30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Værktøj opbevaringsbokse

Mænds område: 17 ideer til opbevaring af værktøjer og tilrettelæggelse af plads i garagen

Få en af ​​de mest læste artikler en gang om dagen. Bliv medlem på Facebook og VKontakte.

Næsten hver mand i huset eller i garagen har et sæt værktøjer. Hold dem derfor i god stand. Hvordan man gør det bedre, vil den nye anmeldelse fortælle. Sikkert kan alle finde i det, interesseret i hans eksempler på organisationen af ​​lagerpladsen.

Beskærede beholdere er perfekte til opbevaring af negle, skruer, bolte og møtrikker. Og for ikke at grave i lang tid på jagt efter det nødvendige, er containere bedre at markere.

En smal træhylde med huller er et godt sted at opbevare skruetrækkere.

For at forhindre tangen i at blive spredt rundt i garagen, lav en speciel træplade til dem.

En tynd metalstang er perfekt til opbevaring af pensler i suspenderet tilstand.

Fra resterne af PVC-rør kan du lave nemme celler til forsigtig opbevaring af et lille elværktøj.

En selvstændig træplade til opbevaring af skruerne giver dig mulighed for at glemme det rod og kedelige søg efter det rigtige værktøj.

Et åbent træskab er perfekt til opbevaring af aerosolmaling, som ofte er spredt kaotisk i garagen.

En lille stativ på hjul er perfekt til opbevaring af et håndværktøj. Et sådant rack er meget kompakt og vil altid have det rigtige værktøj ved hånden.

En stilfuld træplade med en hylde, der er egnet til opbevaring af forskellige instrumenter. Et sådant produkt vil ikke blot hjælpe med at bestille håndinstrumentet, men også blive en rigtig udsmykning til det mandlige kloster.

Unødvendig palle kan omdannes til et passende stand til opbevaring af haveværktøjer, hvilket ofte tager meget plads i garagen.

En simpel træbjælke med metal kroge løser permanent problemet med opbevaring af elektriske værktøjer.

Enkel manipulation med en almindelig tøjhænger gør det til en bekvem arrangør til opbevaring af tape og tape.

Gafler, skovle, rake og andre haveredskaber er ikke meget stabile og tager også meget plads i garagen. Pålidelige trækroge på væggene hjælper med at placere haveværktøjerne korrekt i garagen eller skurets vægge.

Et midlertidigt foldet bord af træ og et vægmonteret opbevaringsstativ til håndværktøj er en fantastisk ide for ejerne af en lille garage.

Almindelige glasburer med metal låg er perfekte til opbevaring af forskellige bagagerum. For større bekvemmelighed og pålidelighed bør dåse låget skrues til hylderne.

Den sædvanlige gennemsnitlige garage ser meget rodet ud. Løsning af dette problem vil hjælpe den kompetente organisation af lagringssystemer. I stedet for det næste skab skal du udstyre vægge med forskellige hylder og kroge, som præcist kan rumme mange ting, fra instrumentet, og slutter med en stor båd og cykler.

Et magnetbånd eller individuelle små magneter er en glimrende ide til opbevaring af bits til skruetrækkere, øvelser og andre små metaldele.

Kan du lide artiklen? Så støtte os, PUSH:

Oversigt over 9 typer af bedste værktøjskasser

Værktøjskasse sparer plads til lagerplads. Et kompakt arrangement sikrer en hurtig søgning af det nødvendige.

Sådan vælges en værktøjskasse

Ved design tildeles bokse, sager, containere, foldebokse, modulære systemer.

En beholder lavet af fast materiale. Formen er som regel rektangulær, æsken består af 4 vægge og en bund, der er forbundet sammen. Dækslet kan fjernes eller foldes, låses med lås.

Nogle gange virker et indtrækeligt rum som låg. Formål - permanent opbevaring af værktøjet eller dets transport i kort afstand.

Består af et sæt bakker. Beholdere af forskellig størrelse bruges til at opbevare et stort lager af værktøjer.

En kompakt kuffert, der er bredt beskrevet. Obligatorisk element i sagen er håndtaget på sideenden. Det kraftfulde volumetriske udstyr i det vil ikke blive placeret.

