30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Stiftelsen fra fbs blokke

Trin-for-trin instruktion til at lægge grundlaget for blokke FBS

Ved opbygning af et privat hus er det meget vigtigt at vælge den rigtige type fundament. Omkostningerne ved arbejde under gulvmærket på første sal kan nå op på 30% af omkostningerne ved hele bygningen. For at reducere omkostningerne ved byggeri skal du grundigt overveje udvælgelsen og installationen af ​​fundamenter. Når man opfører et hus med en kælder, er den mest rationelle løsning installationen af ​​et strimlingsgrundlag for FBS-blokke. Steg-for-trin instruktioner og anbefalinger til denne type konstruktion er beskrevet nedenfor.

Grundlaget for FBS-blokkene er en betonvæg. Produkter anvendt til erektion er fabriksfremstillede. Forstærkning er ikke forudsat, da blokken kun virker på kompression, med hvilken betonen forvaltes perfekt.

Fordelene ved denne teknologi er:

 • enkel installation;
 • høj styrke og frostresistens af produkter;
 • lave omkostninger;
 • bredt udvalg af produktstørrelser.

Tabel med tekniske egenskaber af FBS

Grundlaget for betonblokke kan laves i form af følgende strukturer:

Ofte bruges dette materiale til tapestiftelser. Et sådant fundament kan arrangeres både til små enkeltbygninger og til fleretagesbygninger. Valget af tykkelsen af ​​betonvæggen afhænger af tykkelsen af ​​de ovenstående vægge, belastningerne på fundamentet og grundvandsegenskaberne.

Kolonnefundamentet for FBS-blokke kan overvejes til små lysstrukturer med høj jordsyre og en betydelig dybdefrysning.

Grundlaget for FBS anvendes til tilstrækkeligt gode jordegenskaber. Til sumpede og ustabile substrater anbefales det at anvende plade- eller bunkeunderstøtninger.

ZHBI-fabrikker producerer produkter af standardstørrelser. Tykkelsen af ​​blokkene er valgt, så det ville være muligt at bygge på dem uden problemer mursten af ​​enhver tykkelse. Nedenfor er de dimensionelle varianter i alle dimensioner.

Tabel med dimensioner af elementer

 • 600 mm;
 • 300 mm.
 • længde:
 • 900 mm;
 • 1200 mm;
 • 2400 mm.
 • 300 mm (til vægge med en tykkelse på 250 mm)
 • 400 mm (under væggene 380 mm)
 • 500 mm (under væggene 510 mm;
 • 600 mm (under væggene 640 mm);
 • 700 mm (under væggene 770 mm).

Når man støtter vægge på blokke, er det vigtigt at huske, at overhænget af mursten på hver side ikke må overstige 40 mm. Ellers vil det være nødvendigt at tilvejebringe yderligere måder at styrke den udadgående bevægelse af væggen ud over fundamentet.

Grundlaget for FBS er monteret i følgende rækkefølge:

 • markering af plottet;
 • Udvikling af jord (udgravning udgravning eller grøft);
 • Enheden af ​​en pude under blokke;
 • installation af betonelementer;
 • Verifikation af vertikalitet og grundlæggende dimensioner i planen;
 • fugtisolering;
 • opfyldning.

Højden af ​​de underjordiske vægge bestemmes af to faktorer:

Støttefundamentet skal opstå under dybden af ​​jordfrysning med ca. 30 cm. Ellers vil et sådant fænomen som frostpiskning føre til dannelse af revner og forvrængninger. Hvis der er en kælder, vælges dybden af ​​blokken, så den ligger under gulvniveauet med 20-30 cm.

Byggeri af betonblokke er ret simpelt arbejde. Det sværeste er at forberede basen til lægning. Før du laver et fundament fra blokkene, skal du bestemme den type pude derunder. Der er flere muligheder:

 • præfabrikerede armerede betonplader;
 • sand;
 • grus;
 • schebenchataya.

Opførelsen af ​​et tungt stenhus på båndfundamenter indebærer brug af pålidelige betonpuder. For at montere dem korrekt skal du bruge:

 • Juster bunden;
 • læg sand forberedelse 30-50 cm tykt, afhængigt af jordtype;
 • at installere PL-plader;
 • Udfør en forstærket søm på de steder, hvor blokkene understøttes.

