30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

værelse rengøring

Sådan rengøres dit værelse, en simpel teknik

Vi står alle over for det konstante behov for at gøre rengøringen i vores hus. Nogen er rengjort regelmæssigt, en person er lettere at en gang en generel rengøring, og nyde resultaterne i lang tid. I dag vil vi gerne fortælle dig, hvordan rummet skal helst rengøres.

At arbejde på huset var vellykket, du har brug for at tune ind for et langt arbejde. Musik kan hjælpe os i dette. Husk hvilke energiske sange du kan lide, og inkludere dem i kolonnerne. Musik vil fylde huset med lyd, og du med energi og motivation til fysisk arbejde.

Fremragende hjælp til at rengøre følgende lydtyper:

 • munter og dynamisk moderne melodi;
 • for den indenlandske husmor rammer store hits 80-90 år;
 • lyde af levende natur, fra spændingen af ​​havet og slutter med den slugende ild;
 • En velkendt bog eller en interessant podcast.

Prøv at lave afspilningslisten så længe som muligt, så senere vil du ikke blive distraheret af ændringen af ​​optegnelser.

Nu skal vi belyse hele området og justere ventilationsprocesserne. Til dette åbner vi helt vinduerne, åbner dem og slipper frisk luft. Frisk udendørs luft vil føje til vores tone, og lys vil tilføje livskraft.

Hvis din rengørings tid falder til den mørke tid på dagen, så tænder vi alle belysningsudstyrene så meget som muligt, og igen åbner vi vinduerne for adgang til frisk luft. Nu vil ingen støv på møblerne skjule os fra os, og allergien vil ikke genere.

Mange rengøringssystemer antager oprettelsen af ​​en liste over værker. Det er ikke nødvendigt at gøre dette, men hvis du stadig beslutter, vil du opleve mange hyggelige fornemmelser, når du krydser de døde, der er udført af det.

Rengøring af værelset indebærer et stort antal forskellige arrangementer, så listen vil vise sig at være imponerende.

Bestem, hvor mange tilfælde du kan gøre før første pause. Afbrydelser skal gøres for at samle dine tanker og styrke, men det anbefales ofte ikke at gøre dem. Hvis du føler at du er i vrede og stopper for en pause, er det ikke tid, fortsæt med at rengøre aktiviteter.

For eksempel er det bedre at afslutte rengøring af møblerne. Prøv ikke at blive distraheret af en stor del tid, da den yderligere motivation forsvinder.

En fremragende motivationsløsning kan være en betinget belønning, yndlings ting, du vil gøre efter rengøring af dit værelse. Forestil dig, hvordan du vil nyde din yndlings ting efter en lang rengøring. Men planlæg dig ikke for attraktive ting, fordi du vil have travlt, og det kan påvirke rengørings kvaliteten.

En anden motiverende beslutning kan være et spil eller en konkurrencedygtig proces. Du kan konkurrere med dig selv og med tiden. Spred tiden over bestemte områder og prøv at gøre så meget høst som muligt.

Forbered først flere pakker eller kasser til forskellige skraldespand. I processen med at analysere affald og møbler er der altid ting, som:

 • vi smider det væk;
 • rydde op bedre tider;
 • give det til venner eller til velgørenhed.

Vi begynder at rense arbejdet fra sengen. Vi skal demontere ruderne på den, fjerne det gamle sengelinned, lave en ny og dække den med et låg. Fray frisk på én gang, fordi i denne proces er luftmasser og støv aktivt involveret, hvilket ikke længere er nødvendigt for os i et rent rum.

Alt arbejdet gøres omhyggeligt: ​​forsigtigt lægger vi arket, fylder det under madrassen og riger alle foldene, sæt tæppet i dynebetræket og læg puderne ud. Nu er vi stolte af det første resultat, og vi har en overflade til sortering af følgende ting.

En øl af orden og renhed er, nu undersøger vi lokalerne for spredte ting. Vi skal sætte dem alle på deres pladser og med unødvendige genstande at handle på samvittighed, som vi allerede har forberedt pakkerne på.

