30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Varm skørtbræt

645-07-72; 600-76-03

Sammensætning og opførelse af elementer af skørt system af opvarmning

Opførelsen af ​​et "varmt skørtbræt" består af et sæt elementer Navnet og nummeret afhænger af anvendelsen af ​​skørtvarmesystemet (vand eller el). Baseret på den valgte type skørt og de data, der er opnået som følge af beregninger, foretages udvælgelsen og udstyret af det nødvendige udstyr.

Varm sokkel eksternt er en sammenklappelig metalkasse af tre aluminiumstænger med en fælles højde 14 cm. og 3 cm bred., Det er installeret på væggene omkring omkredsen af ​​rummet i stedet for skørtpladen. ( se billede på objekter.)

Inde i aluminiumbeklædningen på specialbeslagene er et varmevekslingsvarmemodul fastgjort, der består af to kobberrør med plade, der er fastgjort til dem med messinglameller. Den ydre diameter af varmemodulets kobberrør er 13 mm., og det indre 11 mm.

Mellem varmemodulerne er de i "vand" -varianten forbundet ved hjælp af krympemøtrikker, der er specielt designet til rør af denne diameter eller fittings beregnet til kobber lodning. (se trin for trin demonstration af installation af en varm sokkel)

For at forbinde varmevekslingsmodulerne i hjørnerne og loopsløjfen (et varmekreds - flere sammenkoblede varmemoduler, længden af ​​en til strukturen må ikke overstige 12,5 meter) er specielle roterende rør af tværbundet polyethylen (PE-X) 90 * eller 180 * samt hjørneforbindelser af bølgepapet rustfrit stål eller kobberI slutningen af ​​denne side er en kort illustration af installationsvejledningen til elementerne i en varm sokkel). Fra den synlige del, dekorative, er leddene i aluminiumsprofilen på hjørner og ender lukket med plastikelementer - hjørne eller endehætter.

Sammen med et sæt komponenter, der repræsenterer designen af ​​den varmeste sokkel, er det nødvendigt at overveje listen over det nødvendige tekniske udstyr for funktionen system af sokkelopvarmning generelt. (se yderligere materiale "vandvarme derhjemme") De elementer, som vandsystemet ikke kan fungere i (ud over kedlen komplet med cirkulationspumpe og ekspansionsbeholder) er: distribution manifold, forsyningsledninger, forbindelsesarmaturer, automatiseringsenheder.

Varmebæreren fra kedlen kommer ind i sokkelsystemet gennem fordelingsgrenrøret og tilførselsrørene. Til tilførsel og fjernelse af kølevæsken er det tilrådeligt at bruge plastikrør af tværbundet polyethylen PE-X eller PE-RT med en diametermåler 12, 14, 16, 18 mm., og tilslut dem til varmemodulens varmemodul, brug adaptere ½ i., (Kvindelig tråd), med andre ord, når du bruger forsyningsrørene af den valgte diameter, skal du gå fra den til en ½ "hanstråd. (se detaljerede oplysninger om de foreslåede muligheder rørforbindelser med en varm sokkel og brugte rør).

Distributionsmanifoldet til skørtet er nødvendigt brug i kombination med flowmålere, automatiske og luftventiler, afløbs- og afluftsventiler. Det er en god idé at levere ved indgang og udgang af sådanne enheder som et termometer og et manometer til efterfølgende styring, justering og justering af parametrene i skørtet.

Denne liste over ingeniørudstyr direkte til enheden af ​​en varm skørtning gælder ikke, men til produktion af installation er arbejdet nødvendigt, derfor kan det udvælges og monteres kompetent på kundens anmodning af specialister fra vores firma. Læs mere ...

Ved metoden til opvarmning af modulet, sokkelsystemet er opdelt i vand og elektrisk. Hvad er forskellen?

