30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Til roser stod længe i en vase

Hvordan man holder behagelige minder: lær at passe på rosetter

Dronningen af ​​blomster er en rose. Det er disse skønheder tilskyndet til de fleste ferier. Uheldigvis er levetiden af ​​de skårne blomster meget kort, og så vil du have roser at forblive i vasen længere.

Før du sætter roser i en vase, skal de være forberedt. Først og fremmest er det værd at afbryde bladene fra bunden af ​​stilken, som er under vandstanden. Ved konstant kontakt med vand vil det falme. Dette vil føre til hurtig forringelse af rosen.

For at blomsterne skal stå længere i vasen, skal de skære lidt. Til dette er det praktisk at bruge en veljord kniv, hvis stængerne er bløde, bøjelige eller beskærede, hvis rosenes ben er hård og tyk. Det er ønskeligt at lave et snit i en vinkel.

Stålets areal vil således stige for at absorbere vand. Derudover vil den lige snit blive tæt presset mod bunden af ​​vasen, og væsken kan ikke strømme til knoppen.

Skær stænglerne af roser er ønskelige under en løbestrøm, så de ikke får luft. For bedre vandforsyning af øvre del af stammen og knoppen med livgivende fugt, kan dens nederste del være let opdelt og skrællet fra huden et par centimeter.

For at bevare buket friskhed og forlænge sin placering i vasen, kan du bruge flere teknikker.

F.eks. Tilsæt til vand:

En af komponenterne anbefales at tilføje til vandet til en buket af roser for at bremse udviklingen af ​​putrefaktive bakterier. Med deres aktive reproduktion bliver vandet i vasen overskyet og en ubehagelig lugt opstår. For at forhindre dette sker, kan du bruge et af de midler, der netop findes på gården.

For at forberede 1 liter vand til roser skal du bruge:

 • 1 tablet af aspirin, malet i pulver;
 • 1 gram citronsyre bord
 • 7 gram granulat
 • 3-4 ml bordvin 9% eddike;
 • 6 ml vodka eller anden væske med alkohol.

Tilsætning af den valgte ingrediens til vandet skal blandes grundigt. Ved brug af tørkomponenter anbefales det at blande en separat beholder, hvorefter den færdige opløsning hældes i en vase.

Sådanne forholdsregler er nødvendige for ikke at skade blomsterne. I blomsterbutikker kan du købe en særlig befrugtning, som skal tilsættes til vandet med en buket.

Roser i en vase: Hvordan korrekt at sætte?

For at opretholde friskheden af ​​den skårne blomst er det nødvendigt at observere temperaturreguleringen af ​​vandet i vasen. I vintersæsonen skal det matche rummet. Om sommeren forbliver blomsterne friske i længere tid, hvis de står i køligt vand, hvis temperatur ikke er mere end 7-8 grader. For yderligere afkøling er det hensigtsmæssigt at anvende is fra fryseren.

Det er vigtigt at bemærke, at roser bragt til huset i vintersæsonen ikke kan sættes i vandet med det samme. Fra et skarpt temperaturfald falder de bogstaveligt talt om dagen. For at holde dem smukke og duftende, skal de varme op til stuetemperatur. Efter dette, efter alle manipulationerne, kan roser sættes i en vaske vand.

Det er ønskeligt at sætte buket i regn, smeltet eller destilleret vand. Hvis det ikke var det, så kan du bruge kogt kogt, standby eller filtreret vand.

For at nyde roser længere, skal de placeres i en høj vase og fylde den med en forberedt løsning til 2/3. Det vigtigste, at der i vandet ikke var blade og torner på stilken - de skal fjernes.

Roser betragtes som en af ​​de mest vilde farver. For at sikre, at de bliver længere, behøver de konstant pleje. For at bevare friskheden og genoplivningen af ​​falmede roser anbefales det at placere dem i et køligt vandbad til natten. I dette tilfælde skal kun knopper forblive over overfladen, og stilkene er helt under vand.

På trods af at forskellige foder tilsættes til vandet for at eliminere putrefaktive bakterier, vil de stadig udvikle sig.

For at undgå dette skal du ændre løsningen på en dag, hvor der er blomster, og vask vasken omhyggeligt. For at gøre dette er det ønskeligt at anvende antibakterielle midler.

Under proceduren bør du ikke glemme blomsterne. De har brug for, såvel som den første dag, at trimme kanterne og vaske hele længden af ​​stilken fra den gamle mørtel.

Til buketter stod længere, anbefales det ikke at opbevare dem nær frisk frugt og grøntsager. Produkter producerer aktivt ethylen, som har en skadelig virkning på friske blomster. Også roser er "bange" for et udkast og direkte sollys.

