30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Tegninger på skærebræt

Tegninger til brænding på et skærebræt - en måde at diversificere udseendet på dit køkken

Brænding på skærebræt adskiller sig ikke meget fra at brænde ud på noget andet træobjekt. Skærbrædder udsættes naturligvis konstant for vand, kniv eller andre væsker. Så hvis du ikke bare skal skabe et element af indretning fra brættet, men dekorere arbejdsfladen, så vær forberedt på, at det ikke varer længe. Men hvad betyder udnyttelsesperioden i sammenligning med glæden ved at skabe et rigtigt lille mesterværk af egne hænder?

Til skæring på skærebrættet anvendes fire typer træ som standard. Alle er forskellige i deres tæthed og farve. Jo lysere træet, jo blødere er det, så med den lavere temperatur på brænderen, vil arbejdet forekomme. Desuden giver lyse nuancer af træ en fantastisk mulighed for at skabe skygger og forskellige nuancer af slagtilfælde, hvilket betyder at på deres overflade vil det være lettere at oprette ægte "live" 9rdquo; billede. Det er de lyse og bløde sorter af træer, der passer bedst til nybegyndere.

Til at begynde med er det værd at afgøre, om brættet simpelthen er en udsmykning til køkkenet eller vil det stadig blive brugt til det tilsigtede formål?

Hvis du vil bruge brættet i fremtiden, skal tegningen ikke optage den arbejdsdel af brættet. Et simpelt mønster, der brænder brættet, eller et lille billede fra selve hjørnet, vil se godt ud.

Du kan gøre bordet ikke bare smukt, men også nyttigt, hvis du brænder en enkel beklædning på det, bliver det lettere at skære produkterne i skiver af samme længde og tykkelse.

Ved hjælp af den udbrændte tegning kan du også notere styrets funktionalitet. For eksempel at brænde brød på et bord til at skære bagværk, fisk på et bord til fisk samt frugt og grøntsager. Dette vil bidrage til at undgå problemet med at blande lugtene af produkter, fordi træpladerne meget fast holder lugten af ​​mad, der skæres på dem. For en lignende udbrænding kan du bruge skabeloner nedenfor eller downloade andre fra internettet.

Hvis du bare vil oprette et originalt dekorelement, så vil valget af billeder blive meget bredere. Igen kan meget nyttigt i køkkenet være et bræt med et brændt billede af dyr, opdelt i visse køddele med navnet på hver af dem.

Enhver mor eller bedstemor vil være meget glad for at hænge i køkkenet et skærebræt, modtaget som en gave og lavet af hendes elskede indfødte barn. Men det er nok at købe et sæt til at brænde et træ ud for børn, hjælpe med at oversætte et smukt hilsenbillede og lære barnet, hvordan man korrekt brænder det. Gennemført med barnets tid til at give mor eller bedstemor mulighed for at give et fremragende bord, og barnet til at erhverve en ny fascinerende hobby. Se et eksempel på lignende arbejde på billedet:

Video om hvordan man overfører tegningen til en træoverflade

Hvis du vil overføre en skabelon til et træ, kan du altid bruge en simpel kopi, men hvad hvis du ikke har en? Se på videoerne nedenfor, måske en af ​​de metoder, der beskrives i dem, du vil have ret.

Skærebræt maleri i faser

Maling af skærebrættet. Master klasse

Udsmykning af træskærebræt med egne hænder

«Dekorative skærebræt». Master klasse

Forfatter: Cheremnykh Sergey

- Rens nyt skærebræt af enhver form

1. Tag et nyt rent skærebræt (foto 2)

2. Tegn den valgte tegning på bordets overflade.

3. Vi vil male rosen i rødt.

4. Mørk mørket i begyndelsen af ​​kronblade.

5. Lette farver (hvid eller lyserød) fremhæver bladets spidser.

6. Vi tørrer lys og mørke steder med en halvtørret børste.

7. Grøn maling for at opfylde alle blade og stilke af rosen.

8. Mørkegrøn maling vi vil udføre mørke steder på blade.

9. Lysegrøn maling, lad os udføre lyse steder på bladene.

10. Vi tørrer de mørke og lyse steder med en halvtørret børste.

11. Arbejdet er klar!

12. For at holde tegningen, er det nødvendigt at dække det med lak.

13. Hvis du lykkes, kan du lave et bord med et mere komplekst mønster. Og efter at have lavet et helt sæt bestyrelser, kan du give det til din kære mand.

Alle ophavsret til materialet tilhører deres lovlige forfattere.

Brug af materialer er kun tilladt med tilladelse fra webstedets administration

Tegninger til brænding på et skærebræt: en fremhævning for køkkenredskaber

Ofte kommer vi til en housewarming, vi tænker i stereotyper og giver te sæt eller tallerkener. Men hvad nu hvis hver gæst kommer med et sæt kopper eller plader? Vi råder dig til at være opmærksom på en vidunderlig gave som skærebræt, især da det kan males på egen hånd. Eller hellere må du ikke male og brænde den på din egen tegning! Temaet med tegninger til brænding på et skærebræt er meget populært i dag, vi vil tale om dette.

