30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

TV-ledningsenhed

Samsung LED-tv - funktioner på enheden

Tv'et er blevet til en af ​​de ting, der traditionelt er blevet en del af livet og interiøret i en moderne mans lejlighed. Derfor skal valget af videoudstyr vejes og overvejes. Tilgang til spørgsmålet er fra forskellige sider. For eksempel skal du tage højde for området i lejligheden, dine præferencer i teknologien for produktionsudstyr, dets priskategori. Til alle dine ønsker blev taget i betragtning og lykkeligt kombineret i en model, er det værd at vælge produkter fra et velkendt firma, for eksempel Samsung LED TV, hvis kvalitet opfylder høje standarder. I dagens hjemmemarked er 98% af produkterne fra dette firma.

Først og fremmest et par ord om LED-teknologi. Disse LCD-tv er udstyret med en mere økonomisk og praktisk LED-baggrundsbelysning. Udtrykket blev introduceret af Samsung Electronics. Virksomheden producerer husholdnings-, lyd- og videoudstyr. Det er verdensberømt og har tjent kundernes tillid. Tv'erne produceret af hende skelnes af højkvalitets lyd og billede. De ser stilfulde ud og har den længste garanti.

LED-baggrundsbelysning, som har et Samsung LED-tv, giver dig mulighed for at forbedre billedets kvalitet. Forøger kontrast, lysstyrke, klarhed og farvegengivelse. Baggrundsbelysningen er jævnt fordelt, hvilket er meget vigtigt, for eksempel når man ser scener med dårlig belysning og lav kontrast. Sammenlignet med LCD-tv skabt ved hjælp af CCFL LCD-teknologi, er LED-teknologien mere økonomisk. Det gør det muligt for tv'et at arbejde i lang tid uden at miste dets egenskaber. Dette reducerer strømforbruget. Disse funktioner er Samsung TV.

LED-LED belysning giver dig mulighed for at producere mere tynde paneler og reducere deres vægt. Den flydende krystal skærm består af flere lag, som omfatter baggrundsbelysning lamper, farvefiltre, flydende krystaller. Afhængigt af hvilken spænding der påføres krystallerne åbner de lyset igennem dem. Den mindste rolle spilles af baggrundsbelysningen, som lyser LCD-cellerne, hvilket resulterer i et billede på tv-skærmen.

Til de plus, som LED-tv'et har, tilføjer Samsung Electronics et højt kontrastbillede. Denne effekt opnås på grund af lysstyrken på lysdioderne. Mega Dynamic Contrast-teknologi gennemgår digital signalbehandling, så billedet er særligt klart, selv i billedets skumringszoner. Et ultraklart panellys med flere lag passerer fra skærmens indre, mens det ikke afspejler det udefra. Så den bedste kontrast og lysstyrke opnås.

For utvivlsomme fordele, som besidder LED-tv Samsung, er det muligt at tildele dets rentabilitet. Det forbruger el fyrre procent mindre end konventionelle flydende krystal enheder. Derudover opfylder videoproduktet fra virksomheden "Samsung" de høje krav til miljøstandarder.

Vælg Samsung LED TV er også fordi producenten bruger innovative teknologier til fremstilling af videoudstyr. Således er billedet helt klart og lyst på skærmen, surround sound. Køberne er helt tilfredse med det valgte valg og rådgiver tv'et fra denne producent til deres bekendte.

Hvad er forskellen mellem LED-tv og alle andre?

Blandt de nyeste innovationer kan vi skelne LED-tv'er. En lyd sætning blinker ofte i pressen, på tv, på radioen. Hvad er det her? En ny model, mærke? Flydende krystaller, plasma eller en slags utrolig tredje teknologi? En masse rygter hjælper ikke med at afklare situationen. Tværtimod kan argumenterne fra folk, der er langt fra teknologien, helt forveksle situationen. Ikke desto mindre behøver almindelige tv-købere pålidelige og højkvalitetsoplysninger om dette problem. Lad os finde ud af de vigtigste egenskaber LED-tv'er.

