30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Trækophæng

Suspensioner for profilen: sorter, måder at fastsætte

Moderne metoder til færdiggørelse af væggene og loftet kræver skabelse af en ramme fra metalprofilen. For at gøre strukturen hårdt og sikkert fast, er det nødvendigt at anvende suspensioner. De forbinder profilen og hovedloftet eller væggen. De bestemmer slagtekroppens bæreevne.

Disse er specielle metalplader med perforeringer og indhak. De er tynde, let bøje, men holdbare. I produktionen af ​​galvaniseret stål anvendes.

Direkte til en væg eller et loft fastgøres netop suspensioner. Så monterer de profilen ved hjælp af specielle metalskruer. Som et resultat dannes der et lille mellemrum mellem loftet og væggen og deres dekoration. Her kan du placere al kommunikation, mens de ikke kommer over dine øjne og ødelægge designet. Dette rum kan også bruges til at lægge et ekstra lag varme- eller støjisolering. Det kan være op til 12 cm fra væg eller loft. Der er også forkortede lige suspensioner, i så fald vil afstanden ikke overstige 7,5 cm.

Direkte ophængsbeslag til profilen bruges normalt i bolig- og boligområder, når det er nødvendigt at sænke loftet lidt eller flytte væggene. For eksempel til udjævning, gipsplader efterbehandling eller ligning isolering.

Ifølge markeringerne bores huller til ankre i vægge eller loft. Der er modeller af bøjler, hvor der kun er 1 hul i midten, der er fra 2. Den anden mulighed er mere pålidelig. Montering i loftet må kun ske ved brug af metalfastgørelser. Nylon dowels kan trækkes under belastning. Suspensioner til profilen skrues til væggene eller loftet.

Sidene er bøjet ned i en vinkel &09deg;. For at kontrollere fastgørelsens pålidelighed kan du trække suspensionerne ned, de skal ikke falde uden for deres pladser. Yderligere profiler installeres i den ønskede højde. Hvis bøjlerne har "ører", dvs. overskydende længde af siderne, skal de foldes i den modsatte retning, så de ser indad og ikke forstyrrer pletteringsprocessen.

Sådanne fastgørelsesanordninger i almindelige lejligheder anvendes ikke. Suspensioner med trådstang er konstrueret til konstruktioner med en betydelig lofthøjde. For eksempel kan de ses i indkøbscentre, produktionslokaler, festlokaler.

Træk er en ledning med en diameter på 4 mm. I den ene ende har den en sløjfe (eyelet), som bruges til at fastgøre suspensionen til bunden med en ankerbolt. Selvskårne skruer bruges mindre ofte til disse formål. Den anden ende af ledningen er fastgjort i klemmen. I dette tilfælde kan suspensionerne for profilen have en længde på 50 og 100 cm. Hvis du har brug for mindre, bliver overskuddet afskåret. På den måde kan du få den nødvendige højde.

Denne type suspension anvendes til at arbejde med cd-profilen. Det er vant til at bygge en ramme under et hængende loft. Bæreevnen på 1 suspension er 25 kg. Profilen er også fastgjort ved hjælp af klemmer.

Dette er en stærk ledning af stål, men i modsætning til den tidligere type er der stadig en fjeder, der forbinder de øvre og nedre dele. Juster længden her med stor præcision. Derfor er denne suspension særligt populær ved installation af hævede lofter. Det giver dig mulighed for at oprette flerniveau, skrå og kuperede strukturer.

Udvidet version, der kan bære en tung belastning - op til 40 kg. Dens konstruktion er ret simpel. Det er en kanal med perforerede hylder. Suspensionen består af de øvre og nedre dele, som er forbundet med fikseringsmidler. På den første er et fastgørelseselement til loftbjælkerne, på den anden - en lås til indstilling af profilen.

Takket være den sammensatte struktur giver nonius-suspensionen dig mulighed for at ændre og vælge den ønskede højde. På det ønskede niveau er begge dele forbundet med en lås. Hul er placeret ganske ofte, så du kan vælge længde med stor nøjagtighed. Dette er en meget pålidelig suspension for profilen. Prisen for dem vil naturligvis være lidt højere. Så en del af Vernier-suspensionen (øvre eller nedre) koster fra 20 rubler og mere.

De bruges i industrielle virksomheder og i butikker, indkøbscentre, biografer og andre dimensionelle rum. I boliger bruges der sjældent, fordi taket på grund af designfunktionerne sænkes straks for en lang afstand.