Flyt fra store ting til små ting, fordelingen af ​​store ting giver øjeblikkelig håndgribelig effekt og skubber til yderligere handling. Prøv ikke at overveje ting især, da der altid er en chance for, at du vil forkæle sig i minder og digre fra rengøring. Fordel alle disse ting i dybden af ​​dine møbler.

Tip: Prøv at gøre brug af rummets muligheder, fjern sjældne brugte ting væk, og ofte anvendes derimod på forkant.

Denne metode til lagring af ting gør det muligt for dig at slippe af med rodet med dem lidt. Alle ting opdeles i rene og beskidte. Rene ting skal være pænt foldet og anbragt på skabene, snavset send til kurven efterfulgt af en vask. I forbindelse med rengøring af rummet kan du lave flere vaskecykler.

Hvis du har uvaskede retter i rummet, skal du samle det i et fald og tage det til køkkenet. Det er bedst at gemme sådanne kopier i rummet, men straks tilskrives det rette sted, men det er et spørgsmål om vane.

Vær opmærksom på mange genstande på vanskelige steder, f.eks. Under sengen, bag kabinettet, på bogreolerne under bordet bag andre møbler. Dette er absolut ikke det bedste sted til opbevaring af nogen varer, så vi demonterer alle murbrokkerne. Vi distribuerer ting på de samme pakker og kasser, med videre bortskaffelse eller bevarelse.

Fordelingen af ​​tingene vil begynde at blive rengjort inde i selve møblerne. Rengøring i skabet vil medføre fuld udvinding af genstande fra den, sortering og indlæsning af ting tilbage. På samme måde skal vi demontere bordet, sengeborde, bogreoler, andre møbler.

Ting i skabet kan være meget, så sorteringen kan godt blive forsinket. Men vi er ikke bange for dette, men vi gør vores yndlingsmusik højere og begynder systematisk at tilføje og omhyggeligt rydde op i vores ting. Foldede garderobeposter optager lidt plads og kan bruges med det samme. Ting, der bruges regelmæssigt, placeres i kommode.

Vær opmærksom på tilstedeværelsen eller fraværet af møller. Hvis der er en muldvarp, så straks sat i kabinettet særlige midler, som nu er i butikkerne meget. Det kan være spiraler, poser, plader med gel og plastkasser med et bestemt fyldstof.

Når alle møblerne er lagt ud, skal du bestemme de sorterede ting. Vi tager skidtet ud på en gang, vi fjerner skraldet, vi tager det væk, men vi tager det ud til korridoren og sætter det på et fremtrædende sted.

Forresten vil det være fantastisk, hvis du analyserer alle lagringssteder for objekter og vil bruge dem mest rationelt. Dette gælder ikke kun bogreoler, men også ting i resten af ​​møblerne: borde, natborde, skabe.

Affaldet demonteres, nu er det tid til at gå videre til etablering af marafeten.

De første tilfælde er vi nødt til at fjerne alt støv i rummet, for det er det tilladt at bruge en speciel dyse på støvsugeren og børsten, eller at tørre alle overflader med en fugtig klud eller desinfektionsserviet.

Åbn vinduerne bredere, hvis du ikke allerede har gjort det, for ikke at indånde støvet. Efter at du har tørret alle de store overflader, skal du gå til de indvendige varer og souvenirs.

Rengøring af gulvbelægningen begynder med arbejde med støvsuger. Vi er nødt til at vakuum hele overfladen af ​​gulvet helt og klatre ind i alle vanskelige steder. Fjern støvsugerøret, hvis det er nødvendigt, og sug i stor snavs med en slange.

Det er bare fint, hvis du har en støvsuger, men hvis du ikke gør det - det er okay, du skal bare vaske gulvet med en moppe. Våd gulvrengøring fjerner det resterende snavs og giver det skinn.

Pas på brillerne og spejle. For at polere dem til at skinne, skal du bruge specialværktøj og servietter fra mikrofiber. For at vaske alle vinduer i huset er det bedre at vælge en bestemt tid og fjerne alt på én gang. Men når du renser i dit værelse, kan du tørre dem, og samtidig de hjørner, som du hænger på gardiner.

