30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Succulent foto

Succulenter: typer og navne med foto

Sukkulenter er meget forskellige i form og har ingen fælles oprindelse. Et stigende antal arter har en roset fra det faktum, at så deres blade er tætte, og de bevarer fugt, som vokser i naturen i tørre områder. De er meget nemme at tage sig af, de modstår roligt den forkerte omhu.

Succulenter: typer og navne med foto

I slægten Aionium er der mere end 40 sukkerarter. De vokser i Afrika og Middelhavet. Ordet "eonium" er oversat fra det antikke græske sprog som evigt, så det er en plante-lang levetid.

Aonium er i form af græs eller buske. De har forgrenede eller enkeltskud af forskellig højde fra 15 til 100 cm, når blade falder fra dem, er der arr. Bladene samles i stramme rosetter, som kan være op til 1 m i diameter. De har små blomster, samlet i en børste, de er gyldne, snehvid eller pink. Aeonimumets blade er: smaragd, violet, lilla og endog sort.

 • Aeonium Schwarzkopf. Schwarzkopf eonium har mørke maroon blade, de er næsten sorte og lysegrønne i bunden.

 • Aeonium-kanariske. Eonium af kanariet vokser i form af en 30 cm bush, den har en bred kuffert og korte grene. Han har lysgrønne blade og flødeblomster. I det vilde dyr vokser det på øerne Tenerife.

 • Aeonium grade Sanburst. Planten har smaragdblader med en lyserødt tandbund, samlet i en stor roset.

 • Aeonium decorum. En busk med mange grene og ru stængler. Han har smaragd i kombination med farven på te-rosenbladene. Blomsterne er lyserøde. Eonium decorum vokser på De Kanariske Øer.

 • Aeonium decorum indstilling er en mindre. Den vokser op til 30 cm. Den har mange rosetter på enderne af grene. Bladene er alo-brune.

 • Aionium Havort. Det er en busk med en overflod af grene, vokser til en højde på 60 cm. Den vokser på bjergene på øen Tenerife. Under sin roset udløser blade fra bladene straks laterale grene. I starten er de meget tynde, så hærder, der dannes luftrødder på dem. Bladene i skyggen af ​​grøn, bliver blå, har en skarlagen frynse. Blomsterne er cremetrosa.

 • Madagaskar diodeere. Der er kun 2 arter i dyadireas slægt. Ved form af dyderiery ligner amerikanske kaktus. I det naturlige miljø, de vokser til 6 m. Har en kuffert i form af en søjle og blade, der er synlige i hjørnerne af pigge. Didiereya Madagaskar hjemme vokser op til 0,5 m. Det har blege lyserøde blomster og en lang rosa støvdragere.

 • Duval - Dette er en lille plante med en længde af afrundede eller ovale stængler op til 6 cm. Blomsterne er brunlige-scarlet, de er næsten sorte.

 • Gaster har kødfulde aflange blade, de vokser meget langsomt og vokser til 10-30 cm.

 • agave. Agavovy har forstørrede rosetter og lange blade. Diameter af rosetter fra 15 cm til 5 m. Peduncles vokser op til 10 m i længden.

Dekorativ brug af sukkulenter

Da sukkulenter er meget uhøjtidelige, kan de dekorere ethvert interiør, herunder en der er meget dårligt oplyst. Sukkulenter kan vokse ved lave temperaturer, men de elsker fugtigheden, På grund af dette kan de placeres ved siden af ​​springvand og akvarier.

De vokser på bjergskråninger, på grund af dette kan de plantes i alpine dias, rockeries.

Gruppen succulenter omfatter individuelle repræsentanter 40 familier, så de laver kompositioner i drivhuse, haver, derhjemme på vindueskarme. De ser godt ud, indrammer bassiner og damme.

Succulenter er meget ligesom at vokse, når temperaturen i luften afviger fra dag til nat. kaktus, aizoaceae, agave elsker solens direkte brændende stråler, som de vokser under dem i naturen. Men der er sukkulenter, som kun er egnet til lys belysning kun om morgenen og om aftenen, da de om dagen kan brændes blade. Dette er didiereya, Duval, Gaster, cotyledon, Haworthia, huernia, Crassula, flere arter af det århundrede gamle, carllum, ragworts. De lægger dem på vindueskarmen i vest eller øst og mørkner ved middagstid fra solen.

