30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Telefonsæt stationære til huset

Valg af radiotelefon til et hjem med 5 parametre

Mange foretrækker at bruge en radiotelefon, da det er praktisk, praktisk og funktionelt. Home stationære enheder med en disk eller knap nummeropkald er en ting fra fortiden. De blev erstattet af radiotelefoner, der i vid udstrækning anvendes hjemme og på kontorer. På trods af at mange mobiltelefoner har optrådt på markedet i dag, taber radiotelefonen stadig sin popularitet. Til dato er trådløse telefoner tilgængelige i en bred vifte, så det er ikke altid nemt at vælge den ønskede enhed.

Tips: Sådan vælges en trådløs telefon til hjemmet

Moderne radiotelefoner er opdelt i flere typer - forenklede modeller, mellemklasse, high-end telefoner. Forenklede modeller er kendetegnet ved, at de har et grundlæggende sæt funktioner, en lille monokrom skærm med eller uden lys. Desuden omfatter indstillingerne en notesbog, en repeaterfunktion, et ur, en opkaldsfunktion og en databasesøgningsfunktion.

Mellemklassen er mere funktionel og omfatter:

 • Farve display med baggrundsbelysning;
 • En notesbog til hundrede tal;
 • Identifikator af nummeret;
 • Telefonsvarer;
 • Tilstedeværelsen af ​​knapper er ikke kun på røret eller på bunden.

Når du vælger en trådløs telefon til hjemmet, skal du tage højde for dets kvalitet, funktionalitet og udseende

Modellerne har i deres komplette farveskærme med høj opløsning af stor størrelse, en forbedret notesbog med flere hundrede tal, evnen til at downloade filer og melodier, samt tilslutning til en pc.

Derudover er der modeller af eliteklassen, der er kendetegnet ved, at ud over den høje funktionalitet stadig har de et ret lyst, fængende design samt en krop lavet af de nyeste materialer.

Desuden er radiotelefoner også karakteriseret ved en anden grad af funktionalitet, så du kan vælge den rigtige mulighed, baseret på de grundlæggende parametre og tekniske egenskaber ved enheden. Afhentning af en trådløs telefon til dit hjem eller kontor, vælg og fabrikanten. Siden fremkomsten af ​​radiotelefoner i det moderne marked er lederne tyske og japanske mærker. Efter at have studeret bedømmelsen af ​​de bedste producenter af radiotelefoner, vil det være muligt at vælge den bedste enhed til dig selv.

Ifølge købernes anmeldelser er de bedste mærker:

Radiotelefoner fra disse producenter over lang tid opfylder alle standarder for kvalitet og pålidelighed. Bedste af alt, køb håndsættet i bunden med bunden. Radiotelefoner uden base bør kun købes som en ekstra kommunikationsenhed. Når du vælger sådanne modeller, er det nødvendigt at tage højde for, hvilken standard håndsættet understøtter. Det skal være nøjagtigt det samme som angivet på basen. Hvis de har samme understøttede kommunikationsstandard, er det ikke nødvendigt, at begge enheder frigives af samme firma. For at træffe det rigtige valg, er det først og fremmest ønskeligt at læse brugerfeedback samt konsultere med specialister.

Varianter af fastnet telefoner til hjemmet

Radiotelefoner mister ikke deres relevans, på trods af at der er et stort udvalg af mobiltelefoner. En god hjemme telefon fungerer uden problemer og giver en pålidelig stabil forbindelse. Der er grundlæggende typer radiotelefon udstyr.

Stationære telefoner kan være forskellige, så de skal vælges efter eget valg

 • Med bundrøret;
 • Med grundlæggende og ekstra;
 • En simpel mulighed.

Basen med røret er en standard radiotelefon bestående af et standardapparat, der forbinder til en telefonlinje, såvel som et trådløst bærbart rør, der er forbundet til basen ved hjælp af radiobølger.

I nogle tilfælde kan basen udstyres med et ekstra rør, der fungerer på nøjagtig samme måde som den primære.

