30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Stoffer til polstrede møbler

Materialer til polstring sofaer: typer, fotos. Det bedste materiale til polstring sofaer

Sofaen er et behageligt sted at slappe af. For driften af ​​sådanne møbler til at bringe glæde, er det imidlertid nødvendigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​den ydre beklædning. Lad os prøve at bestemme det bedste materiale til sofaens polstring.

En klassisk mulighed, ideel til folk, der forsøger at reflektere deres konsistens inden for indretning. Udadtil kan polstring være mat eller lakeret, præget, præget med trykte billeder og uden dem. Det største problem her er at vælge huden af ​​højkvalitetsproduktion af en passende skygge.

Sådan materiale til polstret sofaer har følgende fordele:

 • ædle udseende;
 • en følelse af soliditet
 • holdbarhed;
 • enkel og hurtig pleje.

Blandt materialets mangler kan der ses ved gradvis krakning og slid ved valg af utilstrækkeligt høj kvalitet hud. Den oplagte ulempe for de fleste forbrugere er den høje pris for en sådan løsning.

Naturligt materiale til polstring sofa, harmløs, giftfri. Takket være disse kvaliteter er bomuld ideel til stramning af polstrede møbler, som vil blive brugt i børnenes værelse.

Stoffet er let farvet, passerer godt luft og absorberer fugt. Den eneste ulempe ved bomuld er dens relativt hurtige slid. Materialet til polstring af sofaer er i gennemsnit af størrelsesordenen 5-7 år, underkastet regelmæssig drift. For at give stoffer en holdbarhed behandler producenterne ofte det med specielle forbindelser, der forhindrer slid og tab af farve.

I betragtning af de bedste materialer til polstring sofaer - typer af stoffer, der er egnet til dette formål - kan du ikke hjælpe med at nævne jacquard, hvilket er en ret tæt, høj kvalitet og elegant fundament.

Materialet er praktisk taget ikke underlagt slid, brænder ikke ud og bevarer derfor sit oprindelige udseende i mange år. Vævningen her er præget af et komplekst, udsøgt mønster. Ofte som indeslutninger anvendes sølv og guldtråde.

Ved fremstilling af de mest kvalitetsmæssige og dyre møbler anvendes sådant materiale til polstring af sofaer som en stretch-jacquard. Sidstnævnte er åndbar, absorberer fugt perfekt, hvilket påvirker polstringens levetid. Takket være speciel antistatisk imprægnering reduceres akkumuleringen af ​​støv og snavs på overfladen af ​​materialet.

Hvilket materiale er bedre til sofaens polstring? Mange eksperter anser flok stof, som ikke kun er holdbart og attraktivt i udseende, men også økologisk sikkert, for at være en optimal mulighed for disse formål.

Ydermere ligner flokken på mange måder fløjl. Materialets sammensætning indbefatter 65% syntetisk og 35% naturlig bomuld. Sammensætningen af ​​stoffets overflade er fastgjort til interlacing af capron og nylonbunke.

Et sådant materiale til polstring sofaer ligner en optimal løsning til at dekorere møbler, som vil være placeret i stuen. Stoffet er i stand til at modstå enhver husholdningsforurening, og selv de skarpe kløer af kæledyr forlader ikke næsten nogen synlige mærker på overfladen.

Polstring fra flok har følgende fordele:

 • behagelig at røre ved, fløjl, blød tekstur;
 • enkel pleje og rengøring
 • der er ingen udbrændthed i solen;
 • modstand mod fugt, mekanisk skade;
 • en række farver.

Imidlertid absorberer flokken lugtene godt. Derfor er brugen heraf irrationel til stramning af køkkenmøbler.

Ekstremt almindeligt materiale til polstring sofaer. Har en blød, tykk bunke, præsenteret i form af en harmonisk kombination af syntetiske og naturlige fibre. Stoffet er yderst behageligt at røre ved, det adskiller sig i mange forskellige nuancer.

Brugen af ​​en sådan løsning gør det muligt at skabe en følelse af varme og komfort i huset for at give bløde møbler et yderst æstetisk udseende. Chenille er i stand til at opretholde sin oprindelige struktur og kvalitet i årtier. Som det fremgår af specielle test, modstår stoffet ca. 70 millioner berøringer. Og det svarer til ca. 50 års tjeneste.