Disse planter har brug for frisk luft, på grund af dette, i april og maj er de placeret på loggia, eller de ventilerer rummet mange gange.

Om vinteren er de egnede t = + 10-13 ° C og ikke meget intensiv belysning. Men nogle kaktuser om vinteren kræver meget lys, da de er knopper. Også i mælkeplanter begynder knopper at udvikle sig i begyndelsen af ​​oktober, så de har brug for en temperatur på + 20-22 ° C. På grund af dette skal disse arter lyses med lamper.

Succulents akkumulerer vand i stilke eller blade, så det er godt modstå tørken. Også mange arter af succulenter har blade med pubescence eller dækket med voks, hvilket forhindrer fordampning af fugt.

Fra forår til efterår er vådtlevende planter vandet grundigt, når jorden bliver tørt. Du kan ikke sprøjte dem. Om vinteren bliver de vandet meget sjældnere. Specifikke kaktusarter om vinteren er ønskelige t = 6-8 ° C og vanding i 2-3 måneder. Andre succulenter, som koster ved t = 12-14 ° C, skal vandes en gang om måneden.

men haworthias og Gaster indeholder om vinteren ved 20-22 ° C, give dem tilstrækkeligt lys og vand hver 1-2 uge.

Stiklinger er meget nemme at rod. Om foråret eller sommeren afskæres stilke, blade. Lad dem tørre et stykke tid, hvis stiklinger er store, så lad dem tørre i 1-2 uger. Sæt dem derefter i en blanding for sukkulenter. Vand dem sjældent, ikke dække dem med en film eller et glas.

Det grundlæggende krav til et substrat er, at det skal være perfekt og jævnt fugtes, men tør hurtigt og behold ikke fugt. Så tørv er ikke egnet til dem, da det kan holde sammen, og når det tørrer hårdt, er det svært at fugte det. I butikken sælges blandinger til succulenter, de består af tørv, claydite, sand. Succulenter, der har små rødder, der ligger næsten på overfladen, kræver et jord, der har en stor mængde grus og sand, meget sprødt. Sukkulenter med tykke rødder har brug for en tung lerjord.

Substrate til succulenter skal omfatte grus, udvidet ler, sand. Der kan du hælde vermikulit, perlit, de absorberer fugt og fordamper det langsomt. Også aktiveret kulstof tilsættes der, det gør jorden mere sprød, absorberer vand og fjerner urenheder. Kul tilsættes i en andel på 1:10 til jordens totale volumen. Også i underlaget er bladjord, græs, hede.

For eksempel jorden til yucca bør omfatte de samme dele af græsarealet, pereprevshego kompost, sand og perlit.

Og for spurges Tag et sådant underlag: sodland, blad, sand i et forhold på 1: 1: 2.

Gryden er valgt efter sukkulens størrelse. Store gryder og junches passer til store ler af ler. Og lille Haworthia, aloe er bedst plantet i små plastikpotter. Hvis blomsten vokser, så send den i foråret til en større krukke.

Sammensætning af saftige, hjemmepleje

Hvad hedder de attraktive planter succulenter? Blomsterproducenter som dem for deres bizarre form, en stor palette af farver og gode muligheder for at skabe kunstneriske kompositioner. Nybegyndere gartnere foretrækker denne særlige gruppe af planter på grund af dens farverige udseende og uhøjtidelige karakter, fordi omsorg for dem er meget enkel.

De fleste af dem kom til os fra varme lande, hvor tørkeperioder varer meget længere end regntiden. I den forbindelse er de vant til at opbevare fugt i deres kødfulde saftige blade og tykke stængler. Succulent fra latin oversætter som "juice". Denne funktion er blevet fundamental i klassificeringen af ​​sådanne planter, på trods af at de tilhører forskellige familier.

I dag er der mange sorter: agave, kaktus, aloe, briofillum, Asclepiadaceae, aizoaceae, glotifillum, spurge, brandbæger, Kalanchoe, dikiya og andre. Den mest berømte og udbredte er kaktus.

