30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Tegninger til 23. februar

Contents

Tegninger til februar 23 for børn i skole og børnehave - trin-for-trin master klasser i blyant, farver, til konkurrencen

Fotogalleri: Tegninger den 23. februar til børn i skole og børnehave - trin-for-trin master klasser i blyant, farver, til konkurrencen

Det er sædvanligt at lykønske ikke kun militære og veteraner fra militære operationer, men også alle mænd og endda drenge på Fædrelandets forsvarer. Især tilfreds med, at denne vidunderlige tradition er blevet introduceret til børn fra en tidlig alder. Postkort og tegninger med blyanter og maling med gratulationsinskriptioner udarbejdes i børnehaver og skoler til præsentation til dine elskede fædre og bedstefædre den 23. februar. Tematiske konkurrencer af børnenes kunst afholdes ofte, hvor deltagerne demonstrerer deres kunstneriske talenter. Men børnenes tegning til 23. februar er ikke kun et billede af ferie symboler med tillykke med påskønninger, men også et tegn på respekt. Et tegn på respekt for moderlands forsvarere, modige soldater og rigtige mænd! Dernæst vil du se enkle trin-for-trin mesterklasser af tegninger til Defender of Fatherland Day den 23. februar, som vil være velegnet til børnehave og grundskole.

Trin for trin tegning for paven den 23. februar 2017 "Tank9raquo; til en børnehave i blyant

De første tematiske tegninger med blyanter for paver og bedstefar i form af symbolske tanke og fly 23. februar lærer børn at trække trin for trin i børnehaven. De vil også lære for første gang om Fædrelandets Forsvarsdag og hvorfor det er så vigtigt at lykønske deres nære mænd på denne dag. Og de symbolske tegninger hjælper dem med at danne en korrekt ide om ferien som helhed. Dernæst tilbyder vi dig en simpel mesterklasse trin for trin tegning for papaen med en blyant i børnehaven "Tank9raquo; den 23. februar 2017, som selv de mindste elever kan mestre.

Nødvendige materialer til tegning af blyant "Tank9raquo; til paven den 23. februar 2017

 • albumark
 • sort tynd blyant eller gel pen
 • farvede blyanter
 • viskelæder

Steg-for-trin instruktion til tegning den 23. februar i børnehave pencil "Tank9raquo;

 1. Lad os begynde at tegne tanken fra tønderen. For at gøre dette skal du tegne to parallelle linjer 4-5 cm lange midt på arket og efterlade ca. 1 cm mellem dem. Til venstre forbinder vi linjerne i en halvcirkel, og til højre trækker vi tønderets begyndelse.
 2. Lad os nu gå videre til tegningen af ​​tårnet. Ca. 2 cm under og til højre for tønderen tegner vi en base - to parallelle linjer 10-12 cm i længden. Fra oven over basen tegner vi en halvcirkel og forbinder den med en tønde.
 3. I næste fase tegner vi larver. Til dette, under bunden af ​​tårnet, tegne en silhuet af sporene som vist på billedet nedenfor.
 4. I midten af ​​larverne skal du tegne 5 cirkler og male dem i sort. På tårnet tegner vi en femkantet stjerne.
 5. Til slut trækker vi på tårnet silhuetten af ​​et udviklingsflag.
 6. Det er fortsat at farve den færdige tegning med farvede blyanter og tilføj en lykønskningsinskription "siden 23. februar". Et sådant billede kan præsenteres for faderen i postkortet på Faderlandsdagens forsvarer eller til at dekorere med en sådan tank en hilsen plakat.

Tegning for børn "Militærskib" den 23. februar til skole, master klasse i faser

Oprindeligt var 23. februar Sovjet hærens og Navyens dag, så billedet af et militærskib kan sikkert bruges til en lykønskende børns tegning til skolen. Sammen med tanken eller flyet kan tegningen af ​​et krigsskib være en fremragende uafhængig gave eller dekoration til en hilsen plakat. Lær mere om hvordan man lærer tegningen til børnene "Skibet" den 23. februar til skolen i etaper, lære af den næste mesterklasse.