Trods alle de bestræbelser, der er gjort for at opbevare og pleje blomsterne, bløder de stadig? Hvad skal man gøre i dette tilfælde? For at forlænge deres liv i nogle få dage kan du forsøge at genoplive.

Til dette har du brug for:

 • Hæld i en beholder med 3-4 centimeter friskkogt vand;
 • Knopper og blade af roser skal pakkes i tykt papir for at beskytte dem mod "forbrændinger";
 • Lav et nyt skævt snit på stilken og aflever det straks med varmt vand;
 • Når vandet bliver stuetemperatur, skal du få blomster;
 • Brænd de brændte og beskadigede spidser af stilken med en skarp kniv eller beskærer under rindende vand;
 • Vand til blomster for at varme op til 50-55 grader, tilføj en af ​​de ovennævnte komponenter og sæt roser ind i den.

Efter at have udført sådanne begivenheder skal friskhed til blomsterne komme tilbage. Yderligere pleje af buket skal udføres i overensstemmelse med alle regler.

Hvordan vælger du roser for at stå langt?

For at den købte buket skal vare længere, skal du vælge de rigtige rosetter, når du køber. Mange tror fejlagtigt, at knoppen er et tegn på friskhed, og sådan en buket vil stå i lang tid. Det er ikke sådan.

Denne slags blomster har et snit, der ikke er blevet modnet. Som regel vil de ikke blive helt afsløret.

Den bedste mulighed er at vælge knopper, der har blomstret med 2/3. Rosens friskhed kan bestemmes ikke kun af knoppen, som skal være tæt, men også i udseende af kelterne.

Dens blade skal passe snoet mod knoppen og "se" opad. Hvis de er rettet nedad, skal sådanne blomster ikke købes. De vil ikke stå i et par dage, uanset hvilke foranstaltninger der træffes, fordi de ikke har nok arbejdskraft.

Hvad skal jeg tilføje til vandet, så roserne holder længere i vasen?

Det er svært at finde en person, der vil forblive ligeglad med rosernes skønhed, men desværre er tiltrækningen af ​​friskskårne blomster kortvarig, især i mangel af ordentlig pleje. Ifølge blomsterhandlerne er der mange hemmeligheder, der kan anvendes til at gøre roser vare længere. Hvis du ved hvordan man nærmer sig køb af en buket, hvordan man forbereder blomster og hvad man skal tilsætte til vandet, kan du holde friskheden af ​​elementerne i sammensætningen i 2-3 uger eller endda længere. Selv efter udseendet af de første tegn på visning, er det muligt at genoprette rosenes charme og give dem udseende af friskkornede blomster.

Det er nemmest at yde den nødvendige pleje til blomster, der blev købt uafhængigt. I dette tilfælde skal du være opmærksom på følgende punkter.

 1. For det første bestemmes graden af ​​friskhed af knopperne. Hvis de grønne blade støder op til knopperne, passer tæt på kronblade, så kan de købes. Hvis bladene allerede er fuldt åbnet, vil denne buket ikke vare længe.
 2. Den optimale tid til at købe er tidligt om morgenen. Sådanne roser er mættet med fugt og kan stå meget længere end "aften".
 3. Spørg sælgeren ikke om at "dyrke" bunden af ​​buket, hvis der er mulighed for at gøre det selv på stedet.

Selvom du skal håndtere en doneret buket, skal du ikke bekymre dig om, at du ikke kan gøre noget. For at holde friskheden af ​​buket bliver nødt til at prøve, men hvis det ønskes, er det ret ægte.

 1. Roser doneret i de kolde måneder behøver ikke at blive straks sat i vandet. Det er bedre at sætte dem på en vandret overflade og forlade i en halv time. Først efter dette er det muligt at fortsætte med behandlingen.
 2. Nedre blade og torner, som vil være under vand, når buket er installeret i en vase, skal fjernes. Hvis de begynder at rådne, vil vandets sammensætning blive væsentligt forringet, hvilket fremkalder aktiv multiplikation af mikrober og brusende planter.
 3. Dernæst skærer vi blomster med en meget skarp kniv eller havesaks. Til luftbobler må du ikke tilstoppe stamcellerne, vi udfører manipulation under vand. Derudover anbefales det at gøre tværsnit, så vil planten modtage vand i den rigtige mængde.
 4. Roser, der er installeret i en vase, skal nedsænkes i vand i hvert fald indtil midten af ​​stilken. Sted for en buket vælger en kølig, uden udkast og direkte sollys.
 5. Vi hælder vand ved stuetemperatur. Vi skal først forsvare væsken, så det bliver ikke overmættet med ilt, og buket vil vare længere.
 6. For at holde blomster så længe som muligt, skal du tilføje et af de biologisk aktive produkter i vandet. Før vi træffer et valg, bliver vi nødt til at træffe beslutning om det sæt af ejendomme, som vi skal tilføje til vandet.

