30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Spathiphyllum rød

Blomst "Kvinde lykke" med et billede og en beskrivelse af alle slags!

Hvor er du, min kvindes lykke? Jeg er her - se mine billeder. Når jeg blomstrer i dit hus, vil den fylde med lykkeens aura, skønheden i min blomstring og det hurtigste håb for det bedste i dit liv! Og det vil være din personlige "Women's Happiness"!

Billede af blomster "Women's happiness". Alle slags beskrivelser!

Legenden siger, at i huset hvor spathiphyllum lever eller på en populær måde vil blomsten "Kvindernes lykke", kærlighed og varme regere. Hvis du er alene, vil du møde din elskede, og hvis du allerede er gift, vil du være i stand til at holde familien i kærlighed i mange år. Og hvis det blomstrer, så vil du helt sikkert være heldig!

Men ikke alle er opmærksomme på tilstedeværelsen af ​​en række sorter i blomsterbutikker, hvoraf man kan gå tabt. Hvis du vil genopfylde din yndlingshave med en ny plante, er vores artikel til dig.

Spathiphyllum "Women's Happiness" - kanyle

Lette blanke blade af plantens form ligner ligner cannablade, for hvilke blomsten fik navnet. Den gulgrønne, langstrakte blomsterstand er dækket ovenfra med et blidt hvide grønt slør. Blomster fra slutningen af ​​foråret til begyndelsen af ​​sommeren, men under gunstige forhold kan også ejere også om efteråret og vinteren.

Hun kan lide delvis skygge og er uhøjtidelig i hendes pleje. Det vigtigste er at sikre rigelig vanding og en regelmæssig varm bruser. Og beskyt det mod pludselige temperaturændringer.

Spathiphyllum - rigeligt blomstrende (billedet)

Denne sort med god pleje kan producere blomster hele året rundt. For at gøre dette har han brug for de rette forhold: tilstrækkelig luftfugtighed, normalt vand og skyggefuldt rum. Det er dog ikke nødvendigt at fylde blomsten for meget, især om vinteren, da rødderne kan fryse som følge heraf.

Anlægget har aflange lanserede blade med spidsede spidser og hvidgul blomster med en langstrakt cob. Bladene vokser lige ud af jorden, samtidig med at blomsten kan frigøre op til 40 blade.

Billeder af blomster spathiphyllum - Wallis

Feature af Spathiphyllum-Wallis er de bølgede kanter af bladene, som giver en smuk dekorativ effekt. Nogle sorter når en højde på 60 cm. Støbegods er skinnende, lyse grønne, lanserede. Blomsterne er hvide med en cob af lysegul. Efter et stykke tid får blomsten en grønlig tinge. Det er bedst at plante planten på det sydlige eller østlige vindue. Den optimale lufttemperatur i sommeren er +27 grader. Om vinteren tolererer planten en temperatur på 16-18 grader.

Her er nogle meget interessante fakta om ham. Det oprindelige land af planten er Filippinerne. Hurtig voksende prøve, for en sæson kan fordoble sin størrelse. Han kan ikke lide udkast og lugt fra forbrændingsprodukter. Efter at have modtaget sådanne negativer kan man straks blive syg.

En meget nyttig plante: det ødelægger skimmelsporer og fjerner betydeligt luften i rummet fra forskellige kemikalier og opløsningsmidler. Det er meget almindeligt kendt og populært.

Spathiphyllum er en charmerende, krydret "kvindes lykke"

Fremlagt på billedet

Hvis du har en spathiphyllum charmerende eller krydret, er du heldig. Denne art stadig sjældent "besøg" på vindueskarme af værtinderne. Bladene er lancetblå, mørkegrøn i farve med spids spids. Selv med god pleje er spidserne af bladene derhjemme lidt tørre, som ikke bør frygtes. Blomstrengets dæk er lysegrøn eller gul, spidsen er aflænget, tæt.

Det er ønskeligt at forsyne planten med delvis skygge og fravær af skarpe temperaturændringer. Du kan kun vand og sprøjte det med velholdt vand.

