30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Toiletter med direkte udgang

Toilet skål med direkte udgang - design funktioner og finhed af installationen

Valget af toilettet bør kontaktes med sindet, tage hensyn til ikke kun dets udseende, men også designfunktioner. Vær især opmærksom på typen af ​​udløsning, især vigtigt er parameteren ved udskiftning af et VVS-apparat - en forkert valgt type kan skabe mange problemer under installation og drift.

Mulighed for direkte frigivelse

Når det drejer sig om typen afladning eller form for udladning, menes det, hvordan omdirigering af produkterne af menneskets vitale aktivitet er organiseret.

Der er 3 muligheder:

 1. toilet med direkte udgang - i dette tilfælde er udgangen parallelt med gulvet. Det er denne plomme, der oftest findes i nye bygninger;
 2. skrå udgang er arrangeret i en vinkel på 30-45ᵒ;

Vær opmærksom! Santehpribory med direkte og skrå udgang kan ikke installeres tæt på toiletens væg. Hvis huset er bygget fra bunden, så er det værd at tænke på enheder med vertikal udgang.

Det er ikke muligt at installere det i en tæt væg til væggen

 1. Lodret udgang kan arrangeres i private hjem. Denne slags blomme er typisk for husene i første halvdel af det sidste århundrede.

Hvis vi sammenligner de angivne typer af udgange, så kan det bemærkes, at den lige og skrå variant kræver lidt mere plads til installation. Men hvis det er nødvendigt, i stedet for VVS med direkte udgang, kan du altid installere en analog, men med en skrå vask. For at gøre dette behøver du kun at erstatte teen på kloaksamleren og justere højden på VVS-apparatet.

Derudover kan klassificeringen gives og skålens design. Skålen toiletskål er for eksempel udstyret med en hylde til beskyttelse mod stænk, og tragtformede skåle giver mulighed for indtagelse af affald direkte i vandet.

Men med en lodret blomme fungerer dette tal ikke. Ikke desto mindre er det ikke helt korrekt at stille spørgsmålet i form af, hvilken toiletstikkontakt der er bedre end en lige eller skrå linje - alt afhænger af lokale forhold. For eksempel, når man udskifter et VVS-apparat med en skrå vaske, er det ikke praktisk at købe et VVS-apparat med en lodret vask, det vil være ret vanskeligt at installere.

Installationen består af 2 trin - den faktiske installation af kabinettet og fastgøres til gulvet, og tilslutter den også til stigerøret. Og hvis der ikke er nogen specielle spørgsmål i forbindelse med fastgørelsen til gulvet, men med den tilsluttede VVS-enhed er der flere mulige muligheder, men i hvert fald kan alt arbejde udføres af sig selv.

Brug af kloakbaner

Specielle kloakbaner giver dig mulighed for at udføre forbindelse, selv i tilfælde af mangel på ledig plads. Udvendigt ser korrugeringen ud som et ribbet strækrør lavet af plast. Med hjælp kan du tilslutte en toiletskål med både en lige linje og et skråt udløb.

Fleksibel kloakbølgning

Installation af VVS-udstyr udføres i følgende rækkefølge:

 • For det første foregiver det at være placeret i latrin, er hullets position i gulvet under fastgørelserne markeret;
 • derefter installeres VVS-armaturet, og i de borede huller sættes det ind i gulvet af dowel;
 • Derefter lægges bølgen på toilettet skålen, samtidig med at bølgepapningen fremmer sig med ca. 5-6 cm;

Det kan ses, at korrugeringen skubbes helt ned

Vær opmærksom! Ved tilslutning af toiletskålen med direkte udløb (og med andre typer afvanding) skal der lægges særlig vægt på tætningen af ​​forbindelserne. Ved brug af korrugering er det ønskeligt at anvende silikoneforseglingsmiddel, der vil ikke være nogen skade på den.

 • Efter dette er det muligt at indsætte den anden ende af korrugeringen i røret, for tætningen af ​​leddet anvendes samme tætningsmiddel. Forbindelse på dette betragtes som komplet, det sidste der er tilbage at gøre er at tilslutte afløbstanken.

Vær opmærksom! Tætningsmidlet skal være placeret mellem overfladen af ​​korrugeringen og udløbet. Hvis du forsøger at dække det med en led efter samlingen, så vil der ikke være brug.

