30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Vægpaneler 3d

Dekorer væggene med 3d paneler - typer, ideer, tips

Moderne løsninger af dekorative finish forbløffer med deres mangfoldighed og originalitet. I dag er en af ​​de populære og fashionable måder at dekorere et værelse på, er 3d paneler til vægge, der adskiller sig i forskellige mønstre og former. Ønsker du at bringe noget nyt og usædvanligt indvendigt? Så er 3d paneler til vægge præcis, hvad du har brug for!

3d paneler til vægge - hvordan er det gjort?

Sådanne massepaneler til vægge kan være fremstillet af aluminium, keramik, træ, gips, sten, læder, stof, glas.

Siden tiderne i det gamle Ægypten har vægdekorationer lavet af gips været kendt. Bogstaveligt for 15-20 år siden i bolig- og erhvervslokalernes interiør blev gipsformning aktivt brugt, og paladsstilen antager en stor mængde originale og elegante stukkegods.

Moderne måder at skabe 3d paneler giver dig mulighed for at gennemføre selv de mest dristige løsninger og komplekse billeder. Processen med at skabe et panel begynder med udviklingen af ​​en tredimensionel relief og oprettelsen af ​​en computer 3D-model. Derefter bliver materialet bearbejdet i overensstemmelse med de angivne parametre, det færdige panel er dækket af et specielt materiale (maling, finer, læder, PVC film osv.). Brug af sådanne materialer gør det muligt at oprette et unikt panel, der simulerer, for eksempel en hav- eller sandbølge.

3d paneler til vægge kan være lavet af forskellige materialer. Den mest almindelige løsning, som findes i kommercielle og industrielle bygninger, er aluminiumspaneler. Deres fordel er holdbarhed og anvendelighed.

Til afslutning af opholdsrum anvendes paneler af PVC eller MDF oftest. De er nemme at rengøre og har høj styrke. Vedligeholdelse af PVC-overflader kræver ikke stor indsats fra dig, da sådanne produkter praktisk taget ikke absorberer snavs.

Dyrere og miljøvenlige er træoverflader.

Fordele og ulemper ved 3d vægpaneler

3d paneler - dette er ikke kun en mulighed for at skabe et unikt interiør, det forbedrer også varme og lydisolering af rummet. Materialerne til opbygning af panelerne gennemgår den nødvendige forarbejdning, som de er modstandsdygtige over for skade og eksponering for åben ild. 3D-paneler til vægge er nemme at installere og har en øget sikkerhedsmargen.

Efterbehandling paneler har ingen lugt og er ideelt skrevet ud i ethvert interiør. De kan bruges ikke kun til dekoration af vægge, men også til loftet, såvel som til indvendige skillevægge.

Den største ulempe ved panelerne er, at deres installation kun er mulig på de tidligere opstillede kassevægge. Denne kendsgerning bør tages i betragtning ved opbygning af et interiør i små rum.

Med hensyn til pleje rengøres alle 3d paneler med ikke-slibende rengøringsmidler en gang om måneden. For pleje kan du også bruge en støvsuger med en blød børste. Fra støvets opsamling kan overfladen rengøres en gang om ugen med et tørt viskositetsserviet eller med en særlig børste med bløde og lange villi.

Stil og udseende af vægge med 3d paneler

Færdige paneler kan monteres på hele vægområdet eller på en bestemt del, skabe et originalt og usædvanligt indvendigt rum. Desuden er sådanne paneler ideelle til at afslutte de understøttende kolonner og til zoneinddeling af rummet.

3d paneler tillader visuelt at øge rummet. For at gøre dette skal du vælge modeller med et lodret mønster.

Til vægge i en stue eller en stor hal er paneler med tredimensionale elementer eller et mosaikmønster ideelle. Det skal bemærkes, at installationen af ​​sådanne materialer kræver visse færdigheder og erfaring, derfor er det bedre at overdrage disse værker til fagfolk.

Installation af paneler kræver visse klimatiske forhold og foreløbig træning. Hvis du beslutter dig for at klæbe dem direkte på væggen, skal du fjerne limresterne fra pladens overflade. Malingpaneler efter limning er kun mulig efter 2-3 uger. Før denne procedure er det nødvendigt at påføre fyldstoffet på leddene og dække hele overfladen med en primer.