Spathiphyllum ske-lignende, spiralformet-tygger

Se på billedet

Spathiphyllum er skjeformet og helikoidalt - det er to arter under navnet på den samme plante. Dens karakteristiske træk er en stor størrelse: blade sammen med petioles kan vokse op til en meter. Blomstringen er under blomstring først lysegul, men til sidst bliver den sort. Det ligner en stor ske eller sejl af et skib.

I omhu er uhøjtidelig. Regelmæssig vanding, tilstrækkelig luftfugtighed, et bad hver anden uge - og planten vil længe takke dig med en fantastisk udsigt.

Flower Photo «Kvinde lykke»

Mauna Loa er en af ​​sorterne af spiophyllum af en rigeligt blomstrende, opdrættet i USA. Han blomstrer også hele året rundt, hvis han selvfølgelig får nok god pleje.

Støbegods er lyse grønne, aflange lanseformede eller aflange elliptiske. Stammen er under jorden, så bladene vokser lige ud af jorden. Blomsterne er bløde hvide med et elegant konkav slør.

Foto blomster - spathiphyllum Domino

Fremlagt på billedet

Planternes egenart er den unikke farve af bladene. På de aflange blade kan man tydeligt se spejle eller pletter af hvidt på en lysegrøn baggrund. Men blomsterstanden er ikke noget særligt. Dominoer er ideelle til begyndere i blomsterdyrkning, da det slet ikke er lunefuldt.

Det er kendetegnet ved brochurer prydet med gule interspersioner af vilkårlig form eller skilsmisse. Blomstersprøjter er hvide. Planten kan nå op til 70 cm højde.

Det er udledt i Holland. På sine blade er grønne og hvide pletter tydeligt synlige, som alternerer i vilkårlig rækkefølge. I dette tilfælde ser plantens farve ikke ud. Har et skyggefuldt værelse med høj luftfugtighed.

Billeder af blomster - spathiphyllum Sensation

En af de største variationer. Bladene vokser op til en halvanden meter, så det er bedre at sætte planten straks på gulvet. Fremragende vil føle sig i et dårligt oplyst rum. Blomstrer store, med et hvidt slør, som i tide bliver grønt.

"Kvinders lykke" har mange sorter, og hver af dem er smuk. Det er kun at vælge dit eget. Og det er bedre at have flere.

Se på billedet

Faktisk eksisterer den røde spathiphyllum ikke. Der er en meget lignende plante - det røde anthurium. Han tilhører også familien af ​​aroider, så mange anser ham for en slags "kvindelig lykke". Det er bare det populære navn på anthuriumet, der er helt andet - "Menneske lykke." Det anbefales at holde det ved siden af ​​enhver form for spathiphyllum, for at harmonisere mandlige og kvindelige energier i huset.

Rød Anthurium er et husplante med en kraftig, tykk stamme, hvorfra vokse pediceller og tykke, blanke blade af en hjerteformet form. Lyserøde blomster ligner blade af en vandlilje. Blomstret er tæt, tykt, som som det "står" på en bred blomsterkrans.

"Menneske lykke" betragtes som mere lækker end "Kvinders Lykke". Anthurium kræver konstant pleje: det har brug for meget lys og et vist niveau af fugtighed, regelmæssig vanding og dryppelse med vand. Først da vil anthuriet takke dig og give dig sine vidunderlige blomster.

Hvis du allerede har valgt dette indendørs anlæg til skønhed og lykke i huset, er det tid til at blive bekendt med dyrkning og pleje af disse smukke blomster under det lykkelige navn "Women's Happiness".

Anthurium og spathiphyllum: beskrivelse, pleje derhjemme. Kan jeg sammensætte spathiphyllum og anthurium

Mange derhjemme vokser to så smukke blomster som anthurium og spathiphyllum. Den første kaldes "mandlig lykke" på en anden måde, og den anden er "kvindeens lykke". For harmoni i huset anbefales det at blive placeret ved siden af ​​hinanden. Hvad sker der, hvis du planter dem i en gryde? Om dette og om hvad anthurium og spathiphyllum er. Pleje hjemme for dem vil også blive beskrevet nedenfor.

Er rumblomster i stand til at tiltrække lykke?