Desuden betragtes ekstra håndsæt-radiotelefoner ret almindeligt, som er i tillæg til den basale base. Dette vil udvide antallet af brugere og rækkevidden af ​​enheden. For at sikre bedre lyd og beskyttelse mod wiretapping er det nødvendigt, at radiotelefonen har en DECT-parameter. Hertil kommer, takket være denne parameter, er det muligt at sikre driften af ​​flere rør på samme basis.

Anbefalinger: Hvordan vælger du den rigtige radiotelefon

Den første, den vigtigste parameter - batteriets volumen, når du vælger en enhed, skal du overveje det tidspunkt, hvor enheden kan fungere uden genopladning. Det er meget godt, hvis telefonen kan fungere i 12 timer i aktiv brug. For at bestemme hvilken telefon der er bedre, og hvordan du vælger denne enhed, skal du omhyggeligt studere de tekniske egenskaber ved de foreslåede modeller.

For at kunne vælge en radiotelefon korrekt anbefales eksperter i betragtning af mængden af ​​batteri, radius og andre egenskaber

Det er nødvendigt at tage højde for sådanne egenskaber som:

 • Batterikapacitet;
 • Rækkevidde og frekvens;
 • funktionalitet;
 • Antal rør inkluderet;
 • Design.

Radiusintervallet og frekvensen er lige så vigtige parametre. De mest funktionelle modeller kan arbejde i en afstand på op til 43 m i en lejlighed. Jo større området i rummet er, jo mere effektiv er telefonen nødvendig. Desuden afhænger den nødvendige frekvens også af dette.

Radiotelefonen kan fungere med en frekvens på 28 til 1820 MHz, jo højere jo denne figur, desto bedre bliver forbindelsen.

En vigtig parameter er udformningen af ​​radiotelefonen. Når du vælger en radiotelefon, er det nødvendigt at tage hensyn til dens form, dimensioner og farve. Hvis der ikke er plads nok til en stor base, så er det værd at købe en model med mere beskedne dimensioner. Desuden er størrelsen og niveauet af baggrundslyset af stor betydning.

Indikatorer: hvordan radiotelefonen virker

Radiotelefoner har længe erstattet konventionelle disk stationære telefoner og er fortjent populære. Inden du vælger en enhed, skal du bestemme dens driftsprincip. De vigtigste indikatorer for kvaliteten af ​​radiotelefonen er parametrene.

Før du bruger en radiotelefon, er det nødvendigt at studere princippet om dets drift

 • Range;
 • Beskyttelse af radiosignal;
 • Tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner.

Moderne radiotelefoner opererer i henhold til DECT-standarden, som hjælper med at give brugeren trådløs kommunikation af høj kvalitet. Derfor består apparatet, uanset fabrikanten, af mindst en enhed, der er forbundet med telefonlinjen og håndsættet. Desuden indebærer apparatets grundlæggende udstyr, at der findes batterier til håndsættet, hvis kvalitet og kapacitet afhænger af telefonens driftstid i drift og standbytilstand.

Den mest optimale mulighed er tale tid op til 10 timer og i standbytilstand op til 100 timer.

Valg af radiotelefon til dit hjem (video)

At vælge en radiotelefon til et hus er ret simpelt, det vigtigste er at bestemme enhedens tekniske egenskaber samt at gøre sig bekendt med kundernes feedback. Med det rigtige valg vil radiotelefonen vare lang tid uden problemer.