Forudsætningen er alle arter opdelt i to - ved træk ved væskeakkumulering:

 1. Tykkede blade med en tæt neglebælg har blad succulenter. De er normalt runde i form, ofte monteret i en stikkontakt, som hjælper dem med at spare vand. Blandt dem er de mest berømte Aloe, Agave, Hasteria, Haworthia. De bruges i folkemedicin.
 2. I kufferter og stængler opbevares vand prozap stalk succulenter. I stedet for blade har de ofte torner, og rodsystemet kan akkumulere væske fra overfladen og fra grundvandet. Stænglerne af nogle er ribbet, de hjælper med at undgå skader i form af revner, der overstiger fugtighed. De fleste arter af blomkål udgør under regntiden særlige skud, på hvilke blade, blomster og frugter form.

Disse planter er undemanding at pleje, men det er stadig nødvendigt at vide, hvilke regler der skal overholdes. Alle arter er de samme under betingelserne for tilbageholdelse. Alle af dem brug for god belysning, så det bedste sted for dem er vindueskarmen, og fra slutningen af ​​foråret er deres plads på balkonen. De har brug for moderat vanding, i varmt vejr en gang om ugen i koldt vejr - en gang om måneden. Vand til vanding skal tages ved stuetemperatur.

For at sikre en behagelig vinter bør temperaturen ligge i området 13-15 grader. De dyrkes i flade potter med god dræning af jorden. Succulenter kræver et substrat med moderat fugtighedsniveau. Klar blandinger, der sælges i butikker, indeholder ofte tørv, som slet ikke er egnet til planter. De har brug for en blanding bestående af blad, soddigt jord og groft sand i lige store mængder.

Glem ikke gødning. Om vinteren behøver de ikke at blive fodret, hvilket ikke kan siges om den vegetative periode. Gødning bringes om foråret 1 gang pr. Måned. Tilsæt gødning til blomsterbutikker.

Det er ikke nødvendigt at transplantere anlægget årligt. Alt afhænger af udseendet. Så hvis den er fuld af energi, voksende, blomstrende og ikke bliver syge, for derefter overfører forstyrre ham ikke det værd. Hvis anlægget er stoppet væksten, har huden mistet elasticitet eller den sædvanlige farve, og selve planten i foråret skulle rynket, er det nødvendigt at træffe hasteforanstaltninger for at transplantation til en anden jord. Transplantér i en tør jordblanding og hæld et par dage senere.

De mest eksotiske repræsentanter for disse planter er indbyggere i sultne afrikanske ørkener - succulenter der minder om sten. Denne familie hedder aizone. De levende sten omfatter: lithops, fritii, dinterantus, fenestria, titanopsis, conophytum. Men en gang om året opstår der utrolige ting, og disse ekstraordinære sten giver fødsel til en smuk blød og smuk blomst.

Familien af ​​ærter behandles (se billedet nedenfor). Under naturlige forhold vokser det i Mellem- og Sydamerika, i Madagaskar. Denne let at dyrke plante har forgrenede kødfulde stængler, og de samme tætte blade ligner en båd eller en cylinder. I hjemmet vokser følgende arter:

 • Thistle leaf cleanser. Dens forskel i cylindriske blade - på spidser af røde pletter.
 • Renset rød. Dens blade er næsten helt røde.
 • Oprensning af Morgan har dunglende ampeliske stængler, der er tæt dækket med små grå blade. Om sommeren vises rosa blomster.
 • Rensning er ikke typisk for denne type plante. Den vokser med en busk til 60 cm, den har lange skinnende blade.

Havortia fra familien af ​​Lily repræsentanten for Sydafrika, se billedet. Denne meget populære og uhøjtidelige plante har en smuk basal roset af kødfulde, lange bladskårne blade. Peduncles er dannet, men det er bedre at skære dem, for ikke at fjerne saftene fra planten, da de er fuldstændig ikke-dekorative.

