30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Toilet fra plastpaneler Foto

Design af toilettet, færdig med plastpaneler

Plastpaneler - dette er en af ​​de enkleste og mest bekvemme måder at afslutte badeværelset på. Men mange af dem, der planlægger at lave reparationer på toilettet, overvejer ikke engang muligheden for at bruge dette materiale. Ofte bliver plastpaneler forsømt, fordi de synes at være mennesker, der ikke er nok smukke og æstetiske.

Produktionsteknologierne i PVC-paneler gør det muligt at producere produkter af fremragende kvalitet og udseende. Potentielle købere har et valg blandt hundredvis af muligheder, så toiletens design, færdig med plastpaneler, kan være meget stilfuldt og moderne.

Lad os starte en historie om badeværelsets specielle egenskaber, hvor plastpaneler anvendes som det vigtigste efterbehandlingsmateriale og beskriver fordelene ved denne efterbehandling. Disse omfatter:

 • styrke og holdbarhed materiale;
 • nem vedligeholdelse, god tolerance for forskellige rengøringsmidler;
 • hurtig og nem installation, ikke kræver erfaring med reparationsarbejde
 • lave omkostninger;
 • modstand mod høj luftfugtighed og temperaturændringer
 • valg blandt en række farver og teksturer;
 • Intet behov for hårde vægge;
 • varmeisolerende og lydisolering karakteristika af materialet.

Som alle andre efterbehandlingsmaterialer er plastpaneler, ud over en række positive aspekter, også negative. De væsentligste ulemper ved toilette-finish med PVC-paneler er:

 • Materialet modtagelighed for antændelse: Plast smelter ikke kun op og deformeres, når det opvarmes, men blusser også let, når det udsættes for åben ild;
 • ustabilitet til mekanisk skade: På trods af at PVC-paneler er stærke nok, kan de fra en stærk indvirkning revne eller splitte;
 • installation af plastpaneler sker på rammen, hvilket spiser flere firkantede centimeter af brugbart område, Desuden kan panelerne selv være tyk nok.

Der er flere populære muligheder for farvning af plastpaneler. Hvilken man vælger til design af badeværelset, afhænger først og fremmest af indretningens fremtidige stil.

Monokrome paneler er en universel løsning. De vil blive baggrunden for møbler, sanitetsartikler og andre indretningselementer. For små værelser anbefales det at vælge neutrale, lys nuancer, og i rummelige toiletter er det muligt at bruge lyse eller mørke farver.

Paneler med et mønster som dem, der ønsker at gøre badeværelset mere udtryksfuldt. Grøntsager og blomster ornamenter samt abstrakt geometri - mønstre fra cirkler, linjer mv. Er i stor efterspørgsel. Til design af toiletter vælges også ofte af temaet hav og undervandsverden, så i byggevirksomheder præsenteres et stort udvalg af PVC-paneler med billeder af skaller, sandstrande eller marine liv.

Paneler der efterligner naturlige teksturer ser meget imponerende ud. Men så dette interiør ikke ser billigt ud, bør du vælge kvalitetsprodukter med et perfekt anvendt mønster. Træbjælker, marmor, sten og murværk - disse farver er de mest populære blandt købere. På toilettet skal disse paneler nødvendigvis kombineres med den passende stil inden for indendørs og sanitært udstyr.

 • Det er ikke nødvendigt at bruge plastpaneler til at afslutte hele området af væggene. Du kan kombinere dem med andre materialer, for eksempel med keramiske fliser eller tapet. Eksperimenter med forskellige kombinationer af farver og teksturer på jagt efter den mest succesfulde og originale løsning.
 • Plastpaneler kan også bruges til efterbehandling af lofter. Dette er en god måde at erhverve et farvet loft på, hvis reparationsbudgettet ikke tillader brugen af ​​spændingsstrukturer. PVC-paneler med en blank belægning hjælper visuelt at hæve loftet med flere centimeter.

Vi tilbyder dig at blive bekendt med eksempler på vellykket design af toiletter, til færdiggørelse af hvilke plastpaneler blev brugt. Alle de løsninger, der præsenteres nedenfor, kan gentages uafhængigt uden at have særlig viden og stor erfaring inden for reparation.

For at designe dette badeværelse vælges to typer plastpaneler med et mønster; en kombination af fjollede ærter og store blomster ser meget usædvanlig og munter ud.

Et andet eksempel på brugen af ​​blomster ornament i det indre. I et lille rum opfattes et diskret mønster af lyse blade på en lys baggrund meget godt: denne farve forstyrrer ikke øjet og skjuler ikke området.

