30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Spanbond foto

Hvad er spunbond: egenskaber og applikationer

Den moderne industri tilbyder forskellige materialer med bred anvendelse, hvilket letter livet. En af de lyseste repræsentanter for sådanne universelle tekstilvarer er spunbond, værdig til den nærmeste opmærksomhed.

Spunbond - en måde at producere et ikke-vævet stof af de fineste polymerfibre. For ikke at forstyrre kaldes det materiale, der opnås på denne måde, også spunbond.

Beskrivelse af spunbond cover materiale

Der er forskellige måder at fastgøre fiberen på lærredet, og materialets egenskaber har givet ham en stabil popularitet:

 • let - næsten vægtløs, knuse ikke beskyttede plantager.
 • Slidstærk - undergår ikke korrosion, rotter ikke, påvirkes ikke af svampe og mikroorganismer, er resistent overfor kemikalier og temperaturer.
 • Miljøvenlig - udsender ikke skadelige stoffer i miljøet, selv under stærk opvarmning, det er sikkert for dyrkede planter og mennesker.
 • gennemtrængelig - Gennemfører fugt og luft, ikke væder og holder under mikroklima.
 • beskyttende - Undgå indefrysning af plantager og tillader ikke at blive svejset under varme bjælker.
 • multifunktionelle - den bruges i landbrug, industri, byggeri, medicin, møbelproduktion og andre industrier.
 • tilgængelig - er billigere end traditionelle dækningsmaterialer.

Målene på lærredet afhænger af det specifikke formål, hovedindikatoren er dens densitet, den varierer fra 15 g / m² til 160 g / m². Tykkelsen af ​​nettet afhænger af dens tæthed, jo tættere, tykkere. Materialets bredde bestemmes af producenten og sorten, den kan være så få centimeter og flere meter. Cover spunbond oftest producerede ruller på 1,6 meter brede, men der er både 0,8 meter og 3,2 meter. Rullens længde kan nå 1000 løbende målere. Under linket læses hvordan man vælger dækningsmaterialet til mulching.

Dette ikke-vævede materiale med unikke egenskaber skubbet mange traditionelt anvendte stoffer, det bruges nu på næsten alle sfærer af livet.

 • I landbruget - som en klud til planter som materiale til private drivhuse for at beskytte mod ukrudt og bevare afgrøden. Velegnet som et dækkemateriale til senge.
 • I byggebranchen - som isolerende materiale, når der bygges veje, parkeringspladser, rørledninger, autobahns osv.
 • I medicin - til syning af kirurgisk udstyr, engangs sengetøj, masker og lignende
 • Ved fremstilling af kvinders og børns hygiejneprodukter - som et ydre permeabelt lag.
 • I produktionen af ​​møbler - Som et ekstra filigranmateriale, i stedet for naturlige stoffer.
 • Som pakkemateriale.

Alle versioner af programmet til at overføre svært, men især i premium spunbond ved sommer beboere, vil han og frost spæde beskytte og ukrudt og skadedyr vil blokere ilt. Desuden beskytter lærredet mod sollys.

Flere typer materiale er tilgængelige, orienteret til et bestemt formål. At forbedre og justere egenskaber ved tilsætningsstoffer, farvestoffer, kombinere lærredet med forskellige baser, få nye stoffer.