Kan en kvinde og en mand finde lykke gennem farver? Mange mennesker er skeptiske til dette. Hvis du tager vare på repræsentanter for floraen, elsker dem, tager sig af dem, vil de svare på et øjeblik med gensidighed, glæde af deres rigelige blomstring. Det er ikke nogen hemmelighed for nogen, at bestemte typer indendørs planter har nyttige egenskaber. Men ikke mange ved, at nogle af dem har usædvanlig energi, som de kan påvirke deres ejers liv. Dette gælder for eksempel til sådanne husfarver som anthurium og spathiphyllum.

Dette er en temmelig usædvanlig lys blomst, der har en original form, der fascinerer og tiltrækker opmærksomhed. På grund af hans interessante udseende og farve fik han mange forskellige kælenavne. For eksempel kalder de en blomst en "fucking tail", "en palette af en kunstner", en "gris hale". Men det er meget mere berømt under navnet "mandlig lykke". Folk tror at planten bringer velstand og lykke til det stærke køn.

Anturium andre hjælper en person med at slippe af med depression, hvilket er meget vigtigt med livets moderne rytme. Anlægget hjælper manden til at berolige nerverne, distrahere fra ængstelige tanker, afstemme sig til et positivt humør. Efter et stykke tid vil problemer, der syntes globale, ikke opfattes som alvorlige. Derudover giver blomsten fred og harmoni, gør sindet rent og sindet klart. Han bidrager også til det faktum, at enlige mænd på kort tid finder deres soulmate, og ægtepar finder harmoni i relationer.

En anden vigtig egenskab af planten - han kan trække penge ind i huset. Men det sker, hvis folkene bor der ærlige og anstændige. Generelt føler Anturium andre meget, hvilken slags atmosfære i lejligheden, hvilken slags indbyggere bor der. En dårlig situation på samme måde påvirker blomsten, som efter et stykke tid dør. Derfor, hvis det visner sig, er det værd at tænke over: er det ikke et tegn på, at husholdninger skal ændre deres adfærd.

Derudover bidrager anthurium (og spathiphyllum) til erhvervelsen af ​​oprigtig og ren kærlighed. Folk, der vokser en blomst, vil leve længe i lykke, velstand og glæde. Det hjælper også med at forny følelserne hos partnere, der har været gift i mange år, for at gøre deres forhold friske og spændende. Manden og kone begynder at kigge på hinanden anderledes, de har en ny bølge af drev, følelser og følelser.

Denne plante har røde knopper med hårde grønne blade, der danner en busk. Til hjemmet blomst "mandlig lykke" fuldt udviklet og tilfreds sin mester med rigelig blomstrende, er følgende betingelser nødvendige:

 • Korrekt belysning.
 • Konstant varme.
 • Rettidig transplantation
 • Høj luftfugtighed.
 • Særligt substrat.

Dette er de grundlæggende krav i en tropisk plante. Anthurium kræver lys diffus belysning. Han kan ikke lide direkte sollys, så det er bedst at installere det på vinduer mod øst eller vest. Om vinteren har planten brug for yderligere belysning. Også anthurien elsker en behagelig temperatur, som bør fluktuere i følgende område: fra +18 til +25 grader. Det skal huskes, at planten helt ikke tåler udkast, selv mindre.

Korrekt pleje af blomsten betyder vedligeholdelse af det optimale fugtighedsniveau. Det er nødvendigt at vandde det rigeligt, men ikke for ofte: 3-4 gange om ugen. Om vinteren er det nok at gøre dette en gang om syv dage. Høj luftfugtighed er et nødvendigt krav til vellykket vækst og udvikling af anthurium. I hjemmet er denne opgave vanskelig, men mulig. For at gøre dette skal du systematisk tørre blade med en fugtig svamp, drys dem med vand fra sprøjtepistolen hver dag og vask dem med jets med varmt brusebad hver uge. Du kan også overlejre blomsterkrukken med stykker sphagnummos. Det hjælper med at fugte luftbrønden. For at fodre planten med gødning skal der være en periode på aktiv vegetation en gang hver anden uge. Jorden til ham købes bedst i en specialiseret blomsterbutik.