Det er mere hensigtsmæssigt at købe paneler i virksomheder, hvis specialister vil yde rådgivningstjenester i størst muligt omfang og om nødvendigt gennemføre alle installationsarbejdet.

Dekorativt 3d-panel til vægge i det indre af huset - en kreativ accent i branchen af ​​efterbehandling materialer

Det var gjort! I hænderne på indretningsarkitekter viste det sig at være det mest unikke materiale til realisering af uhelte og uforudsigelige projekter - 3d vægpaneler.

Til de mange plusser af bulkpaneler til vægge kan tilskrives både originaliteten af ​​produktet og dets evne til at efterligne næsten enhver tekstur og skabelsen af ​​de mest komplekse og prætentiøse billeder i interiører.

Meister Panel 3d

Dekorativt 3d panel til væggene - Modedesammensætninger, der er designet til at blive centrum for hele indretningen

Maling, dekorative elementer og tapet til væggene - alt dette er blevet ubarmhjertigt forbedret gennem årene, og det ser ud til, at det er umuligt at opfatte noget frisk. Men branchen af ​​efterbehandling er ved at udvikle sig hurtigt og ubarmhjertigt som hele civiliserede verden.

Vi har allerede overvejet den mindst populære form for efterbehandling materiale - 3D wallpapers, nu de tilføjer en panel med volumen (konveks) konsistens, som også hævder mulighed for at ændre dimensionerne af rummet grænse.

Den seneste udvikling af designere, der rystede over hele verden, var præget 3D-paneler til vægge, billeder og videoer, som giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for design af ethvert rum på det globale netværk. Specielt spektakulære opfattes disse tredimensionale kompositioner i rummelige værelser med en begrænset mængde møbler. Fra moydomik.net

Det tredimensionale billede skaber en unik følelse af uendelighed og illusionen af ​​levende vægge. Den nye 3D-effekt af strukturerede dekorative paneler truer med at omdanne et simpelt interiør til et betagende skuespil.

Allerede i dag ved hjælp af tredimensionale paneler kan du:

 • Kopiere enhver tekstur mesterligt: ​​Fra den mindste tråd på sølv til blå eg med marmor tekstur;

 • opdele beboelsesrummet i tematiske sektorer uden at forstyrre den samlede sammensætning

 • visuelt øge rummet

 • baseret på den specifikke struktur af billedet for at genskabe det ønskede humør i rummet;

 • i forfølgelsen af ​​et eksklusivt interiør 3d-panel, specielt designet af verdensberømte designere, hjælper med at realisere de mest ikke-trivielle arkitektoniske planer.
 • Imponerende? Mulighederne for vægpaneler i 3D-dimension er virkelig ubegrænsede. Universal og praktisk, de er gode til at skabe en atmosfære af luksus i offentlige og boligområder.

  3d paneler i det indre

  Produktion af 3d paneler - egenskaber ved fremstillingsteknologi

  Prægede vægbeklædning er lavet af mange forskellige materialer: gips, glas, MDF, cellulose, krydsfiner, aluminium, polymerkompositter eller værdifulde træer, bambus. Før tredive dimensionelle paneler skal gennemgå flere vigtige behandlingstrin:

  Produktionsproces.

  Artpole panel 3d

  Den kan monteres på næsten enhver overflade (mursten, træ, beton, gipsplader osv.) Ved hjælp af monteringsvinkler, plader eller speciel lim.

  Umiddelbart, inden panelerne fastgøres på væggen, anbefaler eksperter, at de tydeliggør et 3D-billede på gulvet, og kun derefter fortsæt til installationen.

  Montering af paneler indebærer oprettelse af en wall trim af 3d i flere niveauer. Nogle producenter fremstiller den originale dobbeltspor, som forbedrer dybdeffekten flere gange.

  Installation af 3D-paneler - video fra Artpole

  Dekorativt 3d panel til vægge - definerende egenskaber

  • Det volumetriske specifikke mønster ændres afhængigt af belysningen og synsvinklen.

 • Uendelige variationer af indretning fra mættede, kontrasterende teksturer med klart spores til lindring af pasteltegninger og farver gør det muligt at bruge 3D vægpaneler og mange indvendige stilarter.

