30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Tulle i stuen i en moderne stil foto

Valg af moderne gardiner i stuen - Nyheder og tendenser i 2017

Uanset hvor banal det lyder, er stuen faktisk ansigtet på næsten ethvert hus. Selvfølgelig er det i stuen man tilbringer det meste af tiden her, vil vi gerne invitere familie og venner, og nogle gange venner og endda komplet fremmede, der af den ene eller anden grund er kommet til at besøge. Det er dog ikke altid muligt at lave reparationer i stuen, selvom designerne stærkt anbefaler at interiøret opdateres mindst en gang om et par år. Men at ødelægge væggen, eller endda lim tapet til at opgradere atmosfæren i huset er ikke nødvendig, især hvis vægge og loft i en relativ måde, og møblerne ikke behøver at taljen eller andre reparationer, det vil være nok bare at udskifte tekstiler i rummet, og hun lyste med nye maler og vil give et helt andet indtryk end tidligere. Gardiner i stuen, foto 2017 nye emner, som du kan se nedenfor, er også omfattet af modetrends, der vil være vigtigt for dem, der altid har ønsket at bo i tendensen.

Smuk og Moderne gardiner til stuen: Foto-nyheder 2017 året

Det er klart, at tekstilerne til stuen - det er ekstremt vigtigt, og at nævne det specifikke stof, tekstur, form eller endda stof, som vinder popularitet i 2017 specifikt slet ikke. Mode er ustabil nok, fordi du kun kan tale om de stilarter, typer og former for gardiner, som vil være relevante i dette år, og det er interessant, at næsten alle nye, som nogen sagde noget intelligent, godt glemt gammel.

Det er nødvendigt at vide, at tendensen til enkelhed og funktionalitet fortsætter med at stige i modetrendsne i det moderne interiør i 2017. Derfor er det bedre at vælge noget mere roligt og velkendt end pompøse lambrequins, fantastiske flæser, frynser eller massive børster lavet af guldtråde på en scarlet baggrund. Al denne luksus er allerede forbi, og det er værd at overlade det til den småborgerlige, der forblev i det sidste århundrede. Det enklere og mere minimalistiske design, jo bedre, selvfølgelig, hvis det ikke er en stue i et fast ejendomslokal, hvor der virkelig er et sted at vende om.

Specielt skarpsmarte trends og trends med moderne mode til gardiner

En stor økonomisk krise giver et kendetegn på alle aspekter af vores liv, fordi mode også gradvist bliver mere demokratisk, og valgvalg bliver i stigende grad simplistisk. Lad os ikke omgå de muligheder, som skæbnen selv kaster på os, så lad os forstå hvad der er.

 • Dybe, saftige farver var i mode og sidste sæson. På samme måde vil de i fremtiden ikke miste deres popularitet. Og specielle arrangementer skal vises til vinfarver, for eksempel bordeaux og så videre, da det vil bogstaveligt talt ramme sæsonen.
 • I mere end et år har trendy designere overset multi-layered gardin muligheder, men i dag kommer mode tilbage til dem. I dette kan du nemt være sikker på, hvis du åbner et hvilket som helst af de nye kataloger, og der er endda sådan en god slags dodger der.
 • Designere i dag foretrækker klare og forståelige tegninger på gardiner, vil endda udskrive, hvis alt ser naturligt ud. Det kan være hele billeder, det vigtigste er, at de er realistiske, landskaber, billeder af dyr og bizarre billeder af forskellige planter vil gøre.
 • Moderne interiør er helt acceptabelt, og selv bifalder tilstedeværelsen af ​​tofarve muligheder. Desuden, ud over de sædvanlige klassikere (sort og hvid, rød og hvid, sort og rød), du kan nu vælge andre muligheder (grå og pink, orange og citron, smaragd-grøn og blå-blå, og så videre).
 • Stilfuld gardiner til stuen, foto-nyheder i 2017 kan ses under eller over artiklen kan også involvere buede linjer, kurver, som kan være så simpelt trukket på tekstilstof og lavet med hjælp fra indretning. Det vigtigste her er ikke at overdrive det, fordi overdrevne bøjninger kan være trættende for øjnene.
 • Fairy dyr i form af smukke og lyse udskrifter - bogstaveligt talt en chip af den nye sæson. Sådanne gardiner, for eksempel med enhjørninger eller griffiner, vil appellere til børn, og ikke kun.

