30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Teknologi stræklofter

Stræklofter: installationsteknologi. Værktøj til installation af stræklofter

Streklofter er en stærk PVC-film eller et stof, der har polyurethanimprægnering, som strækkes på en stewt fastgjort omkring rummets omkreds. På grund af deres kvaliteter og æstetik bliver de mere og mere populære hos befolkningen hvert år. Derfor, i forbindelse med opførelsen af ​​nye såvel som ved reparation af eksisterende hytter, er enkelte huse, lejligheder, installeret nøjagtigt.

Til dato er der to typer af denne belægning.

 1. Stræklofterne er sømløse - det er tekstilfarvede stoffer fremstillet i bredde fra 2 til 5 m, hvilket gør det muligt at foretage installation uden sømme i forskellige rum op til 5 m i størrelse.
 2. Polyvinylchloridovertræk fremstilles i henhold til de eksakte dimensioner af det særlige rum, hvor installationen skal udføres. Deres monterings teknologi giver dig mulighed for at løse alle designprojekter, så du kan kombinere flerfarvede dåser.

Funktioner ved installation af stræklofter

Tøjet er fastgjort med en speciel plastik eller aluminiums baguette rundt om rummets omkreds. Det er en profileret skinne, der tjener som fiksering og monteres på vægge, men i nogle tilfælde kan den fastgøres på loftet. Tekstur, materialetype, placeringen af ​​profilindstillingen påvirker valg af enhedsteknologi og rækkefølgen af ​​handlingerne.

Installation af PVC strækstof adskiller sig fra installationen af ​​stof. Vinyloverflader skal opvarmes, før arbejdet starter, og sømløse har ikke brug for det. Materialet i deres fremstilling har også nogle funktioner, som påvirker installationsprocessen.

Det lader til at montering af fortovet er let og enkelt. Men det er kun ved første øjekast. Faktisk vil det være svært at installere spændingslofter korrekt med dine egne hænder. Det kræver trods alt viden og praktisk erfaring.

Værktøj kræves til montering

Gas pistol - et værktøj til installation af stræklofter, der kræver evnen til at arbejde med det. Bruges til at installere PVC-plader. PVC-folien er lavet i mindre størrelse end rummets loftareal. For at strække det til en forudbestemt værdi og fastsætte den i baguetter, skal den opvarmes til 65 ° C. Efter afkøling tager den den nødvendige form.

Også til installationen har du brug for disse værktøjer:

 • Punch - uundværlig til dannelse af huller til dowels, især i betonvægge.
 • Skruetrækker - bruges ved skruning af selvskærende skruer.
 • Laser niveau - ved hjælp af det er mærkning, det har høj kvalitet og nøjagtighed.

Ud over ovenstående skal der installeres et strækloft og nogle hjælpemidler:

 • Måleinstrumenter - målebånd, linjal.
 • Stifter, som holder spændedækslet i en suspenderet tilstand.
 • Stepladder med den krævede højde.
 • Bladene er specielle - bruges til at rette lærduerne i baguetterne.
 • Stolen er nødvendig ved skæring af baguetterne i en vinkel på 45 °.
 • Der kræves en metaldetektor til at registrere skjulte ledninger.
 • Rengøringsmiddel, som kan være nødvendigt for forskellige job.

Før du begynder arbejdet med at installere et strækloft, ud over værktøjer, skal du også forberede forbrugsstoffer som:

 • perforering bore;
 • skruetrækker tilbehør;
 • gas;
 • profil eller krydsfiner;
 • klæbemiddel, klæbebånd og hermetisk materiale;
 • papirvarer kniv;
 • fjer på glas, keramik.

Teknologi til fastgørelse af spændingslofter

Metoder til fastgørelse af strukturen afhænger af overfladeareal, placering og antal forskellige dekorelementer, lamper. Valget af metoden er påvirket af det materiale, hvorfra de nedhængte lofter er lavet. Teknologien til at montere forskellige typer er også anderledes.

Loftduge er fastgjort ved en af ​​tre eksisterende metoder:

Harpoon fastgørelsesmetode anvendes kun til hævede lofter af PVC. Fastgørelsespladen, der er lavet af PVC-film, er svejset rundt om stoffets omkreds, den kan forbindes med en aluminiums baguette. Ved hjælp af denne metode er det praktisk og ikke meget besværligt at installere spændingslofter. Billedet viser hvordan arbejdet er udført.

Installationen udføres i etaper.

