30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Væg under mursten

Dekorativ udsmykning af vægge til en mursten - fremhæve individualiteten

I stigende grad indretningsarkitekter ved design af interiøret plads brug groft og brutalt, men ikke blottet for charme byggematerialer.

Mursten var ikke en undtagelse. Han kan notere excentricitet og understrege indretningens tilhørsforhold til en bestemt stil.

Derudover er det ikke nødvendigt at oprette en mur derfra for at "lodge gademateriale" i lejligheden. Dekorativ udsmykning af vægge til en mursten er i stand til at omdanne enhver skillevæg.

Imitere murværk med:

Hvert af materialerne har sine egne unikke egenskaber, som bestemmer deres anvendelsesområde.Derfor skal du studere deres egenskaber inden du vælger din mulighed for vægafslutning.

Klinker modstående fliser sandsynligvis efterligner mureri. Den er fremstillet ved hjælp af samme teknologi som mursten, så det har en række ubestridelige fordele, der er forbundet med lerprodukter:

 • Slidstyrke;
 • Modstandsdygtighed overfor kemikalier;
 • Vanddamppermeabilitet;
 • Høj varme og lydisolering;
 • Modstand mod temperaturændringer;
 • Evne til at modstå varme.

Takket være de nævnte ejendomme kan fliserne med succes bruges til eksterne og interne beklædningsarbejder.

Det er uundværligt ved dekoration af pejse, skorstene, verandaer og loggier. Kun for værelser med høj luftfugtighed skal du vælge produkter med en glaseret overflade eller selvstændigt dække væggen med vand og støvafvisende forbindelser.

Alle er gode klinker, men desværre ikke for alle, han har råd til. Lidt billigere vil koste fliser fra gips. Det er lavet ved støbning i forme.

Denne udsmykningsmetode er kun egnet til indvendige vægge. Gipsprodukter er præget af øget sprødhed og høj hygroskopicitet. På grund af disse egenskaber må du ikke bruge dette materiale på steder med øget cross-country evne og høj luftfugtighed.

Installationen af ​​en flise udføres ved hjælp af en passende klæbemiddelsammensætning. Det kan kun lægges på et solidt fundament.

Hvis der ikke er nogen sikkerhed for, at overfladen kan modstå vægten af ​​målingen, er det bedre at være sikker og udføre vægforstærkning med et gitter.

Små fejl i form af depression og uregelmæssigheder kan ikke elimineres. Installationsarbejdet starter fra bunden langs de tidligere planlagte linjer.

For at danne sømene skal du bruge fliser på tværs af den største størrelse. Eller høst træplader, der fjernes fra sømene, efter at flisen er beslaglagt med bunden.

Af den måde, hvis du virkelig vil dekorere væggen med en mursten, men du ikke kan købe den, kan du selv gøre det.For det første er det ret nemt at lave en støbeform til støbning af et produkt fra gips. Og for det andet kan en almindelig erstatning for "sten" -materialer være almindeligt udvidet polystyren.

Plader af 1-1,5 cm tykke skal skæres i rektangler af passende størrelse og limes til væggen med en afstand svarende til murens sømme.

På den forreste overflade skal du med en børste med metal tænder trække en relief og farve den i den rigtige farve.

Undlad at ignorere "murstenstemaet" og producenter af færdigmaterialer fra PVC.Mange vælger plastpanelerne fordi de:

 • Let monteret;
 • Undlad at forkæle fra hyppig vask;
 • Vær ikke bange for fugtighed;
 • Hvis de enkelte steder er beskadiget, er de meget let ændrede;
 • Har en overkommelig pris.

Til røret ser naturligvis ikke plast ud som produkter fremstillet af naturlige råvarer, så denne mulighed vil være mere hensigtsmæssig i korridoren og på køkkenforkladen.

Kreative mennesker vil uden tvivl foretrække at skabe dekorative efterbehandling af vægge under en mursten af ​​egne hænder. Dette er ikke svært at gøre med gips. Til arbejde skal du:

 • Maling Scotch tape;
 • Målebånd og blyant;
 • Træstang til sammenføjning;
 • Rulle eller børste for at danne reliefen.

Processen begynder med brug af en blyant og målebånd på væggen for at skitsere konturerne i den fremtidige finish.