 • Agrotextile (agrovolokno) - spunbond beregnet til afgrøde, denne web, der administreres særlige stabilisatorer, ultraviolette og standset de forhindrer nedbrydning fiber ved virkningen af ​​solen. En sort, sort spunbond bestemt til tildækning: under banen forøger jordtemperaturen er ukrudtet dræbt, og fugtigheden tilbageholdes ved at øge tiden mellem vandingerne. For eksempel spunbonded EUV 60. Forstavelsen "EUV" betyder ultraviolet stabilisator og figuren viser materialedensiteten - 60 g / m, kan barkflis presenningen andre densiteter. Hvid spunbond SUF med en tæthed på 42, ​​30, 17 er designet til at beskytte grøntsager og haveafgrøder mod frost, varme, skadedyr.
 • Farve spunbond - sammensætningen indføres med farvestoffer, der bærer en dekorativ funktion Dette er et lyst, temmelig tæt materiale, hvorfra sække syes, omslag anvendes til fremstilling af møbler. Et lærred med en tæthed på op til 50 g / m² blå eller grøn farve går til medicinske engangsartikler (masker, tøj, lagner, bleer).
 • Lamineret Spunbond - Med en polypropylenbase, passerer ikke fugt og luft, har en glat side, tæthed 42 - 65 g / m². Hårdt, slidstærkt og slidstærkt materiale. Det bruges hovedsageligt i medicin.

Vi vinder tid - spunbond for drivhuse

Hvordan man bruger overdækningsmaterialet til drivhuset? Nu foretrækker mange private erhvervsdrivende at bruge en tyk, hvid spunbond til at dække drivhuse og drivhuse. Det er lettere at arbejde med, det er perfekt opbevaret ved alle temperaturer, modstår længere levetid. Derudover trækker i sådanne drivhusehuse godt vejret, og sedimenterne trænger ind i og ophobes ikke i vandpytter i den mindste sag.

Afhængigt af opgaver og muligheder kan du lave et elementært, rammeløst husly, et bærbart drivhus, der er mere imponerende eller fuldt, et stationært drivhus.

 • Enkel og hurtig. Omkredsen fremtidige beplantninger oprettet en jordvold eller lægges side improviseret, en højde på ca. 10 -. 15 cm lag af materiale er placeret på toppen hvis meget tidligt plante, er det bedre at tage nettet og stramt foldet i flere lag. Den nemmeste måde at klare stoffet på er på jorden, fordi det ikke er nødvendigt at åbne det, og fugt og lys bliver uhindret.
 • Bærbar boks. Trærammen med brædder er hamret ud, størrelserne er afhængige af kultur og området af et sted. Toppen er dækket af en spunbond.
 • drivhus. Som det er tilfældet med andre materialer, for rammekonstruktioner kan behandles træbjælker, lameller, metallisk arc, PVC rør, ledninger, osv .. Dimensioner strukturer afhænger af portionsstørrelser, antal og karakteristika for kulturerne. Stiftelsen er ikke lavet til drivhuset, støttene er begravet i jorden. Afstanden mellem lejeelementerne er 1 - 1,5 meter, spunbonden er lys og opsamler ikke vand på overfladen, således at tværelementerne ikke kan fremstilles. Mellem dem er detaljerne fastgjort til ledninger, bolte eller selvdrejende skruer. Lærredet til drivhuset bør klassificeres som "SUF", med en tæthed på ca. 60 g / m². For at gøre det mere bekvemt at vedhæfte belægningen til rammen, kan du tune en stribe stof med snore til materialet. Dette vil forkorte installationstiden, fikseringen er pålidelig, og det er lettere at justere spændingen.

Hvis du ønsker at bygge et drivhus, så er linket - fordelene ved drivhuse af polycarbonat. Se også billeder af drivhuse fra vinduesrammer.

På videoen - hvordan man laver et hotbed af spunbond:

Spunbond er konsekvent stor efterspørgsel, hvilket ansporede mange udenlandske og indenlandske producenter til at producere dette universelle materiale. Som hovedparten af ​​forbrugsvarer er en stor del af markedet besat af produkter fra Kina. Fra de europæiske industrialister kan identificeres polsk, der holder Texton (Texton). I nærheden af ​​udlandet er Ukraine engageret i en spunbond - Odedeks Ltd. og Belarus - BELREAKHIM. Russian Spunbond producerer flere virksomheder: "Hexa", "Khimkor", "Sibur-Geotextile" osv.