Vær opmærksom på små ting, for eksempel ryd håndtagene til døre, skabe, kommoder. Undersøg loftet for dannelsen af ​​spindelvæv, vi har naturligvis ikke brug for det.

Det er alt sammen, du har lykkedes at klare opgaven, og dit værelse er rent og ryddeligt, og du er omgivet af rene møbler og husholdningsartikler. Nu er det tid til at begynde at lave dine yndlings ting, med stor tilfredshed fra arbejdet.

I fremtiden, for ikke at bringe rummet til et stærkt rod, prøv at straks tage visse foranstaltninger til rengøring.

Spil til piger

Det er fantastisk, hvordan man omdanner et spil ændrer ethvert erhverv! Hvor kedeligt, ubehageligt og keder det kan virke - gør det sjovt, præsenter det som en underholdende underholdning, og alle vil tage stor glæde i arbejdet, som om dette er meningen med livet. Spil til rengøring til piger - fremragende bekræftelse på dette!

Rengøring i Princess Room

 • Pigefriends rengøres i rummet

 • Rengøring på kontoret efter en fest

 • Rengøring på legepladsen

 • Tvillingerne renser deres værelse

 • Rengøring i køkkenet: Alt efter sted

 • Rengøring i haven: Final touch

 • Rengøring i børnehaven: Daglig pleje

 • Rengøring i skolelaboratoriet

 • Rengøring fra en støttegruppe

 • Rengøring i puslespilhuset

 • Kelly trækker sig tilbage og forbereder

 • Generel rengøring i badeværelset

 • Nytårs rengøring med Barbie

 • Pigen minion renser badeværelset

 • Cat Angela renser huset

  Fandt du ikke dit yndlingsspil?

  Prøv vores spil søgning:

  Skal du tilbringe de kedelige timer, rake op de spredte ting rundt og tørt tørre den næste hylde fra støv? Forestil dig at sætte ting i orden i huset kan være meget sjovt og fascinerende, men vil gøre det til et sådant spil. Rengøring af piger! Rengøringsspil vil lære dig at nyde processen med at fjerne rodet, for kreativt at henvende sig til dette spørgsmål! Piger - elskere af renlighed - kan lege rengøring på denne side helt gratis! Bevæbnet med alle de nødvendige redskaber - en kost, en klud, en spand vand og selvfølgelig et godt humør - og frem til krigen med snavs og støv!

  Vi husker alle eventyret om Cinderella, der kridtede stierne og plantede rosenbuskene og mødte derefter sin prins. Selvfølgelig vil meget få mennesker ønske deres datter sådan en florid skæbne, og prinser er nu mangelfulde. Men du kan altid være prinsesse, du kan lære at ordentligt modtage gæster, forberede et hus til deres ankomst, lære at rydde op, når de forlader. Hvis du kigger på alle spilets nytteværdi, dyrker du ikke kun barnet i orden, men udvikler også en smag, f.eks. Bryllupsrengøring.

  Ren - betyder ikke hele hævningen, vaskes, tørres og rengøres. Fjern - fra ordet "dekoration", det vil sige forberedelse til fest, brylluppet, nytår.

  "Rengøring" i huset med barnet, du kan diskutere mange nyttige ting og tale om deres formål. Lær dig, hvordan du bruger husholdningsapparater og enheder. For eksempel fortælle dig, at opvaskemaskinen kan håndtere opvaskemaskiner perfekt, og efter hvile i naturen er det nødvendigt at transportere ting til vaskemaskinen. Og fortæl dig, hvordan vaskemaskinen fungerer, hvad du skal bruge til at lægge den i en vis vægt, hvilke ting skal vaskes separat, hvordan man sorterer efter farver, at vaskemaskinen har forskellige driftsformer. Man kan også sige, at vask også er manuel. Så at have det sjovt ved hjælp af spil til piger Rengøring, kan du diskutere i detaljer helt alle husholdningsapparater, som er i service af moderne Cinderella.