Som forberedelse til grundlæggelsen af ​​blokke FBS eget valg af sand af mellemstørrelse eller stor. Den samme regel gælder for installation af en sandpude under grundlæggelsen af ​​blokkene. Det fine sand i byggeprocessen vil give en stærk krympning og føre til funktionssvigt i konstruktionen.

Sandpudeordning

Fordelene ved en sandpude omfatter:

 • Fremstillingens enkelhed
 • lave omkostninger;
 • udjævning af bunden af ​​udgravningen og forhindring af betonens kontakt med jorden;
 • effektiv dræning af fugt fra strukturen;
 • korrekt fordeler belastningen fra bygningen til bunden.

Manglerne omfatter et begrænset anvendelsesområde. Denne base er kun egnet til små lysstrukturer. Sæt den på blokkene under stenhuset (mursten, beton) kan ikke.

En højere bæreevne kan prale af en sand og gruspude. Hovedmaterialet i dette tilfælde er grus med tilsætning af sand af mellemstørrelse.

Ulempen ved et sådant fundament vil være en højere omkostning sammenlignet med den sandet.

Men prisen er dog meget lavere end ved anvendelse af armerede betonplader. På en sådan pude er det muligt at bygge et lille hus på flere etager.

For at forenkle installationen anbefales det at trække det præfabrikerede fundament af blokke på papir. Dette giver dig mulighed for at nedbryde elementerne korrekt.

Blokkene skal lægges med en bandage, som sikrer høj pålidelighed af strukturen. Ved opstilling af strimler skal forbindingen være mindst 250 mm. Det betyder, at hver successiv række af blokke bør ændre mod tidligere mindst 25 cm. For at sikre den mest effektive ligering og stableklodser blokke af forskellige længder anvendes i opførelsen af ​​et hus.

Det er bedre at bruge produkter med en længde på 240 cm, da dette reducerer antallet af vertikale ledd.

Ordning med mindste dybde af lodrette samlinger af fundamentvæggeblokke

Men med individuel konstruktion er sådanne enheder ofte økonomisk urentable på grund af de høje omkostninger ved løfteudstyr. Hertil kommer, at i bygninger med små dimensioner i forhold til det er svært at udføre væggenes opbygning fra store elementer.

Hvis armeringsbetonfundamentpuder bruges som fundament for blokke, er det nødvendigt at tilbringe en dressing med dem. Plots, som typiske produkter ikke passer til, er lukket med en betonblanding. Brick hegn er kun muligt for husets indvendige vægge. Horisontale og lodrette samlinger er lukket med cementcementmørtel. Løsningen får fuld styrke i 4 uger.

Til ventilation af kælderrummet er det nødvendigt at give små åbninger -. Det samlede areal af disse åbninger bør ikke være mindre end et firehundrede af kælderen.

Opførelsen af ​​en massiv bygning eller struktur på svage grunde kræver udførelse af et monolitisk armeret betonbælte langs den øverste række af blokke. Det sikrer det fælles arbejde af alle produkter og giver strukturen ekstra stivhed.

En vigtig fase af arbejdet er at beskytte betonvæggen mod fugt. Vandtætningsgrundlag kan bestå af flere typer, som påføres samtidigt:

 • lodret;
 • vandret;
 • blinde område langs omkredsen af ​​huset.

Ordning af vandtætningsgrundlag ruberoid

Det blinde område forhindrer indtrængen af ​​regnvand til underjordiske vægge. Vandret vandtætning foregår langs kælderens kant (ende af betonvæggen og begyndelsen af ​​husets vægge) og under kælderens gulvniveau, hvis det er muligt. Som et vandtætningsmateriale i dette tilfælde kan du stable:

Lodret vandtætning foregår før landemærket. Til enhedens brug:

 • deponerede materialer (ruberoid, linocrom, hydroisol);
 • smøremidler (bitumen mastik, flydende gummi).

Konstruktion med overholdelse af alle faser vil gøre det muligt at opbygge et pålideligt og holdbart fundament fra FBS, som intet er skræmmende til.

Foundation for FBS blokke: fordele og ulemper, enhed, vandtætning

Grundblokke muliggør konstruktion af slidstærke og pålidelige baser til forskellige strukturer. På baggrund af monolitiske strukturer er de fordelagtigt forskellige i hastighed og lethed at lægge. Det er grunden til, at grundblokke blev almindelige i enkelt-etagers og fleretages bygninger.

