30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Varer fra IKEA til hjemmekatalogfoto

Bedste Møbler

Ikea Company tilbyder købere pålidelige og højkvalitets møbler og interiørartikler til overkommelige priser. Virksomhedens prioriterede opgave er at skabe billige, funktionelle og praktiske varer til forbedring af hjemmet.

Med møbler ikea kan du nemt indstille ethvert værelse i lejligheden eller i sommerhuset. Sortimentet af virksomheden har alt, hvad du behøver for fuldt ud at dekorere børnenes værelse og soveværelse, spisestue og køkken, entre og stue. Møbler, tekstiler, tallerkener og dekorative tilbehør - alt dette findes i Ikea-butikken.

Ikea følger omhyggeligt overholdelse af alle kvalitets- og sikkerhedsstandarder for sine produkter. Højkvalitets armaturer og en ekstraordinær kvalitetsniveau af materialer, der bruges til at lave møbler, garantere en lang levetid og brugervenlighed af produkter. Funktionalitet og kompaktitet er et af de grundlæggende principper i ikea møbler.

En bred vifte af tilbehør og dekorative elementer vil skabe et unikt og hyggeligt interiør og hjælpe med at dekorere ethvert værelse.

Let at montere og transportere

Virksomheden Ikea bekymrer sig om bekvemmeligheden og komforten hos kunderne, så alle varer er bekvemt og kompakt pakket, og de kan transporteres uafhængigt uden problemer. Hvert produkt skal have detaljerede monteringsinstruktioner med trinvise anbefalinger og illustrationer.

 • Køkken sæt

  Køkken sæt til dit køkken kan du selv designe eller udforme fra forskellige moduler eller med hjælp fra konsulenter. Skabe i forskellige størrelser giver dig mulighed for at lave sæt til både rummelige og små køkkener. En række farve- og stilløsninger giver rigelige muligheder for implementering af en bred vifte af designideer.

  Blandt møblerne Ikea kan du vælge et spisebord til enhver lejlighed - lille og kompakt til hyggelige sammenkomster eller glide til store virksomheder. Rund, firkantet, ovalt og rektangulært - bordets form kan vælges til ethvert interiør. Foldning og foldeborde - Ikea er en løsning til ethvert rum, selv den mindste.

  Bestik og porcelæn til madlavning

  Et stort udvalg af retter og apparater til madlavning og servering vil gøre kogeprocessen behagelig og praktisk. Pander og spande i forskellige størrelser, bagværk, stegepander og trykkomfurer - i IKEA-butikken er der næsten alt, hvad en værtinde har brug for.

 • Udover køkkenudstyr og redskaber i Ikea butikker kan du vælge forskellige modeller af dræn og blandere. Vaskerier er lavet i forskellige versioner: dobbelt og enkelt, overhead og mortise. Blandere er udstyret med et luftfilter, som giver dig mulighed for at spare meget vand.

  I Ikea-butikken kan du ikke blot afhente forskellige muligheder for køkkensæt, borde og stole, men også færdiggør køkkenet med alle de nødvendige husholdningsapparater. Bredt repræsenteret kogeplader, tallerkener, ovne og mikrobølgeovne, opvaskemaskiner og lige køleskabe (inklusive indbygget).

  Lænestole og lige sofaer med puder

  Ikea-butikken har et stort udvalg af polstrede møbler til stuen. Slap af efter arbejde og nyd godt med tætte mennesker, der komfortabelt kan placeres på en blød sofa med tekstilbetræk eller i en stol med komfortable armlæn.

 • Møbel til opbevaring er repræsenteret af forskellige modeller af stativer og skabe, en kombination af hvilken du kan vælge for enhver størrelse og form af din stue. Funktionelle, praktiske og attraktive frysere supplerer både klassisk og moderne interiør og giver en kompakt opbevaring af ting.

  Smukke gardiner og gardiner, bløde bløde tæpper, puder og tæpper vil skabe en varm hyggelig stue atmosfære. En række forskellige materialer, farver og tegninger gør det muligt at implementere design ideer.

  Platforme og kabinetter under fjernsynet fås i forskellige design og farver: med skuffer og hængslede døre, høje og lave, i hvide og forskellige nuancer af træ.

  Produkterne fra soveværelset fra Ikea indeholder alt, hvad der er nødvendigt for komfortabel hvile og skaber et hyggeligt og praktisk interiør.

  Senge er repræsenteret af forskellige modeller af træ og metal, som kan vælges til både klassisk og moderne interiør. En bred vifte af modeller giver dig mulighed for at vælge en seng til både små og rummelige soveværelser. Derudover præsenteres i Ikea et stort antal madrasser af forskellig tykkelse og påfyldning.

