30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Steg fra phamiran

Rose fra Foamiran: master klasse med foto og video lektioner

Royal rose blomst er meget populær og miljøet af needlewomen. Udførelsen af ​​denne blomst lært af satinbånd, og fra keramik, papir. Her og foirianen var ingen undtagelse.

I dag vil jeg vise, hvordan en rose er lavet af fameiran, mesteren er meget instrumental og vil forenkle opgaven med at skabe denne luksuriøse blomst.

Før jeg starter arbejde, vil jeg gerne dele med dig video-lektioner om at skabe en rose fra Foma.

Master klasse om at skabe roser

Efter at have set videoerne tror jeg, mine yderligere instruktioner vil være mere klare for dig. Så jeg vil starte mk roser fra Foamiran med mine egne hænder med materialer til arbejde.

 • fomyran ark
 • pastelblyanter
 • jern
 • perle som grundlag
 • limpistolen

Vi tager foiramanarket af den ønskede farve og begynder at lave blokke - rektangler af to størrelser: 4х4.5 og 5х5.5 cm.

Fra disse emner bliver det lettere for os at lave rosenblad. For at gøre dette skal du bare folde rektanglerne i halvdelen og bruge saksene til at omkredse kanterne som dette:

I alt skal vi få 10 mindre kronblade og en anden 18 kronblade større. Men hvis du vil gøre en blomst mere uberørt, kan du forberede flere kronblade.

Gå nu til blomstringens farvning. For at gøre dette har vi brug for et våde serviet, som vi begynder at beskæftige os nu med pastelpennet. Maler vi et serviet, vi tørrer dette serviet på kanten af ​​kronbladet og forsøger bogstaveligt at gnide malingen i foirianen.

Efter at have gjort denne procedure med alle emnerne, fortsætter vi med at give dem et volumen. Vi opvarmer hvert kronblad med et jern, indtil dets kanter bliver krøllede:

Og vi arbejder i henhold til den gamle ordning: vi tilføjer harmonika og stærkt vride det.

Det resulterende emne er forsigtigt strakt for at bøje det lidt. I den færdige form bør kronblade se sådan ud:

Bladets kanter behøver lidt mere twist og lidt strækning for at give det en naturlig finesse:

Gør det samme med de andre elementer i blomsten:

Nu begynder vi at danne et rosebud. Som grundlag er en stor perle eller en foliebold meget velegnet. Vi skal pakke det i et stykke fameiran og forsigtigt trække kanterne sammen:

Vi pakker kernen i rosens første kronblad:

Kronbladet limes, så det ikke åbnes.

Dernæst begynder vi at lime knoppen i en cirkel med andre kronblade, hvilket giver lydstyrken og bevarer effekten af ​​den blomstrende blomst:

Sørg for at se, hvor præcist og smukt alle efterfølgende kronblade ligger. Således vil det endelige resultat ikke skuffe dig.

Så i samme ånd lim vi store rosenblad:

Hvis du vil have det, er der små roser af typen busk, der har vist sig, at stoppe på et stadium af limning af små kronblade.

Som følge heraf fik vi en sådan ædel rose:

Min orientering om hvordan man laver en rose fra Foamiran er forbi. Og som en bonus har jeg et klargjort mønster af forskellige rosenblade:

Brug af materialer fra stedet er kun mulig med angivelse af en direkte aktiv hyperlink til Diana's kvindelige site

Roses from Foamiran: master class, trin-for-trin beskrivelse, ideer og anbefalinger

Roser lavet af fameirana (plastisk suede) - Moderigtige og faktiske dekorative elementer til at skabe smykker, smykker til hår, pick up for gardiner, topiary, dubbing buketter til bruder. Materiale til fremstilling af blomster samt specialværktøj er nemme at købe i enhver butik til nålevenner. I denne artikel lærer du, hvordan du vælger en plastikpuré til at skabe den mest realistiske plante. Hvilke værktøjer vil der være brug for til at lave en smuk rose fra fameiranaen. En trin-for-trin beskrivelse vil hjælpe med at skabe en blomst selv for absolut nybegyndere i denne sag. Forsøg at springe ind i den spændende verden af ​​kunstig blomsterverden.