 • I hjertet af de prægede paneler er miljøvenlige materialer, helt sikre for voksne og børn.

 • Der er præfabrikerede paneler med en finish coat og primet, hvilket tyder på brug af efterbehandling, maling, plastering, finering og så videre.

 • Vægpaneler 3d skaber en betingelse for yderligere opvarmning og lydisolering af vægge. Har tilstrækkelig tæthed og modstand mod skader.

 • Til fremstilling af dekorative paneler bruger de oftest "levende" og åndbare materialer, som ikke forstyrrer skabelsen af ​​et gunstigt mikroklima i huset. De frigiver ikke giftige stoffer, der er sundhedsskadelige og støtter ikke brænding.

 • 3D vægpaneler kan hurtigt og nemt installeres selv på en ujævn overflade ved hjælp af en speciel profil.
 • WallArt panel 3d

  Producenter af 3d vægpaneler

  Blandt de mange producenter er følgende meget populære.

  3d paneler WallArt Hovedkontor i Holland, produktions base i Kina. Specialiserer sig i produktion af øko 3D paneler til vægge lavet af sukkerrør og bambus. Let, praktisk og overkommelig.

  3d paneler Meister tyske 3d vægpaneler Meister er en velkendt producent og værdig kvalitet. Grundlaget for MDF, den ydre overflade er en film.

  Funktioner: hvert panel har en dobbelt spor og et specielt fastgørelsessystem (samling SP 300).

  Der er 3 typer paneler, som udvider brugen og installationen. Bredden er standard for hele serien 840 mm, og højden er 80-100-120 mm. Tykkelse 15 mm.

  3d paneler LETO

  Betegner Production Company Sommer 3d vægpaneler i flere serier, er alle baseret på MDF fiberstof anvendes som materialer i den italienske produktion (emalje, maling, træfiner, PVC film og overtræk og lysende svetonakplivayuschie). Omfanget og rækkevidden af ​​priser for ethvert budget.

  3d paneler Artpole

  En af lederne er Artpole. Tilbyder en bred vifte af produkter - væg økologiske paneler fra gips, MDF, cellulose og polymerer. Аrtpole 3d paneler er design, faktiske og populære samlinger, masser af teksturer og nuancer.

  Konstant er der nye ting, det er muligt at bestille og fremstille i henhold til kundens skitser. Popularitet er mere end berettiget.

  Der er mange sorter fra det afledte materiale, de mest almindelige er opført.

  3D glaspanel Dette er glaspaneler med mønstre og abstraktioner, der skaber en tredimensionel effekt.

  Paneldykkelsen er 4-6 mm. Kun hærdet glas anvendes, hvis styrke stiger med en faktor på 5-6 i forhold til konventionelt glas. Under normale husstandsforhold er det svært at bryde det, medmindre du selvfølgelig ikke rammer hammeren. Selv hvis der opstår en skade, resulterer der ikke skarpe fragmenter, splittet panelet i små fragmenter med stumpe kanter, hvilket udelukker muligheden for skade. Glaspaneler 3d

  Wall 3d panel fra MDF Det produceres ved at trykke og efterfølgende behandling af ark af MDF eller krydsfiner.

  Den prægede overflade kan males, finéres eller lamineres. Det er muligt at tilføje en glød og reflektionseffekt.

  Beslag til fastgørelse af MDF-panelet Fastgørelsen til væggen udføres ved hjælp af specialbeslag.

  Hvis overfladen er flad, så kan du "plante" på limen. 3d panel til MDF vægge

  3D panel af bambus Eco-panel 3D af bambus

  (råmaterialer - bambusfiber og cellulose). Unik udvikling på markedet for dekorative og efterbehandling materialer. Miljøvenligt og genanvendeligt materiale.

  Vægten på et panel er 250-300 gr. Med dimensioner på 50x50 cm.

  Bambuspaneler monteres let på væggen ved hjælp af lim. Sørg for efterfølgende maleri. Vægpaneler 3d fra en bambus

  Væg 3d-panel fra gips Gipsens alsidighed, det er så godt som muligt at give reliefvolumen af ​​de mest forskellige former og fakturaer.