På billedet - spunbond nærbillede:

Spunbond som et dækkende materiale, der forsøger at fortrænge den traditionelle film, som også har sine egne fordele. Derudover er der også "Lutrasil" - et ikke-vævet syntetisk stof med lignende formål og egenskaber.

 • film. Med en masse positive parametre er det meget ringere end spunbond og lutrasil. Det tillader ikke fugt og luft at passere, det kan ikke tilbageholde skadelig stråling, og i mulching er den af ​​ringe betydning. Afgrøder dækket med polyethylen kræver daglig opmærksomhed, da de vokser, men ikke-vævede syntetiske fibre er lette og åndbare. Hun kan blive efterladt af kimplanter og i en uge vil der ikke ske noget dårligt.
 • LUTRASIL. Analog spunbond gentager næsten dens egenskaber, men er hovedsagelig beregnet til planteproduktion - plantebeskyttelse og mulching. Den produceres kun i hvid eller sort farve og går ikke til hygiejneprodukter, engangstøj, dæk, isolering mv. Hvis det vurderes af anvendelsesområdet, vinder spunbond, og hvis det kun er et dækmateriale, så er kontoen ens. Læs også hvad du skal vælge: lutrasil eller spunbond.

Forskellen mellem agrofiber og film er beskrevet på denne video:

Hvert af materialerne er godt i sin plads - filmen vil pålideligt beskytte mod vinden, og spunbond med lutrasilom vil medføre et minimum af besvær på stedet. Den bedste mulighed er at kombinere materialer under hensyntagen til deres styrker.

Hvordan laver man belysningen af ​​et drivhus lavet af polycarbonat?

Omkostningerne ved spunbond afhænger af fabrikanten, egenskaber og formål. Til pakning af en tynd spunbond (17 g / m²) 2,1 m × 10 m, spørg om 150 rubler. Sort, tæt materiale (80 g / m²), koster fra 50 rubler per skulder. En tynd, farvet spunbond, der anvendes som fodermateriale, koster fra 25 rubler per skulder. Hvid omslag spunbond med en tæthed på 60 g / m², sælger fra 3600 rubler per rulle (150 løbende meter).

Da den sædvanlige forbruger spunbond er nødvendig for at beskytte deres landinger, er anmeldelserne hovedsagelig om omslaget.

 • "Jeg har brugt det sorte, solidt sponboard til SUF i flere år nu, mulching sengene. Jeg har glemt de permanente ukrudt og hyppigt vanding, lærredet er godt skåret, tæt nedlagt, du kan bruge flere årstider. Det er godt, at de kom op med et sådant nyttigt materiale, der letter arbejdet i sommerens beboere. " Evgeny Nikolaevich
 • "Jeg dyrker kurvroser, som i vinter har brug for et sikkert skjulested. Langt lider af improviserede tragter og trapper, indtil jeg kom over en spunbond butik. Nu syder jeg af det volumetriske dækker, jeg trækker på et skelet fra trådbuer og eventuelle problemer. Jeg er meget tilfreds med dette maleri. " Alla Sergeevna
 • "Dacha ligger langt, oftere end i weekender, det er umuligt at gå rundt. Da jeg brugte filmen til frøplanter, havde jeg ofte problemer: det ville regne, knuse, solen ville brænde. Nu dækker jeg med en spunbond, og frostbeskyttelse og vand strømmer, og planterne hæver sig selv som de vokser. Mindst styrke og tid, nu er det en uundværlig assistent på webstedet. " Alexander Petrovich

Dækker nonwoven spunbond materiale, dette er en stor hjælp til elskere af hjemmelavede grønne. Det beskytter pålideligt plantager fra vejrkatastrofer og skadedyr, og tiden vil spare mange ejere.

