30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Spice box

Spiceopbevaring i køkkenet (30 ideer)

Hjem »Dekor» Spiceopbevaring i køkkenet (30 ideer)

Hvor kan vi finde et sted at gemme alt og alt i sin plads? Dette spørgsmål forstyrrer alle husmødre uden undtagelse, sandsynligvis, da køkkenet dukkede op i verden. Som regel tror folk, at at gemme et stort antal ting, du har brug for at have en masse ledig plads, men det er det ikke. Nøglen til praktisk opbevaring af mange sachets og krukker med forskellige ting er dækket i deres rette organisation. Og for dette kan det være ret nok almindeligt boks eller hylde.

I denne artikel har vi samlet 30 eksempler på praktisk opbevaring af krydderier i køkkenet, som ikke tager meget plads, men giver dig mulighed for hurtigt og nemt at finde krydderierne, der er nødvendige for opskriften. For nemheds skyld delte vi alle disse eksempler i 6 kategorier. Så lad os gå!

2. krukker af krydderier på væggen

Bemærk hvordan billedet nedenfor er dekoreret med et forklæde i køkkenet med holdere på det til krukker af krydderier. En sådan beslutning anses for meget gavnlig, da krydderier altid ligger i armlængden, når man laver mad. Denne placering er måske den mest bekvemme for alle.

24 de skarpeste og pikante ideer om opbevaring af krydderier og krydderier i køkkenet

"Dens sted for alt og alt i sin plads" - sådan lyder hovedreglen i en ideel køkkenorganisation. I modsætning til folkelig tro er det slet ikke nødvendigt at have mange skabe og kasser for at imødekomme alle ting, der er nødvendige for husstanden og produkterne.

Det er vigtigt at udpege zonerne korrekt for at gemme alt og holde fast ved den valgte rækkefølge. En populær ressource Interior Kitchen tilbyder at starte med krydderier.

Sektionen af ​​væggen nær pladen er ideel til montering af en niche, hvor du kan opbevare krydderier, som oftest anvendes til madlavning. Monter en ekstra rustfrit stålhylde i en højde, der passer dig, så de nødvendige genstande altid er til stede.

Vær opmærksom på krukkerne selv. Det menes at krydderier skal opbevares i uigennemsigtige beholdere, således at de ikke mister deres egenskaber under påvirkning af lys. Men nogle krydderier bruges så ofte, at sandsynligheden for deres ødelæggelse er lille nok.

I dette køkken er hættehætten placeret inde i et enkelt modul, hvor sidedelen har tilstrækkelig plads til opbevaring af krydderier væk fra pladens varme.

Den nemmeste måde er at udstyre en niche til krydderier i en gipsvæg, uanset om den er fliselagt eller ej.

Dette er noget nyt og meget interessant! Skinnen, hvor stigen stiger bevæger sig, begrænser det kompakte mellemrum mellem de øvre og nedre kabinetter, der tjener som opbevaringsrum til krydderposer.

Den moderne industri tilbyder mange muligheder for opbevaring af krydderier på væggen. Hvis du ikke har til hensigt at ombygge hele køkkenindretningen, vil magnetstativet hjælpe med at realisere dette princip uden ekstra omkostninger. Og problemet med opbevaring af knive vil blive løst af sig selv.

Vægmoduler indeholder snesevis af krydderposer, og de besætter et så beskedent område, at de kan installeres i ethvert spisekammer, skabe og endda på bagsiden af ​​døren.

Jernbanesystemer kan udføre to eller lige tre funktioner på én gang. I vores eksempel giver en lang nok bar på væggen opbevaring af krydderier, skåle og køkkentilbehør, hvorved overfladen af ​​skrivebordet frigøres.

Vægsystemerne ser meget elegante ud og passer nemt ind i små rum, der normalt forbliver ubesatte.

Kun en simpel hylde under køkkenskaberne giver dig mulighed for at placere det krævede antal containere med krydderier.

Mellemstore og små krukker med krydderier opbevares mere bekvemt i specialudstyrede skuffer.