Teknisk enhed LED TV

Tv-apparater baseret på LED-teknologi er først og fremmest LCD-skærme udstyret med yderligere LED-baggrundsbelysning. De oprindelige bogstaver i det engelske navn af lysdioder - lysemitterende diode - gav navnet på denne serie tv-apparater.

Den første LED-model blev demonstreret af Samsung i 2007. Det var et TV LN-T4681F. Og to år senere blev prøver af denne teknologi præsenteret på telemarkedet af mange producenter. Hvad er nyt foreslået af udviklere i sammenligning med konventionelle LCD-tv'er?

For de "almindelige" LCD-tv'er med fremkomsten af ​​nyheder, blev navnet LCD blevet fikset. For at belyse skærmen i LCD-modeller anvendes CCFL-lamper - med en kold katode. Således er den største forskel mellem LED'erne fra LCD'en - i de lamper, der bruges til at belyse flydende krystalmatrixen, den samme for begge versioner.

Afhængig af LED'ernes placering skelner LED'erne mellem side- og matrixbelysning.

lateral, i sin rene form er kun placeret på venstre og højre kant af skærmen på små tv-apparater. Når størrelsen på tv-skærmens diagonale øges, tilføjes den øverste og nederste baggrunds-serie. Arrangementet af belysningen i rækker introducerer sine egne korrektioner i fremhævningen af ​​store skærme. For dem blev en opfindsom tapping af lysdioder til midten lavet for at undgå at mørkere den centrale del i forhold til kanterne.

matrix Belysningen er organiseret under hele overfladen af ​​skærmen. Dette giver dig mulighed for jævnt at fremhæve hele skærmen. De taler om en matrix af lysdioder af forskellige farver, der ligger lige bag scattereren. Nogle gange benytter udtrykket "RGB-baggrundsbelysning" i stedet for "matrix". Skærmdesignet tykker på størrelsen af ​​et helt lag med røde, blå og grønne dioder. Flerfarvet baggrundsbelysning gør det muligt at formidle den farvestrålende mætning af billedet ved at tænde dioderne svarende til tonen i de enkelte sektioner af farvebilledet. Teknisk giver denne løsning en meget højere kvalitet af farvegengivelse, der opnår høj kontrast. Det er nok at slukke for baggrundslyset på et bestemt område, og seeren får den perfekte sorte farve. Et vidunderligt billede - plus et matrix-tv. Ulempen er et øget strømforbrug og en tykkere skærm sammenlignet med modeller med sidelys.

Høje dynamiske kontrasthastigheder giver LED-tv'er et palme i forhold til plasma- og LCD-modeller. Betydende overlegenhed er tilvejebragt af designfunktionerne i organisationen af ​​belysning. LED-tv'er har evnen til at ændre lysstyrken af ​​en bestemt del af skærmen. Modeller med CCFL lamper kan også dempe gløden af ​​en enkelt lampe, når den dynamiske kontrast udløses. Men funktionen af ​​hver CCFL-lampe er at belyse hele skærmens kant. Derfor er det ikke muligt at opnå effekten af ​​mørkere et enkelt afsnit af billedet.

En anden ubestridelig fordel ved LED-modeller er deres venlighed for miljøet. Hvis lygterne på LCD-tv indeholder kviksølv, hvilket kræver en særlig metode til bortskaffelse, så er dette element fraværende i LED'erne. LED-baggrundslysets levetid er meget højere end en lampe.

Strukturelt er LED-tv'er mere elegante: Der er modeller med en tykkelse på 2,5 cm, hvilket gør dem i stand til at blive indlejret i ethvert interiør.

Det er ikke nødvendigt at tale om nogen alvorlig teknologisk revolution i produktionen af ​​tv-apparater. Imidlertid forbedrede brugen af ​​LED-elementer billedegenskaberne. Vi kan sikkert forudsige, at LED-tv'er i nogen tid vil være kvalitetsstandarder.

Et kort overblik over de bedste 3D-tv'er, der blev præsenteret på CES i Las Vegas i 2013.

Mini-anmeldelse af nye 3D-medieafspillere Dune HD.