Derefter adskilles det område, der skal indrettes, fra resten af ​​rummet ved hjælp af et malingstape. Ved den næste fase påføres den valgte gipsammensætning på væggen. Arbejde er nemmere med gipsbaserede blandinger.

Men for at opnå lighed med denne mursten, kan du kun bruge dekorative plaster, som omfatter fyldstoffer, som giver overfladestrukturen.

Straks efter påføring og udjævning af gipset, fortsæt til dannelsen af ​​sømme.

I sidste etape, bevæbnet med et egnet værktøj, danner en lettelse, som gør imitation mere troværdig. Denne måde at dekorere er god fordi:

 • Væger ikke væggen
 • Spiser ikke et nyttigt område;
 • Uden problemer passer det ind i interiøret;
 • Det er billigt.

Dekorativ udsmykning af vægge til en mursten med tapet er den mest overkommelige og nemme at implementere. Tross alt har alle en ide om, hvordan man limer tapetet.

På det moderne marked er denne type tapet præsenteret i en bred vifte. Men desværre er alle dem kun visuelt ligner en mursten. Strukturen og lettelsen er selvfølgelig fraværende.

Mere eller mindre for at løse dette problem var i stand til producenter af vinyl tapet, som ikke kun lavede overfladen relief, men også inkluderet i det dekorative lag af stenkrummer.

Når man vælger en mursten til huset, er det vigtigt at forstå, at det vil være hensigtsmæssigt ikke i hvert interiør. Og for nogle stilarter, derimod er tilstedeværelsen af ​​byggematerialer simpelthen nødvendigt.

Loftets industrielle stil er helt baseret på kombinationen af ​​metal med mursten og beton. I et sådant interiør skal efterligningen være lige så meget som en ægte murværk.

Brick, som regel, færdiggør væggen helt og malede i grå eller sort. Du kan ikke gøre uden en sten og i et hus indrettet i stil med land.

I dette tilfælde står de overfor en pejs, søjler, åbninger og et køkkenforklæde. Farven på finishen skal være den samme som den originale (gul eller rødbrun).

Velkommen mursten i det engelske hus. Her kan det være meget, det vigtigste er, at det harmonisk kombineres med andre naturlige materialer (sten, metal og træ), som i denne stil altid er meget.

Til rummet, dekoreret med en mursten, optrådte i et vindende lys og blev ikke omdannet til en kedelig kælder, er det vigtigt ikke kun at samle tekstur, farve, men også at overholde følgende regler:

Du kan ikke dække mere end en eller to vægge med en mursten i rummet.

Et hvilket som helst arkitektonisk element, efter at være vendt, bliver en klar accent.

Store overflader med mørk finish vil se bedre ud, hvis de fremhæves eller kombineres med materialer af kontrastfarve.

Se venligst videoen om emnet i artiklen:

Vælg det rigtige materiale, eksperiment og skab et uforglemmeligt og stilfuldt interiør!

Fortæl om denne artikel til venner i socialt. netværk!

Ved kopiering af materialer kræves et aktivt link til kilden.

Efterligning af en mursten med gips: Vi afslutter vægge under en mursten af ​​egne hænder

Teglværk, hvor det stramme mønster af leddene er harmonisk kombineret med "individualiteten" af hver sten, der ligger i væggen - et visitkort af loftets indvendige stil.

Tanken om at reproducere det mesterværk, som en murer har i sin lejlighed, er populær hos mange. Til gennemførelse er det ikke nødvendigt at optage en trowel og en hammer. Det er nok at lave en efterligning af et murværk på en mur eller på sit eget sted.

Der er to muligheder for at gøre dette arbejde: brugen af ​​en gipsflise efterligner en mursten og påføring af en murværk tegning til et vådt gips. Den anden vej er ikke kun billigere, men også lettere end den første. Vi vil tale om det i denne artikel.

Eksempler på gips til mursten i interiøret

Før vi begynder at studere teknologien til færdiggørelse af væggene under mursten ved hjælp af gips, vil vi kende flere eksempler på dette arbejde.

Nedenstående billede viser den originale version af efterligning murværk. Dens forfatter forlod bevidst fra de lige linjer i opløsningssømmene. Resultatet var en interessant overflade, som om det var ukorrekt bygget af en murer.

Men et typisk eksempel på ikke-hærdet gips "mursten". Arbejdet er gjort kvalitativt, derfor er imitering selv fra en nær afstand ubestridelig fra naturligt ansigtsmureri.