Gardiner i stuen foto 2017: moderne og klassisk. Forstå stilarterne

Indledningsvis kan hver person, hvis han ikke er en professionel designer, gå tabt blandt de simpelthen enorme udvalg af gardiner, der tilbydes af det moderne marked. Dette er dog kun ved første øjekast, og hvis en person ikke er helt uden smag, så er det værd at starte med et generelt design af lejligheden, og det kommer allerede fra udvælgelsen af ​​egnede tekstiler.

Moderne design giver mulighed for en blanding af forskellige stilarter og retninger. Du bør dog ikke kombinere uoverensstemmende, og persiennerne til et pompøst rum med stucco og tung guldkroner passer ikke. Imidlertid vil japanske gardiner være lige i det indre af minimalisme eller enkle klassikere. Hvis oplevelsen ikke er nok, kan du henvende sig til en professionel, selv om den kan gøre i en ryddelig sum.

De mest populære stilarter, som altid er relevante og populære, og i 2017 er der også en rolig klassisk, ultramodern højteknologi samt en voksende østlig stil. Det handler om disse tre muligheder for at dekorere stuen med tekstiler, og det vil være en tale, der gør det så klart som muligt, hvordan og hvad der bedst gøres.

Design gardiner til stuen: foto, nyheder 2017 i den klassiske stil

Det er helt klart, at så vidt det ikke ville være modstandsdygtigt overfor de klassiske deformationer i interiøret, kan de samme elementer ændre sig betydeligt over tid. Hovedlinjen forbliver selvfølgelig stabil, men indretningen, farveopløsningerne og andre elementer kan afvige selv fra det vi så i sidste sæson. Det klassiske interiør kan let draperes med følgende materialer, der ikke bryder ud af den generelle stil:

 • Blød og smuk plys.
 • Utrolig rig og smuk fløjl eller velour.
 • Naturlig bomuld, som aldrig kommer ud af mode.

Det er værd at forstå, at klassikeren i sig selv antager en meget moderat dekorativ finish, og indrømmer også de mønstre og tegninger af den geometriske plan. På bekostning af farve løsninger, lambrequins, beslaglæggelser og andre ting, i klassikerne er dette tilladt og endog ønskeligt, dog meget afhængig af størrelsen på selve rummet. Tunge, flydende gardiner med massiv sammenvinding og besværlig indretning passer ikke til den almindelige lejlighed i "Khrusjtjov".

Det bedste gardiner i stuen foto 2017: moderne gardiner i højteknologisk stil

Hvis du begynder at tale om den ultra-moderne high-tech stil, med alle dens charme, såsom skinnende metalelementer, glas, plast og keramik, den mest progressive for tiden sagen til at skabe en mindeværdig gardiner kan kaldes innovative stof black-out. Den har en unik uigennemsigtighed, som det faktisk er højt værdsat af designere fra forskellige lande. Og i sammensætningen af ​​dette stof er der tre hovedkomponenter, herunder også akrylskum og andre komponenter.

Det er værd at sige, at højteknologi er beslægtet med minimalisme, derfor kan elementerne i indretningen i dem ikke kun være ens, men endda helt ens. Dette gælder også for en række smykketyper, møbler, samt tekstiler, det vil sige gardiner, gardiner, gardiner og andre ting. Og højteknologiske såvel som minimalisme er perfekt kombineret med romersk, fransk, samt østrigske gardiner, som ikke er overbelastet med ekstra indretning.