Derhjemme vokser de:

 • Haworthia er pearly. Dens blade op til 8 cm lange har hvide imprægneringer. Blomster synes uklart på den lange racemoseformede blomsterskind.
 • Haworthia er stribet. Dens blade er længere og skarpere end den foregående art, blotkerne er lavere og danner tætte rækker.
 • Havortia er en skakspiller. Bladene er korte og brede, trekantede i form med dentikler ved kanterne. Runde indeslutninger er kun placeret nederst på bladet, og den øverste del består af et gennemsigtigt lysestrimler.
 • Havortiya Reinvardt - en undtagelse fra reglerne, fordi den ikke danner en roset af blade, i stedet for dem er en stamme op til 20 cm, der er dækket af tykke trekantede blade.

Pahipodium tilhører familien af ​​Kurutovs. In vivo vokser i Afrika og på øen Madagaskar. Planten er trælignende, dens fede stilken beholder fugt og dækket af rygsøjler. Smalle og lange blade planter til vinterdumperne. I bladets saft er der gummi. Pahipodium er uhøjtideligt og findes ofte i rummere af blomsteravlere. Hjemme dyrkes dets arter:

 • Pachypodium succulent har en forgreningsstamme, på unge skud af dunet. Blade er lanceret, pubescent. Nålene på bladets bund er arrangeret parvis. Blomster i små lyserøde blomster.
 • Pachipodium Lame er en stor ensom plante, dens stamme ligner en cylinder. Lange blade er svagt pubescent, hvor nåle er grupperet i bunden af ​​tre stykker.
 • Pahipodium kortstamme er meget usædvanlig. Hovedstammen er i form af en knol, hvorfra korte sølvskudd stikker ud. Ødelagte blade er dannet lidt, formen er aflang, ovale. Om vinteren, når der ikke er blade på planten, det ligner en sten. Blomster vises lysegult, stor størrelse.

Tolstyanka fra Tolstyan familien vokser i Sydafrika. Denne meget populære plante har ikke en typisk art, da slægten er meget mange. Nogle har små skællede blade, andre store til nogle få centimeter. De er også forskellige i form og farve, de er endda grå og røde. Stænglerne grener og står oprejst. I hjemmet opdrættes sådanne arter:

 • Tolstyanika oval (Money Tree) vokser en stor trælignende plante. Ovale blade glans, kødfulde op til 5 cm i længden, deres farve er mørkegrøn kantet i rødt. Planten danner luftrødder. Blomsterne vises hvide eller rosa.
 • Den fedtede Plumaceous skelnes af skællede trekantede små blade. Det vokser meget hurtigt uhøjtideligt, gule blomster vises.
 • Tolstyanka perforeret. Navnet karakteriserer arten selv, stammerne passerer gennem par blade, der dækker det op til 2,5 cm i længden.

Denne saftige tilhører familien af ​​Kurutov, hjemland er central og Sydafrika. Den treelike plante vokser op til 10 m under naturlige forhold. I hjemmet er det helt lunefuldt, når 30 cm. Stammen er i stand til at bevare fugt, fortykket med laterale skud. Giftig saft. Bladene er grønne, kødfulde voksagtige, arrangeret lineært. Blomster som roser har en rød eller lyserød farve, som planten hedder Rose Desert. For vinteren bliver bladene smidt væk, så de unge kommer igen på foråret. Den populære visning er Adenium tyk.

Blomsterhandlerne værdsatte disse planter, for dem er dette et af de foretrukne materialer til at skabe originale kompositioner til indretningen af ​​huset. I de lave, rummelige potter af keramik eller træ er der plantet dværgarter af rosula, rosularia, hasterii, rensemidler, der er ideelle til miniature stenhave.

I gennemsigtige beholdere ser eksempelvis glas, akvarier, kolber sig godt ud tre eller fire slags. Interessant det ligner et vægpanel. På vindueskarmen kan rumme op til 60-70 slags sådanne babyer. Nogle håndværkere opretter "hjørner af ørkenen" på den og tilføjer oprindeligt sorter med forskellige farver med flere sten med ujævne kanter.