Her er plastpanelerne kun færdige med en væg, og resten er malet i hvid maling. Alternationen af ​​lyseblå og hvide rakeplader ser utroligt imponerende ud.

I dette badeværelse, indrettet i en moderne stil, er plastpanelerne kombineret med lys, monofonisk tapet. Det er interessant at vælge panelets farve: De ligner sider med magasiner med tegneserier.

Moderne ideer om toilet design

Reparation og design af toilettet i Khrusjtjov (55 billeder)

Toilette finish med plastpaneler

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Vi reparerer toilettet med plastikpaneler med egne hænder

For at erstatte det besværlige i installationen af ​​keramiske fliser, kommer plastpaneler triumferende. Og det handler ikke kun om den enorme økonomi økonomi, den tid, der bruges til efterbehandling, og antallet af ubehagelige fejl falder også. Resultatet opnås hurtigt, og det glæder sig ikke mindst efter en kompliceret reparation. Hvis alt er gjort korrekt, kan du nyde et godt og ryddeligt toilet i lang tid.

For at montere færdigmaterialerne korrekt skal du udarbejde følgende værktøjer:

 • PVC paneler;
 • træplader, nødvendige beslag;
 • kniv, hacksav og hammer;
 • bore;
 • skruetrækker og skruetrækker;
 • antiseptisk;
 • skruer og negle;
 • niveau og plumb bob;
 • linjal og blyant.

Hvorfor vælge en plastik finish

Hvis reparationen ikke er planlagt til at bruge en masse penge, er det en god mulighed - efterbehandling af toilettet med plastpaneler, fotos, design og eksempler på dem, der findes i galleriet. PVC beklædningsgenstande har en række ubestridelige fordele:

 • Du kan håndtere redigering selv, det er nemt og bekvemt;
 • kolossale besparelser på materialer og værktøjer (sammenlignet med fliser, forskellen i prisen kan være meget stor);
 • Du kan hurtigt opdatere indretningen uden at ty til den præcise justering af de gamle mure, det sparer også kræfter og penge;
 • Fugtighedsbestandigheden af ​​materialer er høj. Vær ikke bange for at ødelægge overfladen med vand. Når man bruger vandtætning, kan man ikke bekymre sig om fugtighed;
 • Vask væggene meget enkelt og hurtigt - nok af en fugtig svamp;
 • levetiden er lang nok, operationen er enkel, produkterne er resistente over for forskellige kemiske forbindelser, der anvendes i hverdagen.

Med alle de positive kvaliteter af denne beklædning er der også minus tegn. De forhindrer også allestedsnærværende brug af PVC-paneler, når man reparerer badeværelser. De vigtigste ulemper:

 • plastik er brændbar, der er ikke noget at gøre ved det. Produktionen forbedres, selvlukningsmodeller udvikles, men det lindre ikke smolderen i tilfælde af brand. Den mest ubehagelige egenskab er udledningen af ​​skadelige stoffer under forbrændingen;
 • nogle færdigheder vil stadig være nødvendige, du skal vælge den rigtige model og anvende den omhyggeligt;
 • ved installationen varierer området af en forudsætning, bestemt i den mindre parti. Fra hver væg vil den nye være forsynet med flere centimeter. Afstanden stiger med krumningen af ​​de oprindelige vægge. Hvis justeringen ikke antages, er der sandsynligheden for at opnå et mindre rum som følge heraf. I denne forbindelse kan der være problemer med installationen af ​​udstyr, med døren hængt.

Det er mest hensigtsmæssigt at bruge denne slags finish på loftet, men den bliver stadig mere populær og vender mod væggen ved hjælp af plastik.

Hvad skal man vælge for arbejde

Reparation af bad og toilet med PVC-paneler begynder med valget af kvalitetsmaterialer. En god ejer vil aldrig vælge på baggrund af design (uanset hvor fin farven kan synes). På badeværelset vil væggene blive udsat for flere typer bivirkninger, så det er vigtigt at forhindre forvrængning og ødelæggelse. Det vigtigste, som du skal være opmærksom på, er styrkeegenskaber. De er ansvarlige for pålideligheden af ​​hængte hylder og kroge. Jo sværere de valgte paneler er, jo stærkere og bedre belægningen vil være. I dette tilfælde er skeletet ikke nødvendigvis så hyppigt som i tilfælde af tynd plast. Afmontering af denne beklædning bliver lettere.