Container af lille højde divideret med rum. Varianter af udførelse - en sag med et håndtag eller en kantsten med udtræksbakker. Små sektioner er designet til at opbevare små skruer og tilbehør.

Takket være justeringen af ​​plads i arrangøren er der placeret større skruetrækkere og tænger.

Åben beholder, som en kasse uden låg. Nogle gange står modeller på en flad pall med en værktøjsspor. Ikke beregnet til transport i hænderne, da mange ikke er udstyret med håndtag.

Minder om en almindelig sportspose med et par penne og en rem. Fordelen betragtes som en stor kapacitet, øget bekvemmelighed ved transport.

Ulempen er blødt stof, hvilket gør det vanskeligt at transportere stort udstyr, beskytter ikke mod skader, fugt. Nogle modeller er udstyret med en stiv ramme.

Ekstern lighed med klassiske rygsække, det indre rum er tilpasset placeringen af ​​værktøj. Nogle modeller er udstyret med rammer til at bære tunge genstande. At få opgørelse er ubehageligt.

Den rektangulære boks er opdelt i rum, så værktøjet nedbrydes til typer. Nogle containere omfatter flytbare bakker, hjul. Folding modeller er lavet i form af en transformer.

Produktet tager lidt plads, og når det bliver fuldt udbygget, bliver det til en hel butik af værktøjer.

Det bløde materiale er fastgjort til bæltet. Sådanne modeller er nyttige under reparation.

Stofbeklædning med lommer til forskellige detaljer. Dimensioner på enheden er store, værktøjerne fordeles jævnt.

Et klassisk forklæde sættes på halsen med bandager på bæltet. Foran i lommerne er et håndværktøj.

I form af et rektangel med forskellige vedhæftninger til fastgørelse af genstande. Den opbevares i en minimeret form, og om nødvendigt indsættes og anvendes til det tilsigtede formål.

Manglen på en dækning er den mindste beskyttelse mod eksterne påvirkninger. Fordel er lethed, kompaktitet.

Container på hjul med håndtag. Størrelsen er normalt stor, kapaciteten er stor, det interne volumen er opdelt i sektioner, der ofte kan trækkes ind. De bruges i workshops og fabrikker. Langtransport vil ikke udholde.

 • Håndtag. Transport bliver behageligt. Det er også meget nemmere at åbne en skuffe.
 • Udnævnelse. Hvis kun transport af udstyr antages, vil plastikbeholderen passe, da den er lettere i vægt.
 • Antal kontorer. Jo flere kontorer, jo lettere er det at lægge ud og sortere delene, men hvert rum giver mindre ledig plads.
 • Sektion. Designet omfatter tilbagetrækkelige rum, opdelt i flere dele. Afsnittene garanterer produktets kompakthed, dets tilgængelighed til indholdet i åben form.

En udtrækstype (ifølge bordprincippet) og en glidetype (udfoldet i forskellige retninger) skelnes.

 • Træet er egnet til opbevaring af værktøj og lignende dele. Derudover dækket med imprægnering fra fugt og insekter.
 • Metal er en garanti for holdbarhed. Aluminium er populært. Rustfrit stål er også karakteriseret ved modstand, men vejer mere. Metaloverfladen er bedre galvaniseret eller malet.
 • Plastkasser er almindelige på grund af lethed og omkostninger. Når du vælger det, er det vigtigt at se på sagernes tekniske specifikationer, hvilke temperaturer er acceptable, om der er bøjninger, når de trykkes.

Vær særlig opmærksom på bunden, da den holder hovedbelastningen. Krydsningspunktet styrkes yderligere.

De bedste værktøjskasser på hjul

Strukturelt er kassen en vertikalt anbragt krop på hjul. Inde i rummet er opdelt i sektioner, der er udstyret med skuffer.

Hjulene er lavet af plast eller gummi. De enkleste modeller er repræsenteret af en metalbeholder med hjul og et håndtag. Designet til at gemme og bære en lille mængde udstyr.

 • Lavet af plastik.
 • Udstyret med to hjul.
 • Udstyret med en lås.
 • Mange modeller har en pen.

 • Nem bevægelse uden indsats.
 • Rummelig.
 • Stort sortiment.