Stænk jordens overflade med sand eller grus. Det skal bemærkes, at højden af ​​pladen ikke overstiger 1/3 af højden af ​​den største anlæg. For eksempel kan du oprette en sammensætning fra havortia, gasterii, ekeveriia, lithops, kaktus. De kan plantes med pakhifitum, der har tykke, blålige runde blade, der minder om druer. Du kan også supplere virksomheden med små planter med krybende stængler, fra skålens kanter vil det være interessant at hænge deres skud. Til denne effekt, tage sedum, monanter, plump-lignende klump.

Sukkulenter - effektive og originale planter, pleje som selv en nybegynder amatørgartner kan gøre. Ofte plantes de i en skål, der skaber en kombination af komplementære farver. Placer dem på en vindueskarm, balkon eller i et andet godt oplyst sted for at dekorere interiøret, og tilføj en fashionabel econic.

30 blomstrende indendørs succulenter med navne, foto og beskrivelse

Succulenter er planter, der har egenskaber til at opbevare en stor forsyning af vand i deres væv. Udadtil synes bladene af sukkulenter at være fyldt med vand. For første gang opstod disse planter i lande med tørt klima. Sukkulenter, ofte meget enkle i pleje og uhøjtidelig. Det er ikke nødvendigt at miste syltede planter, når de vælger indendørs planter, da der er en række blomstrende blade og stamceller, der giver deres ejere mange positive følelser.

Flerårigt blad saftigt. Anlægget består af radikale, grønmotive eller monofoniske grønne, tykke, indsnævrede opadgående, faste, lineære lancetblader. Bladene vokser i en cirkel af et centralt blad. Bladets kant er dækket af små rygsøjler. Blomstrer sjældent, grøn-gule, ikke-beskrivende blomster på en høj pedicel. Acceptabelt for plantens levetid, bør temperaturen i rummet ikke være mindre end +8 ° C. Vanding og fodring en gang om måneden. Hyppig transplantation er nødvendig i den specialiserede blad-sod-sandjord.

Flerårigt blad saftigt. Anlægget består af radikale, stive, konkave, trekantede, matte mørkegrønne med hvide grænser til blade. Bladene vokser i en cirkel af et centralt blad. På enderne af alle blade er der en lang ryg. Planten blomstrer ikke. Du kan ikke sætte agave på den åbne sol og solrige vindueskarme. Temperaturen i rummet må ikke overstige +21 о С.

Flerårige trælignende saftige. Stalken af ​​planten er tæt i basalzonen, til toppen er stærkt forgrenet. Blade lanceret, serrat, dissekeret, lysegrøn i farve. Planten blomstrer sjældent, men meget rigeligt. Blomsterne er crimson med en lys zebra. Blomster er enkle og terry. Ved husdyrkultur er det nødvendigt at se, at temperaturen ikke falder under +12 є С. Anlægget kræver daglig sprøjtning og vanding hver tredje dag.

Flerårigt tykt blad saftigt. Anlægget består af radikale, grønne pletter, tykke, fleecy blade. Bladets kant har en lilla nuance. Bladene vokser fra en tæt lille rodrod. Anlægget er meget vandmættet. Ved husdyrkning er det nødvendigt at vandle en plante moderat hver aften. Du kan ikke sætte en blomst i solen og solrige områder af rummet. Temperaturen ved normale dyrkningsforhold er ikke højere end +21 ° С.

Flerårigt urteagtigt blad saftigt. Planten må ikke overstige 30 centimeter i højden. Den består af den basale, grønne bølge med lyse bølger, tykke, indsnævrede opadgående, faste, lineære lancetblader. Blade danner en rose, vokser i en cirkel. Blomstrer sjældent, orange blomster i en klyngeblomstring. Anlægget er ikke begejstret for betingelserne for dyrkning, kræver kun konstant vanding.

Flerårigt urteagtigt blad saftigt. Anlægget er 10 til 50 centimeter højt. Den består af de radikale, tynde, faste, xiphoide, lysegrønne, spidse kronblade. Bladene er dækket af små, hårde torner. Bladene vokser i en cirkel af et centralt blad. Unge skud optræder langs omkredsen af ​​den gamle plante. Anlægget er berømt for dets medicinske egenskaber. Særlig pleje derhjemme kræver ikke.