Foamiran, fom, reveler eller plastic ruskind er alle navne af samme materiale, som kan variere i tykkelse. Der er også navne på fomiran, "Eva Foam", "Fom Eva". Materialets moderland er Iran.

Der er sådanne typer fameiran:

 • Plastic ruskind af firmaet "Skum Eva" af iransk produktion. Fås i form af firkanter på 60 til 60 cm. Materialetykkelse: 1 mm. Iranske fom betragtes som en klassiker blandt andre arter. Det er nemt at arbejde med det: det krymper ikke med temperaturbehandling. Fremragende form selv efter et par år. Bemærk, at det iranske fameiranark kan variere i tykkelse fra 0,6 til 1 mm. Dette er normen.
 • Tyrkisk foiaran Det adskiller sig fra det iranske med en lysere farvepalet. Arkene har en ensartet tykkelse på 1 mm.
 • Kinesisk reveler. Ikke egnet til at skabe blomster. Arkene har en tykkelse på 3-4 mm. Fra det er dukker og andre håndværk lavet. Et godt materiale til børns kreativitet.
 • Zephyr phomas af kinesisk oprindelse (silke). Meget tynd til 0,5 mm. Det kan ikke behandles med varme, mens det krøller. Dårlig holder formularen, så indpakket rose kronblade, sandsynligvis vil gennem tiden være untwisted. Fremragende til at skabe bløde og gennemsigtige knopper, for eksempel kirsebærblomster eller æbletræer.
 • Foamiran er marshmallow iransk. Porøst og luftigt materiale med en tykkelse på ca. 1 mm. I ubehandlet form anvendes den til blomster med kødfulde blade, for eksempel for at skabe realistiske succulenter. Der er en måde at gøre marshmallow foma tyndere. Sæt det mellem to ark papir og stryg det. Materialet frigør luft, og det bliver tyndt som papyrus.

Rose fra Foamiran: mesterklasse med trinvise instruktioner

I denne mesterklasse vil vi se på, hvordan man laver dronningen af ​​blomster fra dette blide materiale. Til arbejde skal du:

 • forsigtigt lyserød eller hvid skumrør;
 • saks;
 • jern;
 • tør pastel (lyserøde og brune farver);
 • tråd;
 • et stykke folie eller synthepon;
 • svamp;
 • klæbemiddel pistol.

Klipp ud rektangler ud fra baggrunden af ​​4x4,5 og 5x5, 5 cm. For at få formen af ​​kronbladet, skære deres hjørner, fold dem i halvdelen. For en frodig rose har du brug for omkring 25 store og 15 små. Til knoppen har du brug for 10 små kronblade. Mængden gives ca., fordi kronbladene under drift kan rive. Herudover regulerer mesteren blomsterens pragt.

Hvordan laver man en rose fra Foamiran mere realistisk? For at gøre dette skal du tynde sine kronblade for at genskabe deres naturlige farve.

Tør pastel passer bedst til begyndere. Selv med det første eksperiment får de en fremragende rose fra fameiranaen. Mesterklassen er designet specielt til sådanne begyndermestere af kunstig blomsterverden.

Så tag kronbladene, et fugtigt serviet eller et stykke svamp. Tegn lidt lak fra pastellkriten og gå langs kanterne.

Dernæst gå til skridtet for at give kronbladene en form. Dette vil kræve en jern. Nogle arter af faryamin, for eksempel, marshmallow, kan ikke opvarmes på denne måde. Vi vil tale om metoden til dens behandling nedenfor.

Varm jernet til temperaturen i wool9raquo; Fastgør kronbladet til det i nogle få sekunder. Materialets egenskaber er således, at det bliver tyndere og mere smidigt. Fold det med et accordeon og rul mellem fingrene for at udlade hele luften.

Rosens kronblade fra fameiranen, som naturlige blomster, har en buet kant. For at genskabe det skal du igen fastgøre kanten af ​​emnet på stryget og pakke det med fingrene. På denne måde behandler du alle fremtidige kronblade.