Hvis du beslutter at bruge dette materiale til opførelse af fundamentet, er det nødvendigt at blive bedre bekendt med de ins og outs samt funktionerne i teknologien. Selvfølgelig, hvis du bruger dette materiale, du ikke kan undvære særligt udstyr, fordi en vare kan veje over 100 kg, men arbejdet kan gøres i en del af dig selv, hvilket vil spare.

Fundamentets fremstilles ved at danne en hård beton, hvilket yderligere styrker armeringen. Struktur og størrelse af de elementer gør det muligt at fordele belastningen fra den lagt ud på bundkonstruktionen. Som praksis viser, fundamentet blokke af PBS, fordele og ulemper, som vil blive diskuteret i det følgende, er kendetegnet ved en høj pålidelighed og holdbarhed sammenlignet med en konkret monolit. FBS udstedes i flere sorter, blandt dem skal det bemærkes:

Alle disse produkter fremstilles dog ved hjælp af samme teknologi og er underlagt kontrol. Derfor kan køberen være sikker på, at han køber et kvalitetsprodukt.

De vigtigste fordele ved fundamentet fra FBS

Grundlaget for FBD blokke, fordele og ulemper, der bør overvejes før konstruktion er der et bælte eller søjleformet. Som et alternativ til FBS beton monolit står imidlertid blokkene eliminerer tilpasning af forskallingen, og den forventede indstilling af beton er ikke nødvendig. Et positivt træk er også det faktum, at grundlaget for FBS ikke kan miste sin ydeevne på grund af dårligt vejr. Efter udlægningen ingen grund til at fugte overfladen af ​​fundamentet, samt dække hans film.

FBS er kvalitetskontrol i anlægget, behøver dens karakteristika ikke afhænger af vejret på tidspunktet for byggeriet, mens forsamlingen design er hurtigere og nemmere. Grundlaget for de FBD blokke, fordele og ulemper, der bør overvejes ved en privat bygherre, kan spare. Med blokkene kan reduceres lønomkostninger derfor den har brug for færre ansatte, og reduceret byggetid. Blokke er robuste og pålidelige, de gennemgår store temperaturforskelle, at materialet er modstandsdygtigt over for frost, brand og fugt, og også en ganske dårlig leder af varme.

Grundlaget for FBS-blokke, hvis fordele og ulemper er nævnt i artiklen, adskiller sig i, at nogle dele af designet over tid kan overleve. Dette er sandt, når jorden reagerer på temperaturændringer. Konstruktionen er sammensat, den er samlet fra en lang række blokke, så nogle gange opfører de sig uafhængigt af hinanden. Men med dette minus lærte bygherrer at klare.

Og for at udelukke sådan opførsel af produkter anvendes under opførelsen af ​​fundamentets sektioner af pladerne, der ligger mellem jorden og FBS. Dette distribuerer trykket af produkterne over hele området af strukturen.

Grundlaget for et hus fra blokke FBS har en mere minus, hvilket udtrykkes i behovet for at beskytte sømme. Grundlaget har brug for vandtætning. Hvis der bruges ret store blokke, kan konstruktionen ikke udføres uden specielt udstyr.

Bæltefundament af FBS: produktion af en pude og lægning af første række

Bæltefundamentet i FBS-blokkene sørger for dannelsen af ​​en pude i det første trin. Først skal du forberede en grøft på grund af frysepunktet, hvortil der skal tilsættes 25 cm. I bunden lægges en pude, der består af to lag: 10 cm knust sten og 5 cm sand. For at sikre at alle materialer komprimeres så effektivt som muligt, bliver deres overflade vandet og presset.

Derefter lægges betonpuden, dens tykkelse skal være 2 cm. I denne tilstand forberedes præparatet for sæt af styrke, så kan du begynde at lægge den første række.

Stiftelsen af ​​FBS-blokkene i næste fase giver mulighed for installation af produkter. Den første række skal lægges på basen, som i udnyttelsesprocessen ikke spørger. For at gøre dette bruges der normalt en betonplade, men mange bygherrer sætter sig ikke i vejen for ekstra affald ved at bruge blokke, der er lagt på den ene side.

Som en alternativ løsning kan du anvende pudeblokke, der har en lidt anden form - de er fladere. Det er nødvendigt at starte installationen fra hjørnerne, produkterne skal dockes så tæt som muligt. Sting er farvet med en cementblanding. Den første række skal nødvendigvis kontrolleres for horisontalitet.