Blandt andet passer perfekt til indretningen af ​​højteknologiske eller minimalistiske persienner eller endda persienner. Vi skal huske, at de brogede farver, lyse farver og prangende prints for denne type stil ikke passer, selv med et stærkt ønske, hvis du arbejder hårdt, kan du vælge farven på gardinerne og syre i tonen i minimalistisk stue.

smuk Gardiner til stuen: Foto-design af 2017 i orientalsk stil

Selv børnene forstår, at østet, som den velkendte helt i en af ​​de episke sovjetiske film sagde, er sagen om subtil og orientalsk stil spredt mere og mere til Vesten. Men de østlige motiver manifesteres på forskellige måder. For eksempel, mange som den japanske moderate stil, som også er karakteriseret ved minimalisme og lige så asketik. Desuden japanske gardiner, der vil være populær i 2017, er en direkte internettet uden folder og samlinger, hvortil de øverste og nederste strimler fastgjort stramt, oftest lavet af træ, såsom bambus pinde. Sådanne gardiner skifter simpelthen til side, når det er nødvendigt, så corniceen for dem skal være bred nok til dette.

Og multilayered her er velkommen, som mere i enhver anden stil. Forskellige rektangulære klæder, fra forskellige stoffer, forskellig i tekstur og størrelse, skiftende og flytende i en gratis ordre - ideel til at dekorere stuen i orientalsk stil. På bekostning af farve - så er valget dit, det vigtigste er, at det overordnede design ikke brydes, men ellers skal du inkludere fantasi og gøre det som du vil. Fremragende mulighed vil være et lyst mønster i vegetativ stil, kirsebærgrene med blomster på en grå eller et andet pastellkig er også bare fantastisk.

Gardiner og tulle til stuen foto 2017: moderne designere giver nyttige råd

Så vi kan sige, at i de nye årstider i 2017 vil alle de samme stilarter og tendenser være populære, dog i en ny fortolkning. Husk at huske på, at gardiner, gardiner, samt tyll med et minimum af dikkedarer og "bloat" bliver mere populære. Overdreven luksus ser utroligt ud, og kombinationen af ​​en lille stue med pompøse brocade gardiner og guldbroderier vil i det mindste være smagløst og latterligt. Du kan stole på din egen smag og dermed spare et meget ryddeligt beløb, og du kan vende sig til en rigtig professionel, og som følge heraf får du en rigtig god mulighed for at dekorere interiøret med gardiner og måske flere muligheder at vælge imellem.

 • Meget fashionabelt i 2017, formodentlig romerske gardiner, dekoreret med orientalske ornamenter eller endda fotoudskrivning. Kinesiske eller japanske hieroglyffer er også i en tendens, vigtigst af alt, lærer de pålideligt, at de angiver sådanne begreber som fx glæde, velstand, succes, held og sundhed og så videre.
 • Hvis du foretrækker monokrome gardiner eller tofarvede gardiner, skal du tænke på størrelsen af ​​rummet og dets belysning. Jo mindre stuen er, jo lysere er tonen bedre at vælge.
 • Hvis vinduerne vender mod syd eller østsiden, skal du sørge for den nødvendige isolering, for i morgen holder solen op med at sove. Det vil sige, stof til gardiner er bedre at vælge en tæt og cornices med bøjede kanter.
 • Alle de samme gardiner er populære, til indretning af vinduer og døråbninger. Som et gardin kan man handle og tule og guipure og enhver anden gennemskinnelig klud.
 • Det er ikke nødvendigt, at gardinerne eller tylen var lange, i gulvet, kan du gøre dem korte. For eksempel kan du kun drage vinduet til vindueskarmet, eller til midten af ​​åbningen.
 • Udsmykning af deres persienner, det er værd at tænke på, at de ikke passer til alle stilarter.
 • Gardiner sort bør samle op, hvis væggene er malet i hvid eller rød farve, og selv da, kun hvis den levende område er stort nok, og lofterne er af større højde end standard to og en halv meter. Ellers Værelset, selv om der er en sne-hvide gardiner, vil svare til krypten.

Til sidst vil jeg tilføje, at de mest originale gardiner selvfølgelig ikke kan købes i næsten enhver butik, men de kan syes til ordre. Selvfølgelig vil det koste lidt mere, men dette design er det muligt, mere behøver ikke at se andre steder. Men selvfølgelig vælger kun ejeren af ​​lejligheden, så indbefattet fantasi i fuld kapacitet og fremad, dekorere din stue alene.

