30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Tegninger til mosaik

Tegninger og skemaer til mosaikfliser: indretning med egne hænder

I dag er mosaikken populær som et dekorationsmateriale med hjælp fra hvilke tegninger og mønstre er skabt. For at lave en lignende indretning med egne hænder, brug både færdige prøver og hjemmelavede, fx fra fliser. Udvikle også en skitse af den fremtidige sammensætning med egne hænder. Nedenfor vil vi gøre os bekendt med reglerne for at udføre lignende værker og designmuligheder for dette materiale.

Mosaic giver dig mulighed for at lave en tegning af enhver kompleksitet

I moderne hjem er der ofte en mosaik finish. Materialet konkurrerer med en mere konventionel belægning keramisk fliser. Det adskiller sig i udseende og dekorativ værdi. Det særegne er, at det er repræsenteret af et stort antal miniature detaljer, hvorfra forskellige tegninger er skabt.

Den købte mosaik er lavet af tre typer materialer:

 • Keramik. Dette er en standardindstilling. Det er mat og groft eller dækket af glasur. Fra det er der uden problemer skabt hele billeder på alle overflader.
 • Glas. Fragile i udseende, materialet ser utroligt imponerende. Semitransparente dele kan visuelt lette designet. For ikke at forkæle overfladen anvendes der hvid lim og gennemsigtig fugemasse i lægningen.
 • Stone. Produkterne er meget holdbare og dyre. Bemærk den store vægt af en sådan belægning. Generelt forbliver overfladen af ​​elementerne ru, hvilket skaber en følelse af noget ruhed.

Typer af mosaikfliser afhængig af materialet

For at lette arbejdet med at lægge små detaljer, giver nogle producenter klare mønstre af mønstre eller mønstre til et sæt mosaikfliser. Ikke desto mindre er skitser skabt alene. Og til endnu større besparelser, tænk på, hvordan man laver en lignende indretning fra improviserede værktøjer.

Lav en unik skitse af billedet til beklædningsoverfladen - en del af arbejdet. Færdiglavet indretning koster mange penge, og derfor opfandt alternative muligheder for dets forberedelse alene. Lad os vælge flere måder:

Forskellige finish fra improviserede materialer

Den enkleste og mest overkommelige måde er måske at lave en mosaik af fliser. Selvfølgelig, med denne mulighed skal du opfinde en passende tegning, men dette er ikke et problem.

I arbejdet brugte gammelt demonteret materiale, ubrugte fliser fra den tidligere reparation, og også købe en billig finish. Dette omfatter rester af fliser eller substandard. Det er nok at rengøre flisens bagside fra den gamle lim og bryde den i små dele. Af samme princip er indretningen lavet af gamle eller beskadigede retter og glasflasker.

Hvis skitsen af ​​den fremtidige sammensætning, der er udviklet af dig, ikke kan realiseres ved hjælp af et kaotisk sæt affald, så tag i fremstillingen af ​​en gipsmosaik. For at gøre dette har du brug for en silicone eller polyurethan form med celler af passende størrelse. Arbejdsmassen fremstilles ved anvendelse af blødgørere. Tilføj også lidt hvid Portland cement for større styrke. For at give farve til den flydende opløsning indføres et pigment eller den indre overflade af formen er farvet. Farve og allerede klar mosaik.

Hvad angår planen, udføres ordningerne alene eller brug en passende i færdiglavet form. For at lette udvælgelsen af ​​fragmenter er det naturligvis bedre at træne mønstre ud fra mosaikken, der er tilgængelig på hænderne.

En sådan overfladeindretning er tilgængelig i forskellige variationer. Lad os vælge følgende skitser:

 • Chaotisk beregning. Med dette design er kredsløbet ikke nødvendigt, da små dele limes i vilkårlig rækkefølge, blander farver og former. Det viser sig en pockmarked eller monofonisk overflade.
 • Gentagen motiv. Tegning er let at gøre med egne hænder. Kernen i beregningen er at skabe et simpelt mønster, der har gentagende elementer langs hele længden af ​​arbejdsplatformen. For eksempel bølger, geometri, bands.
 • Grafisk tegning. Den enkleste version af billedet, når den bruges flere farver med fliser, ofte achromatisk skala.
 • Koncentreret mønster. Indretningen har et midtpunkt, hvorfra de samme linjer afviger i en cirkel, hvilket skaber en symmetrisk sammensætning med cirkler, der gentager langs omkredsen.
 • billede. Den mest komplekse skitse, der, når den udføres af sig selv, kræver tilstedeværelse af mindst minimale kunstneriske færdigheder, tålmodighed og udholdenhed. Sammensætningen er lavet af pixelprincippet, gradvist, så du skal have en færdig skitse handy.
 • Lokale indsatser. Dette er en lettere version, når tegningen er skabt ved en enkelt beregning af simple elementer på en monofonisk baggrund.

Eksempler på mosaikfliser

For at gennemføre ideen i livet er det nødvendigt at kende de grundlæggende principper. Udsmykningen af ​​indretningen med mosaikker sker i en bestemt rækkefølge af egne hænder. For at forhindre hitching og lave fejl i processen med grundlæggende arbejde, tænk på materialets nøjagtige layout.

Layoutet af mosaikmønsteret er lavet i flere variationer. Tegn først en skitse på papir. Dette vil give dig mulighed for at tænke omhyggeligt på indretningen og layoutet af hvert enkelt fragment. Det er vigtigt at observere den nøjagtige skala. Hvis du ved hvordan man arbejder med specielle computerprogrammer, skal du flytte billedet til den digitale version og se, hvordan det ser ud i interiøret.

Derefter forberede overfladen til foringen. Det er vigtigt at lægge fliserne på mosaikken på en perfekt platform. På den tørrede gips og primeren påføres en markering, der viser placeringen af ​​hver matrix og individuelle chips.

Hvis du arbejder med en vandret overflade, kan du nedbryde indretningen til en tør og korrigere placeringen af ​​fragmenterne.

Først når du har tegnet konturerne på billedet, begynder du at afslutte det. For ikke at gå ud, anbring en lille mængde lim på overfladen. Ellers vil du ikke se markeringen for hvert næste segment af kvadratet. Dette vil fortrænge indretningen og derefter genoprette den del af arbejdet, der blev udført tidligere. For nemheds skyld er det bedre at flytte fra midten til kanterne. Så du kan observere symmetrien og korrekte unøjagtigheder i murværket. Arbejdet, udført i henhold til den rigtige ordning, vil tilfredsstille dig med et glimrende resultat og et smukt mønster på den foret overflade.

Skriv venligst din mening om artiklen. Du kan angive fejl, stille et spørgsmål eller forlade en anmeldelse.

Det er meget vigtigt for os at kende hver enkelt persons mening!

Kopiering af materialematerialer er kun tilladt, hvis du placerer et aktivt link til kilden.

Mosaik: tegning til begyndere

Hver gang i min barndom hentede jeg en mosaik. Indtil videre er denne type beskæftigelse ikke kun beregnet til at arbejde med børn, men også til at skabe smukke elementer, når man udsmykker forskellige ting, herunder lokaler. Nedenfor finder du smukke mosaik tegninger:

Lad os overveje flere trin-for-trin master-klasser om at skabe et billede i form af en mosaik.

Følgende værktøjer og materialer vil blive påkrævet for arbejde:

 • Almindeligt papir;
 • maling;
 • Sæt børster;
 • Voks farveblyanter;
 • Et sæt markører;
 • Sort simpel blyant
 • Neprolivajka.

Trin-for-trin beskrivelse af arbejdet.

Gennem skitse oversætter vi tegningen på papir ved hjælp af en blyant. Det kan være forskellige tegninger fra dyr, til simple banale farver.

Nogle gange er denne handling for børn vanskelig. Derefter bør du tilbyde dem en klargjort stencil, hvorefter de kan oversætte billedet.

Herefter begynder vi på den færdige tegning at skabe et mønster. Du kan gøre det som du vil.

Pencil linjer skal spores med en mørk felt-tip pen.

Efter at have valgt de farver, vi vil tegne.

Vi laver farvearbejde. Du kan gøre dette ved enhver form for farvestof. Det er en voksblyant eller en simpel maling.