De bedste aluminium værktøjskasser

 • Fit65610 - den mest pålidelige Præsenteret i et aluminiumskabe. Designet er meget holdbart, udstyret med et håndtag. Det indre rum er opdelt af skillevægge, som om nødvendigt omstilles. Vægt - 1,58 kg.
 • Dexter- den mest kompakte boks. Designet til håndværktøj og små dele.
 • Wilton16910U- Den bedste aluminium arrangør. Sagen i form af en kuffert er lavet af aluminium med stål hængsler. På omslaget er et stort antal lommer.

Aluminiumsprodukter er praktiske og kompakte, de er egnede til opbevaring af forskellige værktøjer og små dele. Materialets særlige egenskaber er dets høje modstandsdygtighed mod deformation og korrosion.

 • Håndter til transport.
 • Form af kuffert.
 • Blødt indvendigt overtræk.
 • Den gennemsnitlige vægt er 3 kg.
 • Attraktivt udseende.
 • Stabilitet af materialet.

 • Omkostning dyrere end plastik.
 • Et lille valg.
 • Begrænset plads.

De bedste bilværktøjskasser

 • Bawer- den mest alsidige Produktet er monteret under rammen af ​​enhver maskine, den er beregnet til opbevaring af udstyr, reservedele og reservedele. Trucken er modstandsdygtig overfor temperaturændringer.
 • KAMAZ- den mest pålidelige Metaldækslet garanterer en lang opbevaring af lagerbeholdninger, og et simpelt design sikrer, at alle elementer er anvendelige.
 • I-580- Den mest bekvemme. Lavet af polyvinylchlorid, vejer 35 kg, indeholder 90 liter.

Det adskiller sig ved tilstedeværelsen af ​​specielle fastgørelser til bilen. Materialet er kraftig plast, metal (pulverlakeret stål, mat stål, poleret stål).

Kasser er udstyret med pålidelige låse. Beskyttelse mod fugt er forsynet med endeforseglinger.

 • Grå eller sort farve.
 • Rektangulær form.
 • Enkel konstruktion.
 • Slottet.
 • Tykkelsen er 1,5-2 mm.

De bedste store værktøjskasser

 • STANLEY Mobile Job Bryst- medamypraktisk.Rummet har mange lagerbeholdninger. Længde - 962 mm, bredde og højde på 600 mm. Materiale - holdbar plastik.
 • StanleyFatMax- den mest gennemtænkte Funktionelt dekomponerer i tre sektioner. Dækslet er udstyret med snaps. Det nederste rum indeholder massive værktøjer.
 • Peli0450- Den mest mobile. Beholderen indeholder en øvre bakke, seks små rum og et dybt rum.

Til transport er udstyret tre håndtag, hjul. Sagen er vandtæt, lufttæt. Metalelementerne er lavet af rustfrit stål.

Store kasser er udstyret med rum, håndtag, hjul. Beholdere er stablet oven på hinanden, hvilket eliminerer tab af elementer.

 • Åben adgang.
 • Sparer transporttid.
 • Nyttigt rum.
 • Hjul til transport.

De bedste værktøjskasser på altanen

 • FIT- En ideel mulighed for små ting. Den er lavet i form af et tilfælde, holder fastgørelsesanordninger. Justerbare skillevægge ændrer nemt rummets størrelse.

Gennemsigtig dækning reducerer tiden for søgning efter nødvendige elementer. Plastlåse vil beskytte arrangøren mod utilsigtet åbning.

 • Lot-3- den mest tilgængelige Farvede plastprodukter organiserer boligareal. Kompakt størrelse, billig værdi, bekvemt håndtag. Bakker er stablet oven på hinanden.
 • MosPromTara- den mest indenlandske Produktet er enkelt: uden rum, men med håndtag eller låg.

Populære og billige produkter er specielle arrangører. Ofte repræsenteres de af træbeholdere med rum eller hylder. Laderne trækkes ud.

Bærbare arrangører er nemme at flytte rundt i huset.

 • Holdbart materiale.
 • Forskellige designs.
 • Mange grene.

Ulemperne afhænger af den specifikke type enhed.

