30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Street arbor med grill foto

Lukkede arbors med grill eller grill: fotos

Hvis dit hus på forskellige tidspunkter af året kommer til et stort antal mennesker til at kommunikere med en massiv spise kebab og andre retter hvor der er brug forberedelse til mindst en grill, så er du bare nødt til at udstyre landet med en grill pavillon. Uden tvivl vil en sådan konstruktion passe organisk ind i det samlede design af villaområdet og bliver den perfekte tilsætning.

Fryseriet er installeret på et særligt sted, dækket af ildfast materiale, for eksempel jern eller asbest. I stedet for denne struktur i arboret kan du definere en grillovn. Hvad er forskellene i bygninger?

Forskelle i konstruktionerne i et lysthus med grill fra byggeri med grill

Sådanne forskelle er i massiviteten af ​​bygninger. Pavilioner med grill er større, da ovnen er stærkere end en grill. Pavilion med grill er mindre på grund af strukturens mindre størrelse med spyd. Grillgazebo er udstyret med en skorsten som på billedet.

Braziers med spidser er lavet af tykt metal, har en demonterbar og stationær struktur. stationære Brazier består af flere rum og ligner ikke en rektangulær kasse på benene. I bunden af ​​bygningen er der ventilation til træ og kul, der ligner huller. Kammer til madlavning er placeret øverst.

Store grill er stationære strukturer, hvor man kan lave kød til et stort antal mennesker.

Grillgrillene adskiller sig i den måde de laver, de har brug for spyd, se billeder. Specialiseret sig i forskellige former for komfurer hævder, at kødet ikke afviger i smag, men mange gourmeter er ikke enig med dem og sagde, at kødet tilberedes på grillen, lækker. Dette er deres vigtigste forskel.

De fleste strukturer med grill ser ud som et specielt rum med et tag. Fra et almindeligt hus er en sådan bygning kendetegnet ved, at der ikke findes kapitalbærende vægge. I pavillerne sætte en grill, et stort bord og bænke eller stole. Hvis beregningen ikke er så god, så hvile i lysthuset under madlavning vil blive udsat for høj temperatur og ryge. Derfor er det så vigtigt at placere grillen på det rigtige sted.

Hvilke materialer anvendes til bygning af havehuse?

Der er mange muligheder for at bygge et lysthus med en grill, men fælles er mursten bygninger eller fra træ. Brick giver dig mulighed for at få en struktur til århundreders brug, det frygter ikke regn, vind og andre fænomener af naturen, dets værdi vil være højere end opførelsen af ​​træ.

Træstrukturen er bygget hurtigere og vil koste mindre. Denne struktur betragtes som lys, så rejst næsten på nogen jord, han behøver ikke specielle jordforhold. Glem ikke om forarbejdningen af ​​træet, da det udsættes for fugt og andre eksterne faktorer, vil en havepavillon med en grill ikke tjene dig lang.

Under alle omstændigheder har fundamentet et fundament, der giver stabilitet og stivhed, selvom den naturlige jord flyder. De, der nægter fundamentet, gør det på egen risiko og risiko.

Hvis vi taler om fælles varianter af design, så er der podium, veranda, brazier, to søjler, et skærebord. Men det er ikke den eneste mulige løsning.

Uafhængig opførelse af et lysthus

Den første fase, der foregriber konstruktionen med egne hænder, er valget af placering. Som regel er dette bygningen ligger i nærheden af ​​huset, men det tager også højde for, at røg kan komme ind i det. Hvis dit websted er udstyret med en dam eller træer, så et sådant sted, som bedst egnet til opførelse af en mursten eller træ havepavillon med en grill.

Efter at have besluttet på stedet, vendes vi til grundprojektet, som vil være i stand til at modstå vægten af ​​strukturen. Før konstruktion Projektets plan er udarbejdet, som giver dig mulighed for at beregne omkostningerne til tid og penge. Fundamentet er af samme type som bælte og kolonne. Den første type anvendes som basis for kapitalkonstruktioner, f.eks. Fra sten eller mursten, og den anden tjener som basis for lyset - fra træ eller metal.

Før du begynder at bygge et lysthus med grill, bestem dine egne behov. Hvilken slags struktur skal det være?

