30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Tørretumbler til plader

13 gode ideer til at placere opvaskemaskiner i dit køkken

En åben stativ eller en opvaskemaskine er uforvarende forbundet med en landestil. Men selv i det moderne interiør er der plads til denne bekvemme tilpasning. Den rent pragmatiske natur og manglende overskud gør tørretumbleren til en velkommen assistent i køkkenet.

Det er bedre, hvis du lægger retter til daglig brug der, og ikke dem, der falder på bordet ved særlige lejligheder, og på de resterende dage bliver de kun dækket af støv. I stedet for at trække den rigtige skål ud af kabinettet hver gang kan man fjerne den fra stativet, hvor hver genstand er på plads og derfor ikke er bange for chips og revner.

I dag er online-magasinet Ideas of Kitchen Interiors klar til at fortælle om 13 varianter af det kompetente arrangement af en opvaskemaskine.

En separat tørretumbler, der hænger over vasken. Dette arrangement virker ret logisk. Standen ser lettere og åbent ud end et hængende skab med døre, og det er meget bekvemt at sætte retter på det efter aflæsning af opvaskemaskinen. Tørrets størrelse og kapacitet på billedet er lige så imponerende som udseendet i køkkenvæggen.

Tørretumbler monteret inde i køkkenskabet. Hvis du skal arbejde med ikke-standard plads, og der ikke er nogen måde at placere hængekabiner på hver side af en separat cymbalstand, er der en praktisk måde at holde den relative symmetri på. Den kombination, der er påvist på billedet, ser meget harmonisk ud, selvom den er placeret næsten i hjørnet af køkkenet.

Tørretumbler, som er en del af headsettet. Hvis du bestiller et sæt af hængekabiner med tallerkener, skal du finde mulighed for at installere glasdøre i stedet for de sædvanlige facader, så det indre billede er mere åbent og komplet. Og vær ikke bange for at demonstrere alle dine retter, fordi det ikke behøver at være ensartet!

Hvis tørretumbleren suppleres med en åben hylde, vil den se mindre utilitaristisk ud.

Selv ultramoderne køkken har råd til luksusen af ​​at have en indbygget opvaskemaskine. I vores eksempel ligger det mellem vandrette skabe med glasfacader i en aluminiumramme.

Det vigtige er, at cymbalstanden kan hænge på samme niveau med alle hovedtelefonens ting uden at risikere at ramme åbent skabsdør, mens du vasker op. De skal bare hæves højere.

Tørretumbler, som står i kontrast til resten af ​​møblerne. Du kan bevidst hænge en stand, der er radikalt anderledes i farver fra naboborde, for at gøre interiøret mere dybt og spændende.

Fototørret er en del af den symmetriske kombination på grund af arrangementet mellem de to køkkenvinduer, selvom den nederste del af møbelsættet ikke er helt indrettet med toppen.

Denne stand svarer til flere egenskaber, som tidligere nævnt: Den har en kontrastfuld indretning og ser meget afbalanceret, selvom den er placeret uden for den symmetriske symmetri.

En udsøgt tørretumbler balancerer skabet fra den modsatte side af skabet. Disse to genstande falder ikke sammen i form og størrelse, men de interagerer subtilt med hinanden.

Tørretumbler placeret lavt over bordpladen. Det er en god idé at lave en tallerkenstativ del af en åben hylde, som igen er en del af et hængende skab på maskinens overflade.

Denne mulighed er egnet til dig, hvis dette område af bordpladen bruges lidt. Jeg må sige, at kombinationen af ​​åbne og lukkede elementer i forskellige størrelser ser mere underholdende ud end en række identiske hængslede skabe.

Tørretumbleren kan blive en del af et praktisk opbevaringssystem, hvis det ligger mellem en åben hylde og et rummeligt skab.

Tørretumbler udstyret i en niche. Den ubesatte del af væggen over pejsen og komfuret er ideel til at arrangere et rummeligt rack. I vores tilfælde er en af ​​hylderne en tørretumbler til plader.

Vi kunne ikke gøre uden et eksempel, hvor pladerne på hylden ikke ville stå lige, men lige. En sådan demonstrerende måde at opbevare retter på udelukker ikke muligheden for regelmæssig brug. En lille rille i væggen kan være tilstrækkelig til at arrangere en kompakt racketørrer.