Trådløse telefoner

Telefon TEXET TX-236 Lysegrå

Telefon PANASONIC KX-TS2350RUB

Telefon TEXET TX-212

Telefon TEXET TX-259

Telefon TEXET TX-201

Telefon PANASONIC KX-TS2350RUW

Telefon TEXET TX-262

Telefon PANASONIC KX-TS2365RUW

Telefon PANASONIC KX-TS2352RUW

Telefon TEXET TX-236 Rød

Telefon RITMIX RT-003 Sort

Telefon TEXET TX-219

Telefon TEXET TX-236 Lysegrå

Telefon PANASONIC KX-TS2350RUB

Telefon TEXET TX-212

Telefon TEXET TX-259

Telefon TEXET TX-201

Telefon PANASONIC KX-TS2350RUW

Telefon TEXET TX-262

Telefon PANASONIC KX-TS2365RUW

Telefon PANASONIC KX-TS2352RUW

Telefon TEXET TX-236 Rød

Telefon RITMIX RT-003 Sort

Telefon TEXET TX-219

Med min vilje og i min interesse accepterer jeg behandlingen, inkl. indsamling, systematisering, ophobning, opbevaring, (opdatering, opdatere, ændre), brug, overførsel til tredjemand (listen over de tredjeparter kan findes på sitet www.eldorado.ru/club), depersonalisation, blokering, ødelæggelse af personoplysninger, som afhængigt af det dokument (ansøgningsskema, applikation osv) omfatter, men er ikke begrænset til, PD: fulde navn, fødselsdato, køn, pasoplysninger (serie, nummer, hvornår og af hvem udstedt), registrering adresse eller bopæl (den faktiske adresse indkvartering), kontakt telefonnummer, e-mail-adresse mail, Limited Liability Company "Eldorado" BIN 5077746354450 (125.493, Moskva, gade Smolnaya, 14 ..), med det formål at give mig deres varer og tjenester (produkter), herunder, men ikke begrænset til: Bruger identifikation program loyalitet, der giver regnskabsprocedurer ophobning og brug af bonusser, gennemførelsen af ​​levering, levering af tjenesteydelser, formidling af reklamebudskaber (herunder om aktuelle kampagner og specialtilbud via eventuelle kommunikationskanaler, herunder e-mail, sms, e-mail, tlf Nå, andre kommunikationsmidler), indsamling af synspunkter om butikkerne i "Eldorado".

Jeg accepterer, at mine personoplysninger behandles på en måde, der svarer til formålet med personlig databehandling, inkl. med eller uden brug af automatiseringsværktøjer. Og jeg er også enig i, at det samtykke, som jeg har givet i elektronisk form på hjemmesiden, er en aftale, der fuldt ud opfylder kravene i lovgivningen om personoplysninger og tillader bekræftelse af, at den er modtaget af LLC "ELDORADO".

Samtykket er givet af mig for hele programmets varighed.

Samtidig informerede jeg (r), og er enige om (r), at en revision af den nuværende aftale automatisk ophører min deltagelse i loyalitetsprogrammet, vil min bonuskonto loyalitetsprogram låses og låsen vil betyde umuligheden af ​​dets brug, herunder annullering af bonusser til rådighed på bonuskonto, så godt som jeg ville have til at re-samtykke til behandling af PD, hvis igen jeg beslutter at bruge de ydelser eller produkter af LLC "Eldorado", som kræver at udfylde formularer, programmer osv .p., der indeholder min PDN.

Produktet er et displayet, så det kan have mindre eksterne fejl. Han må også ikke have pakning og instruktioner. Når du modtager varerne i butikken, kan du inspicere det og foretage en endelig købsbeslutning.

På trods af at smartphones og mobilkommunikation er blevet fast etableret i det moderne liv, og trådløse telefoner forsvinder gradvist i fortiden, mister de ikke deres relevans. En stationær telefon installeres ofte i kontorer, i produktionsanlæg. Kablet hjemme telefon er heller ikke ualmindeligt.

I øjeblikket kan du købe en fast telefon med forskellig modifikation og design. Ud over at levere højkvalitets og pålidelig kommunikation, kan enheden udstyres med yderligere funktioner, for eksempel kan displayet vise den aktuelle tid, samtalens varighed, og takket være den indbyggede telefonsvarer vil der ikke blive savnet nogen besked.

At købe en hjemme telefon betyder at kunne spare penge på mobilkommunikation, hvilket er meget vigtigt for hyppige opkald. Enheden fungerer fra en standard strømforsyning og behøver ikke at genoplades eller udskiftes. Ved hjælp af denne telefon kan du organisere et alarmsystem og sende beskeder pr. Fax.