Vælg den rigtige bredde efter tætheden. Højden af ​​alle elementer er den samme - alle af dem udføres med tre meter, men bredden varierer fra 12 til 25 centimeter. Tror ikke, at jo bredere jo bedre. Denne mulighed er dårligt egnet til begyndere eller personer med ringe erfaring. De foretrækker at forblive på produkter med en bredde på 15 centimeter.

Kun armaturer ved første øjekast synes en mindre detaljer. Det er bedst at købe det med det samme, når du vælger PVC. Det er de små ting, der giver udseendet, der vil være i det renoverede rum. Køb hjælpedeler du har brug for med en margen, for efter det bliver det sværere at erhverve de manglende. Corners og endings bør være af høj kvalitet.

Monteret PVC på rammen, som også skal laves. Det vil kræve et sæt reoler (30x30 mm). Når du vælger at du skal overvåge produktets glathed, kommer de gode normalt i stakken. Fra de buede detaljer vil du aldrig få en høj kvalitet og glat ramme. For at fastgøre lamellerne til væggen, skal du købe skruer. Har også brug for negle med lav hat.

Den endelige berøring er valget af antiseptisk. Træskinner er tilbøjelige til fugt, så de skal beskyttes.

Reparation af toilettet med plastpaneler med egne hænder (foto i galleriet) skal starte med gulvbelægning. Gulve skal være lige og stærke. Efter installation af toilettet kan du begynde at arbejde med træplader.

 1. Antiseptisk behandling. Dette trin er obligatorisk for dem, der er klar til at gøre kvalitetsdækning, der varer i årevis. Træet skal beskyttes mod henfald og svampens indflydelse, så plankerne varer meget længere. Antiseptiske sammensætninger er skadelige, så behandlingen udføres i et åbent ventileret rum. Alle sider af lamellerne bearbejdes, kun enderne forbliver "rene". Udfør denne procedure bedre et par dage før installationen.
 2. Montering af sideholdere. Fra den kvalitative implementering af denne fase vil afhænge af den korrekte samling af hele rammen. Fire træplader er fastgjort til hjørnerne af rummet, så de ikke rører gulvet eller loftet. I praksis placeres først et stykke plast under stangen, som derefter fjernes. Fastgør lamellerne med skruer, under hvilke hullerne i væggen er tilberedt. Inden skruerne sættes plastikplugter i dem.
 3. Udførelse af en lath af hjørnet lameller. Næste trin er fastgørelsen af ​​hjørnerne til hjørnerne langs omkredsen af ​​rummet. For at forbindelsen skal være stærk og pålidelig, fastgøres boltene i en vinkel på 45 grader. De andre stativer er fastgjort til væggene ved hjælp af selvdrejende skruer. Efter udførelse af arbejdet på omkredsen udføres mellemliggende strimler. De placeres vandret eller lodret, idet der opretholdes en maksimal afstand på en halv meter. Stigningen i start kan føre til tab af stabilitet i strukturen.
 4. Det sidste stadium. Når rammen er klar, skal du vedhæfte hardware. Dens hjørner skæres i en vinkel på 45 grader. I dette tilfælde vil alle møblerne være nødvendige. Hvis passformen til væggen er ufuldstændig, er slidserne fyldt med plastindsatser og derefter spikret. Afstanden mellem fastgørelseselementerne er ca. 30 cm. Tværbjælkerne og stolperne skal være ved siden af ​​væggen. Negle skal vælges med store hatte, men hvis de ikke er i butikken, kan du bruge nogen. For at spare på fanerne kan du klippe stykkerne af den nødvendige størrelse fra flaskerne. At der ikke var grimme spor på en dækning, ved en hammering brug en særlig dyse.

Brug af plastpaneler i toilettet

Paneler lavet af polyvinylchlorid giver dig mulighed for hurtigt og nemt at lave reparationer på toilettet. Når slagtekroppen er færdig, forbliver der et enklere trin - fastsættelse af beklædningen. Detaljerne er fastgjort med negle, ved hjælp af negle med plastik puder til kørsel. De holder produktet i perfekt form og forhindrer dens deformation. Ved brug af hacksaven afkortes monteringsområdet med en centimeter, så indsættes panelet i sin rille. Efter dette er det nødvendigt at spile det til hovedskinnerne ved hjælp af negle.

I slutningen af ​​det sted, der skal monteres, skal den sidste klud afskæres. Omskæring langs længden er en kompleks og lang proces. Til det er det nødvendigt at henvende sig ansvarligt og præcist. Når den unødvendige del er fjernet, kan du lægge lappen på hjørnet. Den flyttes til væggen, og ved hjælp af en skruetrækker fastgøres låsningen af ​​den tilstødende del forsigtigt. Låse er altid mindre end sæderne i beslagene. Dette er husket og producenter af efterbehandling materialer fra PVC. Negle løser ikke den sidste detalje, så den er installeret på det mest utilgængelige sted for at undgå unødvendige kontakter og belastninger.

