30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Ugle lavet af naturmateriale

Ugle lavet af naturmateriale med egne hænder: instruktioner, master klasse

Forskellige håndværk kan bygges ved hjælp af naturlige materialer, som Mother Nature selv tilbyder til mesteren. For andre kræves den kreative færdighed af needlewoman, og for andre - kun kunstnerens fantasi. For eksempel kan en ugle lavet af naturmateriale fremstilles med hånden ved hjælp af kegler, papir og lim og kan vendes fra et stykke træ. Men lad os se på eksempler på eksempler på håndværk.

Naturlige materialer, hvorfra du kan lave en ugle

Børn er meget glade for at fifle figurer og legetøj af alt, kan de finde omkring dem. Hvis det gøres ugle lille skaberen af ​​et naturligt materiale med sine egne hænder, i løbet vil forskellige kviste og småsten, blade og agern, skaller af valnødder og æg, kogler og frø, fjer og skaller, kaffe bønner og ris, samt meget mere.

Ja, og voksne er lidt ringere i denne besættelse af børn. Selv fra et enkelt stykke drivved er de klar til at skabe et rigtigt mirakel.

Det vigtigste i denne forretning er at give fly af din fantasi. Og så kan selv en meget ung børn få en ugle lavet af naturmateriale. Med deres hænder skaber børn nemt ægte mesterværker af kunstnerisk færdighed.

Brugen af ​​en ugle lavet af naturlige materialer

Interessant er variationer af håndværk, der bringer folks fordele. Det kan ikke kun være tallene for en ugle til indretning eller en souvenir gave, men også meget mere.

For eksempel er en ugle fantastisk - en artikel lavet af naturmateriale, der virker som en juletræsindretning. Også smukke er håndlavede kopholdere, magneter på køleskabet, blyanter.

Meget kreative udseendeobjekter, dekoreret med halvdele af valnødskal. Disse kan være vægure, billedrammer og fotografier.

Også lykkedes børnene perfekt i brocheuilen lavet af naturmateriale. Med deres egne hænder kan de nemt beherske et sådant mirakel.

Broche eller magnet "Ugle i fjer". Master klasse

Som gave til mor, bedstemor eller søster kan du lave en smuk kreativ broche. Og for far, bror og bedstefar vil den originale magnet fremstillet af egne hænder være en vidunderlig gave.

For at lave en ugle lavet af naturlige materialer i form af en broche eller en magnet, kræves ler, saltet dej, plast ler eller koldt porcelæn.

 1. En blød masse til støbning spredes på en flad overflade, så den ligner halvdelen af ​​en ugle.
 2. Den øverste del (hoved) er pænt dækket af boghvede eller kaffebønner. I nogle tilfælde kan du bruge perler eller små perler. Det er nødvendigt at forlade tomme okolaglaznye cirkler.
 3. Øjne er lavet af perler, knapper eller kontor knapper, på det punkt, hvor ballerne er fastgjort fra massen. Efter tørring er eleverne farvet sort. Selve knappen er fastgjort fladt, så eleven er udenfor.
 4. Uggets næb erstatter perfekt en solsikkefrø.
 5. Fuglens hele krop skal være dækket af fjer og klæbe dem i massen. Nederst i haleområdet skal de være længere end på underlivet.
 6. På bagsiden af ​​fartøjet skal du vedhæfte en magnet eller pin.
 7. Nu skal uglen være meget tør og hærdet - en artikel fremstillet af naturmateriale.

Ule af blade. Instruktion til fremstilling

Meget meget er det behageligt for børn at lave håndlavede artikler ved hjælp af høstens løv, der overrasker skønheden.

Den er klistret på skabelonen på en sådan måde, at den øverste række dækker over bunden, efterligner fuglens fjer.

 • For en ugle af blade skal være stabil, brug en halv pap cylinder fra toiletpapir som en skabelon.
 • Hvis bunden er forseglet, og toppen er åben, kan en blyant udvise.
 • Fuglens poter kan støbes af plasticine og fastgøres nedenunder - det vil gøre artiklen mere stabil.
 • Øjne af en ugle kan laves af metaldæksler fra glasflasker, plastdæksler fra krukker til gouache eller yoghurt, juice.
 • I midten af ​​lågene, forstærket med en flad side indad, lim de sorte knapper eller perler. Selvom det kan være hensigtsmæssigt at bruge kaffebønner eller tørrede bær af den passende farve.
 • Uggets næb kan støbes af plasticine eller limes af pap.
 • I nogle tilfælde anvendes æggeskallæg i stedet for en papcylinder.

Til arbejde vil mesteren have brug for et almindeligt rå æg. Indersiden af ​​det kan bruges til det tilsigtede formål, blæser forsigtigt. Denne procedure udføres af en voksen. Før blæser gennemboret æget med en nål på begge sider og begynder at blæse i et af hullerne. Tomme skal inden arbejdet skal tørres.