Chenille er let at rengøre fra støv og snavs. Når man plejer denne polstring, er det nok at bruge en konventionel støvsuger, en fugtig svamp og en børste med bløde børster.

Stoffer fremstillet af naturlige silkefibre anvendes sjældent til polstrede polstring. Kun de dyreste interiørtyper bliver tildelt en sådan talje.

På trods af den synlige skrøbelighed er silke ekstraordinært holdbar. Materialet har hypoallergeniske, baktericide og antistatiske egenskaber. Overfladen af ​​stoffet er ekstremt glat og behagelig at røre ved. Silke efterlader behagelige fornemmelser ved kontakt med en hud i ethvert vejr - hvad enten det er varme eller forkølelse.

Forsøger at bestemme hvilket materiale der skal vælges til sofaens polstring, skal der lægges særlig vægt på tapetet, som er blevet brugt til indsnævring af polstrede møbler siden midten af ​​det 14. århundrede. Den moderne lysindustri tilbyder forbrugeren en bred vifte af sådanne stoffer. Tapestrybeklædning er stærk og holdbar, den adskiller sig i forskellige teksturer og plots, der starter med en motley avantgarde og slutter med børns motiver.

Basen af ​​materialet er bomuld og uldtråde, suppleret med syntetiske fibre. Anvendelse af sidstnævnte øger materialets modstand væsentligt for at bære. Ligesom andre materialer af høj kvalitet til polstring sofaer, er tapetet behandlet med specielle imprægneringer, der beskytter mod kontaminering.

Fordele ved vævet er:

 • luksuriøst udseende;
 • høj trækstyrke og slidstyrke
 • produktion med brug af naturlige, miljøvenlige baser (indholdet af bomuld kan være fra 40 til 80%).

Den største ulempe ved tapestikstof er en forholdsvis hurtig udbrænding i solen. Derfor anbefales møbler med denne polstring at blive installeret væk fra vinduer.

I starten blev stoffet udviklet som et polstring til bilsæder, så det har øget modstandsdygtigheden over for slid.

Arpatek er unik i sin struktur, det føles som en blød, tynd hud af høj kvalitet fabrikation. Denne polstring er svært at bryde, alle mulige mekaniske påvirkninger. Stoffet brænder ikke ud i solen, i lang tid beholder den den oprindelige skygge, holder ikke fast i kroppen.

Grundlaget for materialet er naturligt bomuld, polyurethan og viskose. På grund af denne sammensætning er stoffet ikke bange for fugt, madforurenende stoffer.

Hvordan vælger man det bedste materiale til sofaens polstring? Billederne i dette materiale giver dig mulighed for at bestemme de mest attraktive løsninger. Materialets funktionalitet spiller dog en afgørende rolle her, når den fungerer under visse forhold.

For at forstå hvilket materiale der passer bedst til taljen på den valgte sofa eller stol, er det værd at være opmærksom på følgende punkter:

 1. Hvis de polstrede møbler vil blive brugt som sovende, er det ønskeligt, at polstringstøjet er mindst halvdelen sammensat af syntetiske fibre. En sådan løsning sikrer, at polstringens stabilitet bæres.
 2. Som et eksternt materiale til indsnævring af en sofa i et børnelokale, er det nødvendigt at vælge en naturlig klud, der er renset og ikke kræver særlig pleje. Den optimale løsning i denne situation er chenille, såvel som bomuld, behandlet med beskyttende forbindelser.
 3. Sofaen i stuen bliver et praktisk middel til hvile i nærvær af syntetisk slidstærkt og uhøjtideligt i plejeindklædningen. En god mulighed her er en flok, læder, arpatek.
 4. Ved at vælge polstret til sofaen, som er installeret i hallen, er det værd at være opmærksom på den naturlige hud, for i dette tilfælde er den afgørende betydning ikke så meget materialets ydeevne som et respektabelt udseende.