Selvom du ikke har erfaring med pyrografi eller træbrænder, er det okay, denne lektion er tilgængelig for alle: både for voksne og børn. Der er absolut intet at være bange for, fordi pyrografi ikke er svært, men meget spændende. På billedet kan du se et eksempel.

Tegninger til træbrænding er nemme at finde på internettet, der er mange forskellige skabeloner og stenciler, der passer til begyndere. Det vigtigste i denne forretning er at have tålmodighed og have på lager 1,5-2 timer til en simpel tegning.

Først og fremmest har vi brug for pyrography. Det er sådan en særlig træbrænder. Det kan købes i butikker til håndarbejde. Også pyrografen leveres komplet med et specielt sæt til brænding af træ. I dette sæt indgår et bord (ikke skæring) og en færdiglavet stencil til brænding.

Køb et sæt meget nemt, de er nu almindelige i næsten alle hobby-hypermarkeder og butikker til håndarbejde.

Det vil selvfølgelig også være nødvendigt skærebræt. Det er bedst at vælge et let træbræt. Fremragende fit lime eller birk. Den næste ting du har brug for er sandpapir. Også nyttigt er akryl eller akvarel male, at dekorere brættet med farve. Derudover skal du bruge voks, At gøre proceduren for voksning efter færdiggørelse af maleriet af den færdige tegning. Voksning vil give billedmætningen og vil bevare farverne på både træ og maling i lang tid. Det vil også være nødvendigt stencil og simpel blyant, at oversætte billedet til et træ.

Mange spørger spørgsmålet "Sådan overfører du billedet til brættet?", Så det gøres ved hjælp af en stencil. Det er nødvendigt at finde og downloade billeder af interesse for dig med billeder af frugt, blomster eller dyr, da disse er de mest brugte mønstre til brænding af træ. Det er bedst at vælge enkle skabeloner, især hvis du laver pyrografi for første gang.

Udskrive den nedlastede stencil og skære figuren ud, hvis billedet på billedet er tomt. Hvis der er ekstra interne dele, skal du bruge karbonpapir. Vedhæft det til et træ, læg en trykt stencil på toppen og tegne et mønster. Prøv ikke at flytte billedet.

Der er en anden måde at overføre billedet til bestyrelsen. Du skal også udskrive din yndlingsstensil, trykt i et spejlbillede. Forbered en skål vand, afkobling lim, træ lak, akryl maling, en pensel og en svamp.

Klip stencilen eller det færdige mønster ud, og læg det forsigtigt af med lim til decoupage og fastgør det til træoverfladen med et mønster ned. Glat mønsteret med en svamp, så det ikke "bobler", og at der ikke er overskydende lim tilbage. Lad tørre. Det er bedst at lade arbejdet tørre hele natten.

Efter tørring fugtes motivet med en fugtig svamp og begynder at vaske papiret, indtil mønsteret vises på træet. Kassér forsigtigt alt papir. Så begynder vi at gnide det resterende papir med vores fingre, hvilket gør de piller, der forbliver på træoverfladen. Vi børster dem fra træet, og der er et færdigt mønster, som efter fuldstændig tørring kan suppleres med brænding (for eksempel forbrænde dets konturer) eller blot zadekorirovat maling. Derefter dækker arbejdet med lak.

Når tegningen er cirklet på brættet, er det tid til at begynde at brænde. Sørg for at bordet er helt tørt. Brænd derefter brænderen, så dens fjer bliver mørk rød.

Vær forsigtig, når du arbejder med en rød-hot pyrografi, er det meget farligt! Det er bedre at udføre langsommere, men der vil ikke være nogen konsekvenser.

Brænding sker bedst fra konturen til midten. Det er først at vi sporer alle yderkanterne og kun derefter går til de indre kanter. Det er bedst at brænde ud i separate områder: arbejdet en, gå til den næste, men allerede i en anden del af figuren. Dette vil gøre det muligt for mønsteret at afkøle jævnt og ikke danne unødvendige linjer eller tilfældige streger. Når arbejdet er færdigt, kan det dekoreres med maling. Og efter - behandle med voks, så brættet havde en skinne.

Lad ejeren af ​​huset beslutte, om du skal bruge din gave i hverdagen eller hænge den på en væg eller lægge den på en hylde. Under alle omstændigheder vil din gave have et værdigt sted i køkkenet og i hjertet af din ven!

For mere inspiration, tilbyder vi dig at blive bekendt med specielt udvalgte videoklip om emnet at brænde gennem et skærebræt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

54 − 46 =