I den flydende udgave, som nævnt ovenfor, ved opvarmning af kredsløb Systemet cirkulerer varmebæreren med den angivne temperatur i området fra 40 til 85 * C (vand eller frostvæske) i et volumen på 0,2 liter pr. 1 meter af det løbende system, og i den elektriske version varm sokkel, en elektrisk varmelegeme indsættes i det nederste rør af varmevekslingsmodulet (rørformet elvarmer), effekten på 200 watt. for en meter, der kører ved en spænding på 230 V. For driften af ​​systemet i versionen af ​​"varm sokkel elektrisk"Anvendes 4 type varmeelementer:

I den elektriske udgave af sokkelopvarmning er varmeelementerne forbundet parallelt. Driftssystemerne for det elektriske system er indstillet, og energibesparelser opnås ved brug af væg-elektroniske eller elektromekaniske temperaturregulatorer med indbyggede lufttemperaturfølere i rummet. (se yderligere materiale "Opvarmning af sommerhuset med el")

justering temperaturparametre i rummet med vandlister. Ved systemets flydende anvendelse en varm sokkel kan rumtemperaturen justeres manuelt på manifolden eller automatisk. Automatisk justering af systemet med en varm sokkel er mulig ved hjælp af specielle rumtermostater, der arbejder parvis med servodrevene installeret på samleren.

Opførelsen af ​​et varmt skørtbræt, som alle geniale, meget enkle. Udvælgelse af det krævede antal elementer, beregning af varmetab, installation af et varmt skørt i specialisten tager ikke meget tid, så hvis du vil Lav en varm sokkel med dine egne hænder, så for dig udgiver vi teknisk information, download vejledningen "varm sokkel" og du kan selv installere det:

Vi tilbyder konsultationer Tekniske specialister fra BBK Impulse:

Varm sokkel er ikke svært, men den praktiske oplevelse af virksomhedens ingeniører BBK Impul bc viser, at spørgsmålene om individuelle nuancer relateret til skørtet kan forekomme i professionelens opvarmning. Vi er altid glade for at hjælpe og er interesseret i at arbejde med dig. Det endelige resultat, fordi kvaliteten af ​​beregningen og korrekt installation og elementer i sokkelvarmesystemet afhænger af levetiden og arbejdets effektivitet. Det er rimeligt at overlade opgaven til erfarne specialister, der har praktisk erfaring og viden om detaljerne i skørtet (se "Service"). Vi tilbyder også en service "tilsynsforsamling", ikke gemmer" hemmelighederne ", vi vil dele en rig erfaring med at installere en varm sokkel med dine repræsentanter på stedet.

Efter modtagelsen af ​​ansøgningen på e-mail [email protected] vi i løbet af kort tid at beregne og sende et tilbud til en pris sat varm sokkel og vælge, om nødvendigt ekstra hardware, samt lade dig vide omkostningerne ved at installere baseboard system. Du kan hurtigt stille et spørgsmål via telefon (se Kontakter) eller gennem feedback formularen på vores hjemmeside.

En kort demonstration af installationen vil bidrage til bedre at forstå sammensætningen og strukturen af ​​skørtet:

Flere detaljer, Monteringsrækkefølgen for de varme skørtsystemer flydende og elektriske, se i installationsafsnittet samt meget tydeligt i demonstrationsinstallationen.

Varm skørtbræt

Varm sokkel - Den første varmeproducerende enhed i historien om opvarmning, der omdanner varmeenergi

konvektiv strømning ind i solens spektrums strålingsvarme.

Unikt varmesystem i Rusland.

En varm sokkel er en metalkasse 14 cm høj og 3 cm bred. Installationen af ​​bundkortet er praktisk taget ikke forskellig fra den klassiske installation af gulvlisten. Inde i varmeren er et varmevekslervarmemodul fastgjort på specialbeslag, der består af to kobberrør med messinglameller monteret på dem. Den indre diameter af kobberrør er kun 11 mm, og yderdiameteren er 13 mm.