Lad os fortsætte med at skabe grundlaget for en rosebud fra Foamiran. Tag tråden, et stykke sintepon eller folie. Vrid fra nogen af ​​dem en lille bold. Plant det med lim på ledningen. Fra foyamiran skåret et lille firkant. Dæk bolden med en tråd eller en tynd tråd.

Dette er grundlaget for en fremtidig rose fra Fomir. Den næste fase er fastgørelsen af ​​kronblade. Tag et mindre stykke. Dråbevis lidt af limen på bunden af ​​kronbladet og vikle bolden rundt om det. Få en bud. Vi tager det andet kronblad. Vi noterer sømmen af ​​knoppen. Til midten sætter vi det andet emne. Hvor tæt kronbladene er placeret, afhænger det af, hvor meget den blomstrende rose kommer ud af dig. For at lime emnet skal du have meget små dråber af lim på siderne.

Sæt dem så lavt som muligt. På denne måde fastgør du alle de andre rosenblad fra fameiranen. Du kan stoppe når som helst og få en smuk knopp. Når de små emner er færdige, skal du bruge større kronblade.

Dernæst skal vi lave en polstring til rosen fra foimiranet. Skabeloner til dette behøver vi ikke. Skær firkanten ud af det grønne materiale. Pierce et stykke phome i midten af ​​den tråd, som blomsten er på. Tegn en blyantskitse af limning. Fjern det og skær det med saks. Ved kanten lav en tynd hak.

Varm jernet. Mens det opvarmes, behandles materialet med brun pastelkrit som beskrevet ovenfor. Fastgør emnet til jernet. Fold trækhugget, ligesom det med kronblade og rulle mellem fingrene for at gøre materialet mere subtilt, og udseendet af limningen er mere realistisk. Sæt lidt lim i midten og fastgør den på bagsiden. Så rosen fra fameiran er klar. Mesterklassen for begyndere er overstået.

Når man arbejder med plastskind, anvendes disse typer lim:

 • Varm lim fra en speciel pistol.
 • "Kosmofen9raquo; Gennemsigtig lim med øjeblikkelig handling. Det er praktisk at klæbe meget små dele.
 • Lim "Moment9raquo;.

Mold - en enhed til detaljeret undersøgelse af tekstur af blade og kronblade af en plante. Der er forskellige størrelser. Det er bedre for nybegyndere at købe en tilstrækkelig stor universel støbeform til ark. Til fremstilling af rosenblade i starten er det ikke nødvendigt. Teksturerne af dem er sådan, at det er nok at rulle emnet mellem fingrene.

Til fremstilling af kunstige blomster kan du have brug for:

Dette er ikke hele listen over nødvendige materialer. Med erhvervelsen af ​​erfaring tilføjer hver mester noget af sig selv.

End at blomstre kronblade

Tint kronblad kan være sådanne typer af maling:

Idéer: hvor man bruger roser fra fameirana

Kunstige blomster bruges til at lave halskæder, øreringe, fælge, kranse, hårnåle, hårbånd. Den oprindelige ide er brugen af ​​roser fra fameirana i suite design (buketter af slik).

Skilfulde håndværkere opretter blomster, som ved første øjekast ikke kan skelnes fra naturlige. Særligt værdsat materiale i bryllup blomsterdekoration. Roser og andre blomster fra revelry er dekoreret med buer til de nygifte. De lægger på borde, dekorere dem med et bryllupskort. Fra kunstige blomster gør dubling buketter til bruder, som de derefter kaster til deres veninder.

Foamiran er et blødt materiale, der sælges i ark. Paletten består som regel af 20 eller 24 farver (afhængigt af producenten). Til salg er der en foiuran med en tykkelse på 0,6 til 4 mm. Materialet er meget praktisk. Produkter fra det er ikke bange for vand, stærkt sollys og deformation. Hovedfunktionen ved Foma er evnen til at strække og ikke rive på samme tid. Det kan strækkes med 10%.

