30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Stiftelse fra natursten

Alt om reparation, konstruktion og håndlavede artikler af egne hænder

navigation

populær

Stiftelsen er lavet af sten med minimumsudgifterne med egne hænder.

Hvordan opbygger du dit eget fundament for et hus med minimal investering? Først skal du bestemme typen af ​​fundament, der afhænger af jordens tæthed i området og antallet af etager i det fremtidige hus. I vores tilfælde er det for en etagers hus, hvis jorden er tæt, den bedste mulighed at lægge fundamentet med en stump med dine egne hænder, fordi den er lille og kræver ikke særligt udstyr. Hvis en massiv struktur er planlagt, så er det bedre at lave et strimlingsgrundlag. Hvis jorden er myrd eller sprød, så vil bunkefundamentet være optimal (forudsat at den kontinentale jord ligger på en dybde på 2 m fra overfladen). I tilfælde af dybde på mere end 2 m er det bedre at lave en monolitisk slabfundament.

Vi har brug for dette værktøj:

Trug, betonblander, skovle, bajonet og skovl, byggegrund, byggevandsniveau, blonde eller fiskelinje, trowel.

Vi har brug for dette materiale:

Booth (sten), cement, knust sten (screening), sand.

Når du bygger et fundament, skal du planlægge en arbejdsplan for at undgå nedetid. Når man bygger et fundament af sten, kan der ikke være nedetid, man kan lægge sig gradvist ned. Også bunker til bunkefundamentet kan installeres gradvist. Stiftelsens styrke påvirkes ikke. Fyldning af monolitisk plade eller båndfundamente er bedre ad gangen. Hvis en del af beton beslaglægges før hældning af anden del, vil fundamentets styrke blive reduceret stærkt på fællesstedet. Til fremstilling af beton i fundamentet vil kræve cement M400 og over og knust sten (screening), mursten sten, sand. Til en pladefundament er der brug for varme- og vandtætningsmaterialer. Asbest rør til kedelig kælder. Til en bunkefundament, træstabler eller betonbjælker. Alt nødvendigt skal føres til webstedet på forhånd.

At lægge fundamentet med butom (sten) med egne hænder:

Grundstenen er velegnet til alle typer huse af mursten, træ, sten, beton og bygget på wireframe-teknologi. Det er også muligt at bygge en kælder. Stiftet, der er lagt ud af sten, vil også være kælderens vægge. Men for dette skal du først grave en fundament pit.

Først markerer vi fundamentet og trækker ledningen langs dens yderside. Nu kontrollerer vi diagonalerne, de skal svare i længden til hinanden, ellers vil taget være en kurve, fordi taget har en nøjagtig diagonal. Også de modsatte sider af kælderen skal have samme længde som vist i figuren af ​​farverne.

Efter at have markeret alt med nøjagtighed kan du starte jordarbejder. Vi graver i en dybde på 50 cm og bredden skal være bredere med 10 cm end tykkelsen af ​​fremtidige vægge (men ikke mindre end 40 cm). Hvis jorden er løs, er det bedre at grave dybere eller fylde det armerede betonbælte. Begynd nu at bogmærke stenen. Når man lægger en sten, skal den bandages (ovenfra ligger en sten på en række løgne sten, bandage dem på samme tid) og forsøge at lægge et større sten ned med en lille sten, der strækkes, så stenen ikke forskyder sig. At lægge sten til jordoverfladen kan gøres uden mørtel, men du skal binde stenen godt sammen (du kan lægge hele fundamentet uden mørtel, og hæld derefter sømmen med mørtel og styrke dem).