  Men modtagelsen af ​​gæsterne er ikke begrænset til at bringe ordre, det er også nødvendigt at dække bordet ordentligt, servere det, tænke på, hvordan man kan sidde gæsterne og tilbyde et kulturelt program.

  Og hvis du ikke forbereder dig til en lille familiefest? Derefter er opgaven slet ikke let. Det er interessant, at rangerne og levevilkårene i alle europæiske domstole var omtrent det samme, og kvinder havde nogle gange en langt større virkning end mændene. Damerne og ærespigen deltog i arrangementet af festlighederne og behandlede løsningen af ​​næsten alle indenlandske problemer med royalty, og nogle af dem løste statslige problemer. Husk Eugene Scribes spil "Et glas vand" og en smuk tilpasning af hende med en stor kvinde og skuespillerinde i hovedrollen Alla Demidova. Hertuginden af ​​Marlborough, som i årtier holdt i deres hænder det engelske Royal Court, i sidste ende blev tvunget til at give efter for den unge og uanselige dame Abigail Churchill - En anden Askepot-historie. Og tro mig, sådanne historier er mere end nok. Det er dumt at antage, at alle disse damer begyndte deres karriere som rengøringsassistenter, men evnen til at organisere, kendskab til etikette, punktlighed, grooming - iboende i absolut dem alle.

  Ikke alle forældre drømmer om, at deres døtre bygger en karriere i den sædvanlige forstand, mange ser dem som fremtidige koner og mødre. Og her at vælge spil Rengøring kan virkelig ikke ignoreres. Det er ikke nødvendigt at studere i et kedeligt gråt køkken, du kan rengøre og forberede Disney-slottet eller forberede fødselsdagen til din favorit tegneseriefigur. Enig at det er mere spændende end rengøring af kartofler i køkkenet med bedstemor.

  Selv rutinemæssig rengøring kan præsenteres levende og gøre det interessant og elsket. Efter at have lært at spille sådanne spil, vil barnet være glade for at sætte tingene i orden i sin lille verden - børnenes værelse. Og det vil være det første skridt på vejen fra Cinderella til prinsessen.

  Så vi har allerede fundet ud af, at med den rigtige indstilling selv rengøring kan huset gøres en interessant aktivitet, og enhver lille værtinde i spillet til piger rengøring vil hjælpe med i dette. Vi har samlet det bedste - de mest farverige, spændende og interessante gratis spil Rengøring i huset i dette afsnit. Støv, mudder og rod er allerede skælvet, når du ser med det glædelige smil, du er klar til at slutte sig til dem i en uforsonlig kamp!

  Værelsesrengøring - vi demonterer bunterne

  Jeg elsker renlighed i huset. Det rene hus har sin egen unikke duft af friskhed. Men rengøring af værelset er ikke den mest interessante besættelse, især hvis der er store affald af uassocierede ting, der har akkumuleret på bordet, stole på hylderne. I dag taler vi om, hvordan vi skal rense rummet korrekt, hvordan vi skal håndtere store bunker af ting uden unødvendigt besvær.

  Hvad er hopen generelt? Det er klart, at der ikke er nogen snavs. Jeg taler om de masser af ting, der akkumuleres på ét sted og bliver den værste rædsel af en husmor. Fordi - her er det en bunke, som skal være razgristi på hylder, kasser, skabe. Men det har allerede nået en sådan størrelse, at "hænderne falder." Og nu kommer du hver dag, du ser på det, og ønsket om at rydde op forsvinder straks. Et eller andet sted finder rengøringen sted på en bagatel, men denne bunke overgår stædigt til forfærdelig.

  Hvor kom det fra? Nå, der er mange grunde.

  • Måske har du gæster, og du i parken hentede simpelthen alt på ét sted, der kom til hånden.
  • Eller måske samlet denne bunke som i sig selv (godt som normalt).
  • Eller måske i din familie er der separate personer, der kan lide at samle sådanne dynger, men de tager ikke del i rengøring: de har en hobby.

