30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Soveværelse i minimalistisk stil

Soveværelse i minimalistisk stil - 77 billeder

Minimalisme er en stil, der ikke kan forveksles med en anden. Det vigtigste i denne stil er funktionalitet. Ingen unødvendige detaljer.

Ingen yderligere attributter. Men i denne stil er der en følelse af lys og luftighed. Rummet ser meget løs ud.

Indretning af soveværelset i stil med minimalisme

De grundlæggende ideer om minimalisme har japanske rødder, og faktisk er minimalismen den japanske stil. Men for soveværelset er der nogle ændringer. Når alt kommer til alt afhænger soveværelseets indretning af den indre verden af ​​en person. Derfor skal du først bestemme retningen og i overensstemmelse med den, for at vælge attributter.

Minimalisme er karakteriseret ved brugen af ​​naturlige materialer.

Lav møbler uden indretning, seng i form af en platform. På begge sider af sengeborde. For minimalisme gælder tættestet tættest. Og til undertøj og andre ting kan der være et sted under sengen, hvor der kan bygges specielle hylder, det er kun egnet til senge placeret på podiet.

Soveværelse i minimalistisk stil: en simbiose af enkelhed og komfort

Indbyggerne i megacities bliver mere og mere tiltrukket af enkelhed, laconicisme, funktionalitet, komfort og renlighed af indretning i moderne lejligheder. Et soveværelse i minimalistisk stil kan give dig ro i sindet, behagelig afslapning, hvile efter en dag fuld af stress og støj. Neutrale palette af farver, et minimum af indretning, strenge formularerne gør rummet hyggeligt, rummeligt og gratis på samme tid.

Tænker på design af et soveværelse i stil med minimalisme, bør du være meget forsigtig. Et af de vigtigste øjeblikke er valget af indretningens farveopløsning. Her vil naturlige nuancer være passende. Men basen er normalt taget hvid farve.

Hvidt minimalistisk soveværelse med møbler fra naturligt træ

Et klassisk eksempel på minimalisme er kombinationen af ​​tre grundlæggende farver, for eksempel hvid, grå og beige, med en mættet accentfarve - rød, blå, orange, terracotta eller noget andet.

Minimalisme med orientalske noter

Minimalisme i soveværelset indebærer brugen af ​​naturlige materialer med forskellige teksturer. Kombinationen af ​​glatte overflader med naturlig trærødhed, kulde af sten eller glitter af metal frembringer perfekt ånden i denne stil. Desuden kompenserer denne dekoration perfekt for manglen på indretning.

Original soveværelse interiør i minimalistisk stil

Uundværligt materiale til et lille soveværelse i stil med minimalisme kan kaldes et naturligt træ. Neutral farve, tekstur og miljøvenlighed skaber en atmosfære af komfort og afslapning.

Til noten: Moderne designere bruger ofte småsten som et element af indretning. Dette design ser tilbageholdende, stilfuldt og meget relevant.

Sengen spiller hovedrollen i soveværelset, og det minimalistiske soveværelse er ingen undtagelse. En god mulighed - en lav seng med et enkelt hoved af en geometrisk form. Disse senge har ofte et interessant design, der synes at flyde i luften. Komplet med belysning bliver denne seng et kunstværk og centrum for hele interiøret.

Resten af ​​soveværelsesmøblerne i minimalistisk stil bør også være så enkle som muligt, uden dekorative elementer, malerier eller udskæringer. Sengeborde, indbyggede skabe eller et separat omklædningsrum, plasma på væggen eller et lille kommode - det er alt hvad du behøver for at skabe et minimalistisk interiør.

Et klassisk eksempel på et interiør i minimalistisk stil

Det minimalistiske design forudsætter tilstedeværelsen af ​​flere lyskilder med en blød diffust glød. Indbygget seng, loft, recesses hylder og skabe baggrundsbelysning vil være meget praktisk.

Gardiner til et soveværelse i stil med minimalisme kan erstattes med persienner. Eller brug simple glatte gardiner i japansk stil. Andre tekstiler - sengetæpper, puder, sengetøj - skal være enkle og diskrete, den bedste monokrome.

Denne stilistiske retning udelukker ikke brugen af ​​indretningen helt. Det er vigtigt, at hvert tilbehør vælges omhyggeligt, opfylder det generelle koncept og blander sig harmonisk med det enkle og rene indre af soveværelset.