Farve mursten i hvid med adskillelse af sømme mørke - en fælles dekoration. Det bruges ofte i interiør lavet i skandinavisk stil.

For at skabe en smuk overflade skal du præcist støbe den rå gips i form af mursten. Derudover er det nødvendigt at omhyggeligt behandle "ansigtet" af hver sten, hvilket giver arrayet et blik af alderen murværk. Et godt eksempel på denne fremgangsmåde er vist på billedet nedenfor.

En standard mursten af ​​almindelig form med skarpe kanter er ikke den eneste variant af dekorative gips. Designere kan lide at bruge mursten imitation i interiøret med glatte og revne konturer af ansigter.

Gipset under murstenen kan indrettes ikke kun med en solid vægarmatur. Med hendes hjælp kan du lave et forklæde i køkkenet, zadekorirovat hjørner og døråbninger.

Hvordan laver man færdiggørelsen af ​​væggen under mursten med gips med dine egne hænder?

Lad os først overveje startbetingelserne for denne teknologi. Uden deres overholdelse kan arbejdet ikke udføres kvalitativt.

Tykkelsen af ​​finishlaget, der efterligner en mursten, er relativt lille (0,5-1,5 cm). Derfor bør en væg, der er designet til en sådan indretning, ikke have store nedtrykninger og fremspring. Før du starter, skal du måle krumningsniveauet på overfladen ved hjælp af en lang regel. Hvis vægafvigelsen fra lodret overstiger 2-3 cm pr. 1 m i længden, skal den udjævnes med stucco-blandingen og tørre i nogle dage. Først efter dette kan du fortsætte med at dekorere.

Hvilken mesterklasse af imiteret murstenmureri du ikke ser, overalt er det obligatorisk at primer overfladen, før du anvender løsningen. Uden det vil et lag af dekorative gips efterhånden skrælle af. Typen af ​​primer er valgt ud fra vægmaterialet.

Der er to teknologier til anvendelse af murstenindretning:

 • Med slidsede søm scraper.
 • Brug til dannelse af sømme maletape.

Vi vil overveje begge muligheder og give dine kommentarer til hver.

Hovedværktøjet til påføring og udjævning af gips er en stålspatel med en bredde på 20-25 cm. For nemheds skyld kan en smalere spatel (5-10 cm) bruges sammen med den. Med sin hjælp anvendes løsningen på et bredt værktøj, små fremspring og pits korrekt.

Arbejdet udføres af separate sektioner - anfald. Deres område afhænger af mængden af ​​opløsning, der fremstilles ad gangen (10-15 liter).

For det første på en primet vægoverflade med en bred spatel, gips gipset, jævnligt udjævning sit lag.

Efter at opløsningen er tørret lidt, er sømmerne markeret. Det er bedst at gøre dette arbejde ved hjælp af en lang regel (1,5-1,8 m). Det anbringes på gipsoverfladen og en skarp plade trækkes langs sømene. Deres bredde er valgt i området 0,5-1,0 cm.

Murenes tegning afhænger af dine præferencer. I dette tilfælde skal standardstens dimensioner observeres (længde 250 mm, 65 mm højde og 120 mm bredde). Det er frygteligt at tegne mursten på væggen, kan det ikke. Ved mærkning er det nødvendigt at tage hensyn til sømmenes dressing.

Når sømene er trukket, kommer en skraber ind i sagen. Dette kan være en smal snedker mejsel eller en hjemmelavet enhed lavet af en bøjet stålstrimmel.

De ledes pænt på sømme og fjerner gipset. Dybden af ​​sømme afhænger af tykkelsen af ​​det dekorative finishlag og kan være fra 3 til 6 mm.

At arbejde en mejsel er ikke så praktisk. Overskydende opløsninger fra sømene danner en "frynse", som skal fjernes permanent.

Der er et andet værktøj til dannelse af sting - polstring. Det bruges af murere på scenen til færdiggørelse af murværk. Ved hjælp af sømmen kan sømmen få et konveks eller konkav udseende.

Skæreplaster begynder med lange vandrette sømme, og derefter flyttes til kort lodret. Efter at have gjort dette arbejde, skal plastering have tid til at rekruttere styrke. Før det skal alle fejl og unøjagtigheder i billedet elimineres, da det ikke vil være muligt at gøre dette på det hærde lag.