Den sidste ting at gøre er at kontrollere leddene for lækager. Det er nok til at hælde en spand vand i skålen og se sømmene - ikke, om de opstår, og til sidst installere VVS inventar på fliserne med en obligatorisk forseglet sæde fugemasse system.

Tilslutningsmodeller med skrå udløsning uden korrugering

Lad os finde ud af, hvornår en bestemt udvalgt toilet - Sideways frigivelse eller decideret ikke altid har mulighed for at vælge, trods alt nødt til at tilpasse sig den eksisterende kloak indretning af lejligheden. Nogle gange er det nødvendigt at dvæle på modeller med en skrå vaske.

Såfremt aksen af ​​udløbet og jorden rør er i det samme plan eller lidt forskudt i forhold til hinanden, er det muligt at give afkald korrugeringerne snarere skrøbelige. I dette tilfælde skal du forbinde santehpriborov plast adapter og gummimanchet (valgfrit), toilet adapter Direkte frigivelse bruges til samme formål.

Alt hvad du skal installere

Hovedopgaven ved installation - for at opnå den nærmeste mulige placering af VVS-apparatet på bagsiden af ​​toilettet. Selvfølgelig bør dette ikke påvirke afstrømningen. Ideelt er tilslutningen fra VVS-apparatet forbundet direkte til teen på stigrøret.

Forbindelsen i sig selv er ganske enkel - ved hjælp af adapteren er toilettetilslutningen simpelthen forbundet med kloakrøret, og leddene er forseglede. Hvis hullerne er forskudt fra hinanden, kan en excentrisk gummibånd anvendes.

I billedet - excentrisk manchet

Vær opmærksom! Det er uønsket at strække det korrugerede rør stærkt, dets væg er tynd nok og kan let rive. Dens pris er ikke så stor, så det er bedre ikke at spare på længden.

Med hensyn til tætheden opnås det ved følgende metode:

 • Forbereder en opløsning af surrey og linolie, de promazyvaetsya frigivelse fra toilettet;
 • På toppen af ​​den viklede tjærepakke imprægneres slæden yderligere efter tilvikling med den fremstillede blanding;

Vær opmærksom! Edge exit (1-2 cm) skal være fri for vikling, så intet vil forstyrre strømmen af ​​vandstrømmen.

 • så sætter stikkontakten simpelthen adapterens stik eller stikket ud i stikkontakten.

Et billede kendt for mange

Ikke alle har en voks og tørring af olie på hånden, så du kan undvære de angivne faser, men brug simpelthen gummibånd og tætningsmiddel for at sikre tæthed.

Installationen af ​​en toiletskål med direkte frigivelse med egne hænder betragtes som den enkleste. For at gøre dette behøver du kun en adapter, et tætningsmiddel og en gummitætning. Til tilslutning er det nok at forbinde adapteren og teen på stigerøret. I stedet for en plastikadapter er det helt muligt at gøre ved korrugering.

Toiletskål med lodret udløb

I dette tilfælde udføres drænet i et rør placeret i gulvet. Korrugeret rør og adaptere i dette tilfælde vil ikke være nødvendigt - udgangen vil blive tilsluttet direkte til kloakrøret.

Første fase af arbejdet

Hvis installationen af ​​toilettet med direkte udløb kræver brug af adaptere eller bølgepap, er der brug for en vvs-flange for at forbinde et VVS-apparat med et lodret afløb.

Arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

 • På røret i gulvet er der installeret en skrueflange udstyret med en holder;

 • Derefter fremstilles basen - huller til fastgørelse er boret;
 • Toilettet er installeret på gulvet, og dets udløb er indsat i flangen og er meget tæt presset mod røret. Yderligere forsegling giver en gummi ring og tætningsmiddel.

Den valgte type afløb påvirker installationen og tilslutningen af ​​toiletskålen. Ikke desto mindre er arbejdet ikke svært, og selv en ny blikkenslager kan gøre det, bare følg det anbefalede råd.

Videoen i denne artikel viser et eksempel på at installere et toilet med et lodret afløb.

Har du stadig spørgsmål? Spørg dem i vores gruppe vkontakte

Hvad er badeværelset i dit hus?