Ekspertrådgivning: Ideel som indretning sorte og hvide fotografier, designerlamper, moderne malerier eller lakoniske vaser.

Disse soveværelsesbilleder i minimalistisk stil hjælper dig med at føle og forstå denne designretning. For nogle kan sådanne interiører virke kedelige og for enkle, men for nogle er denne kortfattethed og klarhed af former udførelsen af ​​god smag, moderne stil, raffinement og komfort.

Møbler og interiørartikler

I en verden, der er overbelastet med spændinger og gigabyte af information, er en person i konstant søgen efter ro i sindet og balance, hvilket afspejles i egenskaberne i det indre af hans bolig. Ønsket om at skabe de nødvendige betingelser for ordentlig hvile og afslapning gav anledning til den nuværende minimalistiske stil, der kombinerer laconicisme og funktionalisme. På trods af den konventionelle visdom, at idealet om det indre, såvel som perfekte mennesker ikke eksisterer, kan vi tilbyde dig den stil af minimalisme, karakteriseret ved usædvanlig funktionalitet, manglen på dikkedarer, herunder tekstiler, poleret design ideer og udtryk linjer. Alt dette kombineret med det neutrale farveskema gør indretningsminimismen til en universel stil og vælger hvilket, du vil sætte pris på den uforglemmelige lethed og ubegrænsede plads i lokalerne, ubøjet med møbler og tekstiler. Hvad er de grundlæggende træk og forskelle i minimalismens stil, samt reglerne for at skabe et soveværelse i minimalistisk stil? Du kan finde svar på disse og andre spørgsmål i vores artikel.

Minimalisme i soveværelset: det teoretiske grundlag for stil og dets variation

Funktionalisme, som er "hjørnestenen" i den minimalistiske stil, underordner sig selv designerne, stilistiske beslutninger og møbeldesign, der er relevante i denne retning. Dette koncept bidrager til stilens maksimale alsidighed, kombinerer ekstraordinær funktionalitet og neutralt farveskema samt koncise konturer af genstande og strenge linjer med et unikt og helt harmonisk kvarter af kunstige og naturlige materialer. En anden unik funktion ved minimalisme er overhovedet af funktionalitet over dekorative, og ifølge filistinerne er æstetik, men sidstnævnte er ikke ringere end for konkurrerende og endog modsatte stilistiske begreber.

Værelses design, der opfylder kravene i stil med minimalisme, og gjorde alle hans regler, bør skabe en følelse af maksimal lethed, luftighed og uendelighed, som er skabt af den optimale organisation og zoneinddeling af plads, og der er omhyggelige opmærksomhed på detaljer tingene opbevaring. På trods af at alle de nødvendige ting er til stede, er der ingen rummelig virkning af rummet.

Soveværelse i minimalistisk stil foto

Rummets standard, lavet i overensstemmelse med funktionerne i minimalisme, er et soveværelse lavet i japansk stil, men den tilsyneladende lighed gør ikke et minimalistisk rum og et soveværelse i japansk stil til identiske begreber. En universelt anerkendt standard for minimalisme - et soveværelse i japansk stil gav minimalistisk retning ideen om at bruge lave sengeplader, et naturligt farveskema og et minimum af møbler og dekorelementer. Grundlaget for minimalisme kan ligge ikke blot dens anerkendt standard - indrettet i japansk stil, men også en bred vifte af stilarter, fra etnisk (Afrika, japansk) til stilarter med forskellige noter af urbanisering (high-tech, loft og andre). Og selvfølgelig kan den evige klassiker også blive det grundlæggende koncept for minimalisme. Fra den dominerende retning afhænger ikke kun af valg af møbler, men også på efterbehandling materialer, der hersker i minimalistisk retning. Hvis det etniske rekreative rum skal fokusere på naturlige materialer eller deres høj kvalitet efterligning, så vil de i højteknologisk stil virkelig se ud som en duet af metal og plast.