Sådan vedhæftes profilopskæringer

Den generelle opbygning af suspensioner med justerbar længde er ens for alle typer. Først er den øverste del eller trykket installeret. Den er fastgjort til loftet ved hjælp af ankre. Derefter er profilen monteret. Suspensioner til profilen på trækstangen installeres og indsættes i profilen. Først efter denne foreløbige fastgørelse er udvælgelsen af ​​ledningens længde og den endelige fiksering af strukturen.

Nogle gange, af en eller anden grund passer fabriksprofilopskæringer ikke til eller passer ikke. I dette tilfælde kan du selv gøre fastgørelseselementerne. Du skal tage et stykke af den nødvendige længdeprofil og bøje den i form af bogstavet "G9raquo;. Bygherrerne kaldes også "støvler" 9raquo; Bæreevne og stivhed af en sådan "homemade9raquo; ikke ringere end fabriksprodukter.

Direkte suspension til gipsplader og med udkast: Fabrik og hjemmelavet

Suspensioner til gipsplader - et vigtigt element i mange gipsplader. Disse produkter bruges til sikkert at fastgøre profilerne på lejeoverfladen, når væggene er udjævnet med GKL- og GVL-ark, til lægning af isoleringsmaterialer, hvilket skaber enkle og multi-niveau lofter. Der er flere typer suspensioner, som adskiller sig fra hinanden og bruges i forskellige situationer.

Direkte suspension til gipsplader, der udviser en metalplade af galvaniseret stål med perforeringer og indhak, er den mest almindelige form for produktet. På trods af den lille tykkelse (0,6-0,8 mm) er den ret stærk. Der anvendes også forstærkede beslag med en tykkelse på 1 mm og en længde på 0,2 m til 0,5 m. De bruges til udjævning af faldne vægge med stor forskel, når der lægges kommunikation bag falske vægge eller med en stor tykkelse af isolering.

Separat kan vi nævne vibro-suspension, suppleret med et elastisk element af gummi, som udelukker kontakt af basis og profil, som følge af, at overførslen af ​​strukturel støj til rammen er signifikant reduceret. Anvendes i tilfælde af, at høj lydisolering er påkrævet.

Installatører samler ofte sammen korte suspensioner, og for at øge lejekapaciteten vedhæftes dem oftere. Men prisreduktionen er ikke nået.

 • Suspensioner til GCR er fastgjort til væg eller loft ved hjælp af dykker eller skruer i 2 eller 3 steder, hvorefter de er bøjet og modtager en U-form. Typen af ​​fastgørelsesanordninger afhænger af lagerets overflade.
 • På bøjlerne er profilen monteret med små selvdrejende skruer til metal med en flad bred hat ("bugs"). Som et resultat dannes der et lille rum under rammen, hvor kommunikation, varme- eller støjisolering, ledninger, stikkontakter, kontakter og armaturer lægges.

Suspension giver dig mulighed for at skabe et hul på op til 12 cm, og produkter af trunkeret type - ikke mere end 7,5 cm.

For vægge afhænger afstanden af ​​tykkelsen af ​​isoleringspanelerne eller lydisoleringen, som er ca. 5 cm. På loftet kan de også bruges, men der er også behov for at tage højde for dimensionerne af de indbyggede armaturer. For dem er der en reserve på op til 10-12,5 cm, der ikke kun er forbundet med deres dimensioner, men også med behovet for at fjerne den udviklede varme, fx fra halogenlamper.

I væggen eller loftet bores huller til fastgørelse.

Vigtigt! Til loftet passer kun metal dowels eller ankre, fordi plast strækker sig under påvirkning af en konstant belastning.

 • Beslag er fastgjort til væg eller loft, hvorefter siderne er bøjet vinkelret.
 • Derefter sættes profilerne i samme plan og niveau.
 • Højttalere "ører" bøjes i siderne.

Ved lave lofter er det tilrådeligt at lime arkene til loftet med et særligt kitt eller med en fortyndet blanding af gips med 2% knoglelim.

Nogle gange er det nødvendigt at sænke loftet med op til 0,5 m. Der kan være flere grunde:

 • lægning af kommunikation;
 • installation af en ventilationsboks
 • loftsmontering på flere niveauer.

I disse tilfælde anvendes trådstangssuspensioner. Uden dem er det svært at lave, når der oprettes designs med flere niveauer. Enheden er en fjeder i form af en sommerfugl, i hvilken 2 stålstænger 4 mm tykke er indsat.