  Hvor hurtigt at rense et værelse og slippe af med dynger

  Rengøring af ethvert værelse starter fra toppen ned. Vi fjerner støvet fra lysekronen, gardiner, kabinets øvre hylder, demonter murene, tørre dørene, hylderne, malerierne, syng gulvene. Alt ser ud til at være simpelt, men den mest tidskrævende opgave er at adskille hopen - ruderne af ting, der er blevet kastet ind, tager de meget tid.

  Fjern alt på en gang - frygtelig og lang. Men i sig selv denne bunke, tro mig, løser ikke

  Lad os lære dig at rense dette rod uden nogen indsats.

  For det første , tag det første skridt mod det uundgåelige. Skal stadig rydde op, fordi sådanne huller ikke løser sig, men på en eller anden måde er i stand til at opbygge nye ting uden din viden. Så det skal fjernes så hurtigt som muligt. Vi tager det første skridt, det vil sige, vi vælger bare at rense og starte.

  For det andet , Vi opdeler arbejdet i flere faser. Al rengøring kan tage meget tid og kræve meget. Derfor var det "forfærdeligt" for os. Sædvanligvis ophobes sådanne tæpper af ting ikke ad gangen, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at fjerne dem i en tilgang. Du kan give rengøring af kun 15 minutter, for eksempel i løbet af dagen eller flere dage. Det vigtigste er ikke at udholde for evigt.

  B - Tredje, begynder at adskille affaldet fra toppen ned. Og endelig er du allerede tæt, du har allerede besluttet, du har allerede tildelt de første 15 minutter - det er på tide at starte. Må ikke klatre inde i denne bunke og trække en ting fra et sted i tarmene. Vi begynder strengt med hvad der ligger på toppen.

  B - Fjerde , Vi sorterer alle ting i tre grupper: skraldespand, specielt (til vask, til stoppning, til fastgørelse osv.) til opbevaring (på en hylde, i et skab og lignende). Unødvendige ting og affald koncentrerer negativ energi. Trash kursus, så gå ind i papirkurven, så det er bedre at forberede en affaldssæk, og alt andet kræver adskillelse i mindre bunker, så i slutningen af ​​parsing hurtigt slippe af med disse bunker.

  Sådan opdeles: ja, alt er simpelt. Alt der vil ligge ved siden af ​​eller på ét sted - i en bunke. For eksempel er alle børns sokker - sammen alle figurer med katte på en hylde - sammen alle de sammenflettede tangler fra en kurv - sammen og så videre. Og når vi tilføjer tingene, som de vil blive baseret på: sokker i par, i en bunke af T-shirts, tråd optrævling, katte ... godt, kan du børste støvet væk, hvis nogen. Og så længe den tildelte tid ikke er overstået, eller du er bare ikke træt af et så monotont arbejde. Alle? Forlad bunken alene, og vente på den næste tilgang. Og alt det, der er sorteret og foldet - på plads.

  Der er husmødre, der gerne vil straks nadergat, for eksempel alle T-shirts eller alle katte, og bære dem til skabet på hylden på én gang. Hvorfor skal det ikke gøres? For det første tager du nu hele bunken, som allerede har afgjort og visuelt øger den. Så vil du ikke se arbejdet udført. Bunken blev endnu større, "hænderne faldt" i lang tid. For det andet, så længe du løber frem og tilbage på tværs af lejligheden, bærer penne, bøger, strømper en ad gangen, vil du trække vejret ud og rense ikke.

  Husk den enkle formel til at rense rummet og analysere ruderne:

  Vi arbejder klart - fra top til bund

  • slags
  • Højre sat i rækkefølge
  • Vi bærer allerede færdige bunker væk, når tilgangen er færdig

  Allerede efter de første 15 minutter bliver din "frygtelige bunke" allerede mindre forfærdelig. Og efter et par tilgange - vil opløses uden for meget indsats. Og husk, at du ikke er bange for dynger, de behøver ikke at blive oprettet, og det vil ikke være en byrde for dig at rense rummet. Selv i min barndom husker jeg ordene "det er ikke præcis, hvor de renser", men hvor de ikke strøer. " Affald ødelægger den positive energi i rummet. Udvidelse af kuldet på hylderne, vil du ikke kun gøre rengøring i rummet, og gøre meget mere - lære at organisere alle din virksomhed og til at lægge ud problemer "på hylderne" Må der altid være i dit hjem rent og ryddeligt ..