Tørretumbleren behøver ikke være i køkkenet. Det kan suspenderes i spisekammeret eller i korridoren, der fører til spisestuen.

Efter min mening er det at placere en tørretumbler over en vask på samme niveau som et køkken sæt den mest alsidige løsning. Men jeg benægter ikke, at tørretumbleren over bordpladen med vægt på det tiltrækker opmærksomhed med sit ukonventionelle udseende. Særligt relevant er en løsning for dem, der har en vask under vinduet.

Smukke fotos! Tørretumbleren til plader i skabet er primært beregnet til tørring af retter, fordi jeg tror at træet ikke er assistent i dette. Selvom der nu er forskellige belægninger, der kan komme i kontakt med vand uden at forårsage skader på træoverfladen. Jeg kunne godt lide ideen om hvor pladerne ikke er sidelæns, men direkte, husk bare bedstemorens hus og barndom!

Meget interessante muligheder for tørretumbler. Jeg kunne godt lide en særlig åben version. Vi har en tørretumbler i et lukket skab. Hvis der er en smuk skål, så skal den ikke være skjult, men lavet, så gæsterne kan se. På os er sådanne varer opbevaret i en hal i en mur bag glas. Selv om køkkenet på sådanne tørretumbler så meget mere harmonisk.

Jeg kan godt lide at overveje smukke billeder, især jeg kan godt lide at tegne nogle nyttige ideer. Jeg kunne godt lide ideen om en åben tørretumbler, fordi det er meget smukkere og mere praktisk, det overskydende fugt ophobes ikke, og retterne står i syne (især hvis skålene er smukke, hvis det glæder sig).

Ideerne til at placere tørretumbler i køkkenet er varierede, og hver er god på sin egen måde. Men jeg foretrækker muligheden for at tørre retter i et lukket skab. Selvom du kan gøre en lignende tørretumbler og bruge den til dekoration og opbevaring.

Interessante, praktiske og usædvanlige måder at placere en opvaskemaskine på. Meget elegant ser på 3 billeder og passer perfekt i køkkenet. Gode ​​og nyttige ideer.

En opvaskemaskine er noget, der helt sikkert er i hvert køkken, en person lægger ikke stor vægt på det, og du kan også gøre dette enkle stykke køkken til en højdepunkt. Denne artikel er god i dette vil hjælpe.

Det forekommer mig, at sådanne tørretumbler ikke er beregnet til at tørre retter, hvor mange er rent dekorative. Alle pladerne kan stadig ikke tørres.

Vi er glade for at byde dig velkommen på vores køkkendesignportal! Velkommen til verden af ​​professionelt design.

kategorier

Kom med os

adresse: Moskva, st. Nedre Syromyatnicheskaya 10, bygning 2. ARTPLAY Design Center

Tørring til retter - Materiale til fremstilling og slags til plader og kopper, gennemgang af de bedste modeller med et billede

Producenter af husholdningsartikler tilbyder et valg af et stort antal enheder, der i høj grad forenkler lektier. En af dem er et bord og hjørne tørring for redskaber, som kan blive en reel hjælper i køkkenet til enhver familie. Et sådant produkt anvendes ikke kun til tørring af salatskåle, tallerkener eller tallerkener, men også til organisering af et system til opbevaring af køkkenredskaber.

Når du planlægger at bestille en opvaskemaskine i køkkenskabet, tjek dets sorter. Tørret selv består som regel af flere uafhængige afdelinger: til opbevaring og tørring af plader og separat for kopper. Hvert element i strukturen er lavet af et slidstærkt materiale, der skal dækkes med emalje, hvilket forenkler rengøringen af ​​produktet. Nogle tørretumbler har en malet overflade eller en gummibelægning. Sidstnævnte er næsten lydløse i anvendelse. Klassificering af apparater til tørring og opbevaring af køkkenudstyr:

 • Designet er i form af et separat system og tørretumbler, der er indbygget i bunden af ​​en vask eller køkkenskab. Den første kaldes åben - de er monteret på væggen over vasken selv eller simpelthen installeret på overfladen. Takket være dette strømmer vandet tilbage efter vask, direkte ind i en specialbakke eller vask. Åben tørretumblere er uhøjtidelige og nemme at bruge. Indbyggede analoge installeret i bunden af ​​vasken er gode, hvis lejligheden har opvaskemaskine. Sådanne systemer er praktiske og meget praktiske at anvende.
 • Åbent opvaskemaskine er enkeltniveau, to-niveau og specialiseret. Den første er egnet til tørring og opbevaring af salatskåle, tallerkener, tallerkener, og sidstnævnte til kopper og plader. Specialiseret version er egnet til næsten alle køkkenredskaber, herunder bestik.
 • Den indbyggede tørretumbler er opdelt efter sin form og type i enkelt- og dobbeltdækker, med og uden ramme. Separat skelnes vinkelsystemet.
 • Der er også en klassificering i henhold til fremstillingsmaterialet. Til fremstilling af tørretumbler anvendes rustfrit stål, plast, træ.

Når du planlægger at købe en opvaskemaskine i køkkenskabet, skal du være opmærksom på, at det vigtigste krav til en indbygget enhed er tilstedeværelsen af ​​god ventilation af kabinettet. Uden den kan fugt, der dræner og fordampes fra opvasken, påvirke tilstanden på dette køkkenelement. Du kan bestille et passende design i en specialiseret online butik med levering via post. Et fremragende funktionelt valg kan være:

 • Model navn: Lemax VAR 450;
 • pris: 1190 rubler;
 • Egenskaber: 2 niveauer af stålgitter, profilmateriale - aluminium, farve - krom, længde - 418 mm, dybde - 285 mm, der er to plastpaller;
 • plus: kvalitet, rimelige omkostninger;
 • ulemper: nej.

Til salg kan du finde en masse indbygget bundtørring, så vær meget forsigtig, når du vælger det rigtige produkt. Se på egenskaberne ved et andet produkt:

 • Model navn: Lemax VAR 600 SS;
 • pris: 1800 rubler;
 • Egenskaber: 2 niveauer af rustfrit stålgitter, aluminiumsprofil, farvet poleret stål, der er 2 plastrommer, dimensioner - 568x285 mm;
 • plus: funktionalitet, byggekvalitet;
 • ulemper: det er dyrt.

En god mulighed kan være en stationær version af tørretumbleren, der er udstyret med en palle. En bekvem assistent i køkkenet kan blive Linea TRINA fra Regent Inox - en enhed med tørreafsnit og en plastpalet med grøn farve. Sidstnævnte vil ikke tillade den flydende fugt at komme på bordet eller hylderne. Alle dele er let afbrudt, så de kan bruges separat:

 • Model navn: Regent inox 37х24х14 Linea TRINA;
 • pris: 802 rubler;
 • Karakteristika: lavet af stålstænger, palle - af plast, dimensioner - 37x24x14 cm;
 • plusser: universalitet, det er billigt;
 • ulemper: relativt lille kapacitet.

Rosenberg 6834 kan være et uundværligt køb til ethvert køkken. Tilbehøret er lavet af rustfrit stål, som er pålideligt beskyttet mod korrosion:

 • Modelnavn: Rosenberg 6834;
 • pris: 1290 rubler;
 • Karakteristika: single-story, materiale - stål, der er en bakke, dimensioner - 46,5x24x13 cm, farve - krom, vægt - 1,55 kg;
 • plus: god styrke, rummelighed;
 • ulemper: dyrere analog.

Det hængslede type system er en af ​​de mest populære og udbredte. Et sådant produkt til tørring af fade er ofte udstyret med en palle, der øger brugbarheden af ​​køkkentilbehøret. Før du køber en tørremaskine til retter i Moskva, St. Petersborg eller en anden by i landet, gå så mange butikker som muligt. nogle af dem tilbyder gode rabatter under kampagnen. En af de hængslede muligheder:

 • Modelnavn: RUS-285001;
 • pris: 623 rubler;
 • egenskaber: type - væg, der er en palle, dimensioner - 40x28,5x43 cm;
 • plusser: en masse plads er billig;
 • ulemper: nej.