Endvidere gentager algoritmen den beskrevne variant med en ugle af blade. Selv om de kan erstattes med stykker af brunt papir, boghvede. Eller du kan bare male skallen i den rigtige farve, limet på skallen, øjne, næse og trekantede ører, skåret af pap.

For stabilitet (hvis denne ugle ikke er et juletræs legetøj), anvendes plasticine fødder som en stativ.

Master klasse at lave en ugle af kegler

Hvis du er bekymret for at have en bump i huset til det nye år, er det helt muligt at forberede et dejligt juletrælegetøj. Gør det nemt nok. Og nu er en ugle af gran-kegler - goggle-eyed og ruffled - klar til at dekorere nytårstræet.

Det første skridt er at forberede detaljerne.

 1. Akvarel eller gouache du skal farve meget bump.
 2. "Shapochki9raquo; ekkerner vil tjene som øjnene af en visdomsfugl. De er farvede hvide. I midten af ​​hver "cap 9raquo; (når den hvide maling tørrer) skal der laves en sort elev.
 3. Øjne fastgjort til toppen af ​​keglen med plasticine eller lim, så der mellem dem var der udragende skæller.
 4. Det er hende (skalaerne mellem "hætterne" af ørn) bør males med en kontrastfarve lys farve. Det vil efterligne fuglens næb.
 5. Regelmæssige kyllingfjeder kan males i lyse farver. Det er godt, hvis de har en lille smule fluff. De er fastgjort til keglens sider og bagved. Således er udseendet af vinger og hale skabt.
 6. Du kan lave ører fra pap og fiksere dem på siderne i den øvre del af keglen.

Det skal bemærkes, at for en ugle kan en konus installeres enten opad eller nedad. Her er et billede, når flagerne er rettet opad.

Det er klare figurer af en kølig ugle. Hvis du planlægger at hænge det på et træ, skal du vedlægge en trådsløjfe på de centrale øvre skalaer eller fastgøre en krog fra ledningen.

Træet er et ret komplekst materiale til forarbejdning. Derfor er håndværk fra det normalt kun tilgængeligt for voksne, som har et godt kendskab til værktøjerne. Den enkleste version vil være en artikel lavet i stil med symbolik. En ugel af træ kan fremstilles af to dele: hovedet og bagagerummet.

Hovedet er skåret i form af en ellipsoid - en tredimensionel form, i en sektion, der repræsenterer en oval. Hovedet vil blive fastgjort vandret langstrakt del. Bund ellipsoide, så hvor det er planlagt til at gribe til kroppen, bør skære en cirkulær bule lig med diameteren af ​​den øvre torso.

Selv på hovedet kan du tage et indlæg under øjnene. De kan også have en sfærisk form.

Bagagerummet er lavet i form af en kegle, med en skåret top. Og den brede del ser op. Basen af ​​denne figur er lavet sfærisk. Tegningen, der præsenteres her, viser tydeligt, hvordan en figur ser ud.

De færdige dele er enten stivede eller løsne, så figuren kan opsamles og demonteres. Øjne er malet i sort. Ønsken kan om ønsket dækkes med en klar lak.

3 ugler fra naturlige materialer + 18 ideer

Efterår er den mest frugtbare tid til at praktisere håndværk med børn. Håndværk lavet af naturlige materialer udvikler fine motoriske færdigheder og fantasi, kan holde meget i lang tid, hjælpe med at kende plantens verden. Men først og fremmest styrker samarbejdet med børnene dit venskab og forståelse, lærer udholdenhed og tålmodighed ikke kun børn, men os.

Temaet for håndværk lavet af naturmateriale er værdigt, hvis det ikke er det samme sted, så i det mindste en separat rubrik, så jeg vil forsøge at supplere rubrikken så ofte som muligt med nye ideer. I dag vil vi lave en ugle af naturmateriale.

Denne ugle af naturlige materialer er lavet i form af paneler. Til masterklassen er der en trinvis video, hvordan man laver en ugle fra forfatteren, meget detaljeret. Senere vil jeg i detaljer beskrive forberedelsen af ​​naturlige materialer til arbejde, men nu i en nøddeskal: kegler skal bages i en ovn opvarmet op til 200 grader ikke længere end 40 minutter.

Helt små støv opvarmes i ca. 20 minutter, for ikke at brænde. At gøre dette er nødvendigt, fordi keglen gemmer massen af ​​levende og usikre væsner - fra flåter til edderkopper.

 • Pine kegler;
 • saks;
 • limpistol (det er ønskeligt), det er muligt at tage polymer universal lim som Dragon;
 • pap;
 • farvet papir eller filt;
 • kviste, garn, fjer, perler, knapper.