  Som regel er de lavet under hensyntagen til den efterfølgende farvning. Forudsat korrekt installation og forarbejdning af leddene opnås en kontinuerlig sammensætning uden led og overgange, en slags monolitisk billede.

  I modsætning til plast og mdf paneler er gips relativt tung, men meget stærkere. Gips 3d panel til vægge

  Plast 3d panel til vægge

  Væg 3d panel lavet af pvc Fremstillet ved støbning af polymermaterialer (PVC). Færdige produkter er dækket af maling, lak eller finer.

  Modempaneler er præget af tilstrækkelig modstand over for enhver form for påvirkning, lav vægt og relativt lav pris.

  Kan fastgøres til rammen eller ved limning til en væg eller overflade. Polymer 3D vægpaneler

  Før du køber et 3d-panel til vægge, skal du beregne materialet og budgettet

  Når man planlægger køb af 3d vægpaneler, spekulerer mange på hvilken pris, hvor og hvad der er bedst at vælge. Den nemmeste måde at købe et 3d-panel på er via internettet, ved hjælp af tjenester fra enhver passende netbutik. Eller bestil et tilpasset projekt.

  Vi vil overveje spørgsmålet om, hvordan man beregner omkostningerne og antallet af 3d paneler til vægge. Nedenfor er en vejledende information, der giver dig mulighed for at orientere og indsnævre udvælgelseskriterierne.

  LETO paneler 3d

  • Tykkelse 4-6 mm;
  • Dimensioner - 600x600 mm (200x300 til badeværelser og køkkener);
  • Prisen for en flise er fra 1700 til 7000 rubler (i gennemsnit 2500-4000 rubler).
  • Dimensioner af panelet - 600 x 600 mm;
  • Længden på reliefen er 10 - 60 mm;
  • Tykkelse 40-60 mm;
  • Den gennemsnitlige pris for en kvadratmeter er fra 3000 til 5000 rubler.
  • Dimensioner af panelet - 300x800 mm, gennemsnit 500x500;
  • Tykkelse 15-25 mm, gennemsnit 15-17 mm;
  • Antallet af stykker i pakken - fra 6 til 44, i gennemsnit 12 stk.
  • Prisen for et 3d-panel fra bambus - fra 170 til 1000 rubler, viser det sig i gennemsnit 250-500 rubler.

  3d vægpaneler med LED belysning Designer 3d vægpaneler med LED baggrundsbelysning.

  Unik teknologi i indretningen - en kombination af 3d paneler og LED-elementer. Takket være de indbyggede islamper fremhæves vægten af ​​vægpanelerne, hvilket skaber en utrolig effekt.

  Du kan vælge højdepunktsfarve og afspilningsscenarier ved hjælp af fjernbetjeningen.

  Beskyttelse af det ledede tape tillader ikke indtrængning af fugt til lyskilden. Derfor er vådrensning mulig.

  Design 3d vægpaneler med LED baggrundsbelysning

  Siden det tredimensionale rum flyttede jævnt fra filmindustrien til design af moderne interiører af lejligheder og huse, er andre typer vægmalerier mærkbart sagged. Alligevel, fordi fuldstrengede paneler har ændret det rum, som det undertiden er svært at forstå, hvor du er, på randen af ​​en fantasi eller virkelige verden.

  3D paneler til vægge - foto dekoration af interiør

  3D gipsplader 3d paneler fra gips Vægpaneler 3d i rummet 3D vægpaneler af glas Vægpaneler 3d 3d vægpaneler i interiøret

  Kommentarer (1)

  Informationsprojekt om opførelsen af ​​huset med egne hænder. Fuld eller delvis kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig efter aftale med administratoren

  Brug af 3D-paneler i interiøret

  Paneler 3d er et materiale, hvor der er tredimensionelle tegninger, en mosaik. De er designet til at skabe en dekorativ sammensætning indendørs. Ved hjælp af disse produkter er det muligt at opnå en række forskellige emner, som for at øge effekten kan du understrege legen af ​​lys og interiørartikler. I øjeblikket er der et stort udvalg af sådanne relief billeder. Det er værd at bemærke, at for alle de tilsyneladende kompleksitet er montering dem ret simple.