Overskudsmørtel, der forbliver på murstenes kant efter skæring gennem leddene, rengøres med en tør klud umiddelbart efter afslutningen af ​​dette arbejde. Derefter kan du glatte kanterne med en fugtig svamp.

Den sidste operation - male efterligningen af ​​en mur fra gips. Det udføres i to faser. For det første er hele rækken tappet med en børste eller en forstøver. Herefter smøres en smal børste forsigtigt med sømme, og sørg for, at malingen ikke rammer overfladen af ​​"murstenen".

For at skabe imiteret murværk bruger mange herrer gips af Volma gips. Bland cementlime klæbemiddel med gipsgips bør ikke være. Forskellige former for astringents går ikke godt sammen med hinanden. Derfor kan det færdige lag skrælle fra bunden med tiden.

Ifølge forbruget af gipsblandingen kan vi sige følgende. Med en lagtykkelse på 1 cm er forbruget pr. 1 m2 væg fra 8 til 9 kg. Standardposen (30 kg) i dette tilfælde er nok til 3,5 m2. Til prisen på en pose på 450 rubler vil en "firkant" af gips koste 128 rubler (450 / 3,5). Hvis du tilføjer primer og maling til denne pris, så er den endelige udgift på 180 rubler pr. Kvadratmeter.

Til sammenligning, lad os sige, at minimumsprisen for en gipsbelægning efterligner en mursten er 400 rubler / m2. Ved at tilføje prisen på lim får vi 480 rubler / m2. Dette er mere end 2,5 gange dyrere end efterligning af gipsgips.

Former sømme ved hjælp af maletape

I denne version, efter priming på overfladen med en blyant markere sømme og indsætte dem et smalt maletape.

Enderne af båndet tages ud af gipsområdet og gipset påføres med en spatel direkte på scotch tape. Efter udjævning af gipset og lad det tørre lidt, træk forsigtigt båndets ender. Scotchet, der udvindes fra gipslaget, efterlader et billede af sømmen på væggen.

Det skal bemærkes, at det er sværere at efterligne murværk med egne hænder ved hjælp af skotbånd end at fjerne løsningen med en scraper. Dette arbejde tager længere tid og kræver yderligere rengøring af murstenes kanter.

I uhåndterlige hænder bliver ikke scotch altid adskilt jævnt og bærer en del af løsningen bag den. Derfor anbefaler vi for begyndere at bruge teknikken til at danne et billede ved hjælp af en mejsel eller skraber.

Kommentarer (0)

Nyt på stedet

Frøplanter udvikler og opbygger den vegetative masse i et begrænset volumen af ​​substratet. Og dette volumen.

Vinter - en alvorlig test for kæledyr. Særligt svært at bære det æglæggende høner. Short.

Nytårets ståhej med gaver og sammensætningen af ​​den festlige menu vedrører og udsmykker hjemmet.

Komforten i et sommerhus bygget langt fra gasforsyningsnet er utænkeligt uden komfur. I kulden.

Dækningen af ​​et forstæders område betragtes som et særskilt arrangement med planlægningszoner og.

Den fælles sætning om en hunds liv i vores dag gælder kun for onde hunde. .

At købe et grundstykke og lave en plan for et fremtidigt hjem, du skal tænke på placering.

I de sidste 10 år har der været en aktiv diskussion om grøntsags- og havearbejde seminarer og fora.

Det er svært i dag at finde en person, der ikke har hørt noget om pladerne.

Når man ser på poser med cement og en bunke sand, føler hver udvikler sig ikke selv.

Varianter af vægdekoration til mursten og dekorationstips

Mursten er et af de mest traditionelle byggematerialer til vores land. Derfor er et sådant element af dekoration, som murværk, meget brugt til at dekorere vægge af lokaler. Designere har længe værdsat de brede kreative muligheder for at færdiggøre murene til mursten: Forskellige former og farver af sådan indretning hjælper med at skabe et meget interessant og originalt interiør.

Naturligvis realiseres disse ideer på forskellige måder, idet der tages hensyn til alle kapaciteterne hos ejeren såvel som funktionerne i det indrettede rum.

Varianter af vægdekoration til mursten

I stedet for virkelige mursten til indretning i moderne indretning anvendes andre materialer ofte, hvis struktur ser meget ud som en murstenoverflade.