Hvis du bliver plaget af smertefulde tvivl om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at købe et 3D-tv, så vil det være nyttigt for dig at lære et par ting.

Uafhængigt reparere LED-baggrundsbelysning på LG TV

Uden sådan baggrundsbelysning kan intet flydende krystal-tv fungere korrekt, uanset dets mærke. Vi vil fortælle dig, hvordan du reparerer LED TV-baggrundsbelysning derhjemme ved hjælp af Lg-enheden som et eksempel, og hvad du skal bruge til dette.

Hvordan kan jeg se, om baggrundsbelysningen er brudt? Antag at problemet med LCD-tv'et er: det tændes fra fjernbetjeningen, men skærmen lyser ikke (hvis dit tv ikke tændes selv fra fjernbetjeningen - læs om de mulige måder at genanimere fjernbetjeningen på). Når displayet er rettet lys fra en lommelygte (dvs. tvungen belysning udføres), vises billedet. Bedømmelse - Isdriveren eller lignende baggrundsbelysning virker ikke, måske på grund af det faktum, at specielle linjer med loddede LED'er er brændt ud. Det er nødvendigt at demontere tv'et og visuelt inspicere detaljerne i fejlfinding.

OBS venligst! For at åbne LCD TV er det kun muligt, hvis du har kompetencer til at arbejde med komplekse enheder og en lille oplevelse, ellers er det bedre at ikke tage risici.

Fjern bagdækslet ethvert tv-mærke LG - det er ikke svært, bare gør det helt pænt og uden hast: Løs benene på stativet og skru skruen rundt om produktets omkreds. Hvis låget ikke fjernes - så er der en låsebolt, tving ikke den, du skal finde den og skru den af.

Efter fjernelse af bagdækslet skal du kontrollere udgangsspændingen.

Hvis det er normalt, kontrollerer vi is baggrundsbelysning spænding selve skærmen. Dens værdi er kun 100V, hvilket indikerer en fejl i LCD-tv'ets baggrundsbelysning.

I sådanne tv'er anvendes et specielt LED-lys kit med linser som en baggrundsbelyst is, som er installeret over hele skærmen for at give klar belysning. For at komme til dem, og for at reparere LG TV'ets baggrundsbelysning skal du først fjerne matrixen.

Tv'et har tre hovedkort - hoved, T-con og strømforsyning, de er alle tydeligt synlige på billedet.

Fjernelse og demontering af matrixen med egne hænder - arbejdet er meget omhyggeligt, en skødesløs bevægelse, og du kan købe en ny telly, så det er bedre ikke at tage erfaring med reparationer. Specialister skelner mellem sådanne grundlæggende øjeblikke ved demontering af matrixen:

 • det er nødvendigt at forberede et arbejdssted og to tabeller, hvor man kan lægge matricer og spredningsfilm;
 • Før du begynder dette arbejde, skal du vaske dine hænder grundigt for at undgå, at du ved et uheld forlader spor af beskidte fingre på filtre og matrixen selv - dette kan beskadige billedets kvalitet bagefter;
 • der skal lægges særlig vægt på dekoderne - en unøjagtig bevægelse kan føre til en pause i løkken.

Den efterfølgende demontering udføres i flere faser.

 1. T-con bord Det er let at fjerne, når du har afbrudt løkkerne, og løsner bolten mellem dem.

 • Det er på tide at fjerne TV frontramme - Skru boltene af fastgørelse på alle konturer, vi lægger et produkt på en bagdæksel, og vi fjerner en ramme.

  Nu begynder den øjeblikkelige reparation af TV'ets ledede baggrundsbelysning: for dette skal du snappe alle låse omhyggeligt på konturen, fjerne plastrammen og fjerne spredningsfilmene for at åbne LED'erne.

  Forskellige modeller af LG TV vil indstille baggrundslyset is: til LG 32LN541U - det er tre rækker af lysdioder 7, og til LG 32LB582V - tre 6 stykker.