Den næste hængslet metal tørretumbler til plader vil også bidrage til at gøre dit køkken mere funktionelt og bekvemt. Designet er praktisk i pleje og let at rengøre:

 • Model navn: Lemax MX-073;
 • pris: 1950 rubler;
 • Karakteristika: Materiale - Metal, Farve - krom, hylder - Vægt - 2,06 kg, Dimensioner - 39,6x27,6x46,5 cm;
 • plusser: høj kapacitet, god styrke af fastgørelsesanordninger;
 • ulemper: koster mere end analoger.

Meget popularitet har vinklet tørreapparat til varer, for hvilket der fremstilles rustfrit stål, der ofte bruges. Efter at have besluttet at bygge en sådan struktur i hjørneskabet, skal du sørge for at tage højde (dybde), bredde og længde. Et godt produkt vil være et hjørneprodukt lavet af rustfrit stål:

 • Modelnavn: P6&671;
 • pris: 3100 rubler;
 • egenskaber: antal niveauer - 2, dimensioner - 600x600 mm, dybde - 300 mm, materialer - forkromet stål, anodiseret aluminium, plast;
 • plus: kapacitet, brugervenlighed;
 • ulemper: høj pris.

Kig på et andet produkt af denne kategori fra Lemax. Vinkelkonstruktion (90 grader) består af to niveauer, så i det kan du opbevare det meste af køkkenudstyret:

 • Model navn: Lemax Var Corner;
 • pris: 4990 rubler;
 • Egenskaber: to niveauer, indre dimensioner - 568x568 mm, profil og palle af aluminium, farve - krom;
 • Fordele: Praktisk, relativt let;
 • ulemper: høj pris.

Tegningsstrukturer er fremragende til montering i en skuffe (køkken). Sådan tørring til køkkenet er meget praktisk at bruge. Når du køber, skal du sørge for, at den er udstyret med en palle, ellers vil hele fugtet drænes direkte i kassen. Udtrækbar Inoxa med dørtilslutter er ideel til installation i køkkenkasse, og det kræver desuden ikke ekstra hardware. Tørretumbleren er udstyret med egne guider:

 • Modelnavn: Inoxa 1703Y / 45-45PCP;
 • pris: 7690 rubler;
 • Egenskaber: Spånplade - 16/18 mm, Bredde på rammen - 45 cm, Dybde - 45,8 cm, Højde - 28,4 cm, Efterbehandling - Krom, Belastning - 25 kg, aluminiumbakke;
 • plusser: funktionalitet, der er et separat gitter til briller;
 • ulemper: ikke den mest overkommelige værdi.

Kit af Ellite tørretumbleren indeholder guider med en Dynamic XP tættere og en fastgørelse til facaden. For at rengøre produktet må du kun bruge neutrale rengøringsmidler og vand:

 • Model navn: Elite 5703EY / 60-50PT;
 • pris: 11437 rubler;
 • Egenskaber: Spånplader - 16/18 mm, Rammens bredde - 60 cm, Afslut - Titanium, Belastning - Op til 40 kg;
 • plus: kvalitet, styrke, kapacitet;
 • ulemper: det er meget dyrt, forsigtig pasning.

Systemer af denne type er bygget direkte i kabinettet til opvaskning ved hjælp af specielle fastgørelsesanordninger, der ofte er fremstillet af plast. Nogle af disse tørretumbler kan indbygges i det nedre og øverste rum, som ligger under vasken. Takket være det indbyggede design vil dit køkken få et mere velplejet og æstetisk udseende, fordi Alle retter bliver pænt foldet uden at optage meget plads. Desuden vil skålene i køkkenskabet ikke blive støvet:

 • Modelnavn: Lemax LE 450;
 • pris: 1830 rubler;
 • egenskaber: to niveauer i et skab 45 cm, længde - 37 cm, dybde - 26 cm, materiale - rustfrit poleret stål, vægt - 2,28 kg;
 • plusser: uden svejsesømme, kvalitet;
 • ulemper: et lille bundt i sammenligning med analoger.

Følgende design, der består af to niveauer, er fremragende til installation i et skab på 60 cm. Udstyret er rigere i forhold til det foregående produkt:

 • Modelnavn: Lemax LE 450;
 • pris: 1800 rubler;
 • Egenskaber: aluminiumsprofil, rustfrit stålgitter, fastgørelsesanordninger, to plastpaller, dimensioner: 56,8 x 28,5 cm;
 • Fordele: god kapacitet, styrke;
 • ulemper: nej.