Vælg en tyll til stuen: 50 moderne design ideer

En lys translucent tyll er en win-win mulighed for at dekorere vinduesåbninger til en stue af enhver størrelse og design. Han er hængt ud på vinduet som uafhængige gardiner, kombineret med andre gardiner, lambrequins, draperet, dekoreret med gardintilbehør, broderi og blonder. Vi foreslår, at du gør dig bekendt med moderne ideer til at dekorere tyllen i stuen.

Det ser ud til, at alle mulighederne for tule allerede er kendt, men designere konstant kommer op med nye varianter af at bruge det som en vinduesindretning. Lad os se nærmere på, hvilke nyheder de tilbyder i 2017.

Denne sæson, de vigtigste modetrends i design af gardiner til stuer - flerlags, draperi og et spil med farve.

Draperi er en kunst, der gør det muligt for et almindeligt stykke stof at blive omdannet til et stilfuldt og elegant gardin. For effektivt at dække tylen er det ikke nødvendigt at opfinde komplekse mønstre og tegne mønstre.

Selv de tule gardiner opsamlet i enkle folder og fikseret af hjemmelavede pickings ser smukke og udsøgte.

For at få virkelig effektiv og elegant draperi, kan du ikke spare på stof.

Det er bedre at vælge gardiner 2-2,5 gange bredere end længden af ​​cornice og længden, der gør det muligt for deres ender at ligge på gulvet.

En anden forudsætning - fastgørelse til gardinet på gardinerne skal placeres jævnt, og deres antal skal være underligt.

Den optimale afstand imellem dem er 10-15 cm. Jo større den er, jo dybere og mere ekspressiv draperiet.

På cornice-barbell kan tyllen hænges ved hjælp af ringe med tøj, kroge, bånd eller kan være ved hjælp af øjenlåg, men vi snakker om dem senere.

Til profilen og indrammede hjørner er tullen fastgjort med kroge, til strenge - tøj eller krokodiller.

Smukke lige folder kan opnås med et specielt gardinbånd. Det eliminerer behovet for at sy op loops og fastsætter stoffet godt.

Dens bredde varierer fra 6 mm til 15 cm. Jo tættere og tyngre stoffet, jo bredere striae.

Overvej et par enkle, men effektive muligheder for drapering tyllen til stuen, som er nemme at lave selv:

 • En eller to gardiner opsamles på cornice i en lige og dyb lodret folder, og den tredje efterligne lambrequin kastes over cornice i en halvcirkel.
 • To brede gardiner er hængt på dobbeltsidet profilkornet parallelt med hinanden langs hele bredden. Derefter krydses de i siderne og fastgøres på siderne af vinduesåbningen ved pick-ups eller gardinhårnåle. Denne sammensætning ser især imponerende ud, når gardinens farve er kontrast.
 • Parallelt med corniceen hænges tre tyll, der er malet i forskellige nuancer af samme farve eller kontrasterende farver. Gardinet tættest på vinduet gardiner ind i lige lodrette folder, mens de to andre bliver plukket op på hver side af vinduet eller på tværs.
 • Eksterne gardiner lægges i fustal folder som østrigske eller engelske gardiner.
 • Før hoveddækket, der hang over hele bredden af ​​gardinet, er der to eller tre smalle gardiner af kontrastfarve, og hver af dem samles i midten af ​​et gardinklip.

Valg til simple draperier er dusinvis. Og takket være det faktum, at mangelags mode i dag er i mode, og du kan eksperimentere med antallet af tylduvaser, og deres farve er uendelig, kan du altid lave din egen, enestående version af vinduesåbningen.

Øjenlåg - metal, plast, mindre ofte træringe, der rammer hullerne i samme afstand fra hinanden i gardinens overdel.

Tulle gennem øjenlågene er gevindskåret på cornice og opsamlet i lige lodrette folder.

Denne fastgørelse af gardiner til cornice er meget populær. Ved første øjekast ser det ud til, at tylens tekstur er for ædelt, og de gennemsigtige gardiner med massive ringe vil se ud af sted.