Denne blomst kaldes ofte "kvindelig lykke". Han kommer fra tropiske våde skove. Mange kvinder foretrækker at dyrke det hjemme, fordi det antages, at det giver lykke til det retfærdige køn. Det anbefales at give det til pigen, fordi det ifølge legen hjælper hende til at møde hendes soulmate snart.

Ifølge den populære tro er det strengt forbudt at give den kvindelige blomsterspathiphyllum til fremmede. Således er du frataget din jomfru glæde. Denne plante føles også behagelig i et hus med positiv energi, hvor der ikke er nogen konflikter. Alvorlige familiekriser har en negativ indvirkning på blomsten i rummet. På grund af dem kan han visne og efter et stykke tid dø.

Planten blomstrer en eller to gange om året med usædvanlige og meget smukke blomster, der ligner skibets sejl. Det foregår normalt fra slutningen af ​​februar til det sene efterår. At den kvindelige blomsterspathiphyllum vokser og blomstrer, er det nødvendigt at overholde følgende anbefalinger til pleje:

 1. Placer det ikke under direkte sollys. Det er bedst at placere planten i en skygge under kunstig belysning.
 2. Vand det skal være moderat og sprøjte rigeligt, fordi spathiphyllum foretrækker fugtig luft.
 3. Lad potten ikke stå i gryden i længere tid end 2 timer.
 4. Om foråret bliver blomsten transplanteret i en større krukke, så der er nok plads til væksten af ​​rødderne.
 5. Lufttemperaturen i rummet hvor spathiphyllum vokser skal være 18-23 grader.

I hvilke tilfælde kan Spatifillum ikke blomstre?

Hvis planten er ordentlig omsorg for, giver den ham en lang blomstring. Men nogle gange sker det ikke. Derfor spekulerer mange blomsterhandlere: Hvorfor blomstre ikke spathiphyllum (kun efterlader blade)? Dette kan skyldes utilstrækkelig fugtighed i luften. Normalt opstår dette problem i huse med centralvarme. Farve kan være fraværende på grund af udkast, så potten skal flyttes til en ny placering. Også dette problem dannes, hvis planten er i en meget rummelig beholder. For at få det til at blomstre, skal du fylde hele potten med denne blomst. Det skal huskes, at spathiphyllum refererer negativt til den hyppige transplantation af den i nye beholdere. Hvis der ikke er nok jord, skal det hældes.

Hvorfor blomstrer ikke spathiphyllum (kun efterlader blade)? En mulig årsag til dette er forkert fodring. Hvis blomsten er overfødt, kan den endda forgiftes. Så vil planten kun give blade. Herfra kan rødderne også lide, da de får en alvorlig forbrænding. En anden grund til manglende blomster er den forkerte vinter, når spathiphyllum er indstillet til vinteren i nærheden af ​​batteriet eller ventilatorvarmeren. Som følge heraf forstyrres normal luftfugtighed, derfor udsender planten kun blade.

Som du ved, er kvinders lykke næsten umulig uden mandlig kærlighed. Det er ikke svært at gætte, at hvis du planter disse to blomster sammen, kan de trække lidenskab og harmoni ind i familien. Desuden fremmer sådan blæser genoplivningen af ​​romantiske følelser mellem ægtefæller. "Kvinders lykke" supplerer perfekt "mandlig lykke". Anthurium og spathiphyllum i en gryde sammen ser meget luksuriøse ud: De lidenskabelige røde blomster af den første plante og den anden hvide af den anden udgør en spektakulær kombination, der nyder med en mørkegrøn baggrund af elegante blade.

Hvis disse to blomster begynder at vokse hurtigt og blomstre rigeligt, så er det muligt at misundne beboerne i dette hus på en god måde. Det garanterer trods alt dem både en kvindes og en manns lykke. Spathiphyllum og anthurium, der vokser sammen, formere ved at dele busken under transplantationen. Du kan give spirerne til dine kvindelige og mandlige venner, så de også er glade og føler den magiske energi i disse smukke blomster.

Således, hvis familien konstant er i konflikt, eller en person ikke kan finde sin sjælepiger på nogen anden måde, så kan du købe indendørs blomster, der har positiv energi. Anthurium og spathiphyllum er de planter, der bidrager til genfødsel af mandlige og kvindelige lykke. For at styrke deres handling anbefales det at plante i en gryde. Voksende planter derhjemme er ret vanskelige, men det er det værd.

