30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Tegn en kat

Kunstnerens blog

Søg på webstedet

© www.alkova-art.ru, 2018 | Alle rettigheder forbeholdes.

 • Kategori: Tegneundervisning
 • På posten: Ingen anmeldelser
 • Udgivelsesdato: 26. januar 2014

Jeg foreslår trin-for-trin ordninger for at trække katte i forskellige poser. I denne lektion finder du oplysninger om, hvordan man tegner en sovende kat, en siddende kat og en tyk kotyaru og anden kotofey. Ved hjælp af lektionen til begyndere lærer du hurtigt at tegne en kat. Eller rettere seks forskellige katte og en killing.

Ved hjælp af en blyant eller en spidspenne tegner vi alle disse sæler:

Som du ved, sover katte i forskellige former. Jeg tror, ​​at de nogle gange ikke sover, de lader som om at være døde. Siden svinget af lemmerne, mens de simpelthen ikke er tænkelige. Jeg forstår ikke, hvordan man kan kombinere denne position med søvn. Tegn en liggende kat fra hovedet.

Træk nu bagsiden af ​​kotyaren.

Så brystet og maven.

Vi passerer til poterne.

Tegn kattens hale, og den er klar!

Hvis du ændrer udtryk for sløret til en kat, bliver det ikke som at sove, men som at lege eller bare lyve og lykke. Som i det følgende billede. Her trak jeg den samme kat med en filtpen og ændrede hans ansigt. Faktisk har katten 12 overskæg på hver kind. Men ligesom i denne lektion tegner vi tegneseriekatte, vi vil ikke overholde formaliteterne. Nok og 3 antenner på hver side.

Udførelsen af ​​tegningen kan gives ved hjælp af punkter. Sådanne punkter kan tegnes med en gel pen, en tynd pen og blæk, men den nemmeste måde er en speciel filtpen med en tynd stamme. Dette værktøj kaldes en kapillær pen. Her er hendes billede:

Som Guinness-bogens fortegnelse siger, vejer den tykkeste kat 21 kg, og taljen svarer til 84 centimeter! Jeg ved ikke, hvad det fattige dyr fodrede, men jeg vil vise dig, hvordan man tegner denne zhirdyichika.

Vi begynder med en pause i form af en tønde.

Træk nu hovedet.

Træk derefter ørerne og se katten ud.

Træk bagbenene.

Tilføj nu en stor fed hale.

Og de forreste poter.

Måske, for fuldstændighed af billedet gør det ikke ondt at tegne en katte-dobbelthage.

Tegn linjerne med en filtpen og tegn skyggerne med prikker. Katten ligger på gulvet. Han viste sig for at være meget fedt, tilfreds med sig selv og livet generelt.

Hvordan man tegner en sjov kat?

Forskere siger, at katte aldrig mødes for hinanden. Denne lyd de udgiver udelukkende for os og dig. Nu foreslår jeg at tegne en sjov kat, der ikke kun mia, men råber overhovedet med hans kattes hals. Giv heller ikke tage marts katten. Samtidig lærer vi at tegne en løbende kat. Fordi vores kat løber med et højt råb af "Maaaau!" ("Meyau" - dette er til killinger). Måske nogen skræmte ham? Katten løber med al sin magt, men da han jævnligt tillod sig at spise ekstra pølser, giver hastigheden det bedste.

Tegn en sjov skrigende kat.

Måske kan denne kat være tyv. Hvis du har brug for at tegne en kat-tyv, der løber væk fra jagten, skal du bruge denne ordning.

Hvordan man tegner en sidekat? Jeg foreslår at tegne den i den traditionelle kattens pose. Katte sidder meget ofte på denne måde - på paven bøjer deres bagben og retter fronten. Som du ved, kan de lide at sidde, bukke under sig selv og alle fire poter. Skiltet siger, at det er frost. Jeg ved ikke, hvem der har foretaget sådanne observationer. Efter min mening sidder katte om sommeren. Så vi tegner en siddende kat.

