30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Typer af luftbefugtere

Befugtningstyper

Med mangel på fugt, tør hud, kløe, næsestop, øget risiko for skade på statisk elektricitet, influenza, ARI eller ARVI, stiger mængden af ​​støv i huset.

Hvis du oplever ubehag på grund af tør luft i rummet, så er det tid til at købe en luftbefugter, men hvilken type befugter er bedst?

luftfugter - En klimatisk enhed designet til at øge luftfugtigheden i lokalerne.

De kan have ekstra funktionalitet - køling eller opvarmning af luften, rengøring og berigelse af luften med menneskelige komponenter og en række andre.

Hvis luftfugtigheden er udstyret med en hygrostat, er den i stand til at opretholde den angivne luftfugtighed afhængigt af den relative luftfugtighed i rummet.

De første klimaanlæg, der udfører funktionen af ​​befugtning og afkøling af luften, går tilbage til det fjerde årtusinde f.Kr.

Men prototyper af moderne fugtighedscreme optrådte kun i det 19. århundrede e.Kr., nemlig i 1897 i USA opfandt enheden til befugtning og affugtning med vand - en patenteret dyse kammer.

Under virkningen af ​​ultralydsvibrationer frembragt af en piezoelektrisk radiator, bliver vandet, der kommer ind i anordningen fra reservoiret, til de mindste dråber.

Tåge kan fordeles efter rum på en naturlig eller tvungen måde.

De mindste dråber af vand eller tåge bliver til damp.

Således luftes luften.

Omregningen af ​​tåge til damp afhænger af rummets relative fugtighed, og jo højere den er, jo langsommere konverteringen vil være.

En del af vandet, før de passerer til damptilstanden, sættes på hårde overflader - på gulvet, skabshylder, kommoder og andre møbler.

Udadtil ser det ud til, at vandet i ultralydfugteren koger, selvom temperaturen på den udgående fugtige luft vil være omkring 40 grader.

Der er modeller og med forvarmning af vand, hvorved de fleste bakterier og skadelige mikroorganismer dør ved en temperatur på 85-90 grader.

Til apparatets elektroder spændes på, begynder vandet at koge og fordampe.

Alle dampbefugtere skal have en indbygget hygrostat, ellers vil det relative luftfugtighedsniveau overskrides, og dette har mange negative virkninger på mennesker, elektriske apparater og møbler.

Dampfugtere, der arbejder på princippet om "hot 9raquo; fordampning, er i stand til hurtigt at øge fugtigheden til den optimale 60% og om nødvendigt - over dette niveau.

Når vandet i befugteren slutter, slukker det automatisk, når det elektriske kredsløb åbnes.

Vand hældes i enhedens reservoir, der falder på det roterende fordampningselement (plastikplader), hvor der dannes fugtighedsdråber.

En ventilator, der er indbygget i luftfugteren, suger i luften og driver den gennem plastikpladerne og løfter den til stikkontakten.

Vandmolekylerne i dem fordamper uden forvarmning, i. E. på grund af den naturlige "kolde" fordampning af fugt.

I de enkleste befugtningsmidler i stedet for roterende plastplader anvendes papirkassetter.

Vand imprægnerer papiret og bevæger sig fra bund til top som kapillærer.

Takket være dette opretholdes fugtigheden på det optimale niveau for personen.

For at øge produktiviteten skal befugteren placeres på et sted med øget udledning af varmluft, f.eks. Et varmebatteri.

Ellers skal luftfugtigheden udskiftes ret ofte på grund af den stærke forurening med kalkskala og rust, som indeholder almindeligt vand fra hanen.

Hvis der ikke er mulighed for at købe destilleret vand, skal du desuden købe en blødgøringspatron til befugteren.

Bygget i luftvasken tromlen af ​​hydrofile diske roterer langsomt omkring sin vandrette akse som en vandmølle.

Den nederste del af pladerne er nedsænket i en palle med vand, gennemblødt i det.

Når den våde del af diskerne stiger, blæser den af ​​ventilatoren med luft fanget fra rummet, det tørrer op.

Som følge heraf er luften i rummet fugtet.

Hvis luftstrømmen suges ind i luften vasken, er der støvpartikler med en vis sandsynlighed overholde de fugtede overflade hydrofile skiver og vasket ved gentagen dypning dem i vandet bakken.

Så rummet er fyldt med renere og fugtig luft, selv om graden af ​​renhed er relativ.

Det eneste krav er manglen på en ubehagelig lugt, ellers vil luften i stuen lugte så ubehageligt som vandet hældes i reservoiret.

I vandet kan du tilføje aromatiske olier, men i forhold til aromalampe er effektiviteten af ​​aromatisering i luftvasker lavere.

En række modeller af befugtere har en ekstra beholder til aromatiske olier.

Nogle modeller har funktionen af ​​indledende ionisering af luft og et antibakterielt system, for eksempel en sølvjoniserende stang eller et biologisk filter til desinfektion af luftstrømmen, der kommer ind i vasken.

De fugtiger, renser, aromatiserer luften.

De luftfugtighedsfremkaldende stoffer, der produceres af Sharp, er således i stand til at arbejde døgnet rundt, effektivt fugtgivende luften, ved at opretholde ionbalancen og renheden med minimalt strømforbrug og lavt lydniveau.

Sådanne befugtere, eller som det er almindeligt at kalde klimatiske komplekser, kan installeres selv i børnehaven og inkludere dem om natten uden frygt for at vække barnet.

Princippet om drift af klimakomplekser af dette mærke er den naturlige og dermed absolut sikre fordampning af luft.

