30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Tomat Wild Rose

Variety "Wild Rose" - en lækker tomat på dit websted

Karakteristika og beskrivelse af sorten

Variation En vild ros betragtes som en midwestern tomat, hvilket giver en stor mængde høst. Du kan samle frugt efter 3,5 måneder fra såningens øjeblik.

Video «Beskrivelse af Wild Rose»

Fra videoen lærer du mange nye og interessante fakta om denne slags tomat.

De vigtigste "plusser" af sorten:

  • fremragende smag;
  • højtydende indikatorer;
  • enkelhed;
  • modstand mod høje lufttemperaturer
  • Muligheden for dyrkning i beskyttet område eller under "åben himmel".

Den største ulempe ved agrotechnology er bushens højde, på grund af hvilken det kræver en strømpe til trellis.

Artens frugter er runde, noget oblate på polerne. Vægten af ​​hver vægt er ca. 300 - 350 gram.

Under modningen ændres frugtens farve - den grønne bliver til mættet lyserød med pletter. Kødet er tæt, saftigt. Oftere bruges frugt til fremstilling af mange retter og salater. Modne grøntsager er et fremragende råmateriale til juice, saucer og puree.

Grøntsager plantes i det tidlige forår. Til dyrkning af kimplanter er det ønskeligt at anvende let jord. En blanding af græs eller havejord og humus er også velegnet. Før du lander, er det værd at bage jorden i ovnen.

At accelerere spiring af frømaterialet hjælper med at dække de plantede frø med film og overføre til et varmt sted. Efter et par rigtige blade er åbnet, sidder de unge skud i separate beholdere og overføres til betingelserne for lys belysning.

Unge planter kræver varme, regelmæssig luftning og fugtgivende. Efter plantningen skal kulturen befrugtes med opløst kompleks topdressing. Inden plantning i ubeskyttet jord skal planten genindføres. I drivhuset transplanteres unge planter i maj. I gruberne før plantning er det værd at tilføje en lille mængde aske eller gødning til den komplekse natur. Det er værd at observere en afstand på 0,6 meter mellem individer, når de plantes. Fortykkelsen af ​​buskene har negativ indflydelse på frugtbærende ydeevne. Efter landingen af ​​unge individer skal de være bundet til støtten. En høj busk er tilladt at vokse på en trellis, som vil give bushen med pålidelig støtte. De nedre organer elimineres, hvilket bidrager til ventilation af buske. Det er ønskeligt at danne individer i 1 eller 2 stængler, og alle de andre trinoner skal skæres.

I løbet af sæsonen skal kulturen fodres med en integreret gødning hver anden uge. Vanding skal være tilstrækkeligt, men ikke overdreven. Befugtning gentages efter en lille tørring af jordens øverste lag. Frugter høstes som de modnes.

Denne sort er karakteriseret ved resistens overfor sygdomme af viral og svampegenskab. For at forebygge sygdom skal du ændre det øverste lag af jorden hvert år. Før du falder i søvn ny jord skal den desinficeres med en opløsning af mangan. Planterne selv kan også sprøjtes med Mangan.

En opløsning af sæbe eller ammoniak vil hjælpe med at besejre skadedyr. I dette tilfælde skal stoffet ikke falde i jorden. Som du kan se, fortjener Wild Rose-sorten opmærksomhed.

Tomat "wild rose": egenskaber og beskrivelse af sorten. Udtalelser fra lastbilchauffører

Rosa tomater i sommerens beboere er meget populære. Blandt dem er der en interessant russisk sort "wild rose", fik gode anmeldelser af lastbilbønder. Denne lyserøde repræsentant for tomater er modstandsdygtig over for varme, ikke nærende til jorden, nem at passe på og tolererer de fejl, som begynder lastbilbønder. Tomater "vild rose" (billeder knyttet til artiklen) er velegnede til dyrkning i forskellige regioner og tiltalende rigelig høst. Deres smag vil ikke forlade nogen ligeglade.

Tomatsortet "wild rose" blev opdrættet af russiske opdrættere i 1999. Kultur kan dyrkes i drivhuse og åbne områder.

Tomat "wild rose": egenskaber og beskrivelse af sorten

Dette er et højtydende, ubestemt, mellemlangt sortiment, som perfekt tolererer tørke og temperaturudsving. Høstning udføres i løbet af teknologisk modenhed (fra skudd til modning af frugt - 110-115 dage). Indsamlede tomater er perfekt opbevaret og godt raspovayut derhjemme.

Da det er en høj kultur, der når en højde på 2 m, kræver det en obligatorisk strømpe til trellis eller høje stakes. Dette er en vigtig procedure under plantens pleje. Fastgørelsen af ​​grene sparer busken fra brud, tillader ikke frugter at falde til jorden. De bundet pensler med tomater modtager meget mere sollys.

"Vildrosen" sorten anses for at være frugtbar, men der er anmeldelser af lastbilbønder, der er utilfredse med antallet af grøntsager indsamlet fra en buske. Med passende pleje fra 1 m² kan du samle op til 6-7 kg. Kultur er resistent overfor mange sygdomme.