På en eller anden måde var jeg nødt til at anvende et identisk materiale på min side med en tæthed på 17 g / m2, og i slutningen af ​​sæsonen blev dette materiale eksfolieret. Løv fra aubergine og peber fastgjort til det, hvilket endnu stærkere bidrog til denne adskillelse ved fjernelse af væv fra buske. Generelt faldt dette materiale i forfald efter en sæson. Jeg ved ikke spunbond det var, agril eller noget andet materiale, hvis produktion jeg ikke ved, men fakta forbliver. Inden da købte agril Med AGRO PEGAS inskription på det (sandsynligvis importeret) her, som var god: tyk (50 g / m2) er stærk og holdbar 3 sæson præcist nok, hvis håndteres forsigtigt med ham.

Åh, sjov! Jeg lider i lang tid med filmen drivhuse på de penge, det viser en masse, og hårdt og ubehageligt 🙁 Nu vil jeg kigge efter spunbond i vores by, for at lette deres arbejde og lave en perfekt mikroklima til min sazhentsev.A at de og så let at vores klima. Jeg håber, at høsten i år vil glæde mig.

Jeg plejede altid at bruge almindelig film. Jeg dækkede mine drivhuse med det. Relativt nylig begyndt at bruge spunbond og jeg har udviklet det i et meget godt indtryk) mikroklimaet i det er bare perfekt til planterne ... Dette års høst vil vise sig som aldrig før. Jeg er meget glad for at jeg opdagede et sådant materiale her)) Alt jeg rådgiver !!

For første gang ser jeg sådan materiale - spunbond. Hvert år dækker jeg med en folie et drivhus i landet. Dette er en meget tidskrævende proces, filmen er ikke let. Ja, og det er ikke billigt. Nu skal jeg bare dække drivhuset. Det er nødvendigt at prøve dette materiale. Og det kommer ud billigere, og anmeldelserne er bedre. Det er kun at finde i vores by, hvor du kan købe. Det er godt, at jeg ikke købte filmen. Nu vil jeg redde.

Informationsportal om landskabsdesign. Vores forfatteres opgave er at fortælle detaljeret, med foto- og videoinstruktioner, hvordan du kan udstyre webstedet.

Dæk materiale spunbond og dets tekniske egenskaber

Spunbond materiale tilhører kategorien af ​​ikke-vævede materialer, som det adskiller sig fra den mere almindelige polyethylen og madfilm. Har en høj gennemstrømning: det udfører let fugt, lys og ilt. Men her på markedet forekom dette materiale relativt for nylig, og forbrugerne behandlede det med en vis forsigtighed, så spunbonden fik sin popularitet ikke straks. På grund af de mange fordele ved materialet, vil spunbonden snart kunne erstatte polyethylenfilmen fuldstændigt.

Brug af forskellige typer spunbond for hver årstid

Afhængigt af tidsperioden anvendes spunbond til forskellige formål. Et eksempel er den gamle version af afdækningsmateriale, som ikke kun reducerer udsivning af fugt og forhindrer overophedning, men også beskytter mod vindstød og de skadelige virkninger af ultraviolette stråler. Spunbond fremmer passagen af ​​den nødvendige mængde ilt og ultraviolet, som ikke kan skade planter eller andre planter. I efteråret bruges det til at begrænse de skadelige virkninger af vejret. Selv under betingelse af en kort dag om vinteren viste dækkematerialet en enorm evne til at opnå en højere afgrøde for denne årstid. Brugen af ​​spunbond i det sene efterår vil skabe effekten af ​​faldet sne, som beskytter planter mod frysning og jordens øverste lag fra frysning. I foråret giver dette materiale mulighed for at begynde at seed tidligere. Giver også planter med fremragende beskyttelse mod insekter i løbet af dagen og frost om natten.

Dækmateriale spunbond: tekniske egenskaber

 • Har en non-woven base, ekstraordinært stærk og lys.
 • Opfylder alle kendte standarder for et miljøvenligt produkt.
 • Ikke genstand for deformation.
 • Har evnen til at passere ilt og fugt.
 • Beskytter planter mod pludselige temperaturændringer.

