30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Soveværelse med balkon

Soveværelse design med balkon: foto og 5 kriterier for deres association

Et kombineret soveværelse med balkon er ikke kun praktisk, men stadig meget stilfuld og moderne. Soveværelset er forbundet med balkonen, et moderne design, der giver dig mulighed for at renovere rummet, gøre det mere rummeligt og stilfuldt. Takket være ombygningen er det muligt at udstyre en ekstra kvadratur, hvilket er især vigtigt for lejligheder med et lille boligområde. Det er for dem at give et projekt for at øge størrelsen ved ved siden af ​​balkonen eller balkonen. Hvad angår brugen af ​​præmien, der tidligere er adskilt fra soveværelset, kan mulighederne være en stor mængde, fra stedet til et kvinders bord og hylder med tøj og op til deres eget skab.

Interessant soveværelse design med balkon

Layoutet af soveværelser i en lejlighed kombineret med en loggia er udseendet af nye muligheder.

 • Arranger yderligere indvendige elementer;
 • Lav et ekstra arbejdsområde på værelset;
 • Det er nyttigt at bruge boligkvarteret.

Når du genopbygger et boligareal, kan du ikke kun forbedre eksterne æstetiske data, men også sælge fast ejendom til en højere pris. Der er et stort antal fordele, især værelset, vil blive dækket meget bedre, da der ikke er en partition, og du kan også indse dine intime designfantasier i livet. Det er med denne omplanlægning, at du kan bringe en vis vinkel til rummet.

Interiøret i et kombineret soveværelse med balkon kan laves i en række forskellige stilarter

Soveværelset, kombineret med en balkon - er en ubegrænset mulighed for at bruge stilarter, fordi der er mange forskellige: fra klassisk til moderne.

Der er ingen specifikke krav eller anbefalinger til, hvordan man kan dekorere et interiør eller lave reparationer, så det er muligt at vælge forskellige materialer, farver og typer af materialer.

Soveværelse kombineret med balkon

Hvis du vil kombinere soveværelset og balkonen, skal du stille et par spørgsmål til dig selv, som skal finde svar.

 1. Hvilken stil vil blive brugt.
 2. Hvilke emner af interiøret vil blive præference.
 3. Hvad er formålet med at kombinere to rum.
 4. Det er nødvendigt at rense partitionen helt eller delvist.
 5. Hvordan bliver pladsen fjernet, når partitionen er fjernet.

Moderne designere mener, at bygning af buegang er en god nok mulighed, som bliver værktøjet til at skabe en visuel udvidelse af rummet. Buer passer perfekt i klassisk stil og højteknologi. Det er ikke ualmindeligt at finde en buefinish mellem en balkon og et soveværelse ved hjælp af en bordplade, bar tæller eller arbejdsstation.

Før du kombinerer et soveværelse med en balkon, skal du tænke gennem alle detaljer til mindste detalje, så i sidste ende så værelset oprindeligt og funktionelt

Det vil se originalt ud:

 • Suspended støtter til blomster;
 • Kreative hylder til bøger og trivia;
 • Ophængte rum til dokumenter, tilbehør eller kosmetik.

Valget af indretning afhænger af, hvad specifikt dette rum vil blive brugt til. Sørg for at være opmærksom på belysning, uden hvilken det er umuligt at foretage den korrekte ombygning og reparation.

Optimal mulighed er installation af spotlights placeret langs cornice over åbningen. Sådan kan du gøre almindelige gardiner til en magisk transparent partition. Det er helt korrekt at opdele rummet i zoner gennem et loft på flere planer, indbyggede lysarmaturer samt trin, der fører til en loggia eller balkon.

Gipsplader multilevel lofter ser friske, stilfulde og usædvanlige. For at færdiggøre var ekstremt kompetent, moderigtigt og smukt, er det nødvendigt at præ-design fremtidig efterbehandling og reparation arbejde. For at gøre dette kan du kontakte en professionel designer, der hurtigt vil gennemføre planlægningen og give de bedste muligheder. Hvis du installerer planter på loggia, især med store blade, kan du lave et paradis fra et normalt rum. Hvis du følger anbefalingerne for ombygning og arrangement, kan du opnå et usædvanligt positivt resultat.