Det er alt, billedet i mosaikens teknik er helt klar. Nu kan du sikkert ringe alle slægtninge til te og arrangere en udstilling af din babys værker.

Du kan sprede forskellige elementer af indretning ikke kun på væggen, men også anvende denne slags kunst i indretningen af ​​forskellige husholdningsartikler. Det kan være forskellige billeder lavet af almindelig glasmosaik, eller for eksempel forskellige souvenirhåndværk. Til udsmykning behøver du ikke at løbe til butikken og købe en speciel færdiglavet mosaik. Du kan bruge forskellige glasstykker i dette tilfælde, som du kan forlade fra forskellige produkter.

Vi skal bruge følgende grundlæggende værktøjer og materialer:

 • Flerfarvet glas;
 • Silikone er gennemsigtig;
 • Glas base;
 • Grout til fliser;
 • Almindelig alkohol;
 • Enheden til udskæring på glas;
 • bidetang;
 • Scheme.

Trin-for-trin instruktion til arbejdet:

 1. Mange spørger sig selv: "Hvordan tegner du en færdig skabelon på glasset?". Nemt og enkelt. Tag glasset, som er beregnet til mosaik, under det ligger vi skitsen, vi tegner en lys feltpidspen.
 2. Så laver vi en tråd på glasset med et specielt værktøj.
 3. Den skabelon, som vi maler om nu, skal udlægges på det forberedte produkt.
 4. Vi lægger de færdige små dele ud og derved skaber et billede.
 5. Når tegningen er helt udlagt, skal hver af delene limes til en siliconebase. For nemheds skyld er det bedre at tage en medicinsk sprøjte.
 6. På steder, hvor der ikke er mønster, kan du bruge lettere nuancer af glas.
 7. Lad produktet tørre helt.
 8. Efter fuldstændig tørring behandler vi mosaikkens led med en særlig fugemasse.
 9. Med en fugtig klud renser vi foderets overflade og bruger det færdige produkt til det tilsigtede formål. I vores tilfælde skal vi transplantere en blomst.

Når du arbejder i stil med en mosaik, som du kan se, er der ikke noget kompliceret. Skal bare fylde lidt tålmodighed. En sådan mesterklasse kan tilskrives den enkleste og enkleste, i dette tilfælde kan børn optages til arbejde.

Følgende værktøjer og materialer vil blive påkrævet for arbejde:

 • En træplads med en lille størrelse;
 • sandpapir;
 • Jorden er akryl;
 • Pensler til anvendelse;
 • Ler;
 • Mosaic;
 • bidetang;
 • pincet;
 • Særlig fugning
 • spatel;
 • Skål og låg til fugning
 • Et glas vand;
 • Cloth serviet.

Trin-for-trin fremstillingsteknologi.

Først og fremmest er det nødvendigt at forberede en træoverflade. for dette er det en lille zashkurim. Vi fjerner støvet med en fugtig klud. Vi dækker produktet med jorden med 2 gange. Og hver gang er det nødvendigt at lade produktet gå helt tørt.

Nu skal vi tegne et billede, vi gør det med en simpel simpel blyant.

Vi fortsætter med at lægge mosaikken. Vi vil limme mosaikken på selve træfladen. Først og fremmest skal du udlægge billedets overflade, efter at du har gået smukt til billedets silhuet.

Vi limer hvert lille stykke glasmosaik, kun det vigtigste er ikke at overdrive det med lim, ellers vil produktet ikke holde fast, og dit arbejde vil blive forkælet.

Jeg vil gerne minde om, at det er nødvendigt at klæbe meget hurtigt, da klæbemiddelet tørrer meget hurtigt.

Hvis du skal ændre formen af ​​mosaikken, så kan du gøre det med tænger. Gør det pænt, da fragmenterne vil sprede i forskellige retninger. Eller du kan arbejde med tang i en dyb skål, så alle dele forbliver på bunden, og du vil igen kunne vælge et passende glasstykke for dig selv.

Den endelige handling vil anvende fugen til det færdige produkt. Vi koger det som beskrevet i instruktionerne. Efter tilberedning distribueres det med en spatel på hele overfladen af ​​produktet.

Vi venter på fuldstændig tørring. Efter aftørring af let fugtet med en fugtig klud. Det er alt, standen under de varme hænder er helt klar.