 1. Før du installerer strækloftet, skal du justere, male, male eller tapere væggen.
 2. Langs rummets hele omkreds på væggen eller på loftet monteres en aluminiumspose, hvor en speciel kniv eller spatel er fyldt med en klud.
 3. For at strække stræklofterne, hvor installationsteknologien tillader det, er det nødvendigt at opvarme materialet til 65 ºÑ ved hjælp af en gaspistol til dette formål. Opvarmning giver elasticitet til belægningen, hvilket letter nem indstilling til profilskinnen. Filmen efter fuldstændig køling strækker og erhverver en jævn overflade.
 4. Derefter fremstilles teknologiske huller til forskellige rør og kabler.
 5. Herefter hænges lamper og lysekroner.
 6. Den sidste fase af arbejdet er installationen af ​​et loftplade.

Harpunmetoden kræver ikke meget tid og penge til at installere spændingsloftet, prisen pr 1 m 2 er acceptabel (fra 350 rubler). Dette fastgørelsessystem er let monteret og demonteret uden nogen konsekvenser, hvis det er nødvendigt.

Fremstillet i vores landstræklofter, installationsteknologien, der ikke leverer lodde harpoon, kræver en glasfiksering. Denne metode anvendes til polyvinylchloridbelægninger såvel som fremstillet af fint stof. Denne metode modstår ikke tunge strukturer. Derfor er prisen i dette tilfælde meget lavere end installationen af ​​et strækloft. Formen af ​​fastgørelsesprofilen og teknikken til fastgørelse af banen adskiller sig fra den tidligere version og har en sådan ordning.

 1. Plastkile - glaseret - fastgør lærredet inde i baguetten.
 2. Den U-formede aluminiumsprofil (højst 1,5 cm høj) er monteret på væggen. Det overtager hele belastningen af ​​strukturen.
 3. Strækbelægningen er en synlig loftoverflade.
 4. Den dekorative sokkel indsættes i profilen og lukker den fuldstændigt.

Hæftesystemet har både plus og minus. Dens største fordel er lave omkostninger. Kvaliteten af ​​stofspændingen afhænger kun af fagligheden af ​​arbejderen. Ulemper - sandsynligheden for at svække fastgørelsen af ​​dækslet og manglen på geninstallation.

Stræklofter er sømløse, fremstillet af stof, clip-on. For at fastsætte spændingsbanen anvendes en elastisk, holdbar plastpose, hvor der ikke er nogen teknologiske riller. Derfor er der ikke behov for at bruge dekorative elementer. Fastgøring af kluden udføres ikke langs rummets omkreds, men uden opvarmning. Fabric stretch lofter, installationsteknologien er meget enkel, kræver ikke meget tid til at installere dem.

Fordele ved denne metode:

 • der er ingen teknologiske huller;
 • pålidelighed i fastgørelse
 • æstetisk udseende;
 • behøver ikke at installere et dekorativt fodplade.

Lokalerne vil se simpelthen smukke ud, hvis de skal installere spændingslofter i dem (billeder er præsenteret i artiklen).

Overdækninger af denne type bringer komfort og hygge til huset, behageligt vær venlig at eje. Kvalitativt udførte værker med overholdelse af teknologi til installation af spændingslofter giver dem en lang driftsperiode.

Hemmeligheder for korrekt installation af stræklofter: nuancer, værdifulde anbefalinger

Installationsspændingslofter - en god løsning til bylejligheder (især med lave lofter). De vil medvirke til at skabe en følelse af luftighed, dimensionalitet i rummet, samtidig med at de skjuler fejl og defekter i det foregående loft, beskytter det mod lækager og støj fra de øverste etager. Og alt dette - uden snavs og støv. Desuden ser disse strukturer meget imponerende ud. Du kan vælge imellem mere end 300 af deres farvefarver - med virkningerne af et spejl, stof, træ, marmor, fløjl, venetiansk gips, med en simpel flad matoverflade.

Oversigt over materialer og fastgørelsesmetoder ↑

Stræklofterne er forskellige i fremstillingsmaterialet og ved fastgørelsesmetode.

Hvis vi snakker om lærredets materiale, skelner vi da:

 • af polyesterstof, som er specielt imprægneret med polyurethan. Denne type omfatter alle lofter CLIPSO;
 • lofter lavet af polyvinylchlorid, som ikke indeholder cadmium og er bløde nok (alle andre lofter).