Hvordan man laver et soveværelse fra en balkon

Et kombineret soveværelse med balkon kan medbringe ikke kun glæde, men også store problemer.

For eksempel kan udkast, koldt og fugtigt i soveværelset forekomme, hvilket kan undgås ved:

 • isolering;
 • Installation af varmere og tykkere vinduer;
 • Propenivaniya;
 • Lægning af det varme gulv.

Eksperter anbefaler at bruge tre-kammer briller, da de er de mest energieffektive og kan holde varmen inde i rummet.

For at lave et soveværelse fra balkonen, skal du passe på isoleringen af ​​rummet

Som termisk isolering er mineraluld egnet, da den har de bedste tekniske egenskaber. Glem ikke om dampspærren for at forhindre forekomsten af ​​drivhuseffekt i rummet. Hvis soveværelset ikke kun er lille, men samtidig har et sådant sted som endehjørnet, bliver lokalet meget koldt, hvis man ikke lægger varme gulve ikke kun på balkonen, men også i selve rummet.

Installationen af ​​partitionen samt vinduet og døråbningen, herunder installation af nye efterbehandlingsmaterialer, bør kun være betroet af fagfolk for at udelukke store ekstraudgifter til restaurering af belægningen og eliminering af defekter.

Hver ejendomsindehaver skal være opmærksom på, at omplanlægningen kun bør udføres efter at have fået en tilladelse, der udstedes i den relevante myndighed.

For at reparationen skal kunne gennemføres lovligt og derefter ikke blive udsat for sådanne problemer som pålæggelsen af ​​en bøde samt den tvungne restaurering af skillevæggen, er det nødvendigt:

 • At adressere i en husforvaltning;
 • Giv dem en gammel lejlighedskasse og et nyt projekt;
 • Vent til undersøgelsen af ​​lokalernes særlige kommission;
 • Få afslag eller tilladelse.

Før du udfører arbejdet i forbindelse med kombinationen af ​​soveværelset og balkonen, skal du ansøge om husforvaltningen og få tilladelse

Selve processen med at forene soveværelset med adgang til balkonen kan være på to måder:

 • En balkonblok med en dør og en vinduesåbning falder ned;
 • Fjernet helt og åbningen af ​​døren, vinduerne og pladen under dem.

Begge metoder skal kun gennemføres, efter at dokumentet er modtaget fra statsinstitutionen. Hvert fleretages hus har sit eget design, bærende vægge og lofter, indblanding i styrken, som kan føre til sammenbrud af hele bygningen.

Kommissionen, som vil inspicere lejligheden, og huset selv nødvendigvis vil opsamle gamle oplysninger om bygningen, årets byggeri og inspicere bygningens tilstand. Også, afhængigt af hvilken type balkon eller loggia, der vil blive udstedt eller omvendt, må du ikke omplanlægge. Hvis gulvet på balkonen er en separat udvidelse, kan den ikke tilsluttes hjemmet, selvom væggene og loftet er justeret. Over tid og under pres af møbler, byggeri og efterbehandling materialer, herunder vinduer rammer, kan en sammenbrud af strukturen forekomme.

Originale ideer til soveværelse design med balkon (video)

For at undgå lange ture til BTI og andre myndigheder er det værd at henvende sig til en professionel arkitekt, ingeniør og bygherre, som ikke kun konsulterer, men tager også fat på alle de udfordringer, der står foran.

Soveværelse interiør med balkon eller Dream værelse til byboer

Det kombinerede indre af soveværelset med balkon er designet ikke kun for at øge rummet i rummet, men også at "skærpe" det til ejernes behov. Som regel bruges det nyoprettede ekstra rum til at arrangere et hjemmekontor, et påklædningsrum eller et bibliotek. Hvad andet kan besætte rummets balkon og hvordan man adskiller mellemrummet mellem de to zoner? I dag vil vi tale om disse to aspekter.