Bestemt af møbelbeklædningsgenstanden for polstrede møbler, er det nødvendigt at afgøre, hvilke kvaliteter stoffet er værdifuldt under de eksisterende forhold, hvad enten det er praktisk, sikkerhed, udseende, pleje osv. At vælge den bedste løsning til indretning gør det muligt at sammenligne egenskaberne ved ovenstående materialer. Men kun praksis viser, hvor godt denne eller den anden polstring er.

Hvilket stof der vælges til polstring af en sofa: rådgivning fra specialister

Varigheden af ​​driften af ​​møbler, især sofaer, afhænger ikke så meget af en holdbar og kvalitativt lavet ramme, en praktisk pick-and-place mekanisme, lige så meget som det materiale, hvorfra polstring er lavet. I dag er der et stort antal stoffer, der bruges som et polstring til sofaer. I denne artikel vil vi tale om, hvordan man vælger et møbelstof til polstring af en sofa og drøfter funktionerne i hvert enkelt materiale.

Den største fordel ved denne type polstring er fremragende ventilation, så sofaen frit "trækker vejret". På trods af dette taber det naturlige stof meget hurtigt et attraktivt udseende.

At vælge stoffet til sofaens polstring er ikke så simpelt som det kan forekomme ved første øjekast. Før afgørelsen er det nødvendigt at lære om fordelene og ulemperne ved hver valgmulighed under overvejelse.

Denne artikel indeholder oplysninger om fremstilling af puff til børnenes værelse. Efter linket http://vse-postroim-sami.ru/home/mebel-i-elementy-interera/4653_kofejnyj-stolik-svoimi-rukami/, vil du lære at lave et sofabord. Måske vil du også være interesseret i, hvordan du vælger et køkkenbord.

På en gang vil jeg gerne sige, at hvis der er dyr eller små børn i huset, anbefales det ikke at købe en sofa med en blød, dyr og kompliceret polstring. I dette tilfælde skal du vælge et stærkt materiale, der vil være svært at beskadige med klør eller permanent forlade en tegning med en filtpen.

Hvis du er "selskabets sjæl", og ofte dine venner samles i dit hus, så skal sofaens beklædning være modstandsdygtig over for slid, ellers vil det hurtigt miste sit udseende. Hvis du køber bløde møbler udelukkende til dekorative formål, så kan du vælge de dyreste og smukkeste polstring materialer, der vil bringe indretningen en atmosfære af luksus og rigdom.

Vi har besluttet de grundlæggende regler for valg af polstring materiale, nu går vi videre til en komparativ beskrivelse.

Denne bløde belægning på sofaen vil appellere til købere, der ønsker at skabe en varm og hyggelig atmosfære i deres hjem. Møbler, polstret med dette materiale, er perfekt til et romantisk møde med din anden halvdel, et venligt møde eller fritid med børn.

Dette materiale er lavet af naturlige råvarer, som er repræsenteret af bomuld og uld. Det har et ret flot udseende, materialets farveskala er ret omfattende, og det er meget varmt og behageligt at røre ved. Polstret materiale har en høj sikkerhedsmargen, så den deformeres ikke under påvirkning af vægten af ​​folk, der sidder på sofaen. Han passerer også perfekt luften.

Velour belægning kan støvsuges, vaskemiddel kan bruges til at fjerne mere komplekse forurenende stoffer.

Dette polstermateriale skal behandles meget omhyggeligt. Det er bedre at beskytte det mod udseendet af kaffe, sauce eller saftpletter. Faktum er, at sådan forurening er næsten umulig at komme ud af hånden, især efter lidt tid.

En anden mangel på dette materiale til sofaens polstring er et kort levetid. Stoffet slides hurtigt af, og efter et stykke tid begynder fibrene at falde ud af velouret, hvorfor dets udseende går tabt. Denne polstring har følgende egenskaber:

 • økologisk kompatibilitet - stoffet er fremstillet på basis af naturlige råvarer;
 • Fremragende varmeledningsevne - Materialet er temmelig varmt;
 • styrke - sådan en polstring vil ikke sakke;
 • blødhed;
 • god ventilation
 • ret kort brugstid på grund af dårlig modstand mod slid.