Du kan drømme med øjne, hale og vinger af en ugle.

2 uger med kegler med filt øjne

Den anden variant af en ugel med kegler er mindre arbejdskrævende, men kræver stadig hjælp fra voksne.

 • Pine kegle;
 • følte af forskellige farver;
 • saks;
 • limpistol;
 • stepper (du kan gøre med en nål og tråd).

Vælg flere farver med filt eller hæklede cirkler af forskellig størrelse og farve. Dimensionerne af piercingblankerne afhænger af bumpens størrelse. En anden mesterklasse er nedenfor.

Ugle lavet af egern, kegler og blade

En anden dejlig ugle med egern, kegler og blade. Du skal fjerne et par stive kronblade af keglerne, så øjnene er godt placeret.

 • To hætter af en ildkorn;
 • to woody blade;
 • Adhesive-gun eller polymer transparent lim;
 • øjne klar eller pushers, perler;
 • til fødder og næb stykker af filt, læder, pap;
 • fyrkegle;
 • en cirkel af tæt karton til den stående bund af keglen.

 1. Først og fremmest skal du fjerne et par kronblade fra keglen, så øjnene er godt klistret og ikke synes at være overflødige på din ugle))).
 2. Plant en klump på et stykke pap med tykk lim. Varm lim er ideel til dette, fordi det virker meget hurtigt, men gennemsigtig polymerlim fra flasken (det tørrer hele dagen, så du skal forberede dig på forhånd). En base af plasticine til en sidste udvej er også egnet.
 3. Adskilt fra agern hætte, indsætte den i ledige plads på kronbladene, komplet med øjne: Sæt en hat agern på en knap eller perle, farve cirkel, klar øjne ud af butikken.
 4. Skær nippet og benene, fastgør det. Blade til vinger er ønskeligt at suge i paraffin, og jeg vil skrive om det i detaljer, men for nu: smelte stearinlys undlad overophedning voks! Stryges mellem ark papir, dip et blad i paraffin på begge sider, lad det afløb. På et rent hvidt ark nedkøles.
 5. Vi lim blade til bumpen pænt, da paraffin er skør. Uge med kegler er klar

Et par flere ideer til din kreativitet med børn:

Hvordan laver man en jordbær fra kegler

Om sommeren og efteråret i skoven kan du finde mange naturlige materialer til håndarbejde. Derfor er disse perioder af året den mest frugtbare til håndarbejde med børn. Til fremstilling af kunsthåndværk, egern, kviste, blade eller bump vil gøre. Generelt kan du bruge næsten alt, vigtigst af alt, for at vise en lille fantasi.

Produkter fra materialet, som kan findes i skoven, udvikler sig i børns fantasi og fine motoriske færdigheder. Derudover tillader de dig at tage et barn i lang tid, og også hjælpe ham med at kende den fantastiske verden af ​​planter. Forældres og barns fælles kreativitet styrker gensidig forståelse og venskab, og lærer også assiduity.

Kegler er et vidunderligt naturmateriale, hvorfra du kan lave smukke og interessante ting. For eksempel er uger af kegler fremragende. Sådanne produkter kan bruges som dekoration til et værelse eller som gave til en ferie.

Som en generel anbefaling til håndlavede artikler af denne art kan du give lidt råd: inden du laver produkter, bages kogler i ovnen ved 200 grader i cirka en halv time. Denne procedure har til formål at tørre det fugtige naturlige materiale og dekontaminere det.

Derudover kan denne masse materiale skjule mange usikre levende væsner - edderkopper, flåter osv. De mindste kegler skal opvarmes i 15-20 minutter, ellers vil de brænde. Derefter kan du starte håndarbejdet!

Denne mesterklasse kræver hjælp fra voksne. For at lave en ugle eller en suvence skal du:

 • fyrkegle;
 • trimning af forskellige farver fra filt;
 • lim;
 • Øjne til dukker på klæbemiddel;
 • saks;
 • Hæftemaskine eller nål med gevind.

Først skal du skære ud af følte alle detaljer for fuglens hoved. For det første laves uger af filt. For at gøre dette skal du klippe 2 cirkler med forskellige diametre. Cirklen med en større diameter skæres ved kanterne i form af en kant.

Derefter er det nødvendigt at skære detaljerne af ugelens hoved, hvorpå øjnene bliver fastgjort. På billedet er den mørkebrun i farve. Dimensionerne af alle dele vælges vilkårligt, det vigtigste er, at de er i harmoni med ugelens krop. For at lave en sovenko, gøres detaljerne mindre.

Endvidere skæres vinger og et næb ud.

Det er nødvendigt at samle alle detaljer om fuglens hoved. Følte øjendetaljer kan fastgøres til hoveddelen af ​​hovedet med en hæftemaskine eller syet for hånd. Næbet sidder fast.