Ved opvarmning af modulet er skørtet opdelt i vand og elektrisk. Forskellen mellem dem ligger i princippet om opvarmning af varmemodulet. I denne udførelsesform er væske af nogen varme medium (vand, anti-freeze) i udførelsesformen, den elektriske rør indsat i det nedre varmelegeme (rørformet varmelegeme), som er et varmeelement. Grund af de høje termiske egenskaber af de anvendte i varmeelementet materialer (kobberrør med pressede messing plader, lukkede fra varmpresset aluminiumsprofil), samt en mere effektiv fremgangsmåde til varme bevarelse i rummet, dette system er meget mere effektiv end konventionelle radiatorer.

I omkredsområder anvendes plasthjørneindsatser. Ved begyndelsen og i slutningen af ​​systemet anvendes plastikkapper. Plastelementer er klemmer mellem aluminiumsprofilerne i strukturen og også skjuler hullerne i kontaktpunkterne. Til drejning og drejning af varmemodulet anvendes hjørneforbindelser til 90 og 180 grader fra rustfrit materiale eller kobber. Forbindelserne af opvarmningsmodulet kobling anvendes bestående af en messing muffe med et udvendigt gevind og to møtrikker, i det indre af muffen er indsat på hver side af gummi O-ring og kegle messing skive.

Principen for sokkelvarmesystemet er baseret på effekten af ​​den varme luft "prilipaya9quot; Til væggene i rummet stiger en langsom strøm langs dem, hvilket giver overfladerne deres varme. Langs de ydre vægge og vinduer "termisk skærm", som forhindrer udstrømningen af ​​varme. Væggene udsender termisk energi, som overføres til alle objekter: gulv, møbler, loft, og luften i rummet varmes op igen, fra objekterne. Som følge heraf skabes der et behageligt mikroklima på grund af den ensartede fordeling af varme langs rummets højde og omkreds og fraværet af aktiv konvektion.

I modsætning til alle konvektive varmesystemer (radiatorer, konvektorer), oprindeligt orienteret omsmeltning - Sokkel Mr.Tektum systemet opvarmer primært zonen af ​​menneskelig tilstedeværelse, og først derefter pripotolochnoe plads på fraværet af overhedet luftpude under loftet (den uundgåelige følge af konvektion systemer ) giver energibesparelser på 30%. Endvidere teplooschuschenie strålevarme (kommer fra vægfladen, hvor soklen er monteret) til 3-4 grader over konvektion form af varme, hvorved lufttemperaturen i rummet ved de samme 3-4 grader uden at miste komfort opvarmning, som det er velkendt - et fald i rumluftemperaturen resulterer i energibesparelser på 6% pr. grad af tilbagegang.

Varm sokkel Tektum er i stand til selvstændigt og effektivt at levere opvarmning til ethvert formål - bolig, industri, offentlig. Det er muligt at bruge et varmesystem med en varm sokkel. Tektum i rum med højt til loftet (koncert- og sportshaller, templer), med et øget område af ruder (atriumer, vinterhaver), i værelser med høj luftfugtighed (bade, puljer).

System Warm Skirting Tektum kan bruges som et grund- og hjælpevarmesystem, for eksempel til opvarmning af altaner, loggier, separate koldvægge. Et varmt skørtbræt tager højde for plads, passer godt ind i ethvert interiør, giver effektiv opvarmning.

Princip for sokkelopvarmning

Varm luft stiger langsomt langs væggen og opvarmer dens overflade. Langs de ydre vægge og vinduer skabes der et varmeafskærmning, som forhindrer varmen i at forlade rummet. Luft løftes langs de ydre vægge og på grund af handlingen "Coanda effekt" luft stikker til overfladerne. Den maksimale del af varmen forbliver i rummet, og varmetabet reduceres væsentligt, når det er ventileret og ventileret. Hovedvarmen er ikke indeholdt i luften, men i konstruktionerne i dit værelse.

Montering af en varm sokkel

En varm sokkel er let at installere og reparere.