Spunbond er et dækkemateriale, der er fremstillet ved spunbonding på basis af polypropylen ved smeltning. Herefter produceres der mange tråde, som nedbrydes ved hjælp af specielle enheder. Som følge af varmebehandling under påvirkning af høje temperaturer smelter filamenterne sammen. Som et resultat opnås et meget stærkt materiale, hvilket næsten er umuligt at bryde med hænderne. På et produktionsstadium tilsættes en særlig UV-stabilisator til dets sammensætning, som beskytter materialet mod deformation og de ødelæggende virkninger af sollys. I modsætning til den kortlivede film kan den modstå op til fem års kontinuerlig drift spunbond cover materiale. Anmeldelser fra det fra brugerne viser, at det er værd at gøre det endelige valg til fordel for et sådant kvalitets- og miljøvenligt materiale.

For at beskytte mod frost af tidlige afgrøder, frøplanter og frøplanter anvendes spunbond - et højkvalitetsbetrækmateriale, også kaldet agrovoloknom. Til drivhuse bruges den også som en fremragende erstatning for film og glas. Spunbond er et dækkende materiale, der sikrer indtrængning af fugt og luft sammenlignet med samme glas eller film uden at forårsage et skarpt temperaturspring inde i drivhuset.

Anvendelse i landbruget

I landbruget anvendes materialet i flere varianter. Lad os overveje de vigtigste.

 1. For senge. Let og robust materiale, fremragende transmission af fugt og ilt, skaber effekten af ​​diffust lys. Derudover skaber drivhuseffekten, der er til stede i drivhuset hele dagen, en barriere for ekstern luftstød. Tætheden af ​​det anvendte materiale er 17 g / m2. m, som bidrager til beskyttelse af planter mod frost og opretholdelse af et optimalt internt mikroklima. Blandt de nyttige egenskaber kan man identificere sådanne indikatorer som at sænke vanddampen, holde den rette temperaturbalance dag og nat, hvilket øger frugtperioden, god beskyttelse mod skadedyr.
 2. Dæk materiale spunbond til drivhuse. Materialets massefylde er 60 g / kvm. m. Den bruges til at beskytte drivhuset mod frost og beskytte kimplanter og andre planter og lige træer. Den har bevaret klimaet og øger plantens vegetative vækstperiode. Den gennemsnitlige levetid er omkring tre år.
 3. Mulching beskytter jorden mod vilde ukrudt. For ham, brug et materiale, hvis tæthed er 60 g / sq. m. Det er sort. Denne form for spunbond adskiller sig ved, at materialets sammensætning indbefatter et sort pigment. Blandt fordelene kan man notere sig som at sænke brændstofhastigheden, der støtter jordens ønskede temperatur, forhindrer dannelsen af ​​rot på overfladen af ​​rodafgrøder, reducerer væksten af ​​ukrudt og mængden af ​​anvendte pesticider.

Afslutningsvis siger vi, at spunbond-dækmaterialet kun modtager positiv feedback fra folk, der brugte det til at skabe drivhuse. Dens fordele tillader en betydelig udvidelse af anvendelsesområdet for polymerbanen. En polyethylenfilm vil snart og fuldstændigt blive erstattet af dette højkvalitets og forholdsvis billigt materiale.

Spunbond materiale: hvad er det, egenskaber og applikationer

Vi har allerede brugt non-woven materialer til en bred vifte af aktiviteter. Til produktion af spunbond i produktion er der udviklet nye specialteknologier.

Et af resultaterne af disse, kendt for mange specialister fra forskellige industrier, er spunbondmaterialet. Om det og dets anvendelsesmuligheder vil vi snakke om i denne artikel.

Lad os analysere hvad det er - spunbond, vi vil overveje egenskaberne og anvendelsesområderne for dette materiale. Spunbond - ikke-vævet materiale, dvs. fremstillet af fibre eller tråde uden hjælp af væv. Mere præcist - dette er navnet på en af ​​de teknologiske måder at fremstille ikke-vævede materialer på, men i fagmiljøet er materialet såkaldt.

