30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Udnyttelse af køleskabe

Brug af køleskabe til penge: 7 muligheder, hvor du kan leje udstyret

Ved at bortskaffe det gamle køleskab, kan du tjene lidt penge. For at forestille sig det moderne liv i en by, der er hjemmehørende uden køleskab, er umuligt i dag. Denne langvarige enhed giver os mulighed for nemt og nemt at opbevare letfordærvelige produkter. Men ligesom enhver teknik skal køleskabet ændre sig over tid. Dette skyldes ikke kun slid, men også forbedring af udstyr. Hvor kan jeg sætte et gammelt køleskab, og kan jeg gøre det med den største økonomiske fordel? Besvar spørgsmålene i artiklen!

Hvorfor skal vi genbruge det gamle køleskab og hvordan er det gjort?

Over for behovet for at erstatte teknologi, begynder vi at tænke på de hurtigste og mest omkostningseffektive måder at slippe af med den gamle. I de fleste tilfælde sendes gammelt ikke-arbejdsudstyr til en losseplads. Men at kaste det gamle køleskab ud, er ikke den bedste idé.

Så freon, som bruges i mange køleskabe som kølemiddel, påvirkes under påvirkning af ultraviolette stråler i miljøfarlige komponenter.

På grund af udnyttelse er det muligt at reducere den skade, der er forårsaget af naturen fra udgivelsen af ​​husholdningsapparater

Specialister siger, at freon er en af ​​grundene til ødelæggelsen af ​​ozonlaget. Derfor er overgivelsen af ​​gamle køleskabe til genanvendelse af stor betydning. For at sikre, at kølemidlet ikke beskadiger miljøet, er det nødvendigt at reducere procentdelen af ​​dens indtræden i atmosfæren. Dette er virksomhedernes ansvar for udnyttelsen af ​​køleskabe.

Således omfatter udnyttelsen af ​​køleskabe:

 1. Modtagelse af udstyr til bortskaffelse;
 2. Pumpe af kølemidlet fra systemet;
 3. Afmontering af køleskabet (ekstraktion af alle knuder og sortering af dem til arbejde og ikke-arbejde til senere brug);
 4. Kompression af metalhuset og andre elementer i systemet i en speciel presse;
 5. Afsendelse af metal til virksomhederne til behandling.

Kølet freon kan sendes til genbrug eller opsamles i lukkede beholdere til evig opbevaring.

Ud over at forårsage skade på miljøet kan køleskabet til en losseplads resultere i en ret stor bøde: Det er ulovligt at tage store genstande til skraldespanden. Hvor præcist kan du sætte det gamle køleskab?

I store bosættelser er kommunale tjenester beskæftiget med brug af husholdningsapparater.

Hvor man skal sætte køleskabet i overensstemmelse med reglerne for genbrug af husholdningsapparater, skal vide i dit bolig- og kommunale arbejde i dit hjem. Hertil kommer, at nogle boligejeres partnerskaber, der tager sig af miljøet, er enige om fjernelse af udstyr fra genbrugsselskaber. I praksis kan dette realiseres ved hjælp af en speciel beholder eller en tidsplan for eksport af sådant affald.

Der er specielle modtagelsessteder, der accepterer gammelt og ikke-arbejdsmæssigt udstyr

Gratis køleskab at trække sig fra din lejlighed eller privat hus kan private virksomheder.

For at finde private firmaer er det muligt ved hjælp af opslagstavler på internettet, avisen. Men i dette tilfælde kan du ikke være sikker på, at køleskabets udnyttelse vil være kvalitativ, og ved at tage de nødvendige detaljer vil firmaet ikke sende køleskabet til dump.

Derfor er det bedre at stole på eksport af gamle køleskaber til specialvirksomheder til genbrug af denne type husholdningsudstyr.

Samtidig skal firmaet, der udpeges af dig, have de relevante certifikater og en licens til at tillade implementering af denne type tjeneste. Dette vil sikre, at genanvendelse af udstyr håndteres af fagfolk, der har bestået special træning. Men for sådanne tjenester skal betale. I gennemsnit vil eksporten af ​​køleskabet koste dig 1-2,5 tusind rubler.