Hovedfunktionerne ved placering og installation af toilettet med direkte udløsning

For at sikre fuldstændig komfort i hver lejlighed er der forsynet en sanitetsartikler, såsom en toiletskål. Når du vælger det, skal du kende alle designfunktioner og arbejdsprincipper. Derudover er det nødvendigt at bestemme hvilket udstyr der passer bedst til dit VVS-system. Den mest almindelige installation af en toiletskål med direkte udgang, hvor udledningen er direkte på gulvet. I denne artikel finder vi ud af, hvad der er løsningsindstillingerne, og hvordan man indstiller hver enkelt korrekt, så man undgår almindelige fejl.

Toilet skål på badeværelset

Typer af toiletskåle afhængig af udgivelsestype

Før du installerer toiletskålen med direkte udgang, er det nødvendigt at gøre dig bekendt med alle mulige design af toiletskålene. Generelt kan alle eksisterende toiletter opdeles i tre hovedgrupper:

 1. Toilet med vandret afløb;
 2. Med skrå udledning
 3. Toiletter med direkte dræning.

Det er tilrådeligt, når du vælger et toiletsæde, der tager højde for allerede eksisterende i dit VVS-system. Selvfølgelig kan alting gøres med et stort ønske, men denne proces er ret besværlig. Det kræver visse færdigheder, samt en masse tid og pengeomkostninger.

I de gamle dage var de mest populære sanitetsartikler, som i deres design gav en særlig hylde. Det fik hele indholdet, så blev det vasket af. Dette har imidlertid længe været en ting fra fortiden, fordi de lugt, der var til stede på toilettet, simpelthen var uudholdelige. Desuden blev der efter forvaskningen på hylden forblev kontaminering, og de skulle manuelt rengøres hele tiden ved hjælp af husholdningskemikalier og en pensel. En anden ulempe ved dette design var, at en stor mængde vand blev forbrugt.

I den moderne verden anvendes sådanne VVS-enheder, hvor ovennævnte hylde er fraværende. Skålen i sådanne toiletskåle er overvejende tragtformet, denne form favoriserer nedbringelsen af ​​alt indhold i vandet direkte langs afløbskanalen. Dette hjælper med at fjerne ubehagelige lugt, foruden overfladen af ​​skålen forbliver praktisk talt ren.

Toiletskålene, der har en lodret udgang, er fastgjort til gulvfladen ved hjælp af specielle fastgørelsesdele. Sådanne systemer anvendes oftest i USA og andre lande på den nordlige halvkugle. Næsten hele kloaksystemet er under særlige overlapninger, og al nødvendig kommunikation er ikke forbundet med væggene på nogen måde.

Til toiletskåle med vandret dræn er placeringen parallelt med gulvet.

Det skrå udløb er placeret i en vinkel på 45 grader til gulvfladen.

Installation af alle disse strukturer er ikke svært, du vil selv kunne klare denne opgave og kende de grundlæggende regler. Prøv derefter at håndtere hver af dem.

Funktioner af toiletskåle med direkte udgang

VVS-produkter, der har direkte dræning, er mest typiske for bygninger fra 50-60'erne i det sidste århundrede. Et sådant afløb, som enhver anden, har visse fordele og ulemper.

De vigtigste fordele ved dette design er som følger:

Toiletskål med direkte udgang

 • Takket være denne produktionsmetode er det muligt at spare plads på badeværelset.
 • I toilets skål er der et tilstrækkeligt højt vandniveau, hvilket sikrer maksimal hygiejne i apparatet.
 • Vaskene på toilettet vaskes tilstrækkeligt kvalitativt.
 • Særlige sifoner leveres i designet, som følge af, at stramningskraften øges, og spylingen bliver mere effektiv.
 • Under drift sprøjter væsken i skålen ikke i alle retninger.
 • Tanken på denne toiletskål fremstilles ret pålideligt og kvalitativt.
 • Nem at afmontere.

Fra alle andre konfigurationer adskiller toiletskålen med direkte dræn ved tilstedeværelsen af ​​en sifon og en indbygget brystvorte. Dette giver dig mulighed for at installere VVS på ethvert sted, der er bekvemt for dig, samtidig med at badeværelset fungerer væsentligt. Gør reparationer, du har råd til at realisere alle dine ideer. Derudover vil du selv kunne installere en sådan enhed.

Spildevandskanalen er i dette tilfælde placeret sammen med alle andre meddelelser under loftet, så klokken kan tages helt ud i enhver position, der passer dig bekvemt. Desværre er brugen af ​​sådanne toiletskåle i vores land ikke for almindeligt. Men hvis du beslutter dig for at købe en sådan enhed, vil du helt sikkert være tilfreds.