Vælg dig selv en af ​​typerne og sorterne af spathiphyllumet fra fotos og beskrivelser

For første gang blev spathiphyllum opdaget og beskrevet af den tyske botanist-entusiast Gustav Wallis i det 19. århundrede. Tilskyndet opmærksomheden fra den videnskabelige plante og er stadig fremherskende i Colombia og andre lande i regionen, mange spathiphyllums kan ses på reservoirernes mosefulde kyster i undervækst af fugtige regnskove.

Planten, der blev fanget i USA og Europa, fik blomsterkulturernes opmærksomhed, og som rumkultur blev spathiphyllum kendt over hele verden. Men opdræt på opdræt af nye sorter og hybrider blev startet relativt for nylig, kun i midten af ​​60'erne i det sidste århundrede.

Udseende af planter, der er egnet til dyrkning i indendørs planter:

 • dværg og imponerende størrelser;
 • med blade af forskellige former og farver;
 • besidder en behagelig lugt;
 • i stand til lang og næsten konstant blomstring, forårsagede en alvorlig stigning i interesse for kultur.

I dag står der til rådighed for blomsteravlere, dusinvis af spathiphyllumarter, hvor billederne konstant overraskes af naturens mangfoldighed.

Funktioner og fotos af blomsterspathiphyllum

Spathiphyllum, som mange planter, der lever i den tropiske og subtropiske zone, kasserer ikke blade hele året rundt, der forbliver grønne og attraktive. Bladene på planten er temmelig store, langstrakte lancerede, med imponerede vener og en blank overflade.

Eftersom Spathiphyllum stort set ingen stamceller, eller det stærkt forkortet og spredes langs jorden, bladene stige direkte fra jorden. Og i løbet af blomstringsperioden stiger planterne yndefulde skeletter med hvide skovle omkring den hvide eller gullige cob. I modsætning til den populære tro er fotografiet ikke et blomsterspathiphyllum, men dets blomsterstand. Men små blomster, der samles i cob, har hverken kronblade eller ekstern tiltrækningskraft.

Derfor har planten i løbet af evolutionen erhvervet hvid, og så tiltrækker en grøn skovl, som som et flag, opmærksomheden på insekter. Til dato er det kendt at botanikere mere end fire dusin arter Spathiphyllum, men kun nogle få arter bruges som en kultur rum og til landskabspleje. De mest almindelige indbyggere i vindueskarme er planter tilhørende arten Spathiphyllum Floribundum og Wallisii.

De lysgrønne blade af Spathiphyllum Floribundum, som ses i spathiphyllumets billeder, er ret tætte, med en markeret centralvein og en tynd spindel op til 10 cm lang.

ark i sig selv er 20 cm i længden, og unge blade lysere og lysere allerede modne. Blomsterstilke er 15-20 cm op over bladene, blosteret hvid, sammenlignet med andre typer af mellemstore, lange kun 4-8 cm og en bredde på mere end 3 cm Det karakteristiske træk ved formen -. Lange året rundt blooms.

Hvis du sammenligner spathiphyllet på billedet med en smuk eller Spathiphyllum Blandum med den tidligere repræsentant for slægten, opdager man straks en forskel i bladernes form og struktur. Denne store spathiphyllum, i det vildt voksende i Surinam, forlænger langstrakte blade med velmærkede deprimerede årer. Længden af ​​ét ark når 30 cm, samme størrelse og petiole, som er fastgjort til den underjordiske stalking plantestamme.

Grønne, med en længde på op til 20 cm, er skovl og blomsten-cob placeret på toppen af ​​den korte peduncle. Blomster vises regelmæssigt, og med passende pleje blomstrer planten konstant.

Planten Spathiphyllum Cannifolium, som ses i foto spathiphyllum og dens blomst, forlader den mest tætte og smalle af alle beslægtede arter op til 40 cm lang.