Til installation i loftet, bor 1 hul og fastgør ledningen på ankeret eller metalpladen. Til dette gøres en sløjfe i den ene ende af ledningen. Fra bunden til stangen hænges en profil ved krogen, som skal presses med tang.

Træet med at placere bøjlerne afhænger af belastningen: for hver er der ikke mere end 25 kg. Beregn vægten af ​​strukturen er let: Et standardark gipsplader med en tykkelse på 9,5 kg med dimensioner på 1200 x 2500 mm vejer 22 kg. Så meget som et standardanker kan modstå.

Profilens højde kan justeres. For at gøre dette skal du klikke på sommerfuglen. I den frigjorte tilstand holder den stængerne fast.

Eksperter mener, at dette design ikke er pålideligt. At holde strukturen med to foldede hylder skaber ikke en stiv fastgørelse: fjedrene glider fra belastningens virkning. Det er ikke muligt at regulere gipspladestrukturen igen på grund af manglen på adgang til fastgørelseselementerne. En mere perfekt variant er en ankerophæng med fastspænding og trækkraft.

Du kan lave en hjemmelavet suspension fra loftguideprofilen. Til dette er et stykke taget og sidefladerne skåret. Derefter folder den i en vinkel på 900, hvorefter overlapningen skæres og det viser sig at være et hårdt hjørne, der kaldes en boot. En del af den er fastgjort til loftet eller væggen og den anden del til profilen.

En anden mulighed er at skære og bøje den i en U-formet form, og fastgør sålen til loftet og ørerne til profilen. Designet giver dig mulighed for at placere rammen i stor afstand fra loftet.

Et andet design opnås, hvis du skærer en del af loftet på loftprofilen langs kanterne, og bøj derefter siderne og fastgør dem på loftet. Den nederste del er fastgjort til profilen.

Antallet af suspensioner afhænger af deres bæreevne, hvilket er 25 kg pr. 1 stk. til konventionelle og 40 kg - til forstærket. Afstanden mellem profilerne er 60 cm. Afstanden fra hver væg skal være 300 mm. Frontafstanden langs profilernes længde er fra 0,7 til 1 m. Her er det allerede muligt at vælge antallet af suspensioner i henhold til lejekapaciteten.

Montering af rammen under gipsplade er forenklet, når der anvendes suspensioner. Den mest populære er den lige suspension, som passer til vægge og lofter. Afhængig af lofternes kompleksitet anvendes forskellige ophængningsanordninger på fjedre eller indretninger, der er fremstillet af lofterne af loftprofilen med egne hænder.

Typer af suspensioner til metalprofiler

Gipspladekonstruktioner af loftslofter er unikke og forskellige. Lofter lavet med gipspapir, forbløffer med deres excentricitet og unikhed. Installation af en hvilken som helst gipspladestruktur er ikke kompliceret, men den indeholder dele uden som selv en specialist ikke kan klare. En sådan del er ankerophænget. Det er opdelt i typer.

Eksisterende typer af suspensioner til metalprofiler

Samlet materialeindhold

Hver art har særpræg, fordele og ulemper.

Denne suspension er anvendelig i alle metalrammer til plasterpladebelægning. Det har følgende egenskaber:

 1. Længde 30 cm bredde - 30 mm. Sådanne parametre er lavet til en profil med dimensioner på 60/27 mm.
 2. Suspensionen er lavet af stål, galvaniseret. Tykkelsen af ​​metallet er 0,4-1 mm. Dybest set tager en gennemsnitlig tykkelse. De er ret hårde og pålidelige, og har også en lang levetid.
 3. Udvidede bøjler. Anvendes, hvis metalprofilen er fastgjort på en afstand, der er større end standarden. Sådanne suspensioner har en længde på 52 cm. Delen er lavet til ordre og har en høj pris.
 4. På hængende, i midten er der et hul, hvorigennem fastgørelsen til bunddækket finder sted. Skema med dimensioner af den direkte suspension enhed

Direkte suspension til en pris overstiger ikke 10 rubler, hvilket er en stor fordel.

Ankerophæng til loftprofil

Denne type suspension anvendes i installationen af ​​gipsplader på loftet. Det er reguleret, hvilket forenkler mesterens arbejde.