At dømme efter udseendet så katten noget meget velsmagende, indtil det ikke kan få det. Mest sandsynligt en fugl på ledningerne. Nu sidder han og forestiller sig på sit måltid. Generelt er udseendet ret godt. Og nu til den siddende kat tog jeg et andet næse. Det var en forbløffet kat.

I Argentina boede der en kat ved navn Mincho. Hun satte en meget usædvanlig rekord. En dag klatrede katten et træ og gik ikke ned fra det igen. Hun levede på grene i omkring 6 år og i løbet af denne tid bragte tre afkom. Hun blev besøgt af katte, der ligesom Minchos elskede at klatre træer. Kattunger boede på træet med deres mor. Nu skal vi tegne en killing.

Hvordan tegner en smuk killing?

Kattunger fra voksne katte er kendetegnet ved, at deres hoved i forhold til kroppen er meget stort. Strengt taget, ligesom mennesker. Hvad er kitten anderledes end katten? Jeg tænker med mine øjne. De er værd at tegne flotte, smukke og lidt naive. Og ofte er spidserne af kattens hale skarpe og ikke runde som i voksne katte. Og poterne er korte og sjove. Derefter vokser de og bliver lange, fleksible og yndefulde.

Du kan afslutte tegningen ved at cirkulere blyantslinjerne med en filtpen og tilføje skygger ved hjælp af en kapillærpen, som det var gjort i de tidligere tegninger af katte. Men jeg tilbyder dig en anden måde. For at vise den fluffede pels af en killing, skal du slette blyantslinjerne, så de bliver næsten usynlige og på toppen tegner en kontur i korte streger i form af en fremspringende pels.

Det viste sig at være sådan et mirakel med smukke øjne:

Træk nu en kat, som går til os for en afslappet gang. Katten har stribet farve og store interesserede øjne.

Hvordan man tegner en trist kat?

Hvad udtrykker tristhed? Måske først og fremmest øjne. De er et spejl af sjælen, ikke kun i mennesket, men også i katten. Hvorfor bliver katte trist? Normalt fra det faktum, at nogen har fornærmet dem. For eksempel forlod du dit dyr en hjemme for en hel dag. Tilbage til lejligheden gør katten ulykkelige øjne og løber væk, og så finder du ud af, at nogen "ukendt" har pustet dig ind i sneakers. Ja, de er i stand til at hævne stille. Hvad er der mere ked af det? Måske, en pose. Vi vil tegne en kat, som vendte sig væk fra os og sidder alle sådanne razneschastny. Det er endda før han kom til sneakers, men visse planer i hovedet er ved at modnes. Hvis du ser din kat i denne tilstand, skal du straks slå den, tale med det. Generelt, prøv at overbevise kæledyret om at alt er fint. Dette er ikke kun for sneakers skyld, men også for at bevare dit forhold til ham.

Nedenfor er de samme katte malet i blyant. Det er de udkast, jeg tegnede, da jeg tænkte gennem billederne. Du kan forlade tegningerne på en så skødesløs måde. Dette har også sin egen charme.

Det er alt sammen. Vælg din yndlings kat og træk trin for trin. Hvis første gang ikke var præcis, hvad du gerne vil, skal du ikke bekymre dig. Med hvert nyt forsøg bliver dine tegninger bedre og bedre. Dette er uundgåeligt!

Tegneundervisning

Hvordan man tegner en kat til børn

Katte er en af ​​de sødeste væsner på vores planet 🙂 De er elskede, selvom de bare ligger hele dagen på sofaen og ikke gør noget. I dag finder vi ud af, hvordan man tegner katte til børn.

Eksempler på tegning vil være forskellige, katte til meget små børn, katte til børn omkring otte år og katte til ældre børn. Ja og voksne tegner undertiden de samme katte, fordi de ser smukke på trods af billedets enkelhed 🙂

Der er mange katte i denne lektion, så vi lavede to indhold til dig.