Afhængigt af hvordan rammen er fastgjort, skelnes den:

1. Harpun stræklofter

På alle sider af loftet strammes og svejset kantning lavet af ret stiv PVC. Hvis du ser på det i et tværsnit, ligner det en krokharps form. Derfor navnet på denne vedhæftede metode. Denne type indbefatter lofterne for alle kendte mærker i lang tid, for eksempel EXTENZO, BARRISOL, NEWMAT, CARRE NOIR, NOVELUM. For nylig blev denne liste suppleret af flere mærker, der optrådte på markedet i Rusland, såsom DPS, DECKENFEST, DECOMAT.

2. Hopeless Stretch lofter

De er opdelt i flere underklasse kategorier. For eksempel er MONDEA-lofterne fra Holland fastgjort i en kilevej. I dette tilfælde opvarmes og rettes kantene på nettet og klemmes derefter med en speciel spacerprofil. Denne metode svarer lidt til broderingsprocessen på broderirammen. Når en PVC-film er fastgjort til to overflader, der har formen af ​​en halvcirkel. Disse fastgørelses "cams" er inkluderet i monteringsprofilen, så denne metode kaldes cam-metoden. Når filmen skubbes med en spatel, afviger disse "cams", og når den trækkes tilbage, krympes de automatisk. Denne metode bruges til at installere SKOL og PRESTIGE DESIGN lofter.

Monteringsprofilen, som anvendes i denne metode, er en reel mulighed for at reducere tabet af lofthøjde med 8 mm. Franske lofter CLIPSO fremstillet af polyester fastgøres med en fleksibel snor.

Der stilles et ret stort antal krav til spændingsloftet. Som omfatter:

 • dets styrke, mangel på lugt, sikkerhed for miljøet og lethed;
 • Det er også meget vigtigt, at det anvendte materiale farveløst farves i enhver farve. Polyvinylchloridfilm og polyesterstof opfylder alle disse krav så godt som muligt.

Det er også nødvendigt at vide (om PVC) det

 • polyvinylchloridfilm har en vægt på 180 til 320 g / m2, og tykkelsen er sædvanligvis ikke mere end 0,35 mm;
 • den gennemsnitlige vægtede lydabsorptionskoefficient er ikke mere end 0,4;
 • Det tryk, som filmen kan modstå, når 1000 Pa;
 • Trækstyrken når en grænse på 30 N lige i længderetningen og i tværretningen;
 • den relative forlængelse før pause når 220%;
 • Lysabsorptionskoefficienten afhænger af typen af ​​loft. Hvis lofterne er "lak", så er koefficienten 30%, og hvis "fløjl", så 5%;
 • denne film er vandtæt og svært at brænde;
 • Afhængig af temperaturen kan det ændre dens fysiske egenskaber. Hvis du for eksempel sænker temperaturen under 0 grader Celsius, bliver den sprød og stiv. Men hvis temperaturen hæves igen, vil den stadig være fleksibel og elastisk. Hvis filmen holdes ved en temperatur på mindre end 40 grader Celsius, begynder den at bryde ned;
 • PVC film er temmelig stabil i varme og modstår temperatur, samtidig med at dens egenskaber holdes op til 90 grader Celsius;
 • dette materiale er smukt farvet, og farveskalaen udgør op til 100 nuancer;
 • Filmens overflade kan også være næsten alt: fra matte med lavprægning og uden det, med virkning under huden, marmor, træ, metal, med huller, med virkning af satinstof eller blank overflade. Generelt afhænger tilgængeligheden af ​​en række farveløsninger af lærredets mærke;
 • Filmen er tilgængelig i bredder fra 1,3 meter til 2,2 meter, afhængigt af produktionens karakter og egenskaber;
 • fordi det let kan svejses, er det meget nemt at lave dåser med en bredde på op til 6 eller 8 m. Samtidig er sømene praktisk talt usynlige. Mere end 8 m klud anbefales ikke. Ellers kan det ikke undgås, at lærredet i midterdelen suges.