Faktisk er enhver tyllstof: organza, slør, mesh på øjnene, dyre, pæne og meget stilfulde. Desuden kan den øvre del af gardinerne styrkes med en tættere klud eller lavendelbånd.

På billedet er der en tyll på øjnene i det moderne interiør i stuen.

Eyelets tiltrækker opmærksomhed og i sig selv er et stilistisk stærkt dekorativt element, så tyll på øjenlågene behøver ikke yderligere dekorationer.

Det eneste du kan og endda har brug for at eksperimentere med er udskrifter og farver.

Lambrequin - statisk vandret draperi, placeret langs hele længden af ​​cornice.

Oprindeligt blev lambrequins udtænkt hovedsagelig ikke til dekoration, men til maskering af defekterne af vinduesrammer og blinde fastgørelseselementer.

Men i dag er deres hovedfunktion dekorativ. I stuen, især med højt til loftet, ser kombinationen af ​​tulle og lambrequin bare fantastisk ud og altid til stedet.

Moderne lamrequins til tyl kan opdeles i flere typer:

 • Blød. De syes af samme tyll som gardiner eller enhver anden egnet til dem i stil med blødt stof, fluffy draperet, dekoreret med frynser og børster. De har ofte et komplekst snit og består af flere elementer: svagov, slips, dejabo, kokilye.
 • Bando. Lige uden rynker, en lambrequin af hårdt stof, fastgjort på et solidt fundament. Dens kanter kan være glatte, figurerede, skrå eller udskårne i form af et bestemt mønster, for eksempel blomsterblad.
 • Tracery. Hård lambrequin med et gennemskåret mønster udskåret langs hele overfladen.
 • Kombineret. Kombination af hårde og bløde lambrequins.

Tulle til lambrequin er valgt afhængigt af stuenes design. Den mest fashionable kombination i denne sæson er lys pasteltulle og vandret draperi med en rig mørk farve.

Moderne tyll kan være noget: farveløst, farve, monofonisk eller med et mønster, og for nylig er tylen med fotoudskrivning blevet meget populær.

Ved hjælp af innovative teknologier kan ethvert billede anvendes på stoffet.

Takket være computergrafik ser udskrivning på gardiner ud i omfang og realistisk, skaber en følelse af perspektiv og udvider rummet. Phototyle ligner tapet eller en stor plakat.

Han tiltrækker opmærksomhed og bliver uundgåeligt hovedindretningen i interiøret, så han behøver ikke yderligere dekorationer og storslåede gardiner.

I stuen hænges tyl med fotoudskrivning ikke kun på vinduet, men i hele væggen. Til salg er der et stort udvalg af sådanne gardiner, men hvis ingen model passer dig, kan du bestille fotoblinds individuelt på eget projekt.

Tulle med gardiner - gardiner fra snoet filamenter strømmer ned i vandfaldet, en anden fashionabel version i år med at dekorere vinduer i stuen. Ved sin betegnelse glider jeg mange som en af ​​sorterne af tyll. Måske har de ret i noget.

Både disse og andre gardiner er lyse og gennemskinnelige, må ikke dunkle rummet helt, men blødgør dagslyset, hvilket gør det mere behageligt for øjnene.

Derudover ser både tyll og gasbind altid meget elegant ud og skaber en luftig og festlig atmosfære i rummet.

Kisei er meget plastik og gør det nemt at draperi. Det kan indsamles i de mest fantastiske og prætentiøse former. Der er ingen begrænsninger, når de kombineres med tyll.

På basis er det muligt at tage varianter af draperier, som beskrevet ovenfor. I dette tilfælde skal hovedgardinerne, som ligger direkte foran vinduet, fjerne tyllen.

Den mest effektive er kombinationerne af muslin og tyl i kontrastfarver, eller en farve, men i forskellige nuancer. For eksempel en sort muslin på baggrund af en snehvid tulle eller en mørk blå muslin mod en baggrund af lyseblå tylgardiner.