Hvad mere er karakteriseret ved tomat "vild rose"? Karakteristika og beskrivelse af sorten kræver en mere detaljeret diskussion af frugterne. Tomater er runde, store, lidt fladede. Vægten når 300-350 g. Farven i modning af frugt varierer fra plettet-grøn til lyserød. Kødet er saftigt nok, men ikke vandigt. Smagen er rig, sur, sød. Frugtets surhed er moderat, sukkerindholdet er 3,7%. Tomater bruges friske (tomater er tilberedt med salater, lækre saucer, pureer, juice osv.).

Blandt de største fordele ved sorten bemærkede sommerbeboerne:

  • smukke og store frugter;
  • bemærkelsesværdige gustatory kvaliteter;
  • godt udbytte;
  • modstand mod varme, uhøjtidelig i vækst;
  • Muligheden for dyrkning i drivhuse og åbne arealer.

Ifølge gartnere er det største vanskeligheder med at vokse, at en høj busk har brug for en strømpe til stakes eller trellis. Og også der er separate svar utilfredse med produktiviteten.

Udbyttet af enhver kultur afhænger af den korrekte pleje af den. Det drejer sig især om tomater. På trods af at kultiveringen "vildrosen" betragtes som en uhøjtidelig plante, anbefales det at gøre sig bekendt med visse nuancer, inden den vokser.

På frøplanter sås frøene i begyndelsen af ​​marts, bør jorden være frugtbar og let på samme tid. Det er godt at bruge haven jorden, blandet med humus og sand.

Jorden, før plantning, pr. Dag anbefales at blive calcineret eller hældt med en opløsning af kobbersulfat eller mangan. Frø er sået i furer og sprinklet med en lille indtrængning af et lille lag tørv. For tidlig spiring er jorden fugtig og dækket af en film. Frøplanter ved en temperatur på 23-25 ​​° C vises på 5.-6. Dag.

Filmen fjernes, når skudene vises. Planterne omplaceres til et godt oplyst sted. Når de første stærke blade ser ud, kan planterne transplanteres (dykke). For god vækst og udvikling har unge skud brug for lys, varme, periodisk luftning og moderat vanding. Desuden er kimplanter fodret to gange med mineralske gødninger.

Til transplantation af planter i drivhuset anses den mest succesfulde tid midt i maj. Busser plantes fra hinanden i en afstand af 65-70 cm.

I hullerne før plantning kan du tilføje komplekse gødninger og lidt træaske. Nedre blade af kulturen fjernes bedst, det vil forbedre luftudvekslingen. Den voksne buske er dannet i en eller to stængler.

Tomat "wild rose" (karakteristik og beskrivelse af sorten er diskuteret i denne artikel) hver anden til tre uger er det ønskeligt at befrugte med mineralske og organiske gødningsstoffer. Der er imidlertid modstandere af yderligere befrugtning, som tror at jorden er i stand til at give planter alt, hvad de har brug for. For sorten "vild rose" er denne mulighed også mulig.

Vanding buske bør være moderat. Høstning udføres som den modner.

Bekæmpelse af skadegørere og sygdomme

Tomat "wild rose", anmeldelser om hvilke der kun er mest positive, er ret resistente over for svampe og virussygdomme. Til forebyggelse er det ønskeligt at ændre jordens øverste lag hvert år i drivhuset. Før du falder i søvn ny jord anbefales det at dekontaminere, behandlet med en opløsning af kaliumpermanganat. En svag opløsning kan også sprøjtes og plantes. I bekæmpelsen af ​​skadedyr er en sæbeopløsning eller vand med ammoniak effektiv. Sørg for, at opløsningen ikke kommer i jorden, når den behandles.

Spidermide kan ødelægges ved hjælp af insekticider, men de må kun bruges før blomstring af planter. Beskyt buske fra snegle, der hjælper med at dække jorden med tørv eller halm.

Tomat "wild rose" (en karakteristik og beskrivelse af sorten er omtalt i artiklen) er en sort, der ikke kun er egnet til erfarne gartnere, der kan lide at eksperimentere. Dette er et glimrende valg for begyndere, der har nogle færdigheder i pasynkovaniya. Ifølge vurderinger af gartnere er denne sort ubesværet i omhu, frugter rigeligt og smagen af ​​frugter vil tilfredsstille enhver.

Tomat Wild Rose

Foto Valery Medvedev

Ubestemt (ubegrænset vækst), høj, tidlig, hvilket giver tomatsortiment. Det anbefales at dyrke i et drivhus, i de sydlige regioner - i det åbne område.

Højden af ​​busken er op til 2,5 meter. Kræver en strømpe til støtte og pasynkovanie. De bedste resultater blev opnået ved dannelsen af ​​1 og 2 stammer.