Om polyesterstof skal du vide, at det:

 • tyndere og lettere PVC. Dens vægt overstiger ikke 200 g / m 2, og tykkelsen overstiger ikke 0,25 mm;
 • Fordelen ved dette materiale er, at det er imprægneret med en speciel sammensætning, på grund af hvilken kludbanens dimensioner er mere stabile end filmens størrelse;
 • vævets elasticitet bevares selv ved en temperatur på minus 30 grader Celsius;
 • sædvanligvis har kluden en bredde på 4 m, men ved specialbestilling er det muligt at lave en fem meter klud. Og selv i dette tilfælde vil der ikke være nogen søm på loftet;
 • polyurethan er ikke udsat for svejseprocessen, så hvis det blev nødvendigt at gøre nettet bredere end standarden, er det sædvanligvis syet eller sammenføjet med stykker materiale ved hjælp af en speciel profil;
 • Den største ulempe ved polyesterstof er, at den ikke kan males før installationen. Normalt er et sådant loft efterladt hvidt mat eller malet efter afslutningen af ​​alle installationsarbejder, for eksempel anvendes et mønster eller hele overfladen er simpelthen tonet;
 • Der er heller ingen mulighed for at vælge loftets overfladestruktur.

Teknologi til installation af stræklofter ↑

Streklofter af forskellige typer har deres egen ejendommelighed og subtilitet i installationsteknologien.

1. Først og fremmest skal specialisterne i det firma, der laver loftinstallationen, foretage målinger.

2. Så er lærredet bragt til stedet (dette sker normalt inden for 1 til 30 dage).

3. På selve stedet er det nødvendigt:

 • i de steder, hvor der vil være fastgørelse af lofter, skal væggene være stærke, være i et plan, lige og ubeskadiget;
 • alle færdige materialer, såsom gipsplader, keramiske fliser mv skal være meget sikkert fastgjort;
 • hvis du har til hensigt at installere et loft baguette, så loftet selv skal være i samme plan.
 • Afslut alt byggearbejde, alt affald skal fjernes, ledningsledninger bringes til stederne for installation af lamper, hvilket giver mulighed for tænding og slukning af spænding;
 • Værelset skal nødvendigvis opvarmes under driften af ​​loftet og opretholde et bestemt temperaturregime på tidspunktet for dets installation;

Hvis alle disse betingelser er opfyldt, begynder loftinstallationen.

 1. For det første er hydraulikniveauet og farvelinjen markeret på bundloftet og væggen på fastgørelsespunktet.
 2. Derefter opvarmes lærredet, som er i pakken, ved hjælp af en varmepistol og gradvist rettet.
 3. Derefter vedhæftes lærredet ved hjælp af specielle clips.
 4. Ved hjælp af en speciel spatel er den første - det såkaldte "røde" hjørne af denne klud fyldt med en harpun i en baguette.
 5. Derefter opvarmes arket på diagonalen til 70 grader Celsius og straks allerede blød film.
 6. Endvidere indsættes en harpun i lygten af ​​loftprofilen i det modsatte hjørne.
 7. Hele denne procedure er udført med hver diagonal og på alle sider af kanten.
 8. Efter at filmen er afkølet, er den allerede fast forbundet med fastgørelserne langs hele omkredsen.

 1. Hvis installationen af ​​loftet sker med en kilemetode, er de nøjagtige dimensioner og beregninger ikke så vigtige. Det er nødvendigt at kende rummets bredde og længde, fordi selve kluden skal være bredere end afstanden mellem væggene med ca. 10-15 cm.
 2. Lav altid et rektangulært lærred, og justeringen udføres direkte i selve rummet.
 3. I en speciel profil, som kan monteres på vægge og i loftet, er det hidtilhængte lærred sikret med specielle plastkile.
 4. Overskydende lærred, der kan stikke ud under fastgørelsesprofilen, afskæres, og fastgørelsesstederne lukkes med en speciel dekorativ stribe, der ligner en elegant sokkel. Den har en fleksibel komprimeret del, der snaps ind i profilen, så bladet passer tæt mod væggen.

Hvis du strengt følger hele sekvensen under installationen af ​​loftet, vil der være mangel på fold og rethed i sømme.

Denne måde at installere loftet er meget mere kompliceret end harpunen, og det er også sværere at demontere det. Men det har en række ubestridelige fordele.

 1. For eksempel, hvis det er nødvendigt at gøre loftet til en enkelt klud, og arealet således overstiger 100 kvadratmeter, er dette den eneste mulighed, da det er muligt at justere spændingsgraden.
 2. Også hvis der er vanskeligheder med nøjagtigheden af ​​at bestemme størrelsen af ​​rummet eller ved at antage ændringer i loftets størrelse, hvilket også forhindrer at specificere bestemte parametre, er denne fremgangsmåde fremragende.
 3. Når fastgørelsen sker med en kammetode eller med en fleksibel snor, svarer hele processen ganske godt til kilemetoden. Den eneste forskel er i fastgørelserne selv. Og lærredene er også lavet med en margen, og ved montering er de justeret i størrelse.