Før du erklærer projektet færdigt, skal du tænke på de efterfølgende hængende kroge og hylder. Efter færdiggørelsen af ​​beklædningen kan det være svært at genkalde nøjagtigt og finde de steder, hvor træbeklædningerne er placeret. For at forenkle opgaven kan disse steder præcist og umærkeligt angives, selv under installationen. Efter installation af indvendige hjælpeelementer kan reparationen betragtes som komplet.

Interessant dekoration af toilettet med plastpaneler: 30 billeder og design

Brug af paneler til at afslutte badeværelset vil spare meget. Ingen familie i vores hjem og i udlandet har gjort uden en så vigtig begivenhed som reparation. Under alle omstændigheder er det uundgåeligt, at det er nødvendigt at udføre reparations- og dekorationsarbejde både i badeværelset og på toilettet. Og der er ikke så stor spredning i teknikker og materialer som i stuen eller soveværelset, men selv et lille separat toilet kan omdannes til et stilfuldt og hyggeligt sted.

Plastpaneler til badeværelse og toiletvægge

Mange har hørt om den vidunderlige og smukke paneler af PVC, som kan bruges som et badeværelse eller toilet vægge og loft, og nogle typer af sådanne paneler kan lægges på gulvet overflade. Alt afhænger af personens personlige ønsker og hans materielle evner.

På dagens rige byggematerialemarked finder du en bred vifte af plastpaneler, som harmonisk kan dekorere ethvert badeværelse og deltage i konceptet med næsten ethvert design.

Plastpaneler er absolut ikke bange for fugtighed

 • Vægplader af plast, dekoreret med dekorative frise;
 • Arkplastikplader af arktype;
 • PVC paneler efterligner træ;
 • Foto-panel;
 • Plastpaneler med et mønster påført af lasermetoden;
 • PVC-paneler med termisk udskrivning.

Fotopaneler - dekorative paneler med fotografisk trykning påført dem. Tillad at skabe et design af paneler til vægge med næsten ethvert billede, hvad enten det er en visning af en fantastisk verden, et storslået vandfald eller ansigtet til en uvedkommende boss.

Alt afhænger af kundens ønsker og ideer fra designspecialisten.

Hver af disse typer af paneler til efterbehandling toilettet eller badeværelse kan bruges i det indre af enhver kompleksitet og emne, hvad enten det er en antydning af den victorianske hus, eller en efterligning af provencalsk eller moderne stil.

Muligheden for at afslutte toilettet med PVC-paneler: eksempler og fotos

Trods det faktum, at mange mennesker længe har set, hvad skønhed kan gøres ved hjælp paneler fremstillet af plastik til væggene, hvad er de mest interessante og eksklusive ideer kan implementeres, er de stadig ikke forstår, hvorfor venner eller pårørende i løbet af reparationer har givet deres præference for denne type paneler, hvis der er mange andre materialer, for eksempel MDF paneler.

Paneler er nemme at installere og har en lav pris

Hele hemmeligheden ligger i fordelene ved PVC-paneler foran andre dekorative efterbehandlingsmaterialer til vægge:

 1. Ved afslutning af toilets vægge med plastpaneler står personen ikke over for et sådant spørgsmål som den specielle forberedelse af væggens arbejdsflade. Paneler kan monteres selv på en mindre glat overflade. Dette, som praksis viser, giver dig mulighed for at spare materielle aktiver, som normalt går til yderligere arbejde med udjævning af væggene. Desuden giver panelerne dig mulighed for at skjule fejl og uregelmæssigheder i væggen.
 2. Lette plastplader kan installere en person, det er også et stort plus, fordi på badeværelset eller især toilettet, ikke så meget plads, så du kan vende rundt til flere herrer.
 3. PVC paneler er et usædvanligt miljøvenligt efterbehandling materiale. For hele sin service forbliver plast under alle temperaturforhold sikkert for mennesker og dyr. Færdig toilet sådanne vægpaneler er ikke omfattet af henfald, betyder det ikke danne mug eller svamp, selv med meget høj luftfugtighed, hvilket gør plastmaterialet ideel til brug i badeværelset.
 4. Afslutningen af ​​disse plader garanterer nem rengøring. Enhver værtinde vil bekræfte, at dette er et stort plus, når du ikke behøver at tænke på, hvordan du bedst kan lave en våd rengøring i et bestemt rum.
 5. Let at installere giver dig mulighed for at montere selv en novice master.
 6. Fremragende udseende af materialet. Eventuelle billeder kan afbildes på panelerne. Det ser alt dette smukt og spektakulært ud.
 7. Lang levetid. Med passende pleje kan plastpaneler tjene mange årtier.
 8. Tæpper af PVC vægge med paneler er ret billige på grund af priserne på selve materialet.

