30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Tegninger på stenens foto

Tallene på stenene. Min sommerlidenskab

Hej, kære læsere. Sommeren er i fuld gang, havet, solen, stranden ... Vi er for nylig kommet tilbage fra en hvile. Vi hvilede i flere uger på Krim. Og ... du vil ikke tro ... Jeg begyndte at male på sten med akrylmaling. Hvis du er interesseret, bliv hos mig, jeg vil fortælle og vise på billedet, hvad der skete med mig. Så jeg havde en ny hobby. Hver dag gik jeg langs stranden og indsamlede smukke småsten. Jeg så i hver sten en bær, et stykke vandmelon, en pære, en bug ... Ideen til at male på sten, jeg blev født for længe siden. Men da vi lever i en lejlighed, og ikke i mit hus, har jeg ikke sten. Og i lejligheden havde jeg kun brug for sten. ))) Men på havet er det godt nok. Stenene ligger på stranden, tag så mange som du kan lide.

Vi ved alle, at sten har særlig energi. Og stenene varmer af solen, vasket af havvand, tørret af vinden - en speciel. )))

Til maleri af sten skal vi bruge akrylmaling og børster. Sandt nok havde jeg en tynd børste. Jeg købte maling på Krim. Meget billigt, men højkvalitets akrylmaling, for at prøve og øve.

Paletten er rig nok. 12 farver. Under hensyntagen til det faktum, at malingen kan blandes indbyrdes, når den ønskede farve til billedet. Malinger i krukker, hver med et stramt låg, hvilket er meget bekvemt. Jeg vil ikke vise dig en børste, da den er meget billig, en almindelig tynd børste.

Hvis maleri på sten er professionelt udført, så skal du købe børster i forskellige størrelser for at gøre det behageligt at tegne.

Disse akrylmaling er meget bekvem at tegne. Men deres store plus er, at de hurtigt tørrer og ikke vasker af med almindeligt vand. Akvarel maling på stenene tegner ikke.

Tallene på sten med akrylmaling (foto)

Processen med at male sten er ganske specifik. Som fagfolk siger, har du brug for et forklæde eller specielt tøj.

Før du male på stenene, skal de vaskes og tørres. Jeg gjorde det ikke, på stranden er alle stenene rene, glatte og smukke.

Også stenene skal primeres, men det gjorde jeg heller ikke.

Hvad vi skal bruge på sten:

Måske skal denne liste suppleres med inspiration og et godt humør. Jeg fik inspiration i processen. Mine første sten er mariehøns

Da jeg fik tegningerne ... så var jeg inspireret, og jeg kunne ikke stoppe ... Kun den sidste feriedag tegnede ikke noget.

Selvfølgelig trak jeg i min fritid. Og der er meget tid til denne proces med at skabe et billede.

Jeg er slet ikke kunstner og ikke en pro i at tegne sten. Kunstnere vil lave mesterværker. Og jeg er som en nybegynder))) Jeg tegner denne skønhed her))) Dette er abrikos.

Når alt kommer til alt, skal man nærmer sig professionelt, er der brug for forskellige børster, da der er mange forskellige små slag og slagtilfælde. Jeg kigger endda på stenene og undrer mig over, hvordan jeg har kunnet male alt sammen med en børste.

Døm ikke strengt, første gang jeg male på sten, et sted er der noget galt, et eller andet sted ikke helt pænt. Men denne proces er så fascinerende, du kan ikke forestille dig.

Jeg tror, ​​at nogen kan forsøge at male på sten, det største ønske.

Måske har du brug for, som for begyndere, min erfaring og mine tegninger. Jeg vil være glad. Kiwi trak om natten. Lille er mit natarbejde.

Du forstår, for tegning har du stadig brug for speciel belysning, fordi arbejdet er ret tyndt. Stenene er små.

Til kiwi appelsiner fulgte. Appelsiner mest ønsket hende mand.

Så på stranden fandt jeg aflange sten og jeg havde en ide at male en halv pære. Men pærerne viste sig at være ret mislykkede. Men det er kun erfaring og praksis. Jeg vil vise dig et billede af pærer.

For at skabe et billede er stenens struktur og form vigtige. Jeg tager en sten i min hånd, og jeg ser at dette vil lave en pære, og herfra en skive vandmelon.