  39 kommentarer til artiklen "Rengøring af værelset - sortering af bunkerne"

  Jeg har ingen sådanne dynger, heldigvis og min datter, med sin bunke, hensynsløst. Jeg havde også en alderlig kamp i min ungdom. Det er tilsyneladende problemet med mange kvinder!

  At der ikke var nogen dynger, er det nødvendigt at rake dem straks. Jeg kendte en elskerinde, som altid havde en bunke af uklædt tøjvask i sit værelse, som kun steg efter hver vask.

  Hvor godt jeg ikke har nogen murbrokker. Barnebarn sætter hver uge alt på hylderne, og vi forsøger ikke at affald.

  Jeg er glad for dig Irina. Det er godt, når huset er rent og ryddeligt.

  Vi synes alle at forsøge ikke at affald. Hvor får han skraldet?

  Dmitry, det er ikke præcis, hvor de rydder op, men hvor de strøer.

  Jeg har to børn, hvordan man arrangerer spil, så kig efter alt

  Efter børns spil er der et stort rod i rummet, du finder ikke noget med det samme. I dette tilfælde er det nødvendigt at involvere børn i rengøring, men ikke påtrængende, men i form af et spil.

  Ja, det er svært at kæmpe med sådanne dynger. Og det er svært at tvinge dig selv til at håndtere ting. Derfor giver jeg generel rengøring til lørdag.

  Jeg er ked af at bruge en hel lørdag rengøring, så jeg løser en "høst" opgave hver 15-20 minutter. I lørdag er det kun at vaske gulvene. Lørdag bruger jeg sammen med min familie.

  Heldigvis har vi ikke sådanne heaps :), men stadig rengøring tager lidt tid ... og det ville være sjovt at arbejde, tænde musikken og gå!

  En god måde, Lydia, for at lette hjemmearbejdet. Det gør jeg også.

  Åh, da børnene var små, voksede sådanne dynger som svampe, de skulle rengøres 2 gange om dagen. Lidt senere rakede sådanne bunke børnene selv. Nu er de slet ikke dannede, det vigtigste er at handle i henhold til reglen "Hver ting har sin plads!" Tweet

  Du har helt rigtigt, Lyudmila, at alting skal have sin plads.

  Jeg forsøger at rense alt på tid og til mine steder. Børn er stadig lidt brug, men jeg forsøger allerede at lære dem at bestille.

  Skabene i køkkenet har jeg en fuld orden, men det rum, hvor jeg handler, så der ja, en rod, eller snarere en kreativ rod, lejlighedsvis tilbringer en shakedown, men det sker ofte, så snart noget at kaste, født den næste dag ide om hvad der kunne gøres fra dette.

  Kreativ lidelse er ikke noget rod, Galina, men en kilde til inspiration.

  For at rense huset fra top til bund, en god ide. Men kreativ lidelse observeres hos alle kunstnere, håndværkere og amatører for at skabe håndværk. Jeg smider ikke ud Galina som tilsyneladende unødvendig, jeg lægger den i en kasse, og så kommer den til nytte.

  Og vi finder ikke et sted, der, selv på afstand, ville minde om en flok. Alt er på plads og alt er nødvendigt.

  På mig er det nemt at sortere på foråret, her adskiller jeg "korn" og "tarer" vi tager væk på sommerhus.

  Jeg er enig, hvis du ikke stryger vasketøjet i tide, er der dannet en bunke i lang tid, så jeg forsøger at gøre alt i tide. Periodisk sortere ting ud, hvad de skal forlade, og hvad man skal kaste, så der ikke dannes store blokeringer. Det accepteres når ordren i huset.