Flock Coated Sofa

Hvis du tænker på, hvad stof er bedst at vælge på polstring af en sofa i et hus, hvor der er kæledyr, anbefales det at være opmærksom på flokken. Dette uvævede polstringsmateriale ligner meget fløjl. Polstrede møbler, som er besat med dette materiale, er ikke forfærdelige klør af dit kæledyr. En anden fordel ved dette polstring materiale er hypoallergenicitet. Det betyder, at materialet er helt sikkert selv for børn.

Flockens røre er meget behageligt og blødt. Ud over denne belægning er det meget nemt at vaske. Det er nok at lægge et lille rengøringsmiddel på svampen, hvorefter vaske enhver plet fra materialet. Et andet godt træk ved dette polstringsmateriale er, at det ikke brænder ud under påvirkning af direkte sollys.

På trods af alle ovenstående fordele er det værd at nævne nogle af materialets mangler. Først og fremmest aborterer flokken sig imidlertid som fløjl, så bløde møbler med en lignende overflade bevarer sin oprindelige udseende i kort tid, hvorefter materialet skal udskiftes. Stoffet absorberer også aktivt lugt og holder dem i lang tid, så denne overflade passer ikke til sofaen i køkkenet.

Men for bløde møbler, som vil være placeret i stuen eller i stuen, er flokken perfekt. I stuen er det bedre at bruge et materiale af lyse og bløde toner, for børn vil der være lysere toner og måske farverige billeder. Polstrede møbler med flocking polstring er også ideel til brug i loggier eller verandaer. Nedenfor er en liste over nogle funktioner i dette materiale:

 • økologisk kompatibilitet - naturlige råmaterialer anvendes til produktion
 • styrke - materialet er næsten ikke deformeret
 • modstand mod mekaniske påvirkninger - materialet er svært at gennembore, udskære eller rive
 • enkelhed i drift - materialet er meget nemt at vasket
 • øget fugt modstand - flocken "er ikke bange for vand";
 • blødhed - materialet er meget behageligt at røre ved;
 • kort levetid på grund af modtagelighed for slid.
 • lavt slidstyrke.

Disse polstring materialer er af høj pris, så kun en velhavende person kan bruge den til polstring polstring. Møbler med lignende belægning vil medføre et element af luksus og rigdom til design af hjemmet. Tapestry tilhører kategorien miljøvenlige og holdbare stoffer. Forskellige former for polstringstof til sofaer i denne kategori kan indeholde fra 40 til 100% bomuldsfibre.

Hvis der er en allergisk person i huset, er det bedre at vælge en sofa med så mange naturlige ingredienser som muligt, da det ikke vil forårsage en allergisk reaktion. Men sådan tjene tjene meget mindre. Men hvis du vil købe polstrede møbler, der vil vare lang tid, så skal den være dækket af et materiale med lavt indhold af naturlig bomuld.

Tapestry er tilgængelig i forskellige farver, og det er desuden dekoreret med indviklede mønstre og smukke tegninger. Et andet plus på denne polstring er let pleje. Hvis der er dannet en plet på belægningen, så kan den meget enkelt fjernes ved hjælp af en banal fading.

For alvorlige forurenende stoffer, der allerede er blevet spist, kan vaskemidler kun anvendes, hvis der ikke er alkalier og syrer i dem. I yderst sjældne tilfælde er kemisk rensning af overfladen angivet. Det skal huskes, at sådanne materialer ikke kan lide sollys, så det er bedre at lægge polstrede møbler med sådan polstring væk fra vinduer eller balkoner. Her er en liste over nogle af funktionerne i materialet:

 • elegant udseende, med hvilket du kan skabe et unikt interiør;
 • styrke - stoffet er praktisk taget ikke udsat for deformation
 • økologisk kompatibilitet - absolut sikre komponenter bruges til fremstilling;
 • brugervenlighed - pletter og snavs er meget nemme at fjerne.

Sofa med skinnende belægning

chenille ligner meget på tapetet og eksternt og med hensyn til præstationsindikatorer. Dette polstermateriale er ret dyrt, men denne pris skyldes dets attraktive udseende og lange levetid. Materialet er i stand til at omdanne det indre af dit hjem og tilføjer til det en tone for forfining.