Jeg gentager, at fagfolk foran billedet, jeg anbefaler, at anvende en primer på stenen. Men jeg trak baggrunden flere gange med maling. Hvert lag skal tørre godt.

Hvis du laver en fejl, skal du straks fjerne den. Tør af med en bomuldsskive, ørevoks, tandstikker, fjern med en tør børste eller tyndere. Det hele afhænger af, hvilken fejl der er lavet og hvilken størrelse det er.

Her er et stykke vandmelon. Jeg ville også tegne en citron, men børnene sagde, at det var en melon.

For at holde tegningen i lang tid, skal tegningen på stenene med akrylmaling åbnes med lak.

Og hvis du limer til magnetens inderside, er det også en smuk dekoration på køleskabet. Børn kan lide at lege med disse sten. De elsker bare at se på dem og holde dem i deres hænder. Og de arrangerer hele forestillinger med dem, hver sten har sin egen rolle ... Her er et teatre af sten)))

Men jeg forsøgte at tegne et blommetræ, men plommen er efter min mening ikke god. Og hvordan har du det?

Nå endelig, før jeg tog afsted, tog jeg majs og ærter på stenen. Det var hvad jeg fik.

Børnene kunne meget godt lide tegningerne på stenene. Det var rigtigt, de turde ikke at tegne noget. Sønnen sagde, at han var meget glad for mig, at jeg havde fantastiske tegninger, som for en begyndende kunstner.)))

Maleriprocessen på sten er lang at male en sten, det tog mig lang tid. Da hvert lag maling skal tørre.

Jeg fortyndede ikke malingerne med vand, men skyllede kun børsten i et glas vand, hvis jeg havde brug for en anden farve.

Og for at sikre, at dette virkelig er tegningerne på stenene med akrylmaling, vendte jeg stenene. Bagsiden jeg dækkede ikke med maling.

Så uventet for mig selv har jeg så vidunderlige tegninger på stenene. Jeg forsøgte at lave mange fotos, så du kunne se mit arbejde. Jeg er meget glad for at dele med dig min sommerhobby. Så jeg hviler ikke bare, men hvile med godt.

Under min ferie lærte jeg også at lave orkideer fra fameirana, og også engelsk med en lærer. Så jeg hviler. Jeg kan ikke bare slappe af))) Jeg skal gøre noget, og jeg finder mig selv interessante lektioner.

Og hvad gør du i din fritid om sommeren?

Alain, charmerende). Jeg så altid med nysgerrighed på stenene malet af kunstnere på Krimens dæmning. Tegn hele billeder. Og mine hænder nåede mig ikke. Det gjorde du meget godt. Med erfaring bliver det endnu bedre). I initiativet!

Alyona, det er meget smukt, du har en vidunderlig hobby! Jeg ville ikke have troet, at du lige er begyndt, jeg kunne godt lide alt, abrikos er lige ind i en som den virkelige. Og hvordan kunne du male sådan skønhed med en børste, bare klog!

Alena, jeg nød virkelig din hobby. Jeg havde også denne ide. Jeg vil gerne prøve at male småsten. Men der er ingen sådanne sten. Og havet af forskellige småsten er fuld.

Jeg er glad for dig, at du havde en god hvile, og tiden blev brugt med fordel.

Vidunderlige frugter blev lavet af sten. Hvor ægte.

Og nu læser jeg en bog. Jeg købte også Ray Bradbury "Dandelion Wine" og "Alchemist". Jeg har ikke nok tid, jeg arbejder. Ferieen var 10 dage i juni, men jeg var hjemme i haven. Og nu forbereder vi os stadig på vinteren fra det, der er blevet reddet fra varmen.

Alain, dejlige tegninger. Jeg adore folk og beundre dem, der ikke tillader sig at kede sig. For det første: Det er din første oplevelse af kunstneren, og meget, meget endda en stærk lighed med den naturlige slags frugt, den mariehøne er i perfekt lighed: dette er ikke smigret eller banalitet, det er et kompliment til dit talent. Jeg malede mange forskellige ting på småsten, men så gav jeg dem til venner.