Hver køber af befugterne Sharp vil finde nyttige funktioner.

Det er ikke en hemmelighed for alle, at mikroklimaet i vores hus er langt fra ideelt. Støv, røg fra cigaretter, blomstrende kuplanter, kæledyr - alt dette forurener atmosfæren i vores hus, lejlighed.

På arbejdspladsen fordobles antallet af disse faktorer, hvis det ikke tredobles, hvilket medfører, at kontoret også skaber et mikroklima, der er ugunstigt for produktivt arbejde og fremragende sundhed.

Typer af befugtningsmidler, hvilken skal man vælge?

Typer af befugtningsmidler, hvilken skal man vælge?

Hvordan vælger man en luftfukter til dit hjem? For en start ville det være rart at forstå, hvorfor denne luftfugter er nødvendig, der er en separat artikel på denne side:

Og selvfølgelig, før du går i butikken, ville det være nyttigt at lære dig, hvad slags befugtere der findes generelt, hvad de adskiller sig fra hinanden, og hvilken er mere praktisk og nyttig.

Traditionelle luftbefugtere

Traditionelle luftbefugtere er enheder, der undertiden omtales som "fugtighedsfremkaldende koldtypere". Befugtning i sådanne anordninger er naturlig. Du hælder vand i tanken, hvorefter det gradvist strømmer til fordamperne, hvilket fører til en stigning i fugtighedsniveauet. Samtidig suger indbyggede fans i den traditionelle luftfugtighed luften ind i enheden og lader den passere under pres i fordampningselementer. Traditionelle luftbefugtere, udover direkte fugtning, er i stand til at rense luften af ​​støvet, som det indeholder.

Som traditionelle befugtere udfører naturlig fugtgivende, vil intensiteten af ​​de fugtgivende processer afhænge af, hvor høj luftfugtigheden i rummet på et givet tidspunkt. Hvis du tænder befugteren i et rum med tør luft, vil befugtningen ske så hurtigt som muligt. Så snart luftfugtigheden når det krævede niveau, vil fordampningsprocesserne sænke i enheden. Hvis du ønsker, at processen blev fremskyndet af fugt, eller den optimale luftfugtighed i lokalet er ikke nok for dig, bare sætte en traditionel luftfugter i nærheden af ​​et varmeapparat, eller i nærheden af ​​en kilde til luftcirkulation.

Fordele af traditionelle fugtighedscreme

Traditionelle befugtere er ekstremt nemme at bruge og styre. Dette er en økonomisk enhed, der ikke gør dig for meget for elektricitet. Samtidig med befugtning renses luften fra støv. Og når du bruger ekstra tilbehør, kan du opnå en aromaterapi effekt.

Ulemper ved traditionelle fugtighedscreme

Minusser, faktisk, meget lidt. For det første er det relative fugtighedsniveau begrænset til 60 procent, men situationen kan korrigeres på den ovenfor beskrevne måde. For det andet, hvis antibakterielle filtre er til stede i designet, skal du købe og erstatte dem fra tid til anden.

Dampbefugtere

Dampfugtere i henhold til driftsprincippet adskiller sig ikke meget fra den sædvanlige tekande. Det er, du hælder vand inde, som begynder at varme op inde i enheden til kogepunktet. Der er kraftig fordampning af vand, hvilket dramatisk øger luftfugtigheden inde i rummet. Da vandet i enheden er meget varmt, skal dampbefugtere være fremstillet af varmebestandig plastik, hvilket påvirker enhedens omkostninger. Også dampbefugtere skal udstyres med en integreret hydrostat, der måler luftfugtigheden i rummet. Hvis der ikke er hydrostat, kan intensiv hydrering resultere i for højt fugtighedsniveau, hvilket vil være ubehageligt for indendørs personer. Separate modeller af dampbefugtere har et sæt dyser til inhalatoren, som tillader enheden at blive anvendt til medicinske formål.

Fordele ved dampbefugtere

Blandt fordelene ved dampbefugtere kan nævnes den højeste præstation blandt lignende enheder. Steamfugteren kræver ikke nogen patroner, filtre eller andre forbrugsvarer. Brug enheden er meget enkel. Især vil jeg gerne bemærke tilstedeværelsen af ​​den obligatoriske funktion af automatisk nedlukning af luftfugteren efter fordampningen af ​​alt vandet i tanken. Denne funktion giver dig mulighed for at beskytte enheden mod "inaktiv" operation.

Ulemper med dampbefugtere

Samtidig med den høje produktivitet af dampbefugtere, kommer et betydeligt energiforbrug. Luften udsendes af luftfugtigheden har en temperatur på 50-60 grader, og hvis du installerer apparaterne i børnenes rum, vil det være en kilde til øget fare for barnet.

Luftfugtiggørende stoffer af ultralyds type luft anses for tiden at være den mest effektive. Men deres store popularitet, som du forstår, er mere påvirket af innovativiteten i den anvendte teknologi. Ultralyd befugtere arbejder helt på et andet princip end de ovenfor beskrevne enheder. Ultralydsvibrationer i luftfugtigheden er i stand til at dreje vand ind i det mindste vandstøv. Fan luftfugter enhed suger tør luft i rummet, passerer under tryk gennem tågen og returnerer til atmosfæren i tanken af ​​uklarhed. Et stort plus ultralyd luftfugter - no return af varm og kold luft, som er helt sikkert for lejlighed beboere. Og hvis du tænker på at installere en luftfugter i barnets værelse, anbefales det at stoppe valg på ultralyd version, som ikke tillader barnet at blive brændt af damp. Forresten kan den udgivne kolde damp afkøle luften i rummet med et par grader. For at forhindre dette, fabrikanterne forsyne ultralyd befugtere function "Varm par", som opvarmer tåge til en passende temperatur. Ud over direkte fugt, er ultralyd befugtere kæmper med støv, mikrober og bakterier i luften.