At lave blomster fra revelry er en hobby, der ikke kun kan bringe gode følelser til needlewomanen, men også en anstændig ekstra indtægt. Roser fra Foamiran er så charmerende og realistiske, at der næppe er en kvindelig repræsentant, som de ikke kan lide.

Rose fra Foamiran: 3 mesterklasser, 3 smukke roser (foto)

Rose - en smuk blomst, sorter og sorter, som bare ikke finder den. Den sarte aroma er ikke forvekslet med nogen af ​​de eksisterende blomster. I naturen er der tre hovedtyper af roser: almindelige (de har op til 7 kronblade i knoppen), frodige terry og halvmarmorblomster (deres knopp kan bestå af 15-30 kronblade). Rosens nuancer er også gode, så rosen betragtes som en universel og grundlæggende blomst til at skabe kompositioner. På den baggrund kan du samle en række buketter, fordi roser kombineres med næsten enhver farve. Foamiran formidler desværre ikke Rosens vidunderlige duft, men fra det kan du lave en smuk blomst, som derefter er fastgjort på en broche, hårnål eller bruges til at skabe bryllup buketter fra fameirana eller indre buketter. Al den charme af en rose fra fameirana, er, så kan den være af enhver form og farve, og vigtigst af alt vil det aldrig falme. I denne mesterklasse på fomiranu vil jeg fortælle og tydeligt ved hjælp af trinvise fotografier, jeg vil forklare, hvordan man laver forskellige typer roser fra iransk eller den fineste zephyrfomiran. Lad os starte MC med roser fra zephyr fonamiran med japansk stil.

Master-klasse: en rose fra en japansk zephyr foamiran

For at skabe denne storslåede rose skal du:

 • zephyr phaamiran af lyserøde og lilla blomster;
 • violet olieret pastel og svamp;
 • Lettere;
 • lim anden;
 • tape tape;
 • folie;
 • elastik, barrette eller brocheholder

På billedet nedenfor kan du se udsmykningen i den færdige form.

Så lad os begynde at lave roser fra zephyr fonamiran.

Trin-for-trin instruktion: Hvordan laver man en rose fra en zephyrfonamiran?

Da teatret begynder med en bøjle, og helt begynder hver blomst fra fameirana med et mønster. Billedet viser et mønster af den japanske rose: 3 typer kronblade (størrelserne er angivet i centimeter).

Skær blomsterne af vores roser ud på et mønster. I alt har vi brug for 9 stk. Små 5,5 * 6, mellemstore 11 stk. 7 * 6,5 og store 5 stk. 7,5 * 7. Men ved samling kan mængden falde, det afhænger af, hvilken frodig rose du vil lave. Jeg vil advare om, at zephyr phaamiran er meget let revet, når den strækkes, så lav bare nogle få ekstra kronblade, bare i tilfælde. Men jeg brugte også ragged kronblade, de tilføjer stor realisme til vores blomst.

Den japanske rose har en usædvanlig farve: dens midter er lettere, og de ekstreme kronblade er mørke. Derfor har vi brug for to slags fameiran. Vi vil lave lys rose kronblade fra lyserød marshmallow fameiran, lidt farvning det i en lilla skygge, og for de andre kronblade vi vil bruge en lilla phoarin.

Og så forberedte jeg kronblade fra den lyseblå og lilla zephyr fonamiran.

Alle kronblade er tonet det samme: med en violet olie pastel og skygge med en svamp. Tinting påføres på toppen af ​​kronblade på begge sider.

Derefter behandler vi alle kronblade på følgende måde: Vi sætter toppen af ​​kronblade sammen med et accordeon og sliber det, slipper lidt luft og tynder toppen af ​​kronblade.

Det er de rosenblad, der skal vise sig.

Tag derefter lyseren og opvarm kronbladene let hver 2-2,5 cm, stræk bølgerne, mens du lidt forstærker midten, som om du laver en kop. Du kan vride kronbladets kanter i forskellige retninger. Nå, sådan noget skulle ske.