Hvis du har mange retter hjemme, er det tilrådeligt at købe et design fra to niveauer. Sådanne tørreapparater kan bruges til at tørre og opbevare ikke kun tallerkener eller underlag, men også kopper. Et fremragende valg kan være:

 • Modelnavn: Lemax LE 400;
 • pris: 1680 rubler;
 • Egenskaber: Konstruktion af rustfrit stål, Farvepoleret stål, Dimensioner - 32x26 cm, Vægt - 2,04 kg;
 • Fordele: Manglende svejsesømme, pålidelighed;
 • ulemper: forholdsvis lille.

Profilen til det næste køkkentilbehør er lavet af aluminium. Tørretumbleren er udstyret med to niveauer af stålgitter, der passer til kopper og plader:

 • Modelnavn: Lemax VAR 500;
 • pris: 1280 rubler;
 • egenskaber: profilmateriale - aluminium, gitter - stål, palle - plastik, dimensioner - 46.8x28.5 cm, farve - krom;
 • Fordele: acceptabel pris, god kapacitet;
 • ulemper: nej.

Ellite i base 450/18 - to-niveau tørring af den italienske fabrikation, hvis bundramme består af den anodiserede profil fra aluminium og laterale fastgørelser fra ABS-plast. Rammens dybde kan justeres inden for 27,2-35,2 cm:

 • Modelnavn: Ellite 716KIT45XC516-18;
 • pris: 5272 rubler;
 • Egenskaber: aluminiumsprofil, plastpallet, spånplade - 18 mm, rammebredde - 450 mm, dybde - 414 mm, finish - krom:
 • plus: høj kapacitet, fremragende samling:
 • ulemper: det er dyrt.

Mange kunder foretrækker tørring, hvoraf dele er lavet af rustfrit stål. Dette skyldes ikke kun materialets fremragende styrke, men også den kendsgerning, at den ikke er udsat for korrosion. Det moderne marked tilbyder et stort udvalg af enheder af denne type, hvoraf den ene er:

 • Modelnavn: Lemax LE 700;
 • pris: 2390 rubler;
 • Egenskaber: Antallet af niveauer - to, materialet - rustfrit poleret stål, vægt - 3 kg, dimensioner - 62x26 cm;
 • Fordele: Ingen sømme, god kvalitet, holdbarhed;
 • ulemper: tung.

LE 1000 er en anden stor mulighed med en palle, der passer til 100 cm kabinet. Produktet er mere rummeligt, men også dyrere end LE 700:

 • Modelnavn: Lemax LE 1000;
 • pris: 3132 rubler;
 • egenskaber: type - to-niveau, materiale - rustfrit poleret stål, vægt - 4,16 kg, dimensioner - 92x26 cm;
 • plusser: holdbarhed, kapacitet, fravær af svejsesømme;
 • ulemper: ikke den mest overkommelige værdi, stor vægt.

Hvis du er interesseret i at købe et budget design, så kig nærmere på Bekker BK-5514. Den forkromede belægning af stålstænger beskytter metallet mod korrosion på en forsvarlig måde:

 • Model navn: Bekker BK-5514;
 • pris: 1073 rubler;
 • Karakteristika: type - to-niveau, kropsmateriale - rustfrit stål, palle - plastik, dimensioner - 43x27x35 cm, vægt - 1,77 kg, farve - hvid, sølv;
 • Fordele: rimelig pris, god forsamling;
 • ulemper: nej.

Cushka til retter, lavet af plastik, er karakteriseret ved den laveste pris. Når du vælger et sådant produkt, er det meget vigtigt at sikre, at plastik er virkelig kvalitet. Materiale af ringe kvalitet kan påvirke helbredstilstanden negativt. Desuden mister plastsystemer til tørring af retter hurtigt deres oprindelige udseende, fordi plastik har lav modstand mod forskellige mekaniske påvirkninger. Det kan let ridse og til sidst blive skrøbeligt. En af de billige men kompakte muligheder:

 • Modelnavn: Curver 861051;
 • pris: 371 rubler;
 • egenskaber: type - enkelt niveau, materiale - polypropylen, dimensioner - 26,5 x 42 x 88 cm;
 • plus: lav pris;
 • ulemper: kortvarig.