Fordele af ultralyd befugtere

Ultralydbefugteren skal inkludere en hydrostat, der gør det muligt at justere fugtighedsniveauet manuelt. Automatisk aktivering og deaktivering af befugteren vil opstå inden opretholde en forudbestemt niveau af relativ fugtighed. Hvis vandet løber ud af tanken, slukker ultralydfugteren automatisk. Fugtighedsindholdet for disse enheder er ret bredt: fra 40 til 70 procent. Nogle modeller ultralyds luftfugter kan udstyres med en roterende forstøver, give plads til et par fordelt med maksimal ensartethed. Enheden selv virker så tydeligt som muligt, næsten umærkelig for andre. Jeg vil også gerne notere det minimale strømforbrug, hvilket er overraskende for en sådan høj effektivitetsenhed. Ved anvendelsen af ​​særlige vandfiltre dannet af par har ikke indeholde urenheder, og skaber ikke overfladeaflejringer på objekter i umiddelbar nærhed af indretningen.

Minusser af ultralyd befugtere

De angivne enheder skal udfyldes med specielle rengøringsfiltre af udskiftelig type, som fra tid til anden skal købes og ændres. Billige modeller af ultralyd befugtere kan leveres uden filtre, så du enten nødt til at købe en separat filter, eller bliver nødt til at tage sig af, at befugteren blev fyldt i rent vand. Ideelt set skal vandet destilleres, men producenterne angiver muligheden for at bruge kogt vand. Men måske er den største ulempe ved en ultralyd luftfugter den høje pris. Selv den billigste model vil være dyrere end en god damp eller traditionel luftfugter. Samtidig er enhedens kompakte, effektivitet og fremstillbarhed værd at hver rubel brugt.

Hvordan man vælger en tørretumbler til tørring af hår, typer hårtørrer.

 • Varmeovne og varmekedler med vandkredsløb.

 • Køleskab fra AEG - fordele, modeller, forbrugeranmeldelser.

 • Infrarød sauna: fordel og skade, kontraindikationer.

 • Hvordan laver man en bar med grill i landhuset med egne hænder?

 • Vi vælger den bedste dieselvarmekedel (dieselbrændstof).

 • Instruktion om drift og reparation af gaskedler, fastgørelsesordning.

 • Elektrisk konvektor: fordele, driftsprincip, valg, installation.

 • Hvilken gasvarmekedel er bedst at købe i et privat hus?

 • Skoomsorg fra A til Z, hvordan man passer ordentligt til sko?

  13 bedste luftbefugtere

  Luftfugtigheden øger fugtigheden i rummet og gør luften mindre tør. Det er især vigtigt at bruge en luftfugter om vinteren, når kold luft bliver endnu tørre, når den opvarmes, hvilket fremkalder statisk elektricitet, tørrer møbler, kløe i huden, tørre øjne, astmasymptomer og allergier.

  Hvordan vælger man en luftfugter

  Moderne befugtere er baseret på principperne om fordampning eller sprøjtning af vanddamp ind i miljøet.

  Flere faktorer, der skal overvejes, når man vælger en luftfugter.

   • Tankens størrelse med vand. Størrelsen af ​​enheden bestemmes af rummets rumfang, den luft, i hvilken du vil fugtiggøre. Hvis dette er et lille rum, skal du have en bærbar luftfugter. Hvis du skal bruge hele rummet eller hele huset, skal luftfugterens størrelse være større.
   • Kold eller varm fordampning. En luftfugtighed med forkølelse giver luftfugtighed til rummet ved at sprøjte afkølet damp. Denne enhed er velegnet til dem, der bor i områder med varmt klima eller sommertid. Derfor er en luftfugter med en varm damp mere egnet til beboere i et koldt klima. Nogle modeller med varm damp kan bruges som inhalatorer.
   • Indbygget hygrometer og hygrostat. Hygrometret måler luftens fugtighed. Den indbyggede humidistat giver dig mulighed for at justere fugtigheden i rummet og automatisk opretholde på et givet niveau.
  • Dannelse af hvid plakat. På arbejde af nogle befugtere, i grunden ultralyd, på møbler er den tynde hvide støvfilm skabt. Dette mineralstøv kan have en negativ indvirkning på helbredet.
  • Automatisk afbrydelse. Fugtere, der ikke ved, hvordan man slukker automatisk, bliver ildfarlig, når vandet løber ud. Uden væske bliver motoren overophedet og kan tage i brand.
  • Rengøring og pleje. Sørg for, at apparatet nemt rengøres, ellers bliver det en kilde til bakterier. Nogle luftfugtighedsmodeller kræver daglig vandpåfyldning og skylning. Filtre skal rengøres regelmæssigt og udskiftes rettidigt. Dyre modeller er udstyret med filtre, der ikke kræver udskiftning.
  • Støjniveau. Alle befugtere er støjende, mens motoren kører, hvilket kan forstyrre nattesøvn. Avancerede modeller er udstyret med flere driftsformer, herunder nattilstand med reduceret støjproduktion.
  • Omkostningerne. Ved beregning af budgettet skal du overveje omkostningerne ikke kun for køb af enheden, men også omkostningerne ved drift og vedligeholdelse. Fugtighedsbevarende midler med kold fordampning kræver tilsætning af et antibakterielt additiv i vand. Til modeller med udskiftelige filtre og patroner er det nødvendigt med periodisk udskiftning af disse dele.