Tag folien og lav midten af ​​rosen. Hvem kan lide at lave midten af ​​restene af fomiran kan laves af det. Størrelsen af ​​kernen af ​​rosen bør være følgende: højden af ​​keglen er 2-2,5 cm, diameteren er 1,5 cm under.

Vi tager et lille kronblad og vikler bunden i den, mens en kant med en bølge ikke limes til enden. Fra bunden skærer vi alt af.

Det andet lille kronblad er limet foran os som om at lukke spolen, men vi placerer kronbladet, så bølgerne i det ene kronblad fortsætter på den anden. Og igen skar vi alt ud fra bunden.

Så jeg fastede alle de lyserøde kronblade. Der er to kronblade i hver række roser.

Vi begynder at klæbe mellem kronbladene og sætter tre kronblade i serien. Lim på et niveau med lyserøde kronblade. Og det sidste kronblad begynder vi først.

Så jeg klæbte mellem kronbladene.

Derefter limer vi de store kronblade samt de mellemste på tre kronblade i træk i en cirkel og lukker allerede bunden af ​​bunden.

Som følge heraf var der en så smuk rose fra den øde zephyrfonamiran. Jeg klæbte ikke de sidste tre kronblade, jeg gør det efter fastgørelsen.

Til fastgørelse tog jeg en viskelæder, men du kan bruge hvad du vil. Hvis du tager et elastik, ligesom mig, så skal du vælge et elastikbånd med en plastik eller metalfiksering eller bruge en speciel montering til gummibåndene. Men jeg har et elastik med et plastikklip, så jeg lægger lim på dette bjerg og presser det mod blomsten. Derefter skar jeg et stykke skumbiran og limmer det igen, så elastikbåndet holdes tæt.

Færdig saks skåret ud en ekstra oval for at lukke vores mount.

Vi lim de andre tre kronblade og luk fikseren. Det var så smukt, vi gjorde.

Foamiran hårbånd med japansk violet rose fra foamiran er klar.

Master klasse: små roser fra foamiran (trin for trin foto)

Meget ofte laver smukke dekorationer, kamme eller fælge til hår fra foyamira med små roser. De kan laves selv fra restene af fomiran. Jeg vil også, som i den første mesterklasse for at lave roser, bruge en tynd skumfiletfameiran.

 • pink marshmallows;
 • for grønne iranske blade eller andre skumplanter
 • Skimmel universal til blade;
 • olie pastel: rød, lyserød, grøn og svamp;
 • lim anden;
 • kontorpapir;
 • folie;
 • jern;
 • mount.

Trin-for-trin instruktion: Vi laver en lille rose til en broche med egne hænder

Små roser ser godt ud på brocher. Her er en lyseblå blomst, du skal få som følge heraf.

Foto af det færdige produkt: broche med en rose fra fameiranaen.

Vi tager to strimler pink zephyr phamiran. En stribe på 5 cm. * 24 cm, den anden 4 * 36 cm. Vi skærer disse strimler i rektangler på 5 * 4 cm. -6 stk. Og 4 * 3 cm. - 12 stk.

Fra rektanglerne skærer vi kronbladene ud i form af dråber.

Så tager vi kontorpapiret og spred kronbladene ud og dækker det med et andet stykke papir. Dernæst stryge jernet flere gange fra begge sider, indtil kronbladene ikke tynder.

Store kronblade er tonet med fedtet rød pastel. Fold harmonikanten og gnid den mellem fingrene.

Lige ret og lav depression i øvre delen af ​​kronbladet.

Små kronblade foldes et accordeon og grinder også, så ret og lav en rille. Lim derefter i par, som vist på billedet.

Tag folien 12 * 12 og lav en bold til bunden af ​​en lille rose.

Vi lim foliekuglen med kronblade.

Vi lime kun bladene på den ene side.

Derefter danner vi toppen af ​​midten og lim den anden side og bunden, den ekstra afskåret. Her viste en sådan knopp.

Små kronblade limes sammen i en cirkel, der overlapper hinanden.

I midten lim vi knoppen. Rosochka er klar.