Polymerbeat 135 er en to-tier plast tørretumbler, hvor der er dobbelt så mange elementer som i et konventionelt lineært design. Strukturen er nem at transportere og optager ikke meget plads:

 • Modelnavn: Polymerbeat 135;
 • pris: 426 rubler;
 • egenskaber: type - to niveauer, størrelse - 28,5x25x24,5 cm, materiale - plast;
 • Fordele: rimelig pris, god kapacitet;
 • ulemper: lav styrke.

En stor popularitet blev erhvervet af en træretørrer, som er perfekt til de kunder, der foretrækker naturlige materialer. Sådan tørring kan let passe ind i det indre af næsten ethvert køkken. Ved fremstilling af trækonstruktioner er de nødvendigvis dækket af et lag fugtighedsbestandigt materiale, således at tørringens levetid øges væsentligt. Som en mulighed vil du være interesseret:

 • Modelnavn: Træ 743329;
 • pris: 556 rubler;
 • egenskaber: materiale - træ, dimensioner - 24x36x30 cm, vægt - 707 g;
 • plus: lav pris, god kvalitet;
 • ulemper: nej.

Se på egenskaberne ved et andet køkkenapparat lavet af træ. Tørring fra Ikea har to niveauer til opbevaring af retter:

 • Modelnavn: Træ fra Ikea;
 • pris: 800 rubler;
 • egenskaber: materiale - massivt træ, længde - 50 cm, bredde - 35 cm, højde - 24 cm;
 • Fordele: kapacitet, byggekvalitet;
 • ulemper: nej.

I en separat kategori er der systemer, der er specielt designet til tørring og opbevaring af kopper. Et interessant køb kan blive en tørretumbler SiliconeZone, som har 9 kroge placeret på 3 niveauer. Takket være dette kan du nemt placere ikke kun kopper, men også kopper, briller. Kroge af høj kvalitet silikone har en blød belægning, så de ikke beskadiger skrøbelige retter. Basen med anti-slip belægning er kendetegnet ved god stabilitet. Samtidig suppleres det med en rende til opsamling af vand:

 • Modelnavn: SiliconeZone SZ11-KS-11651-AB;
 • pris: 2929 rubler;
 • egenskaber: materialer - silikone, plastik, dimensioner - 19,5 x 19,5 x 35,1 cm, vægt i pakken - 1375 cm;
 • Fordele: En interessant form, brugervenlighed;
 • ulemper: lille kapacitet, høj pris.

Hvis du er mere interesseret i standardversionen, skal du være opmærksom på CM 702055. Køb af dette produkt koster dig en størrelsesorden billigere:

 • Modelnavn: CM 702055;
 • pris: 1000 rubler;
 • egenskaber: materiale - metal, dimensioner - 39х17,3х26,5 cm;
 • plus: praktisk, brugervenlighed, god byggekvalitet;
 • ulemper: få kopper og briller er placeret.

De fleste opvaskemaskiner har et specielt rum, der er designet til opbevaring af retter. En sådan mulighed er 116 C Jet. Produktet er udstyret med top- og bundtørring, to plastpaller og et sæt fastgørelsesdele. Varerne kan henvises til budgetkategori:

 • Model navn: 116 C Jet;
 • pris: 806 rubler;
 • egenskaber: materialer - stål, aluminium, plast, belægning - krom, modulbredde - 60 cm, der er to paller;
 • plus: kapacitet, god byggekvalitet, lav pris;
 • ulemper: nej.

Det næste sæt til tørring og opbevaring af cymbaler fra Firmax er et produkt fra middelprisen. Systemet har ikke en aluminiumsramme ligesom nogle andre analoger:

 • Modelnavn: Firmax;
 • pris: 1592 rubler;
 • egenskaber: materiale - krom stål, der er to plastpander, bredde - 60 cm, dybde - 28 cm;
 • plusser: rummelige, der er selvdrejende skruer;
 • ulemper: det er dyrere end analogen.