De grundlæggende træk ved minimalisme i soveværelset

Hvordan skelner mellem minimalisme og beslægtede måder? Vær opmærksom på følgende funktioner:

Møbler. På grund af det faktum, at området af værelser i små lejligheder ikke gør det muligt at udstyre et omklædningsrum, det er et sted, hvor tingene er gemt undertøj og sengetøj, med vægt på komfortabel og multifunktionelle med denne lille møbler;

Belysning. Hvis dit værelse design indebærer panoramavinduer i væggen, anser dig selv heldig, og du har en unik mulighed for at udstyre minimalistisk soveværelse i den klassiske opfattelse, men i betragtning af, at det er en sjældenhed, skal du være ekstra lyskilder;

Indretningsprodukter. Dette er den parameter, der skal bruges eller ikke behandles med omhu. Da en fuldstændig mangel på dekorative detaljer kan gøre soveværelset ubehageligt og ubeboet, skal du bruge indretningen i begrænsede mængder. For eksempel, på væggene hænger et par personlige billeder, som capture vigtige begivenheder for dig, arrangere på hylderne i nogle souvenirs eller figurer, samt bruge levende planter i dekorative potter, men ikke mere end 3-4 enheder;

Tekstiler. Et stort antal vævede materialer er ikke velkomne i minimalistiske stilarter, hvorved designere rådes til at opgive traditionelle vinduetekstiler til fordel for forhindrede persienner ved udsmykning af sådanne lokaler. Men hvis du på trods af anbefalingerne stadig har valgt gardiner, skal du sørge for, at deres syning blev udført fra nøgleinstrumenterne i neutrale nuancer. De samme anbefalinger er relevante for sengelinned og puder.

Fordele ved et værelse indrettet i minimalistisk stil

Hvis du fokuserer på rationaliteten ved at bruge rummet, i soveværelset lavet i denne stil, kan du finde følgende fordele:

  • Da den største forskel mellem minimalistiske soveværelser er overvejelsen af ​​et frit åbent rum, er en sådan forudsætning lettere at rengøre, og fraværet af støv er en betydelig fordel ved soveværelset;
  • Soveværelser, der er karakteriseret ved en rationel rumforening og manglen på overflødige møbler, ser meget mere rummeligt ud, hvilket især gælder for værelser med et lille område;
  • Da de minimalistiske soveværelser ikke overbelastes med unødvendige detaljer, er det ikke svært at ændre det overordnede stilistiske koncept og det visuelle indtryk af rummet - tilføj kun et par dekorative elementer eller brug et andet tekstil.

Farve i et nøgleagtigt, minimalistisk soveværelse

Soveværelset, hvor minimalisme er det grundlæggende stilistiske koncept, indebærer løsningen til interiøret brug af neutrale naturlige nuancer. For eksempel betragtes kombinationen af ​​farver af naturligt træ og natursten som den mest gunstige, en skygge af rød mursten og en kontrastfuld kombination af hvide, sorte og grå nuancer er velkomne. Samtidig er indretningen af ​​det moderne soveværelse, der udføres i minimalistisk stil, baseret på samtidig brug af et begrænset antal farveaccenter, som ikke må overstige tre skyggeløsninger. Klassikere af genren er i denne sag en populær kombination af hvide og pastellfarver af en af ​​neutrale farver, for eksempel lysebrun, terracotta, oliven eller grå. Derudover kan neutrale nuancer kombineres effektivt og i fravær af hvidt. Den tredje farve bør ikke sejre i soveværelset, det skal "introduceres i små portioner" som små accenter, der tiltrækker øjet.

Hvis vi betragter de farveskemaer, udløbet inden for en minimalistisk, er farver fordelt på følgende måde: de mest levende nuance bruges på overflader, kendetegnet ved et lille område, mens to neutrale nuancer fordelt på andre overflader, uden at tage hensyn til deres områder. En anden mulighed for farve design er brugen af ​​to neutrale nuancer, der bruges til at dekorere store overflader. Det grundlæggende farveskoncept for minimalisme er monokrome vægge, hvor efterbehandling kan bruges på lige fod og maling og monofonisk tapet. Men hvis du har en uimodståelig trang til at trække væggene i lyse farver, og det går ikke ud over den minimalistiske, de andre indvendige elementer skal udstedes kun i neutrale nuancer.

Klassisk stil minimalisme er en kontrasterende kombination af hvid og sort, suppleret med udsøgte røde accenter. Og for at kompensere for manglen på indretning, organisere en blød belysningskiste - spredt belysning kompenserer for manglen på dekorativt design.

Design et soveværelse i stil med minimalisme: hvordan man kan dekorere væggene, gulvet og loftet?