Nødvendige materialer til tegning den 23. februar i skolebarnet

 • albumark
 • sort felt-tip pen
 • pasteller eller farvede blyanter, maling

Steg-for-trin instruktion om hvordan man tegner et krigsskib den 23. februar i en skole for børn

 1. Vi deler betinget et ark papir i to dele. Under den bølgende linje betegner vi vandoverfladen. Ovenfor tegner vi et stern, som vist på billedet.
 2. Forude ved sternen tegner vi en kanon. Midt i agteren maler vi kaptajnenes kabine og radaren.
 3. I næste fase tegner vi et batteri torpedoer og portholes, som i det næste billede.
 4. Vi tilføjer et billede af den udviklende flag. Du kan også tegne et par flåter, der simulerer silger af måger. Tilføj et tillykke med et lykønskningskort.
 5. Vi vender os til at male billedet: vandet er malet i blåt, og krigsskibet er gråblå. Sørg for at male flaget i nationale farver. Billedet af et krigsskib den 23. februar er klar til skole!

Mesterklasse tegning "Defender9raquo; den 23. februar 2017 for en blyantkonkurrence for børn, i etaper

Varianten af ​​den tematiske blyant tegning den 23. februar for børn under titlen "Defender9raquo ;, som du finder i masterklassen nedenfor, passer perfekt til konkurrencen. Du kan også bruge den til at tegne et lykønskningskort med dine egne hænder eller en vægblad i skolen. En detaljeret mesterklasse på tegningen "Defender9raquo; den 23. februar til en blyantkonkurrence for børn på.

Nødvendige materialer til billedet "Defender9raquo; den 23. februar for en blyantkonkurrence

 • albumark
 • farvede blyanter, markører
 • simpel blyant
 • viskelæder
 • lineal

Steg-for-trin instruktion til mesterklassen tegning den 23. februar til en blyantkonkurrence

 1. Som det er let at gætte i figuren "Defender9raquo; vil skildre en tapper militær mand. Opdel et stykke papir lodret i halvdelen. Vi laver skitser til hoved og skuldre.
 2. Fra begyndelsen tegner vi en silhuet af en soldat. I detaljer maler vi hovedet, nakke og skuldre. Derefter laver vi skitser om vinterformen - hatte-øreflapper og ærter.
 3. Vi maler ansigtet, detaljerne om uniformer og hænder.
 4. I vores forsvars hænder vil vi holde maskinpistolen. Vi begynder at tegne våben fra omridset og gradvist tilføje små detaljer, som i billedet nedenfor.
 5. I næste fase maler vi beskyttelsesfarven på formen og baggrunden.
 6. Til venstre for soldaten tegner vi påskriften "Happy Defender of the Fatherland Day". Vi fortsætter med at detaljere baggrunden.
 7. Farver billedet med farvede blyanter eller markører.

Nu ved du, at det ikke er svært at lave en festlig tegning den 23. februar med dine egne hænder til en gave til paven, til en konkurrence eller en udstilling. Og vores enkle trin-for-trin master klasser af tegninger med blyanter og maling på Forsvareren af ​​Fædrelandsdagen kan nemt bruges til børnehave og skole. Og hvis du vil tegne en sjov tematisk tegning, dedikeret til den 23. februar, skal du være opmærksom på muligheden for børnene fra videoen nedenfor.

© 2018 strana-sovetov.com "Landsrådet"

Artikler, oversættelser, billeder og varemærker tilhører deres forfattere og ejere. Ved en delvis genoptagelse af materialer er det obligatorisk at følge et hyperlink til webstedet "Sovjets land". Kopiering af webstedsmaterialerne Sovjets land fuldt ud er forbudt.

Overtrædelse af disse forhold vil blive betragtet som en krænkelse af de intellektuelle ejendomsrettigheder, der er beskyttet ved lov og retten til information.

Webstedet bruger cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du brugen af ​​cookies. Site map

Billede den 23. februar til børn i skole og børnehave til en gave til paven. Sådan tegner du en blyant eller maler i et trin for trin tegner et tema den 23. februar til en konkurrence

Blyant tegning i faser for børn - en gave til paven senest den 23. februar

Nødvendige materialer til en børnescenesat tegning på temaet 23. februar

 • ark med medium blødt papir af A4 størrelse
 • simpel blyant HB
 • enkel pencil B2
 • viskelæder
 • lineal
 • kompasser

Trin-for-trin instruktion for børn, hvordan man tegner en blyant for pappa i en trinvis måde

