30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Ure med billeder af vægfotos

Ure med billeder af vægfotos

Det originale vægur er et smukt tilbehør med en dyb betydning

I teknologisk udviklingstid mister mekaniske ure gradvist deres betydning, fordi tidsmåleren omgiver os bogstaveligt overalt: i mobiltelefoner, computere, forbrugerelektronik mv. Men som klokkerne på væggen, som engang var et tegn på luksus og deres herres stolthed, udfører ikke kun en praktisk, men også en dekorativ funktion, kan designere stadig lide at bruge dem i deres arbejde.

Ved hjælp af vægure kan du genoplive interiøret, give det en stil udtryk og fylde det med nye accenter uden at ty til tunge og besværlige manipulationer. Derfor tilbyder "House of Dreams" i dag at se på det originale vægur, som passer til det organiske krav til det mest krævende design.

Original vægur

Usædvanlige vægur i det indre af stuen

Ethvert indvendigt emne skal opfylde de generelle krav til stil. Væguret kan dog godt antage rollen som hovedakentdesign. Udseendet af moderne ure er undertiden slående i dybden af ​​designtanken. Nu kan du sammen med traditionelle ure på salg finde produkter af abstrakt, futuristisk, vintage og mange andre former. Hvis du vælger et usædvanligt vægur, kan du ikke kun dekorere indretningen af ​​rummet, men også udfylde designet med din egen vision.

Vægur stor original til stuen

Smukt og originalt vægurfoto

Interessant vægur

Overvej de mest interessante modeller af ure, som perfekt passer ind i designet af moderne stuer.

Interiørartikler, hvis design er lavet under de gamle dage, er ideel til klassiske dekorationer. Hvis din stue er forskellig fra denne stil, skal du være opmærksom på uret med pendler, med urskive i form af kort, dekoreret med udskårne indretninger mv. Meget godt, hvis uret skal laves af træ, fordi De første mekanismer i verden blev designet på denne måde. Også for klassiske designs er uret perfekt, suppleret med porslin, bronze eller halvædelsten.

Original vægur foto

Vægur stor original til stuen foto

Vægur stor original til stue hvide

Usædvanligt ur på væggen

Massivt metal ur på væggen

I den traditionelle version er væguret lavet i en rund, oval, rektangulær eller firkantet form. Men moderne mestere besluttede at afvige fra de etablerede canons, ved hjælp af skabelsen af ​​vægure mange ikke-standardkonfigurationer. Opfinde nye udførelsesformer, ofte afviser designere fra den velkendte opkald til os, erstatter den med passende emner. For eksempel vil elskere af originale ting helt sikkert lide uret med et urskive i form af et cykelhjul, et urværk, en lydafspiller, en kassette "spole", en kunstpalette osv. Sådanne ure vil ikke blot bringe originalen i designen af ​​stuen, men også understrege naturens og entusiasmen hos dens ejer.

Original vægur fra et cykelhjul

Usædvanligt vægur fra pladespilleren

Usædvanligt vægurfoto

Sjovt ur på væggen

Ur mekanisme på væggen

Hvis udsmykningen af ​​din stue kræver noget ud over det oprindelige og ikke-standardiserede, skal du være opmærksom på væguret, hvor urskiven selv er helt fraværende. For eksempel foreslår kreative herrer at vi definerer tid ikke i henhold til det sædvanlige layout, men på chaotisk anbragte terninger, tredobbelte pile fastgjort direkte til mekanismen og endog ved placeringen af ​​den skygge, der kastes af det roterende element. Orientering i et interessant vægur er ikke en nem opgave, men disse tilbehør gør interiøret virkelig stilfuldt og usædvanligt.