På nøjagtig samme måde kan du dekorere små arealer til badeværelset. Først da er det bedst at bruge en mosaik lavet af keramiske fliser.

Vi foreslår at du udnytter foto-ideer til videre arbejde:

Tegninger til mosaik: 2 måder at lægge til nybegyndere

Ved hjælp af billeder til mosaikker, kan være smukt og stilfuldt dekorere det indre af i dag, ved hjælp af små stykker af glas, sten, smalt, metal, keramik eller træ finer, kan du oprette en mosaik, som er egnet til næsten alle overflader. Mosaic er almindeligt under udsmykningen af ​​rummet og bruges til ethvert formål. Enhver mosaik, dette er et bestemt mønster, som består af et stort antal små detaljer. På trods af, at de moderne producenter tilbyder en bred vifte af færdige produkter i øvrigt de udfører selv på ordren, mange mennesker foretrækker at give efter for impuls af kreativitet og skabe et mesterværk med sine egne hænder.

Billeder fra mosaik: hvor skal man starte?

Du kan virkelig godt lide mosaikken, men du ved ikke, hvordan du kommer i gang, og du synes det er dyrt? Vi skynder os for at overbevise dig om, at alt er enkelt, og foruden at skabe en sådan pragt som mosaik med dine egne hænder vil du spare dit budget.

Der er 2 måder at beregne for begyndere:

 1. Direkte. I dette tilfælde lægges fragmenterne direkte på overfladen.
 2. Reverse. Alle detaljer er lagt ud og limet med forsiden til papiret eller klæbemidlet.

Der er flere måder at lægge en mosaik på, som du selv kan vælge

Du bestemmer hvilken metode der passer dig mere. Arbejde i forhold til mosaikken er ikke anderledes end samlingen af ​​gåder. Du samler blot det billede du valgte fra fragmenter af forskellig eller samme form.

Hvis du lige er begyndt at arbejde med mosaikker, anbefaler eksperter at starte med enkle små ordninger, hvor der ikke er så mange farver. Til mere komplekse ordninger er det bedre at fortsætte, når du får mere erfaring.

Bemærk, at jo mere detaljeret er, desto større mønster. Læg store dele bedre i stor afstand fra hinanden, så slutresultatet ser bedre ud.

Også til at begynde med er det bedre ikke at erhverve komplekse elementer, bare brug glas og spejl.

Figur "mosaik": de vigtigste æstetiske egenskaber

Det kan ikke siges, at mosaikkens æstetiske egenskaber er begrænset af formålet med rummet. For eksempel kan en mosaik til børn, til børnemalerier være en speciel udsmykning, en stue eller et soveværelse, der kan vælges på basis af præferencerne hos ejeren af ​​dette værelse. Usædvanligt og effektivt vil se mosaik af forskellige farver på møbler. Det er heller ikke ualmindeligt at finde en mosaik på spejle eller på en pejsportal.

Smuk mosaik er i stand til perfekt at dekorere indretningen af ​​køkkenet

Du kan være overbevist om, at mosaikken kun er en samling af absurde firkanter i køkkenet, men dem, der har et forklæde i form af saftig frugt eller frodige buketter, vil kunne argumentere for dig.

Storslåede ornamenter i form af en mosaik kan dekorere ethvert interiør i en spisestue eller et køkken.

Mosaikmønsteret er simpelthen uerstatteligt på badeværelset. Det vil skabe en unik hygge og behagelig atmosfære. Mosaikets æstetiske og driftsmæssige egenskaber er ikke ringere end fliserne, men de har også en fremragende dekorativ effekt.

Hvis du er tilhænger af en mosaik i rummet, men endnu ikke ved, hvordan du kommer i gang, så trækker du bedst på færdige ordninger. Og færdigheder kommer med tiden.

Mosaik af egne hænder: tegninger og ordninger

Før du begynder at lægge mosaikken, skal du omhyggeligt tænke gennem alle detaljerne og præsentere det endelige resultat. Det er bedst, hvis du stole på en ordning, der oprindeligt er placeret på papir. I øjeblikket kan du oprette en mosaik ved hjælp af et specielt program, der kan overføre selv dit billede til papir. Programmet er designet til brug selv af begyndere.