De bedste værktøjskasser med kombinationslås

 • Brauberg- den mest pålidelige Et specielt tilfælde til transport af de mest værdifulde ting. Materiale - ståltykkelse på 8 mm og stødfast plast. Indvendigt er der 6 rum.
 • HAIRWAYog- den mest beskyttede Kassen består af plastik med metalelementer. Kode låse er udstyret på begge sider af produktet.
 • facebox- kasse til sarte ting. Aluminiums opbevaringskasse. Interiøret er blødt. Benene på bunden af ​​kufferten skaber bekvemmelighed, når de opbevares.
 • Form af kuffert.
 • Grå eller sort farve.
 • Robust konstruktion.
 • En eller to kode låser.

De bedste metalværktøjskasser

 • Intertool- glidende metalboks.Indvendigt er der fem sektioner, der giver adgang til de indre skydedele. Yderligere fordele - et pålideligt håndtag og en stærk lås.
 • STANLEY Ekspert Cantilever-mestkomfortabel. Små dimensioner kan rumme 5 foldede opbevaringssektioner. Designet glider, det er udstyret med en særlig beskyttelse mod klemme.
 • kasseMatrix- den mest elegante. Metalbeholder med låg og håndtag til transport. Beholdere fjernes uden åbning. Pennen tilføjer bekvemmelighed.

Afhængigt af mængden af ​​opgørelse vælges materialet i sagen. Massivt udstyr er mere bekvemt at opbevare og bære i produkter, der omfatter lette metal eller slagfast plast.

 • Styrke.
 • Omfattende udvalg.
 • Beskyttelse af indhold fra eksterne faktorer.

De bedste plastværktøjskasser

 • Stanleyklassisk- Den mest bekvemme. Udseendet af produktet virker skrøbeligt, men kroppen er lavet af slagfast materiale. Gennemsigtigt dække hjælper dig med hurtigt at finde det, du har brug for.
 • Tayg- den mest rationelle Modellen bruger alt ledigt plads til at placere den nødvendige opgørelse.
 • STANLEY"Jumbo"- Den mest praktiske. Produktets letvægtsdesign sikrer adgang til indhold, der er kompakt placeret i topdækslet med tre rum.

Præsenteret af forskellige modeller: bakker, arrangører, faste faste produkter med skuffer, biludstyr.

 • Funktionelle tilpasninger.
 • Enhver størrelse, form.
 • Produktets styrke.
 • Et rigt udvalg.
 • Eventuelle farver.
 • Lav pris.
 • Letvægt.
 • Lang levetid.

De bedste professionelle værktøjskasser

 • Stanley- det mest uundværlige. Låsene er dækket af anti-korrosionsbeskyttelse. På håndtaget er der placeret bløde indsatser, der sikrer komfort ved transport.
 • BoschLT-BOXX-mest enkle. Lyseblå farve, holdbart materiale (acrylonitril-butadienstyren) garanterer brugervenlighed under vanskelige forhold.
 • Stanley-mest sikre. En speciel beholder er udstyret til at opbevare bor og andet tilbehør.
 • Beskyttelse mod indtrængning af fugt.
 • Rummelig.
 • Multifunktions.
 • Overflademodstand mod påvirkninger og fald.

Secrets of storage værktøjer

Oftere end ikke, vil de fleste af de workshops, vi ser følgende billede: boremaskiner, pensler, neglefile ligger i den gamle plastik kop, har skruer, søm og bolte i alle størrelser fundet fred i en tin, og skruenøgler, skruetrækkere, klemmer roligt hvile, hængende på et søm under loftet i en engangs kulechke.

Men dagen kommer, når vi skal finde nogle møtrikker med en bestemt diameter. Vi har alt dette rode rundt ovenstående mere end en time, spilder den kostbare tid, der kunne rejse hjem forbedring, Yard eller bare nogle bagateller.

I denne artikel, vil et par tricks overføres, som vil hjælpe dig med at holde workshoppen er ikke kun ren og nydelig, men altid ved, hvor det er.

Selvskærende skruer, skruer, negle lagres bedst i flere dåser med låg på tråden. Løft kun låget på bunden af ​​en hylde og skru det i en beholder med indhold. Dette sparer plads og vil altid give dig mulighed for at genkende de detaljer, der findes i banken. Desuden tager de ikke meget plads, og hver lille bolt, skrue eller skrue kan pakkes i størrelse, diameter og længde.