Fordelene ved denne polstring er et smukt udseende, en stor sikkerhedsmargin og en lang levetid. Under brug er stoffet praktisk taget ikke deformeret.

Den eneste ulempe ved materialet er dens eksponering for vand, så i værelser med høj luftfugtighed kan den ikke bruges.

En sofa med en sådan overflade har følgende funktioner:

Jacquard polstring på møbler

Polstret møbler med Jacquard overflade tiltrækker opmærksomhed med sit storslåede udseende. Smukke tegninger på overfladen af ​​materialet giver det et luksuriøst udseende. Denne polstring materiale er fremstillet ved hjælp af teknologien for komplekse interlacing af højstyrke fibre. På grund af dette er polstringens materiale hårdt og holdbart.

Det skal siges, at det er yderst ubelejligt at sove på en sådan sofa, fordi materialet er hårdt og koldt at røre ved. Sofaer med lignende overflader købes udelukkende til dekorative formål, så næsten ingen funktionelle belastning sådanne møbler. Derudover kan jacquardklud ikke fugtes, selv for vask, er kun rensning tilladt. Polstret møbler med lignende belægning er købt af dem der kan lide:

 • luksuriøst udseende;
 • udsøgt design;
 • høj styrke.

Nogle typer stof til sofaer er kun tilgængelige for velhavende mennesker, eksempler er blevet givet ovenfor, men nu taler vi ikke om stof, men om naturlig hud. Dette materiale bruges også til polstring sofaer, og det er så fast holdt i denne niche, som allerede er blevet en klassiker, der passer til næsten ethvert interiør. Læderdækkede sofaer kan vare i mere end et år uden at kræve særlige foranstaltninger til at passe dem. For at rengøre overfladen af ​​snavs skal du bruge en fugtig svamp eller klude.

På trods af alle dets fordele er der ulemper ved sådant materiale. Hvis man bruger et materiale af lav kvalitet, vil overfladen af ​​sofaen efterhånden gnide igennem og begynde at knække. Denne belægning er ret glat, så at sove på det er en forpligtelse til ekstrem sport. Sådanne møbler er lavet i et begrænset udvalg af farver og er kun egnet til fans af klassisk stil i interiøret. Det skal også nævnes de høje omkostninger ved sådanne overflader, hvilket betydeligt øger prisen på færdige møbler.

Hud udskiftning belægning

Møbler med læder erstatning er en mulighed for de mennesker, der ikke anser det for nødvendigt at bruge en stor sum penge på møbler, men alt overholder den klassiske stil i interiøret. Det moderne marked tilbyder et stort antal muligheder for materialer, der ser lidt anderledes ud end naturligt læder. Desuden har huden erstatning et stort antal plusser.

Materialet modstår mekaniske påvirkninger, skadelig indflydelse af vand, kræver ikke særlig plejeforanstaltninger, forårsager ikke allergiske reaktioner. Til berøring er dette materiale meget behageligt. Ulempen er materialets modtagelighed for revner. Det kunstige materiale er også meget brændbart, så pejsen har ikke en sådan sofa. Her er en kort liste over funktionerne i overfladen lavet af ægte læder og en erstatning:

 • lang levetid
 • høje omkostninger ved udseende
 • stilfuldt design;
 • brugervenlighed.

Microfiber cover

Dette polstermateriale kaster ikke eller falmer under indflydelse fra sollys, det spiser ikke snavs, og vand trænger ikke ind indeni. På trods af dette tillader materialet sofaen at "trække vejret". Det skal nævnes, at dette polstermateriale udsættes for høje temperaturer og temperaturændringer. Af den iøjnefaldende ved første øjekast minusser - høj pris.

Også belægningen kræver særlige plejeforanstaltninger. For materialet er der brug for specielle sammensætninger, vask er kun tilladt i en delikat tilstand, og tørring foregår kun naturligt i fri luft. Møbelmaterialet kan også behandles med en støvsuger, en våd svamp og en blød børste.