Råmateriale er nok meget udbredt på grund af dets unikke egenskaber, kvalitet og overkommelige priser. For det første er spunbond et miljøvenligt råmateriale.

Sammenlignet med dets analoger Fordelen er høj styrke, stabilitet, både til sure medier og alkaliske. Har en lav densitet, hvilket gjorde det nemt.

Også åndbar, holdbar og tilstrækkeligt varmebestandig.

Metoder til produktion, standarder og GOSTs

spunbond henviser til geotextiler, da råmaterialet til dets produktion er fiberdannende polymerer, blandt hvilke det mest anvendte er polypropylen og blandt fremstillingsmetoderne - spinneret.

Filtre er specielle former for høj styrke til stansning af forskellige plaststoffer. Anvendelsen af ​​spinnesæt til polymermelte gør det muligt at opnå tynde kontinuerlige filamenter, der danner en tekstilbane.

Disse garn er fastgjort sammen nål-piercing eller termisk binding på en kalender - En speciel maskine, der giver dig mulighed for kontinuerligt at forme et ark af polymer, der passerer det mellem akslerne under deres rotation.

Fra afstanden mellem dem, deres længde, diameter, lærredet erhverver den nødvendige tykkelse og bredde. Sådanne maskiner er kendt for mange til vask. De giver strygning med samtidig tørring af ting.

Fastgørelsen af ​​garnerne kan udføres både ved vandstråling og ved varm luft og ved kemisk imprægnering af garnerne. Fra metoden til at binde garnerne afhænger af råmaterialernes egenskaber og anvendelsesområdet.

Teknologien til fremstilling af spunbond omfatter to obligatoriske faser - støbning og efterfølgende binding af webfibre. Men der er en tredje fase, der består af yderligere afslutning af lærred - farvning, imprægnering med specielle forbindelser og så videre.

Materialet er godt farvet. Og tilsætningen af ​​lysstabiliserende blandinger og farvestoffer i form af superkoncentrater til farvningsprocessen tilføjer en letfasthedsspunbond. Ultraviolet beskyttelse mod udbrænding og destruktion giver et additiv designet specielt til dette.

Hvis det er nødvendigt at fastslå tykkelsen, overfladetætheden og vandgennemtrængeligheden af ​​sådanne materialer, skal du bruge de relevante standarder for dem:

 • GOST 50276-92 (ISO 9863-90) "Metode til bestemmelse af tykkelsen ved visse tryk";
 • GOST R 50277-92 (ISO 9864-90) "Metode til bestemmelse af overfladetætheden";
 • GOST R 52608-2006 "Metoder til bestemmelse af vandpermeabilitet".

Operationelle egenskaber

Et af de vigtigste egenskaber for uvævede materialer anerkendes deres tæthed. På grund af forskellige teknologiske tilgange kan spunbondens densitet variere fra 15 til 600 g / km. M.

Den nålestansede spunbond har høje overfladetætheder (over 150 g / m2).. Dette fastslog dets anvendelse som grundlag i gulvbelægning og tagdækning.

Termobonded spunbond er den letteste af alle sorter af materiale i tæthed, da det er mindre end 150 g / m2. Derfor bruges den mest til forskellige formål på forskellige områder af menneskelig aktivitet.

Som en geotekstil anvendes en termobonded ssnbond også. Til disse formål kan densiteten variere fra 15 til 150 g / m 2.

Ud over densitetsindekset tages følgende i betragtning:

 • elasticitet og udholdenhed, dvs. Hvor holdbar overhovedet er, og hvor hurtigt returnerer den oprindelige formular;
 • brudbelastning;
 • varmebestandighed og frostbestandighed (varmebestandighed);
 • elektrisk ledningsevne.

Det skal siges at stoffet Spunbond har lav elektrisk ledningsevne og fremragende egenskaber med hensyn til de angivne krav. Geometriske egenskaber karakteriserer råmaterialets størrelse, hvilket er vigtigt for luftpermeabilitet, stivhed, varmeisolering mv. Fordelene omfatter en lysskæring uanset størrelse.