Når du lægger ned til jorden, skal du kaste fundamentet med beton og jorde jorden, hvis mursten er færdig, og hvis du i fremtiden planlægger befæstning, kan du ikke engang ud. Hvis stenværket er fint og smukt, skal vi tilføje til løsningen: 1 del cement og 4 dele sand, du kan også lave en løsning på skærmen, men sømmen bliver grim, og så skal du klippe den. Rampen falder ofte over tid. Først løfter vi hjørnerne op på lodret plan og trækker snoren og gør stenen uden at forlade den, så fundamentets lodrette er flad langs hele omkredsen. Prøv ikke at plette stenen med mørtel. Sømene skal være så tætte som muligt og fyldes fuldstændigt med en opløsning, for det er du nødt til at vælge en sten til hinanden, hvis nogle dele af stenen blander sig, kan du prøve at slå dem med en hammer. Hvis du stadig har farvet sten, må du ikke male det bedre, og den næste dag, når opløsningen tørrer børstning på metal, men glem ikke i lang tid. Beregn den ønskede højde fra minimumet og tilstopp pinnene i hjørnerne og ved hjælp af hydroniveauet sætter vi de tags, vi har brug for på et vandret niveau og trækker ledningen. Sådan bruges hydraulikniveauet med videoen kan du finde her. Det er bedre at hamre et par pinde, hvis fundamentet er for langt, hvilket forhindrer snøring af ledningen og ujævnheder langs horisonten. Justere stenen, glat horisonten på ledningen med en løsning. Grundlaget er klar, nu har det brug for lidt tid til at stå. Hvis denne type fund ikke passer til dig, kan du finde ud af om andre typer fundamenter her.

Du har ikke tilstrækkelige rettigheder til at tilføje kommentarer.

Du skal muligvis registrere dig på hjemmesiden.

Stiftelsen af ​​sten af ​​egne hænder (anbefalinger til erektion)

I den indledende fase af opførelsen af ​​en hvilken som helst byggestruktur er det nødvendigt at vælge typen af ​​fundamentstruktur.

Mange udviklere antager ikke engang, at fundamentet kan bygges af natursten.

Det er et pålideligt og miljøvenligt materiale. Materialet har en uregelmæssig geometri.

I lyset af denne struktur anses det for at arbejde med det er det nødvendigt at have et højt niveau af dygtighed og dygtighed.

Faktisk, at bygge en sten fundament selv, er speciel træning ikke påkrævet.

Det er nok at studere reglerne for opførelse af et sådant fundament. Nødvendige værktøjer og materialer.

Før påbegyndelsen af ​​byggeri er det nødvendigt at købe knust sten med fin fraktion. De bliver senere fyldt med tomme mellemrum. Det vil også kræve sand og cement.

De vil danne en "pude" til det fremtidige konkrete fundament. Bundmateriale skal have tilstrækkelig styrke og vandmodstand.

Til gennemførelse af vandtætning skal du købe tagmateriale. Arbejdet med arrangementet af fundamentet vil blive udført ved hjælp af:

 • Kapacitet, der har det nødvendige volumen til fremstilling af betonmorter
 • Flere skovle;
 • murske;
 • Bygningsniveau;
 • Rouletter og plumb bob;
 • En hammer, en mejsel og en tung slædehammer.

Stenfundamentet skal lægges med hænderne på en dybde, der overstiger det niveau, hvor jorden fryser.

Før man graver grøfter, er det nødvendigt at markere byggepladsen i overensstemmelse med det tidligere forberedte projekt.

Ved udgravning skal det tages i betragtning, at skovlens dimensioner skal overskride designværdierne. Ved udgravning kan jordskurning forekomme.

For at forhindre dette fremstilles et primitivt forskalling. Som materiale til det kan der bruges plader af metal eller træplader.

I gravgraven falder i søvn "sandpude". Det skal bestå af flere lag sand. Hvert lag skal forsigtigt tampes og fugtes.

På den øverste overflade af "pude" er lagt vandtæt belægning. Den indeholder flere lag ruberoid. Ark skal lægges "overlappe".

Således udføres beskyttelse mod fugt tab af betonbelægningen i hærdetrinnet.

Hvis du ikke tidligere har oplevet installationen af ​​sådanne strukturer, er det bedre at bruge en båndstruktur, som omfatter mursten.