Installationen af ​​følgende rækker udføres i overensstemmelse med princippet om murværk. Den lodrette søm af blokken skal falde sammen med den centrale del af produktet fra bundrækken. De ekstreme blokke i hjørnerne skal lægges med overlapning. Stingene er cementeret. Det er nødvendigt at overvåge murens lodrette og vandrette niveau. Først udføres eksterne vægge, så kan du begynde at lægge de indre vægge.

Blokerer FBS, hvis pris er 730 rubler. Stykke er normalt stablet ved hjælp af en kran. Som en opløsning bør en blanding af M-100 kvalitet anvendes. Lægningen af ​​et produkt tager ca. 15 liter af sammensætningen. Til orientering er det nødvendigt at strække tovet mellem hjørnerne for at gøre det nemmere at placere blokkene vandret.

For at styrke grundkonstruktionen langs det øvre række støbt betonbælte, hvis tykkelse varierer fra 200 til 300 mm. For forstærkning kan en 10 mm forstærkning anvendes. På dette bælte i næste fase vil der blive lagt plader overlappende. Nogle bygherrer bestrider behovet for at bruge armopoyas, idet de hævder, at de produkter, der er beskrevet i artiklen, er ret jævnt i stand til at distribuere belastninger, er det kun vigtigt at pakke dem ordentligt. Men i praksis bliver det klart, at enheden armopoyasa ikke anbefales at ignorere, værre vil det bare ikke.

Bygningen er bygget efter en bestemt teknologi. Den sørger for montering af fordybningen langs fundamentets vægge samt læggning af forstærkningsnet i fordybningen. I sidste fase hældes beton. På dette kan vi antage, at fundamentet er klar. Teknologien er ret besværlig, men ikke kompliceret. Hvis du følger instruktionerne, får du en solid, pålidelig og sikker base, som er relativt billig.

Vandtæt fundamentet for FBS-blokkene er en obligatorisk fase. For at gøre dette kan du bruge en flydende mastiks. Det er udsmeltet af kælderens ydre og indre vægge. I de områder, hvor nedbør er hyppig og generøs, skal der lægges et ekstra lag af tagmateriale, hvilket vil forbedre kvaliteten af ​​vandtætningsarbejderne.

Blokke FBS, hvis pris varierer afhængigt af størrelsen, er en ideel mulighed for fundamentet. Vægten af ​​et produkt er 80 kg, det er sandt, hvis dimensionerne er 280x300x279 mm. Udgifterne til blokken øges til 910 rubler, hvis dens dimensioner er 380x300x580 mm. Vægten af ​​et produkt vil være 100 kg.

Stiftelser fra FBS blokke

Massive plader af armeret beton har længe været fra privat konstruktion. Nu er det grundlæggende fundament af slidstærkt materiale, der kan klare op til 7-8 etager. Tale om FBS enhed. Hvis der er efterspørgsel efter en lignende type byggemateriale, så er der karakteristiske egenskaber. Som vi skal beskrive nærmere.

Fordele og ulemper ved grundlæggelsen af ​​FBS-blokkene

 1. Du kan spare tid, uden at blande beton. Det er nemt at beregne materialet og opretholde en andel.
 2. Fabrikanter forsøger at fremstille sådanne enheder på en sådan måde, at Installationsprocessen krævede ikke særligt udstyr. Det er nok for en almindelig kran.
 3. I nogle typer af blokke er der Sporene, som yderligere styrker strukturen.
 4. Gælder på ethvert sted. Velegnet til ethvert klima. Ikke frost, for meget fugt. Materiale i sig selv med øget modstand. Imprægneret med et særligt stof, der forhindrer ødelæggelsen af ​​blokken.
 1. Omkostningerne.
 2. Installation kun med specialudstyr.
 3. Opførelsen af ​​blokke er ikke en monolit. Risikoen for nedbringelse kan ikke udelukkes.
 4. Har brug for et godt niveau imprægnering. Selv om enhver form for grund til et privat hus er nødvendigvis beklædt og beskyttet mod ydre påvirkninger.

Dimensioner af blokke til fundament, GOST

Naturligvis giver producenten egenskaber ved styrke og geometri, der er etableret af GOST 13579-78. I modsat fald kan bygningens ødelæggelse ikke undgås ved den mindste afvigelse. Den sædvanlige blok til grundlæggelsen af ​​FBS er en parallelepiped, udhældt fra ekspanderet ler eller silicat. Tætheden skal være fra 1800 kg pr. Kubikmeter. Tomhed er ikke angivet. Nødvendig teknologisk underformning for at sikre vertikal forstærkning af murværk.