Indhold nr. 1: tegning eksempler uden beskrivelse

Vælg en kat og klik på den

Og her har vi det andet indhold 🙂 Indhold til eksempler på katte med en detaljeret beskrivelse af tegningsprocessen.

Denne kat kan tegne et 7-8 årigt barn. Det er trukket meget lettere end andre eksempler.

Lad os starte med hovedet. Tegn et hoved som Batman's hoved 🙂 Oval med ører.

Tegn næse med enkle linjer. Lukkede lykkelige øjne, næse og mund. Træk også ørerne med skarpe linjer, hvilket vil betegne uld.

I tredje fase tegner du lange antenner og tegner de forreste poter.

Træk nu den anden del af bagagerummet. Da dette er et barns tegning af en kat, behøver vi ikke en ideel overholdelse af proportioner. Træk ryggen, poterne og dermed halen.

Vi beundrer katten, som vi fik 🙂 Farver det, for eksempel i gul, blå eller grøn farve 🙂

Dette eksempel er egnet til et barn på 8 år. Han vil sikkert klare sig med en sådan tiger 🙂

I dette eksempel vil vores caudate have en usædvanlig farve, det bliver en tiger-kat!

I første fase tager vi to enkle trin på en gang 🙂

Først tegner du en oval. Malet? Fremragende! Nu i den nederste del af det ovale skal du tegne kattenes næse.

Træk ørerne og træk streger inde i dem. Som tidligere nævnt tegner vi en cat-tiger 🙂 Derfor skal du i tre forskellige sider af sløret trække tre linjer.

På venstre og højre side af linjen vil være den samme, men på oversiden af ​​linjen lidt mere autentisk.

I anden fase sluttede vi med at trække hovedet og nu begynder vi at male vores siddende tiger. Tegn brystet, forbenet og ryggen.

Nu tegner vi den anden frontfod, en del af denne fod er dækket af den første fod, da den er tættere på os.

Tegn bagpoten. Bagpoten er meget sværere at tegne, end det synes, så læg ikke for meget pres på blyanten. Måske bliver du nødt til at slette den ikke så smukke tæve og omdrage den.

I femte fase tegner vi striber på poterne og strimler tykkere på bagsiden. Træk halen og lav striber på den.

Det er ikke nødvendigt at tegne det som en tiger, hvis du sletter alle striber og vælger en anden farve, får du en almindelig kat, ikke en tiger.

Et eksempel på tegning af en kat til et barn er 9 år gammel

Ved første øjekast forekommer denne kat meget kompleks, og det kan virke som om barnet vil være svært at tegne det, men det er ikke sådan. Takket være de trinvise eksempler vil du forstå, at tegningen er meget enkel. Lad os komme i gang!

Som du kan se på billedet ovenfor er vores kat i en sådan position, at hendes forpote står, men hun sidder på hendes bagben. Det er derfor, at hendes figur viser sig at være langstrakt, og derfor tegner vi tre cirkler, der er forbundet med linjer.

Den øverste cirkel skal opdeles som vist i figuren. Dette er nødvendigt for fremtiden. Udsæt ikke for meget pres på blyanten, fordi de fleste linjer er hjælpeprogrammer og slettes.

I anden fase trækker vi ører, tegner et næse. Vi forbinder to cirkler med to linjer for at gøre en hals. Vi laver også skitser af halen og venstre fod af katten.

Den tredje er det sværeste stadium. Her male vi poterne og halen. Det er svært at beskrive, hvordan man korrekt trækker poter og en hale, så bare se på billedet nedenfor og prøv at tegne noget lignende.

Træk næsepartiet og forbinde linjerne til den nederste del af bagagerummet og den øverste.

Det nemmeste og mest behagelige stadium: Tegn antennene og striberne på poterne.

I sidste fase sletter vi alle vores hjælpelinier og vores kitty er klar.

Hvis du vil, kan du farve det i din yndlingsfarve;)

Hvordan man tegner en sovende kat til børn? Det er meget enkelt! Den trækkes kun i 6 faser og kan udføres af et barn på ca. 9 år. Lad os starte!