Det kræver ikke arbejdskrævende byggearbejder - installationen er allerede færdig til færdiggørelse af gulv og vægge.

Standardfarver i en varm sokkel. Tektum - hvid og mørk brun.

På forespørgsel kan du male gulvplanken i enhver farve fra RAL Classic-paletten på 213 farver samt maleri i forskellige træ- og stenstrukturer. Malerieteknologi er polymerpulver.

Garantien for udstyret er 5 år - levetiden er ubegrænset.

Installering af varmesystem Varm skørt er tilladt i indretningen med møbler - blødt, skab, køkken. Du kan installere både til møbler, omkredsvægge og opbygge et tavler direkte i møbelfasaderne, og effektiviteten af ​​opvarmning påvirkes ikke.

"Green Homes" Ltd. udfører design, salg, installation og idriftsættelse, garanti og eftergaranti vedligeholdelse af "Warm plinth" systemer Mr.Tektum "

Ved bestilling af tjenesteydelser kræves der et certifikat fra den officielle forhandler af varer under varemærket "Mr.Tektum",

garanterer professionel præstation af alle værker

Skørtopvarmning - er det værd det eller ej?

Uigennemtrængelig, effektiv, behagelig opvarmning. Meget attraktiv kombination af egenskaber. Mange mennesker kommer straks til at tænke på det varme gulv. Og rigtigt. Men det er ikke den eneste opvarmningsmetode, der opfylder disse egenskaber. Der er stadig en varm sokkel. Systemet er lettere monteret, det meste er til rådighed til vedligeholdelse til enhver tid. Så opvarmningspladen skal også betragtes som en mulighed for usynlig opvarmning.

Systemet med varmt skørt: hvad er det

Opvarmning sokkel eller sokkel opvarmning er ikke en nyhed inden for opvarmning. Ideen blev foreslået i begyndelsen af ​​forrige århundrede, men på grund af kompleksiteten af ​​implementering og høje priser blev det næsten glemt. Med udviklingen af ​​teknologi er kompleksiteten blevet lavere, men prisen er stadig høj. Dette er i det væsentlige og tilbageholder potentielle brugere.

Det er sådan, at opvarmning kan se ud med et varmt skørtbræt

Hovedforskellen i dette system er den ikke-standardiserede form for varmeanlæg og deres usædvanlige arrangement. Varmeapparater - lange og lave, placeret på omkredsen af ​​rummet på gulvplan. Opvarmningsanordningerne er dækket af en lang dekorativ stribe i udseende, der ligner soklen. Ved installation udskift en sædvanlig sokkel. Fordi et sådant system ofte kaldes en "varm sokkel". Dette system er meget godt med panoramavinduer - det kan ikke være højere end rammerne, så det er helt usynligt. Ikke værre end det er i almindelige værelser - det er slet ikke synligt.

En varm sokkel er af to typer: elektrisk og vand. Den elektriske varme sokkel adskiller sig ved at hver varmeapparat er uafhængig og kan fungere separat. De kan installeres i tilfælde af mangel på grundvarme - som et supplement i tilfælde af koldt vejr. Installation er enkel, men det virker effektivt, umærkeligt, tørrer ikke luften for meget.

Varm sokkel uden dekorative panel

Der er en varm vandlisterplade. Dette er en af ​​de underarter af vandopvarmning, dvs. alle varmeapparater er forbundet i ét system. Det kan være både grundlæggende (kun skørtvarmere) og en ekstra type opvarmning (sammen med et varmt vand gulv eller radiatorer).

Under alle omstændigheder, de varme lister eksternt er: de to kobberrør som fra hinanden er i en afstand af 7-15 cm for at øge varmeoverføringsrøret sat på de lodrette plader af aluminium, messing (er lidt mindre, men varmeoverførslen nedenfor). eller kobber (dyrere og mere "varm" mulighed). Top finner rør lukket dekorative dækker af ekstruderet aluminium. Aluminium vælges ikke tilfældigt - det overfører varme godt. Så det opvarmede låg udsender varme selv.