  Du har helt ret Galina, der ofte er årsag til pæle er ikke stryges og sorteres tøj, som skaber en rodet udseendet af rummet, selv om alt andet er i orden. Vi må også kæmpe med disse dynger.

  Rengøring af rummet er også nødvendigt, samt rengøring af tankerne). Nytårsaften er på tide at kaste alt, hvad der ikke er nødvendigt.

  Helt enig med dig, Nina. Nytårsaften er den bedste tid til at slippe af med alt, hvad der er overflødigt.

  Men jeg kan ikke gøre noget - du vil rense det på et sted, vokse i en anden. Ligesom myrhopper i haven.

  Jeg er på ferie nu, og jeg sorterer bare ud i rækken. Jeg har også et kreativt rod. Lejligheden er lille, der er ikke nok plads til opbevaring. Kasser er overalt. Der er alle mulige ting for rukodeoiya og kram ... At jeans folde, håndtasker gøre, bælter, punge, og nu her jeg skulle til den gamle stol obtyanut gamle jeans. Oh. et helt bjerg af jeans ... Jeg vil sortere lidt ud ... Råd er godt. Jeg vil helt sikkert være nyttig.

  Vi har dynger konstant stigende. Ligegyldigt hvor meget jeg kæmper med børn, men alt er for evigt deres legetøj og bøger stablet. Og der er ikke noget at sige om deres "skatte".

  "Skatter" er hellige, især for vores børn. De til vores store fortrydelse, ikke skrumpe, men kun stigning. Det vigtigste er, at de er på deres pladser.

  Velkommen! Jeg har sådan en bunke, efter at jeg har tørret vask efter fem familiemedlemmer, især efter et par vasker. Her er to allerede lyve tørre, og to hang mere, jeg sidder og tænker at adskille dem, eller vent mens andre tørrer.

  Desuden har jeg tre børn, jeg går ikke ud i lang tid ...

  Ikke en meget behagelig lektion, men du har desværre ret, uundgåelig. Jeg forsøger at fordele alt på en gang til stederne og på hylderne. Så er det meget lettere.

  Gode ​​råd. Det er fortsat at arbejde for små - gør det! Men hvis andre får det, tror jeg jeg kan gøre det! Jeg gik for at forberede med nytår og adskille ting.

  Noget trivielt alt er beskrevet i din artikel om rengøring. Personligt foretrækker jeg IKKE at lave disse meget dynger. Så slippe af med dem, vil det ikke være nødvendigt. Men nu er mine børn kan ikke vænne til den samme vane (((Dette vil sandsynligvis trække anderledes, da det er min skyld, jeg kan dårligt "train", konstant fortryde dem, gem til den "senere".

  Jeg er enig. Det vigtigste er at starte, og så vil processen gå.

  At der ikke var nogen problemer med at analysere bunken, du behøver ikke starte disse bunker! Alle elementære! Det er bare ikke altid arbejde for at holde sig til denne regel, men jeg altid bare sætte alle ting på plads, er der selvfølgelig uroen på hylderne, men bunker i huset er ikke observeret.

  Du har ret Olga. Hvis bunker ikke starter, så vil de ikke være.

  Jeg prøver også ikke at starte disse dynger, men sætter straks sagen på plads og lad andre ikke gøre det. Men med ting jeg bruger til håndarbejde er hårdere. Nogle gange vil du smide det ud, og så får du straks ideen om at du kan gøre det. Vi er nødt til at forlade, men dynger af selvfølgelig ikke, men stadig ting er for forskellige kabinetter, der helt neudobno.Esli ville være en særskilt værksted til dette, ville det være lettere, men det er en drøm ..

  Hopper i lejligheden - dette er en ekstrem mulighed, men nogle gange er de stadig dannet, især hvis der er en vis kreativ proces.

  Normalt bringer jeg ikke op til en bunke junk i huset. Men der er mennesker, der bor midt i et sådant vrøvl. Jeg kender sådanne mennesker.

  Jeg foretrækker også, når huset er i orden. Jeg hader de spredte ting.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 + 2 =