30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Stelim laminat med egne hænder video

Video: hvordan man korrekt laminerer

Det ser ud som om det kan være svært at lægge et laminat: klikede låse - og det er det. Men praksis siger det modsatte. Laminatdækslet brækker i nogle tilfælde, uden at have tjent i rette tid på grund af manglende overholdelse af reglerne for lægning.

Se de trinvise instruktioner for at lægge laminatet, lyt til råd om valg af en klasse af laminat. Videoen demonstrerer flydende på en flydende måde. Laminat med G5 låse. Listen over værktøjer er givet.

Vanskeligheder opstår ofte ved at lægge laminatet i døråbningen. Se hvordan man lægger det, så der ikke er huller:

Hvad skal overvejes, når man lægger laminatet i døråbningen. Måder at løse problemet på:

Vær opmærksom på nyttige tips til at lægge et laminat, vælge og lægge en understøtning:

Det er værd at være opmærksom på de særegenheder ved at lægge et laminat med afskærmning:

Hvordan man korrekt lægger laminatgulv på egen hånd

Gulve lavet af laminat er blevet populære på grund af deres smukke udseende, lave priser og hurtig installation. I denne artikel kan du lære teknologien til at lægge et laminat og tip til at passe på det. Derudover kan du se videoinstruktionen om, hvordan du korrekt lægger laminatet med dine egne hænder.

Inden der lægges laminat, er det nødvendigt at sikre følgende forhold:

 • Luftfugtighed i rummet inden for 40-70%, temperatur 15-30 ° C.
 • Laminatgulv er kun muligt efter 48 timer efter opbevaring i et rum, hvor stylingen vil blive udført.
 • Brug niveauet til at kontrollere basen for uregelmæssigheder og svingninger.
 • Underlaget skal være fladt og fast. Du kan ikke lægge på et gammelt revnet skræl, trægulve med et knæk.
 • Må ikke installeres som en overfladebehandling på det varme gulvs elektriske systemer. Du kan læse vores artikel om at lægge et laminat på et vandopvarmet gulv.
 • Når du vælger materialet, skal du være opmærksom på pakkernes integritet. Korkpude til lægning af laminat
 • Instruktionen til at lægge laminatet med låse tillader ikke sin stive fastgørelse til gulvet. Ingen skruer, søm eller lim! Belægningen skal være flydende, så det er vigtigt at forlade huller omkring omkredsen af ​​rummet 10-15 mm.
 • Gulve lavet af laminat er ikke egnet til våde rum. Dette materiale er bange for vand, så det er ikke egnet til et badeværelse. Der er nogle fugtbestandige modeller, der vil være optimale til gangen og køkkenet. For at forhindre fugt i at komme ind gennem leddene, skal låsene behandles med et specielt fugemasse (ClickGuard, ClickProtect, Homax Click, Titan og andre).
 • Installation foregår kun på et specielt underlag. Det øger gulvets varme og lydisolering (se hvordan man laver lydisolering i lejligheden). For at beskytte mod damp og fugt anbefales det at lægge et lag af en tynd polyethylenfilm med en tykkelse på 200 mikron under underlaget (se artiklen om valg og lægning af substratet).

Laminatlægning kræver særlige betingelser for grundkvaliteten i forhold til andre gulvbelægninger. Som grundlag kan tjene:

Overvej forberedelsen af ​​hvert fundament separat:

For en ny betonplade kan laminatdækslet først lægges efter, at det er helt tørret 30 dage efter, at det er hældt.

Glat betonplade - en pålidelig base for et laminat

Hvis du ændrer belægningen på den færdige plade, skal du sørge for dens integritet. Små uregelmæssigheder og revner bør hældes i løs vægt fra udjævningsblandingen. Ved store skader er der lavet en ny plade.

På et betonggulv fra et vådt eller halvtørret skræl er det nødvendigt at lægge et lag dampspærre lavet af polyethylen. Leddene er fastgjort med tape og overlapper på væggene. På et tørt skræl er dette lag ikke nødvendigt at sætte, som det allerede er angivet.

Hvis basen er lavet af plader, skal du sikre deres ensartethed og sikre fastgørelse til lags. For at gøre dette skal du yderligere styrke deres skruer, læs om dette i vores artikel, hvordan du kan slippe af med trægulvet. Hvis problemet er dårligt lagt eller rotet laver, skal du genskabe gulvet igen.