  Til opbevaring af ting i Ikea et stort udvalg af garderobeskabe og garderobeskabe med svingdøre, kister og natborde. Du kan nemt placere alle de nødvendige ting i Ikeas funktionelle og smukke møbler.

  Du skal også have brug for information om, hvordan du vælger IKEA barnesenge.

  For at supplere det indre af soveværelset vil det hjælpe smukke tekstiler. Gardiner og gardiner af forskellige farver og teksturer, sengetæpper og sengelinned hjælper med at skabe et hyggeligt og unikt interiør i dit soveværelse.

  For at skabe en hjemlig, hyggelig atmosfære vil hjælpe forskellige loftslamper, væg sconces og bordlamper. Interessant belysning kan skabes ved hjælp af en gulvlampe - om nødvendigt kan du flytte den til forskellige steder, ændre belysningen.

  Den største fordel ved børnemøbler fra Ikea er dens sikkerhed og upåklagelig kvalitet. Modularity of storage systemer giver dig mulighed for at vælge kombinationen præcist til dine behov.

  I børnenes vifte af produkter fra Ikea præsenteres som en barneseng til spædbørn og for ældre børn, herunder sådanne praktisk og bekvem løsning som glidende senge, som "vokser" med barnet. Børnemøbler er lavet af miljøvenlige materialer. Forskellige farver og design muligheder giver dig mulighed for at vælge møbler af enhver art. Hertil kommer, at den valgte krybbe kan nemt afhente en madras af enhver tykkelse og tæthed afhængigt af dine behov.

  For at gemme ting i børnenes værelse kan du hente individuelle skabe og kommoder eller lave en hel kombination af forskellige genstande i samme serie. Facaderne af kabinetter er lavet i forskellige farve løsninger: blid pink, himmelblå, grøn, hvid. Derudover præsenterer Ikea-butikken mange møbler fremstillet af naturligt træ med naturlig, naturlig tekstur.

  Ikea butikker har alt hvad du behøver ikke kun for en behagelig hvile for børn, men også en masse varer til harmonisk udvikling og kreativ vækst af børn - uddannelsesmæssige legetøj, varer til tegning og aktive spil. For ældre børn kan du vælge praktiske og funktionelle skriveborde og computerborde, der giver dig mulighed for at gemme alle de nødvendige emner til træning i orden og give et komfortabelt og produktivt studie. Udover standardborde indeholder IKEA 2016 møbelkatalog et meget interessant og praktisk studieprodukt - et skydebord, hvis størrelse kan ændres, når barnet vokser.

  Opret en hyggelig børns interiør hjælper forskellige tekstiler til børnenes værelse - sengetøj med lyse farver, gardiner og gardiner, tæpper og sengetæpper.

  Sikkerhed og komfort for børn er Ikeas prioritet, derfor gennemgår alle produkter strenge kvalitetsundersøgelser og overholder alle internationale sikkerhedsstandarder.

  I Ikea-butikken kan du vælge på badeværelset en række skabe og opbevaringshylder, komplementære genstande og endda en vask og mixer.

  Skabe og opbevaringsholdere er et vigtigt element i badeværelset. Funktionelle og kompakte stativer og hængslede skabe, herunder dem med spejldøre, hjælper dig med at sætte alt hvad du behøver.

  Skabe og skabe under vasken er præsenteret i en række designløsninger - med en sok og ben, med svingdøre og skuffer. Farve registrering omfatter en universel hvid farve og forskellige nuancer og teksturer af naturligt træ.

  Supplere billedet af badeværelset vil hjælpe så vigtige komponenter som tæpper, gardiner, håndklæder og diverse tilbehør i form af kroge og holdere, kasser og kurve til opbevaring, der pænt og kompakt vil foldet anden ønsket detalje.

  Du kan blive bekendt med Ikeas nye produkter i 2016 på firmaets hjemmeside, i den trykte eller online version af kataloget, og også i ansøgningen om mobile enheder.

  12 mest populære produkter IKEA

  Møbler fra IKEA er næsten en integreret del af millenialernes liv, hvor deres vandrerhjem og unge par begynder at leve sammen. Business Insider journalister bad IKEA om at fremhæve de mest populære produkter i historien.

  IKEA producerer 2500 nye produkter hvert år, men nogle af deres produkter har bestået tidstesten og forblev i sortimentet næsten fra det tidspunkt, hvor virksomheden blev grundlagt i 1943. Lænestolen Poeng fejrede for nylig sin 40 års jubilæum, og hvert tiende sekund et sted i verden er en bogreol "Billy" til salg.

  Vurdering er ikke baseret på antallet af solgte enheder i absolutte tal - det er svært at beregne, fordi ikke alle produkter sælges rundt om i verden, og nogle blev udgivet i begrænsede udgaver. Men det viste sig at bestemme de mest populære ting i hver kategori, fra stole til sengelinned til senge.