Køb en trådtelefon med levering i Moskva, og andre byer i Rusland kan være i online butik "Eldorado". Ordrer accepteres telefonisk eller via et personlig skab. Kataloget indeholder trådtelefoner, hvis pris bestemmes af fabrikantens mærke og antallet af yderligere funktioner.

eller log ind med:

Accepteret til betaling

Priserne i butikkerne Eldorado

kan afvige fra de priser, der er angivet på webstedet.

12 bedste radiotelefoner

Karakteristika i bedømmelsen

I æra med oprettelsen af ​​massekommunikation blev telefonkommunikation udbredt. Bogstaveligt talt i løbet af århundredet fra almindelige trådløse telefoner skiftede folk til mobile enheder, der passer i lommen. Ikke desto mindre anvendes faste telefonlinjer stadig aktivt til kommunikation, kun de sædvanlige kablede stationer er blevet erstattet med radiotelefoner. Bekvemmelighed ved sådanne anordninger er, at i et bestemt område af radiokommunikation mellem basen og håndsættet kan du frit foretage samtaler uden at skulle konstant være på ét sted.

Radiotelefoner bruges ofte i kontorer, forskellige institutioner og i almindelige lejligheder. Faktisk er det samme mobiltelefon, der kun opererer fra en telefonlinje og i et begrænset område. De mest populære mærker, der betragtes som ledere i dette segment af markedet, er Panasonic og Gigaset. Vi vil fortælle dig om disse enheder i dag i vores bedømmelse af de bedste radiotelefoner.

De bedste radiotelefoner: Et komplet sæt af et rør

Radiotelefoner, der kun omfatter et håndsæt, bør købes, når der er behov for en ekstra enhed til samtale. I dette tilfælde skal databasen allerede være, og det er desuden nødvendigt at understøtte muligheden for at forbinde flere håndsæt. Det er ikke nødvendigt at købe en radiotrub af samme fabrikant som den eksisterende base, men i begge tilfælde skal begge enheder understøtte den universelle standard GAP. Uden en fast base vil håndsættet ikke fungere.

Gennemsnitlig pris: 1 390 gn.

Vurdering (2017): 4.3

De tre øverste radiotelefoner til hjemmet er Gigaset A220H. Dette er den mest budgetmæssige repræsentant i ratingen, men funktionelt er den ikke ringere end konkurrenterne. Støtten til GAP- og DECT-standarder sikrer problemfri forbindelse med de fleste stationer. Et særpræg ved modellen er ECO-tilstanden, som automatisk bestemmer afstanden mellem røret og bunden og regulerer dermed radiosignalets effekt. Dette har en positiv effekt på arbejdets autonomi (i standbytilstand op til 200 timer).

Som en behagelig tilføjelse har enheden en alarmfunktion, og som en melodi til opkald tilbydes brugeren 10 forskellige muligheder. Den indbyggede telefonbog kan indeholde op til 80 indgange, og den opkaldte nummerhukommelse er 10. Konferencefunktionen giver dig mulighed for at kombinere flere håndsæt til at tale på de interne og eksterne linjer. Alle oplysninger om opkaldet vises ved en løbelinie på et lille display.

Land: Japan (fremstillet i Kina)

Gennemsnitlig pris: 4 540 gn.

Vurdering (2017): 4.4

Det andet sted, der placerer de bedste radiotelefoner til hjemmet, er modellen for den populære japanske producent Panasonic KX-TGA855. Dette er den bedste enhed for forholdet mellem pris og kvalitet. Håndsættet understøtter de generelt accepterede standarder for GAP og DECT, som gør det muligt at arbejde normalt med næsten alle databaser. Praktisk håndfri funktion giver dig mulighed for at tale i telefon uden at fjerne håndsættet, og opkalds-ID hurtigt nok bestemmer det nummer, hvorfra det indkommende opkald er lavet.