Vi udskærer bladene fra den grønne iranske fameirana og tynder dem med olien pastellgrøn, og bladets kanter er rosa og skygger godt med en svamp.

Vi laver hak på bladene og arbejder på jernet, ved temperaturen af ​​silkeuld og klemmer godt på formen.

Vi løser vores lille rose på et specielt klip.

Færdiggjort en lille rose fra fameiranaen.

Rose bud fra foamiran: hvordan man gør?

En af de mest almindelige typer af roser er knopp. Hvordan laver jeg mit eget rosebud fra fameiran, jeg fortæller dig nu.

For at lave et rosebud skal du:

 • pink marshmallows;
 • for grønne iranske blade eller andre skumplanter
 • Skimmel universal til blade;
 • olie pastel: lyserød, lyserød, lilla, mørkrosa, lilla, hvid, lysegrøn, gul og svamp;
 • Lettere;
 • lim anden;
 • Litoner nr. 26 eller tråd 3 mm;
 • tape tape;
 • kontorpapir;
 • stick eller tandstikker
 • folie;
 • stykker af enhver foyamiran;
 • akryl glanslak
 • et jern.

Step-by-Step MK på produktionen af ​​rose bud

Her er sådan en bud af roser, du skal få. Det ser meget smukt ud i bryllup og indvendige buketter. Toning buddet vil gøre i en fashionabel nu lyserød skygge.

Foto af en færdiglavet knopp steg fra foamiran.

For kronbladets kronblade skal du tage tre strimler pink zephyr phoemiran. Bredden af ​​strimlerne er 3 cm, 5,5 cm, 6,5 cm.

Disse strimler skæres i firkanter af passende størrelse.

Fra kvadraterne skærer vi kronblade til rosen i form af dråber. Lille - 10-12 stykker, mellemstore og store i 8 stk. Men da zephyr phaamiran let revet under forarbejdning, skærer vi mindst en ekstra lob af hver størrelse.

Alle små kronblade er tonet helt, med to nuancer af olie pastel pink og lilla, jeg fantaserer med at anvende toning. Tinting er påført fra to sider, endene af kronbladene er også tonet.

Til toning mellem mellembladene bruger vi allerede fem nuancer af olie pastel: pink, lyserød, lilla, mørk pink-lilla, hvid. Tinting anvendes også fra to sider, og vi tynder også kronbladets røv.

Efter påføring af den grundlæggende skygge, blæk bunden af ​​kronbladet med en gul og lysegrøn pastel, godt skygge med en svamp.

Store kronblade er tonet, som gennemsnittet. Til toning bruger vi lyserød, lyserød, lilla, gul og grøn olie pastel.

Efter toning på mellemstore og store kronblade, anvender vi en tekstur. Med en pind eller tandstikker sporer viårene i form af fluffede grene.

Derefter behandles alle kronblade på jern, det vil sige at stryge dem fra to sider. Spredning kronblade på papir og dækker med papir, jern flere gange. Lad os køle lidt og fjerne kronbladene, som skulle vise sig at være meget tynde, elegante.

Så vi behandler alle kronblade.

Vi tager foliestørrelse 30 * 35 og laver en base til rosen. Basen i form af en kegle, der måler 3,5 * 3 cm.

Så begynder vi at behandle kronblade. Ved fem små kronblade sætter vi toppen på accordeonet og forsigtigt vrider det, retter det og strækker det.

De resterende små kronblade er bare lidt strakte langs hele perimeteret af kronbladet.

På de mellemste kronblade gør vi en depression nedenfor, så går vi langs en cirkel, der trækker kanten af ​​kronbladene en eller to fingre.

Så behandler vi kanterne med en cigaretlighter og snor dem og i nogle tilfælde gør klemmerne.

Øverste kant af de store kronblade foldes accordeonet, slibe og gøre en fordybning i bunden af ​​kronblade.

Vi bearbejder kanterne med en cigaretlighter og vrider den. Kronblade foldes i halvt og trækkes indad.