Kan jeg passere køleskabet for penge

Hvis det gamle køleskab er i orden, så kan du slippe af med det økonomisk ved hjælp af det sekundære marked. Men hvor kan jeg få køleskabet for penge, hvis det ikke fungerer? For i dag er der et stort antal virksomheder, der fjerner dit udstyr mod et gebyr, uanset dets effektivitet. Betalingsbeløbet vil i dette tilfælde afhænge af køleudstyrs model, alder og teknisk tilstand. Hvilke virksomheder beskæftiger sig med at købe gamle køleskabe til penge?

Køleskabet kan leveres over for penge, enten helt eller i dele, til reservedele

Du kan passere tomgangsudstyret:

 • I de statslige virksomheder til bortskaffelse af udstyr (f.eks. UtilVtorServis i Jekaterinburg). Sådanne virksomheder beskæftiger sig med eksport af både arbejds- og ikke-arbejdsudstyr. Udgifter til eksport og forarbejdning af udstyr til sådanne virksomheder kompenseres af staten.
 • Private virksomheder til reparation og bortskaffelse af udstyr (f.eks. MosUtilit i Moskva). Sådanne firmaer køber op til køleskabe med det formål at bruge dem til at reparere udstyr, der har mislykkedes.
 • I virksomhedens mellemmænd, der køber udstyr og videresælger det som råvarer til fabrikker. At overdrage til sådanne virksomheder kan du endda have et brudt køleskab. Selskabets udgifter i dette tilfælde kompenseres af anlægget, og de tidligere ejere af maskinen betales en procentdel af salget.

Derudover kan du spare på at købe et nyt køleskab og afhænde den gamle ved aktier. Oftere udføres lignende aktioner vedrørende udveksling af gammelt husholdningsudstyr til et nyt af store detailnet til salg af husholdningsapparater (f.eks. M.Video, Eldorado). Af den måde kan du ændre dette program ikke kun køleskabet, men også andet udstyr.

Fjernelse af det gamle køleskab: alene eller med hjælp fra specialister

Hvad hvis du ikke har mulighed for at tage køleskabet ud med hjælp fra specialister? For eksempel, hvis dit fællesskab ikke har genbrugstjenester? Tag det gamle køleskab ud, i dette tilfælde kan du selv.

For at gøre dette skal du kontakte den regionale DeS, og finde ud af placeringen af ​​det nærmeste sanktionerede deponeringssted for stor affald.

Hvis du ikke har et køretøj til eksport af køleskabet, er det bedst at kontakte fagfolk

Bær køleskab, samtidig skal du fortsætte med din personlige transport. Hvis dette ikke er tilgængeligt, skal det lejes. I dette tilfælde vil fjernelse af køleskabet fra medarbejderne i genvindingsfirmaet være mere rentabelt og meget mere praktisk.

Således omfatter bortskaffelsen af ​​køleskabet fra lejligheden og indlæsning i transporten.

De fleste genvindingsvirksomheder arbejder døgnet rundt. Derudover sender mange store virksomheder deres medarbejdere til andre byer. Dette giver dig mulighed for at vælge den mest passende tid til eksport, ring til specialister uanset din placering. Eksporten af ​​udstyr tager således ikke meget tid og kræfter fra dig.

Hvordan er brugen af ​​køleskabe til penge (video)

Udnyttelse af køleskabe er en nyttig øvelse, som kan hjælpe dig med ikke kun at spare miljøet og undgå bøder, men også genopbygge budgettet. For i dag er der et stort antal virksomheder, der leverer tjenester til genbrug af køleskabe, klar til at tilbyde dig en belønning for fjernelse af dit udstyr. Derudover kan det gamle køleskab sælges til reservedele eller udveksles til en ny under lagerprogrammer. Vælg den rigtige mulighed, og tag den gamle køleteknologi korrekt af!

Udnyttelse af køleskabe: sammenligning af virksomheder

Udnyttelse af gamle køleskabe

Fjernelse og genbrug af køleskab er en service fra mange organisationer i forskellige byer. Nogle virksomheder specialiserer sig kun i udnyttelse af køleskabe, andre tager alt ud på en række. På nogle steder er priserne angivet på andre - prisen er omsætningspapirer, på den tredje - de lover at tage køleskabet gratis ud.

Vi tilbyder at sammenligne disse virksomheder og finde ud af, hvem der ellers skulle søge om genbrug af køleskabet.

2 muligheder for genbrug af køleskabet

Hvis du vil genbruge dit gamle køleskab, har du to muligheder:

Lad os se på og sammenligne disse muligheder. I hver af dem er der plusser og minusser.