Denne model understøtter kommunikation mellem flere håndsæt, som muliggør interne forhandlinger om enheder med en fælles base. Tilstedeværelsen af ​​en sortliste hjælper med at blokere uønskede opkald i automatisk tilstand. Den indbyggede telefonbog indeholder 350 numre, og de sidste 5 er gemt i hukommelsen. Som fordelene ved røret lægger køberne vægt på brugervenlighed og højttaler. Hovedkravene er kun foretaget på kvaliteten af ​​forsamlingen.

Gennemsnitlig pris: 7 110 gnid.

Vurdering (2017): 4,7

Lederen af ​​vurderingen af ​​de bedste radiotelefoner med det medfølgende håndsæt er Gigaset SL400H. Dette er en af ​​de mest pålidelige og funktionelle telefoner, og på trods af en lidt højere pris end konkurrencen er det meget populært. Omfanget i rummet er ca. 50 m, hvilket er nok til ethvert hus eller lejlighed. I det åbne område er telefonen i stand til at kommunikere med basen op til 300 m. Operationsfrekvensen er ligesom de fleste modeller af andre mærker 1880-1900 MHz.

Håndsættet understøtter GAP- og DECT-standarderne, som gør det muligt at interface med de fleste faste baser. Håndsættet har en skærm, som viser information om det indkommende opkald, tid og dato. Et karakteristisk træk ved modellen er belysningen af ​​knapperne, hvilket gør brugen behagelig selv i et mørkt rum. I positiv feedback om radiotelefonen peger køberne på en klar grænseflade og et glædeligt udseende. Af minuserne indgår det problematiske arbejde med Bluetooth og den overvurderede pris.

De bedste radiofoner på Android: Bundet håndsæt

Radiotelefoner på Android er en løsning for dem, der foretrækker at bruge kun en enhed til kommunikation. Udenfor huset ved hjælp af disse telefoner kan du ringe, sende sms, gå online, som med almindelige gadgets. Inden for bunden kan du skifte til stationær brugstilstand og modtage opkald ved det sædvanlige "by" -nummer.

Land: Japan (fremstillet i Kina)

Gennemsnitlig pris: 8 500 gnid.

Vurdering (2017): 4.6

Unik model Panasonic KX-PRXA10 - det bedste rør af en radiotelefon, der kører Android OS. Dette er en pålidelig enhed fra den japanske mobilgigant Panasonic. Enheden understøtter en enkelt DECT-standard, som er kendetegnet ved høj beskyttelse mod tørring og maksimal kommunikationskvalitet. Håndsættet har en høj kvalitet LCD, som ikke er ringere end de fleste skærme af moderne smartphones.

Enheden kan fungere i 4 forskellige netværk (det forbinder til 4 baser), hvorved signalmottagelsesområdet signifikant øges. Den indbyggede opkaldslog gemmer de sidste 50 opkald. Kraftfuldt Li-ion batteri giver håndfri betjening af håndsættet i standby og talemåder henholdsvis 220 og 10 timer. En bekvem natfunktion indstiller automatisk telefonens parametre (volumen, baggrundsbelysning) til forudindstillede værdier. Styrken i modellen i brugeranmeldelserne omfatter en bred vifte af funktionalitet og god ergonomi. De største ulemper er et dårligt indbygget kamera og problemer med optimering af Android.

De bedste radiotelefoner i bundbunden + et håndsæt

Basen + et rør er en af ​​de mest almindelige varianter af arrangementet af radiotelefoner. Dette er et færdigt sæt, der kan tilsluttes et telefonkabel, og begynder straks at bruge. Sådanne sæt koster som regel lidt mindre end den separat erhvervede base og et ekstra rør.

Land: Japan (fremstillet i Kina)

Gennemsnitspris: 1 944 руб.

Vurdering (2017): 4.3

Den populære Panasonic KX-TG2511 ligger for det tredje i bedømmelsen af ​​de bedste sæt radiotelefoner (håndsæt + base). Dette er den bedste mulighed for forholdet mellem pris, kvalitet og funktionalitet, som det fremgår af den store efterspørgsel efter denne enhed. Enheden fungerer i standardintervallet 1880-1900 MHz og forbinder til basen på radiostandarderne GAP og DECT, så håndsættet passer til de fleste stationære baser.