 1. I lysthuset er der en lille brazier, bord og stole.
 2. Lukkede skæbne med grill, hvis billeder er præsenteret nedenfor, er velegnede til året rundt besøg. Sommerversionen af ​​den åbne er bygget uden vægge, du kan kun bruge den i den varme årstid.
 3. Kapitalstruktur, opdelt i madlavningszoner og reflektor.

Forberedelse af materialer og værktøjer

At bygge et murstenpavillon til projektet, skal du vælge byggematerialer. Deres sæt afhænger direkte af valget af arter pavilloner. Den perfekte måde at vælge den rigtige variant af lysthuset på, er billedet. Kigger gennem billederne, som er mange på internettet og magasiner om konstruktion, kan du bestemme, hvilken indstilling der passer til dig.

Et vigtigt punkt er forberedelsen af ​​et værktøj til byggeri. Hvad har du brug for?

For mere komplekse manipulationer finder du det nyttigt:

Da der i denne artikel kun betragtes kvalitative havenpaviller af mursten, vil der ikke være nogen yderligere diskussion om bærbare eller smedede stationære strukturer. Lad os stoppe ved murstenbygningerne, hvis billeder er vist nedenfor. De vil tjene dig i mange år uden problemer. Forskellen fra metal er det mursten bygninger er ikke korroderet, Brænde ikke ud, men også på grund af den høje temperatur, der kommer fra de varme sten, bliver maden meget smagere.

 • For at undgå sod og røg er der brug for en skorstenszone;
 • Den brazier skal beskyttes med et tag, hvis du undviger det, er det bedre at dække med akryllak;
 • hvis den brazier du vil bruge til massekogning, så skal du bruge en askepande, som vil skabe mere intens brænding af brænde;
 • ildkassen på bredden af ​​spydene vil være lige hvad du har brug for, gør det ikke bredere;
 • murværk har brug for en ildfast blanding og ler af brandbeklædningstype eller specielle formuleringer, der tåler høje temperaturer;
 • suge mursten i fem minutter før skæring - dette vil i høj grad forenkle opgaven.

En havepavillon med en mursten grill er en fantastisk måde at slappe af i frisk luft. I ethvert vejr, selv i regnen, kan du lave din yndlingsfisk eller kød. Derudover Denne bygning supplerer perfekt din haveplot i hvilken stil det er, se billedet. Til lave omkostninger får du et sted at slappe af, samt et sommer køkken. Det er næppe muligt at nægte dig selv en hyggelig og produktiv fornøjelse, som et havepavillon med en grill.

Billede af hyggelige arbors med en grill fra forskellige materialer

Nem og miljøvenlig træ, funktionel mursten, smedejern gennembrudt, med grill eller grill - havepavillon valg afhænger ikke kun af det område af hjemmesiden, men også ejerne vaner. Hvis du vil slappe af i noget vejr, er det værd at give præference for den lukkede version, hvilket giver et pålideligt udstødningssystem. Men folk der foretrækker lethed og luftighed, vil sandsynligvis vælge deres valg på en udskårne arbor lavet af træ eller endda openwork metal. I dette tilfælde er det værd at være opmærksom på designets anvendelighed - et let træhus med alle dets fordele vil vare meget mindre tid end sten eller metal.

Stone havepavillon med indbygget grill kan se en smule tung og uelegant, men dens massivitet nemt blive vendt til en fordel, hvis du dekorere, for eksempel, vilde vinstokke eller vedbend. Nå, smedejern lysthus er simpelthen designet til at blive vævet ved at klatre planter. Det er dog værd at bemærke, at en sådan model kan blive meget varm i varme. Valget af møbler til et lysthus er også direkte afhængig af dets design. I et åbent lysthus er det bedst at placere lysborde med foldestole eller havebænke. Men den stationære lukkede struktur giver dig komfortabelt plads i det bløde lænestole og endda en sofa.

Billede af et komfortabelt lysthus til sommerhus med grill

Først og fremmest skal du bestemme arborets form: Det kan ikke kun være traditionelt rundt, men også kvadratisk og endda i form af en kompleks polyhedron. Derefter er det tid til at vælge en stil: land, romantik, minimalisme, moderne mv. I overensstemmelse hermed er det allerede muligt at vælge ikke kun brazier, men også alle nødvendige møbler og tilbehør.