Der er også sin styrke klasse til dette byggemateriale. Ifølge standarden skal den ikke være lavere end B 7.5.

Stiftelse: Ordning og synspunkter

PBS-blokke kan bruges til:

 • Kolonneformat. Antag muligheden og på en monolitisk plade.
 • Tape konstruktion. Finbygget præfabrikeret fundament.

Det er ønskeligt at foretrække den første mulighed, hvis planerne skal opstå et badehus eller en to-etages lejlighedskompleks med en 6x8 eller 8x8 base. Det er også sædvanligt at vælge disse blokke for kompleks jord med høj surhed. Under boligbyggeri er columnar konstruktion af FBS ideel, hvis selve objektet er samlet af skjoldmetoden.

Båndtypen af ​​basen i en række er god til en overdimensioneret lavhusbygning, for eksempel en almindelig dacha uden en kælder. Men med betydelige belastninger på grundlag af FBS-blokkene er det bedre at nægte til fordel for en monolit. På lastblockene vil stadig klare, men der er altid krympning af bygningen. Her afspejles det og manglen på materiale - sømmen kan i nogle år i en del af designet til at sprede sig. Dette sker ved opbevaring på sandkvalde eller komplekse jordbund.

Foundation vandtætning fra FBS enheder

Vandtætning i færd med konstruktion begynder kun at oprette, efter at de har opbygget alle rækkerne af fundamentet. Sådan gør du det selv:

 1. Læg ruberoid på øverste række.
 2. På fundamentets sideflade anbringes mastik i flere lag.
 3. Tørret, du skal fylde sandet mellem fundamentet og skyttegrave. Det er bedre at falde i søvn gradvist manuelt, ramming hvert lag.

Generelt er der flere typer vandtætning af blokgrundlaget. Klasse A:

 1. Pudsning. Det udføres ved hjælp af cementmørtel, hvor der tilsættes nogle additiver. Det er bedre at bruge flydende glas. Så fundamentet vil blive beskyttet mod akkumulering af fugt inde i materialet og i lokalet.
 2. Træ banding. Enkel, billig form for vandtætning. Det er nødvendigt at købe et vandtæt materiale baseret på bitumen. Det behandles simpelthen med en brænder, og den er allerede i opvarmet tilstand påført den yderste del af bunden. Der er specielle materialer til vandtætning, der har en selvklæbende overflade. Med dem er det ikke nødvendigt med en brænder. Normalt behandlet med tagpapir, vandtætning eller briol.
 3. Obmazochnye. Specielle sammensætninger, der danner en flerlagsskal. De anvendes fra ydersiden af ​​fundamentet. Belægningen er baseret på asfalt, bitumen eller tjære.

"Kapitel" vandtætning udføres på sådanne cyklusser:

 1. Udvid sømmen mellem de blokke, der er installeret i første og tredje række.
 2. Borede huller i det nye fundament ved halv tykkelse.
 3. Derefter skal du sætte parkere, tilpasset til injektion.
 4. Mellem blokkene hældes en særlig polymer.
 5. Til indsprøjtning i den midlertidige struktur anvendes en pumpe.
 6. Derefter demontere parkerne.
 7. Luk hullerne.
 8. Udfør en endelig, normal vandtætning af hele blokgrundlaget.

Vandtætning af fundamentet af blokke FBS (båndtype) på video:

Dette byggemateriale er fremstillet på vibrationstabeller, hvor understøtninger er tilvejebragt for at sikre en given densitet, en flad overflade og de nødvendige dimensioner. Hvis produktet bryder geometrien, kan fundamentet opstilles, men standarderne for tykkelsen af ​​sømmen vil blive overtrådt. Og deres værdi (ifølge reglerne) overstiger ikke 5 millimeter, ellers er vandtætningen brudt.

Det er de tætte, lige og høje kvalitet overflader, der forhindrer revner og for tidlig fejl.

Ifølge statsstandarden er der faste længder (mm) for PBS-blokken:

Bredden skal variere fra 300 til 600 millimeter. En højde på højst 580 millimeter, men ikke under 280.

For en rentabel beregning er det tilrådeligt at kontrollere alt på forhånd på regnemaskinen.