Udnyttelse af køleskabet er gratis

Fri bortskaffelse er normalt mulig i fire tilfælde:

1. Hvis virksomheden beskæftiger sig med genanvendelse koster staten

Dette sker for eksempel i Jekaterinburg, hvor der er et firma "Utilvtorservis" og andre. Der er også gratis transport i Perm.

2. Hvis virksomheden tager køleskabet ud, får du anstændige penge og overleverer det til forarbejdning.

Dette er muligt i de regioner, hvor der er relevante fabrikker. Det vil sige forretningsmodellen for sådanne virksomheder: at tage penge ikke fra befolkningen, men fra anlægget. For eksempel i Chelyabinsk arbejder sådanne organisationer.

3. Hvis virksomheden er et statsselskab.

Dette sker sjældent, men det sker. Dette er kun tilfældet, når myndighederne er bekymrede over beskyttelsen af ​​miljøet, ikke kun i ord, men også i gerninger.

For eksempel er der i Novosibirsk et projekt "Ecomobile". Dette er et mobilt affaldsindsamlingssted, hvor du kan tage skadeligt affald. Herunder kan du leje køleskab. For befolkningen er det gratis.

4. Hvis køleskabet tages til reservedele.

Nogle virksomheder, der reparerer køleskabe, kan hente dit gamle køleskab og bruge reservedele til reparationer. Strengt taget er det naturligvis ikke helt genbrug, men set ud fra miljø og økologi - det er også en ganske acceptabel løsning.

Fri bortskaffelse af køleskabe i Moskva

Ifølge vores informationer i Moskva - er der ingen officiel gratis genbrug af køleskabe.

Der er adresser hvor du kan leje køleskab (se her), men alle er enten betalt eller ikke permanente (aktier ved bortskaffelse - om dette nedenfor).

Bortskaffelse af køleskabet: Hvor meget er det?

Hvis du ikke stoler på den gratis "ost i en musefælde" og er klar til at betale for genbrug af dit køleskab, så er det her nødvendigt at forstå følgende.

1. Mange virksomheder er klar til at tilbyde dig sådanne tjenester, men ikke alle af dem vil virkelig tage dit køleskab til genbrug.

Mange virksomheder vil simpelthen tage penge fra dig og tage køleskabet ud til næste gårdhave. I bedste fald vil de blive taget til dumpningen.

Sådan genkendes virksomheder, der rent faktisk er involveret i genbrug, om det - en særskilt stor artikel på vores hjemmeside. Vi råder dig til ikke at fortryde tiden og blive bekendt.

2. Hvad angår prisen, er prisen i dag 1500 rubler til Moskva og SPb og omkring 1000 rubler for regionerne.

For mere information om de virksomheder, der er involveret i eksport af køleskabe i byerne i Rusland, se vores hjemmeside:

Lej et gammelt køleskab, når du køber en ny

Nogle virksomheder, der sælger køleskabe, hjælper med at slippe af med gamle. Af de store er denne service leveret af internetbutikken "Techport". Kurerere, der bringer et nyt køleskab - tag bare den gamle. Tjenesten er opkrævet.

Bortskaffelse af køleskabet efter aktier

Ud over de ovennævnte muligheder - er der endnu en. Med jævne mellemrum udfører sådanne virksomheder som "Eldorado" eller "M.Video" genbrugspapirer.

I løbet af disse handlinger er det normalt muligt at overdrage det gamle udstyr og modtage en rabat på en ny.

Derudover vil nogle ulemper være det faktum, at lagre ofte er begrænsede i tide. Hvis dit gamle køleskab er brudt ned, og der ikke er noget lager på det tidspunkt - du venter ikke, før det starter ...

Hvor man skal bortskaffe affald, udstyr og andre ting i din by til genanvendelse

Ifølge US Environmental Protection Agency udgør andelen af ​​batterier mere end 50% af alle giftige metaller i fast husholdningsaffald

Ny øko-video:

Når du kopierer materialer, er et aktivt link til hjemmesiden påkrævet.

Alle affaldshåndteringscentre i byerne Rusland og Hviderusland.

Køb og fjernelse af køleskabe i Moskva og regionen

Vores specialister er klar til at evaluere og tage ud af dit udstyr til enhver tid bekvemt for dig.

Hvorfor er det rentabelt for dig at kontakte os?