Materialet kan ikke stryges eller udsættes for acetone og andre væsker for at fjerne lak. For at fjerne alvorlige forurenende stoffer kan du bruge bagepulver og en fugtig klud. Hvis det drejer sig om pletter af fedt, er det tilladt at bruge et opvaskemiddel. Det er også tilladt at bruge vodka eller alkohol.

Dæk fra Arpa

Dette polstermateriale ligner meget på huden. Af fordelene - lang levetid og nem betjening. Til berøring er denne overflade lidt varmere og mindre glat end huden. Imidlertid er materialet modtageligt for revnedannelse.

For at fjerne forskellige former for forurenende stoffer er det nødvendigt at bruge en sæbe sammensætning, du kan også bruge rensemidler, som bruges til huden. Brug ikke chlorholdige forbindelser. Brug heller ikke alkoholrensere ofte.

Kategorisk anbefales ikke acetone eller nogen blegemiddel. Ideelt set er det bedre at opbygge midlerne til omsorg for lædersalonen og kun bruge dem.

Dækning fra Scotchgard

Hvis du tænker på, hvilken type stof der skal vælges til en sofa, anbefaler vi at du er opmærksom på dette materiale. Fordi det er det samme som jacquard, er det kun lidt billigere. Det har en lang levetid, modstand mod dannelse af forurenende stoffer. I sin produktion blev der kun anvendt naturlige råvarer. Materialet er blødt at røre ved. Det bør også siges om dets styrke.

For at fjerne snavs kan du kun bruge sæbe og et blødt håndklæde. Derudover kan du bruge renseri med støvsuger. Samtidig bør materialet ikke tørres eller klemmes. Den maksimale vaskningstemperatur er 40 grader. Det er meget modløs at bruge slibende elementer til rengøring, blegning eller opløsningsmidler. Udsæt ikke materialet for sollys.

Overfladebelægning

Det er et forholdsvis holdbart polstret materiale, som praktisk talt ikke deformeres under drift. Derudover er det ikke modtageligt for dannelsen af ​​forurenende stoffer eller indtrængen af ​​væsker. Demonstrerer høj modstand mod mekaniske og temperaturpåvirkninger.

For at rengøre dette materiale skal du bruge en fugtig svamp eller klude, bortset fra at kun tør overfladebehandling er tilladt. I tilfælde af alvorlig forurening er det tilladt at bruge sæbevand og klude.

Overfladebehandling af ekovelyura

Dette polstermateriale har en imponerende styrkestyrke, samt en høj modstandsdygtighed over for slid og deformation. Under fremstillingen imprægneres dette stof gentagne gange med vandafvisende forbindelser. Rengøring er meget enkel. Materialet er produceret på basis af naturlige råmaterialer

Til røret er stoffet meget behageligt og blødt, og det forsvinder ikke og strækker sig ikke. Den maksimale vaskningstemperatur på dette materiale er 30 grader, det er også acceptabelt at bruge en blød børste med en blød børste til kemisk rensning. Det anbefales ikke at anvende kemisk aktive komponenter til rengøring af øko-velor.

Cover fra courtesan

Polstret møbler med en sådan belægning er en sand drøm om enhver elskerinde. Materialet er imprægneret med vandafvisende sammensætninger, ud over hvilke det ikke er underlagt dannelsen af ​​urenheder. Møbelmaterialet modsætter sig også mekaniske påvirkninger og høje temperaturer, men det er samtidig ret dyrt.

For at passe på en sådan sofa er det acceptabelt at anvende en støvsuger og forskellige vaskemidler. Må ikke renses. Du kan bruge en sæbeopløsning, men du kan ikke bruge stærke reaktive komponenter. For at fjerne pletter af fedt anvendes også en svamp og sæbe.

Tilføj en kommentar Annuller svar

Delvis eller fuldstændig kopiering af materialer er kun tilladt med et direkte aktivt link.

Vurdering af den bedste polstring til sofaer fra købernes anmeldelser

Ved køb af polstrede møbler skal du være opmærksom på møbelstofet - det skal ideelt set være egnet til udnævnelse af sofaer, stole og lænestole. Vurdering af den bedste polstring vil give et svar, en sofa med hvilket stof at købe til køkkenet, børnehave, stue eller arbejdsområde.