Væggene i soveværelset, lavet i en minimalistisk stil, der er udarbejdet i en enkelt nuance løsning, som naturligvis udelukker brugen af ​​alle former for mønstre og designs. Til udsmykning af vægge kan en hel række af færdigmaterialer anvendes: fra monofonisk tapet og maling af neutrale farver til dekorative gips. Modetrend i stil med minimalisme er brugen af ​​uvævet tapet til gips. Loftet i minimalismens stil har også sine egne egenskaber. Det er karakteriseret ved enkelheden og fraværet af "screaming9raquo; elementer af indretning, såsom bas-reliefs, lister og lyse randstykker. Den optimale variant af dekorere loftet i stil med minimalisme - oprettelse af simple geometriske former loft struktur, kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​indbyggede spotlights. Hvis du ønsker at lave en klar detalje i loftets udsmykning, dekorere det farvede glasmaleri, som kun er placeret som en lille farveakent. Soveværelse, indrettet i en minimalistisk stil, anbefales det at udstyre loftet single-niveau, mens organiseringen af ​​mere komplekse to-niveau loftet strukturer anvendes til at opnå de oprindelige lyseffekter.

overgulv har også brug for en seriøs tilgang: for sit design er at foretrække at vælge gulvbræt, hvilket nuance er kombineret med et strejf af væggene, gulvtæppet af neutrale farver uden et dekorativt mønster eller laminat. Teksturerne af de materialer, der bruges til at færdiggøre væggene, gulvet og loftoverfladen, er ikke meget vigtige: det kan være enten glat eller groft. Hovedkravet for en kombination af teksturer er deres harmoniske kombination med hinanden.

Møbler i et minimalistisk soveværelse: hvordan man ikke overbelaster værelset?

Indretning i et minimalistisk soveværelse har også sine egne ejendomme, der er særegne kun for denne stil. Møbler i stil med minimalisme er møbler, blottet for forskellige ornamenter, malerier og dekorative udskæringer. Besværlige og høje møbler betragtes som casuistry, da de fleste elementer er kendetegnet ved kompakte dimensioner og neutral farve.

Det centrale sted i det minimalistiske soveværelse er tildelt til sengen (oftest en podium seng eller en futon seng, madrassens areal er mindre end området af podiet selv). Velkommen japanske tatami senge, der er kendetegnet ved skjulte ben. Hovedgærden i minimalistisk stil er ikke en karakteristisk del af sengen, men hvis den stadig er til stede, er den karakteriseret ved et minimalistisk design. Det er også velkommen at installere en seng på en stationær catwalk, hvis design giver et bekvemt opbevaringssystem. På begge sider af sengen indstilles to piedestaler, der ikke adskiller sig i et stort antal indretninger og to lamper med fastholdt design. For yderligere at understrege området af sengen, vælg et lavtliggende tapet med et diskret vegetabilsk ornament.

Ekskluderer installation af rigt indrettede skabe, boudoir og butiksvinduer. Den mest optimale løsning, som harmonisk passer ind i det indre af soveværelset i en minimalistisk stil, betragtes closets udstyret med gennemskinnelige glas og plast facader. Hvis dit soveværelse er karakteriseret ved et stort område, overveje selv heldig, i disse betingelser, vil du være i stand til mere effektivt at overholde minimalisme i indvendige rum. Til dette vil være nok til at tage en lille del af soveværelset under arrangementet af et omklædningsrum, så de fleste ting vil blive skjult.

Taboo for denne stilistiske retning er hængslede møbler (frysere, hylder og hylder). Men hvis du stadig beslutter at bruge dem, husk at de ikke skal være meget. For eksempel kan det være en enkelt hængslet konstruktion nær sengen. Elementer af indretning er også tilladt i minimale mængder, så hvis i dine planer var der en organisation af en udstilling af alle samlerens genstande, kassér denne ide på forhånd.

Hvis du planlægger at organisere en arbejdsplads i soveværelset, vil du i forvejen købe et skrivebord udstyret med rummelige skabe på forhånd, som passer til alle dine arbejdsartikler, der tidligere var på bordet. Specialister anbefaler at foretrække multifunktionelle computerborde, hvis design gør det muligt at skjule både systemenheden, skærmen og tastaturet på et tidspunkt, hvor de ikke er involveret i arbejdet.

Omklædningsbord er valgt i overensstemmelse med de samme principper: Alle brugte genstande skal være skjult for nysgerrige øjne. Hvad angår spejlet, anbefaler eksperter at vælge et spejl af rektangulær form uden ramme.