Tilslutning af toilettet til gulvet

Vi forbinder en toiletskål med direkte udgang

Hvis du er ny til VVS, så skal du installere toilettet med et direkte afløb, du har brug for følgende vejledning. VVS-produktet skal forbindes på en sådan måde, at det helt falder sammen med skruenflangen, som er indbygget i gulvfladen. Derefter skal hele enheden indsættes til siden og indsætte O-ringen, som er designet til at sikre tætningen af ​​denne forbindelse.

Når du udskifter et gammelt toilet, vær meget opmærksomme og forsigtige i enhver handling, skal den nye VVS installeres præcis på samme sted, hvor den gamle toiletskål stod.

Når du vælger VVS, giver du fortrinsret til velprøvede og velprøvede mærker og butikker. De vil være i stand til at give dig en garanti for produktets lange levetid.

Installering af toiletskålen med direkte udløsning begynder med anvendelse af den nødvendige mærkning på gulvfladen. Monter derefter en skrueflange med en speciel lås. I denne flange er der et cirkulært hul i midten, det er i det, at du skal indsætte et kloakrør. Derefter fastgøres toiletskålen, udfold den på flangen, indtil den passer helt i den ønskede position.

Installer toilettet med korrugering

Takket være brugen af ​​korrugering, når du tilslutter toilettet, har du mulighed for at installere en VVS-armatur i enhver utilgængelig placering. Dette opnås på grund af det faktum, at de bølgede manchetter kan bøje i nogen retning, ændre deres længde og dreje rundt om deres akse.

For at forbinde en toiletskål ved hjælp af en korrugering, skal hænderne indsættes i et rør til vanddrænet og stedet for en fælles proces ved hjælp af silikone. Tilslut den anden ende af korrugeringen til toiletskålen. Kontroller, at installationen er korrekt. For at gøre dette skal du tage en spand vand og hælde den på toilettet. Hvis du ikke mærker væskelækager, skal du fortsætte med at arbejde.

Bestem det sted, hvor toilettet skal installeres, og lav alle de relevante noter på gulvet til boring. Bore huller i gulvet til fastgørelsesanordningerne, og indsæt dowels i dem. Sæt toilettet på det forberedte sted, og tilslut det korrugerede rør til det. Før dette skal det smøres med tætningsmiddel.

Kontroller fraværet af vandlækage igen, og fastgør VVS-armaturet ved hjælp af fastgørelsesanordninger. Ofte sælges de i sættet. Men hvis de udføres upålidelige og ukvalificerede, er det bedre at købe disse komponenter separat.

Det er alt, toilet er installeret. Kontrollér nu, hvor stabilt det er. Til dette skal du sidde og sørge for, at der ikke er nogen udsving. Ellers skal du fjerne toilettet og udføre en cementplade på gulvet. Det sidste stadium er at forsegle toiletskålens samlinger med flisen. Gør det bedst med et tætningsmiddel eller silikone.

Vi forbinder toiletskålen med direkte udgang uden brug af korrugering

Hvis du af en eller anden grund beslutter dig for ikke at bruge korrugeringen, skal du bruge det medfølgende rør. Tilslutning til det udføres i tilfælde af direkte udløsning i en vinkel på 90 grader til vægoverfladen.

Hvis du vil installere et toilet med et skråt udløb, så installeres det direkte på gulvfladen. Ved brug af en toiletskål med vandret udløb udføres installationen i en væg med en hældning på 40 grader. Nu ved du visse regler, hvorefter det er muligt at udføre den korrekte installation af toilettet med direkte frigivelse på flere måder. Følg alle instruktioner, og din VVS-enhed kan tjene dig lang og pålideligt.

Toilet skål med direkte udløb: hvordan man montere?

Komfort på et boligområde eller lejlighed er ikke muligt uden et badeværelse, hvor der er installeret en højkvalitets toiletskål. Når du vælger det, er det nødvendigt at gøre dig bekendt med princippet om drift, enhed og designfunktioner. Det er blandt andet vigtigt at afgøre, hvilket udstyr der passer til VVS-systemet. I dag er det mest almindelige toilet skål med direkte udløsning, med udledning udføres i gulvet.