På toppen og bunden af ​​dækslet er der huller til luftbevægelse. Gennem bunden suges i kulden, gennem toppen kommer ud opvarmet. Så opvarmningen kommer fra tre kilder:

  • Luft opvarmes, som passerer langs rørene og finnerne.
  • Fra opvarmede vægge.
  • Fra kroppen af ​​et varmt metal skørtbræt.

Sådan ser systemet ud, før du installerer et beskyttende dekorativt trim

En sådan tredobbelt varmekilde bidrager til, at rummet opvarmer hurtigt, og placeringen af ​​varmeelementerne langs omkredsen bidrager til en ensartet opvarmning af luften gennem hele volumenet.

Fordele og ulemper ved sokkelopvarmning

Hvad er forskellen mellem opvarmning og brug af en varm sokkel? Varm luft forstås fra varmeelementet op langs væggen, opvarmning af væggen. Når du bevæger dig opad, køles luften gradvist ned og falder ned, men ikke langs væggen, men i midten af ​​rummet.

Resultatet er, at den varmeste luft er i bunden langs rummets omkreds. Det varmeste objekt - udover varmeapparater - er væggene. Også varmere luft ligger tæt på gulvet. Klatrer op, det afkøles og på hovedets niveau er det lidt koldere. Forskellen er en lille 1-2 grader, men dette er fordelingen af ​​temperaturer er bedre for trivsel for en person.

Ensartet fordeling af varme over hele området og volumen er en af ​​de vigtigste fordele

Opvarmning ved hjælp af en varm skørt bliver inertial. Det er ikke muligt at tildele denne egenskab til fordele eller ulemper utvetydigt. Der er både positive og negative punkter. Minus: indtil væggene varme op, er værelset køligt. Derfor er et sådant system kun godt for huse af permanent bopæl og absolut ikke egnet til at give. Det positive er, at væggene fungerer, når de opvarmes, som en stor stabilisator. Hold temperaturen på et niveau, og om nødvendigt opbevare den opbevarede varme. Et så stort batteri af varme hjælper med at holde ud i et stykke tid, selv i tilfælde af en varmeafskæring.

Fordelene ved et varmesystem med opvarmning sokler indbefatter deres økonomi. Efter at væggene er opvarmet, forbruger kedlen et minimum af brændstof - kun for at opretholde temperaturen. Og sådanne tilstande er som regel mere økonomiske. Men det gælder for enhver inertialvarmesystem, så det er umuligt at overveje den særlige fordel ved en varm sokkel.

Varm sokkelmontering er lidt tættere

Der er sokkelopvarmning og ubestridelige fordele. Den første er et af de få systemer, der giver ensartet opvarmning. Selv hjørnerne er altid varme. Det andet er det mest uhåndterlige system, som nemt passer ind i ethvert interiør. På alle måder er opvarmningsanordninger let tilgængelige, systemet kan til enhver tid repareres.

Har en varm sokkel og en klar ulempe - en høj pris. Dette skyldes, at kobber og aluminium bruges til at øge varmeoverførslen, men de koster meget.

Sokkelvarmesystemet kan bestå af to typer: med elektriske og vandvarmere. På installationsfasen kræves der et system med vandbaserede varme sokler (samler- eller stråleforbindelse er påkrævet), men i drift er det mere økonomisk. Elvarme skørt er monteret hurtigt - du skal bare rette varmerne til væggen, straks installationsfeltet er klar til arbejde. Men omkostningerne ved opvarmning, som enhver elektrisk opvarmning, er høj.

Et af de mest upåklagelige varmesystemer - en varm (opvarmning) sokkel

Apparatet til opvarmning med en vand varm sokkel

Systemet med vandløbsopvarmning adskiller sig kun i den ikke-standardiserede form af opvarmningsanordninger. Nøglekomponenterne adskiller sig ikke fra de almindelige: Der kræves en vandkedel, en kollektor og et rørsystem, hvorigennem en varm sokkel er tilsluttet.