Tips, praktiske anbefalinger ↑

 1. Afhængig af loftinstallationsmaterialets materiale og teknologi er det muligt at hække sig, hvilket tvinger loftet til at blive begrænset, og den tilladte sagstørrelse selv overstiger ikke 1% af banens diagonale længde. Med andre ord, hvis nettet har dimensioner på 5 * 6 m, kan kanterne være over midten kun med 4 cm. Men hvis en ekstra understøtning er installeret i stedet for at fastgøre lysekronen, så bliver centeret endnu mindre.
 2. Flere dofler er lavet, hvis loftet skal være multilevel, området for kam- og harpunlofterne er mere end 50 m2, og kilen har mere end 120 m2. Der laves en mellemliggende understøttelse, til hvilken specielle lærred er fastgjort ved hjælp af en speciel profil.
 3. Men det sværeste i forhold til arbejde er et 3D eller 3D-loft. Først skelettet projiceres. Derefter bestilles det fra enkelte dele af aluminiumsprofilen. Så er en sådan ramme installeret i nederste del af væggene og lofterne. I første omgang er dette design lidt som en openwork bridge. Processen og teknologien til fremstilling af individuelle lærred er i denne sag meget mere kompliceret og tager længere tid end ved installation af et fladt loft.
 4. For at forhindre opsamling af fugt og kondens mellem det forrige loft og lærredet, laves huller i profilen til ventilation. Ideelt set skal du installere ventilationsgitter i lærredet. På denne måde vil der altid være et tvunget udkast. Og hvis området i rummet er mere end 35 kvadratmeter. m. så er en sådan foranstaltning simpelthen nødvendig.
 5. Ved montering af et hængende loft kan halogenlamper, fluorescerende lamper eller konventionelle glødelamper anvendes. Ved montering af armaturer i loftet er det nødvendigt at begrænse deres strøm. For eksempel, for en konventionel og fluorescerende lampe, bør effekten ikke være højere end 60 W, for halogen ikke højere end 20-35 W.
 6. Du skal også overholde visse krav, når du monterer armaturer på 12 W. Der er behov for at bruge specielle transformere, ellers kan loftet svække på grund af den øgede blødhed af PVC-folien.
 7. Der er forskellige muligheder for installation af højeffektlamper, som anvendes under drift. For at begrænse varmeafgivelsen er det nødvendigt at sikre en afstand mellem lampen og loftet på mindst 1 mm. Hvis der anvendes transformatorer, er de fastgjort i strukturens nederste plan, og så er det nødvendigt at sænke fastgørelsesprofilen med 5 til 7 cm.
 8. Loftinstallationsfirmaet giver normalt en garanti for arbejdet i op til 10 år, forudsat at temperaturregimet opretholdes i området fra 0 til 50 grader Celsius. Garantien strækker sig til bevaring af farve, fravær af revner, rynker og sugning af stoffet. Selvom loftet blev hældt oven på vandet eller ved et uheld punkteret.

Hvis du følger alle teknikkerne i henhold til vejledningen, har du al mulig mulighed for at montere strækloftet korrekt uden fejl. Vær særlig opmærksom på udvælgelsen af ​​kvalitetscertificeret materiale.

Loftinstallationsteknologi

Stretch loft i rummet

Stadig mere populært som en mulighed for at afslutte loftet i lejligheder og private boliger erhverver spændingsstrukturer. Moderne design og variationer af farve løsninger af sådanne systemer giver mulighed for enhver design ideer. I denne artikel vil vi tale om teknologien til installation af stræklofter.

Installation af sådanne systemer er mulig i de laveste værelser. Det samlede resultat skjuler ikke højden af ​​rummet. På grund af filmens blank glans kan du også visuelt "løfte" lofterne og udvide rummet.

Film - et fleksibelt og plastisk materiale, som det er muligt at anvende forskellige billeder på. Og lofterne selv er egnede til simple (enkeltniveau) og komplekse (multi-level) strukturer.

Udformningen af ​​en strækbelægning sammenlignet med hængende gipspladesystemer virker for simpel. Den består af en særlig klud samt en enhed til fastgørelse af den - en profil.

Stoffet har en flad overflade uden synlige sømme. Men hvis du forstår, er det et par separate elementer af en PVC-film, svejset sammen.

Antallet af sømme afhænger af loftets samlede bredde. Standard PVC film har en størrelse på 1,5 m Sømmene er meget pålidelig, og behøver ikke at frygte, at de kan være forskellige -. Webs er syet fast og spor af en sådan "svejsning" er næsten ikke mærkbar.