Opbevaring af negle og alle slags triviaer

Skuffet kuffert til opbevaring af skruer

For at opbevare nøgler, saks, møtrikker og skiver, skal du have et ark hårdt fiberboard (bedre at bruge perforeret) og ledning. Fra det er kroge lavet, hvis ender er tæt på hinanden. På dem er møtrikker og spændeskiver gevindforsynet. Og nøgler og andre værktøjer kan markeres på kroge, der er lavet af samme ledning.

Opbevaring af værktøjer i eget værksted

For at gemme negle, skruer eller skruer, kan du lave en tre eller fire etagers kasse. Bunden bliver formet af kager eller andet konfekture, og væggene er lavet af almindelig krydsfiner.

Hjemmelavet kasse til opbevaring af negle og skruer

Til opbevaring af fræsere og bor anvendes bedst polystyrenplade eller skum, som er fastgjort til væggen. Det gør huller af den krævede diameter til øvelser og fræsere. På grund af skum- eller polystyrenarkets fremragende elastik er værktøjerne fastlåste og falder ikke ud. Derudover er det ikke svært at udtrække dem. Under anvendelse af denne ukompliceret opfindelse kan lagre ikke kun bor og fræsere, men også forskellige former for skruetrækkere, polyedre, for pistol boremaskiner.

Fræsningsborestativ

Kasse til opbevaring af fræsere

Borestativ

Skuffer kuffert til øvelser

Ved hjælp af engangsplader af plast kan du lave lommer til opbevaring af cirkler og alle slags slibeskiver. Plader skal skæres i halvt, skrues med skruer til væggen. Det er bedst at bruge plader med forskellige diametre. Således kan du straks genkende hvilken cirkel og hvilken diameter du har brug for.

Plastværktøjsopbevaringsplader

For at gemme alle slags små dele, kan du lave kasser, der vil blive fastgjort til væggen ved hjælp af magneter. Dette vil kræve plastbeholdere med lille størrelse (fortrinsvis med en stram låg), som er limet til bunden af ​​skiven. Samtidig er det nødvendigt at fastsætte magnetbåndet eller magneterne fra højttalerne til væggen.

For at gemme små genstande, bokse på manitas

For at opbevare klemmer kan du lave en rektangulær æske af smal form. Den ene side af kassen er fastgjort til væggen på en sådan måde, at klemmehåndtagene er indeni, og den anden del er bare hængt i luften.

I hvert skur eller værksted, ud over værktøjer, kan du stadig finde alle slags byggematerialer, der er bange for fugt. Det er bare for deres opbevaringsfolk, der er håndværkere og kom op med en simpel ting. Først skal vi lave en kasse på en kvadratmeter af barer og krydsfiner. Væggene og bunden af ​​den allerede færdige skuffe er dækket af skumplastik udefra. Fra indersiden af ​​væggen er det ønskeligt at dække med geotextil. Alt dette er gjort, så fugt ikke kan trænge ind i de lagrede tørblandinger, og den, der kom ind i interiøret, forblev ikke på kassens vægge, men inddampet gennem det naturlige stof.

Hvis du har mange forskellige VVS dele i værkstedet, er det bedst for dem at lave en multi-etagers kasse med hylder. For at gøre dette, laver vi en kube fra krydsfiner og stænger og lukker den fra tre sider. Inden i kassen ved hjælp af møbler nagler reparere flere hylder fra samme krydsfiner.

Her er de bare har alle former for VVS-hardware: vandhaner, knudepunkter, bøjninger, muffer en halv tomme - på den første kamp, ​​alle de samme komponenter, men har kun tre fjerdedele af en tomme - på den anden hylde, og tomme tilføje op til bunden, så Som vægten af ​​dem er meget højere end de tidligere.

Hvis du har komponenter på husstanden med en større radius, skal du øge lagerpladsen lidt og gøre nogle flere hylder.

Takket være disse tricks vil der altid være ordre på dit værksted, og du vil ikke finde det svært at finde noget værktøj, du vil have brug for i dit daglige liv.

Tja, i konklusion, en video fra Steve - hvordan man laver træhyller til at gemme forskellige værktøjer

Steve laver en kasse til opbevaring af små genstande (skruer, negle)

Når du bruger materialet i biblioteket helt eller delvist, er der brug for et aktivt direkte link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

34 + = 39