Markedet tilbyder en bred vifte af tørretumbler at vælge imellem, så det er svært at først bestemme det optimale køb. I denne henseende, ikke haste med køb, omhyggeligt studere de interesserede produkter. For at gøre dette skal du læse de nyttige tips:

 • I de fleste moderne køkkensæt er der et sted specielt til rådighed for den indbyggede opvaskemaskine. Denne version af enheden kan placeres i det nedre udtagsmodul eller i et vægskab over vasken. Ved bestilling af et indlejret system er det meget vigtigt ikke at forveksle i størrelse.
 • Separat er den indbyggede tørring, som er designet til hængende skabe - de laver ofte to niveauer. Denne mulighed er mere rummelig og meget populær. Det er ønskeligt, at pallen af ​​det indbyggede produkt er aftageligt - så det er lettere at dræne vand.
 • Hvis den indbyggede indstilling ikke passer dig, skal du være opmærksom på den åbne tørretumbler. Det kan lægges på bordets overflade eller ophænges på væggen. Sådan tørring kan også være en- og to-niveau.
 • Til midlertidig tørring af køkkenapparater er det bedre at købe et foldeprodukt eller en tørretumbler. Sidstnævnte er et metal tilbehør, der kan anbringes på vaskefløjen eller et andet passende sted.
 • Hvad angår materialet til fremstilling, er den mest holdbare mulighed tørring af rustfrit stål. Plast er mere praktisk, men mindre holdbart. Træet bruges bedst som stand til tørre retter, selv om den er dækket af et fugtighedsikkert lag. Denne mulighed er mere egnet som et element i indretningen af ​​køkkenet.

anmeldelser

Ved salget i en af ​​forretningerne købte jeg en tørring til redskaber Umbra Tub 330590-806 grøn, som kostede mig 1120 rubler. Designet er kompakt, relativt let, med flere rum til plader, kopper og andre enheder. Polypropylen anvendes til fremstilling, hvorfor tørretumbleren ved første øjekast ser skrøbelig ud.

Interesseret i den funktionelle tørring for Sinkin retter i en ny farvevariation. På trods af at enheden er dyrere end nogle analoger (1590 rubler), er det mere praktisk. Tørretumbleren er udstyret med en flytbar plastbeholder, opbevaringsrum til plader, kopper. Vand takket være specielle ben strømmer direkte ind i vasken.

Alexandra, 35 år gammel

Blandt et stort udvalg af tørretumbler blev to-tavle-bordpladen "Red Cat" valgt med en størrelse på 50x23x36 cm. Tørretumbleren er fremstillet af forkromet metal og polypropylen af ​​høj kvalitet. Der er understøtninger til tallerkener, bestik, pladser til skåle og krus. Det er billigt, jeg har ikke set nogen negative kvaliteter.

Tørretumbler og skabe til opbevaring og tørring af retter

Opvaskemaskinen i skabet er nødvendig for hvert køkken, for uden plader bliver salatskåle og kopper ingen steder tørret og opbevaret. En række forskellige tørretyper hjælper husmødre til bekvemt at placere retter til opbevaring, selv i store mængder.

Næsten alle opvaskemaskiner består af to uafhængige afdelinger - til plader og til kopper. Normalt er hver afdelinger lavet af et holdbart materiale, der er dækket på toppen med emalje, maling eller gummeret belægning. Disse tørring kan være:

 • separat
 • Indbygget i tørretumbleren på toppen eller bunden af ​​vasken.

1) Separate tørreapparater monteres direkte på væggen over vasken eller er simpelthen anbragt på en overflade, så det resterende vand på opvasken kan drænes direkte i vasken eller på en specialbakke, hvis det ikke lykkes at tørre ud.

Deres største fordel er, at de kan placeres næsten hvor som helst på væggen eller overfladen i køkkenet. Sådan tørring er ret simpel i drift, og desuden er de budgetmæssige.

2) En-trins tørring til retter tjener kun til opbevaring og tørring af plader. To-tierede er designet til plader og kopper, og specialiserede giver mulighed for opbevaring og tørring af en række bestik, såsom tallerkener, kopper, knive, gafler, skeer osv.

3) Den indbyggede tørretumbler er fastgjort i et tørre skab til opvaskning ved hjælp af specielle plastfæstelser. De kan indbygges i det øverste og nederste skab under vasken. Det andet tilfælde er meget bekvemt, når huset har en opvaskemaskine. Du behøver ikke at bøje pladerne foran dit ansigt og konstant åbne skabsdøren. Køkkenskabe til tørring af redskaber, og de giver dig mulighed for at skjule køkkenredskaber, hvilket gør køkkenet mere æstetisk, og takket være dette gør støvet ikke noget på plader og kopper.