Usædvanligt vægur

Sjove ringe til vægure

Usædvanlige urskive af vægur

Tiden er den mest værdifulde ressource i vores liv. Filosoffer synes at reflektere over over tid og tidløshed, og designerne besluttede at genskabe disse refleksioner i form af vækkeure af usædvanlige former. Hvis du vil udfylde det indre af din stue med en filosofisk fornemmelse, skal du være opmærksom på uret, lavet i form af at køre små mænd, der synes at understrege, at tiden aldrig stopper kurset. Også i en separat gruppe af kølige vægklocks kan tilskrives produkter på opkaldene, hvoraf i stedet for tallene anvendes betydelige indskrifter.

Original vægur i form af løbende mænd

Sjovt vægur med påskrifter

Funny wall clock foto

Afhængigt af billedet passer vægmalerierne harmonisk ind i enhver stil. For klassiske interiører er ure fremstillet i form af reproduktioner af berømte kunstnere ideelle. Hvis din stue er lavet i flere frie stilarter, kan du dekorere det ved hjælp af originale ur billeder, hvis drejeskive er malede landskaber, fotobilleder, abstrakte mønstre mv.

Ofte repræsenterer urmalerier en samling af paneler, hvilket gør sådanne produkter til de vigtigste dekorationer af interiører.

Vægur ur originale malerier

Urmalerier på væggen

Vægur-billede

Interessant vægur til soveværelse

Interiøret i soveværelserne har som regel tendens til at være noget let, roligt og diskret. For eksempel kan du fylde soveværelseets atmosfære med fred ved hjælp af uretæsker, der skildrer romantiske malerier, naturlandskaber eller bymæssige landskaber.

Rummelige og lyse soveværelser mangler ofte de ekspressive detaljer, der kunne give dekoration originaliteten. I dette tilfælde vil en god løsning være brugen af ​​store ure, dekoreret med udskårne detaljer eller lyse dekorationer.

Ideen om en fotoramme til vægure

Smukt ur med sommerfugle

Stilfuldt ur i det indre

Ur i en lappemandsstil på væggen

Hvis dit soveværelse er indrettet i stil med minimalistisk modernisme, kan du understrege konceptet af interiøret med moderne stålklokke af abstrakte former.

Interessant vægur med sommerfugle

Kreativt design af væg urfoto

Vægur oprindelige til stuen

Original vægur i køkkenets indre

Indvendige detaljer for køkkenet bør ikke kun understrege stilen i rummet, men også udfylde det med hjem komfort. Designere tilbyder os at dekorere køkkenet med et vægur, lavet i form af bestik eller mundvand.

For eksempel vil i køkkenet eller i spisestuen se godt ur, hvis hænder er gafler og skeer. Uret i form af en kop kaffe, stegepander med stegte æg, frugtretter osv. Kan også passe ind i køkkenets indre.

Sjovt vægur til køkken

Original væg ur køkken ur

Ur-æg i køkkenet Foto

Original vægur til køkken

Et ur på væggen er en kop kaffe

Kreative køkkenur på væggen

Ur på en hvid væg

Det originale vægur vil hjælpe dig med at omdanne det indre af ethvert værelse. Men husk: Hvis urets design er for kompleks, multifacetteret og ekspressiv, så prøv at placere dem på en fri væg. Ellers vil overskuddet af indvendige dekorationer smøre alle de anvendte accenter.

Som altid er det cooleste køkkenet! især stegte æg.

SE MED FOTOER

En perfekt gave til folk, der er kære for dig, der er i stand til at fortælle dig om dine følelser uden ord. Giv et ur med et billede, og de varmeste og mest livlige minder fra fortiden vil finde et nyt liv

Fange øjeblikke med familie lykke i et fotoklokke

Se med et foto - en original gave til dine kære

Dekorer interiøret i timevis med et billede af mennesker nærmest hjertet

Bestil et vægur med et billede er meget simpelt!

Vælg modultype og urkonfiguration -

enkelt eller modulært.

Vælg urbilledet fra vores

katalog eller send dit foto til mail [email protected]

Dekorer dit interiør med et vægur

med et billede, der vil behage

Du hver dag!

Du kan bestille et ur med et billede af forskellige former og konfigurationer. I vores sortiment med mere end 30 forskellige størrelser.