  Følgende faktorer kan ignoreres, da de ikke påvirker enhedens ydeevne.

   • Fugtighedsprincipens princip med kold damp. Fordampningsmodeller (vaporizers) bruger en blæser til at blæse luft gennem en våd vug. Ultralyd befugtere bruger en vibrerende sprøjte til at sprøjte vand. Impeller modeller skaber damp med et roterende blad.
  • Timeren. Nogle modeller er udstyret med en timer, som er programmeret til at tænde enheden, så din ankomst hjem, luften blev fugtet. Vandet, der efterlades i beholderen af ​​tomgangsbefugteren i flere timer, tjener imidlertid som et næringsmedium til bakterier.
  • Yderligere opgaver: ozonering, aromatisering, ionisering. Mange modeller er udstyret med specielle kapsler, hvor en duft hældes. Enheder med ionisering lader negativt nogle af de udstrålede molekyler, hvilket positivt påvirker luftkvaliteten.

  Nogle modeller har en ultraviolet lampe og en ozonizer til desinfektion af indendørs luft. Disse funktioner bruges på vilje og påvirker ikke enhedens funktion.

 • Bedste luftbefugter med kold damp

  Boneco U201 - Ultralydsmodel af befugter med indbygget mekanisk styring af befugtningshastighed. Den blå belysning af enheden kan fungere som en natlampe, om nødvendigt slukker den.

  Rummet kan aromatiseres, den roterende sprøjte arbejder 360 grader. Maskinen slukkes automatisk, når beholderen er tom. Designet indeholder en filterpatron til beskyttelse mod hvid plak, en sølvstang til ionisering og forhindring af væksten af ​​bakterier i beholderen.

  Vandbeholderen er udstyret med et håndtag til bevægelse. Granulært pulver til patronpåfyldning reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

  • Areal: op til 47 kvadratmeter. m.
  • Vandforbrug: 295 ml / time.
  • Strømforbrug: 20W.
  • Beholderkapacitet: 3,6 l.
  • Støjværdi: 25 dB.
  • Størrelse: 24 x 12 x 26,3 cm.
  • Indikator for mængden af ​​vand.
  • Vægt: 1,8 kg.

  • Reduceret støjniveau.
  • Belysningsfunktionen gør det muligt for enheden at blive brugt som natlys.
  • Kompakt letvægtsmodel.
  • Lille vandtank.
  • Der er ingen hygrometer.

  Enheden virker stille på anmeldelser, men i lang tid er kapaciteten ikke nok, det er nødvendigt at fylde tanken hver 10 time. Hvis du bruger filtreret vand, er plakken på overfladen næsten ikke dannet.

  Enheden er af god kvalitet, kompakt og pæn. Det betragtes som simpelt i omløb, godt befugtner indendørs luft. Udskiftelige patroner kan købes i butikken.

  Den bedste ultralyd luftbefugter

  Stadler Form Jack J-020/021 - Denne model kan helbrede det sprøjtevand, samtidig med at bakterier og vira elimineres med et antibakterielt filter indeholdende sølvioner. Den indbyggede hydrostat afbryder apparatet om nødvendigt.

  Beskyttelse mod indbygget plaque med afkalkningsfilter er tilvejebragt, så vand af enhver kvalitet kan hældes i tanken. Designet omfatter en ultralydsguldmembran, en roterende dispenser til valg af en af ​​de to retninger af damp.

  Du kan bruge aromatisering. Modellen fremstilles i hvid og sort med nat og økonomiske driftsformer.

  • Areal: op til 65 kvadratmeter. m.
  • Beholderkapacitet: 5 liter.
  • LCD-skærm med berøringskontrol.
  • Støjværdi: 29 dB.
  • Indikator for mængden af ​​vand.
  • Nattilstand.
  • Størrelse: 23 x 31,6 x 16,5 cm.
  • Enhedseffekt: 38-135 tirs.
  • Vandforbrug: 480 ml / time.
  • Vægt: 3,2 kg.

  • Kompakt størrelse på enheden.
  • Høj ydeevne.
  • Reduceret støjniveau.
  • Stor tank kapacitet.
  • Ufuldstændig beskyttelse mod hvid belægning.
  • Ukorrekte indikationer på det indbyggede hygrometer.

  Enheden har et interessant design, ledelsen er enkel. Helt stille i drift er damptrykket lille. Nem at fjerne kammeret med vand. Der er klager over det inaccurate arbejde med det indbyggede hygrometer og udseendet af en hvid belægning inde i tanken og uden for enheden. På grund af høj produktivitet er det ofte nødvendigt at tilføje vand.

  Bedste luftbefugter "All in One"

  NeoClima NCC-868 - ultralydsklima kompleks med funktionerne rensning, befugtning, ionisering og ozonering af luft. Der er 4 tilstande til luftbehandlingshastighed.

  Rengøring udføres ved hjælp af et HEPA filter, fotokatalytiske og carbonfiltre, samt en ozonisator og en ultraviolet lampe. Tankevækkende arbejde med 4 indstillinger af enheden, herunder nat og automatiske tilstande.

  Giver beskyttelse mod børn og overstyrer enheden. Det indbyggede hygrometer er udstyret med funktionen af ​​fugtighedsstabilisering til den ønskede værdi og justeres med et trin på 5%.