En bjælkehytte med flisebelagt tag

Træ polyhedron + kolonner "under stenen."

Åben træ lysthus med fliser

Åbent mursten arbor med grill

Lukket sten arbor med grill

En firkantet træ lysthus med åbent grille

Åben stenhave med yndefuld smedning

En simpel træ lysthus med en baldakin

Åben stenbor med baldakin

Firkantet stenkonstruktion med konstant belysning

Brick Arbor med åbningsbjælker

Træ lysthus med panoramavinduer

Carved træ lysthus med fliser

Rund stenborede med fliser

Åben sten lysthus med åbent smedning

Foto af sommerhuse med grill og grill med egne hænder

Et sommerhus med indbygget grill er let at bygge med egne hænder, da den tilhører små arkitektoniske former og desuden ikke kræver vandforsyning og anden kommunikation der skal forbindes med den. Det er bedst at bruge egnede færdige projekter til dette. Men med et smukt træ havepavillon bliver nødt til at tinker, fordi det med al den nemme konstruktion kræver en omhyggelig behandling af træ fra fugt, svampe og insekter.

Åben sten arbor med grill

Åbent træ træbarn med grill

Mursten + træ: et lysthus med grill

Stilfuld jugendstil med grill

Elegant land med grill

Lukket rock lysthus med grill

Åbent træ træbarn med grill

Enkel træ lysthus med grill

Hyggeligt land med grill

Flerdimensioneret murstenbor med grill

Stenarbor med grill og baldakin

Enkelt træbor med grill

Romantisk træbor med grill og bro

Billeder af smukke arbors fra en mursten med en grill

Murstenen er pålidelig og holdbar, og med den lukkede struktur vil det tillade at forlænge sommeren glæde selv til de første frost. Det kan være et rigtigt mesterværk af bygningskunst. For eksempel at dekorere et lukket havepavillon med store panoramavinduer, vil du være pålideligt beskyttet mod regn og vind. En anden vigtig fordel ved dette design er brandmodstand, hvor du ikke kan være bange for en gnist, der ved et uheld har fløjet ud af brazeren.

Firkantet murstenbor med fliser

Brick Arbor med åbningsbjælker

Romantik på grillen

Lukket lysthus med panoramavindue

Åben lysthus med sten efterbehandling

Billede af sommerbrændere lavet af træ med komfur

En hyggelig havepavillon med en komfur, hvor træ er knækket blødt, ligner ikke kun en hytte fra et eventyr, men vil også være et yndet feriested for voksne. Bygget af sten eller træ i en simpel rustik stil, vil det give dig mulighed for at lave en række lækre picnic retter med dine egne hænder. Det er ikke overraskende, at et sådant lysthus vil helt sikkert være en kilde til stolthed for ejerne af stedet!

Lukket havepavillon med natursten finish

Fantastisk "hytte" med dekorative hamp

Åben laced arbor med fliser

Lukket lysthus med panoramavinduer

Klassisk lysthus med panorama tag

Lukket havepavillon med stenfinish

Land-stil log hus

Du så på et udvalg af billedgazebos med grill. Flere billeder kan ses i afsnittet Dacha.

Billede af hus design inde

Billede af arbours til sommerhus

Billede af bad finish indeni

Billeder af blomsterbed i landet

Et stort udvalg af smukke billeder af lysthus med grill i god kvalitet.

Gratis katalog med billeder af naturen, kvinders skønhed og interiør af lejligheder.

Du kan se billedet online, samt lægge et billede på dit skrivebord eller på et fly.

Alle rettigheder forbeholdt og beskyttet ved lov.

Enhver gengivelse af materialet på webstedet uden vores skriftlige samtykke er FORBUDDET!

Gazebo med grill: projekter, fotos, bedste ideer

Der er et forstæderområde med sine obligatoriske egenskaber, uden hvilke det er svært at forestille sig en ferie i naturen. Badehus med dampbad, en hyggelig have og selvfølgelig et lysthus med grill. Projekter, billeder af lignende design kan findes i tilgængelige kilder. Hvordan man vælger en tegning, hvor man skal placere arboret, hvorfra den kan bygges - i dette materiale.

I et lille hyggeligt lysthus bør der være plads til alle gæster

Varianter af design, materialer og designfunktioner

Før du begynder at bygge, skal du undersøge de mulige muligheder for arbors, vælg et design, der er ideelt til webstedets særlige placering.