RUNDVAKT MED FOTOGRAFI

Diameter: 30 cm, 40 cm og 60 cm

FAKTURTIDER MED FOTOGRAFI

Materiale: glas, naturligt lærred

Dimensioner af glas: 30x30 cm, 40x40 cm, 60x60 cm

Canvas størrelser: enhver på forespørgsel op til 1,5 m

REKTANGULÆR KONTROL MED FOTO

Materiale: glas, naturligt lærred

Dimensioner af glas: 30x60 cm, 40x70 cm

Canvas størrelser: enhver på forespørgsel op til 1,5 m

KLOKBILLEDER MED MODULERBILLEDER

Materiale: glas, naturligt lærred

Dimensioner: Vi har en rig samling af størrelser og konfigurationer. Ur-diptychs (to moduler), triptykker (tre moduler) og polyptychs (4, 5 og 6 moduler)

Fuld sortiment og priser på ure med fotos se i vores katalog

PRIS LISTE PÅ AT SE MED FOTOER

Vi producerer premium kvalitet ure på japansk udstyr. Vi bruger kun materialer fra den europæiske producent. Derfor kan vores produkter ses i designstudioer og varehuse inden for premium-segmentet.

BEMÆRK! Prisen for et ur med fotos i vores prisliste er angivet i timer med den tyske HERMLE-mekanisme. På din anmodning kan vi indstille urværksmekanismen for Kinas produktion, i så fald vil prisen på uret være mindre med 10% af den pris, der er angivet i prisen. Prisliste for ure med fotos

KATALOG AF BILDER PÅ VAKKER MED FOTOUDSKRIVNING

Vores designere har samlet en stor samling fotos til vægure, hvis du vil dekorere interiøret med noget specielt. Du kan downloade kataloget af billeder i PDF-format eller søge efter et passende billede direkte i billedbanken i vores onlinebutik.

Glas giver ekstra dybde til billedet, hvilket skaber en uovertruffen optisk effekt på grund af brugen af ​​glas med øget tykkelse og styrke. Sådanne ure i interiøret ser meget stilfulde og moderne ud.

Tekstilens naturlige tekstil giver billedet en særlig udtryksevne, fordi hvert slag af blæk, efterligner oliemaling, falder på lærredets lindring, hvilket gør billedet naturligt og særligt attraktivt.

IMMEDIATIV KVALITET AF KONTROL MED FOTO FRA DIVA BILLEDE

SILENT OG RELIABLE MECHANISM

Vi bruger den stille urmekanisme HERMLE (Tyskland) af førsteklasses kvalitet.

Uret er stille og præcist.

EUROPÆISK UDSKRIVNINGSKVALITET

Vi garanterer udsøgt udskriftskvalitet, rig tekstur og farvedybde på billederne.

BILLEDE STILLER IKKE

Særlige tilsætningsstoffer i blæk giver dig mulighed for at gemme hele spektret af farver på uret lyst og livligt i mange år.

Malinger falmer ikke og er ikke bange for fugt

MODULER KAN KOMBINE

Uret i dit billede kan være rundt, firkantet, rektangulært eller delvist af et modulært billede

Tankevækkende emballage giver dig mulighed for at sende dit ur overalt i landet uden frygt for at blive beskadiget under transport

Vi giver 1 års garanti for urværk og 2 års garanti for billedbeskyttelse mod falmning

I TIDEN AF DET MOMENT

Vi vil altid holde øjeblikket, stoppe tiden og nyde de lykkelige øjeblikke i livet.

Møder med kære og pårørende, en smuk familiefestival, rejse til fjerne lande - vi overalt forsøger at fange særlige øjeblikke i billeder.

Vi foreslår, at du giver disse berørte øjeblikke et nyt liv i form af malerier med et ur lavet efter dine fotos. I et så interessant billede bliver det mest foretrukne og mindeværdige næste, dekorere dit interiør og give en speciel, helt unik atmosfære til dit hjem. Derudover bliver et sådant ur med et billede en smuk, moderne og varm gave til dine kære og slægtninge - fordi oprigtige følelser ikke har brug for ord, skal de handle.