Ud fra hygiejniske egenskaber Spunbond reagerer ikke i luft og spildevand med giftige skadelige stoffer, giver ikke indflydelse på skimmel og rotter ikke og er derfor miljøvenlig.

På fordelene og demeritterne af tøjvask, såvel som måderne af dens anvendelse, vil vi fortælle i en detaljeret gennemgang.

For at finde ud af, hvordan du passer godt til twillens stof, se her.

Anvendelsesområder er forskellige. Den bruges i konstruktion:

 • veje og parkeringspladser;
 • jernbaner og lufthavnsrekonstruktion;
 • sportspladser;
 • til at styrke overfladen af ​​rørledninger;
 • for at styrke dæmninger, skråninger
 • at beskytte mod erosion af skråninger
 • til landskabsdesign
 • konstruktioner af hydrauliske ingeniørgenstande
 • til havearbejde af kyster af vandstrukturer.

I havearbejde er der sække Det bedste dækker nonwoven materiale, visuel ansøgning præsenteres i videoen:

Unikke egenskaber spunbond er bemærket og producenter af polstrede møbler, sengetøj, poser. Takket være ham får spunbond produkter et mere attraktivt udseende. I produktionen af ​​forskellige poser og rygsæk tjener produkter til at udføre funktioner, der giver produkterne ekstra stivhed uden deres vægtning (forstærkning af sømme, mellemliggende pakninger).

Car covers, lavet med brug af spunbond, erhverve en smuk og klar form, udholdenhed og holdbarhed. Og emballage til mange produkter kan ikke gøre uden brug.

Fremstilling af overalls og hygiejneprodukter

Der lægges særlig vægt på produktionen af ​​spunbond engangstøj, overalls og uniformer. Her er det simpelthen uundværligt for at styrke kraver, stativer, ventiler på lommer og manchetter.

Engangs tøfler, en hat, en kappe og et spunbond jumpsuit er vist på billedet:

Men dens uvurderlige muligheder - at gøre materiale, der er modstandsdygtigt over for stråling af ultraviolette stråler og antistatiske midler den nødvendige farve - kunne ikke omgå lægemidlet. Spanbond fik lov til at gøre produkterne antiallergene, ikke giftige, med mulighed for deres sterile behandling. Derfor laver de engangstøj til læger. Først og fremmest er de engangssæt til operationer, beskyttelsesmasker og åndedrætsværn.

Ikke mindre vigtigt er tøj i fødevareindustrien, skønhedssaloner og servicesektoren. Her kan du finde en række forskellige farver på badekåber, cape, dragter mv., Herunder engangsbrug.

Ved fremstilling af produkter til medicin, spunbond lamineret (dobbelt lag), som er fremstillet ved hjælp af teknologi, der eliminerer delaminering og øger styrke og vandresistens. Dette er vigtigt for medicinske produkter, fordi de skal være blodafvisende.

dette Materialet er blødt og behageligt, hvilket gør produkterne mere behagelige at bruge. Denne spunbond er også nødvendig i nogle produkter til fødevareindustrien.

Kort om priser og pleje regler

Artiklen omtalte allerede de lave priser på råvarer, som direkte afhænger af egenskaberne: densitet, tykkelse, bredde af produktet, fabrikanten mv. Prisen kan indstilles på en kvadratmeter eller meter, en rulle eller et bestemt produkt. Til pladsen. m. varierer afhængigt af tætheden og destinationen 1 til 60 rubler.

Pleje af produkter fra spunbond er enkel. Hvis produktet er disponibelt, kræver det ikke pleje. Det er kun nødvendigt at vælge det rigtige materiale til et eller andet formål, så sagen varer i lang tid.

Tilføj en kommentar Annuller svar

Moskva, den første nedkølet., 1 +7 (499) 404-26-80

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

64 + = 67