Sådanne bygninger kan være af tre typer:

 • åbne;
 • lukket;
 • halvt åben.

Der er ingen vægge i den åbne havepavillon. Faktisk er dette en baldakin, der kun bruges i den varme årstid.

Ulempen ved en sådan struktur er indlysende - det er sæsonbestemt og åbent for alle vind, sne, regn

Bygningerne af den lukkede type kan bruges hele året rundt. De er grundige og etablerede, som de siger, i århundreder. I et sådant lysthus kan du zonere rum, adskille spisepladsen fra køkkenet.

I vinterhuset med grill kan du installere infrarøde varmeapparater

En semi-åben struktur er et slags kompromis. Om sommeren er dette design ikke varmt, og om vinteren er brazeren beskyttet mod kraftig vind ved tre vægge. Hvis det ønskes, kan du gøre den fjerde væg transformerbar.

Et eksempel på transformation er en væg af hærdet glas, samlet af et "accordeon"

Varianter, hvorfra at bygge deres egne hænder lysthus med en grill - meget. De skal vælges under hensyntagen til designfunktionerne, områdets landskab, egne evner. Hvis bygningserfaringen ikke er meget stor, må du ikke tage for komplekse projekter op.

Traditionelt er arbors bygget af træ, sten eller metal.

Træet er et varmt naturmateriale, traditionelt for vores breddegrader. Behandling af strukturelle elementer kan være meget anderledes.

Brugen af ​​tråd, lak og farvning giver mulighed for fremragende resultater

Tabel 1. Fordele og ulemper ved materialet

Udhugget trækonstruktion kan blive en udsmykning af stedet

Mursten, blok eller sten - alle disse materialer giver os mulighed for at opbygge en solid struktur, som ikke er bange for tid, og heller ikke vildtværket af vejret.

Tabel 2. Funktioner af stenstrukturer

Til et nytårsmiddag med shish kebaber går stenstrukturen perfekt. Hvis du sørger for et system med ekstra opvarmning - her kan du tilbringe tid sammen med venner

Smedet arbor - en luksuriøs udsmykning af stedet. At producere det med din egen hånd er usandsynligt at arbejde, du skal have faglige færdigheder til dette.

Tabel 3. Specificitet ved brug af metal

At skabe et enkelt ensemble smedning kan bruges i hegn, bænke og blomsterbed

Design af en grillzone i et landhus: projekter, fotos

Det er ikke nok at vælge materialet til et lysthus, du skal også dekorere det smukt og stilfuldt. Du kan gøre dette uden at bruge ekstra ressourcer og indsatser. Lad os se på enkle originale løsninger, deres stilistiske egenskaber.

I denne udførelsesform skal gulvene være fremstillet af natursten eller ubehandlet træ. Bygningen selv skelnes af dets styrke og kvalitetsfaktor

 • Et bredt overhæng af taget, der stikker ud med en og en halv meter bag væggene;
 • fire varme tag;
 • volumetric cornices;
 • fastholdt interiør.

For at opretholde stilen kan du placere jagtattributter: dyrehud eller -hoveder. Mindre "maskulin" mulighed - dekoration med retter lavet af ler, kranse og kranser. Til registrering brug naturlige, ikke for lyse farver: brun, terracotta, rød, grå. Alle møbler og indretning er lavet af træ med bevarelse af en naturlig tekstur.

Sådanne bygninger kendetegnes af deres klare former og lakonisk design. Baldakiner kan have fire eller seks vægge og et enkelt tag

 • brugen af ​​marmor og træ i dekoration;
 • pastellfarver i interiøret.

Til dekoration anvendes smedede elementer, krøllede cornices. Dekorer det klassiske lysthus med blomster i potter og vaser.

Udtrykket "orientalsk stil" er velegnet til arabiske, japanske, kinesiske arkitektoniske typer. At give mere egnet ascetic japansk-kinesisk retning.

Et vigtigt element i dette design er tilstedeværelsen af ​​et naturligt eller kunstigt reservoir og en højde, som strukturen vil være placeret på

 • brug af naturlige materialer, herunder bambus og vasser;
 • Et flerniveauet formet tag med opadgående vinkler;
 • brug i det indre af et roligt farveskema.