Den naturlige tekstur af lærredet giver uret med billeder en varm og levende lyd.

Glas har en anden visuel egenskab: det giver uovertruffen realisme til billedet. Sådanne ure i interiøret ser meget stilfulde og moderne ud.

Ud over materialer kan du også vælge en anden form af uret med fotografier (runde eller firkantede) og en anden konfiguration med forskellige antal elementer (diptych, triptych, polyptych). Det hele afhænger af dine smag præferencer og den mulige placering i rummet - du skal overveje den samlede mængde ledig plads og farveopløsningen i det indre og den overordnede stil i rummet.

Du kan være sikker på kvaliteten af ​​vores produkter, fordi vi tager os af, at vores ure med fotos kan du og dine kære i mange år:

- vi bruger højkvalitets japansk blæk, der ikke falmer i solen og ikke er bange for vådrensning;

- Vi tilbyder vores kunder en unik, lydløs, langvarig urmekanisme HERMLE (Tyskland), som har stor nøjagtighed og har en speciel coatingpile, der giver dig mulighed for at bestemme tiden på billeder af enhver intensitet;

- Vi arbejder på ultrakompakt udstyr, hvilket garanterer perfekt farvegengivelse - du behøver ikke bekymre dig om omhyggelig overførsel af fotos til udskrivning;

- særlige tilsætningsstoffer i formlen for blæk garanti friskhed og lysstyrke i farver i lang tid og glæde og behagelige følelser fra ure med fotos - hver dag.

Du kan bestille udførelse af ure med et foto på et enkelt projekt - sådanne ordrer udføres inden for 3 dage. For at gøre dette skal du kontakte repræsentanter for vores firma på en bekvem måde for dig - ved at skrive via mail eller telefon. Vi er glade for at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den mest hensigtsmæssige løsning til behandling af dine ønsker.

Ur-fotoramme.

Fotorammen uret er en fantastisk gave. Din tætte eller velkendte vil indsætte i dem de billeder, der er tættest på hans øjebliks øjeblik, og når han blikker på det tidspunkt, vil de minde ham om de mest behagelige øjeblikke i livet.

Seks billeder af 6,5x10 cm.

Fire billeder af 6,5x6,5 cm.

Seks billeder af 6,5x10 cm.

9,5 x 7,5 cm (synlig del 8,5 x 6,5 cm) - 2 stk.

7 x 7 cm. (Synlig del 6 x 6 cm.) - 6 stk.

6 x 6 cm. (Synlig del 5 x 5 cm) - 4 stk.

10 x 6,5 cm. (Synlig del 9,5,5 cm.) 10 stk.

Eg og bøg træfiner

Egenfinerfiner.

Fuld efterligning af bøgrækken. Malede under møtrikken.

10 x 6,5 cm (synlig del 9 x 5,5 cm)

Fremragende vil modtage en gave til klasselæreren ved eksamen, hvis du indsætter billeder af studerende.

10 x 6,5 cm (synlig del 9 x 5,5 cm)

Fuld efterligning af bøgrækken. Malede under møtrikken.

10 x 6,5 cm (synlig del 9 x 5,5 cm)

Den øgede model af de mest populære ure af fotorammerne "Stor familie"

Fremragende vil få en gave til chefen, hvis du indsætter i timer fotos af underordnede.

Fotorammer med urværk er fremragende til et værelse, kontor eller køkken. Dine yndlingsbilleder vil du se, når du ser på uret.

Ure med fotorammer er altid en fremragende gave, fordi enhver person vil have et ur i hvert rum, og de vil altid være efterspurgte.

12,5 x 7,5 cm (synlig del 11,5 x 6,5 cm) - 2 stk.

11 x 7 cm. (Synlig del 10 x 6 cm) - 2 stk.

8 x 8 cm. (Synlig del 7 x 7 cm.) - 2 stk.