Lav ikke en fane alene. Hvis du bruger den anden mulighed, skal du afbalancere den monolitiske base og beregne de optimale tærskler.

Regler for lægning af en natursten

Sten fundamentet skal bygges ved hjælp af naturlige brosten, i hvilke flade vandrette overflader.

Af disse vil der blive dannet en understøttelse, hvorpå kælderbasis og selve strukturen vil krympe. Sten, der har en lignende geometri, presses ind i det siddende mellemlag.

De bør ikke svinge. Laying bør ske langs skytten. Der kan være situationer, hvor brosten med den nødvendige geometri ikke er tilgængelig.

Derefter skal ved hjælp af en mejsel og hammer være nødt til at justere de "naturlige fejl". Ved tryk på brosten i sandlaget kan der forekomme små åbninger og fordybninger.

Se de detaljerede instruktioner i videoen:

For at fjerne dem skal du igen ramme. Men i dette tilfælde anvendes der et lille fyldstof (grus eller småsten).

Mellemrummet mellem stenene er fyldt med fint knust sten. Desuden behandles disse zoner ved hjælp af en slædehammer.

Operationen foregår indtil overfladen er helt flad. Og først derefter fylde det oprindelige lag med cementmørtel.

Det skal tages i betragtning, at du ved at beslutte at bruge naturlige brosten til opførelse af et fundament fundament, er ansvarlig for den fremtidige strukturs pålidelighed.

Samtidig er det nødvendigt at bygge videre på eksisterende sikkerhedsstandarder ved konstruktion af sådanne faciliteter.

For eksempel, hvis grundlagets første lag ikke har den krævede højde, er der en fare for, at betonstrukturen kan blive deformeret.

Højden af ​​det første lag, efter den primære hældning af betonopløsningen, bør ikke være mindre end 40 cm.

Laying og påfyldning af de næste lag i kælderen basen skal udføres, baseret på den ovenfor beskrevne algoritme. Forbindelserne skal altid udføres af forbindelserne.

Det adskiller sig ikke fra murværk. Installationen af ​​en natursten er lavet direkte på cementopslæmningen.

Hvis fundamentet har en betydelig højde, kræves yderligere stabilisering af strukturen. For at gøre dette kan du bruge stærke tråd- eller forstærkningsstænger.

Normalt forstærkes de sidste rækker af grundstrukturen. I færd med at lægge, bør den mobile masse af naturmateriale regelmæssigt svæves og trampes.

Anbefalinger til installation af et fundament af sten

Professionelle bygherrer har længe brugt en bestemt algoritme af arbejde i opførelsen af ​​et fundament fundament. Det accelererer og optimerer byggeoperationerne:

 • Hvis der er blide bakker i skyttegravene, der vil blive brugt ved hældning af grundstrukturen, kan de bruges til at skabe en arbejdsplatform, hvor beton og sten vil blive leveret;
 • Hvis der er stejle skråninger, kan du installere et træ stillads;
 • I lavgrave er der anbragt tanke, hvor en cement-sandmørtel vil blive placeret. Mellem dem vil der være en natursten;
 • Forbered stederne for kommunikationshuller og ventilation, du vil forkorte tidspunktet for opbygningen af ​​fundamentet;
 • Før hældningen begynder, skal du beregne, hvor meget byggematerialer er påkrævet.

Anvendelsen af ​​baser, som omfatter mursten, har fundet bred anvendelse i opførelsen af ​​enkelte bygninger.

Dette var påvirket af deres høje belastningsevne og lang driftstid. Ikke en lille rolle tilhører også naturmaterialets fejlfri udseende.

Fortæl om denne artikel til venner i socialt. netværk!

Kopiering af materialer er tilladt, forudsat at der er postet et aktivt link til kilden.

Hvordan laver man fundamentet for kvartssten med egne hænder?