Hvis pladerne selv har en ujævn base, kan dette korrigeres ved hjælp af en planer eller en løkke. På gulvet bør der ikke være ujævnheder og fremspringende negle. Beskadigede tavler erstattes med nye.

Der er også en populær måde at niveauere trægulvet med plader af krydsfiner tykkere end 6 mm. Forlad et kompensationsrum på 5 mm mellem arkene. Det er bedre at lægge to tynde lag af krydsfiner med en forskydning end en tyk. Efter at have lagt det første lag forbliver ujævne overflader ved krydsfinerens krydsninger, som er udjævnet af det andet lag. Læs mere om dette i artiklen om at lægge et laminat på krydsfiner. Du kan bruge andre arkmaterialer til udjævning (OSB, spånplader, fiberplader), men krydsfiner - den mest optimale løsning til pris og kvalitet.

Sørg for at tage hensyn til tykkelsen af ​​krydsfiner, substrat og laminat, ellers efter installationen kan der være problemer med at åbne døren. Derfor er installationen af ​​indvendige døre det sidste ved reparation af en lejlighed.

Som et fundament til lægning af et laminat kan gulvene være keramiske fliser. Derfor, hvis lægningen af ​​fliserne blev gjort ved hjælp af teknologi, kan du forlade den. I dette tilfælde er dampbarrierelaget ikke nødvendigt, det er tilstrækkeligt at anvende kun substratet.

Nødvendige materialer og værktøjer

Inden du starter installationen, skal du udarbejde de nødvendige værktøjer og tilbehør.

 1. Værktøjer til mærkning: blyant, gon, roulette.
 2. Hammer, for tæt montering af låse. Brug den kun gennem pakningen for ikke at beskadige låsen. Beslag til laminatgulve
 3. For at forenkle opgaven kan du købe et specielt sæt, som indeholder spacer kiler for at skabe en ensartet klaring rundt omkredsen, en beslag til praktisk lægning af sidste række og en skabelon for ikke at beskadige låsen, når du tipper med en hammer.
 4. Et elektrisk stiksav eller et hacksav med små stænger for ikke at forlade chips. Til skæring i en vinkel med en diagonal måde at lægge på, kan du få brug for en skammel.
 5. Glem ikke om de nødvendige tilbehør: sokkel, hjørner til skørt, rørledninger, tærskelværdi.

Der er flere måder at tilslutte laminatpaneler på:

 • limet fælles
 • klik på forbindelsen;
 • Lås forbindelse "Lås".

Adhæsive samlinger af paneler ved hjælp af et tåspor system svarer til installationen af ​​konventionel parket. Klæbemidler anvendes på kanterne, og de to paneler strammes sammen. Denne mulighed er valgt til værelser med høj belastning, når du skal have en stærk forbindelse og beskyttelse mod fugt. Denne metode anvendes sjældent på grund af besværligheden, manglende evne til at adskille belægningen og skrøbelighed.

Den mest populære måde at forbinde på sker ved hjælp af kliklås. Deres fastgørelse forekommer også i rillen, men i en vinkel på 30 °. Efter sænkning af panelet er det sikkert fastgjort med en lås. Dette er en moderne type fastgørelse og med god kvalitet vil leddene være næsten usynlige.

Fastgørelse af låse Klik og Lås

Låse Låse er mere krævende på overfladens kvalitet, og med fejlbehov kan de blive beskadiget. Denne type forbindelse er vanskeligere at demontere, og til montering er det nødvendigt at slutte sig til panelerne med en hammer, så det kaldes ofte "slaglås".

Normalt lægges laminatet i retning af lyset, men du kan arrangere det vinkelret og lige diagonalt.

Forskellige måder, hvordan du kan lægge laminatet selv

Derudover er der flere lægeplaner:

 • Klassisk - den mest økonomiske. Lægning af laminatet starter fra vinduet mod lyset. Skruer efter afslutningen af ​​serien bruges til at starte en ny, hvis de er større end 30 cm. Med denne ordning tegner affald for mindre end 5% af materialet.

 • Mursten (skak) - som murværk. Hver ny række begynder med et halvpanelskifte. Med denne metode opnås den største styrke af belægningen, men forbruget øges til 15%. Særligt smuk murstenlægning ser på laminatet med en facet i enderne.
 • Diagonal - en slags klassisk styling, men i en vinkel på 45 grader. Dette opnår det smukkeste resultat, især det ser spektakulært ud, hvis rummet har en hjørnedør. Affald vil være ca. 15%, og hvis rummet er smalt og langt, så endnu mere.