  • Areal: 50 kvadratmeter. m.
  • Enhedens styrke: 95 W.
  • Graden af ​​ionisering: 8 millioner ioner / cm.
  • Vandforbrug: 300 ml / time.
  • Ozoniseringsgrad: 50 mg / h.
  • Støjværdi: 22-30 dB.
  • LCD-skærm.
  • Indikator for mængden af ​​vand.
  • Fugtindikator.
  • Sensorsensor til luftforurening.
  • Vægt: 8,1 kg.
  • Størrelse: 43 x 45 x 19,8 centimeter
  • En god pris for denne klasse af apparater.
  • Tilgængelighed af alle funktioner til luftkvalitetskontrol i en enhed.
  • Flere trin i luftrensning.
  • Høj ydeevne på enheden.
  • Kraftig overordnet model.
  • Information om lav information til enheden.
  • Indstillingerne gemmes ikke, når maskinen er slukket.

  Enheden betragtes som en bekvem multifunktionsenhed med et fordelagtigt forhold mellem omkostninger og kvalitet. Bemærkelsesværdige ulemper ved design, kompleksitet med rengøring af enheden. Generelt hører en ret støjende enhed i nattilstanden til en acceptabel lyd af flydende vand.

  For at opnå effektivitet er det nødvendigt at anvende funktionerne ionisering og ozonering kompetent. Det indbyggede hygrometer giver korrekte aflæsninger, men displayet slukker ikke helt selv i nattilstand.

  Den bedste luftbefugter af den traditionelle type

  Boneco W2055DR - modellen er placeret som "luftvask", der kombinerer opgaverne til befugtning og rensning af rumluften. Kan arbejde i to tilstande med forskellige støjpræstationer - nat og dag.

  Enheden er udformet efter princippet om forkølelse, sprøjtning af vandstøv. Det patenterede design af diske med en mikrocellulær struktur, hvorigennem rumluften passerer og afregner pollen af ​​planter, støvpartikler, en uld af dyr, hår anvendes. Skidt sætter sig på pallen, som skal rengøres regelmæssigt.

  Teknologien for vanddesinfektion er organiseret ved hjælp af en sølvstang. En kapsel til aromatisering og en rumluftioniseringsfunktion tilvejebringes. Det indbyggede hygrometer stabiliserer uafhængigt den angivne luftfugtighed i rummet.

  Når væskeniveauet er lavt, slukker apparatet automatisk. Ukompliceret i drift - Maskinens plastdele kan rengøres i en opvaskemaskine.

  • Areal: 50 kvadratmeter. m.
  • Nattilstand.
  • Rengøringsindikator.
  • Indikator for mængden af ​​vand.
  • Beholderkapacitet: 7 liter.
  • Støjværdi: mindre end 35 dB.
  • LCD-skærm med automatisk baggrundsbelysning.
  • Vægt: 5,9 kg.
  • Vandforbrug: 300 ml / time.
  • Strømforbrug: 20W.
  • Størrelse: 36 x 36 x 36 cm.

  • Befugtning kombineres med samtidig luftrensning.
  • Antibakteriel beskyttelse.
  • Reduceret støjniveau.
  • Ingen forbrugsstoffer er påkrævet.
  • Stor beholdervolumen.
  • Store dimensioner af modellen.
  • Høje omkostninger ved enheden.

  Enheden virker roligt, selv i dagtilstanden, i nattilstand, enheden er næsten uhørbar. Beholderkapaciteten er nok til en brugsdags. Enheden er godt forfriskende værelse, nem at håndtere, egnet til familier, hvor der er børn eller kæledyr.

  Nem at rengøre paller og plader, lang levetid. Renser luften af ​​flydende støv. På den glatte overflade af modellen er der spor af fingre.

  Den bedste luftbefugter med hygrometer

  Boneco S450 - luftfugter med varm damp til hjemmet eller kontoret. Der er forskellige dampindstillinger og et integreret hygrometer, som overvåger fugtigheden i rummet.

  Apparatet opvarmer vandet til 100 grader, men varm damp er sikker, når den berøres og ikke brænder. Modellen leveres med to demineraliserende patroner, som reducerer calcination i fordamperbeholderen og en pakke med en speciel rengøringsmiddel.

  Indstillinger for fugtighedsindstilling er justerbare i området fra 30 til 70%. Den automatiske driftsmåde giver mulighed for at slukke for enheden ved 50% af rummets fugtighed, økonomi-tilstanden slukkes med 45%. Tre niveauer af dampfrigivelse er tilladt: høj, medium, lav og afkalkning for nem rengøring.

  Enheden slukker automatisk, hvis beholderen er tom for væske. Beholderen er udstyret med et håndtag til praktisk brug. Elektronisk kontrol er let at konfigurere. Enheden kan bruges til at aromatisere rummet og til indåndingsformål derhjemme.

  • Dækning: op til 60 kvadratmeter. m.
  • Støjværdi: mindre end 35 dB.
  • LCD-skærm med automatisk baggrundsbelysning.
  • Vandforbrug: 550 ml / time.
  • Timer indstilling.
  • Rengøringsindikator.
  • Indikator for mængden af ​​vand.
  • Kapacitet: 7 liter.
  • Vægt: 4,5 kg.
  • Størrelse: 33,4 x 24 x 35,5 cm.
  • Effekt: 160-480 watt.

  • Kogende vand forhindrer væksten af ​​bakterier i enheden.
  • Den producerede damp er sikker og forårsager ikke brænding.
  • Luftner luft over et stort område.
  • Danner ikke en hvid belægning på overfladerne.
  • Stor beholdervolumen.
  • Høj ydeevne.
  • Støjende arbejde, kan være uacceptabelt til brug om natten.
  • Høje omkostninger ved enheden.