I dag udstyre mange køkkenproducenter skuffer med skillevægge, men butikkerne har klare løsninger til forbedring af gamle møbler. Træindsatser er let trimmet til den ønskede størrelse, og plastmodellerne er fuldstændigt omdannet i overensstemmelse med designprincippet.

De mindste beholdere kan opbevares i kasser og høje flasker - på åbne hylder.

Disse plastindsatser til skuffer har bekvem håndtag, som du kan flytte hele kryddergruppen tættere på pladen.

Hvis du har dannet et lille ledigt mellemrum mellem kabinetterne, skal du ikke skynde dig med et falsk panel og bestil et smalt vertikalt rum på rullerne i tømrerværket for at bruge hvert centimeter korrekt i køkkenet.

Foran os er et køkken i traditionel stil bag en af ​​de dekorative søjler, som ligger i samme vertikale kammer til krydderier.

Og dette køkken ser meget moderne ud, men her kan vi se alle fordelene ved at bruge lodrette rum monteret på begge sider af pladen.

Det viser sig, at de hængende skabe kan udstyres med smalle skuffer, hvor krydderierne altid vil være i øjnene af den, der har travlt med at forberede mad.

I et større rum vil ikke kun krydderier, men også olier, saucer og vinegarer passe.

Branche inde i køkkenøen

Øverste del af køkkenøen er oftest en blind trævæg. Du kan rette op på denne udeladelse ved at øge dybden lidt og hænge dørene på hængslerne. Et kompakt rum til krydderier til din tjeneste!

Denne detaljer i køkkenmøbler er ofte udstyret med et hængslet opbevaringssystem allerede i produktionsfasen. Men de gamle kabinetter kan være mere rummelige end det var udtænkt af deres fabrikant. Opbevar krydderier i dybden af ​​hylderne er ikke for bekvem, fordi små krukker hele tiden falder og går tabt, og små rum på døren løser dette problem.

Mål dybden af ​​lumen fra begyndelsen af ​​hylderne til skabsdøren for at sikre, at et mini-rack til krydderier kan hænge på det.

Før os selvfølgelig den bedste af alle mulige pantries. Grunne hylder på dørene holder et imponerende antal krukker krydderier, og ejerne behøver ikke at grave i lang tid i tarmene på skabet for at finde den nødvendige krydderier.

Her ses et kombineret opbevaringsrum med opbevaringsrum af forskellige dybder. Krydderier er besat af et hængslet rack på døren og adskillige skuffer.

Denne lave spisekammer er udstyret i et kompakt rum bag køkkenøen. Skydedøre giver dig mulighed for at holde den åben under hele tilberedningen.

Hemmeligheden bag den ideelle opbevaring af opbevaring i dette spisekammer er, at hvert rum er fyldt med beholdere og beholdere med passende højde. Mange mennesker indser ikke, hvor meget plads er målløst tomt på grund af manglende brug af lodret volumen. Organisationen kan og bør være økonomisk!

Jeg er sikker på, at hver anden værtinde bliver spurgt, hvordan man opbevarer krydderier i køkkenet. Artiklen giver et godt overblik over lagringsmetoder. Til min smag var der paneler inde i køkkenøen, opbevaring på hylder, skuffer, for det meste lukket. Og vigtigst af alt - i gennemsigtige krukker. så du kan overveje, hvad der er inde, ikke læse en flok etiketter og påskrifter

Nyttige råd til sådanne fans af forskellige krydderier, som mig. Krydderier, en uundværlig bestanddel af alle mine retter, så krukker og møller med krydderier tælles i snesevis ... Det haster spørgsmålet om hvor de skal opbevares, så de står til rådighed på det rigtige tidspunkt, opstår regelmæssigt. Jeg kunne godt lide ideen med lodrette rum tæt på pladen.

Du kan bare forestille dig at se alle disse muligheder for at skabe en niche til opbevaring af krydderier. Dette er noget nyt, meget unikt. Alt er vist meget enkelt og tydeligt, hvilket nemt kan oprettes af dig selv. Fordi krydderier er en vigtig bestanddel af hver anden velsmagende skål forberedt, og placeringen af ​​krydderier i lukkede krukker i en niche nær gaskomfuret, tror jeg, at det passer til enhver elskerinde.