  Uanset den valgte ordning er det nødvendigt at lægge en ny række med forskydningen af ​​endelåse for at gøre forbindelsen mere holdbar. I det mindste skal du gøre en forskydning på 20 centimeter i forhold til de tidligere serier.

  Instruktioner til lægning af laminat

  Før arbejdet skal du grundigt rengøre og støvsuge gulvet. Det første lag er lagt polyethylenfilm, derefter substratet. Rækker fastgøres sammen med tape, så bunden er forseglet og spredes ikke. Det er tilrådeligt ikke at dække hele gulvet med et kuld med det samme for ikke at ryste snavs på det og gøre det i gang efter behov.

  Vi anbefaler inden arbejde at lære nogle finesser, hvordan man lægger laminat korrekt med dine egne hænder på videoen:

  For at lægge den første række skal du indsætte spacer kiler mellem panelet og væggen for at sikre en jævn mellemrum langs hele længden. Vær opmærksom på afstanden omkring rørene. Ejere af trædøre er godt bekendt med virkningen af ​​træudvidelse på grund af årstidsskiftet, ofte ophører de med at blive lukket eller omvendt bliver mindre. Laminat ændrer også størrelsen afhængigt af fugtigheden.

  Paneler er indsat i hinanden i en vinkel, tæt forbundet og sænket. Hvis det er nødvendigt, glem ikke at glide låsene med tætningsmiddel. I første omgang fastgør vi sidelåserne, og forbinder dem derefter med hele serien.

  Den næste række af laminat er stablet med et skift på 20 centimeter til halvdelen af ​​panelets længde.

  Det er bedst at begynde at lægge fra hjørnet, hvor rørene og radiatoren er placeret. For nøjagtigt at arrangere savning under rørene, skal du bore et hul med større diameter og lave et snit på rørets niveau. Dernæst indsættes panelerne på den sædvanlige måde i den foregående række, og spalten omkring røret er lukket med plastikslag.

  Sprængerne i rørene dannes ved hjælp af slagtilfælde

  For at færdiggøre serien skal det sidste panel justeres for at passe til målene, minus mellemrummet.

  For at fastgøre den sidste række er det nødvendigt at skære panelerne i længderetningen fra væggen. Normalt er væggene i lejlighederne ikke engang, så måle afstanden i begyndelsen og slutningen, for ikke at få en sprække på bordet. Det er især vigtigt at overvåge dette, når du bruger smalle træplanker. Standard skørtbræt dækker slidserne op til 2 cm. Fastgørelsen af ​​rækken sker på samme måde, men for nemheds skyld kan du bruge en speciel Z-formet beslag.

  Det sidste trin er installationen af ​​plastplader. De billigste skørtplader er fastgjort til væggen med dowels, mens de dyrere har specielle fastgørelsesdele, som er skruet på væggen og en sokkel sættes på dem. Det er mere praktisk at tage en sokkel med en kabelkanal, hvor du kan skjule overskydende ledninger.

  Selvom du lægger gulvet i flere rum, skal du lave en søm mellem dem, som vil gemme sig bag døren.

  Instruktioner hvordan man lægger laminatet på video:

  Derefter kan du straks bruge en helt ny etage. Hvis du brugte en klæbemiddelbinding, lad den tørre helt. Pas på, når du bruger, lamineringen bliver let skåret væk fra faldende tunge genstande. Sømene er det mest sårbare sted, de er let at få flået, og hvis fugt bliver vådt, vil panelerne svulme.

  Efter at have lagt laminatet, skal du lære at sørge for det, for at sikre en længere drift af gulvet. Overholdelse af de enkle tips til laminatpleje opført i dette afsnit, vil du kunne opretholde en fremragende type gulv i lang tid.