  Der er et kvalitativt design af enheden og en stor beholder til vand. Enheden hæver temperaturen i det rum, hvor den er installeret. Har god ydeevne, men en overopladning.

  Tanken er let at fylde og bære ved håndtaget. Apparatet kræver en ugentlig afkalkning. Af manglerne bemærkes stærk støj i alle tilstande, en kort ledning.

  Den bedste luftbefugter med aromatisering

  Ballu UHB-400 - Luftfugter med ultralydsvirkning og med indbygget beholder til aromatisering. Forstøveren kan drejes 360 grader. Der er to varianter af farven under træet. Den omskiftelige fremhævelse gør det muligt for denne model at blive anvendt som natlys.

  En filterpatron er inkluderet i sættet, takket være, at beholderen kan fyldes med vand fra hanen til fugtning. Desktop eller gulvinstallation af enheden er tilladt. Der er en mekanisk kontrol med muligheden for at justere fordampningshastigheden. Apparatet slukker automatisk, når vandtanken tømmes.

  • Areal: 40 kvadratmeter. m.
  • Containerkapacitet: 2,8 liter.
  • Vægt: 1,15 kg.
  • Støjværdi: 35 dB.
  • Strømforbrug: 28W.
  • Indikator for mængden af ​​vand.
  • Størrelse: 19,8 x 28,8 x 19,8 cm.
  • Vandforbrug: 300 ml / time.

  • Letvægts lille størrelse model.
  • Budget mulighed.
  • Høj ydeevne.
  • Der er ikke indbygget hygrometer og timer.
  • Lille beholder til vand.
  • Det er ubelejligt at hælde vand i beholderen.

  Enheden har en interessant design og intuitiv drift. Enheden virker stille, håndterer sine funktioner. Når du bruger aromatiseringsfunktionen, spredes aromaen gennem rummet i løbet af få minutter.

  Det installerede filter tillader ikke dannelsen af ​​en hvid belægning, men overfladen omkring enheden bliver våd. Der er en akavet placering af baggrundsbelysningen på bunden af ​​sagen.

  Den bedste luftbefugter med ionizer

  Polaris PUH 4545 Wave - Ultralyd luftfugtningsmodel, udstyret med en integreret ionisator, som bidrager til forbedring af luftkvaliteten. Timeren til automatisk tænding af enheden er indstillet fra 1 til 9 timer. Fjernbetjeningen er forsynet med modellen, fordampningshastigheden er justerbar.

  Auto-off-funktionen slukker for apparatet, når der ikke er vand i tanken. Tre hastigheder er tilladt for udledning af damp i to forskellige retninger. Et keramisk filter til rengøring og et indbygget hygrometer anvendes.

  • Areal: 24 kvadratmeter. m.
  • Støjværdi: 25 dB.
  • Indikator for mængden af ​​vand.
  • Beholderkapacitet: 4,5 l.
  • Størrelse: 23 x 37,7 x 14 cm.
  • Effekt: 30 watt.
  • Vægt: 2 kg.
  • Vandforbrug: 350 ml / time.
  • Fjernbetjeningen af ​​enheden er mulig ved hjælp af fjernbetjeningen.
  • Det optimale forhold mellem værdi og kvalitet.
  • Høj ydeevne.
  • Når der anvendes knapvand, dannes der en hvid belægning på overfladerne.
  • Der er ingen nat driftstilstand for enheden.

  Enheden har enkel kontrol og lavt lydniveau. Ionisering giver frisk luft til rummet. Vi sætter pris på det flotte design, kompakt størrelse på modellen og en rumholdelig tank. Enheden skaber en damp damp på arbejde, i stilhed kan vandmuren høres.

  Der er klager over måling af fugtighedsindbygget hygrometer. Det bemærkes, at når der anvendes flaskevand, dannes der ikke en hvid belægning.

  Bedste naturlige fordampningsluftbefugter

  Electrolux EHAW-9010D / 9015D MINI - Modellen fremstilles i et hvidt og sort kabinet med indbygget hygrostat og elektronisk styring. Naturlig fordampning af væske anvendes. Enheden kræver ikke udskiftelige filtre, de indbyggede mekaniske og antibakterielle filtre er tilstrækkeligt skyllet under vand.

  I den øverste del af sagen bruges baggrundsbelysningen, så dette apparat kan bruges som nattelampe. Når du arbejder i nattilstand, slukker skærmens baggrundsbelysning. Der er en låseknap for at beskytte enheden mod børn og kæledyr.

  Timeren indstiller enhedens varighed fra 1 til 8 timer. Udstyret med ioniseringsfunktion og blæserhastighedskontrol. Enheden er udstyret med et håndtag, det slukker automatisk, når vandet fordampes helt.

  • Areal: 19 kvadratmeter. m.
  • Containerkapacitet: 2,2 liter.
  • Vandforbrug: 200 ml / time.
  • LCD-skærm med baggrundsbelysning.
  • Støjværdi: 35 dB.
  • Størrelse: 33 x 26,5 x 24 centimeter.
  • Vægt: 3,5 kg.
  • Indikator for mængden af ​​vand.
  • Strømforbrug: 15W.

   • Let at vedligeholde.
   • Tipping-resistent design.
  • Lille beholder til vand.
  • Enheden er egnet til små værelser.
  • Lav effekt påvirker effektiviteten af ​​luftrensningsfunktionen.

  Det er en kompakt model, der er nem at rengøre. Enheden fungerer stille, en solid konstruktion af højkvalitets montering. Det er ikke nødvendigt at købe ekstra forbrugsstoffer, filteret vaskes med rindende vand.