Vi gik til havet for at hvile, og der bliver alt til børn - de samler småsten. Jeg har samlet en masse af dem, 10 kg vil være, stadig, selvom der ikke længere er 10 - mindre. Da de kom fra havet, begyndte sønnen at trække taskerne ud af bilen og var nysgerrig: Mamul, hvad har du der i tasken, er de mursten? - Med et smil, selvfølgelig. Ikke en søn, ikke mursten - småsten fra havet, åbnede jeg posen, hans øjne gik til toppen af ​​hovedet ... Og jeg kørte så mange miles. - Ja, ja.

Jeg fandt denne applikation med disse småsten, ikke alle er sande. Hun lavede et billede på pap, hjalp hendes venes barnebarn: en flod, småsten, træer. En simpel fantasi, men det viste sig smukt. Så Alain fortsætter med at udarbejde automatikken, og jeg tror på dig, det vil fungere. Når alt kommer til alt, når en person stræber efter noget, vil han mestre dette håndværk. Held og lykke i alle spørgsmål!

En interessant variant af at give småsten ny farvefarve. Og her er jeg i dag på Det Gule Hav - i Kina - har samlet en masse fire og fem tierede forskellige cockleshells.

Meget flot og varieret udseende sten. Jeg kunne godt lide hele spektret af deres farve.

Jeg troede ikke, at sådanne smukke ting kan gøres på sten, nu skal jeg samle smukke, glatte sten.

Hvor dejligt! For nylig så jeg et billede, sådanne småsten malet i form af kaktus og sat i en gryde. De ligner virkelige))

Meget interessant idé! Og underholdning for mine børnebørn! Du kan forsøge at male ansigter på klipperne!

Meget usædvanlig hobby, men småsten viste sig virkelig i lang tid!

Meget smukt opnået, selvfølgelig kan du ikke engang sige, at du er ny til denne forretning. Børn vil være helt glade for en sådan ide, tegne med børster og endda på sten - en interessant og fascinerende forretning!

Alain, hvor smukt det hele viste sig, pænt, ville jeg ikke kunne formidle sådanne finesser og lave forskellige nuancer. Og billererne, som for dem selv, lever de stadig i mine blomsterbed.

Meget smukt arbejde! Jeg planlagde at tegne en kylling på en sten om sommeren og vedhæfte æg fra runde hvide sten til det, men aldrig realiseret min drøm. Du formåede at male smukt i skåret.

Det viste sig godt! Jeg ser ofte lignende malede sten på internettet, men du har ikke et lignende design))

Og jeg er på min fritid, jeg går med en hund eller gør min blog)) Desværre er der ingen sådan hobby

Og smukke, og nerver sandsynligvis beroligende

Der er noget gammelt i tegning af sten ...

Dette er kaldet fjernforfædre

Alain, det viste sig meget smukt. Vi har også samlet sten på havet og er engageret i kreativitet. Plomme er meget god! Du burde ikke lide det. Jeg kunne lige godt lide alle tegningerne! klasse!

Meget smukke sten. Jeg kan godt lide at male med akrylmaling, men på brædderne. Jeg prøvede ikke stenene, nu vil jeg. På os så glat og rund er det svært at finde. Snarere stort. Jeg laver reparationer hjemme i sommer, og jeg har også klædt dukker til en børnehave. Jeg huskede min barndom, hvordan jeg bar på en kjole dukker!

Der var småsten almindelige, men blev dyrebare) Nu har de en sjæl og skønhed i dem. Det var meget rart for dig. Simpelthen klog!

Alain, smuk, smuk, lille, fin sådanne sten viste sig. Selv appetitvækkende! Du er så interessant og spændende om dem, du fortæller, at du bare ville prøve at male på klipperne.

Tak for en sådan positiv artikel!

Før du tegner en sten, skitser på papir, forestil dig hvordan det ser ud i sin færdige form. Brug en blyant til at gengive billedet på stenen. Kontroller endnu en gang om alle detaljerne er spores. Efterfølgende farvning udføres i lag. Hvert element skal tørres i 15 minutter. Konturerne på dit maleri er lavet med flydende maling.

Alyona, du har et talent for kreativitet, en fantastisk ide, du skal lave sådanne grøntsager og frugter med børn, vi har kemchi i børnehaven, tak for ideen!