  • Fjern støv og snavs fra laminatet så ofte som muligt. Jo mere du elsker at rengøre i dit hjem, jo ​​længere vil laminatgulvene beholde deres oprindelige udseende. Brug en støvsuger eller en lidt fugtig blød klud. Vedligeholdelse af kønnene ved hjælp af specialværktøjer
  • Sørg for at bruge specialplejeprodukter til laminatet, såsom: Chistyla, Loba eller Laminatclear. De fås i form af gel eller spray. Regelmæssig brug af specialplejeprodukter til laminat bidrager til dannelsen af ​​et tyndt lag på overfladen, der beskytter gulvene mod fugt og forhindrer dannelse af pletter på grund af spildte væsker.
  • Laminat er beskyttet mod vand, mens dets øverste lag bevarer sin integritet. Så snart ridser og skader vises på gulvets overflade, begynder de straks at absorbere fugt og nedbrydes. Prøv derfor ikke at misbruge våd rengøring med rigeligt vand. Det anbefales heller ikke at rengøre laminatet med en vaske støvsuger. Scratch fjernelse med voks
  • Prøv ikke at tabe tunge genstande med skarpe hjørner på laminatets gulve. Gå ikke på laminatet i sko med skarpe hæle. Hvis der opstår skader og ridser på gulvene, skal du straks fjerne dem med en særlig voks eller kitt.
  • Hvis du får fedt eller sko creme på laminatet, må du ikke fjerne snavset med en metalbørste. Bedre gå til butikken og køb en pletfjerner.

  Efter at have lavet den rigtige installation af gulve fra et laminat, vil du modtage en billig, smuk og holdbar belægning, som med passende pleje vil glæde dig i mange år!

  Fordele og ulemper ved korkgulvet. Læg korklaminatet på gulvet med egne hænder. Instruktion med foto.

  Er det muligt at lægge et laminat på det varme gulv, og er det skadeligt? Kan jeg bruge den til opvarmning uden radiatorer? Teknologi til korrekt lægning, valg af substrat.

  Hvordan man korrekt lægger linoleum på gulvet, passer det til rummets dimensioner og pasta. Teknologien ved kold svejsning og processen til fastgørelse af gulvlister.

  RemBoo »Installation og reparation af gulvet i lejligheden» Sådan lægges laminatet på gulvet med egne hænder

  Tak for artiklen! Vi vil sætte manden selv)

  sådan information er nyttig selv for specialister.Så, hvem har endnu ikke nået et højt niveau eller er højt specialiseret i konstruktion. Jeg kunne godt lide artiklen.Jeg kunne skrive sådanne artikler, fordi jeg har stor erfaring i efterbehandling og konstruktion

  Læg laminatet med dine egne hænder: de rigtige måder

  Læg laminatet med dine egne hænder - det er muligt, og ikke engang meget svært. For korrekt installation skal du bruge håndskyde, nøjagtighed, et par timer, udholdenhed og nogle værktøjer.

  * Videoinstruktionen i slutningen af ​​artiklen forhindrer 5 populære fejl ved installation af laminatet.

  Processen med at lægge laminatet med egne hænder begynder med omhyggelig forberedelse. Saml de nødvendige værktøjer til en behagelig proces. Vælg et laminat korrekt og læg det kun på en pålidelig overflade. Detaljerede instruktioner nedenfor.

  Vi vælger et laminat (for mere detaljer om dette i artiklen om hvordan man vælger det rigtige laminat, samt om funktionerne ved at vælge et laminat til køkkenet, soveværelset og salen) og købe meget i mængder på 5%, der overstiger arealet af rummet. I samme volumen køber vi det valgte substrat under laminatet. Hvis du har brug for flere oplysninger, foreslår vi at du læser vores artikel om valg af substrat.

  Laminat i 48 timer forlade i det rum, hvor det vil blive lagt, så det kan tilpasses temperatur og fugtighed.

  Værktøj til lægning af laminat

  For at lægge laminatet selv og uden ekstra indsats skal du bruge værktøjer:

  Laminat er anbragt på følgende overflader: Beton og trægulv, flise, linoleum og hver base har sin egen forberedelsesrækkefølge.

  • Beton gulv. Hvis gulvet er jævnt, så gå straks til processen, hvis ikke, så er du nødt til at håndtere gulvbelægningen. Vakuum den flade etage og fortsæt til processen med at installere laminatet. Vigtigt! Efter afslutningen af ​​screed bør du vente 30 dage, før du lægger laminatet for at stabilisere skrælmet.
  • Trægulv. Sørg for, at der ikke er knap og fastgør bordene sikkert til lags. Styrk strukturen med skruer og niveau overfladen til det ideelle med en sløjfe eller et fly. Udskift defekte plader, hvis det er nødvendigt.
  • Keramiske fliser og linoleum, korrekt lagt på teknologien, kræver ikke nogen handling, ud over gulvbelægningen på underlaget. Hvis flisen ikke er flad, skal du fjerne den.