  Fugtighedsfunktionen virker godt, men på grund af den lave effekt af enheden virker luftrensningsfunktionen ikke. Hygrometern viser tre niveauer af fugtighed - lav, normal, høj - i stedet for digitale værdier. Der er klager over nøjagtigheden af ​​at måle fugtighedsniveauet ved hjælp af det indbyggede hygrometer.

  Bedste luftbefugter til batteri

  Keramisk befugter "Relief" - er et sæt tanke, der er ophængt fra radiatoren med specielle kroge. Tanken er fyldt med vand, som opvarmes af en varm radiator.

  Som et resultat damper vand fra tanke og fugtner rummet. Dette design er velegnet til brug i den kolde årstid. I vandet er det muligt at tilføje æteriske olier til aromaterapi.

  • Beholderkapacitet: 1 liter.
  • Størrelse: 10 x 20 x 5 cm.
  • Vægt: 0,41 kg.

  • Spiser ikke elektricitet.
  • Kompakt og letvægts.
  • Sikker at bruge.
  • Du kan bruge vand af enhver kvalitet.
  • Budget enhed.
  • Enheden er kun effektiv i et lille rum.
  • Det vil ikke være muligt at bruge enheden uden for varmesæsonen.
  • Ingen luftfugtighedskontrol.

  Designet af denne luftfugter passer godt ind i interiøret. Af og til er det nødvendigt at tilføje vand, men det er mere effektivt at bruge det på flade radiatorer. En sådan model ses som et økonomisk fordelagtigt erhvervelse, der ikke behøver kompleks pleje. Beholderen behøver ikke fjernes fra batteriet, du kan tilføje vand direkte til webstedet.

  Den bedste luftbefugter til børn

  B.Well WH-200 - Ultralyd luftfugter med mekanisk styring og design i form af et legetøj. Enheden arbejder 18 timer på en tank uden at fylde vandet op. Tanken er udstyret med et håndtag til bevægelse.

  Kontrol af fordampningsintensiteten er tilvejebragt. Hvis der ikke er vand i beholderen, slukker aggregatet automatisk. Enheden er udstyret med et arbejdslampe.

  • Rummets rum: 50 cu. m.
  • Beholderkapacitet: 2 liter.
  • Vandforbrug: 120 ml / time.
  • Vægt: 1,62 kg.
  • Størrelse: 19 x 24 x 26 cm.

  • Specielt designet til børnenes værelse design.
  • Reduceret støjniveau.
  • Budget model.
  • Ingen forbrugsstoffer er påkrævet.
  • Enkel brug.
  • Der er ingen indbygget hygrometer.
  • Der er ingen andre funktioner end grundlæggende befugtning.
  • Lille beholder til vand.
  • Lav produktivitet af enheden.

  Enheden fungerer meget stille, dampen er cool, barnet kan ikke blive brændt. Behageligt design er ligesom børn. Enheden er nem at rengøre og bruge. Den er stabil, udstyret med en nyttig auto-shutdown funktion.

  Når der arbejdes med maksimal effekt omkring enheden, afregner fugtigheden. Enheden udgør ikke en hvid belægning på overfladerne, men ledningen er kort.

  Bedste stille luftbefugter

  Panasonic F-VXH50 - modellen bruger princippet om naturlig fugtning og forbedret 3D-cirkulation af luft i rummet. Producenten giver 10 år for filterets levetid.

  Der er en lyssensor og barnelås. Tre niveauer af energiforbrug er udviklet, tre tilstande med forskellige støjniveauer: 18, 29 og 51 dB. Apparatet slukker automatisk, når der ikke er vand, og apparatet tiltes.

  Der er et system med specialudviklede komposit-, fugtigheds- og deodoriseringsfiltre og et kraftigt luftindtagssystem med to fans. Filtrene rengøres med en støvsuger eller børste.

  Enheden fås i tre farver: sølv, sort og hvid. Standard driftstilstand suppleres med økonomisk, natlig og røgfri behandling. Ionisering udføres af en specielt udviklet teknologi med anti-allergifremkaldende virkning.

  • Areal: 40 kvadratmeter. m.
  • Kraft: 6-45 tirs.
  • Støjværdi: 18-51 dB.
  • Containerkapacitet: 2,3 liter.
  • Vandforbrug: 500 ml / time.
  • Fugtindikator.
  • Størrelse: 56 x 36 x 24 cm.
  • Filterændringsindikatoren.
  • Indikator for luftrensning.
  • Vægt: 8,6 kg.

  • Nedsat lydniveau, når nattilstand er aktiveret.
  • Enkel vedligeholdelse af enheden.
  • Effektivt fjerner duften af ​​tobak, mad og parfume.
  • High performance modeller.
  • Store dimensioner af enheden.
  • Høj pris.
  • Højt vandforbrug.
  • Lille beholder til vand.

  Enheden betragtes af ejerne som meget stille, det er næsten lydløst, når du indstiller nattilstanden. Stabil fugter luften og fjerner lugt. Hovedindikatorerne på kontrolpanelet går ud i mørket.

  Enheden er velegnet til allergikere og mennesker der lever med kæledyr. Kvaliteten af ​​enhedsenheden er noteret, men de høje omkostninger ved komponenter. Lille beholder til vand, det er ofte nødvendigt at fylde tanken.

  Den bedste luftbefugter uden udskiftelige elementer

  Venta LW25 - Enheden virker ved forkølelse, fugtning af luften og rensning af den under løb gennem vandet i tanken uden brug af udskiftelige filtre. Støvpartikler sætter sig i enheden, rent vand fordamper.