Langsigtet buskvævning saftigt. Anlægget består af tætte mørke lilla skud. Bladene er små, tætte, vandige. symmetrisk arrangeret på grene. Blomsterne er almindelige, rosa i farve på lange, saftige stilke. Hovedgrenen går til den nøgne pedicel. På en gren kan op til 5 blomster blomstre. Anlægget kræver konstant vanding, ubegrænset vækst (til vævning), masser af sollys.

Flerårige evergreen saftige plante. Stængler er kødfulde, spredende, krybende. Bladene er lanseformede, vandige, lysegrønne, symmetrisk placeret langs stammen. Planten kan krølle. Blomster er små. lyserød eller hvid. Blomster med små tynde kronblade, der ligger i bihulerne i enden af ​​grene. Kræver en høj grad af belysning, gennemsnitlig lufttemperatur og rigelig vanding.

Langsigtet succulent. Det har andet navn "levende sten". Planten af ​​planten ligner en sten. Planten består af en massiv roset, der består af to meget tykke kødfulde blade. Plantens krop er malet i en mat grågrøn farve. Planterne blomstrer i midten af ​​bladets kontakt. Blomsterne er regelmæssige, lyserøde, kronblade er små og tynde. Det er nødvendigt at give planten en stor strøm af sollys og rigelig rettidig vanding. Succulente planter vokser i drænet fra små sten.

Flerårigt bladagtigt træ succulent. Stalken af ​​planten er tæt, hovedsagelig i basalzonen. En stamme i højden omkring 20-50 centimeter. Fra spidsens spids formes små grene med et enkelt blad. Blade lanceret, ovalt langstrakt. Bladene er skinnende, dækket af voksagtigt overtræk. Blomster succulent i små gule blomster på separate lange pediceller. Anlægget kræver meget lys og en moderat regelmæssig vanding.

Flerårigt blad saftigt. Planten består af radikale, grønne pletter, tykke, let fladede xifidblade. Bladets kanter er glatte, spidsen er skarp. Bladene samles i mange tykke rosetter. Det blomstrer med små, rørformede opblomstrede blomster. Blomster, som normalt ligger, på en lang pedicel i den terminale ensidige blomsterstand. Anlægget er ikke lunefuldt om lys og varme. kræver kun regelmæssig vanding og transplantation hvert andet år. Det er også nødvendigt at plante de unge stikkontakter.

Langsigtet urteagtige stilsløs succulent. Anlægget består af små. tætte, vandige, hjerteformede blade samlet i en rosette roset. Bladene er mørkegrønne, matte, med en skarp spids. Den blomstrer med store, lyserøde, liljeagtige blomster på separate højpeduner. Kræver tilstrækkeligt lys, fugt. Den vokser bedst i drænetrin fra små sten.

Flerårigt bladagtigt træ succulent. Stalken af ​​planten er tæt, hovedsagelig i basalzonen. En stamme i højden omkring 20-50 centimeter. Enkle blade formes fra spidsens apex. Blade lanceret, ovalt langstrakt. Blomster er grønne, i form af en æske med frø, på en separat pedicel. Anlægget er ikke lunefuldt om lys og varme. Kræver kun regelmæssig regelmæssig vanding og sprøjtning. En gang om måneden er det nødvendigt at udføre fodring.

Flerårigt blad saftigt. Anlægget består af talrige stængler med symmetrisk placeret, mørkegrønne, ovale, lanserede, skinnende blade. Stænglerne i basalzonen er tykke og vandige, der tynder opad. Planten blomstrer sjældent. Kaster en lille pil i bunden af ​​stilkene og åbner med en simpel cob. Zamiokulkas skal vandes en gang om to dage for at give planten store mængder lys. Succulent tolererer ikke lave temperaturer, rummet bør ikke være mindre end +8 o C.

Langsigtet succulent. Hver plante består af afrundede smeltede blade. Bladene danner en sfærisk, hjerteformet krop af planten. Stammen af ​​planten er meget kort og ligger i jorden. Plantens kropsfarve varierer fra grå-grønt til brunt. Anlægget er meget lille ikke mere end 5-10 centimeter. Blomsterne er små, regelmæssige, smalblade, gule i farve. Blomster kommer ud på korte peduncles fra bladets ledd. Det er nødvendigt at give planten en stor strøm af sollys og rigelig rettidig vanding. Den saftige vokser, undtagelsesvis i jorden af ​​små sten.