Butovoi-kaldet bånd (kolonneformet fundament), bygget af storstilet natursten, oversvømmet med cementmørtel.

Booth, i modsætning til bygning grus og grus, er ikke opdelt i brøker. Derfor er der stykker i størrelsen fra 15 og op til 50 sm af den mest forskellige form. Det bedste betragtes som en "seng" boot, som let kan skelnes af en relativt flad og bred nedre og øvre kanter.

Grundlaget for en sådan sten er bygget ret hurtigt og kræver ikke sortering og opdeling. Desværre er sengetøj sjældent.

Ofte udvindes en natursten fra stenklipper på en eksplosiv måde, så dens stykker har en uregelmæssig form.

På trods af installationens kompleksitet forbliver fundamentet for stenbruddet stadig populært på grund af strukturens lave omkostninger og høj styrke. Sammenlignet med båndgrundlaget for betonblokke koster det 2-3 gange billigere. Arbejde med mursten kræver ikke høj kvalifikation, så et pålideligt grundlag for et hus fra det kan gøre endnu en nybegynder.

Et andet plus, som giver butovy fundament - naturstenens skønhed. Hvis du laver det ikke kun den underjordiske del, men også basen, så behøver du ikke bruge tid og penge på efterbehandling med fliser eller gips.

Kælderens pålidelighed afhænger ikke kun af styrken af ​​sten og mørtel, men også på basislagets bæreevne. På bundfald og puchinistyh jord, bør butovye fundamenter uden armering forstærkning ikke bygges. På stort sand, tæt marmelade og ler, vil den stå uden større reparationer i mindst 100 år.

I dag er butovye fundamenter opført under lavhusboliger (op til 2 etager) og gårdsbygninger, selvom de i byerne har været mere end et halvt århundrede teglsten "fem-etagers bygning".

Køber en sten, du skal være opmærksom på sin størrelse (optimal til at lægge 20-30 cm). Materialet skal være rent (fri for jord og snavs), stærk (modstå en kompressionsbelastning på mindst 1000 kg / cm2) og uden revner. Den bedste sten er granit eller basalt, kalksten er det værste for murværk.

Da bout er en stor sten, vil du ikke være i stand til at lave en grund med en bredde på mindre end 35 centimeter fra den. Vær opmærksom på dette øjeblik, inden du begynder udgravning. Den optimale bredde af "tape" fra butaen (stenen er stablet i to parallelle rækker) er 45-55 cm.

For at de sæsonmæssige udsving i jorden ikke ødelægger murværket, sættes en "pude" på bunden af ​​grøften, der består af et lag af sand og et lag af knust sten. Dens tykkelse efter spænding skal være inden for 15-20 cm.

I jorden er bundfundamentet begravet under sæsonens frysepunkt for at eliminere effekten af ​​frostløftningskræfter.

Hvis arbejdet udføres i en tæt jord, er det ikke nødvendigt at lægge skjoldformning i en skyttegrave. Grundlaget i dette tilfælde er lavet ved hjælp af "voraspor" teknologien, der lægger røret tæt på grøftens vægge.

Klassisk lægning af murbrokkers kælder udføres lag for lag. Før du lægger det første lag, anbefaler eksperter, at sengen lægges på en sandpude med tæt polyethylen. Han vil ikke tillade cementmælk at forlade opløsningen, reducere dens styrke. Booth sætter to parallelle linjer, der mellem stenene giver et mellemrum på 3-5 cm for at fylde opløsningen. Den øverste række er lagt med et lavere bandage: stenene skal overlappe de nedre sømme.

For at forberede en stærk støbemørtel anvendes frisk cement af M-500 klasse. Andel er valgt i dette forhold: for 1 del cement 3 dele sand. Konsistensen skal være cremet for god indtrængning i sømme.

Før du lægger sten, skal du fugtige det med vand. Dette fjerner støv og forbedrer grebet.