 1. Lav et foreløbigt layout på et stykke papir. Med en simpel blyant HB under linjalen i øverste venstre hjørne tegner du to linjer af korset, der bestemmer flyets retning. I det nederste højre hjørne skal du lave den samme tværskitse og langs linjen skitse bunden til flyets krop.
 2. Tegn vingerne og halen. Ved hjælp af en viskelæder skal du fjerne den tværgående skitse i øverste venstre hjørne og alle de ekstra streger, der befinder sig inden i konturen af ​​flyet.
 3. Med hjælp af kompasset tegner en propel i bue og skildrer cockpiten på kroppen.
 4. Med nogle få lette bevægelser skaber du udseendet af den person, der sidder i kabinen. Under vingerne at skildre håndvåben. I venstre øverste hjørne skitser silhuetterne af de to angribende fjendefly, ifølge ideen om sammensætningen, der forfølger fighteren. Under linjalen tegner et par linjer, der simulerer projektilflyvningen. På begge sider af propellen laves 2-3 halvcirkelformede slag og efterligner bladernes bevægelse. På flyets fløj skal du skildre en femkantet stjerne.
 5. I slutningen af ​​blyanten B2 meget tydeligt og med et let tryk for at tegne alle flyets ydre konturer. Dette vil give tegningen en ekstra realisme og en følelse af bevægelse.

Billede den 23. februar i børnehaven - hvordan man sætter tanken i farve i farvede blyanter

Nødvendige materialer til trin-for-trin figur af tanken i børnehaven

 • hvidt ark A4-papir
 • simpel blyant
 • sæt af farvede blyanter
 • viskelæder

Steg-for-trin instruktion til en simpel tegning med farvede blyanter den 23. februar i børnehaven

 1. I den centrale del af det hvide ark papir har du trukket omkring 5 cm fra bundkanten, tegnet en stor oval. Dette vil være grundlaget for tanken.
 2. Inde i det ovale, repræsenterer en mere, men noget mindre. På toppen tegner du et halvcirkelformet tårn.
 3. På venstre side af tårnet for at repræsentere næsepartiet i det fremtidige pansrede køretøj.
 4. På toppen af ​​tårnet lav en skitse af lukken til tankskibet foran kroppen for at tegne en lanterne og inde i den lille ovale til at repræsentere to store og to små cirkler. Disse vil være caterpillarer.
 5. Skarpe slag under tanken gør en tegning af jorden, tæt på tønde-røget fra skuddet, på tårnet for at skitsere en femkantet stjerne.
 6. At male tanken med farvede blyanter. Cirkler af larver skygge i grå, en lille oval under dem - mørkebrun. Tanken er dækket med en mættet grøn farvetone, og stjernen er skygget med en rød blyant. Mønsterets ydre konturer skal klart udarbejdes med en blød sorte blyant.

Tegning maling til konkurrencen inden 23. februar i skolen

Ingen har endnu kommenteret artiklen, vær den første!

 • tilbagemeldinger
 • Annonce på webstedet
 • Download Media Kit

Webstedet bruger cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du brugen af ​​cookies.

Hvad skal man tegne den 23. februar i etaper?

På festen for forsvarerne af Fædrelandet, som finder sted 23 februar, være hensigtsmæssigt at tegne en stjerne, og St. George bånd, som et element i belønning, der symboliserer heltemod af vores soldater.

Til dette har vi brug for: et ark papir, en simpel blyant, en styling, en protractor og farvede blyanter.

Tegn en cirkel med en grader og mål den som vist i billederne (fra venstre til højre).

Dernæst tegner en stjerne med svagt afrundede hjørner og slet alt, hvad der er tilbage omkring stjernen (hvad er inde - forlade).

Vi tegner konturen omkring stjernen i samme afstand.

Så tegner vi en skitse af St. George's bånd.

Derefter maler vi striberne på St. George's bånd og du kan begynde at male vores tegning med farvede blyanter eller maling.

Vi afslutter teksten til lykønskningen og giver den til tegningskonkurrencen eller giver dette kunstværk.

Feast den 23. februar betragtes som en ferie af soldater, forsvarere, nutid og fremtid.

Generelt er en mands ferie.

Og på denne ferie tror jeg, at nogen vil være glad for at modtage sit eget billede med et billede af en pige iført en militær hjelm.

Tegne det, er det ikke svært at stole på trinvise fotografier.

Til at begynde med markere de aksiale linjer i ansigt og hals, øjnene og skulderen.