Alle disse fordele ved plastpaneler gør det muligt for dem at blive stadig mere populære og løbemateriale til brug på indretningen af ​​toilettet eller badeværelset. Og alligevel, som praksis viser, kan der ikke være nogle plus. PVC vægpaneler har en minus - de kan være ret skrøbelige, og bryde, hvis de er proppet mod eller smider i væggen noget tungt eller skarpt.

Anvendelse af paneler på toilettet: fotos og metoder til dekoration

Designerløsninger specialister kan betyde brugen af ​​plastpaneler på helt forskellige overflader og fly. I sig selv kan plastpaneler, afhængigt af tykkelsen og den maksimale belastning, installeres på forskellige overflader.

Ved hjælp af lyspaneler giver rummet et ekstra volumen

 1. På væggene. Den klassiske brug af plastpaneler. Her afhænger valget af type og kvalitet af materialet kun på personens ønsker, ideen om designeren eller mængden af ​​tilgængelige penge.
 2. På loftet. Ofte bruges til visuel udvidelse af rummet. For eksempel kan du ved hjælp af paneler vende loftet til en solrig klar himmel eller himmel af en stjerneklar nat. Loftet, der er fastgjort i et stort toilet, er i stand til at få den menneskelige hjerne til at opleve toilettet i større skala.
 3. På gulvet. Gulvversionen af ​​panelerne bruges ikke så ofte, men det er også meget populært. Ved hjælp af paneler kan du fra den sædvanlige kedelige toilettet gulve bunden af ​​havet eller rummet simpelthen, det er alt, hvad sjælen ønsker.

Derudover er det værd at nævne, at der på dette stadium på markedet for byggematerialer og efterbehandling materialer er et stort udvalg af farver til paneler til ethvert formål. Du kan finde røde, sorte, hvide paneler, flettet eller med tegninger.

Meget populære paneler med fotoudskrivning.

For eksempel kan en sådan metode gør det muligt at genskabe i badeværelset eller toiletrum atmosfære af opholder sig på øen paradis, eller i det ydre rum eller havet, hvor du vil skabe en følelse af, at ejeren blandt eksotiske fisk, især hvis vægge og gulv og loft vil være lavet i en stil.

Reparation i toilettet med plastpaneler: billeder og eksempler

Når et valg vælges på det sted, hvor panelerne er installeret, bliver deres udseende, farver og alle nuancer præciseret, spørgsmålet står foran personen "Sådan installeres plastpaneler?". Der er følgende muligheder - kontakt en specialist til færdiggørelse af værker, betale ham et bestemt beløb og nyd det udførte arbejde eller gør alt selv. Sidstnævnte mulighed er mere økonomisk, og hvis du selv laver reparationer, vil det være meget mere behageligt.

Mulighed for installation og omkostninger til et materiale tillader uden særlige omkostninger at erstatte de beskadigede paneler

Hvis du selv beslutter at udføre omfattende installation selv, skal du først bestemme typen og funktionerne i installationsarbejdet med plastfliser. Hvis der anvendes selvklæbende PVC-fliser, tager arbejdet ikke lang tid. Det vil være nødvendigt at fjerne beskyttelseslaget og klæbe finishmaterialet til overfladen. Det er værd at forstå, at i dette tilfælde er det bedre at lave pastaen på en jævn overflade. Montering med lim - flisens bagside er behandlet med et tyndt lag lim. Derefter limes det til overfladen af ​​badeværelset eller toiletvæggen. Montage arbejder ved hjælp af bjælkerne - i dette tilfælde kræves der ikke en ideelt glat overflade. Til væggen er der fastgjort et plast- eller metalsystem af bjælkerne, hvortil plastpaneler efterfølgende limes. Fliser og paneler er fastgjort med limløsninger.

Toilette finish med plastpaneler: design (video)

Nogle mennesker foretrækker at foretage reparationer straks i hjemmet eller lejlighed på samme tid, nogen foretrækker tøvende gradvis reparation, når stramt beskæftiget med første rum i deres hjem, så en anden, og til sidst hele huset renoveret, men gør alle dine ideer, det viser sig meget pænt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 1