I den første fase af vores anden kat i tegningsklassen af ​​katte til børn tegner vi en cirkel 🙂 Dette bliver kattehovedet. Derefter opdele cirklen halvt lodret og lidt under midten vandret.

Vi beskriver vores cirkel. Tegn øjnene, næse og mund. I vores eksempel lukkes øjnene med glæde: 3 Men du kan tegne dem åbne, selvom du husker at vi tegner en sovende kat, så vil de åbne øjne være ude af sted.

Tegn næseet. Prøv at tegne det symmetrisk, og fra topcentret tegne en ruffled frakke.

Nu er et af de sværeste stadier, men du vil helt sikkert klare!

Det er nødvendigt at tegne en slank linje af bagagerummet, som uensartet strømmer ind i halen. Linjen skal nødvendigvis stige over hovedet af vores segl, og så gradvist blive lavere og blive til en hale.

Afslut færdiggørelsen. Tegn en forpote, den vil være lidt synlig bag halen. Tegn et overskæg, spidsen af ​​halen og på nogle steder foldene.

Vi sletter hjælpelinjerne og farvel, hvis det ønskes, den sovende kat.

Hvordan tegner en sød kat til børn?

Denne kat er ikke den nemmeste kat til at male et barn, og ligner ikke en sæl, men dette skabning er meget smukt. Denne kat er lidt som en anime kat, store øjne og en usædvanlig kropsform.

Tegn en cirkel, divider den i midten lodret og lige under midten lodret. Under denne cirkel tegner en oval, størrelsen af ​​en lille smule mindre.

Den anden fase er mere kompliceret end den første, det er nødvendigt at detaljere hovedet. Tegn ørerne og tegne en stor cirkel rundt om de linjer, hvorfra du får hovedet.

Tegn store øjne! Jo større øjet er, jo pænere katten vil se ud: 3 Tegn øjenbrynene og munden. I vores eksempel tegner vi ikke en næse, men hvis du virkelig vil tegne den, så kan du selvfølgelig gøre det.

Den fjerde er ikke et meget vanskeligt stadium. Tegn to forpote, prøv at tegne dem ikke meget tynde, fordi vi vil have en fed kat.

Vi maler kattens krop lidt bredere, den ovale, planlagt tidligere, og vi male halen.

Nå, i sidste fase sletter vi alle hjælpelinierne og farvelæg vores dejlige kat.

Hvordan man tegner en kat og en killing.

Hvordan man tegner en kat og killing trin for trin

Hej, kære læsere af "Legepladsen"!

Vi fortsætter med at offentliggøre samlinger fra en række lektioner i fasetegning. Alle vores problemer kan ses her.

Tema for denne samling: hvordan man tegner en kat og en killing. Vi har forberedt på dig 24 varianter af tegning af dette søde kæledyr og en video.

Det vil som udgangspunkt kun tegneseriefigurer og sjove killinger, som du kan dekorere et fødselsdagskort eller tegne et billede på konkurrencens i børnehaven eller skolen. Der er flere instruktioner til tegning af realistiske katte.

Tegn en kat i etaper, det var ikke så svært, selvom over nogle muligheder bliver nødt til at arbejde hårdt. Under alle omstændigheder er der i varianten forskellige varianter af kompleksitet, du kan starte med en simpel og derefter gradvist gå videre til mere komplekse.

Jeg mener ikke, det er nødvendigt at beskrive, hvordan dette eller det stadium er tegnet - alt er ret simpelt og forståeligt. Alt er tabuleret.

For at forstørre billedet, klik på billedet og start billedet.

Hvordan man tegner en kat

Og nu forsøger vi at tegne killinger

Killinger (valgmulighed 2)

Tegne killinger (valgmulighed 3)

Video tutorials om "Hvordan tegne en kat og en killing"

Vi har også forberedt dig et udvalg af video lektioner. Hvem er mere behagelig at tage lektioner i videoformatet, kan gentage for kunstneren og lære at tegne katte og killinger.