En lille monokrom skærm viser information i 2 linjer, og AON / Caller ID vil uafhængigt afgøre nummeret på det indkommende opkald. 2 Ni-MH AAA-batterier med en kapacitet på 550 mAh sikrer røretes autonomi i ca. 170 timer. Opladning sker fra en stationær base. Styrken i modellen i brugeranmeldelserne omfatter vellykket ergonomi og en lille omkostning. Som en ulempe tildeles lavt volumen og et ringe sæt valgmuligheder.

Gennemsnitspris: 2 150 руб.

Vurdering (2017): 4.5

Det andet sted i placeringen af ​​de bedste radiotelefoner er Gigaset A420. Dette er en af ​​de mest overkommelige modeller med en base + tube bundle. Rækkevidden af ​​radiosignalet i bundtet er op til 50 m i rummet og op til 300 m i det åbne rum. Stationen kan installeres på en væg. Håndfri funktion giver dig mulighed for at tale i telefon uden at fjerne håndsættet fra basen. Indbygget telefonbog til 100 numre gemmer vigtige kontakter.

For at give autonomt arbejde i standbytilstand i 240 timer er telefonen udstyret med et lille Ni-MH-batteri med en kapacitet på 450 mAh. Praktisk funktion til at besvare et opkald ved blot at løfte håndsættet fra bunden sparer tid væsentligt. Opkalds-id registrerer automatisk nummeret på det indkommende opkald. Telefonens knapper er fremhævet, hvilket er især vigtigt, når du bruger det i mørket.

Land: Japan (fremstillet i Kina)

Gennemsnitspris: 5 202 руб.

Vurdering (2017): 4,7

I det første sted i placeringerne af de bedste trådløse telefoner, som er inkluderet i boksen, og håndsættet og basen, som ligger nær den velkendte model af den japanske mærke Panasonic KX-TG8561. Dette er en enhed med et usædvanligt design og et ganske interessant sæt funktioner, blandt andet baglygterne på håndsættet og den digitale telefonsvarer. Enheden har et lille farveskærm, der viser tid, dato og information om opkaldet.

Op til 6 håndsæt kan tilsluttes til bunden af ​​denne model ved hjælp af standarderne for digital radioadgang GAP og DECT. Blandt konkurrenterne har telefonen det største volumen af ​​telefonbogen - op til 350 poster. Derudover er dette den eneste telefon i TOP-3, der er udstyret med en nødstrømsenhed på bunden. I mange anmeldelser taler kunderne om et stort sæt funktioner og kvalitetskommunikation, både om fordelene ved denne radiotelefon. Ulemper - dårlig lydkvalitet og dårlig skærmkvalitet.

De bedste radiofoner på Android: Bundle Base + et håndsæt

Land: Japan (fremstillet i Kina)

Gennemsnitlig pris: 7 404 gn.

Vurdering (2017): 4.2

Det andet sted i placeringen af ​​de bedste sæt radiotelefoner til Android er Panasonic KX-PRW120. Funktionalitet til en overkommelig pris er mottoet til denne model. På trods af manglen på en berøringsskærm ser denne enhed stilfuld ud, og 100% udfører alle sine opgaver. Arbejde med radiobånd GAP og DECT tillader brug af enheden med andre stationære baser.

Et særpræg ved modellen er et kvalitetsautorespons. Udover at optage en samtale inden for 40 minutter har den mulighed for fjernstyring. Radio Nanny mode giver dig mulighed for at overvåge situationen indendørs, selvom du ikke er i den. Den indbyggede telefonbog har en mængde på 500 indgange - en absolut optagelse i klassen. Fordelene ved enheden i anmeldelser af kunder omfatter et godt design og fremragende funktionalitet. De største ulemper er manglen på Bluetooth og automatisk opkald.

Gennemsnitlig pris: 11 560 gnid.