Hældning sker på to måder: direkte og omvendt. Den direkte variant spredes først et lag af en opløsning af denne tykkelse, således at stumpen er forsænket i den med ½ af dens højde. Med omvendt metode hældes det første lag af butaen med en opløsning, der helt dækker sten. Så sættes der en ny række på den.

Det skal bemærkes, at den direkte metode er bedre end det modsatte. Med det dannes mindre luftrum, hvilket reducerer fundamentets styrke.

Vigtig bemærkning: Glem ikke at lægge det teknologiske huller i gang ved passage af vand og kloakrør ved udførelsen af ​​en sten. Dette vil spare dig for den tidskrævende besættelse af stansning og boring af huller i en hård sten.

I problemjord er det nødvendigt at styrke kælderen fundamentet Vandret båndforstærkning på 4-6 stænger med et tværsnit på 14-18 mm. De er placeret på bunden af ​​grøften, opvarmning i et lag af en opløsning 5-7 cm tykt. Efter størkning efter to dage begynder murværket. Det voluminøse forstærkningsbur til kælderen er ikke egnet, da det ikke tillader, at stenen lægges tæt.

En anden måde at beskytte mursten fundamentet fra jorden vibrationer er den udvidede sål. For at gøre dette skal bredden af ​​grøften være lig med bredden af ​​støttesålen. Den sættes på nøjagtig samme måde som kælderens hoveddel. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet udføres backfilling af laterale bihuler, forsegling af lagvis jord.

For at gøre betongkælderen perfekt selv under murens murværk, hærdes en mørtel eller betonplade 5-10 cm tykt i toppen. Den skjuler de fremspringende dele af stenen og styrker fundamentet. Hvis der er nogen tvivl om jordens styrke og stabilitet, skal den øvre screed forstærkes med forstærkning. Dette vil slukke trækspændinger fra løft af jorden og beskytte fundamentet mod revner.

Det skal siges, at butobeton er et godt materiale ikke kun for tape, men også for kolonnerne under bygningen. Det er meget nemmere og lettere at grave et par huler omkring huset omkredsen under jordens frysepunkt end at drukne et kontinuerligt bånd i det og at bage det med en sten.

Lagerkapaciteten på butovy søjlerne er ikke mindre, og lønomkostningerne er meget lavere. Bugtkolonnen støtter på 10-15 cm over jordens overflade, på dem laver en bindende grillning af armeret beton og lægger væggene.

Quarry Stone absorberer næsten ikke fugt, men vandet fra jorden stiger på opløsnings sømme. Derfor skal fundamentet i hvert fald være vandtæt med 2 lag ruberoid eller være belagt med bituminøs mastiks langs det øvre snit.

Betonbelægning er en vigtig del af det samlede system til beskyttelse af fundamentet fra atmosfærisk nedbør. Dens bredde skal ikke være mindre end 80 centimeter med en tykkelse på 12 til 8 cm.

Kommentarer (0)

Nyt på stedet

Frøplanter udvikler og opbygger den vegetative masse i et begrænset volumen af ​​substratet. Og dette volumen.

Vinter - en alvorlig test for kæledyr. Særligt svært at bære det æglæggende høner. Short.

Nytårets ståhej med gaver og sammensætningen af ​​den festlige menu vedrører og udsmykker hjemmet.

Komforten i et sommerhus bygget langt fra gasforsyningsnetværk er utænkeligt uden komfur. I kulden.

Dækningen af ​​et forstæders område betragtes som et særskilt arrangement med planlægningszoner og.

Den fælles sætning om en hunds liv i vores dag gælder kun for onde hunde. .

At købe et grundstykke og lave en plan for et fremtidigt hjem, du skal tænke på placering.

I de sidste 10 år har der været en aktiv diskussion om grøntsags- og havearbejde seminarer og fora.

Det er svært i dag at finde en person, der ikke har hørt noget om pladerne.

Når man ser på poser med cement og en bunke sand, føler hver udvikler sig ikke selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

49 + = 53