At holde krydderier i køkkenet er et andet spørgsmål. De er altid nødvendige på din side, og de skal søges i hele køkkenet. Meget gode ideer til at organisere opbevaring af krydderier i køkkenet, er der stadig ideen om opbevaring af krydderier i en krukke med magnet på køleskabet.

Store ideer. Tak.

Sandsynligvis er dette mit paradis! Det faktum, at jeg er fan af alle slags tilsætningsstoffer og krydderier. Og de ideer, der præsenteres i anmeldelsen, er intet andet end et fund! Meget original og smuk! Imponerende!

Store ideer! Sørg for at bruge dem, fordi jeg som ejer af et lille køkken altid har ikke nok plads til alle disse små krukker, som jeg har en stor mængde. For mit køkken er ideen om vertikale rum ideel. Tak!

Vi er glade for at byde dig velkommen på vores køkkendesignportal! Velkommen til verden af ​​professionelt design.

kategorier

Kom med os

adresse: Moskva, st. Nedre Syromyatnicheskaya 10, bygning 2. ARTPLAY Design Center

Opbevaring af krydderier i køkkenet: 75+ funktionelle ideer til dem, der er vant til en kompromisløs ordre

En lille swing boks med hylder til opbevaring af forskellige krydderier

Organisering af opbevaring af krydderier i køkkenet er ikke så simpelt som det ser ud til. Du kan bruge købt kapacitet eller oprette et selvopbevaringssystem. I dette tilfælde kan du tage højde for alle funktioner og hyppighed af brug. Varianter af, hvordan man sikrer en bekvem og korrekt opbevaring afhænger kun af området i køkkenet og mængden af ​​krydderier, der anvendes.

En lignende mulighed for opbevaring af krydderier i køkkenet er også den oprindelige indretning af det moderne interiør

Den mest almindelige variant af opbevaring af krydderier i små glasburer

Praktiske skuffer til opbevaring af krydderier

Krydderier kan opbevares i dåser, hvor de vil blive gemt af lyset

Skuffe med de samme smukke krukker af krydderier

Krydderier er forskellige behagelige aromaer, men for at holde det, skal du være i stand til at modstå visse regler, som omfatter flere centrale punkter:

 1. Sted og opbevaringsbetingelser.
 2. Varighed af opbevaring.

Da madlavning foregår i køkkenet, skal du også opbevare det i køkkenet. Så krydderier vil være tæt på hånden, og hvor præcis at placere dem afhænger mere af bekvemmelighed. Du kan fylde duftige blandinger og urter i forskellige beholdere:

Små glas krukker med låg på klip - dette er en bekvem og populær mulighed

Tin dåser er velegnede til krydderier, der skal være skjult for naturligt lys

Plastbeholdere til krydderier er kortvarige

Men samtidig er det værd at overveje, hvordan "bekvemt" det er i det tildelte sted for krydderiet, og om det vil miste dets smag og aromatiske egenskaber. Her er nogle aspekter:

 • De fleste krydderier tåler ikke ultraviolet, det vil sige under direkte sollys, bør de ikke udsættes. Det bedste sted er i køkkenskabet, hvor døren lukker.
 • Opvarmning og temperaturændringer forårsager krydderier til at miste smag og nyttige egenskaber, så indstillingen i nærheden af ​​ovnen eller radiatoren er heller ikke den bedste.
 • Fugtighed er også dødelig. Krydderier fugtigt, tag en klump, og det eneste der kan gøres er at kaste dem væk. At lægge krydderier til langvarig opbevaring i perforerede beholdere, som anvendes til nemheds skyld, er det umuligt.

Tip! I peberkassen bør hældes ikke mere end et par kryddereske, resten skal opbevares i en forseglet beholder. Så du kan udelukke fugtforøgelsen under brug.

 • Opbevaringsmuligheden i køleskabet er naturligvis ikke den bedste, selvfølgelig: duften vil fortsætte, men fugtigheden er der, og kulden ud over alt svækker smagen.