Zoning af et soveværelse med balkon: den tekniske side af medaljen

I stræben efter at gennemføre det oprindelige projekt til ombygning af rummet gør mange ejere uerfarligt fejl: fuldstændig nedrivning af den bærende væg, isolering af karosseriet med brændbare byggematerialer, ændring af placering af rør og batterier. Som et resultat er design af soveværelset ubehageligt og usikkert.

For at forene de to værelser skal man naturligvis ty til nogle tekniske tricks. En mulighed er delvis fjernelse af væggen. I dette tilfælde taler vi om at fjerne balkondøre, vinduer og en del af skillevæggen under vinduet. Gabet mellem værelserne bevares.

Den anden mulighed er at fjerne døren og vinduet. Den resterende partition bruges både som et element af zonering og som et funktionelt element. Skillevæggen kan omdannes til en bordplade, der kan bruges som bord, boudoir bord eller under en kantsten (med åbne eller lukkede hylder) til opbevaring af ting, bøger og forskellige redskaber.

Den tredje mulighed for ombygning er fjernelsen af ​​døre, vinduer, den nederste del af væggen og omdannelsen af ​​den øverste del af lejemuren til en buet åbning. I dette tilfælde spiller buen rollen som en visuel grænse mellem soveområdet og balkonen. Dekoreret med spotlights og dekorative trimmer, er en sådan vault sikker på at blive fokuspunktet i lokalet.

En anden nontrivial måde at kombinere - udskiftning af den bærende væg med en glasskillevæg fra gulv til loft. En sådan skillevæg vil gøre et lille soveværelse lettere og mere rummeligt og større - mere harmonisk.

I nogle tilfælde tillader husets udformning fuldstændig fjernelse af væggen, som adskiller soveværelset fra balkonen. Under sådanne omstændigheder bør integriteten overholdes ved udsmykning af et rum. Det er meget vigtigt, at farveopløsningen i buglens vindue falder sammen med farveopløsningen af ​​soveområdet. Det er nødvendigt at undgå unødigt mørke nuancer på balkonen, ellers vil rummet i rummet blive skjult.

Før du begynder at dekorere, skal balkonen være isoleret og fri for fugt. Det anbefales at udskifte den sædvanlige rude med plastik med øget varme- og lydisoleringsegenskaber. Du kan ikke erstatte hele strukturen, men kun rammen. I dette tilfælde er den nederste del passende til at dække skumblokken, læg varmeisoleringsmateriale på toppen og dampspærrematerialet, og udfør derefter dekorative efterbehandling. Valget af efterbehandling materiale afhænger af stilen på soveværelset; Det kan være træ, plast, gips eller allestedsnærværende gipsvæg.

Kombinationen af ​​boligen og ikke-boligdelen af ​​lejligheden vil være mere effektiv, hvis du organiserer et varmesystem på balkonen. Det er ikke nødvendigt at lide med levering af en anden gren af ​​centralvarme. Nok - installer en eller to elektriske radiatorer eller installer et system med varme gulve.

Moderne måder at designe bay vinduet

Balkonen i soveværelset kan være udførelsen af ​​hver ejer drøm. Så her kan du arrangere et hyggeligt opholdsstue for to, en elegant boudoir til hende, et sportshjørne til ham og et drivhus til andre.

Loungesonen er en drøm, hvorfra det er svært at nægte. For at dekorere er det nok at sætte en sofa eller et par lænestole og et bord - et sted til morgenkaffe og afslappet nydelse af solnedgangen er klar! Selvfølgelig kan loungeområdet øjeblikkeligt blive til læseværelse; Til dette formål er det nødvendigt at sætte en gulvlampe eller en bordlampe.

Boudoir er en interessant ide for at skabe et "skønhedssal" på balkonen. Mange kvinder vil være enige om, at skønhedens vejledning er en kunst, der ikke tåler hast og overfyldthed. Desværre er ikke altid i lejligheden et sted for kosmetiske procedurer, men at kombinere balkonen med soveværelset kan være en løsning på dette problem. For at udstyre boudoiret er det nok at sætte et lille toiletbord med et spejl og en blød pude eller stol.