Afslutning af vægge til en mursten kan gøres ved hjælp af sådanne materialer og teknologier som:

Fordelen ved sådanne materialer over ægte murværk er, at de er meget lettere end mursten og besætter et meget mindre volumen.

Hvilken slags indretning er bedre at vælge at reproducere en mursten? Lad os lære de mest populære muligheder for at færdiggøre væggene til en mursten. At kende funktionerne i hver af dem, kan du nemt skabe en unik boligindretning af væggene.

1. Byggeplader til mursten

Bygningsplader - en sand leder blandt "murstenene", kendt for sin styrke og vandmodstand. Dette færdiggørelsesmateriale har længe vundet markedet for udvendig dekoration, og nu har den fundet anvendelse i interiøret.

Sådanne imiteret plastpaneler fremstilles. Og det betyder, at de ikke er bange for støv, ingen fugt, ingen skimmel med rust. Derudover har sådanne paneler til mursten stor modstandsdygtighed mod alkalier og syrer, ikke bange for varme fedtdråber, så de bruges ofte i køkkenet.

 • For nogle paneler kræves en ekstra kasse, så dette design fjerner en vis del af det anvendelige rum.

Paneler til en mursten er fastgjort både vandret og lodret, så tegningen på dem afhænger af placeringsmetoden. De er monteret på negle, skruer eller skruer. De fleste af disse vægpaneler er monteret direkte på væggen.

I dekorative paneler til mursten har hvert element sin egen uafhængige fiksering, så en tilfældigt beskadiget del af "murstenen" kan udskiftes om en halv time.

Det er vigtigt at: Paneler til mursten er en ideel dekoration til en balkon, et køkkenforklæde eller en overfyldt korridor.

Et fremragende alternativ til mursten til vægbeklædning er klinkerfliser. Det er en billig og meget smuk analog lavet af rå ler. Ifølge dens egenskaber er metoden til lægning og tykkelsen af ​​fliser til mursten ikke anderledes end simple fliser.

Overfladen af ​​klinkerfliserne er dækket af glasur, så den naturlige farve af en sådan "mursten" vil vare i lang tid, og en mat relief er svært at beskadige selv med en stærk indvirkning.

 • Den porøse struktur af denne flise er identisk med murstenes struktur;
 • perfekt holder varmen inde i rummet.

Monteret klinker fliser på væggen, tidligere smurt med en opløsning af lim. Obligatorisk fase - Tilstedeværelsen af ​​kryds mellem fliserne. Disse krydsninger fastsætter sømmen mellem klodserne, i hvilke mørtelen derefter påføres fra en blanding af store fraktioner af cement og sand. Denne løsning understreger desuden naturen i denne murværk.

Det er vigtigt at: Hvis du ønsker at skabe en rigtig "rød mursten", så skal flisen være uglaseret. Men i badeværelset er det bedre ikke at bruge denne flise.

Hvis du virkelig ønsker at opdatere værelset, og tid og økonomi til reparationer er begrænsede, kommer provenuet til provenuet fra "murstenen". Et sådant interiør ser usædvanligt overalt ud:

Et sådant tapet er ikke anderledes end almindeligt tapet, så proceduren for deres limning er kendt for mange. Derudover behøver de ikke at købe nogen specielle værktøjer eller master komplekse teknologier og færdigheder.

 • tapet under mursten giver væggen at trække vejret;
 • fjerner ikke rummets nyttige rum
 • Efter reparation behøver du ikke at fjerne byggaffald;
 • denne "mursten" væg er billig.

 • for flad overflade af tapet mursten;
 • nogle tapet under mursten kan akkumulere støv;
 • lav vandmodstand, så de ikke kan bruges i badeværelser eller fugtige områder;
 • fedt pletter fra relief på køkkenet forklæde til vask er meget svært.

Det er vigtigt at: Især flotte baggrunde. Takket være deres teksturerede overflade er billedet meget realistisk. En interessant løsning kan være brugen af ​​3D tapet til vægge.

4. Dekorative gips til mursten

Efterligning af en mursten fra et gips ser meget effektivt ud og er usædvanligt. Derudover er det meget nemt at lave selv.

 • en række forskellige teksturer og farver;
 • brugervenlighed;
 • en vidunderlig isolering;
 • miljøvenligt materiale;
 • Det er holdbart og behøver næsten ikke pleje.