Jeg kunne godt lide dit arbejde, Alena! Det viser sig, at en talentfuld person er talentfuld i alt. Jeg ville også prøve, men jeg kan næsten ikke tegne. )))

Tallene på sten med akrylmaling

For at dekorere haven bruger i stigende grad småsten med billeder på den. Tegning af sten med egne hænder er den nemmeste og billigste måde at omdanne haveplottet eller haven til et privat hus.

For begyndere kan denne opgave virke for kompliceret, men selv børn kan anvende akrylmaling på stenene. Lette brosten vil sikkert dekorere haven, bringe en saftig note i det eksisterende design af landskabet.

Instruktion om maleri af sten til begyndere

For enkelheden af ​​opgaven er hele den kreative proces bedre opdelt i successive faser:

 1. Udvælgelse af materiale (sten) til maling.
 2. Tegning af en tegning af tegningen.
 3. Udvælgelse af maling og pensler.
 4. Overførsel af mønster til brosten.
 5. Fastgørelse af mønsteret.

Hvis alle trin udføres i en klar rækkefølge, vil chancerne for at lave en fejl reduceres til nul - haven vil blive dekoreret med lyse sten med interessante mønstre.

Dekorer med malet brosten kan ikke kun haver, de bruges til zoneinddeling territoriet, der har i form af kantsten og fortove. De samme farvede småsten er indrettet med legepladser og parkområder. Små småsten med filigran maleri kan dekorere selv det mest raffinerede interiør - de er velegnet til at dekorere stuen, soveværelset eller gangen.

Ofte må materialet til maleri gå til havet. Tross alt maler kunstnere på de mest almindelige sorte sten. Dette mineral er mere velegnet end andre til at anvende mønstre på overfladen.

Sten til maleri skal være:

 • ikke for mørkt;
 • ikke porøs;
 • at have den rigtige form
 • i prioriterede småsten med en flad base, så indretningen kan ligge på en vandret overflade;
 • egnet i form og størrelse til det valgte mønster.

Det er mest bekvemt at arbejde med lette, glatte og tætte sten - malingen falder på en sådan overflade jævnt, og mønsteret er meget klart og præcist.

Begræns ikke dig selv til at vælge kun perfekt glatte sten med den rigtige form. Sommetider brosten med komplekse geometriske former bliver en glimrende baggrund for at skabe et usædvanligt billede. Blot til hver interessant sten er det nødvendigt at nærme sig kreativt, tænke over konceptet og skabe et unikt mesterværk.

Fremstilling af kunstige sten

Desværre kan forfatterens fantasi være lidt anderledes end de naturlige muligheder - du kan simpelthen ikke finde brostenene der passer til den planlagte tegning. I dette tilfælde vil udgangen være skabelsen af ​​en sten med egne hænder.

Denne proces ser sådan ud:

 1. Hæld en lille mængde vand i et bassin eller en spand.
 2. Op til vandstanden hældes almindeligt sand i tanken.
 3. Sand skal være jævnt mættet med fugt, så overskydende vand ikke står over overfladen.
 4. I sandmassen gør hænderne en rilleformet som de ønskede konturer af den fremtidige brosten.
 5. Bane den forberedte form med polyethylen.
 6. Bland den sædvanlige mørtel og hæld den i formen.
 7. Polyethylen er dækket med den øverste del af cementbit og strøet på toppen med et tykt lag af sand.
 8. Når cementen er tør, kan stenen males som sædvanlig.

Tegning forfatteren kan vælge absolut nogen. Stenene er afbildet som standardmønstre i form af ladybirds, sommerfugle, svampe og larver, samt de mest komplicerede malerier lavet i punktteknologi.

At vælge en tegning er nødvendig baseret på deres egne kunstneriske færdigheder og evner. Det kan være et eksisterende billede fundet på internettet eller en skitse lavet fra bunden.

Først og fremmest er tegningen afbildet på papir. Det er bedre at bruge i denne proces den samme skala, som mønsteret vil blive overført til stenen, hvilket vil forenkle arbejdet i høj grad.

Nu skal billedet overføres til brosten. Først tegner du en kontur af mønsteret, der bruges til denne konturpenne. Til salg er der hvide og sorte blyanter, deres skygge er valgt afhængigt af bundens farve.

Hvilke farver er bedre at male sten

Til maleri af sten bruger kunstnere en række farver, blandt de mest populære kan man kalde:

 • akvarel;
 • gouache;
 • akrylfarvestoffer;
 • kompositioner til maling af redskaber og keramik.