Ved at overdrage fjernelsen af ​​vores virksomheds udstyr tager du en rimelig og økonomisk begrundet beslutning, mens du modtager en række alvorlige praktiske fordele.

Vi betaler fra 500 rubler til 15.000 rubler, afhængigt af tilstand, alder og effektivitet

Vi selv kommer, vi vil afbryde det gamle udstyr, tag det forsigtigt ud og bring det til disposition

Spørg straks kundens anmodninger - bilen forlader ordren på behandlingsdagen

Hvor kan jeg leje et køleskab i Moskva?

Overhovedet kommer der et tidspunkt, hvor man skal slippe af med gamle, ødelagte og defekte enheder. Årsagerne kan være forskellige - alderen, ude af mode, flytning til en anden lejlighed, opdatering af design af lejligheden mv. Selv på trods af deres egnethed begynder husholdningsapparater før eller senere at ændre mange. Men alle søger deres egen løsning på dette problem. Nogen tager derefter skrotmetal, reservedele, der er fans, der forsøger at sælge gennem Avito, men efter lange forsøg på at sælge dyre giver nogen en gave. Blandt de mange muligheder er den mest korrekte og pålidelige anvendelse af køleskabe gennem en specialiseret virksomhed. Lad os analysere denne situation mere detaljeret.

Sælg køleskabe gennem "Nautil"

Så snart du begyndte at deltage i de første tanker, hvor du skal sætte køleskabet, behøver du ikke straks træffe hurtige beslutninger, da nogle af dem fører til en administrativ bøde, og nogle - en meningsløs spild af tid, penge og energi. Næsten i hver stor landsby er der steder, hvor du kan leje udstyr. Virksomheden Nautil er en stor organisation med modtagelsessteder i skrot af gammelt brugt udstyr i mange byer. Vi er dem der løser hver dag spørgsmålene fra folk i den følgende plan: Hvor er det fordelagtigt at aflevere enheden for penge? Nautil leverer følgende tjenester:

 • eksport af køleskabe
 • køber op køleskabe
 • genbrug af køleskabe

Udnyttelse og køb af køleskabe i Moskva

Så snart der var et spørgsmål, hvor man skulle lægge, overdrage eller fjerne den unødvendige enhed, skal man straks ringe til telefon for vores firma. Alle de bestræbelser, vi tager på os selv og beslutter gratis, nemlig:

 • Vi vil evaluere dine ikke-arbejdende, brudte eller simpelthen brugte maskiner
 • pæne og hurtig demontering
 • eksportere og indlæse i vores transport
 • ophugning

Med os får du nogle plus og ikke en enkelt minus. Vi arbejder og modtager opkald døgnet rundt. Personalet består af professionelle kadre, som har stor erfaring på dette område, derfor garanterer vi renlighed, hurtig gennemførelse og nøjagtighed. Vi har vores egen bilpark, så vi reagerer hurtigt på opkaldet.

Fri fjernelse af køleskabe i Moskva

Baseret på hans omfattende erhvervserfaring kommer vi næsten hver dag på tværs af en kategori af borgere, der først løser dette problem på deres egen måde, men til sidst har de skabt mange problemer og ubehagelige situationer for sig selv, men de vender sig alligevel til os. Overvej de almindelige fejl:

 • Placering en annonce i en avis, internettet med teksten "sælger et køleskab billigt." Dette er en lang, kedelig og tabende mulighed, da teknologien hidtil er mærkbart tabt i pris.
 • Udveksling af udstyr til noget, kun ved hjælp af aviser, annonceplaceringer på internettet, sociale netværk mv. Næppe nogen vil være enige om at foretage en udveksling uden ekspertcentrets konklusion om at udstyret er i funktionsdygtig stand. Proceduren er gebyrbaseret og vil næppe dække omkostningerne ved eksport og transport til centret.
 • Udnyttelse af programmet i El Dorado, m video og anden lignende butik - forslaget er fristende, men har sine egne "faldgruber". Handlingen, som produktlinjen, er stærkt begrænset, hvis pris er for høj, hvilket til tider er billigere at reparere.

For at undgå at komme ind i sådanne akavede situationer og ikke skabe unødige problemer, er det derfor bedre at straks søge på specialiserede tjenester, der håndterer modtagelse af køleskabe og andet udstyr. Virksomheden "Nautil" afskriver køleskabe (ikke-fungerende, brudt, brugt) - dyre, hurtig og høj kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 84 = 89