Derefter er det nødvendigt at klæbe dukke øjne i de centrale dele af detaljerne fra øjets følte. Du kan købe dem i næsten enhver sy tilbehør butik. Herefter kan en ugles hoved limes til kroppen.

Keglens ugle er næsten klar! Det er stadig at indsætte vingerne på siderne af kroppen.

Som du kan se, er processen ikke noget kompliceret. Det eneste problem kan være håndtering af lim, så voksne kan hjælpe barnet med at lave håndværk.

Ugens kegler er det næsten altid godt. Du kan prøve din hånd til at gøre fugle med papir øjne og vinger. I denne mesterklasse skal du bruge en fyrkegle, lim og en printer til at lave håndværket.

Keglen vil tjene som fuglens krop. Alle detaljer er vist på billedet. Du kan udskrive billedet, og derefter skære de lignede elementer ud.

Til fremstilling af vinger kan du bruge begge færdige prøver og skære dem ud af aviser. Sidstnævnte mulighed vil se lidt usædvanlig ud. Alle dele er fastgjort til fyrkeglen med lim. Produktet er klar! Legetøjet er lavet med minimal arbejdskraft og tid.

Ugle lavet af bølgepap og kegler

Dette produkt svarer til det foregående, bortset fra at fugledele er lavet af bølgepapir. Håndværket ser meget usædvanligt ud, og det kan bruges som en gave til venner eller familie til en ferie.

Hvad vil der kræves til produktion:

 • gran kegle;
 • bølgepapir af forskellige farver;
 • lim;
 • farvede markører.

Hele processen er opdelt i flere faser:

Først skal du klippe ud af bølgepap alle elementerne - fuglens hoved, vinger, næb og øjne. For at producere dem kan du bruge diagrammet, som viser alle elementerne. Diagrammet kan udskrives, så skære alle detaljer ud og oversætte dem på bølgepapir.

Øjne kan males på papir ved hjælp af markører ved hjælp af gule og sorte farver.

Derefter limes alle detaljerne til substratet ved hjælp af lim. Håndværket er klar! At hænge det på træet, kan du vedhæfte en streng eller streng til den.

Lav en ugel med kegler og plasticine barn kan selvstændigt, uden hjælp fra voksne.

Til håndværk skal du:

 • plasticine af forskellige farver;
 • gran eller fyrkegle.

Til produktionen kan du bruge visuelle billeder af sådanne håndværk.

Algoritmen er som følger:

 1. Shishka virker som en fugles krop. Alle plasticine detaljer vil blive knyttet til det: øjne, vinger, næb og ører, hvis en ugle er lavet.
 2. Alle detaljer er støbt af plasticine i henhold til vilkårlige størrelser. Det er nødvendigt, at de ser harmoniske ud i forhold til en fugles krop.
 3. Efter støbning er det nødvendigt at fastsætte plastikelementer på ugelens krop. Produktet er klar! Du kan desuden bruge elementer af indretning, for eksempel plante uglen på en gran kvist.

Hvordan man kan lave en ugle er allerede kendt, og på samme måde med kegler kan man lave og andre produkter. Fra gran og fyrkegler får du smukke små, det er værd at prøve lidt.

Hvilke andre håndværk kan laves ved hjælp af kegler:

Legetøj til det nye år:

 • på grundlag af sådanne håndværk er en fyrkegle taget. Vingerne, næb og fuglens øjne er lavet af farvet papir. Dekorerer den søde hue. Det kan syes med hånden. Det er også nødvendigt at føje et reb til bunken for at kunne hænge legetøjet på træet;

 • Juletræ legetøj, mere arbejdskrævende. En fugl bruges som fuglens krop. Plumage kan laves af små kviste. Da øjnene brugte færdige plastik øjne. De er knyttet til midten af ​​pomponen, som kan laves af klitter eller tråd.

Stor ugle på væggen.

Dette stykke er besværligt, og for at producere en stor ugle vil den tage en masse gran og fyrkegler. De limes sammen og kan om ønsket vedhæftes for pålidelighed på rammen. Et lignende arbejde kan udføres i et stort børns kollektive, så det bliver en udsmykning af en af ​​væggene.

En naturlig sammensætning af blade, kunstige planter og andet naturmateriale.

Kegler kan fastgøres til en base af plasticine. Vinger af en fugl kan laves af blade. Øjne er lavet analogt med det foregående eksempel. Næbbet kan støbes fra plasticine. Grenene bruges som fjer. Siddende på en snag. Derefter kan du vedhæfte kunstige planter til plasticine.

Andet håndværk. Af kegler med egne hænder kan du lave andre søde dyr, for eksempel en pindsvin eller en bjørn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 34 = 41