  Korte instruktioner til valg af substrat:

  • Ruller af skumpolyethylen - billigt og let at bruge substrat, der tolererer fugt godt, men har lave lydisolerende egenskaber og kort levetid.
  • Kork substrat - dyrt materiale, der giver god varme og lydisolering. Han er bange for fugt og varme. Overvej en billigere hybrid: bitumenkork på cellulosebasis.
  • Underlag af ekspanderet polystyren - acceptabelt substrat ved forholdet mellem pris og kvalitet. Den eneste ulempe - umuligheden af ​​at lægge på det varme gulv.
  • Polyurethan på folie - dyr og hård mulighed. Anvend kun med laminat af højeste kvalitet.

  På en ren og jævn overflade spredes substratet og efterlader en 2-3 cm overlappning på væggene, så intet vil bevæge sig, med direkte lægning af brædder (senere overflødigt skåret). Vi sammenligner substratet, så kantene ikke kryber på hinanden, ellers vil der være knæk.

  Der er flere måder at lægge et laminat på, som påvirker gulvets endelige form. Layout-skema bestemmer retningen af ​​laminatpladerne: vinkelret på indgangen, parallelt med indgangen og diagonalt til indgangen. Liggende i en vinkel er en smuk og original version, der efterlader mange laminatskrabber. Den mest populære mulighed er at installere et laminat i retning af lyset fra vinduet. Med denne mulighed ses leddene af pladerne minimalt.

  Når de er stablet stabilt, er brædderne placeret i en vinkel på 45 grader og kræver særlige færdigheder. Brug ikke diagonal position, når du arbejder med dine egne hænder.

  Hvordan og fra hvilken side er det korrekt at lægge et laminat?

  Vi vælger den side, som folk vil have i betragtning, da de i begyndelsen vil lægge hele paneler, og til sidst skal de tilpasses til det resterende rum, hvilket ikke er smukt at se på. Korrekt at lægge et laminat fra en indgang, og at afslutte ved den fjerne væg eller under gardiner.

  Tip! Læg laminatet bedre vinkelret på vinduet i retning af solens stråler - så sømene bliver mindre synlige.

  Laminatpanelet har låse på fire sider. De to sider har korte lås, og de to andre har mærkbare udragende låse (som er indsat). Panelerne passer med en kort lås til væggen, og de følgende paneler indsættes i de lange.

  Det første panel

  Vi sætter hele panelet i den valgte vinkel og fra den smalle side indsætter vi følgende i den. Forbindelsesprocessen er vist i figuren for to typer låse, men i vores tid er der oftere slickede låse. Behandlingsprocessen vil være den samme. Sammenlign klik og lås låse på billedet:

  Monter bordet med en låsningstype "klik9quot;

  1. Brættet er bragt fra siden i en vinkel på 45 °
  2. Vi styrer spidsen ind i rillen og trykker let på hånden
  3. Sænk bordet let ned på gulvet
  4. Vi samler den første række
  5. Vi sætter også brædderne i anden række på samme måde, kun den lange side i første række
  6. Lidt håndflade til bordet "kom i 9quot; i et nærliggende bord fra samme række
  Monter bordet med en låsningstype "lok9quot;

  1. Vi samler den første række, forsigtigt banker på en gummibåd på næste bord
  2. Vi følger nøjagtigheden, da låsen let kan brydes
  3. På samme måde samler vi den anden række
  4. Vi sætter en række ind i en anden og smutter gradvist på brædderne fra den ene kant til den anden

  Sømmene bør ikke afvige, så tryk om nødvendigt på panelerne med en stang og kiyanki.

  For at lægge laminatet korrekt skal du bruge spacer kiler, som installeres mellem væggen og panelet. Laminat bør aldrig røre væggen!

  Skær og læg den sidste række i rækken

  Når der ikke er plads tilbage til hele panelet, skal du måle afstanden tilbage til væggen (glem ikke afstandsafstandene - 1-1,5 cm), marker med en blyant på panelet, hvor meget der skal afbrydes.

  Du kan også klappe panelet 180 grader, og placere det på væggen ved siden af ​​det sidste bord, markér den ønskede afstand fra bagsiden.

  Vigtigt! Forveks ikke med hvilken side der skal måles, eller du vil afkorte den ønskede lås.

  Vi tager et puslespil - prøv at se så meget som muligt og ikke haste for at kassere et savet stykke, det kan stadig komme til nytte i begyndelsen af ​​den næste serie.

  Når du indsætter det sidste panel, er der ikke plads til at erstatte stangen og hale sømmen, da det tager metal S-formet beslag (eller undertiden navnet på klemmen til laminatet). Den ene ende af den kan du få fat i laminatet, og en anden trykker på hammeren som vist på billedet.