Typer af toiletskåle afhængig af typen af ​​frigivelse

I dag på salg kan du finde et toilet med skrå eller direkte udløsning, samt en udgang, der også kaldes vandret. Ved valg af udstyr er det vigtigt at tage højde for, hvilken slags kloaksystem i lejligheden. Toiletskåle med lodret udløb er fastgjort til gulvet med fastgørelseselementer. Oftest anvendes sådanne produkter i landene på den nordlige halvkugle. Hvis det er en toiletskål med vandret afløb, placeres det parallelt med gulvet, og det skråt udløbet ligger 45 ° i forhold til gulvfladen. Hvis du stadig ikke kender toiletskålens lige eller skrå udløsning, skal du tage højde for, at den første af disse rummer mindre plads i rummet, hvilket er relevant for små badeværelser. I skålen af ​​denne toiletskål er der et højt vandniveau, som sikrer hygiejne i apparatet. Vægge i vaskevasken vaskes kvalitativt, og designet sørger for tilstedeværelsen af ​​en sifon, som følge af hvilken stramningskraften øges.

Funktioner af toiletskålen med direkte udgang

Mere og mere for nylig spørger ejere af ejendomme, hvilke toiletstikkontakter er bedre - direkte eller skråt. Den første konstruktion af enheden er typisk for bygninger, der blev bygget i 60'erne. sidste århundrede. Sådanne indretninger har et grenrør og en sifon, som er placeret i den nedre del af kroppen. Gode ​​toiletter med direkte frigivelse, fordi de ikke kræver behovet for et særligt sted til installation.

Toilettet med direkte udgang kan installeres selv i midten af ​​rummet fra enhver vinkel. Denne enhed giver dig mulighed for at indse selv de mest usædvanlige designløsninger. I dette tilfælde vil kloakledningen ligge direkte under gulvet, hvor alle tekniske kommunikationer er placeret. Det vil være muligt at fjerne stikket på et hvilket som helst passende sted. En toiletskål med et direkte udtag tager op endnu mindre plads, men mange butikker skal omgået for erhvervelsen, da dette enhedsdesign ikke er meget almindeligt i dag. Dette toilet er mere hygiejnisk på grund af at vandstanden i skålen er høj nok. Indbygget sifon er kendetegnet ved en høj tilbagetrækningskraft, som muliggør effektiv spyling. Ved brug af enheden aktiveres anti-slip-funktionen, og tanken er konstrueret på en sådan måde, at den er pålidelig og af høj kvalitet.

Hvis du beslutter dig for at installere en toiletskål med en direkte udgang, er det i første fase nødvendigt at mærke på overfladen, hvorefter fastgørelsen vil blive udført. I næste fase installeres en skrueflange, den skal suppleres med en fixer og et hul, hvoraf den sidste er lavet til sammenføjning med kloaksystemet. Flanger har en størrelse, og toilettet med direkte udløb har et standardstykke til samlingen med skrueelementet.

VVS-armaturet skal installeres, så kontrastelementet falder sammen med skruenflangen. Hvis strukturen svinges lidt, klemmes de to elementer, hvilket sikrer høj tæthed på grund af tætningsringen, som er placeret mellem dem. Toilettet med direkte udløb har en anden fordel, hvilket udtrykkes i enkeltheden af ​​demontering.

Hvis du vil udskifte eller installere en ny enhed, skal du være forsigtig, da der kan opstå en fejl. Direkte udgivelse er typisk for produkter fra mange udenlandske og russiske producenter, her kan Cersanit, Duravit mv. Tildeles. Ofte tilbyder virksomheder produkter til salg, der kan vare i 30 år.

Hvad du skal vide om installationsarbejde

Hvilket toiletudtag er bedre - lige eller skråt - du kan selv bestemme, om du ved, om dit badeværelse er begrænset i ledig plads. På trods af at i de nye bygninger i stigende grad installeres toiletskåle med vandret afløb, mister de ikke deres relevans enheder med et lodret udløb. For at forbinde toiletskålen til kloaksystemet skal du forberede:

 • ventilator rør;
 • bølgepap;
 • manchet;
 • excentrikere.

Hvis du bruger et ventilatorrør, kan du opnå enheden af ​​enheden med forbindelsesmaterialet, og det er trods alt både af porcelæn, fajance og keramik. Det eneste problem med at installere i dette tilfælde kan være behovet for en kamp med installationsstedet. Elementerne kan ikke udstyres med trimmetoden.