Hvis du ikke har tid til at besøge gymnastiksalen, skal du organisere et sportshjørne i rummets karetvindue. En eller to simulatorer vil ikke indtage meget plads, men de vil tilføje et moderne touch til soveværelsesdesignet.

Kan du ikke finde et sted for alle dine yndlings kageplanter? Dekorer drivhuset lige i soveværelset! Harmonisk beliggende blomster og planter hjælper med at skabe et sundt mikroklima i rummet. Og hvis balkildelen er glaseret fra top til bund, vil drivhuset bidrage til at understrege fordelene ved det omgivende landskab.

Top bedste soveværelse design muligheder med balkon. Rådgivning af eksperter med eksempler.

Stigningen i rummet i lejligheden er et presserende problem for byboere med et lille boligareal, især i hjemmet til det gamle fundament. Tilføj et par gratis "firkanter" vil hjælpe med at sove med soveværelset og balkonen. På samme tid kan du bruge det originale design til at gøre denne kombination til at være speciel. Især angår soveværelset, hvor det normalt er svært at tilføje noget undtagen en seng og et skab. På bekostning af balkonen er der et rum, hvor kontoret, et klædeskab eller et hjørne til hvile er placeret. Hvis lejligheden beboes af mange beboere, bliver kombinationen af ​​en balkon og et soveværelse en nødvendighed.

Fordele ved at kombinere et soveværelse og en balkon

Den største fordel er udvidelsen af ​​soveværelsesområdet, hvor du kan lægge flere møbler. I en-, to-rums og småboliger køber soveværelset med adgang til balkonen yderligere målere på denne måde.

 1. Lejligheden bliver mere komfortabel, og når du sælger den, kan du sætte en gunstig pris.
 2. Balkonvæggen vil ikke forstyrre dagslysets indtrængning.
 3. Ejere vil vise evnen til at designe interiøret, da designet af rummet vil være originalt - ikke alle har en lignende kombination.

Spørgsmålet om at dokumentere ombygningen

Uafhængigt af at ændre en forudsætning er det umuligt uden tilladelse fra tilsvarende organer. Ændringen foregår på to måder:

 1. Demontering af døre og vinduer (balkon blok).
 2. Komplet fjernelse af blokken og en del af lejemuren under vinduet.

Begge muligheder er ombygning, det skal godkendes af de statslige myndigheder. Hver lejlighedskompleks har en grad af stabilitet og stivhed i strukturen. Sømme og broer kan have deformationer fra tid, som tages i betragtning i beregningerne. Hvis loggia aldrig er blevet opvarmet, og efter ombygningen er blevet varm, vil temperaturændringen påvirke deformationen af ​​husets dele. Det præcise svar på spørgsmålet om konsekvenserne vil kun blive givet af en kompetent specialist. Balkonerne støder op til lejemuren, som er den vigtigste bygning af huset, så deres ombygning kan være farlig.

Først skal du kontakte en civilingeniør eller en arkitekt for at oprette en plan. Projektet overvejes af specialisterne i BTI, hvorefter det tekniske pas og andre dokumenter udstedes, hvis perestroika må udføres.

Sættet med standarddokumenter omfatter:

 1. En ansøgning om omstrukturering af balkonen.
 2. Dokumenter, der bekræfter retten til at eje en lejlighed.
 3. Handlingen om at koordinere demontering af hovedstaden med familiemedlemmer og lejere hjemme.

Det er nødvendigt at omhyggeligt se på gyldighedsperioden for dokumenterne, da nogle af dem kun er relevante i nogle få dage, så de ikke skal genregistrere dem efterfølgende.

Forbereder at kombinere et soveværelse med balkon

Designet af "soveværelse" værelse med balkon indebærer isolering af altanen værelse. Værelset og den kombinerede balkon skal have samme temperatur. Hvis balkonen har gamle vinduer, skal de udskiftes med moderne dobbeltvinduer med to eller tre kameraer. Til termisk isolering anvendes mineraluld, udvidet polystyren eller polystyren, som er belagt på begge sider med en film til hydro- og dampisolering. Disse materialer skal monteres ikke kun på væggene, men også på loftet og på gulvet. For et hjørnerum eller et koldt hus er det værd at bestille et "varmt gulv" system. Derefter er det nødvendigt at demontere balkonblokken og en del af væggen.