Dernæst trækker detaljerne i ansigtet og den linje af hår, der omgiver det.

Derefter tegner en pige hjelm, nakke og skulder, en linje hår fra ryggen, brystet, vesten, remmen på hjelmen.

Afslut alle detaljer og se på billedet igen.

Rett fejlene, hvis du ser dem, tør linjerne med en viskelæder, fjern overskyddet.

Hvis det ønskes, kan du male tegningen med malinger eller blyanter, pastel og indsætte i rammen.

Så gaven til 23. februar er klar til din kriger.

På Farsdagens forsvarsdage kan du tegne et billede af militærtemaet: fly, tanke og lignende. Du kan også skildre det russiske flag på baggrunden. Idéer til tegninger den 23. februar kan ses fra følgende video:

Og her er hvordan du kan tegne en tank:

Den mest standard og klassiske er billedet af St. George-båndet med tallene 23.

Til en sådan tegning skal du have en blyant, viskelæder, linjal, kompasser, malinger.

Først har vi to parallelle vandrette linjer, der viser båndets hovedretning. Tegn også en cirkel, som senere bliver en stjerne.

Vi bryder cirklen i 10 lige dele for at gøre en symmetrisk stjerne.

Træk derefter det meget bånd med folder, som i begyndelsen blev skitseret i form af skrå linjer.

Fortsæt derefter med et detaljeret billede af to halvcirkelformede laurbærgrene.

Vælg bladene og tegne en blænding på stjernen for at give billedets lydstyrke.

Vi laver en skitse af Ruslands tricolor flag.

Vi fjerner alle unøjagtigheder, gør billedets konturer mere levende.

Den 23. februar kan du tegne en række tegninger i militærtemaet: militært udstyr og skibe (fly, raketter, tanke), symboler på soldater og hærsattributter.

Et sådant billede kan repræsentere en skolepige, en børnehave på ferie.

Armysymboler og en fasetegning kan være til fordel for at dekorere en plakat, lave en gave, et badge, et blødt legetøj i henhold til ordningen og endda bagge med symbolet.

Det er især originalt at lave specielt udstyr, for eksempel en tank "Tiger9quot;. Med hvert trin bliver tegningen mere og mere klar og forståelig og tegner sig endnu stærkere med en blyant:

Derudover kan du tegne en salut, blomster, medaljer og ordrer, evig ild.

Ja, du kan tegne noget om temaet den 23. februar. Dette er et fly, en tank, mennesker i uniform. Eller bare et interessant og sjovt billede.

Meget afhænger af hvem du skal præsentere billedet til. Du kan også tegne en stjerne, en evig flamme.

Den 23. februar er det almindeligt at give hinanden kort med billeder af militært udstyr, soldater. Men du kan tegne en buket nelliker, som altid symboliserer en sejr.

Til at begynde med, lad os se på muligheden for at komme i sidste ende. Og så vil vi analysere den trinvise tegning af et sådant postkort.

Det er kun for at fuldføre indskriften.

Hvis du ikke kan tegne, kan du bruge internettet, printkort og dekorere dem i etaper.

Den 23. februar, hvilket gør en plakat eller postkort til lykønskning, som regel trukket militært udstyr, den 23. Februar er først og fremmest de forsvarere af fædrelandet Day, da alle de muligheder, der allerede er opført, ville jeg have foreslået gradvist at trække militærhelikopter, som ville pynte enhver postkort. Tegningsskemaet er ret simpelt. Bare et par skridt og kan få en stor helikopter.

Det er også populært at skildre en tank, der kan tegnes som denne.

Brug en stencil i midten til at tegne en stjerne.

Vi giver lydstyrken til stjernen.

Nedenfor til højre tegner vi et fly.

Til venstre er der en indskrift den 23. februar.

Farve basen omkring billedet med streger. Shaded. For at gøre dette, tegner vi på bladet en blyant med den ønskede farve med stor blyant, og så tonerer vi bunden, der er stribet med en blyant.

Du kan tegne en stjerne på denne måde.

Ved Dag Defender af Fædrelandet normalt trukket kampvogne / fly / helikoptere / skibe, kan være afbildet på et ark af flere stykker udstyr, placere dem i hjørnerne og i midten for at gøre indskriften "23. februar" på baggrund af en stjerne eller et St. George-bånd. Her er nogle eksempler:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

99 − = 90