Selvfølgelig kan det være kaotisk at lægge en mosaik ud uden at lave diagrammer. Men hvis du ikke har nok erfaring, kan resultatet måske ikke være det du havde forventet.

Gør interiøret kreativt og usædvanligt med dine egne hænder ved hjælp af mosaik

Hvis arbejdspladsen er stor, er skitseforberedelse obligatorisk. Det udarbejdede diagram viser ikke kun detaljerne, men også deres nummerering, så der ikke er nogen forvirring under lægeprocessen.

Mosaikken er lagt i henhold til følgende algoritme:

 1. Det første du skal gøre er at fortynde løsningen. Det er ønskeligt at købe en speciel forbindelse til limning af fragmenter.
 2. Ifølge ordningen lægges enkelte fragmenter på overfladen. Start arbejdet bedre med store klumper, og følg derefter tomme mellemrum med små detaljer. Hvis planerne har et layout af mønstrene, skal de først gøres.
 3. Du kan anvende lim på flere måder. Den første er at anvende en limopløsning på hele overfladen, men den er designet til professionelt og hurtigt arbejde. Den anden metode er at anvende løsningen på hver enkelt del, og det er meget bekvemt for vandrette og store overflader.
 4. Når alle fragmenterne er lagt ud, skal de overlades i det mindste for en dag. I løbet af denne tid er alle fragmenter sikkert fastgjort.
 5. Når arbejdet er tørret, kan du begynde at trowel. Mængden af ​​opløsning afhænger af, hvordan mosaikelementerne blev indsat. Hvis de blev druknet i lim, vil midlerne blive brug for lidt, og hvis limede fragmenter, vil mængden af ​​fugning være meget mere.

Arbejde på foderet udføres ved hjælp af en gummispatel. Det er meget vigtigt at dække overfladen af ​​mosaikken på en sådan måde, at kun de øvre stykker forbliver. Efter at fugematerialet er påført, efterlades det i 30 minutter, og kompositionen tørres med en fugtig klud.

Dette er hele mesterklassen om at lægge mosaikken. Mosaikskitser af fliser eller knuste glasfliser giver dig mulighed for at lave mønstre, det kan være et geometrisk mønster eller ornament i enhver stil. Eksempler og prøver kan ses på internettet.

Sådan tegner du en mosaik: vigtige punkter i arbejdet

Mosaic, dette er et bestemt mønster, som er lavet af små detaljer fastgjort med lim på bunden.

Mosaikken betragtes som holdbar, og dens design kan være anderledes, med de smukkeste eksempler, du kan finde i den specialiserede litteratur eller på nettet.

For at begynde at lave et mesterværk fra små komponenter, skal du vide, hvordan det endelige resultat vil se ud, så før du starter beregningen, skal du have den enkleste ordning. Du kan også bruge skabeloner og stenciler fra papir. De kan også laves af improviserede materialer, men papirorganisationen er den enkleste.

Før du begynder at tegne og mosaik, er det bedst at først lave materialer og værktøjer til arbejde

Selvfølgelig kan du selv tegne et maleri med en blyant og derefter udfylde din skitse med en mosaik af den nødvendige størrelse og farve. Fra det første kan det ideelle resultat måske ikke fungere, men efterhånden får du erfaring, du kan udføre arbejdet bedre og bedre.

Af særlig betydning er værker, der ikke udføres i henhold til ordningen, fordi den smukke improvisation er værdsat meget mere end arbejdet med planen.

I din evne til at skabe ikke kun et separat element på væggen, men også at organisere et ægte billede, der kan flyttes fra et rum til et andet og derved skabe et unikt design.

Smukke tegninger til mosaikker (video)

Udlægning af tegninger fra en mosaik er en meget kompleks og lang proces, især for dem der stødte på denne slags arbejde for første gang. Men hvis du mener, at dette er en fascinerende proces som følge heraf, som du kan få en unik og unik proces, så er det umagen værd at arbejde på skabelsen. Hvis du er fan af kreativ reparation, anbefaler vi at du forsøger dig selv som skaber og skaber et mosaikmesterværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

60 − 58 =