Vurdering (2017): 4.4

På den første placering er de bedste radiotelefoner Android (håndsæt + base) placeret Gigaset SL930A. Dette er den mest avancerede model på markedet, der kan erstatte ikke kun din hjemme telefon, men også en almindelig smartphone. ECO-tilstandsstøtte sparer betydeligt batteristrøm, og knappens belysning på håndsættet gør det nemt at bruge enheden i mørke. Basen kan monteres på væggen, hvilket sparer meget plads.

En digital telefonsvarer med en kapacitet på 55 minutter giver dig mulighed for at optage alle indgående opkald. I den indbyggede telefonbog kan der holdes op til 450 indgange, mens hukommelsen med opkaldte numre er 20 stykker. De vigtigste fordele ved radiotelefonen er den højkvalitets berøringsskærm og fremragende kompatibilitet med tredjeparts applikationer. Påstandene er relateret til rørets dimensioner og suspensionen af ​​Android OS.

De bedste radiotelefoner i bundbunden + to håndsæt

Hvis det oprindeligt er beregnet til at bruge en radiotelefon til drift i to værelser, er den bedste løsning at købe et komplet sæt med to rør og en base. Et sådant sæt vil koste mindre end at købe hver af elementerne separat. Desuden er det færdige sæt garanteret at være kompatibelt, hvilket vil spare brugeren mod mulige problemer med indstillingerne.

Gennemsnitlig pris: 5 760 gn.

Vurdering (2017): 4.5

De tre øverste radiotelefoner til hjemmet med håndsættet + bundbundtet er lukket af Gigaset C530A Duo. Selskabets tyske kvalitet er det vigtigste, som køberne markerer i deres anmeldelser. Enheden fungerer i området fra 1880-1900 MHz, hvilket sikrer den maksimale kommunikationskvalitet. Muligheden for vægmontering vil spare plads og etablere basen på et hvilket som helst passende sted.

Stationen kan samtidig arbejde med 6 rør - ud over 2 i sættet kan du tilslutte en anden 4. I dette tilfælde vil der blive opretholdt intercom mellem dem, hvilket er særligt bekvemt for store kontorer. Et særpræg ved radiotelefonen er en notesbog til 450 numre, hvilket er den bedste indikator i klassen. Låsning af tastaturet forhindrer ufrivillige klik.

Land: Japan (fremstillet i Kina)

Gennemsnitlig pris: 7 081 rub.

Vurdering (2017): 4.6

Det andet sted i placeringen af ​​de bedste radiotelefoner (håndsæt + base) er optaget af Panasonic KX-TG8562. På trods af den højeste pris er det muligt at overpay for dette sæt lidt på grund af unikke funktioner. Blokerende opkald i automatisk tilstand gemmer dig fra uønskede opkald, og automatisk genopkald hjælper dig med at komme videre til den "travle" abonnent.

Som en behagelig bonus i enheden er der et indbygget vækkeur, og for at besvare opkaldet er det nok at hente telefonen fra bunden. I tilfælde af strømsvigt er der en nødstrømsaggregat på bunden, som ikke tillader, at telefonen afbrydes. Indbyggede Ni-MH-batterier med en kapacitet på 800 mAh giver op til 250 timer stand-alone drift i standbytilstand.

Land: Japan (fremstillet i Kina)

Gennemsnitspris: 4 224 руб.

Vurdering (2017): 4,7

Ledende i placeringen af ​​sæt af radiotelefoner base + to håndsæt model af den berømte japanske producent Panasonic KX-TG6822. Til laveste pris i TOP-3 har dette kit alle de nødvendige funktioner til normal drift. Kommunikation mellem komponenter udføres ved hjælp af et radiosignal af GAP og DECT standarder, som gør det muligt at forbinde yderligere rør til netværket (den faste base tjener op til 6 kommunikationsenheder).

Den interne forbindelse mellem håndsæt er praktisk, når der er behov for at forhandle inden for samme netværk. Taleopkalds-id-funktionen dikterer automatisk det indkommende nummer, når det kaldes. Telefonbogen kan gemme op til 120 poster. I talrige anmeldelser taler kunderne om den lette drift og et godt batteri, både om fordelene ved modellen. Svagheder er markerede overflader og en dårlig kvalitet display.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 60 = 66