 1. Denne del afviger fra den direkte suspension af fastgørelsesdelen. Der er riller på den, der er indsat i profilens fremspring og ikke fastgøres med skruer. På toppen af ​​ophænget er der en klemme 60 × 27 forår. Det tjener som en hårnål. På grund af dette sker justering. Når pladerne er fastspændt, hæves og sænkes bøjlen, men hvis pladerne ikke røres, er de stift fastgjort. Så det ligner en ankerophæng
 2. Det andet element i suspensionen er træk til ankerophænget. Dette er en ståltråd, 4 mm tværsnit med øje øverst. Det er nødvendigt for fastgørelse til bunden af ​​loftet. Stangens længde er 35 -150 cm. Suspensionen vælges i overensstemmelse med den afstand, til hvilken rammelementerne skal sænkes.
 3. Delen er lavet af stål 0,7 mm. Den bedste betragtes det som suspensionsanker "Knauf". Prisen er opdelt i 2 dele: Suspension koster 15 rubler, trækkraft - 5-20 rubler.
 4. Teknik for installation. Ankerophænget skal fastgøres til loftet hver 60 cm. Et 6 mm hul bores i loftet. Herefter indsættes ankre. Suspended og fastgjort til profiler. Derefter sættes længden på trykket i henhold til niveauet. Fastgøringsprofiler til ankerophænget

Videoen viser, hvordan ankerophænget monteres korrekt.

Vibroophæng til loftgipsplader

Dette er en særlig forankring:

 • Denne del af profilrammen er designet til at undertrykke støj i rummet. Suspensionen har forskellige former;
 • Det er værd at en sådan suspension er dyrt, så hvis lydene ovenfra kan dæmpes på andre måder (sig selv), så kan du undvære det;
 • For at rummet skal være helt stille, brug en suspension og tætning.

På byggemarkedet kan du finde 4 hovedtyper af denne suspension:

 1. Standard. Dette er en simpel vibro-suspension, som ofte bruges i private hjem. Størrelsen af ​​denne suspension er standard. I midten af ​​delen er et vibrationsdæmpende element, som reducerer støjvibrationer. Dens pris er 110 rubler.
 2. Vibrerende suspension med polyurethan. Det har en høj lydundertrykkende funktion. Den bruges hovedsagelig i store almindelige bygninger (marked, center). Prisen er 260 r. Forskellige former for vibro-suspension
 3. Aftagelig platform vibro. Dette er et design, hvor beslaget sammen med platformen kun tilkobles suspensionen gennem vibrationselementet. Dette design er justerbart. Med sin hjælp kan du nemt rette profiler på forskellige længder og anvende et niveau. Prisen er 450 r.
 4. Montering af antivibration. Professionel suspension. Fastgørelsesdelen svarer til ankerophænget. Ovenfor er der en udskæring, hvor M 6. stiften sættes i. Suspensionen er fastgjort til profilen, og derudover er den fastgjort på siderne med selvdrejende skruer til profilen af ​​gipsplader. Loftet er fastgjort til loftet med en pin. Prisen er 400 rubler.

I et privat hus, når man installerer et falsk loft fra gipsplader, anvendes de enkleste bøjler.

Dette er tilstrækkeligt til at absorbere lydbølger.

Meget få kendt suspension, men med sin hjælp er metalrammen givet pålidelighed og styrke.

Sådan ser en nonius-suspension ud til en metalprofil

 • Den nederste del er forskelligt: ​​et åg, en fastgørelsesdel med ledges. På toppen af ​​detaljen er der mange huller, der gør det let at fastgøre i den rigtige position;
 • Suspensionens længde er fra 40 cm til 1 m;
 • Klemme, monteringsbeslag er nødvendig for at fastgøre hele ophængningen i en bestemt position;
 • For at fastsætte suspensionen er det nødvendigt:
  • lav mærket - et trin på 60 cm;
  • lav huller af en vis diameter. Det er bedre at gøre dette ved at fastgøre suspensionen til et punkt i loftet;
  • Efter at have fastgjort suspensionen til loftet, indsættes den i profilen, og niveauet er indstillet; Ordning om fastgørelse af loftet på vernier-suspensionen
  • Prisen består af: Suspensionens bund - 40 rubler; top til 50 rubler; klemme - 15 rubler;
  • en suspension kan modstå en masse på 40 kg.

Mens du monterer rammen af ​​suspenderet gipsplade på loftet, skal du omhyggeligt studere sæt af materialer og værktøjer til gipsplade, ved at vælge de optimale komponenter. Lad dem være dyre, men kvalitet og pålidelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

52 − 50 =