En buket i en vase vil vare længere og vil kun kunne bevare sin tiltrækningskraft med den rette daglige pleje. Det indebærer følgende manipulationer.

 • Rose knopper og blade skal regelmæssigt vandes med vand fra sprøjtepistolen.
 • Lejlighedsvise blomster anbefales at placeres helt i et bad med køligt vand i flere timer for at genoprette deres friskhed.
 • Vand skal ændres dagligt, med tilsætning af friske aktive ingredienser, der er designet til at bevare skønheden af ​​blomster hver gang. I vasen kan forblive skadelige produkter i plantelivet, så tanken skal også vaskes grundigt med rindende vand.
 • Daglig opdatering af et snit på stængler gør det muligt at normalisere udvekslingsprocesser, så roser vil stå længere.

Elskere af lyserøde buketter bliver nødt til at huske, at de herlige charmers ikke kan lide andre kvarterers kvarter. Det er ikke nødvendigt at placere andre blomster i samme vase med roser. Ideelt set skal du dele dette kvarter med flere meter ledig plads.

Hvordan genoprette rosernes tiltrækningskraft i en vase

Det sker, at selv med passende pleje begynder blomsterne at falme hurtigt, bliver dækket af gule blade og slippe knopphovederne. Der er ingen grund til panik, der er tilgange, der kan genoplive roser i den mest beklagelige tilstand.

 • Vi estimerer stedet hvor blomsterne var. Vælg om nødvendigt et andet sted for buket.
 • Om eftermiddagen forlader vi planterne i en vase, og om natten sætter vi dem i et bad fyldt med meget køligt vand. I dette tilfælde skal knopper placeres over væskens overflade, og bladene og stilkene skal nedsænkes i den.
 • Der er også en ret radikal måde at behandle roser på. Vi opdaterer skiverne på stilkene efter alle reglerne og sætter blomsterne i varmt vand. Vi estimerer ændringerne, når væsken afkøles. Knopper skal hæve deres hoveder, og de tørrede blade opdager mærkbart op.
 • En god effekt er tilvejebragt ved drivhusbehandling. Om aftenen dækker vi hver knopp med en pakke, der er stramt fast på stilken. Det vigtigste er at sikre, at bladene ikke deformeres og klemmes. Blomster bør ikke stå så langt for lang tid. Om morgenen er det første, vi gør, at fjerne kapperne og evaluere resultatet.

Hvis alle ovenstående metoder ikke hjalp og blomsterne ikke varede længe, ​​skal du ikke bebrejde dig selv. Moderne blomsterbutikker sælger ofte et bevidst lavt kvalitetsprodukt, som i vinduet kun har sin attraktivitet takket være antibiotika og stærke konserveringsmidler.

Traditionen med at tilføje til vandet improviserede midler til at holde attraktiviteten af ​​lyserøde buketter længere, dukkede op for nogle århundreder siden. På trods af at blomstersælgere tilbyder profil innovative produkter, foretrækker mange dyrkere at anvende beprøvede og effektive midler til at holde deres roser længere:

 • En god konserveringsvirkning er trækul, især i form af et pulver. De samme egenskaber henføres til ammoniak. Du behøver kun at blande et par dråber af produktet med vand og vent et par minutter, før du sætter blomsterne.
 • Mange planter, herunder roser, elsker sukker. Et par teskefulde små krystaller pr. Liter væske og blomster er forsynet med et langt liv og frisk udseende.
 • For at fremskynde åbningen af ​​knopper, skal du tilføje i vandet kamferalkohol med en hastighed på en halv teskefuld per liter væske.
 • Aspirintablet, tilsat til vand, gør det muligt for blomsterne ikke kun at stå langt, men også at bevare deres oprindelige lyse farve.
 • Mange købte planter er allerede så velkendte til husholdningskemikalier, at de ikke kan eksistere uden det i lang tid. I dette tilfælde vil et par dråber blegemiddel til vasketøjet gemme situationen.

For roser at stå længere, er der desuden brugskrystaller af kaliumpermanganat, vodka, sukkeropløsning med eddikesyre, borax eller alum. Men det er ikke nødvendigt at bruge flere varianter af tilsætningsstoffer i bestræbelserne på at redde blomsterens liv. Dette vil kun skade planter og fremskynde deres visning.

Professionalisme kommer med erfaring. Selv begyndere inden for blomsterarbejde er i stand til hurtigt at forstå al ​​visdom i kunsten at bevare rosernes tiltrækningskraft. Over tid har alle de nødvendige færdigheder og danner deres liste over stoffer tilsat til vandet.