Langsigtet halvbusk saftigt. Stalken er enkelt, stiv. I det første år er stammen en, med de følgende år er det bush. Plantens højde kan nå 50-180 centimeter. Bladene er tykke, vandige, talrige, symmetriske, ovale, mørkegrønne, skinnende med en rødlig frynser. Blomstrer sjældent om vinteren, lyserøde eller hvide stjerneformede blomster. Planten tolereres godt af kulde. Den saftige tolererer ikke et overskud af fugt i jorden og i luften.

Mange år med vævning saftigt. Unge stængler af planten, oprindeligt oprejst, hvorefter kæbe og strew. Planten når højst 15 centimeter. Bladene er kødfulde, trihedrale, glatte, sizo-grønne eller lysegrønne. Bladene er placeret symmetrisk langs stammen. Den blomstrer i små lyserøde blomster på lange pinduner. Du kan plante den i en pulserende gryde (den bliver klappet i bunden) eller i en høj krukke (den vil blive afsendt rigeligt og kan hænges). Sukulent er termofil og hygrofil.

Langsigtet urteagtige stilsløs succulent. Planten består af små, tætte, vandige, aflange blade samlet i en rosette roset. Bladene er mørkegrønne, matte, med en skarp brun spids. Sockets altid meget, vokser hurtigt. Den blomstrer i små, regelmæssige farver, hvide på separate høje peduncles, som består af plantens smeltede, aflange blade. Kræver tilstrækkeligt lys, fugt. Den vokser bedst i drænetrin fra små sten.

Staude bush saftige. Bladene er saftige, grå-grå-grønne, symmetriske modsatte, triedrale, smeltede ved bunden. Bladene vokser opad. Bladets kanter og plantens krop er glatte. Blomsterne er korrekte, lyserøde eller røde. Blomster kommer ud af udskæringen af ​​blade på separate pedicels. Sukkulent termofil. Det er nødvendigt at give planten tilstrækkeligt sollys og rigelig vanding.

Staude bush saftige. Stængler enkelt, stiv med en rødbrun tinge. Bladene er små, saftige, symmetriske, mørkegrønne, lanserede, ovale. Bladene samles i små rosetter af tre eller fire blade. Blomstrer sjældent, med små regelmæssige lyserøde blomster i spejle blomsterstande. Kræver meget sollys, gødning en gang om måneden og rigelig regelmæssig vanding.

Flerårigt blad saftigt. Anlægget består af radikale, grønmotive eller monofoniske grønne, tykke, indsnævrede opadgående, faste, lineære lancetblader. Bladene vokser kaotisk langs den tilladte omkreds. Bladets kant er glat med en gylden-gul kant. Blomstrer sjældent, grøn-gule, ikke-beskrivende blomster på en høj pedicel. Acceptabelt for plantens levetid, bør temperaturen i rummet ikke være mindre end +16 º. Vanding og fodring en gang om måneden.

Staude bush saftige. Stænglerne er saftige, kødelige, dækket af en lysegrå bark. Blader ovale, regelmæssige, skinnende, rige grønne med mørkegrønne vener, symmetrisk arrangeret langs stammen. Blomstrer med en blomstrende blomstring. Peduncles små, korte og tykke. Blomster bærer, små, lukkede, røde i form af inverterede hatte med fjer. Anlægget er termofilt, temperaturen må ikke være under +10 o C. Desuden kræver anlægget en høj grad af belysning. Vanding planten kan ikke være mere end en gang om måneden.

Langsigtet busk kort statur saftigt. Stænglerne af planten er talrige, tetrahedrale, saftige, lysegrønne eller blå. Stænglerne grener i den basale zone. Stængernes kanter er dækket af tænder. Plantens højde kan være 10-60 centimeter. Blomster er single, på bøjede pedicels. Blomsterne er dækket af små bløde villi, burgunderfarve i form af en femkantet stjerne. Blomsterne er meget smukke, men de giver en ubehagelig lugt af rådne kød. Anlægget skal placeres i skraverede områder. Temperaturen på stiftens normale vækst bør ikke være lavere end +10 ° C. Du kan vand succulenter mere end en gang hver anden uge.