  Mange der først stødte på dette efterbehandlingsmateriale, ser ud til, at det er en kompleks konstruktion, der ikke kan monteres uafhængigt. Faktisk har 3d vægpaneler til indretning med mange fordele og blandt de første - nem installation. Dette betyder selvfølgelig ikke, at klædningsprocessen ikke kræver nøjagtighed og tilgængelighed af det nødvendige værktøj.

  Særlige træk er:

  1. Stacking kan udføres på vægge, der har mindre uregelmæssigheder. Og det betyder at forberedelse af fundamentet ikke kræver idealitet. Ved arbejde med et wireframe system behøver det kun en hård finish.
  2. Det er nemt at passe på den dekorative overflade. Det er nemt at rengøre med sæbevand. Lidt hårdere vil have med gips og træprodukter med et tredimensionelt mønster.
  3. Materialet er let kombineret med andre typer af belægninger. Dette giver mulighed for at vise fantasi og skabe et helt individuelt interiør.
  4. Wall 3 D produkter har en varmeisoleringseffekt. Hvis du kombinerer dem med wireframe installationsmetode, som suppleres med brug af en varmelegeme, får du et meget varmt rum.
  5. Volumetriske tegningsformer skaber en visuel korrektion af objektet. Nemlig - små værelser kan forstørres visuelt, og smalle korridorer kan udvides.

  3D-paneler kræver ikke forberedelse af basen, men for at overholde den nødvendige nøjagtighed

  Du kan ikke gå glip af materialets mangler. For det første er nogle produkter meget bange for høj luftfugtighed og aggressive kemikalier. For det andet kan omkostningerne være ret høje. For eksempel 3d paneler MDF - betragtes som en af ​​de dyreste, hvilket skyldes produktionsteknologi.

  Varianter af paneler med 3D-effekt

  Det er værd at bemærke, at disse paneler kan fremstilles af forskellige materialer. Nogle gange er der meget eksotiske muligheder.

  For at tilvejebringe den ønskede form af huden bliver den først underkastet perforering. Det resulterende mønster er dækket af en PVC-film.

  Eksotisk interiør med 3D aluminiumspaneler

  Fordele ved 3d-paneler til metalvægge er som følger:

  • Let vægt. Det betyder, at belastningen på væggene vil være minimal.
  • Fravær af korrosion. Dette gør det muligt at bruge badeværelset.
  • Holdbarhed. Levetiden er beregnet i årtier.

  Hvis du designer det rigtige design, sikrer brugen af ​​sådanne produkter indretningens individualitet.

  Denne mulighed har lignende fordele med aluminiummaterialer. Men det er opdelt i flere typer:

  • med spejl effekt
  • tekstur;
  • med perforering
  • helt glat.

  Usædvanlig tekstur, effekten af ​​visuel ekspansion af rummet

  En sådan sort giver dig mulighed for at bruge huden i forskellige situationer. Hvis det ønskes, kan du kombinere dem i ét rum og skabe en komplet, komplet sammensætning. Letvægt og øget styrke - et løfte om hurtig og vellykket installation.

  Miljøvenlige 3D-paneler fra MDF - en ganske dyr løsning. Dette skyldes, at for hver nye serie er det nødvendigt at producere en individuel form. Levetiden for sådanne produkter er stor nok, men omfanget af dekorative muligheder er endnu større. Valget af farver, teksturer og tegninger - gør det muligt at vælge de nødvendige løsninger.

  Stilfuldt interiør, der bruger 3D-paneler af MDF

  På grund af sine mange fordele er MDF paneler egnet til udsmykning af stuer og endda børns værelser. Men der er en begrænsning - de kan ikke overfladeflader, der udsættes for fugt. Selvom våd rengøring kan udføres uden frygt for materialets sikkerhed.

  Lignende produkter er fremstillet af spånplader og fiberplader.

  Selvfølgelig enhver vægpanel med 3D-effekt, som er lavet af naturtræ (eg, el, cedertræ, ahorn), win-win vil se ud i ethvert interiør. Men sådan fornøjelse er dyr nok til at begrænse brugen af ​​materialet.

  Ædelt udseende, beundringsværdigt

  Du burde vide det! Sådanne produkter har brug for yderligere behandling. For at undgå eventuel krigning dækkes de omhyggeligt med særlig voks.