Tip! Fremragende lagret i køleskabet kun en familie af røde peberfrugter, herunder paprika og chili. Friske krydrede urter kan ikke tørres, men frosne, sådan opbevaring til dem vil være optimal.

Små glas krukker med kork låg

Store egnede dåser til krydderier og løsvarer i en skuffe

Meget original version af opbevaring af krydderier, fastgjort på væggen

Stort garderobe med belysning og en række hylder til opbevaring af krydderier, løsvarer og diverse køkkentilbehør

Krydderier i en samlet form (ikke jordet) kan opbevares i år under betingelserne. Knuste og knuste mister hurtigt deres egenskaber, så de er bedre til at male lige før brug.

Desuden udånder de i den formede form de hurtigt, så de bliver også en "delikatesse" for insekter.

Hvad angår friske urter, kan de opbevares i køleskabet i op til 5 dage. Tørrede blade og stilke - ca. 2 år under normal luftfugtighed. Rødder og frø vil glæde sig over friskhed og aroma i 4 år. Og frugter af en nød, for eksempel muscat, - indtil 3 år.

Vær opmærksom! Hvis krydderier skylles, skal det være rent og tørt. Og hæld krydderierne direkte fra krukken, hvor den opbevares, i kogeplade, kan du ikke. For det første kan du overdrive det, og for det andet vil krydderiet absorbere fugt og forringes.

En lignende variant af opbevaring af krydderier er praktisk, fordi de alle er i syne

Denne opbevaringsmulighed er praktisk til dybe frysere

Et lille spisekammer i køkkenet med krydderier fastgjort til døren

Grundige lagerindstillinger

At sige, at ideen om opbevaring af krydderier i køkkenet er meget, det er ikke noget at sige. Alt afhænger af mængden af ​​krydderier, mulighederne i køkkenet og hyppigheden af ​​deres brug. Hvis de bruges meget ofte, og der er altid mange krydderier, er det værd at tage sig af en solid, rummelig opbevaring. For at skabe det skal du bruge tid og ikke mange penge, men samtidig vil det være muligt at oprette et system til opbevaring af krydderier i køkkenet med egne hænder.

For at skabe det kan du bruge væggen tæt på pladen, men ikke meget tæt, så krydderierne fra den ikke overophedes. Dybden af ​​nichen svarer til størrelsen af ​​de krukker, der anvendes til opbevaring. Højden er et flertal af beholderens højde plus 4-5 cm på hver hylde, så det er bekvemt at få det.

Krukker til opbevaring af krydderier i køkkenet ved denne metode bør vælges fra mørkt glas eller plastik, da der ikke er nogen døre i nichen. De krydderier, der bruges oftest, kan opbevares i enhver form for dåser, da de simpelthen ikke har tid til at forkæle.

Ordne opbevaring, hvis nichen allerede er der, er let. For at gøre dette skal du montere højre højdehylder. Hvis dybden af ​​nicheen er lidt mindre end dåldens diameter, kan du trække et reb, elastik eller negleformet træplanker med en lille indrykning (op til 2 cm). Hvis i køkkenets stil denne indstilling ikke passer, skal du passe metalstænger. De kan købes i butikken.

Hvis dybden passer til størrelsen af ​​dåserne, skal der ikke monteres nogen begrænsninger.

Stilfuld krydderoplagringsmulighed til et moderne køkken

Niche i væggen med hylder til opbevaring mulighed - for dem, der bruger krydderier ikke så ofte

Du kan arrangere et praktisk sted til opbevaring med skuffer og kurve. Og passer både vandret og lodret.

Den første mulighed - vandret, det vil sige konventionelle køkkenskabslader. For at krydderierne skal passe komfortabelt i dem, skal skufferne være tilstrækkeligt dybe. Opbevaringsmuligheder:

 1. For at glassene er bekvemt placeret "liggende", skal du træffe trin for dem, men ikke i en ret vinkel, men under en skarp kant. Så indholdet af krukker vil være let at se.
 2. Brug specielle plastikbokse med håndtag, der sættes i køkkenkassen.
 3. Hvis bankerne er små, kan de sættes i en kasse. Og for nemheds skyld at identificere krydderiet på låget, hold et klistermærke med en underskrift.