Der er også en kombineret varm sokkel - med elvarmeelement og rør til kølevæske

Bemærk: Den optimale driftstilstand for systemet er lav temperatur. Ved en strømningshastighed på 40-50 ° C er returtemperaturen ca. 5 ° C lavere. Derfor er det nødvendigt at vælge en kedel eller bygge et system baseret på dette. Hvis kedlen er gas, kondenserer det optimale valg. Når der installeres andre, skal systemet have en varmeakkumulator og / eller en blandingsenhed - for at reducere og stabilisere temperaturen.

Der er også funktioner i valget af forbindelsesmetode. Den sammenhængende forbindelse af alle skørtvarmere i rummet er ineffektiv: indtil kølevæsken når den sidste varmelegeme i grenen, vil den køle ned og de vil forblive kold det meste af tiden.

Stråleforbindelsesordningen ser noget ud som dette

Der bruges et strålingssystem til vandopvarmestiften: Instrumenterne er tilsluttet en ad gangen eller parvist. Til dette formål er en kollektor enhed integreret i systemet, som rørene, der går til varmeapparaterne, er forbundet med. Ulempen ved et sådant system er et stort rørforbrug. For hver enhed (eller en lille gruppe) er der trods alt to rør - til foder og retur. Rørforbruget er meget større, men varmefordelingen er mere jævn, og selve systemet er mere pålideligt. Hvorfor er det mere pålideligt? Hvis rør eller radiatorer er beskadiget i en gruppe, arbejder alle de andre normalt.

Ved installation af vandlister er rør normalt gemt i gulvet. De kan ikke lægges langs væggene, da stedet er optaget af opvarmningsanordninger. Dvs. installationen af ​​varmt vandlister er kun mulig i reparationsfasen - du bliver nødt til at hæve gulvet.

I den samlede tilstand er det meget attraktivt

Særlige polymere rør anbefales til lægning i rejselet - de er ikke korroderede og har lav varmeoverførsel, det vil sige, at varmetab under transport af kølevæsken bliver lille. Men da tilgængeligheden til reparation af disse systemer er lav, skal du tage et kvalitetsprodukt af kendte producenter, og det er ikke billigt.

Den elektriske varme sokkel eksternt fra vandet adskiller sig kun i nærvær af terminaler til strømforbindelse. Resten er den samme. Disse er to rør med vinkelret fast aluminium / messing / kobberplader. I det nedre rør er der et varmeelement - et varmelegeme i de øvre ledninger for tilslutning.

Generel indretning af opvarmningsplint

Monter og tilslut den elektriske varme skørt meget nemmere. Det bør kun sikres, strækkes ud ledningerne og tilsluttes til terminalerne. For at opretholde den indstillede temperatur er en termostat integreret i systemet, som tænder og slukker varmerne. Brug af termostater er ønskeligt, da det optimerer arbejdet - sparer elektricitet.

Installationen er meget enkel, men det er nødvendigt at tilslutte en elektrisk varm sokkel til den dedikerede linje med den korrekte nominelle værdi af strømafbryderen og kobberfaste ledninger i den tilsvarende sektion. Så i dette tilfælde, den har brug for renovering - besluttede at lægge ledninger i væggen, og til dette skal gøres Stroebe, der er at bryde muren.

Montering af systemet med vand varm sokkel

Installationen af ​​et elektrisk varmt skørtbræt er meget simpelt: vi løser det på væggen. Alt, systemet er klar til drift. Det er stadig at medtage i stikkontakterne. Det vigtigste er, at trådens tværsnit skal beregnes korrekt, og der skal være beskyttelsesudstyr med den korrekte nominelle værdi. Dette er hovedproblemet ved brug af en elektrisk varm sokkel. Vand er meget vanskeligere at montere. Alt skal indsamles i et enkelt system, og det er ikke let.