4) Hængende tørring til retter i skabet i dag er blevet den mest populære og mest almindelige. Det sker som en selvstændig og adskilt fra kabinettet og indbygget i kabinettet. Indbygget tørring i kabinettet kan klassificeres i henhold til følgende parametre:

 • Med eller uden ramme
 • En-, to-niveau
 • Corner.

Et af de vigtigste krav til sådan tørring er god ventilation, da fugt fra retterne kan beskadige kabinets belægning. Og god ventilation vil blive tilvejebragt af to åbninger på de modsatte sider af kabinettet, og ikke en. Disse huller udføres bedst på siderne, ikke på toppen og bunden, fordi støv let kan trænge ind i hullet ovenfra.

5) Dryer-troflex er et tilbehør til tørretøj, som kan placeres i ethvert og mest bekvemme hjørne af køkkenet (på vingen af ​​vasken, en ekstra pall eller blot på et bord). Sådanne tørrere gør meget attraktive former, så de tjener stadig som et element af indretning.

Hvilke materialer kan bruges til tørretøj

Tørretumbler kan laves af følgende materialer:

 • Metal. De er hovedsageligt lavet af rustfrit stål og er ofte belagt med et korrosionslag, der ikke tillader tørrens overflade at rive, ruste og ridse.
 • Rustfri. Disse tørreapparater vil koste en størrelsesorden dyrere end metal tørretumblere. De er stærke, holdbare i brug, ikke krævende i yderligere maleri. Disse kvaliteter tillader ikke udseendet af chips og korrosion.
 • Plast. Denne version af tørretumbleren er måske den billigste. Men ved at vælge en plastik af dårlig kvalitet skal du være forberedt på, at det kan være usikkert for helbredet. Og stadig overveje det faktum, at sådan plast berører retter. Også plastik tørretumbleren er i stand til hurtigt at miste sit oprindelige udseende, da plastik ikke er resistent på højeste niveau.

 • Wood. Et sådant objekt til tørring af retter har længe været betragtet som en luksusmulighed, men det er ikke i stand til at passe ind i noget interiør. Det anvendte træ er dækket af et specielt fugtighedsbestandigt materiale, der beskytter materialet mod fugt og damp. Trættørrere skal stadig kun bruges til opbevaring af redskaber, og ikke til tørring af dem.

Sådan vælger du tørretumbler til retter i køkkenet

Før du køber en opvaskemaskine, skal du sørge for at måle afstanden for at placere den. Hvis du køber et indvendigt hængeskab, skal du nøjagtigt måle kabinetets indvendige dimensioner (bredde, dybde og højde).

Standard tørretumbler er fremstillet til skabe af følgende størrelser:

 • 400 mm
 • 500 mm
 • 600 mm
 • 700 mm
 • 800 mm.

Ud over disse dimensioner er det meget vigtigt at måle afstanden mellem tørringsstedet for plader og kopper korrekt. Den må ikke være mindre end 300 mm. Du skal også tage højde for det faktum, at det er bedre, hvis koprummet er øverst, ikke bunden, fordi vandet, som dræner fra pladerne, konstant falder på kopperne, og det er ikke hygiejnisk. Den nederste del skal være mindst 60-70 mm fra vandopsamlingspanden.

Glem ikke om tilstedeværelsen af ​​en vandpande, da det vil samle alt det vand, der dræner fra opvasken, og derved beskytte møblerne mod skader. Det vil være mere bekvemt, hvis en sådan palle er aftagelig. Dette sikrer let vask.

Nogle store køkkener tillader opbevaring af redskaber i udtørringsdrejere, der er monteret i skuffer ved siden af ​​vasken. Denne mulighed er i modsætning til tørreskabene over vasken praktisk, fordi den er placeret nedenunder, og det er mere hensigtsmæssigt at få opvasken fra den, da disse kasser er meget let og jævnt udragende.

Ved brug af enhver form for tørretumbler skal du huske at de ikke kan overbelastes (selv uønsket). Den mindste tørring (400 mm) er designet til 12 plader, ikke mere.

Alle rettigheder forbeholdes ved at kopiere linket til webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 8