Frugterne er store, runde, hindbær i modenhed, med fremragende smagskvaliteter, der vejer op til 400 gram. Disse tomater er velegnede til frisk forbrug, madlavningssaft og saucer.

produktivitet: op til 3,5 kg frugt fra 1 plante (med hensyn til landbrugsteknologi).

Fordele ved sorten: Høje smagsegenskaber af frugt, varmebestandighed, modstand mod tobaksmosaikvirus.

Tomatsort Wild Rose er inkluderet i statens register for udvælgelsesresultater for Den Russiske Føderation til dyrkning af udendørs og uopvarmede filmhuse.

Frøplantering udføres 60-65 dage før den foreslåede landing i jorden. Picks - på scenen af ​​2 rigtige blade. Ved transplantation af kimplanter til et permanent sted på 1 kvadrat. m det anbefales at placere op til 3 planter, og når de dannes i 1 stamme - op til 4 planter.

Yderligere pleje af tomater består af rettidig vanding, ukrudtsfjernelse, befrugtning med komplekse mineralgødninger, pasynkovaniya og forebyggende foranstaltninger til beskyttelse af kulturen mod sygdomme og skadedyr.

Hvis du voksede tomater Wild Rose, skriv venligst, om de kunne lide dig eller ej. Hvad var udbyttet og smagen af ​​frugterne under dine klimatiske forhold? Hvordan vurderer du modstanden af ​​denne tomat til sygdom? Hvis det er muligt, vedhæft billeder af hele busken eller individuelle frugter, som du er vokset.

Hvor dyrket: Udendørs terræn

Stort udvalg! Sød, stor, giver!

Hvor vokset: Drivhuset

købte frø i "Magnet" til 7 rubler. Der var ingen forhåbninger, der var mange andre sorter, op til tomatræerne, men smagen overraskede os, vi oversvømmede disse tomater. Meget velsmagende.

Hvor vokset: Drivhuset

Ikke imponeret. Høsten er gennemsnitlig, ikke den mest lækre.

Hvor vokset: Drivhuset

Har efterladt frø til dette år. Velsmagende, søde, kødfulde. En tomat vejede 820 gram.

Hvor vokset: Drivhuset

Sidste år vejede en af ​​frugterne mere end et kilo. I år plantede jeg igen.

Hvor dyrket: Udendørs terræn

Dyrket i 3 stammer. Busken voksede omkring 120 cm. På billedet tømmer tomaten 607 g. Smagen er fremragende, ligesom mange lyserøde tomater.

Producent: Jeg kan ikke huske

Hvor vokset: Drivhuset

Vi dyrker disse tomater i mange år. Vi kan sige, at dette er den bedste lyserøde tomat, selvom jeg prøver mange andre sorter (jeg bestiller det i Chelyabinsk). Vores nabo gav os en tomat og nu er vi altid med frø, fordi det ikke er en hybrid. Alle naboer i landet misundede - det var høsten!

En gang i Pskov vokser, prøver jeg ...

Producent: Jeg kan ikke huske

Hvor vokset: Drivhuset

Jeg kender ikke smagen, der blev plantet første gang, men en ting jeg kan sige er meget produktiv. Når vi smager det, skriver jeg

By: Hvid Kalitva

Hvor vokset: Drivhuset

Jeg vokser det andet år både i drivhuset og i haven, super, jeg råder alle sammen. Tomat er uovertruffen, men ikke i salat.

Producent: Jeg kan ikke huske

Meget velsmagende, vokse det første år, det næste år vil jeg helt sikkert plante. I lang tid søgte jeg frø, men jeg købte dem og er meget, meget glad.

Producent: Сибирский сад

Hvor vokset: Drivhuset

sødt, lækkert, men udbyttet er lille - 6-7 stykker og ikke meget stort, medium. Jeg vil forsøge at lande igen

By: Chelyabinsk Region

Hvor dyrket: Udendørs terræn

Jeg voksede det første år. Høsten er meget stor, tomater fra 400 til 900 gram, lækker, sød. Jeg kunne godt lide dem meget.

By: Московская обл.

Producent: Frø købt fra V. Medvedev

Hvor vokset: Drivhuset

Jeg kunne godt lide, høsten var god. Tomaterne er store og velsmagende. Tak for karakteren.

By: Курская обл.

Producent: Hjemmelavet tomat

Hvor vokset: Drivhuset

Stor, sød, opdrættet til frost. Fremragende salat sort!

Producent: сиб сад

Hvor vokset: Drivhuset

i varmen ikke strikkes, udeladelser er enorme. Regnen begyndte, blev syg med den anden, kunne ikke lide. Plante icicle pink fra sib haven-søde, kødfulde buske rev ud i begyndelsen af ​​oktober, selv om det var en skam, ligger perfekt. Der var også kun sund Evpator fra Gavrish og en bullish pande fra sibhavenen, der var ingen sommer i 2016. Hybrider fra Semko rev først, mere fri, jeg vil ikke tage, for sådanne penge skal vente på sommeren? Eller drys alt sammen med "Mendeleev bordet"? Det vil jeg ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

86 + = 89