  I alle fjernsyn, hvor der anvendes en sådan baggrundsbelysning, er LED'erne forbundet i serie, så hvis en af ​​dem brænder ud, stopper hele systemet. Hvis defekt LED driver, er ingen spænding leveres til hele systemet, og når en af ​​LED'erne blæses, spændingen går, men alle bestræbelser forgæves at tænde enheden systemet: Giv mindst 200 volt åbent kredsløb.

  Som det kan ses af fotografiet, baggrundsbelysningen 18 indbefatter LED'er målinger ved tomgangsspænding var 140 V, dvs. for hver udgjorde 7,8 V. Når vi tager højde for spændingsfaldet over hver lægte og den samlede belastning, outputtet er som følger: i den anvendte model LED'er på 6 V.

  Find en udbrændt LED er ikke let: Hvis der ikke er brænding i monteringsstedet, skal du kontrollere hvert element separat.

  Udskiftning af baggrundsbelysningen på TV Lg kan medføre visse problemer. Antag, at der ifølge resultaterne af inspektionen blev påvist flere defekte LED'er. Køb en udskiftningsbjælke er ret svært - i servicecentrene leveres disse dele ikke, du kan bestille dem på producentens hjemmeside, men det er langt og meget dyrt. Derfor er der kun én vej - udskift individuelle dioder, selv om det ikke bliver nemt at finde dem på radioremarkedet. Eksperter siger, at du kan købe allerede loddet, men serviceable, efter en lang søgning, nøjagtigt disse blev købt.

  Brugere skal være opmærksomme på at alle stængerne limes ved hjælp af dobbeltsidet scotch tape, derfor er det nødvendigt at opvarme dem med en speciel blæser, så båndet vil bevæge sig væk. For at gøre dette er stangen fastgjort i holderen og opvarmet nedenunder med en hårtørrer, tin smelter og den defekte del fjernes. Loddet skal være nøjagtig den samme metode, for ikke at beskadige LED'en.

  Vigtigt! Alle linser i fabrikken er fastgjort med en forbindelse, så når du fjerner dem, skal du handle meget omhyggeligt, og hver skal derefter indstilles til den oprindelige placering for ikke at forstyrre det oprindelige fokus.

  En anden nuance: Du kan få LED'erne, som har en minuspude lidt større end plusen, så du skal skære kontaktstedet til loddemidlet. Sådan ser det loddede LED ud:

  At malingen er beskadiget, er ikke et problem. På samme måde loddemetal andre LED'er, og linser limes på superlim. Og dette er en repareret visning af belysningspanelet samlet og klar til videre drift:

  Som vi ser i praksis er der i reparation af LED-baggrundsbelysningen af ​​LG TV-matrixen mange specifikke nuancer, og uden at kende dem er det umuligt at opnå et positivt resultat.

  Når reparationen af ​​LED-systemet af LG-mærke-tv'erne blev udført helt, skal du slutte spændingen til stængerne, inden du laver den endelige samling. Kontroller lyset af alle lysdioder. Hvis alting er fint, samler vi tv'et, udfører alle operationer konsekvent og med forsigtighed som i tilfælde af demontering.

  Efter slutningen er lysstyrken af ​​baggrundslyset bedst ikke at blive udført til et maksimum, men at være begrænset til 75%. Med denne funktion virker lysdioderne i normal tilstand, og ifølge eksperter vil det vare meget længere.

  Installer fjernsynet på dets oprindelige sted, tilslut det til netværket og nyd kvaliteten: Hvis ingen steder på skærmen er fremmede steder af lys eller mørk farve, blev reparationen udført korrekt med alle anbefalinger. Og du kan få mest muligt ud af dit tv ved at lære at konfigurere digitale kanaler på dit LG TV korrekt.

  Vurdering af de bedste tv i 2017, fordele og ulemper ved optimale modeller. Sammenligning af priser, beskrivelse af funktioner og tekniske egenskaber ved tv'er af forskellige mærker.

  Godt gjort. Godt viste og fortalte. Kun der er et spørgsmål. Hvis et par (for eksempel) af LED'er blev brændt og udskiftet, hvor lang tid vil de resterende gamle LED'er vare? Jeg vil gerne modtage en ekspert svar på spørgsmålet.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 5 = 2