 • Hvordan man tegner en kat i faser for børn

Hvis du har et øjeblik, skriv venligst i kommentarerne, om disse trinvise tegneinstruktioner hjalp dig. Har du lykkedes at tegne din yndlingsfisse?

Tegn online! Med Flavion ansøgningen kan du tegne direkte på vores hjemmeside! I artiklen "Tegning online for børn" er en kort beskrivelse af dette program.

Hvis dit barn har mulighed for at trække, er der et ønske om at lære at male smukt og korrekt, foreslår jeg læste artiklen "Sådan at lære dit barn at tegne", som beskriver, hvordan man kan trække læring, for at forstå de fordele og ulemper ved hver metode og et link til de gratis video tutorials.

Se dig på vores sider!

Du kan modtage nye artikler og trinvise tegneinstruktioner i din postkasse.

Andre interessante artikler fra denne rubrik

Hvordan man tegner en kat og en killing. - 28 kommentarer

Great! Nødvendigt tegne.

Emne, rigtigt for mit websted http: //кошкомания.рф, hvordan man tegner en kat!

tak, nyttige lektioner! Jeg vil dele en reference

En vidunderlig tegning lektion! For klasser med barnet er lige hvad du har brug for! Sjovt, underholdende og meget nyttigt!

ahahah videoklasse

Og hvordan er der i videoen alt der sker? Helt enkelt har jeg skrevet, at dette er en video med begrænset adgang. FORSIGTIG VENLIGST.

Vi ved ikke hvad - hvad.

Måske har forfatteren af ​​videoen begrænset adgang til videoen ... Derfor lagt en anden, endnu mere sjov

dette er super. Jeg har lykkedes! 111! 1

Og du kender børnene i Vanya Anya, Natasha osv. Jeg kender mig selv til at tegne kata og killing.

Uh ... Sandsynligvis en tur til hvad du synes.

Hvorfor virker videoen ikke? Lande.

Det arbejder allerede ...

Cool site! Rose lærte at tegne! Sådan en rose. Simpelthen super.

Hej, jeg er Christine Me 9 dit websted Jeg vil gerne montere et bogmærke i går læste en artikel som narisavat pony og trak en plakat af mor ponyash, jeg altid ønsket at lære at tegne og her alt var perfekt tak for at skabe dette vidunderlige sted!

Vi er meget glade for at modtage sådan feedback, det betyder, at vi arbejder med god grund.

Held og lykke i dit arbejde!

Og jeg virkelig nravitsa disse killing jeg ønskede at spørge dig og hvad er det nuværende arbejde og kommentar kan denne pisma?

Hej jeg hedder Pauline Nå, du ved allerede, hvad mit navn er, og hvorfor er det svært at tegne små?

Pauline, det er kun vanskeligt i starten. Og så, når du prøver igen og igen, bliver det bedre og bedre.

Og se på webstedet risuem sami- mange mesterklasser, og vigtigst af alt er det meget enkelt og hurtigt at tegne et lille dyr og lave mange forskellige kølige ting! Jeg anbefaler også at du besøger webstedet uvlechenki.word.press.com

Hvad siger du om Polina

Jeg kunne godt lide at tegne to killinger.

Klasse. På mig har alle vist sig.

Tilføj en kommentar Annuller svar

 • Børn og sport (10)
 • Børnespil og aktiviteter (25)
 • Hvis du har tvillinger (6)
 • Børns sundhed (19)
 • Hvordan vælger man? (21)
 • Hvordan man tegner ...? (23)
 • Kalejdoskop (13)
 • Ferie med børn (43)
 • Gaver til børn (7)
 • Udvikling af tegnefilm og videoer (7)
 • Fortæl børnene (4)
 • Sadik og skole (9)

Modtag nye artikler via e-mail

Materialet på webstedet er beskyttet af ophavsret. Kopiering og placering af tekst og billeder på andre ressourcer er forbudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

74 + = 77