  12. Ribba-rammerne for dine billeder og billeder

  pris: 199-1299 rubler

  Enkelhed er et af IKEAs principper, og serien af ​​Ribba fotorammer beviser dette. I Rusland findes rammer i hvide og sorte farver.

  Hvid keramisk krus "Fergrik" passer til ethvert farveskema i køkkenet. Desuden går du ikke ved at købe en ny, hvis du pludselig bryder den.

  10. Dobbelt sofa "Klippan" - selv for det mest beskedne budget og lejlighed

  pris: 15999-19999 rubler

  Med en bredde på kun 180 centimeter passer "Klippan" sofaen selv i en lille lejlighed. Fås i forskellige farver med stof eller kunstlæder polstring. Og hvis du gør noget dårligt i sofaen, kan du købe et nyt aftageligt dæksel til 2999 rubler.

  9. Bord "Doksta" - et ideelt supplement til et minimalistisk køkken

  pris: $ 179 (ikke tilgængelig i Rusland)

  Designet af bordet "Doksta" kombinerer afrundede ansigter og en simpel silhuet. Hvid farve giver dig mulighed for at skille forskellige typer stole og udsmykninger i køkkenet.

  8. Holdbar blød møbelserie "Ectorp"

  pris: 15999 rubler (lænestol)

  Takket være sådanne detaljer som de forstærkede sømme, udskiftelige dæksler og puder, der kan ændres efter ønske, kan bløde møbler i en serie "Ectorp" opretholde mange års brug.

  pris: 999-4299 rubler

  Når det kommer til denne berømte serie af borde fra IKEA, bliver ordet "simple" et kompliment.

  Borde i denne serie fås i forskellige størrelser, proportioner, farver og belægninger. De vejer meget lidt, så du kan nemt flytte dem og så mange som du vil have møbler i hjemmet "til fengshui."

  pris: 4999-23999 rubler

  IKEA siger, at sådanne tæpper er lavet i hånden i tekstilindustrien centre i Indien, hvor der er gode arbejdsforhold.

  Desuden er disse tæpper flotte og fås i forskellige farvevarianter - fra sort til hvid til picnic-lignende blyantdæksler.

  5. Hyggelig mått af fåreskind "Ludde"

  pris: 2799 rubler

  Et hvidt fåreskind fra IKEA er simpelthen lavet til at lægge det ved pejsen og krølle op i en bold.

  Ulden behandles med en snavsafvisende forbindelse og holdbar, selv om den ikke er egnet til vask af maskinen.

  4. En række opbevaringsløsninger "Callax", som allerede er blevet klassikere

  pris: 899-12591 rubler

  Nyhederne om standsningen af ​​produktionen af ​​alle de foretrukne hylder i "Expedit" -serien har plaget internetindbyggerne til vrede. Men serien vendte tilbage med et nyt navn (Callax) og et nyt, mere moderne design.

  Hylderne og skabene "Callax", der er tilgængelige i forskellige størrelser, er holdbare på grund af ridsefast belægning, og afrundede ribber og hjørner gør lejlighedsvise hits på møbler ikke så smertefulde.

  3. En serie af sengelister til malm-senge

  pris: RUB 10999-33999

  Den første separate lejlighed i hvert årtusind kan ikke forestilles uden en seng med en ramme af Malm-serien. Disse senge har to hovedfordele: evnen til at hæve sengen over gulvet og ekstra lagerplads.

  2. Lænestol "Poeng" (et år solgt 1,5 millioner stykker)

  pris: 1799-23999 rubler

  Poeng-stolen blev skabt af den berømte japanske designer Nobor Nakamura, og blev en af ​​de mest genkendelige IKEA-produkter nogensinde. For nylig var stolen 40 år gammel, til ære for hvilken der blev produceret skeletter af en begrænset serie og seks nye typer polstring.

  Stil, kvalitet og relativt lav pris hjulpet "Poengu" står tidstesten.

  1. Billy rack - det mest populære IKEA produkt i verden

  Ifølge New York Times sælges hvert tiende sekund et eller andet sted i verden et rack "Billy".

  Over tid er racket i denne serie i stand til at vokse efter behov. Når dit bibliotek bliver for stort, kan du tilføje nye hylder med den ønskede højde, bredde og trim.

  Katalog over varer

  IKEA-produktkatalogen for januar 2018 giver dig mulighed for at afhente varer fra IKEA-butikken. Disse produkter findes i alle IKEA-butikker i Rusland.

  ANNONCE

  Denne hjemmeside er ikke tilknyttet IKEA eller IKEA House LLC. IKEA er et registreret varemærke tilhørende Inter-IKEA Systems B.V.

  Webstedet støttes af entusiaster, i fritiden og på frivillig basis.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 + 3 =