At dekorere et sådant værelse brugte rispapir, måtter, miniaturemøbler, gulvlamper.

Lignende projekter af lysthus med grill og grill til dachas bruger en kombination af materialer. Det er acceptabelt at bruge plastik og glas, træ og krom.

I dette design skal alt være så lakonisk som muligt. Designere bruger minimalisme til at designe disse designs

Den mest foretrukne stil sommer beboere. Det kan strække sig ikke bare til lysthuset, men også til alle strukturer på stedet.

 • rum rummelighed;
 • Anvendelse af kombinationer af grove og lacy tekstiler;
 • flettede og smedede møbler;
 • dekoration med vaser, lysestager, malerier.

Provence - ingen ekstra detaljer

Det rigtige udvalg af grill og grill til dacha: fotoapparater

En anden vigtig fase i arrangementet af lysthuset er valget af en brazier. Lad os se på modeller, projekter, fotos. Arboret med grill skal laves i en stil, så brazeren skal matche den valgte retning.

Fabriksindstillinger til frypans:

 • Elektromangaly. Fra dem vil der være røg og sod, gnister vil ikke beskadige gulvet og vil ikke forårsage brand. Elektrisk brazier er et kompakt design, der kan demonteres og monteres om nødvendigt.

Electromangal er en kompakt enhed, der ikke kræver brændstof

 • Støbejern. Holdbar, pålidelig enhed. En sådan brazier er ikke deformeret fra varmen, som dens stålmodel. Støbejern perfekt bevarer varme, digteren kræver ikke for meget brændstof.

Støbejernsmodeller afviger originalt design

 • Stål. Deres største fordel er lave omkostninger. I sådan en brazier kan du tilberede enhver skål. Over tid brænder det ud, men det er ligegyldigt, for en sådan pris kan du købe en ny.

Steel brazier er en billig og praktisk løsning

Stone braziers er stationære. Du kan bygge en sådan brazier fra varmebestandig mursten selv uden særlige færdigheder. Dette design er ikke forfærdelig varme, det vil stå så længe som lysthuset.

I det stationære grillkompleks kan der være et skærebord, et sted til opbevaring af brænde. Du kan tilføje et sæt kedel, russisk ovn

Gazebo med grill: projekter, foto på plottet

Når du bestemmer stedet for indkvartering, skal du overveje følgende punkter:

 • afstand fra hjemmet. Placer ikke bygningen for langt. Fra huset skal du bære mad og mad til at dække bordet;

En forsigtigt asfalteret sti skal føre til lysthuset

 • Tilstedeværelse af et reservoir på stedet. Indkvartering nær vandet er en ideel mulighed;

Sommer i dammen eller floden bliver ikke så varmt

 • mulighed for kommunikation. Det er meget bekvemt, når der er mulighed for at bygge vand og kloakering i bygningen. Du kan vaske mad og retter på stedet.

Efter at have behandlet placeringen af ​​strukturen, skal du udarbejde en detaljeret tegning. Eksempler på tegninger:

Gazebo med skorsten

Sekskantet design

Enkel struktur af træ

Tabel 4. Hvad er vigtigt at overveje, når du tegner en tegning

 • Hvis den stationære brazier tages ud af baldakinen, er det muligt at beskytte lægningen fra regnen med akryllak.
 • Spredning af ildkassen, du skal fokusere på størrelsen af ​​spidser.

Hvis området tillader det, er det bedre at adskille spisepladsen fra køkkenet

Vi kigget på mulighederne for projekter, billedgazebos med grill. I haven området kan du opbygge en struktur, der ikke kun vil være et sted til madlavning shish kebabs, men det vil være højdepunktet for forstads hjem ejerskab og misundelse af naboer.

Det er vigtigt at vælge høj kvalitet, holdbare materialer, vælge den optimale placering af strukturen

En bekvem grill, hyggelige små ting i designet, en overflod af grønt - og opgaven er udført perfekt!

Video: lysthus med ovnkompleks

Svarede vi på dit spørgsmål? Annuller svar

Rubrikator for værelser

Månedens afstemning

Alle rettigheder forbeholdes.

Ved fuld eller delvis anvendelse af materialer på dette websted kræves et aktivt direkte link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 1