Vi tager et lille kronblad, vi snor det ind i et rør, vi drypper en dråbe lim på kanten, men vi forsegler ikke røret og anbringer det andet kronblad til det første kronblad og fortsætter med at vride det. Så vi twist de fem kronblade. Derefter indsætter vi de andre kronblade til dem og danner en rose.

Vi tager en lille rose og en manicure saks, skar forsigtigt midten af ​​nedenunder. Derefter indsættes bunden af ​​folien i det skårne hul og klæber det.

Lav et hul i bunden af ​​bunden og indsæt ledningen, lim den sammen med en anden lim. Og vi begynder at holde de midterste kronblade. Fire kronblade i en række. Det sidste kronblad er limet til den første. Så vi indsætter alle mellembladene, to rækker.

Da bunden af ​​bunden blev lavet ikke bred nok, indsætter vi strimlen af ​​foyamiran for at øge den, og så begynder vi at klæbe de store kronblade.

Vi limer også store kronblade på fire kronblade i træk. Pasta det sidste kronblad under den første. Sådan dannede vi en rosebud.

Fra den grønne foyamiran skærer vi sepals, vi laver hak og farvetone på begge sider med olieret grønt pastel, godt skygge med en svamp. Langs kanterne af keglerne passerer vi lidt gennem en lyserød pastel.

Sepalmen opvarmes på et jern ved en silkeuldtemperatur og slibes. Ret, varme med en cigaretlighter og lav ikke store bølger.

Fra den grønne foyamiran skar vi bladene ud. Også toning dem med en buttered grøn pastel og tips lidt rosa, godt skygge med en svamp. På bladene laver vi hak.

Vi behandler bladene på stryget ved temperaturen af ​​silkeuld og på formen og trykker godt på bladernes konsistens. Efter påføring af tekstur er bladene dækket med akryl glanslak to gange, så rosenbladene ser mere realistiske ud.

Kjole sepal på tråden limet til bunden af ​​rosen. Så holder vi hvert blad af keglerne til toppen. Vi behandler ledningen med et bånd.

Blade er limet på litonerne. Påfør limen på citronen og påfør den fra bunden af ​​pladen og knus det godt med en pind.

Efter at have dannet bladene, begynder vi at vedhæfte dem ved hjælp af et båndtape til rosenstammen.

Her er en rose, vi har gjort med dig. En sådan rose vil dekorere enhver buket.

Se også trin-for-trin MK på at lave smukke pionformede roser fra foramyr (zephyr og iransk).

Flere master klasser:

kommentarer 7 Tilføj kommentar

Foamiran er et godt materiale, det er rart at arbejde med. På et tidspunkt begyndte med ham gjorde forskellige dekorationer til interiøret. Men i sidste ende forladt. Nu er flere og flere lektioner på det. Sandsynligvis værd at prøve? Tak for lektionen

Jeg kunne meget godt lide blomsterklumpen fra foamiran. Fortæl mig, hvor meget materiale (Foma) det tog? Et andet spørgsmål om toning. Hvordan søger du det? Først skal du bare tegne striber og derefter fugte med en fugtig svamp? Eller anvendes pastellet på svampen?

Svetlana, jeg er meget glad for at du kunne lide mesterklassen. Denne rose tog 1/4 del af zefyrfonamirens blad. Og et stykke iransk grønt på blade 10 cm. Tonet en rose med en smeltet pastel. I begyndelsen påføres pastellen på svampen, så til kronbladet og godt skyggefuldt.

Det er ikke klart på den tredje ros, hvorfor tynde bottnerne af distiki, hvis de er alle lukkede og de er slet ikke synlige ...

Olya, farven er synlig fra blomkålene, mellem kronbladenes kronblade.

Olya, jeg er meget glad for, at jeg kunne hjælpe dig med at skabe blomster fra fameirana.

Seneste indlæg

Se også:

Master klasse fra Foamiran © 2011 - 2016 Alle rettigheder til materialer udgivet på denne side tilhører forfatteren af ​​bloggen. Brugen af ​​materialer tillades med et obligatorisk direkte indekseret hyperlink til den side, hvorfra materialet er taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 3 =