen der skal isoleres. Tag den tændte lighter til vinduesprofilen og begynd at flytte den rundt om PVC-varens omkreds. På steder hvor flammen begynder at svinge, og det er nødvendigt at producere isolering. De mest sårbare områder er leddene af rammen og vægfladerne, skråninger og udstrømninger. Hvis der er betydelige lækager, behøver du ikke engang at bruge en cigaret lighter. Vindblæsningen mærkes af den åbne palme.

  Du bør også analysere betingelsen for vinduets hardware. Det er ofte årsagen til en tilsidesættelse af plaststrukturens stramhed. Hvis du ser fejl i hardware, en fejlfunktion, skal du bare installere en ny del. Måske vil der efterfølgende ikke kræves yderligere handling.

  På et obligatorisk grundlag undersøge tilstanden af ​​klemmemekanismen i profilen. Det er han der sikrer vinduets tæthed. Vær opmærksom på gummibåndet. Under drift taber pakningen på PVC-konstruktionen dens tæthed (fænomenet skyldes klimatiske forhold, mekaniske effekter). Dette fører til en signifikant reduktion i tyggegummiens volumen og tykkelse. Hvis der er revner, fordybninger, rynker på pakningen, skal det straks ændres. I det næste afsnit beskrives det i detaljer, hvordan man kan genoprette lufttætningen af ​​vindueprofilen.

  Vi genoplader den termiske isolering - rækkefølgen af ​​handlinger i forskellige situationer

  Lad os begynde med udskiftning af slidt tætningsgummi. Hvis årsagen er i den (pakningen er udtyndet og har mistet sin oprindelige elasticitet), handle i overensstemmelse med dette mønster:

  1. 1. Demonter glasperlerne på byggepladsen med den påviste fejl.
  2. 2. Fjern puderne, fjern forsigtigt de dobbelte ruder.
  3. 3. Træk den gamle tætning ud, læg den nye. Længden af ​​sidstnævnte skal være 40-50 mm større end startstykket. Ekstra centimeter vil du skære efter installation af et nyt gummibånd. Dens installation skal ske uden at strække og anvende overdreven kraft.
  4. 4. Installer tidligere demonterede dele (perler, foringer, tasker) i omvendt rækkefølge.

  Redde varmeisoleringen af ​​PVC vinduer

  Før du installerer en ny pakning, fjern støv fra vinduets riller, vask dem grundigt og tør dem. Derefter vil installationen af ​​tætningsmidlet ikke forårsage nogen vanskeligheder. Han vil stige som en hælde.

  I tilfælde hvor tætningsmidlet ser helt ud, skal du fortsætte med at justere klemmekanismen. For at udføre denne operation skal du oplagre en særlig vinduetast. Først skal du kontrollere de dobbelte ruder. Tryk let på det, slip det. Hvis det ikke forskyder sig, skal du spænde klemmen med et silikoneforseglingsmiddel. En sådan sammensætning bør ikke omfatte syrer, der kan påvirke gummistemplet negativt. Hvis isoleringsglaset vinkler væsentligt, skal du justere det specielle. Nøglen til trunnion er cylindrene af metal, fastgjort i slidserne. Løsn de eksisterende bolte. Og stram derefter de kroge, der holder cylindrene.

  I nogle tilfælde skal du justere justeringslåse på vinduerne. Ved placeringen af ​​PVC-konstruktionens plumb linjer bør du finde to skruer. En af dem er ansvarlig for niveauet af klæbekraften på bladet, den anden holder den i indstillet position. Tag skruetrækkeren, løsn skruen (helt) og træk derefter fast fastspændingselementet (med uret). Efter stramning, luk vinduet, arm dig selv med en cigaret lighter, kontroller konstruktionen til træk. Hvis flammen svinger, skal du straks justere skruen igen. Fortsæt i den angivne rækkefølge indtil du er overbevist om, at der ikke er udkast.

  Isolering til PVC vinduer - hvad skal man vælge og hvordan man bruger?