Blandt producenterne af møbelstoffer er fabrikkerne i en høj pris kategori: USA, Bella, Italien, Canada og andre. Budgetsegmentet blev fyldt af producenter fra Tyrkiet og Kina. Russiske producenter af sofaer og lænestole hedder de fem største firmaer, der har fået tillid til møbelstofmarkedet.

Det amerikanske selskab har været i drift siden 1926 og er en anerkendt verdensleder inden for produktion af møbelstoffer: 25 millioner meter stof pr. År, 900 designtyper. Flagskibsmaterialet var polstring af mikrovelours - en moderne flok modifikation, som virksomheden bruger sin egen produktion lim og unikke teknologier. Flockvævene fra MICROFIBRES har den højeste slidgrænsen.

Den belgiske fabrik har været i drift siden 1921, produktionen af ​​møbler stof er op til 1,5 millioner meter om måneden. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af monofoniske stoffer, der altid gennemgår krympning før levering. Denne proces giver polstring fra De Poortere høj stabilitet: materialet strækker sig ikke og sidder ikke ned.

Virksomheden fra Tyskland er førende inden for produktion af brandhæmmende stoffer, der med succes anvendes i polstring til polstrede møbler til erhvervslokaler. Konstant modernisering af produktionen og introduktion af nye teknologier tillod fabrikanten at skabe unikke stoffer. Tænk grøn.

Det syriske selskab, der siden 1991 har et højt omdømme på verdensmarkedet af polstring materialer. Produktionen af ​​fabrikken er værdsat af høj kvalitet på råmaterialer og egen produktion af tråd til møbelstoffer. BIBTEX-repræsentationskontorer opererer i 12 udviklede lande i verden, og en række samlinger af chenille og jacquard til nationale markeder ydes af italienske designere.

Fabrikken er i Tyrkiet og producerer 150 tusind meter stof hver måned. Virksomheden lægger stor vægt på kvalitetskontrol, forsøger at opretholde en bred vifte af møbler polstring: fra økonomiklasse til eksklusive. Birtan Tekstil har længe været på det internationale marked og leverer materiale fra producenter fra Rusland, Europa og USA.

Vurdering af den bedste polstring til en sofa

Alle typer møbelstoffer har funktioner i forbindelse med produktionsteknologi, procentdelen af ​​garnets komponenter, formålet. Der er imidlertid generelle kvalitetsindikatorer. De er angivet i stofets pas, og disse faktorer gør opmærksom på møbelproducenterne i produktionen af ​​sofaer.

 • Modstand mod gnidning af lur og trådslitage (testet ved Martindale metode, anses at den bedste indikator er fra 20 tusind cyklusser);
 • Farvefasthed (i verdenspraksis anvendes en fempunkts skala, som bestemmer modstanden mod falning);

Tæthed (indekset 200 g / m2 garanterer holdbarhed);

 • Stabilitet er evnen til at strække eller formindske. Fabrikanten skal angive den mulige krympning af polstring
 • Afskalning - dannelsen af ​​pellets fra bunken. En god indikator for friktion er 500 cyklusser;
 • Tilstedeværelse af imprægnering eller særlig behandling af væv;
 • brandsikkerhed;
 • Økologisk kompatibilitet;
 • Luftpermeabilitet (jo højere er jo mindre chance for, at stoffet springer i sømene).
 • Den bedste ikke-vævede polstring til en sofa

  Ikke-vævede materialer, som opnås ved at klæbe trådene på underlaget. Den første flok optrådte for to tusinde år siden. I dag bruger flokbearbejdning den nyeste teknologi.

  • Den er modstandsdygtig over for mekaniske skader (det er svært at rive, ridser er ikke mærkbare);
  • Animaluld stikker ikke;
  • Vandafvisende;
  • Farvebestandig;
  • Lav afrivbarhed;
  • Let at rengøre.

  Moderne materiale med en bred vifte af farver, som til en pris under den naturlige ruskind, men har høje forbrugeregenskaber.

  • Rengør ikke med kemikalier og olieprodukter;
  • Grundlaget for dårlig kvalitet vil føre til deformation af materialet.