Hvis akvareller med gouache har en tilstrækkelig flydende konsistens, foruden de vaskes ud under indflydelse af vand, de kan knække i solen, så anses akrylmaling som et ideelt materiale til maleri af havesten.

Akrylfarvestoffer har en tæt, cremet konsistens, som gør det muligt at undgå farvning og re-maling. Maling fra første gang ligger på grundlag af et ensartet og tæt lag.

Derudover har akrylfarvestoffer en række fordele:

 1. Brænder ikke ud i solen.
 2. Det har plasticitet, hvilket undgår revner i malingslaget.
 3. Det er giftfri, lugtfri - du kan arbejde ikke kun på gaden, men også i huset.
 4. Hurtigt tørrer - et lag af akrylmaling tørrer om 15 minutter.
 5. Det tolererer lave og høje temperaturer godt.
 6. Må ikke vaskes med vand.

Alle disse kvaliteter tillader brugen af ​​akrylmaling til maleri af haven sten - tegningerne vil ikke regne og vil ikke brænde ud i solen.

Professionel maling til maleri redskaber og keramik er også ret praktisk, men deres omkostninger kan skræmme den nybegynder forfatter af mønstre. Desuden er det bedre at bage det i ovnen, efter at der er anvendt sådanne farvestoffer på brostenen, så tegningen varer lang tid og ikke knækker.

Du kan købe akryl maling til maleri sten i bygningen og kunst butikker. Selvfølgelig er det meget praktisk at arbejde med professionelle farvestoffer, og resultatet bliver mere effektivt, men sådanne malinger er ret dyre.

Når der vælges sten og maling købes, kan du gå direkte til farvning. Før arbejdet påbegyndes, skal småsten vaskes i sæbevand og tørres grundigt (helst læg det i solen eller på et varmt batteri).

Nu følger primerlaget. Priming er bedre end nogen sten - så malingen vil ligge mere jævnt og forbruget vil blive reduceret betydeligt. Det er tilladt at springe over dette stadium, når man maler meget lette sten med en absolut glat overflade og ikke-porøs struktur.

Efter påføring af et lag jord skal stenen tørres igen. Herefter kan du begynde at male.

Først skal du bruge en kontur med en blyant eller en særlig markør. Dernæst maling baggrunden, anvende maling med en bred børste med en lang bunke. Nu skildrer de mønsteret selv og trækker alle detaljer med en tynd børste omhyggeligt.

Køb af børster til maleri af sten er et stadium, der ikke er mindre vigtigt end erhvervelsen af ​​maling. Værktøj til maling sælges i sæt, der hver indeholder omkring otte børster. Alle børster har forskellige størrelser, længde og form af bunken. Maling af sten er bedst udført med syntetiske eller nylonbørster, så malingen vil ligge flad, børsterne vil ikke efterlade synlige bånd og villi.

Efter påføring af hvert lag af maling skal stenen stå i 15-20 minutter for at tørre. Det samme gøres efter tegningen er færdig. I princippet, når akrylmaling tørrer, kan indretningen allerede tages ud på gaden, dekorere haven eller stierne - belægningen vil stå for regn og vind.

Men for større effekt er de malede sten dækket af et lag akryllak. Til dette formål vælges gennemsigtige lakker, som påføres ved sprøjtning. Lakerede tegninger på småsten vil ikke kun være stærkere, men også lysere, overfladen vil få en blank glans.

Teknikken til at male sten er så enkel, at den passer til begyndere. Denne besættelse er velegnet ikke kun for voksne, børn kan male på småsten, og så dekorere med deres småsten deres legeplads eller gård.

Til den første oplevelse vil akrylmaling fra en bygningsbutik, hvis rester er praktisk taget i hvert hus, gøre. Øge deres professionalisme, du kan gå til dyrere materialer, købe maling og børster i kunst butikker.

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

Maleri på sten til begyndere (detaljerede instruktioner)

Du besluttede at male nogle få småsten til din have, men ved ikke, hvor du skal begynde, hvad og hvad skal du tegne? Alle svarene i vores artikel.

Det er bedst at male en mellemstore sten. De er flade, mønsteret på dem ligger fladt og smukt, plottet kan vælges efter din smag.