Opvarmning af altanen i soveværelset. foto

Sekvensen af ​​handlinger er som følger for udformningen af ​​soveværelset 18 kvm. med balkon:

 • Fjern vinduer og døre fra dørene.
 • Fjern alle vinduer.
 • Mejsel og hammer gør et mellemrum mellem bokse i døren eller vinduet.
 • Skru beslagene på metalrammen, som vinduet er monteret på.
 • Skær sav på sider og hjørner.
 • Strip enderne af væggen.

For at fjerne en del af væggen har du brug for:

 • Fjern soklen.
 • Fjern trimmen.
 • En puncher eller mejsel med en slædehammer for at fjerne mursten. Hvis væggen består af beton, er det nødvendigt at gennembore hullerne i den og fjerne stykkerne med en bulgarsk eller slædeshammerslag. Armaturet skæres ved hjælp af et diamanthjul.

Gulvet i soveværelset og på balkonen kan være enkeltniveau eller være placeret i forskellige højder. Hvis den første mulighed antages, er det nok bare at udligne tærsklen. Lavt gulv på balkonen skal hæves - bygg en podium eller rampe der. Dette bør aftales i dokumentationen. Ved tekniske standarder er det strengt forbudt at fjerne tærsklen helt til en balkon.

Til selvdesign af det tilsluttede rum er det værd at studere forslag fra designere og analysere prøverne. Værelset skal planlægges i henhold til skalaen: så transformationerne vil blive synlige i fuldt omfang, og om nødvendigt vil fejlene blive korrigeret.

Designet af et soveværelse kombineret med en balkon i den klassiske stil kræver brug af materialer og genstande, der tilføjer luksus til dekoration:

 • attraktive tekstiler;
 • dyre tapet i pastelfarver;
 • parket eller lignende gulvbelægning.

Den tidligere balkon bør omdannes til en lounge zone. En lædersofa, et sofabord og åbne hylder til bøger er nyttige. Sofaen erstatter gyngestolen med dekorative puder og et tæppe. For at nyde den smukke udsigt uden for vinduet, er det nok at gøre vinduesåbningerne på balkonen mere. Her kan du installere indbyggede skabe med lukket eller åbent design.

For at skabe et virkelig smukt rum skal du først og fremmest fokusere på dine egne ønsker og ikke bare kopiere en persons idé. Farvepaletten og udvalg af møbler skal svare til smag og ønsker hos ejere af en lejlighed.

For at skabe et soveværelse design kombineret med en balkon, vil forskellige ideer komme til nytte. Interiør er egnet til at diversificere lofter på flere niveauer, kombinationer af farver, baggrundsbelysning, glatte linjer. En lille plads vil se godt ud med en lys baggrund, som visuelt øger området.

Når man opretter et design, er det vigtigt at huske hovedformålet med soveværelset - at tjene til komfortabel hvile og søvn. Situationen skal formaliseres i rolige toner. Den mættede farve svarer dog til en mode, men hurtigt plager, derfor er det nødvendigt at bruge det til skabelse af accenter. Hvis det ønskes, kan farver nemt ændres ved at tilføje eller fjerne et møbel. Finalen, udført i en farve, men med hjælp fra forskellige materialer, vinder. Variabiliteten vil bidrage til at foretage en korrekt zoneinddeling af rummet. Farveaccenter er væggenheder, puder eller sengens hoved.

Tekstiler, som dukkede op i det indre, skulle harmonisere med hinanden og med baggrundsgrundlaget for situationen. Til vægge er det hensigtsmæssigt at anvende forskellige materialer: korkpaneler, tapet, gips, tekstiler, glas eller mosaikpaneler, selv digital print. For originaler kan du bruge fotoudskrivning eller glamourøst maleri. Den eneste betingelse er, at finishen skal være miljøvenlig.

Efter ombygningen af ​​soveværelset vil en central lysekrone ikke være nok. LED-bånd, punkt og indbyggede lamper skal monteres ikke kun i balkonområdet, men også over sengen og andre steder.