Vær opmærksom! Der er også stræklofter, der er lavet af specielt polyesterstof, der er imprægneret med polyurethan. Denne belægning er helt integreret. Men for værelser med en bredde på mere end 5 m må det stadig syes.

For at installere spændingssystemet, undtagen bladet, har du brug for et andet hovedelement - profilen. Denne del er som regel fremstillet af holdbar plastik. To typer profiler fremstilles til fastgørelse af spændingsbanen, som er forskellige:

Afhængigt af installationsstedet skelnes mellem følgende profiler:

Harpoon metode til at installere stretch lofter

Strækloftet er fastgjort til den installerede profil på følgende måder:

Harpun teknologi er den mest almindelige. Det indebærer svejsning af harpunen (kroge fra PVC) langs filmbanens kanter. Under installationen er den fastgjort på profilen og strakt.

Når du bruger denne metode, skal filmen omhyggeligt verificeres, måles og skæres. Dens størrelse anslås til 7% mindre rumareal.

Og omvendt - kilmetoden kræver større lærredstørrelser end loftet. Samtidig er der ikke behov for at måle og verificere omhyggeligt materialet. Efter installationen skal du blot afskære overflødige baner.

Hæftemetoden ligner den forrige. Men i dette tilfælde sikres spændingen af ​​filmen ved at fastgøre et specielt tape i profilen - en glasperle.

Installation af strækstoffer ved harpoon metode er dyrere end resten. Men til gengæld får du en god mulighed for nemt at fjerne loftet og også at installere det på en kvalitativ måde. Wedge og hæftede måder tillader ikke demontering af spændingssystemet.

Installation af spændingssystemer begynder med løsningen af ​​belysningsforhold i rummet. Først skal du bruge:

 • Udskift ledningerne
 • Forbered et fundament for belysningsarmaturer

For at fastsætte profilen skal du bestemme det nederste punkt på loftet på væggen. Nogle gange kan forskellen i højden nå flere centimeter.

Fra dette punkt tager tilbagetrækningen af ​​den ønskede afstand og tager en vandret linje langs rummets omkreds under hensyntagen til armaturets størrelse. Hvis du installerer en loftsprofil, skal du sætte den tæt på loftet, bare trykke på delen mod væggen. Profilen limes først på de udsatte mærker og fastgøres derefter med skruer.

Tip! For længden af ​​hele profilen skal du have en lige afstand mellem skruerne omkring 7-8 cm. Fastgør ikke hardwareen nærmere end 1 cm fra profilens kant.

Rummet opvarmes desuden til en temperatur over 40 grader Celsius. Et sådant temperaturregime skal opretholdes gennem hele spændingsbanens installationsproces. En undtagelse er installationen af ​​et stofloft. Samtidig behøver du ikke at opvarme rummet.

Loftet i soveværelset

Tøjet opvarmes til 60 grader ved hjælp af en konstruktion hårtørrer eller en varmepistol. Den opvarmede film gør det muligt at strække det uden risiko, da materialet bliver elastisk.

Tøj fastgjort i et hjørne af rummet, og derefter - i modsat det. Den samme procedure sker med andre hjørner. Det sværeste er at lave det sidste element.

Efter disse operationer, der holder steget omkring 8 cm, fastgøres filmen i profilen. Brug derefter en speciel spatel til at løse den rundt omkretsen, jævnt strække. Hvis du har brugt en limet eller kile monteringsmetode, skal du afskære overskydende materiale.

Læg fletninger og striber på loftdækslet, opvarm det med en hårføner. Efter at temperaturen i rummet bliver normal, bliver filmen udglattet, og overfladen bliver helt jævn.

Kreativ og ikke-standardiseret tilgang kræver installation af et sådant loft

For at installere belysning skal du pre-fix mørtelen på hovedloftet og skære gennem hullerne i filmen. For at beskytte deres kanter mod belysningsvarmen dækker hullerne med termisk isolerende ringe.

Du kan arrangere lyset bag strækloftet. Så lyser den over hele området. Til dette er det værd at bruge holdbare "kolde" lamper.

Som du kan se, er teknologien til at installere spændbelægningen ikke særlig vanskelig. Selvfølgelig er processen ikke ret simpel, men det er helt muligt alene. Det er umagen værd at se den tematiske video, og du vil ikke have nogen spørgsmål tilbage. Vellykket redigering!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

70 − 63 =