Lodrette kasser går ofte i komplette sæt moderne køkkener, de er nemme at opbevare og krydderier. En sådan kasse ligner en lang, dyb opbevaring uden sidevægge. Undgå faldet på dåserne på siden eller metalbåndene. Flytning af en sådan kasse langs guiderne, som er placeret i bunden, så det er ikke nødvendigt at overbelaste den.

Lys, eklektisk køkken med masser af krukker og kegler til opbevaring af krydderier

Et praktisk tovinget køkkenskab med hylder til opbevaring af krydderier

I en skuffe kan opbevares krydderier i krukker og åbne

En lille komfortabel garderobe med en udtrækshylde med krydderier

Den samme type kasse, selvom det højst sandsynligt er en glidende væg, kan laves bag et køleskab, hvis der er en afstand på 15-20 cm mellem væggen og husholdningsapparatet. Der vil være visse ændringer:

 1. En væg er lavet af fiberplader, krydsfiner.
 2. Det er nødvendigt at have lave sider, ca. 1/3 af hyldens højde.
 3. Træk på hjulene.

Tip! I denne rummelige opbevaring er det muligt at opbevare ikke kun krydderier, men også konserver, saucer, nyttige køkkenredskaber.

Komfortable lodrette skuffer med hylder til krydderier

Moderne køkken med kasser til opbevaring af krydderier

Design af en skuffe med krydderier fra IKEA

Ikke-standardversion af kassen til krydderier

Du kan købe specielle hylder - opbevaringssystemer til køkkenet, der er hængt på væggen. Oftest er de lavet af rustfrit stål. Der er sådanne hylder fra flere niveauer af kviste med bump, som er forbundet sammen.

Tip! De samme hylder kan monteres på indersiden af ​​køkkenskabsdøren, men i forvejen er det nødvendigt at skære et snit inde i det, der svarer til krydderestativets størrelse.

På sådanne åbne hylder skal krydderier opbevares enten i mørke dåser eller kun de der ofte bruges til at udelukke deres ødelæggelse.

Komfortable små krukker af krydderier, fastgjort på væggen

Spiced krukker fastgjort på væggen

En interessant ide til at holde friske krydderier

Den kan bruges til opbevaring og hylder i køkkenet, hvor der ikke er luftfugtighed, og direkte sollys falder ikke. Men for nemheds skyld skal de moderniseres lidt. muligheder:

 1. Lav et "trin". Træets højde for en sådan improviseret stige er ca. 1/3 af bokens højde. På trappen kan du arrangere krydderier, og de der bruges oftest, placeres tættest.
 2. Opret et inddrageligt system. Det skal bruge flere lodrette guider. På en sådan skinne vil der være en åben mini-hylde med krydderier. Monter styrene til loftet på hylden.
 3. Du kan bruge det originale system. Når krydderierne ikke er i standard dåser, men i reagensglas. I dette tilfælde vil hver have sit eget lille rum, hvor det vil dykke til en halv eller en tredjedel af dens højde.

Åbn hylder til opbevaring af krydderier

Køkken i rustik stil med hylder til krydderier, placeret væk fra komfuret

Køkkenet er i stil med en cheby-chic med en lille hylde til opbevaring af krydderier

Varianter, når krydderier på 10-20, eller endnu flere typer, ikke altid opfyldes, men en lille mængde skal opbevares på en organiseret måde. muligheder:

 1. I en lille stiliseret boks direkte på bordpladen.
 2. I en plastisk arrangør. Det kan hænge på væggen og enhver slags krydderi sættes i en separat lomme.
 3. I boksene fra under dragee tic tac.

Hvis krydderierne ikke er så meget, kan de placeres i glaskegler

De mest basale krydderier bør altid være til stede

En lille stativ med krydderier tager ikke meget plads på bordet

Spiceopbevaring i køkkenet: output

Fra den korrekte opbevaring af krydderier afhænger af smag af retter, og på grund af deres opbevaring - stemningen i værtinden, som også har en virkning på smag. Organisationen har mange muligheder, med forskellige budgetter, stilarter og mængder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 88 = 93