  Enheden er udstyret med et digitalt termohygrometer, som viser lufttemperaturen og fugtigheden. Vand af enhver kvalitet er egnet til tanken, det er muligt at anvende aromatisering.

  Modellen fremstilles i hvid og sort sag til tre størrelser af værelser. Der er tre driftsformer med forskellige lydniveauer. Til antibakteriel beskyttelse af vand tilsættes et særligt middel, som købes separat fra producenten.

  • Areal: op til 40 kvadratmeter. m.
  • Beholderkapacitet: 7 liter.
  • Indikator for enhedens funktion.
  • Effekt: 3-8W.
  • Indikator for mængden af ​​vand.
  • Vægt: 3,8 kg.
  • Støjværdi: 24-44 dB.
  • Størrelse: 30 x 30 x 33 cm.

  • På grund af den enkle teknologi og manglen på reservedele garanterer producenten driften af ​​enheden i 10 år.
  • Med naturlig fordampning vil der ikke være for stor fugt i rummet.
  • Meget lavt strømforbrug.
  • Kræver brug af hygiejne tilsætningsstoffer for at undgå blomstring af vand og reproduktion af bakterier.
  • Høje omkostninger ved enheden.

  En pålidelig og uhøjtidelig enhed med et simpelt design. I varmt vejr køler det luften i rummet, når du bruger køligt vand. Enheden fungerer stille i nattilstand, men det kan virke støjende, når den bruges i basisfunktionen.

  Det passer godt med opgaverne til befugtning og rensning af luft. Enheden er nem at vedligeholde, dele vaskes i en opvaskemaskine.

  Bedste ikke-hvide luftbefugter

  Philips HU5931 - modellen er placeret som en "luftvask" med fire befugtningsmetoder. Tre-trins antibakterielle patron forhindrer spredning af bakterier. Enheden styrer renheden af ​​luft, fjerner støvpartikler.

  Timeren er sat op til 12 timer. Partikler af vanddamp forårsager ikke hvide aflejringer og dannelse af vandspots. Der er en funktion til at blokere enheden fra børn og 5 tilstande af blæserhastighed.

  Automatisk ændring af blæserhastigheden sker, når det programmerede fugtighedsniveau er indstillet. Når filteret bliver snavset, slukker apparatet automatisk. LED indikatoren slukker om natten.

  • Areal: op til 82 kvadratmeter. m.
  • Vandforbrug: 600 ml / time.
  • Beholderkapacitet: 4 liter.
  • LCD-skærm med luftrensningssensor.
  • Støjværdi: 32-58 dB.
  • Effekt: 6-16 watt.
  • Indikator for manglende vand.
  • Indikator for filterforurening.
  • Størrelse: 46 x 45 x 28 cm.
  • Vægt: 8,8 kg.

  • Kombination af opgaverne til rengøring og befugtning af indendørs luft.
  • Enkel kontrol.
  • Enkel rengøring af enheden.
  • Høj ydeevne.
  • Store dimensioner af enheden.
  • Høj pris.
  • Højt vandforbrug.

  Enheden stabiliserer uafhængigt fugtigheden på det krævede niveau. Kvaliteten af ​​produktet er noteret. Ved maksimal funktion virker det højt, men ved et lavt lydniveau kan du sove, displayets baggrundsbelysning slukker.

  Kontrolpanelet er intuitivt. Enheden renser luften i rummet fra pollen og støv med samtidig fugtning, hvilket eliminerer statisk elektricitet i luften. Efter brug mærkes frisk luft.

  Velegnet til allergikere og personer der har kæledyr. Filtre er nemme at rengøre og ændre, men forbrugsstoffer er dyre.

  Hvilken luftbefugter er bedst at købe

  Når du køber en befugter, skal du bestemme den ønskede størrelse og ydeevne, idet du fokuserer på størrelsen af ​​det rum, hvor enheden skal placeres.

  Små apparater er nyttige til befugtning i rum op til 30 kvadratmeter. m. Normalt er disse budgetmodeller, såsom ultralyd B.Well WH-200 eller keramisk "Relief" til radiatoren, men et lille volumen kræver hyppig påfyldning med vand.

  Luftfugtningsmidler af mellemstørrelse, som Venta LW25, passer til et værelse fra 30 til 45 kvadratmeter. For lokaler fra 45 til 90 kvadratmeter. m. Store modeller som Philips HU5931 er påkrævet. For værelser over 90 kvadratmeter. m. Der kræves industrielle befugtere.

  Befugtningsmidler varm damp, såsom Boneco Air-O-Swiss S450 vand bragt i kog, og derefter slippe den dannede damp, efter at reducere dens temperatur. Vandfordampningsapparater med naturlig fordampning, for eksempel Boneco U201 eller Electrolux EHAW-9010D / 9015D MINI, fugte et stort område, de er billigere og lettere at bruge, men mere støjende og kræver en grundig udrensning.

  Fugtighedsbevarende midler Betjeningsprincip ultralyd, såsom Stadler Form Jack J-020/021, støjsvage fordi vibrerende struktur anvendes i stedet for konventionel sprøjte fan, der er tilvejebragt ved vandfordampningsapparater.

  Modeller med et hygrometer, for eksempel Boneco W2055DR, slukker, når fugtigheden når den ønskede værdi. Indbygget hygrostat, som Panasonic F-VXH50, giver dig mulighed for at opretholde den specificerede fugtighed i lang tid.

  Elskere af avancerede funktioner bør overveje fugtighedscreme med smag (Ballu UHB-400), med en ionizer (Polaris PUH 4545 Wave) eller model, der virker ved princippet om "alt i én" som NeoClima NCC-868.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 − = 8