Selvom soveværelset er kompatibelt med balkonen, skal vinduerne stadig være dæmpet. Brug rullegardiner, persienner, gardiner eller gardiner til dette formål. De tager ikke deres plads, men de udfører deres opgaver godt. For komfortabel hvile med deres hjælp er det nemt at justere belysningen.

Tips kan fortsætte på ubestemt tid, men udformningen af ​​et lille soveværelse med en balkon skal ske efter dine egne ønsker og smag. Disse ideer kan udvikles, og også bringe noget af deres eget.

Eksempel på et soveværelse design kombineret med en balkon

Den kombinerede balkon og soveværelse er indrettet i klassisk stil. For at justere belysningen på vinduerne, anvendes rullegardiner i pastelltonen lavet af naturmateriale. Designet af soveværelset med balkon betyder udformningen af ​​et lille område, så en hvid baggrund bruges til visuel ekspansion. I stuen er der et sæt møbler til soveværelset: seng, natborde, bord. Altanen er designet som et kontor og et afslapningsområde.

Design et soveværelse design med en balkon fra Ekaterina Matveeva

Denne balkon bruges også som arbejdsområde. Pastell mørke farver gør situationen tæt på den klassiske stil. For at justere belysningen fra balkonen bruges en blind. Udgangen til balkonen er indrettet uden en tærskel, og selve rummet ser ud som et separat værelse. Det er bekvemt at hvile i soveværelset, fordi belysningen fra arbejdsområdet ikke forstyrrer søvn og afslapning.

Design et soveværelse design med en balkon fra Marina Babkina

I dette rum er en del af væggen mellem altanen og soveværelset ikke demonteret - der er en radiator på den. Hele Værelset er indrettet i ét farveskema, hvor der er kontrasterende farver: lys og mørk. Gardiner justere belysningen. Balkonen bruges som et sted at slappe af.

Kombineret altan og soveværelse er karakteriseret ved en klassisk stil: pastelfarver, kontrastfarver, dekoreret med lyse farver accenter del af væggen i sengens seng. Balkonværelset virker visuelt forstørret på grund af dekorationen i hvid. En god kontrast er skabt af gardiner af mørk brun farve.

Design et soveværelse design med en balkon fra Glad Irena

Altanen og soveværelset er lavet i samme stil, og boghyllen bruges som skillevægge. Belysningen justeres ved hjælp af gardiner. Indretningen i huset er indrettet i klassisk stil med overvejende pastellblå toner, som har en god hvile. På balkonen er der et skrivebord, fordi dette værelse er tildelt til kontoret.

Design af et børns soveværelse kombineret med en balkon

Altanen, kombineret med børnenes soveværelse, er forbeholdt klasser. Dette er en god løsning, fordi arbejds- og hvilezoner er opdelt, der er meget lys i arbejdsstuen. Soveværelset har elementer af jugendstil. Designet bruger pastellfarver, en lys baggrund, der visuelt øger et lille rum.

Der er ingen skillevæg mellem altanen og værelset. Til regulering af belysningen anvendes rullegardin gardiner med en rolig kontrastfarve. Skrivebordet er fastgjort til vindueskarmet og er dets fortsættelse. Soveværelse design 12 kvm. med balkon ergonomisk.

Derudover er der brugt en lampe til belysning, hvorfra afstanden fra bordet kan justeres, da dette leveres af dets design. Kontrastfarver påvirker ikke arbejdet og er indstillet til den ønskede tilstand. Pastel klassisk design af børnehaven hjælper med at slappe af og fremmer en god søvn.

Et sted at slappe af i børnenes soveværelse er placeret under bogreoler. Denne løsning giver komfort og hjælper med at spare plads. For tilstrækkelig belysning over seng monteret inventar. Brugen af ​​trætekstur svarer til det klassiske design.

Storskalige tegninger på væggen tilnærmelsesvis designet til den moderne stil. Hvid baggrund øger rummet, og balkonen modtager nok lys. Så lille i børnehaverummet bliver visuelt til et rummeligt værelse takket være succesfulde løsninger i indretningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + = 12