Manchet-excentrisk er lavet på basis af polymerer og er en konstruktion af et par bøjninger, hvor akserne forskydes. Manchetterne kan have forskellige længder, så de kan simpelthen vælges for at forbinde enheden til kloaksystemet med andre parametre i stikkontakten og trykke på. Installationen af ​​en toiletskål med direkte udgang kan kræve brug af et bølgepap, det er plastik og kan bøjes og strækkes. Hvis du bruger dette element, vil mesteren være fri til at flytte og lette installationsarbejdet. Men i dette tilfælde må man ikke glemme hældningen af ​​kloakrøret. Der skal i den forbindelse tages hensyn til materialets stivhed, således at væggene er pålidelige og holdbare til videre brug.

En støbejerns kloak kan tilsluttes en VVS-armatur med en gummibånd. Den er placeret i den ene ende af røret. Toilettet skal sættes på stikkontakten, manchetten er drejet på en sådan måde, at det var muligt at opnå fuld forsegling. Forøgelse af tætheden af ​​leddet kan gøres ved hjælp af tætningsmidlet.

For at installere toilettet med direkte udløsning er det vigtigt at forberede et sæt værktøjer, blandt andet: skruenøgler, skruetrækkere, roulette, metal sav, sandpapir, hammer, kniv, puncher, fugemasse og slæbebånd. Med hensyn til skruenøgler skal du have et sæt, og som en alternativ løsning kan du lave en skiftenøgle. Det vil være nødvendigt at installere afløbstanken og tilslutte enheden til systemet. Hvis badeværelset har et gammelt toilet, så har du brug for en sav til metal. Til fastgørelsesanordninger har du brug for en perforator med de vindende øvelser og dowels.

Mere om at installere toilettet med et bølgepap

Toilettet med direkte udgang kan installeres ved hjælp af et bølgepap. Dette element bruges, når det ikke er muligt at bruge andre materialer. For at gøre dette er røret installeret i kloakhullet, og dockningspunkterne skal behandles med silikone. Enheden er forbundet til den anden ende af røret, det er vigtigt at sikre, at forbindelsen er så pålidelig som muligt. For at gøre dette skal du samle vand i tanken og dræne den. Hvis der ikke er lækager, så har du gjort alt rigtigt.

Det er vigtigt at bestemme placeringen af ​​boringen for at montere fastgørelseselementerne i form af dykker. For at gøre dette er toilettet installeret på det påtænkte sted, så det bliver muligt at markere hullet med en blyant. Når toilettet er installeret, er det nødvendigt at fjerne enheden fra fastgørelsespunktet for at bore hullerne i en direkte udgang til gulvet, i det næste trin. De er installeret dowels, og toilettet er monteret til kloaksystemet.

Inden i røret er der smurt et tætningsmiddel, og inden man fortsætter videre, er det nødvendigt at sikre pålideligheden af ​​leddet. Hvis vandet passerer uhindret, kan alle fastgørelsesanordninger monteres. Det er vigtigt at kontrollere enhedens stabilitet, hvis den svinger, så laves der en plade af cement-sandmørtelet under toilettet. Toiletskåle-kompakterne, for hvilke direkte udledning skal forsegles på de steder, hvor enheden var bundet til flisen. I dette tilfælde kan du bruge silikone eller fugemasse. På dette kan vi antage, at installationen ved hjælp af korrugeringen er afsluttet.

Hvis det er nødvendigt at udføre arbejde på badeværelset i det gamle hus, hvor støbejernsrørene er installeret, skal enheden tilsluttes på følgende måde. Udløbet sættes i åbningen af ​​kloaksystemet. Det resterende hul skal fyldes med cementmørtel, det skal gøres, så sammensætningen ikke falder ind i stigrøret. Det er muligt at påføre en manchet, der sættes på et udløb, der er nedsænket i åbningen af ​​et kloakerør. Preliminære overflade skal rengøres af cement, snavs og fremmedlegemer. Fra ujævnhederne kan fjernes med et fugemasse.

I dag er der mindre brug af direkte toiletproduktion. Installationen af ​​en sådan anordning beskrives detaljeret i artiklen og kan udføres af dig selv. Det skal huskes, at brugen af ​​et korrugeret rør med hensyn til klokken i en vinkel kan forårsage stagnation af vand. Imidlertid kan denne løsning være den eneste sande, når toilettet er højt nok, og dets frigivelse når ikke drænhullet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

67 − 58 =