Romerske gardiner skelnes af en lige rektangulær form og stive vandrette folder. De er kompakte og dækker kun et vindue eller en ramme.

Mekanismen for deres koagulation virker på princippet om at hæve vævsbanen i flere faser. Som følge heraf folder gardinet op og bliver som en lakonisk lambrequin.

Sådanne gardiner er komfortable og funktionelle, men i stuerne ser for strenge ud. Tullen hængte ved siden af ​​dem på vinduet blødgør deres strenge former og giver dem mulighed for at passe ind i de fleste interiørformer.

Takket være kombinationen af ​​tværgående folder på romerske gardiner og langsgående fold på tyllen, ser disse helt forskellige gardiner meget organisk ud og stiliserer hinanden.

Imidlertid er romerske og tyllegardiner kun kombineret i tilfælde, hvor stoffets farve og tekstur og dem og andre udvælges kompetent.

Det er ønskeligt, at disse er naturlige vævsmaterialer. For eksempel, stramt hør til romerske gardiner og bomuldsnetgardiner til gardiner eller en kombination af gardiner af tæt og gennemsigtig silke.

Farver og udskrifter på samme tid kan du vælge noget der svarer til indretningen.

Hvordan man tager sig af tule

For at få vinduerne til at se godt ud i stuen er det vigtigt ikke bare at vælge gardinerne korrekt for dem, men også at huske, at selv de mest uhøjtidelige modeller kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Pas på tule kommer ned til nogle få enkle regler for at vaske det:

 1. 1. Tyllegardinerne vaskes 2-3 gange om året i overensstemmelse med fabrikantens anbefalinger. Ofte er det en delikat maskinvask ved en temperatur på ikke over 40 ° C uden at spinde.
 2. 2. At stoffet ikke har mistet glans til et vaskepulver, er det muligt at tilføje en spiseskefuld på 9% eddike.
 3. 3. Før vask skal tylen omhyggeligt rystes og være fri for støv. Hvis dette ikke er gjort, kan gardiner erhverve en gråskygge.
 4. 4. Til vask er det bedre at bruge en gel eller et pulver med reduceret skumdannelse.
 5. 5. I slutningen af ​​vasken skal tylen skylles grundigt, indtil vaskemiddelet vaskes grundigt ud. Den sidste skylning skal ske i koldt vand.
 6. 6. Tør tyl kan være direkte på cornice, og før tørring, let klemme ud uden at vride.
 7. 7. De fleste tyllarter kræver ikke strygning. Men hvis man efter tørring på gardinerne har blå mærker eller krøller, skal de stryges direkte på cornice med et strygejern med en lodret damper.

Tulle er et materiale, der kan tage et værdigt sted i enhver stil og arrangere beundrere af klassiske traditioner og elskere af den moderne avantgarde.

Ikke desto mindre bør hans valg gribes an omhyggeligt og frem for alt til at forstå, hvad der er den rolle, ham i stuen: de vigtigste dekorationer eller baggrund for resten af ​​situationen, i betragtning af at på samme måde som kongen gør suite, stue gardiner gør. Og de behøver ikke at blive frelst.

Tulle i det indre af 2017 - 67 billeder af farver og stilistiske løsninger fra designere

Et hyggeligt værelse er simpelthen umuligt at forestille sig uden smukke gardiner. Tulle spiller en vigtig rolle her. Den bruges som daggardin mod sollys og blænding, skaber et personligt rum, der ikke er tilgængeligt for andres synspunkter.

Udsmykningen af ​​vinduer med et sådant vægtløst flydende stof er faktisk både for minimalistisk modernitet og for den luksuriøse stil af shebbie chic.

Tulle er et let gennemsigtigt stof, der fremstilles af bomuld, silke og syntetiske tråde. Den maske eller mønstrede struktur gør materialet luftigt og flyder, hvilket gør det muligt at bruge det i udformningen af ​​vinduer af forskellige interiører.

Glat - slør, organza, semi-organza, tynd silke, linned.

Nettet er et net af forskellig densitet, det passerer let luft.

Kisei er et vægtløst gardin af tråde, fastgjort ovenfra ved vævning.