Flerårige trælignende saftige. Træets stamme er tæt, kan være både squat og høj (afhænger af plantens underarter). Bladene er små, ovale, saftige, mørkegrønne i farve. Bladene er symmetrisk arrangeret langs grenene. Ifølge kinesiske overbevisninger ligner træets blade mønter, herfra er det andet navn "penge træ". Anlægget er ikke lunefuldt om lys og varme. Kræver kun regelmæssig regelmæssig, men moderat vanding.

Flerårige trælignende saftige. Ved foyer, caudex bagagerummet. Stammen kan være langstrakt, rund eller oval, lang, tynd, forgreningsstængler vokser fra denne stamme. For det første har stilken brug for støtte, senere bliver de rustne. forlader oval, skinnende, mørkegrøn med en tydeligt markeret centralveje. Blomsterne er hvide, regelmæssige, små, uinteressante, med en behagelig aroma. Anlægget er uhøjtideligt for lys og varme. Vand skal kun være plantet med fuldstændig tørring af jorden, og derefter moderat.

Langsigtet herbaceous dværg succulent. Planten består af basale kødfulde blade. Bladene er xipformede, korte, mørkegrønne i hvide striber. Blade udgør en cirkulær roset. De kan vokse op i en cirkel. Bladernes margen er dækket af små dentikler. Blomster synes sjældent og ikke i alle arter. blomster hvide og små. I den indenlandske voksende succulent kræver et skyggefuldt vækststed og rigelig tidsmæssig vanding. Det vokser bedst i jorden af ​​små sten.

Langsigtet succulent. Planten består af en massiv roset, der består af meget tykke, facetterede, kødfulde blade. Plantens krop er malet i en mat grågrøn farve. I højden overstiger planten sjældent 15 centimeter. Planterne blomstrer i midten af ​​bladets kontakt. Blomsterne er regelmæssige, lyserøde, kronblade er små og tynde på en separat høj pedicel. Det er nødvendigt at give planten en stor strøm af sollys og rigelig rettidig vanding. Succulente planter vokser i drænet fra små sten.

Langsigtet ampel saftigt. Rigelig forgrening kaktus busk. Grenene er flade, artikulerede, uden rygsøjler, med skæve kanter. Blomster zygomorphic, rørformet, placeret i enderne af grene. Blomster kan være crimson, pink, rød og orange. Ved husdyrkultur er det nødvendigt at sætte en saftigt udelukkende på en solsiden, til vand en gang dagligt og at fodre en gang hver anden uge.

Flerårigt urteagtigt træ saftigt. Planten består af små, tætte, vandige, aflange, lanseformede blade samlet i en rosette roset. Bladene er mørkegrønne, skinnende. Sockets altid meget, vokser hurtigt. Alle rosetter er placeret på en grenstamme. Blomstrer i små, regelmæssige farver, gule på særskilte høje peduncles, i den racemose blomsterstand. Kræver tilstrækkeligt lys, fugt. Den vokser bedst i drænetrin fra små sten.

Flerårigt urt succulent. Det har andet navn "sten rose". Planten består af små, tætte, vandige, ovale med en skarp ende af blade, opsamlet i rosewood roset. Bladene er grågrønne, matte. Sockets altid meget, vokser hurtigt. Blomstrer i små, regelmæssige farver, der ligner klokker, røde i separate højpeduner, som består af plantens smeltede, aflange blade. Sjældent kan planten væve. Kræver tilstrækkeligt lys, fugt. Den vokser bedst i drænetrin fra små sten.

Tilføj en kommentar Annuller svar

For hver familie, der planlægger at have en baby, er det vigtigt.

Trichomoniasis (trichomoniasis) er en sygdom i det urogenitale område.

Pyelonefritis er en infektiøs inflammatorisk nyresygdom.

Synovitis er deformationen af ​​den synoviale membran i leddet.

Yoga er en fantastisk åndelig, psykisk og.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

54 − = 46