Montering af en opvarmning sok: det er nødvendigt at kende nuancer

En komplet varmekonstruktion af opvarmning er en lang og kompliceret virksomhed. Det tager højde for rummets størrelse og geometri, materialet af vægge, gulv, loft, tager højde for graden af ​​isolering af alle elementer i strukturen, herunder vinduer, døre. Generelt er beregningen ikke let. Derfor tager man oftest den gennemsnitlige figur, som er afledt af analysen af ​​mange beregninger.

Det menes at opvarme en kvadratmeter af et rum med en gennemsnitlig varmeisolering, det er nødvendigt at have 100 watt termisk energi. Det vil sige at beregne kraften i den varme skørt, skal du formere området med rummet med 100. Hent den ønskede figur. Det er så meget (eller bedre, ca. 20-25%) skal give i alt alle elementer i en varm sokkel.

Eksempel på tekniske egenskaber ved en varm sokkel Best Board til forskellige driftsformer af systemet

For eksempel er rummet i rummet 18 kvadratmeter. For at varme det, har du brug for 1800 watt. Dernæst ser vi på mængden af ​​varme, der udsendes af en meter opvarmning. Arbejdsvandsbaseret sokkel kan i forskellige tilstande, afhængigt af tilstanden tildeler en anden mængde varme. Tabellen ovenfor viser dataene for et af systemerne. Lad os f.eks. Tage varmeoverførslen af ​​en meter af en varm sokkel fra denne tabel (andre producenter kan have betydelige forskelle).

For eksempel vil systemet arbejde ved en fremløbstemperatur på 50 ° C. Derefter producerer en løbende meter 132 watt varme. For at opvarme dette rum skal 1800/132 = 13,6 m af varmt skørt. Ved bestilling er det bedre at tilføje et lager på 20-25%. Denne reserve er nødvendig for at systemet ikke kan arbejde hele tiden ved grænsen. Denne gang. Og også i tilfælde af unormale forkølelser. Det er to. Så med en margen tager vi 17 meter.

Endnu en gang gør vi opmærksomheden: Dette er de gennemsnitlige data for nogle gennemsnitlige hus. Og endda højden af ​​lofter er ikke taget i betragtning her. Det tog igen et gennemsnit på 2,5 meter. Hvis du har bedre isolering, skal du have mindre varme, hvis værre end "gennemsnit" - mere. Generelt giver denne metode kun omtrentlige beregninger.

Den første ting du skal gøre er at tegne en plan, hvor du skal angive længden af ​​hvert varmelegeme, længden af ​​forbindelsesrørene. Efter alt er længden af ​​den varme sokkel ikke altid lig med rummets omkreds. I dette tilfælde forbindes stykkerne af varmeanordninger sammen med kobber- eller polymerrør. At bruge stål er uønsket, da de kemisk interagerer med kobber (det bliver gradvist ødelagt).

Forberedelse til installation foregår længe før den egentlige begyndelse. Ved begyndelsen af ​​reparationen, inden begyndelsen af ​​gulvafretning, fra kedlen eller rørledningen manifoldsamlingen er draget til det sted, forbindelse af varmt gulv. Rørene er lagt, er testet for integritet, hældte afretningslag Fyldt under tryk (driftstryk på 2-3 atm privat hjem, i en lejlighed er det nødvendigt at vide i ZhEKe). Derefter udføres alle reparationer, og først efter færdiggørelsen af ​​væggene og gulvet begynder installationen af ​​en varm sokkel. Her er hans ordre:

  • Et varme reflekterende tape er fastgjort omkring væggenes omkreds. Det forhindrer forbruget af varme på opvarmning af væggen.

Det varmeisolerende tape er fastgjort og på toppen af ​​det fastgørelseselementer

Vi installerer stykkerne og kombinerer dem i en enkelt helhed

Så alt ser ud som alt er gjort

Faktisk er installationen af ​​varme skørtplader ikke for kompliceret. Men tætningen af ​​forbindelserne er vigtig, og dette skal lægges særlig vægt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 6 = 4