  Vi samler den anden og efterfølgende serie

  Bestem laminatets layout

  Det er på tide at bestemme mønsteret af laminatet. Vælg hvor langt hver successive serie skal udlignes. Ofte er dette enten halvdelen af ​​panelets længde, eller en tredjedel er minimumskiftet 40 cm.

  Antag en tredjedel er valgt. Det er værd at skrive ned på arket dimensionerne af den tredje og to tredjedele af panelets længde, så hver gang ikke genberegnes. Jigsaw så af en tredjedel af panelet, ikke forvirrende, hvilken slags lås du har brug for.

  Vi rapporterer hele paneler og slutter med den ønskede længde.

  Nu fastgør vi den samlede anden række til den første ifølge den tidligere beskrevne teknik. Når hele rækken kommer ind, er det nok at banke panelerne (det er vigtigt at slå baren for ikke at slå ned låsene) ved sømmen, og mallet fra toppen blår forsigtigt alle paneler for at få dem til at slå sig ned bedre.

  Så fortsæt til sidste række, fastgør hver ny række til den forrige.

  Den sidste række skal skæres langs (langs længden). Vi måler den nødvendige afstand til væggen og tager højde for kiler. Når du indsætter den sidste række, kan spacer kilerne ikke længere bruges, men efterlad 1-1,5 cm indrykning til væggen.

  Du kan ikke slå baren på siden, men du behøver ikke tage flere låse, især da de sandsynligvis allerede er savet, så den sidste række kan være fed med en hæftning.

  Vigtigt! Overvåg slagkraften for ikke at slå ned laminatets øverste lag.

  Dette afslutter laminatlægningen. Afskær overskydende fra substratets kanter, fjern afstandskilterne og begynd at installere skørtplader.

  Under batteriet

  Til stabling under et batteri med rør, der forlader gulvet, er det nødvendigt at måle og trække på det rigtige bord præcis placeringen af ​​disse rør og bor huller med en margin på 3-5 mm. Så så en del af brættet ud, som ligger bag rørene og lå begge dele. En lille del skal først smøres med en klæbemiddel til dockning og et stort bord. Den resulterende spalte kan dækkes med en speciel dekorative kant.

  Vigtigt! Inden du installerer døre og laminat, skal alt snavset arbejde udfyldes. Dørene er oftest placeret efter laminatet, men en anden mulighed er muligt: ​​først dørene, så laminatet. Dette påvirker direkte måden gulvet ligger i døråbningerne.

  Når de ligger tæt på dørkarmen, er pladerne spolede, så der ikke er noget mellemrum mellem dørtærsklen og laminatpanelet (der er ingen sokkel på dette sted). Hvis det er muligt, køres laminatbræt under dørkarmen. I ekstreme tilfælde er kløften dækket af en speciel dekorative dør.

  Laminat kræver ikke særlig pleje. For at forlænge livet og give et perfekt udseende af belægningen, følg de enkle tips:

  • Vakuum og vask gulvet en gang om ugen. Pas på tilstanden af ​​hjulene i støvsugerens håndtag - de kan beskadige eller pletter brædderne.
  • Brug ikke voks og polaroli løbende: De ligger ikke på overfladen af ​​pladerne og bliver til pletter. Men brug en særlig voks til dybe ridser, ellers vil de springe over fugt.
  • Løs ikke tunge ting, løft straks metalgenstande fra gulvet, gnid ikke laminatet med hårde børster.

  Video til lægning af laminat egne hænder

  Denne video lektion illustrerer, hvordan man korrekt lægger laminat og pre-betegner alle de fejl, der er tilladt, når man lægger laminatet med egne hænder.

  I den næste video vil du høre og se, hvordan du laver laminat fra en professionel

  Mere video om at lægge laminatet med egne hænder med nyttige tips samt en beskrivelse af de fejl, som medarbejderne har lavet, finder du også på vores hjemmeside.

  Det er interessant!

  Jeg vil gøre alt selv med min datter, men der er mange batterier i rummet, og jeg er bange for, at jeg ikke vil være i stand til korrekt at lægge laminatet under dem. Fortæl mig, tak!

  Afsluttet artiklen om dit spørgsmål. Stacking under batteriet er virkelig en vanskelig del af processen. Det vil være nødvendigt at skære særlige udskæringer til alle rørene og lægge pladerne med en S-formet beslag.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 44 = 46