Piger, vi tænker hele tiden på hverdagens problemer og glemmer os selv. Ja, vi har et rent hus, rengjort og vaskede ting, der er altid noget at spise. Men jeg havde en fornemmelse af, at min mand havde en elskerinde, sandsynligvis på grund af min overskydende vægt. Her ser jeg på Olya Cartunkov fra KVN, hvilken smuk fyr hun har mistet 30 kg om et par måneder, og jeg fulgte sin kost, der er allerede de første resultater - 10 kg. Og straks begyndte min mand at være mere opmærksom på mig i sengen. Hvem bekymrer sig om, hvordan man taber sig Kartunkova kan læse her. Jeg siger bare, at arbejderen har kontrolleret sig selv.

og deres notation

Spørgsmål og forslag: [email protected]

OBS venligst! Kopiering af byggematerialer er kun mulig med tilladelse fra administrationen og med et aktivt link til kilden.

Hvordan man holder en buket roser i en vase frisk i lang tid?

Som du ved, er roser relateret til hurtigblændende blomster. Men du vil gerne beundre deres skønhed så længe som muligt! Der er mange måder at bevare friskheden af ​​skårne roser ved at tilføje forskellige præparater til vasen med vand. Men dette er ikke alt - det er også vigtigt at forberede en buket korrekt til placering i en vase og tage sig af det, ellers vil ingen stoffer bidrage til at forlænge rosernes liv. Men gennemførelsen af ​​alle de nødvendige anbefalinger vil tillade at beundre dronningen af ​​blomster i mindst 2 uger eller mere.

Når man køber blomster, undersøges roserne omhyggeligt. Hvad skal jeg se efter, så rosen ikke vil med det samme?

Før du lægger roserne i en vase, du har brug for blomster bragt fra gaden (i den kolde årstid), lad i 30 minutter for at ligge ned på en flad overflade - så de bliver vant til klimaændringer. Næste buket fra hinanden og forlader for en vase kun roser, ikke flere planter, som "dronningen ikke tåler konkurrence."

Yderligere træning består af følgende aktiviteter:

 1. Sammenlign længden af ​​rose shoot og højden af ​​vase. Fjern torner og blade, der kan blive dækket af vand efter roserne er i vasen, så de ikke rådner i vandet.
 2. Skær hver blomst diagonalt diagonalt (og gør dette ved at nedsænke rosen i vandet, så luften ikke kommer ind i klippet). I stedet for udskæringen skal der laves et yderligere snit tværs. Dette vil hjælpe rosen til at "drikke" den nødvendige mængde vand.
 3. Roser nedsænkes i vand mindst halvdelen af ​​stammen og sætter vasen på et køligt sted med spredt lys. Vasen til vasen skal koges, og regnvandet og vandhanen skal beskyttes. Vælg en vase ifølge "buket vækst".
 4. I vandet, tilføj et af de midler, der vil hjælpe med at spare livets buket så længe som muligt.

Hvad skal man tilføje til vandet, så roserne står i vasen længere

I blomsterbutikker sammen med en buket er det muligt at købe specielle præparater tilsat i vand for øget sikkerhed for roser. Men hvad skal man gøre i tilfælde, hvor buket blev doneret, og der findes ikke sådanne forberedelser? Her, ikke mindre effektive, og vigtigst af alt, vil altid tilgængelige midler, der vil være på gården, næsten altid og overhovedet komme til undsætning. Så roser vil stå længere, hvis du tilføjer til vasen:

 • ammoniak (slip et par dråber ind i vasen og vent lidt);
 • sukker (pr. liter vand 2 tsk);
 • aspirin (1 tablet pr. vase);
 • blegemiddel til vaskeri (et par dråber);
 • mangan (0,5 tsk);
 • eddike;
 • alkohol eller vodka
 • citronsyre (ved knivens spids);
 • aktivt kul.

På bunden af ​​vasen anbefales det også at lægge en mønt ud af sølv. Der er mange forskellige måder, men udover dette hver dag skal du passe på en blomstervase.

Daglige manipulationer med vasen

At vandet ikke stagnerer, og bakterier ikke udvikler sig i det, ændres det hver dag. I dette tilfælde skal roserne selv vaskes, drysses og en smule beskåret stamme.

Ved sprøjtning skal du sørge for, at vandet ikke kommer ind i knoppen, da dette vil medføre forfald.

Vask vasen en gang hver anden til tre dage i en opløsning af vand og sodavand.

Hvis henfald processen stadig kører, kan du prøve at genoplive Rose: Efter skæring spidsen af ​​stænglerne udelade dem i varmt vand godt, og hold op, indtil knopperne ikke stiger op, og efterlader ingen posvezheyut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

23 − 19 =