  Denne foring har følgende funktioner:

  • Rig og respektabel. Værelset er sådan, at det får dig til at beundre.
  • Fremgangsmåden til voksning eller imprægnering med forskellige forbindelser gentages periodisk. Hvis dette ikke er gjort, vil levetiden reduceres væsentligt.
  • Det er umuligt at udelukke den økologiske faktor. Tross alt er naturligt træ et symbol på sikkerheden.
  • Denne naturlighed giver varme og komfort, samt bevare træets aroma.

  Men vi skal huske en vigtig detalje - materialet har øget krav til lokalernes klimatiske indeks. Det vil sige enhver ændring i temperatur, øget fugtighed eller tørhed - alt dette har en ødelæggende virkning.

  Eco 3D-paneler lavet af bambus gør det muligt at skabe et unikt interiør ved hjælp af naturlige teksturer

  Dekorative 3d paneler kan laves af bambus. For at opnå den ønskede form, er den første jorden og presset. Dette produkt er meget billigere end træ.

  Denne mulighed er ikke så populær som tidligere materialer. Dette skyldes det faktum, at gips har en større vægt og er mindre resistent over for mekaniske skader. Men alt dette kompenseres af fremragende dekorative, en række farve løsninger og teksturer.

  Wall 3 D gipsprodukter giver følgende muligheder:

  • Montering udføres på enhver base, som tidligere var forberedt. Kun mindre ændringer er tilladt.
  • Deres brug skaber yderligere varme- og lydisolering.
  • Fremragende kombineret med andre løsninger, der anvendes til udsmykning af lokaler.

  Det skal bemærkes, at bulk opnås ikke kun på grund af de forskellige tegningsformer. En tredimensionel effekt kan opnås ved at anvende et billede. Det er lidt som et børns puslespil. For at få den rigtige overflade - skal du omhyggeligt kombinere fragmenterne.

  Hvad er resultatet af 3D-panelerne?

  3d panel i interiøret bruges til en række objekter. I starten var de vellykkede med at skabe et interiør i forskellige offentlige institutioner. Dette kunne naturligvis ikke gå ubemærket, og snart begyndte en sådan foring at forekomme i boligkvarteret. Dette gjorde det muligt for designerne at diversificere deres projekter og amatører at gøre alt selv - for at vise fantasi.

  3D paneler - eksklusivt interiør, individuel stil

  Meget bekvemt er, at de tredimensionale paneler, der vender mod væggene, ser godt ud med andre typer materialer. De fremhæver de fremherskende accenter af stil og deler også de forskellige dele af rummet i zoner. Det viser sig, at disse produkter skaber forudsætninger for indretning på mange måder.

  1. 3d paneler til vægge med cirkulære mønstre - har evnen til visuelt at gøre objekter tættere end de er i virkeligheden. Denne effekt gør det muligt at skabe en vis proportionalitet for lange og smalle korridorer.
  2. For at opnå en ændring i opfattelsen af ​​det omkringliggende rum - tredimensionelle tegninger skal have en varierende geometri. Det vil sige, linjerne skal ikke være konstant i samme plan, de skal enten konvergere eller fjernes. Denne mulighed er velegnet til små værelser. Han fjerner følelsen af ​​stramhed, depression. Selv om det vil se godt ud på et af væggene i et stort rum, især hvis der er en lang korridor næste.
  3. Store mellemrum kræver massive billeder. Hvis væggene i en sådan genstand har nogle defekter, så bruger du produkter med kontrastfarver - fejlen vil ikke være synlig, og i nærværelse af højt til loftet - lindre følelsen af ​​monumentalitet.
  4. Du kan anvende 3D-panel til vægge, der har asymmetri. Denne mulighed i en monofonisk version - øger visuelt objektets størrelse visuelt.

  3D-paneler til vægge med cirkulære mønstre giver dig mulighed for visuelt at forøge rummet

  Nogle muligheder giver mulighed for at opnå en optisk effekt. Der er en illusion om, at tegningerne bevæger sig, linjerne flyder glat. Det er værd at bemærke, at sådanne modeller skal placeres på en væg i rum, hvor de ikke bruger lang tid. Faktum er, at optisk bedrag er årsagen til nervøse lidelser.