  Yderligere termisk isolering af plast vinduesstrukturer kan udføres af forskellige materialer. Til disse formål skal du som regel bruge:

  • Mineral eller stenuld. Lidt forældede, men ret effektive varmeafskærmningsmaterialer til plastikvinduer (især deres vindueskarme).
  • Byggeskum. Brug denne isolation med forsigtighed. Det revner, og så kollapser under påvirkning af høj temperatur og solstråler.
  • Silikoneforseglingsmiddel. Nem at bruge materiale med høje energibesparende egenskaber.
  • Primeringskomposition med vandafvisende egenskaber (for eksempel primer Betonokontakt). Det skal nødvendigvis anvendes et lag af maling.
  • Skum. Det bruges til tætning af huller i skråningerne.
  • Varmebesparende film. En moderne måde at opvarme plastkonstruktioner på, som er meget populær blandt hjemmestere.

  Opvarmning med silikoneforsegling

  Lad os se, hvordan du bruger energibesparende film. Denne type isolering garanterer et kvalitativt resultat med ringe indsats. Du skal bruge en hårtørrer, et klæbebånd (altid tosidet), skarpe saks eller bedre en kontorkniv. Isolér vinduet ved hjælp af en simpel algoritme. Fjern først snavs og støv fra metalplaststrukturen ved hjælp af en fugtig klud, affedt de rensede områder. Herefter lim den dobbeltsidede scotch vindueskasse.

  Klipp ud energibesparende film til den fornødne størrelse med en brevpapirkniv. De opnåede strimler er fastgjort til scotch tape. Det er kun at dække den indsatte isolering med varm luft fra tørretumbleren og om nødvendigt fjerne luftbobler under filmen (tag forsigtigt dem med en kniv). Den beskrevne metode for ejerne af plastprodukter er den mest rentable med hensyn til finansielle udgifter.

  Vinduets indre og ydre skråninger er isoleret med skum såvel som med trelags specialpaneler, stykker af ekstruderet polystyrenskum, med glasfibermaterialer. Små spalter (op til 4 cm brede) kan forsegles med monteringsskum. Interne skråninger er isoleret med polystyren som følger: behandle problemområdet med en primer sammensætning, gips overfladen, installer et skumark med en monteringslim, vent på isoleringen til at gribe, anbring et lag kitt ovenpå. Nogle håndværkere dækker også laget af varmeisolator med gipsplader.

  Udenfor er skråningerne isoleret lidt anderledes. Behandle dem med en primer. I dette tilfælde er det nødvendigt at anvende formuleringer med antibakterielle additiver. Gips derefter overfladen (hvis det er ens, kan du undvære dette trin). Skær fladen ud af et stykke polystyren. Det skal dække hele escarpment. Monter pladen med et metalhjørne og dowels (du kan desuden bruge monteringslimen). Over den resulterende struktur skal du installere et glasfibernet. Det er normalt plantet på en klæbemiddel. Efter tørring af hældningen er det nødvendigt at male det med vandemulsionsmaling.

  Forberedelse af karmen for vinterperioden er et simpelt spørgsmål!

  Separat vil jeg sige et par ord om, hvordan man isolerer vindueskarmen i plastvinduet. Hvis dette element af PVC-konstruktion er dårligt monteret, er det sandsynligt, at der kommer en bred og dyb revne.

  Stik til plast vindueskarme

  Også analfabeter installerer fremkomsten af ​​forholdsvis små huller mellem vindueskarmens kontaktdele, hvorunder opvarmningsbatteriet ofte sættes. Og i det første og i det andet tilfælde vil kold luft trænge ind i boligen. Du kan ikke tillade dette. Fortsæt som følger:

  • omhyggeligt åbne specialen. stubber på vindueskarmen;
  • med en skruetrækker fjernes skruerne
  • Fjern vindueskarmen.

  Før du åbner alle de problemområder, der ikke tidligere var synlige under det demonterede design. Små spalter er forseglet med silikoneforsegling eller med monteringsskum. Store huller skal fyldes med sten eller mineraluld, dække dem på toppen med en plastfolie og fastgør sidstnævnte. Derefter sætter vindueskarmet på plads igen. Nu bliver dit hjem meget varmere.

  Hvis kulden trænger ind i huset gennem plastruden, skal du ikke skynde dig at ringe til specialister. Som du kan se, er det nemt at lave mange værker med egne hænder og opnå gode resultater. Prøv dig selv at returnere komfort og varme til dit hjem!

  Fuld eller delvis kopiering af oplysninger fra webstedet uden at angive et aktivt link til det er forbudt.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 4 = 3