10 x 7,5 cm (synlig del 9 x 6,5 cm) - 2 stk.

Fotorammer med urværk er fremragende til et værelse, kontor eller køkken. Dine yndlingsbilleder vil du se, når du ser på uret.

Ure med fotorammer er altid en fremragende gave, fordi enhver person vil have et ur i hvert rum, og de vil altid være efterspurgte.

10 x 15 cm (synlig del 9,5 x 14,5 cm) - 4 stk.

9 x 13 cm. (Synlig del 8,5 x 12,5 cm) - 2 stk.

9 x 11 cm. (Synlig del 8,5 x 10,5 cm) - 2 stk.

Fotorammer med urværk er fremragende til et værelse, kontor eller køkken. Dine yndlingsbilleder vil du se, når du ser på uret.

Ure med fotorammer er altid en fremragende gave, fordi enhver person vil have et ur i hvert rum, og de vil altid være efterspurgte.

12 x 8 cm. (Synlig del 11,5 x 7,5 cm) - 4 stk.

8 x 7,3 cm. (Synlig del 7,5 x 6,8 cm) - 2 stk.

10,6 x 7,3 cm. (Synlig del 7 x 7 cm) - 2 stk.

Fotorammer med urværk er fremragende til et værelse, kontor eller køkken. Dine yndlingsbilleder vil du se, når du ser på uret.

Ure med fotorammer er altid en fremragende gave, fordi enhver person vil have et ur i hvert rum, og de vil altid være efterspurgte.

12 x 8 cm. (Synlig del 11,5 x 7,5 cm) - 4 stk.

8 x 7,3 cm. (Synlig del 7,5 x 6,8 cm) - 2 stk.

10,6 x 7,3 cm. (Synlig del 7 x 7 cm) - 2 stk.

Fotorammer med urværk er fremragende til et værelse, kontor eller køkken. Dine yndlingsbilleder vil du se, når du ser på uret.

Ure med fotorammer er altid en fremragende gave, fordi enhver person vil have et ur i hvert rum, og de vil altid være efterspurgte.

10 x 15 cm (synlig del 9,5 x 14,5 cm) - 4 stk.

9 x 13 cm. (Synlig del 8,5 x 12,5 cm) - 2 stk.

9 x 11 cm. (Synlig del 8,5 x 10,5 cm) - 2 stk.

firkantede fotos 5x5 cm. - 8 stk.

firkantede fotos 5x5 cm. - 8 stk.

firkantede fotos 5x5 cm. - 8 stk.

runde billeder 5 x 5 cm. - 8 stk.

fotos 10x15 cm. - 3 stk.

fotos 10x15 cm. - 3 in /

fotos 10x15 cm.-3 stk.

fotos 10x15 cm.-3 stk.

fotos 10x15 cm. -5 stk.

fotos 10x15 cm. -5 stk.

I stedet for uret kan du indsætte et foto 10x15 cm.

I stedet for uret kan du indsætte et foto 10x15 cm.

I stedet for uret kan du indsætte et foto 10x15 cm.

Fire store fotos og fire små vil give dig mulighed for at dekorere dit værelse eller køkken med fotos af din familie.

Dette er en fremragende gave til en familieferie som nytår.

Urets størrelse er 40x40x5 cm.

12,5 x 9,5 cm. (Synlig størrelse 11,5 x 8,5 cm) - 4 stk.

7x7 cm (synlig størrelse 6x6 cm) - 4 stk

Fire store fotos og fire små vil give dig mulighed for at dekorere dit værelse eller køkken med fotos af din familie.

Dette er en fremragende gave til en familieferie som nytår.

Urets størrelse er 40x40x5 cm.

12,5 x 9,5 cm. (Synlig størrelse 11,5 x 8,5 cm) - 4 stk.

7x7 cm (synlig størrelse 6x6 cm) - 4 stk

Fire store fotos og fire små vil give dig mulighed for at dekorere dit værelse eller køkken med fotos af din familie.