Den forreste side af skovlen er hvid, og "undersiden" har en udtalt grøn farvetone. Længden af ​​sløret på dette store attraktive anlæg er 10-22 cm, hvilket er dobbelt så stort som en hvid eller gullig cob. Egenskaberne ved arten er, at blomsterne har en udtalt smag, og selve øret er ikke tuberkulært, men glat. I naturen kan planter af denne art findes i de tropiske skove i Sydamerika såvel som i Trinidad.

I Brasilien blev der opdaget en anden interessant arter af spathiphyllum. Denne Spathiphyllum Cochlearispathum er en plante, der vokser til en meter høj og kendetegnes af tynde skinnende blade af elliptisk form. Med en bredde på 12-15 cm når længden af ​​et mættet grønt blad 30-40 cm, mens petiolerne også er meget lange og kan vokse til 70 cm.

Navnet blev givet til formularen takket være formen af ​​det hvide slør, som er konkavt som i spathiphyllumets billede, der bliver tæt grønt, når øret modner.

Denne form for spathiphyllum, opkaldt efter sin opdagelsesmand og kulturelle asket G. Wallis, er den mest uhøjtidelige og derfor den mest almindelige i dag. Vildt voksende spathiphyllum Wallis eller Spathiphyllum Wallisii blev grundlaget for avlsarbejde, der blev aktivt udført i verden, og gav fans af kageplanter mange af de mest interessante og populære sorter.

Planter af denne art er små, og de fleste af dem i højden når kun 30-40 cm, hvilket i hjemmet er en ubestridelig fordel. I modsætning til de allerede beskrevne arter giver en indfødt i Colombia aflange, spidse blade op til 24 cm i længden. Petioles er fleksible, lange, bøjninger over tid, og bladene bøjes over dem.

Blomstrer af denne art må ikke overskride 3-5 cm i længden, mens de hvide eller grønne hylstre, der dækker dem, bliver grønne, når kålen vokser. Kobben i den åbne blomsterspathiphyllum, som på billedet, næsten hvid eller fløde, og derefter også grøn. Denne art er præget af sæsonbetonet blomstring - fra forår til efterår.

I årenes løb har opdrætteres arbejde givet gode resultater, og nu er producenterne godt bekendt med ikke kun arter, der findes i naturen, men også med spektakulære sorter samt hybrider af spathiphyllum.

En række sorter, herunder planter af hybrid oprindelse, kan nu findes i blomsterbutikker. En stor spathiphyllum af Mauna Loa, der er opkaldt efter vulkanen i Hawaii, er kendt over hele verden. Meget dekorative og en slags Sensation, og billederne af Dominos spathiphyll tiltrækker altid opmærksomhed takket være plantens usædvanlige blomstrende løv.

En smuk plante med en hvid bred elliptisk skovl, delikat konkave og dækker en creme skygge. Lys grønne spidse blade opbevares på petioles 10 cm lange med petioles og vokser fra en forkortet, undertiden underjordisk stilk. Kort, op til 5 cm, er cobsne placeret på høj 25 centimeter peduncles.

Hjemlandet for denne spektakulære plante er Colombia, hvorfra de første prøver af Wallis 'spathiphyllum blev taget. Blomstrende Mauna Loa er lang eller næsten konstant, blomsten kan afskæres, i denne form forbliver de friske i op til en måned.

En af de mest populære og nyttige sorter af Spathiphyllum Chopin, Spathiphyllum Chopin, det er en universel, uhøjtidelige anlæg til udsmykning af private bygninger og landskabspleje kontorer og offentlige bygninger. Anlægget har opgaven at absorbere skadelige stoffer i luften. Samtidig er busken ret lille og dens højde når knap 35-40 cm.

Denne slags spathiphyllum har rige, grønne blanke blade med imponerede vener og spidsede tip. Perianth langstrakt, hvid, med en grøn spids og vener.

Desuden spredes i den første halvdel af dagen en delikat aroma fra planten, hvilket utvivlsomt tilføjer til attraktionskulturen i blomstermarkørernes øjne.

Kun ét billede af Domino spathiphyll rejser nødvendigvis entusiastiske svar og interesser for elskere af indendørs planter. Spathiphyllum Domino - det er sjældent, at den type anlæg, der har, foruden fordringsløs, en anden væsentlig fordel, farverige brogede løv med talrige hvide pletter og streger.