  Moderne kunstigt materiale, som er populært i forbindelse med en lav pris sammenlignet med ægte læder. I dag er køberne opmærksomme på øko-læder, som ved nogle indikatorer ikke er ringere end huden.

  • brændbart;
  • Mekanisk beskadiget (ridser);
  • Lipnet til huden hos en person.

  Den bedste tekstilbetræk til en sofa

  Vævet stof, som indeholder 50% naturlige og syntetiske fibre, ligner kunstig silke.

  • Tolererer ikke våd rengøring
  • Glat overflade.

  Materialet, der opnås ved at sammenvæve tråde og villi (ligner en larve), kan være naturlig, syntetisk og kunstig.

  • Strækker sig ikke
  • Deformer ikke;
  • Skrækker ikke;
  • Optager ikke lugt;
  • Lang falmer ikke.
  • Ikke resistent mod fugt
  • Følsomme over for dyrens klør
  • Dyrt materiale.

  Materialet, der er meget anvendt i polstring sofaer, har to "ansigter", der ofte produceres med landskabsplotter.

  • Naturlig sammensætning (høj procent af bomuld);
  • Høj styrke;
  • holdbar;
  • Forskellige farver;
  • Modstandsdygtighed over for fugt.

  Stof blandet type, som omfatter bomuld, viskose, polyester.

  • God luftgennemtrængelighed;
  • Strækker sig ikke
  • Den fløjlsagtige overflade.
  • Dårlig afledte pletter;
  • Kun en pæn blød rengøring;
  • Hurtigt slibende.

  Den bedste dyre polstring til en sofa - pels og læder

  Materiale med et stort udvalg af farver, efterligning af dyrehud. Produceret af forskellige teknologier: tekstil, piercing, klæbende, strikket. I sammensætningen har den højkvalitets bomuld.

  • Brug ikke rengøringsmidler til vaskemidler, rengøringsmidler med kemikalier og olieprodukter;
  • Med tiden bærer han væk.

  Dyrt polstring, klassisk stil.

  • Ikke resistent overfor ridser;
  • Minimum farve;
  • brændbart;
  • Hud af dårlig kvalitet brister med tiden.

  Hvilken polstring for sofaen at købe

  Fabrikanter opdeler vilkårligt alle møbler i flere kategorier. Det antages, at jo højere kategori, jo bedre polstring til sofaen.

  Den første kategori omfatter de fineste møbler stoffer: lys række flokke, shenyoler, gobeliner, ruskind, samt bomuld, corduroy, thermo jacquard. Den anden kategori omfatter de samme stoffer, men med en højere densitet. Den tredje kategori omfatter alle hovedtyper af stof, men med en kompleks tekstureret finish. Den fjerde kategori omfatter tunge gobeliner, chenille, ruskind med komplekse mønstre. Den femte kategori er møbelstof med tilsætning af naturlig fiber. Ved den sjette kategori omfatter de læder til den syvende - billig læder og anti-vandal flok, det ottende nummer lukker - det dyre naturlige læder.

  Valget af polstring til en sofa afhænger af den funktionelle, som køberen har til hensigt at give nye møbler:

  1. Ifølge forbrugerne kan det konkluderes, at for børnenes værelse er det bedre at vælge polstring fra flok eller shenille med specielle imprægneringer. Disse stoffer kan modstå maling, hoppe og nysgerrighed hos børn (og hvordan holder det?). Disse polstring er nemme at rengøre og rengøre.

  2. For en smuk og kostbar stue er stoffer som jacquard, velour, tæpper fra smukke samlinger og selvfølgelig ægte læder egnet. Du kan hente en boukel (disse er blandede stoffer, for eksempel en bunchen chenille).

  3. Sofa til soveværelset skal lægges på bløde møbler stoffer - velour, jacquard, chenille. Flocken er velegnet til langvarig brug, men den er grov til berøring.

  4. For køkkenet er det bedst at købe en sofa med polstring med speciel Teflon imprægnering, hvilket giver stoffet refraktoritet, holdbarhed, letter plejen.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 4 = 6