Men for klarhed og visuel præsentation, lad os citere følgende tabel for at kende prisen på værker:

Installation, installation: trin-for-trin instruktion

Arbejdet kan ikke undvære:

Opførelsen af ​​grundlaget for det faste genstand udføres på bestemte trin. På eksemplet på et privat lejlighedshus, hvordan gør man det rigtigt:

 1. Markér linjerne til installation og foreløbig behandling af grundafsnittet.
 2. Til dette har du brug for indsatser og en almindelig lys tråd.
 3. Hvor mærkningslinjer krydses, er det nødvendigt at slå ud forstærkningsstænger. I henhold til deres placering er den lodret linje (horisonten) ved at dø ud.
 4. Begrave skyttegravene, først rydde deres øvre frugtbare lag. Dybden af ​​enhver grøft bør bestemmes af niveauet af frysning.
 5. Vi udstyre puden. Vi hælder en komprimeret grøft med sand og murbrokker. Den bedste pude til et lerplot er en kombination af sand plus grus plus sand.
 6. Fukt puden og en ram.
 7. Over det er det nødvendigt at hælde tyndt betonlag (3 centimeter er nok). Vi venter på størkning. Betonstræk er ikke gjort, hvis der er tilvejebragt et murværk over puden.
 8. Vi starter installationen. Vi lægger blokke fra punkterne markeret med forstærkningsstænger. Stænger som regel udstille på hjørner.
 9. Den første første række er flad blok FBS. Det reducerer krympningen. Blokerne skal fastgøres med mørtel. For at gøre dette skal du hælde blandingen i riller og led.
 10. Det første niveau skal kontrolleres i horisonten.
 1. Hver efterfølgende serie kræver bandage.
 2. Lad os give en analogi med murværk - der er mindst en mindste forskel. Lodrette sømme, som er placeret i midten af ​​de nedre blokke, skal overlappes af elementet installeret ovenfra.
 3. Vinkler fortjener mere opmærksomhed. Der er det nødvendigt at overholde overlapningen. Lad os sige, at højre side er den sidste. Det næste lag eller niveau skal begynde med den venstre blok.
 4. Vi sporer tykkelsen af ​​hullerne mellem byggematerialet. Og tæt fyld med cementmørtel, forstærkende ledd med fragmenter af mursten eller beton.
 5. Glem ikke om grillen. Skal tørres i mindst 4 uger.

Sådan bygger du et solidt fundament af FBS blokke:

Selv den mindste FBS-blok vejer mindst 250 kg. Manuelt med dette materiale virker ikke. Påkrævet løfteudstyr. For mere præcist at beregne estimatet, arbejdskraft og leasing af det løftende særlige middel, er der sådan et bord:

Det vigtigste er at kende materialets masse. Ellers vil der være problemer med levering, lastning og losning. Blokke transporteres med 10 tons eller 20 tons lastbiler. Derfor ved jeg præcis lastens vægt, du kan spare penge på transport.

Lad os opsummere den enkle liste for prisberegning:

 1. Bestilling af lastbilskranen.
 2. Detail- eller engrosomkostninger for blokkene.
 3. Levering og losning på byggepladsen.
 4. Arbejder med installation, vandtætning.

Hvad siger ejerne og udviklerne?

Folk, der har mestret konstruktionen med sådanne blokke, sætter fordele:

 • Fremragende monteringsegenskaber;
 • Det er let at fastgøre på et hvilket som helst tidspunkt af året.
 • Meget pålidelig base til mursten, træ, blok eller sten lavhuse.

Minusserne regnes enstemmigt:

 • Høje omkostninger ved materialer. Præfabrikerede båndfundinger fra PBS-blokke på en nøglefærdig basis koster fra 6900 pr. Meter (prisen for den centrale region). Monolitten vil koste mellem 3-3,5 for den samme enhed.
 • Fantastisk arbejde;
 • Udlejning af udstyr er nødvendigt. Til orientering måles læsningsudstyrs arbejde i skift. For arbejdsdagen spørg mindst 12 tusind.
 • Oprettelsesprocessen kræver et helt team af arbejdere.

Et blokgrundlag for FBS er en struktur, der er praktisk, når det er tilfældet der er behov for hurtig konstruktionstid. Det er trods alt tilladt at samle basen fra allerede tørrede blokke til enhver tid på året.

Blokke er ikke bange for kulde, virkningen af ​​eksterne faktorer og belastninger. Men problemet er altid i sømme, fordi ukorrekt installation og ubehandlede komponenter i forbindelsen kun vil føre til et beklageligt resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

34 + = 39