Et andet møbel, der passer inden for minimalismen, er kommode, som også er kendetegnet ved manglen på rig indretning og små dimensioner.

Igen, hvis størrelsen af ​​soveværelset tillade, velkommen forbedring i hendes hjørne for hvile, der ligesom resten af ​​møblerne er kendetegnet ved en meget begrænsende minimalisme. Fremhæv under hans organisation et frit område af dit soveværelse, sengen lidt ensformigt tæppe af neutrale farver, placere komfortabel og funktionel stol med en behersket design og tilføje en simpel gulvlampe og et bord med en streng geometriske former.

På trods af at man i minimalismens stil praktiserer at dele rummet i flere zoner, har det længe ikke været nogen overraskelse for nogen, at der ikke er skillevægge. Zoning af lokalerne i dette tilfælde udføres på grund af et unikt arrangement af møbler og korrekt arrangeret retningsbelysning. For at yderligere fokusere på sengens område, læg et tæppe på gulvet. Den fri praksis med sådanne teknikker er også rettet mod at udvide ledig plads og fraværet af unødvendige detaljer.

Det indre af soveværelset i stil med minimalisme er en ædle rige af enkle former. Bed behersket geometrisk form, er et fokus rum, spejl i kompakt ramme og en rummelig skab, skjult for at spare plads i en specielt udstyret niche - alt dette er suppleret med en elegant plante med smalle blade, som er en anden væsentlig egenskab ved tilbageholdende og lakonisk minimalisme.

Dekorativt design af soveværelset: hvordan man opretholder den optimale balance?

I minimalistiske soveværelser er overflod af tekstiler, tilbehør og dekorelementer ikke velkomne. Sengens hoved anbefales ikke at dekorere med tekstiler - pude på baren og massive draperier betragtes som en mauveton inden for det stilistiske koncept for minimalisme. For at dekorere væggen over sengens overflade, kan du bruge flere billeder i en ramme, et billede eller et panel samt en stor eller flere små spejle. Hvis det ønskes, kan du arrangere alle slags nicher og udstyre dem med lyskilder. Designet af det minimalistiske soveværelse giver ikke mulighed for en overflod af tekstilmaterialer: Teksten i minimalismen bruges kun som omslag og sengelinned og er også karakteriseret ved et neutralt farveskema. Overfladen af ​​puder anbefales heller ikke - nok 2-3 dekorative puder på sengen. For at dække omslaget, samt andre tekstilmaterialer, er der specielle krav: det skal være monofonisk uden skrigende farver og ornamenter.

Vinduer inden for rammerne af minimalistisk interiør er sjældent dekoreret med brug af tekstiler. I de fleste tilfælde bruges vinduer til brug af persienner eller traditionelle træskodder, som gør det muligt at holde vinduerne åbne hele dagen og ikke forstyrre daglysets indtrængning i rummet. Det er ønskeligt, at vinduerne var imponerende i størrelse, hvilket vil gøre soveværelset endnu mere rummeligt og luftigt og visuelt udvide rummet. Hvis du ikke kunne nægte brugen af ​​gardiner i indretningen af ​​det minimalistiske soveværelse, skal du vælge din one-color draperi af neutrale farver og tilføje den med et fastgjort gardin.

Den fungerende person i det minimalistiske soveværelse er belysningen

Designet af rummet i minimalistisk stil efterlader et bredt felt for fantasi og indebærer en overflod af lyskilder, både naturlige og kunstige. Men mens eksperter anbefaler at undvære den traditionelle takkroner, ved at integrere punktlys i vægge eller loftkonstruktion. Bedside lyskilder og gulvlamper skal karakteriseres af et laconic design, der er indbygget og dekoreret med glasgullygter og monofoniske lampeskærme. Accent belysning er også velkommen, hvilket foreslår tilrettelæggelse af belysning i området med indretningens seng, bryst eller vægelementer.

Hvad angår dørene, er det i dette tilfælde bedre at opgive de traditionelle svingende strukturer, der foretrækker skydedøre, især relevante inden for rammerne af minimalisme.

Relaterede artikler

© Building Portal StrPort 2011-2016. Artikler om reparation, byggeri, byggematerialer.

Kopiering af oplysninger fra hjemmesiden er kun mulig med tilladelse fra redaktionen eller med en direkte henvisning til kilden. Retsgrundlag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 2 = 5