I dette tilfælde er planten meget kompakt og en højde, der ikke overstiger 35 cm. Ligesom alle sådanne sorter, brogede kultivar føles godt nok oplyste vinduer, men under de direkte stråler kan miste tiltrækningskraft og begynder at visne. Derfor har Domino brug for en skygge skærm, en god vanding og mangel på udkast. Om morgenen forstyrrer planten ejeren med aromaen, hvis intensitet falder om middagstid.

Hollandske opdrættere baseret på Wallis spathiphyllum blev endnu mere interessante end Domino, en varieret sort, hvor den hvide farve indtager hele sektorer af bladpladen. Spathiphyllum Picasso er et fund for blomsterhandlere, der ikke har mulighed for omhyggeligt at kigge efter planter og som elsker usædvanlige kulturer.

Planten, som alle spathiphyllums, er uhøjtidelig og kræver kun belysning, som skal være lys, men ikke brændende. Et kendetegn ved denne sort er, som det ses på blomspatiphyllumets billede, den blomstrede farve ikke kun af blader, men også elegant med en spids spids af perianten.

Specialisering af den hollandske kennel Kupido er hjemme sorter af spathiphyllums. Erie disse planter er blevet så velkendte i verden at de kompakte Wallis spathyllum vokset af eksperter fra Holland fortjener navnet Spathiphyllum Cupido.

Planter med lyse grønne blade og yndefuldt buede coverlets af blomsterblomster vil dekorere ethvert interiør, vise sig at være uhøjtidelige og imødekommende husdyr.

Alan's spathiphyllum højde er ca. 50 cm, og de nyligt voksende blade bøjer ikke næsten, som i andre planter af Wallis-arterne, men forbliver næsten lodrette.

Bladene er blanke, tætte, rige i grønne. Skovlen er bred, spektakulært spids, med en mærkbar grøn stribe på bagsiden.

Denne hybrid spathiphyllum kan sikkert tilskrives den mest dekorative og spektakulære. Bushes spathiphyllum Sensation kan nå en højde på en og en halv meter, hvilket gør sorten til en af ​​de største blandt de eksisterende indendørs sorter.

Planten har store attraktive blade mørke med en glansfarve og en længde på 40 til 80 cm. Store blomstrer af spathiphyllum Sensation har også stor fordel i forhold til andre lignende sorter. Kun fremstår over løvet, har perianten en hvid farve, så gradvist bliver grøn og fusionere mod den generelle baggrund. Kobben er stor, glattere end den af ​​andre planter, mens blomsterspathiphyllum, som i billedet, forbliver meget lang.

Blandt andre høje sorter af Spathiphyllum, på billedet, skal det bemærkes Søde Silvio hybrid oprindelse med sarte knopper og busket busk op til 75 cm. På denne baggrund et stort udvalg især ser miniplanter Spathiphyllum Strauss 30 centimeter højde.

Nogle gange kan du høre, at planteskoler tilbyder spathiphyllums med røde eller rosa skovle. Men før du går efter et fristende tilbud og skynder dig at købe en sjælden blomst, er det værd at overveje klassificeringen.

Det viser sig, at et hvidt tæppe kun kan males under indflydelse af kemikalier, der kunstigt indføres fra blomsterpiken, og under naturlige forhold kan skovlen kun blive grøn.

Og alligevel er planter, der er tæt relaterede til spathiphyllumet og har en farveperiant. Dette er kendt for dyrkere af anthurium, takket være opdrættere, afhængigt af sorten, der er i stand til at tilfredsstille ejeren med skarlagen, burgunder, pink og næsten hvide sengetæpper af blomsterblomsterne.

Spathiphyllum og anthurium har mange almindelige morfologiske træk, derfor er der i Vesten planter et fælles navn - fredslilje.

Forresten, hvis spathiphyllum betragtes som en talisman af kvindelig lykke, er anthurium udøvelsen af ​​menneskets velbefindende og styrke. Selv om den røde spathiphyllum endnu ikke er opnået, kan disse planter blive et godt par og komplementere hinanden på vindueskarmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 4 =