  Fotogalleri: 3D-paneler i interiøret

  Selvinstallation af paneler begynder med foreløbige beregninger. Det er nødvendigt at måle målene på de vægge, som materialet lægges på, omhyggeligt. Dette er nødvendigt for at bestemme antallet af produkter. Selvfølgelig udføres sådanne beregninger efter at modellen er bestemt, fordi hver art har sine egne parametre.

  For eksempel er gipselementer tilgængelige i tykkelser fra fyrre til tres millimeter, og relieffjederen kan nå seks centimeter. Størrelsen på standardfragmentet er 60 * 60 cm. Ved valg er det nødvendigt at præcisere, hvordan vægprodukterne sælges - i stykker eller i pakker.

  Selvmontering af gipsplader kræver præcise beregninger og opmærksomhed

  Før klædningens begyndelse er det nødvendigt at gennemføre forberedende foranstaltninger. 3d vægpaneler kræver en pålidelig base. Derfor skal du først fjerne det gamle dekorative lag, kontrollere styrken af ​​kitt og gips og med mange fejl - udskift hele overfladen.

  Til noten! Forberedelsesfasen gives behørigt opmærksomhed. Hvis du behandler denne proces uagtsomt, er det sandsynligt, at den nye belægning kan blive værdiløs.

  Velforberedt base - garantien for en lang service af en belægning fra gips 3D-paneler

  Der er flere måder at montere på, hver af dem er egnet til en bestemt situation:

  • Opstilling af rammen. Den er lavet af metalprofiler. Teknologien ligner den, der anvendes til GCR-plader. Montering udføres på den hemmelige klyaymerov, som pålideligt holder elementerne. Dette giver dig mulighed for at oprette en overflade, der ikke har nogen spor af redigering. Men der er undtagelser - gipsmaterialet er fastgjort med skruer. For at skjule deres hatte anvendes en gipsløsning, farven vælges individuelt.
  • Landing på limen. Det er straks værd at bemærke, at overfladen skal udarbejdes omhyggeligt for denne metode. 3D vægpaneler limes i henhold til den valgte ordning, det afhænger af det eksisterende mønster. For at opnå en nøjagtig match af fragmenterne udføres en foreløbig markering. Det hjælper med at undgå fejl. Installationsproceduren er ret simpel:
   • Den nødvendige blanding er tilberedt, den kan være i dåser eller rør;
   • Ansøgningen udføres afhængigt af den valgte indstilling - med en spatel eller ved hjælp af en byggepistol;
   • det er nødvendigt at distribuere kompositionen korrekt over vægoverfladen og den forkerte side af produktet;
   • Hvert element placeres på det valgte sted, kontrolleres ved mærkning og niveau, trykkes og holdes indtil pålideligt indgreb.

  Der er også en tredje mulighed - et tilsætningsstof til skruer. Det giver mulighed for hurtig udskiftning af beskadigede fragmenter.

  Hvis du laver det rigtige designprojekt, bestemmer du sammensætningen og producerer en pæn installation, så får du 3D-væggen, som vil glæde originaliteten.

  • Indvendig finish
   • loft
   • vægge
   • Paul
   • Døre, buer
   • vinduer
   • Komfur, pejs
  • Afslutning af lokaler
   • køkken
   • Badeværelse, toilet
   • Korridor, entré
   • Balkon, loggia
   • Andre værelser
  • Afslutning af bygninger
   • Sommer og private huse
   • Træhuse
   • Badehuse, saunaer
  • Efterbehandling materialer
   • gips gipsplader
   • Facing paneler
   • Baggrund, kork
   • flise
   • Laminat, linoleum
   • Dekorative gips
  • Afslutningsarbejde
   • gips
   • underuld
   • caulking
   • Maling, hvidvaskning
  • Udvendig finish
   • facade

  Primer er en unik løsning, der bruges til at forberede en bestemt overflade til efterbehandling.

  Indretningen af ​​loggierne giver dig mulighed for at gøre disse værelser til mere behagelige. Der kan du flytte kontoret, arrangere det.

  I en tid, hvor alle designløsningerne allerede virker kede og lidt pandede, skal du lave et eget billede.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  93 − = 91