Men man kan se på almindelige sten liggende i haven, både små og store nok. Husk, vi som barn kiggede på skyerne og spekulerede på, hvordan de hver især lignede?

Se godt, måske bøjningerne af en af ​​stenene i haven minder dig om noget dyr eller ting.

De mest egnede maling er akryl. De har ikke en stærk lugt, hurtigt tør, hold godt på sten. Men malingen er ikke alt.

Hvis du vil have dine småsten til at "leve" 9raquo; længere end en sæson, er det nødvendigt at fylde op med en primer, som vi dækker stenene inden farve (kan erstattes med en blanding af PVA og hvid maling) og lakken, der fuldender vores arbejde med stenene.

Hvis du har de rette færdigheder, kan du trække godt - du kan skabe hele mesterværker. Det er sværere, hvis der ikke er nogen færdigheder, men jeg vil have det til at vise sig smukt.

Her er et par ideer, som er nemme at implementere, men de ser altid godt ud

(nogle gange endnu bedre mesterværker):

I vores subjektive overbevisning er sådanne småsten, for alle de lette arbejder, nogen "vendinger" 9raquo; Fantasiens fantasi (selv en person, der ikke ved, hvordan man tegner overhovedet) er altid den mest rentable. Og i haven, lagt ud som souvenirs, blandt andre sten eller på plænen - de er virkelig syge.

Den største hemmelighed i farvningen af ​​sådanne sten er lyse farver. Jo mere de er lyse, og jo flere farver du bruger, jo smukkere og originale bliver resultatet.

Den mest enkle og smukke er jordbær. Forbered en gave til dine have gæster, i form af en kurv med lyse bær på et græs med en meget lang holdbarhed))

Og hvor hurtigt og nemt er det gjort - se her:

De fleste dyr kræver stadig nogle færdigheder at tegne.

Men dette problem er løst ganske nemt. Vi har netop skrevet i søgemaskinen "Hvordan tegner ... .9raquo; (i stedet for punkter erstatter navnet på det ønskede dyr), og problemet blev løst.

Den nemmeste at tegne på en sten en mariehøne, en bi, en skildpadde, en orm og en fisk.

Video, hvordan man tegner en mariehøne på en sten

Stenerne blev til eventyrhuse vil se godt ud i haven og hjemme. Dette er et rigtigt fund, som slet ikke er svært.

Her går vi gradvist videre til vores næste kapitel - overvejelsen om brugen af ​​udsmykkede sten. Billederne på stenene til spillet er som regel de enkleste og afhænger direkte af spillet, som de er skabt til.

4. Hvor skal man bruge, hvordan man slår malede småsten?

I haven ses de bedst dekorerede småsten på baggrund af et grønt græs, græsplæne.

Også en god mulighed for at bruge dem blandt andre sten, almindelig, ikke dekoreret. For eksempel i forskellige klippehaver og andre stenagtige haveammensætninger.

Med hjælp fra sten til spillet, som vi allerede har startet samtalen ovenfor, kan du lære et barn at blive betragtet (til dette formål på småsten tegne figurerne), at lære af ham alfabetet og begynde at sætte ord (tegne bogstaver) samt leger i haven i "tic-noliki9raquo ; eller de mest usædvanlige dominoer.

Sten med temategninger og eventyrhuse finder deres sted ikke kun i haven, men også i huset.

Forresten er eventyrhuse, der er malet på sten, også gode til at spille, så se:

Også i huset føler dejlige småsten med plantemønstre. At dømme efter følgende billede, kan de endda erstatte en levende blomst.

Proceduren for maling af småsten er som følger:

26: 666

 • vi rengør småsten med hjælp af våde wadded diske eller vask dem omhyggeligt;
 • Vi pryder overfladen, der bliver dækket af maling (hvis sten er meget stor, er den ofte ikke helt dækket af et mønster). Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at blande PVA lim og hvid maling 1: 1
 • Lad arbejdet tørre ud;
 • tegne en blyant detaljer af det fremtidige billede. Hvis du er sikker på dine evner, eller tegningen er meget enkel, kan dette element springes over;
 • Vi udsmykker stenen med farver, ifølge det valgte plot;
 • Efter tørring dækker vi arbejdet med akryllak.

Her er nogle master klasser om at male sten:

Fantasere og lav dine interessante småsten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 7 =