 • kan besætte brugbart rum
 • lav modstand mod snavs (tiltrække støv);
 • Overfladen til dekorative efterbehandling skal være meget jævnt. Der bør ikke være mærkbare ridser, bakker og fordybninger.

Dekorative gips til mursten udstråle:

 • en væg i rummet
 • niche eller bue;
 • fragment omkring døren;
 • "Mursten", vilkårlig placeret på en flad malet væg.

Det er vigtigt at: Denne form for efterligning er meget populær blandt kreative mennesker, fordi det giver gode muligheder for at flyve fantasi.

En god måde at dekorere væggene til en mursten er at male. Farven til mursten er valgt afhængigt af rummets stil, dit humør og den individuelle smag.

Moderne interiørløsninger, der bruger en sådan "mursten", refererer ofte til en af ​​to stilarter:

 1. Roligt og hyggeligt land kræver bløde pastell nuancer af "murværk";
 2. "Murværk" i Loft stil ved hjælp af maleri kan gøres excentrisk og med et særligt twist.

En vidunderlig mulighed for "mursten" - en elastomermaling. Det fylder alle de revner, der dannes på grund af vægtenes krympning, beskytter overfladen mod fugt og styrker den. Akryl og vandbaseret maling er fremragende til lys og farverig dekoration. De påføres af børster af forskellige tykkelser, og hvis du vil oprette en ekstra støvtæt eller vandafvisende belægning, kan du tage en bred pelsrulle.

 • miljøvenligt materiale;
 • brugervenlighed;
 • Muligheden for at vaske væggene
 • lav pris.

 • dårlig modstand mod mekanisk skade
 • krakning med tiden
 • ikke egnet til ujævne vægge
 • Farven i dåsen og på væggen kan variere meget i farve.

Rådet: For at tilføje realisme til tegningen henrettet under en mursten, er det muligt at trække eller tilføje nogle millimeter fra hver mursten.

 1. Plausibility af vægge - kravet om at efterligne væggene til en mursten. Størrelsen af ​​de "rigtige" mursten er længe blevet fastgjort i den menneskelige hjerne. Derfor, hvis du selv vælger enhver form for dekoration, der efterligner en mursten, overholder de standarddimensioner.

 • Pas på denne efterligning af mursten er simpel nok. Tapetet er tørret med en støvbørste eller svamp. Teglsten og dekorative paneler kan tørres med varmt sæbevand, og så skal de tørres af.

 • Murværket i badeværelset ser uventet og uendeligt ud, især i tandem med et mosaikpanel.
 • Hvis du vil have en glat finish, skal du bruge et hvidt gips til at efterligne murstensværket. Denne "mursten" væg kan være en vidunderlig baggrund for både det klassiske billede og moderne design stilarter.

 • Udsmykningen til en mursten kan ikke kun være traditionelle farver, men varierer også fra hvid til mørk brun.
 • Der er forskellige gipsbelægninger designet til at udfylde murværkets imitation: "sti", "gotisk stil" mv.

 • For at give fuld naturlighed og naturlighed, når man udsmykker en væg med vægpapir til en mursten, kan området af den planlagte sting være kunstigt hakket. Og for at sikre, at tapetet under indsætningen af ​​en sådan ujævn overflade ikke rive, lim på dem påføres to gange, hvorefter de giver det et godt bløde. I dette tilfælde bliver tapetet blødt, og når det er helt tørret, er alle reliefzoner tæt dækket igen.

 • Udsmykningen af ​​væggene under mursten kræver altid god belysning.
 • Hovedreglen for færdiggørelse af væggene til en mursten - må ikke transporteres væk. Den bedste mulighed for en sådan væg finish er, når kun en af ​​væggene ser mursten ud. Mursten på alle fire vægge kan nemt gøre din lejlighed til en kælder.
 • Dekorere vægge til en mursten i interiøret på nogen måde altid ser fashionable, originale og stilfulde. Ejeren af ​​en sådan forudsætning kan forestille sig selv en fastboende i et middelalderligt slot. Og måske endda bosiddende i efterkrigsbarackerne, på trods af, at i stedet for bøger fra det sidste århundrede på hylderne i hans hus er moderne publikationer. Under alle omstændigheder kan excentricitet og vintage af udsmykningen af ​​væggene under mursten bringe en sort i den grå monotoni af væggene i din lejlighed.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 79 = 86