Mønstret gardin - er et af de ovennævnte stoffer med et karakteristisk broderet mønster, for hvilket der anvendes mere tætte og tredimensionale tråde.

Modetrends for tylen i 2017 opfordrer igen til brug i vinduesindretningen af ​​stoffer fremstillet af naturlige fibre - silke, bomuld, linned.

Gloss syntetiske materialer erstattes af adel af matte stoffer, der lader mere frisk luft og lys i rummet. Rummet i et lille rum udvides visuelt, hvis du vælger en lys tule af naturlige creme eller beige nuancer.

Kisei igen på toppen af ​​populariteten. Uendelige designløsninger og lethedpleje tillader brugen af ​​dette stof til at dekorere vinduer, døråbninger og zonerum.

Tulle som et selvstændigt element af indretning

Design tyuley 2017 var præget af afgang af sin tidligere brug minimalisme og gardiner ekstremt beskedne rektangulære klude med funktionen af ​​skygge fra blænding og privatlivets fred hegn.

I udsmykningen af ​​vinduerne returneres lambrequins, stoffer med et trykt og broderet blomstermønster, luksuriøs kant med satinbånd, muslin, yndefulde plukker.

Den moderne tyll i 2017 er valgt i overensstemmelse med rummets generelle design, det tiltrækker øjet og tiltrækker opmærksomhed. Aktuelle ideer og tyll - nyheder i 2017:

Lagdeling. Flere forskellige tulles er placeret på et vindue. Den indre gardin kan være med et lyst blomstretryk, og den ydre er solid.

I dette tilfælde skal det tages i betragtning, at stofferne skal kombineres eller echoes i farve. Denne løsning kan modstå op til tre dåser af forskellige nuancer og mønstre af stoffer.

 • Trendy akvarel udskrifter. Store tegninger af lyse farverige farver giver indtryk af, at en rigtig kunstner arbejdede på at lave et vægtløst gardin.

  Sådan et rigtigt dristigt designstrin skal matche karakteren af ​​ejeren af ​​lejligheden og levere æstetisk fornøjelse. Hvis der er nogen tvivl, er det bedre at ignorere en sådan fashionabel beslutning, ellers vil tulle være irriterende og vil gerne ændre interiøret på meget kort tid.

  Når man vælger naturlige materialer, bør man have præference for stoffer med et udpræget geometrisk mønster - ovaler, zigzags, cirkler, labyrinter.

  Fotoprint på tæt tulle. Vælg en scene med en meget høj opløsning for et billede af høj kvalitet.

  En sådan tyll er ideel til et lille rum med lys monofonisk tapet, det bliver centrum for opmærksomhed og vil med fordel øge pladsen. Denne slags plakat på væggen, et eksempel kan ses på billedet af tyllen i 2017, ifølge farveskemaet bør kombineres med møbler eller dekorelementer.

 • Tulle som ledsager til gardiner og tykke gardiner

  Dagtid gennemsigtige gardiner skal matche stil og match i farve med gardinerne. Lad os se nogle moderne trends:

  Populære nuancer af brun: beige, sand, karamel, chokolade. Hvis rummet vender mod sydsiden, så vil denne farveopløsning være en frelse fra solens strålende stråler.

  Bright blomstret eller geometrisk print på tyllen er egnet til at kombinere med monotone gardiner. Til gengæld er delikate beige eller sengetøj nuancer af gennemsigtige gardiner ideelle til gardiner med et fængende mønster.

  På mode, styling til art deco og glamour, som gør gardiner et centralt element i interiøret. Store blomstermotiver, skinnende stoffer, fløjltryk på tyll fremhæver karakteristisk denne stil.

  For enhver indretning og stil i stuen, køkken, spisestue, soveværelse, børnelokale til at vælge moderigtigt tyll i 2017, hvis billeder er præsenteret nedenfor, vil ikke være svært.

 • Tulle sælges i form af færdige gardiner, skær til selvskrædning, men for at skabe den perfekte indretning til vinduer er det bedre at kontakte fagfolk.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  40 − 38 =