Dette er en fremragende gave til en familieferie som nytår.

Urets størrelse er 40x40x5 cm.

10x15 cm. (Synlig størrelse 11,5 x 14,5 cm) - 4 stk.

8,5x8,5 cm (synlig størrelse 8x8 cm) - 4 stk

Runde fotos til dem kan simpelthen skæres fra almindelige fotos 10X15 eller anden størrelse

8 cm (synlig del 7 cm) - 8 stk.

I otte kronblade er der otte runde fotorammer. Runde fotostørrelse 8cm. kan opnås ved at skære ud fra almindelige fotografier.

8 cm (synlig del 7 cm) - 8 stk.

Mørkebrune ure med to store billeder, tillade at indsætte fotos 12x19 cm. (Synlig del).

Træbøgfiner.

lavet af MDF malet sort

2 rum til foto - 5 * 5 cm,

4 rum til billeder - 6 * 6 cm,

1 fotokammer - 9 * 7 cm

boksens størrelse er 60x40x5 cm.

2 rum til foto - 5 * 5 cm,

4 rum til billeder - 6 * 6 cm,

1 fotokammer - 9 * 7 cm

boksens størrelse er 60x40x5 cm.

Det adskiller mange billeder, det ser godt ud på kontoret, med et venligt team.

En fin gave til klasselæreren ved eksamen (med indsatte kandidater fotos)

er lavet af MDF malet hvidt.

9 x 13 cm. (Synlig del 8 x 12 cm.) - 7 stk.

6,5 x 10 cm (synlig del 5,5 x 9 cm) - 7 stk.

11,5 x 7,5 cm (synlig del 10,5 x 6,5 cm) - 4 stk.

8,5 x 8,5 cm (synlig del 7,5 x 7,5 cm) - 4 stk.

Fotorammer giver os mulighed for at indsætte billeder af de bedste øjeblikke i livet eller folk, der er kære for os, og dekorere dem med pladsen omkring os.

Fotorammer med ur giver dig mulighed for samtidig at have tid før dine øjne og nyde billeder.

9,5 x 7,5 cm (synlig del 8,5 x 6,5 cm) - 2 stk.

7 x 7 cm. (Synlig del 6 x 6 cm.) - 6 stk.

6 x 6 cm. (Synlig del 5 x 5 cm) - 4 stk.

Fotorammer giver os mulighed for at indsætte billeder af de bedste øjeblikke i livet eller folk, der er kære for os, og dekorere dem med pladsen omkring os.

Fotorammer med ur giver dig mulighed for samtidig at have tid før dine øjne og nyde billeder.

9,5 x 7,5 cm (synlig del 8,5 x 6,5 cm) - 2 stk.

7 x 7 cm. (Synlig del 6 x 6 cm.) - 6 stk.

6 x 6 cm. (Synlig del 5 x 5 cm) - 4 stk.

8,5 x 13 cm. (Synlig del 7,5 x 12 cm) - 2 stk.

8 x 11 cm. (Synlig del 7 x 10 cm.) - 2 stk.

8 x 8 cm. (Synlig del 7 x 7 cm.) - 2 stk.

Fire steder til billeder, et stramt design, disse fotorammer med et ur perfekt til kontorlokaler.

størrelser af billeder 9x9 cm 2 stk. og 7x7 cm. 2 stk.

Tre fotorammer kombineret med et ur, en munter form og en farvepalet.

9,5 x 9,5 cm. (Synlig størrelse 8,5 x 8,5 cm) - 3 stk.

Den strenge design og farve af disse ure kombineret med tre fotorammer passer perfekt til dem i mange værelser.

9,5 x 9,5 cm. (Synlig størrelse 8,5 x 8,5 cm) - 3 stk.

Det vil se flotte fotoramme med dit yndlingsfoto på væggen.

Vi foreslår at kombinere fotorammen med uret.

Vi har forskellige ure, som du kan vælge til en gave:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

78 − = 70