30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Soveværelse i art deco stil

Soveværelse i art deco-stil. foto

I stil med art deco på en utrolig måde, men meget harmonisk kombinerer en række retninger, intrikate designs, dyre materialer, ved første øjekast uoverensstemmende med hinanden. Der er ikke plads til billig indretning, men kun for dyre eksklusive designideer, takket være, at en unik chic, skønhed og pompositet er født!

Soveværelse i Art Deco-stilen belyser komfort og luksus, hvor du virkelig kan nyde din hvile efter en trættende dag med arbejde. Her udstråler alt, herunder møbler, vægge og dekorelementer perfektion og elegance. Årsagen til dette er de dyre materialer, der udgør grundlaget for kunstindretningstilen. Disse er ædle metaller, dyre træarter, elfenben dekor elementer, dekoreret med halvedelsten, krokodille læderbetræk. Det dyreste træk ved soveværelset er en luksuriøs seng. Soveværelset har en stor mængde lys, dyre spejle, malerier, dyre tekstiler. Møblerne er lavet af dyre træ eller metal.

Omdannelsen af ​​et soveværelse til en ny stil skal begynde med vægge. Du skal vide, at i art-deco-stilen råder asymmetriske og lige linjer. Væggene kan omdannes på flere måder, for eksempel tapet, anvende dekorative gips, dække med vægpaneler, lav draperi med en klud. Med enhver valgt indstilling skal væggene være dekoreret med tegninger, da ornamentet er et karakteristisk træk ved art deco-retningen.

For lidt at dæmpe et for varieret og levende udseende, kan soveværelset indrettes i pastelfarver, dekorere væggene med malerier.

Denne stil er kendetegnet ved afrundede glatte former, såsom en cirkel, ellipse, bølger. Ved at bruge gipsplader i soveværelset kan du dekorere en niche i form af en ellipse, gentag denne form på loftet, i døråbningen eller på gulvet.

Alt dette vil se godt ud, hvis der er tilstrækkelig plads i rummet.

Belysning og soveværelse spejle i Art Deco stil

Af stor betydning er belysningen af ​​soveværelset. Art-deco-stilen er karakteriseret ved et stort antal lamper af forskellige fancy former. Det kan være belysningsenheder kugleformet, trapezformet, trinformet, alle slags sconces og gulvlamper.

Mange spejle i det indre af soveværelset øger ikke kun visuelt rummet, men skaber også effekten af ​​et stort antal ornamenter, forskellige detaljer, der afspejles i spejlet, visuelt formindskes, interiøret øges og ser endnu mere elegant ud. Udsmykningen af ​​soveværelset vil være et stort spejl nær toiletbordet, spejlede skabsdøre. Meget originale og unikke flotte smukke spejle med rammer i form af solstråler, som kan have geometriske former.

Gulvet i soveværelset kan dækkes med parketbræt, linoleum, tæppe. Originale gulve og gulve er meget usædvanlige.

Loftet på en usædvanlig form vil altid tiltrække øjet. Det kan være multi-level, dekoreret med stucco, med en særlig højdepunkt.

Soveværelse art deco stil er ikke ejendommelig minimalisme. Her skulle der være mange af alle slags tilbehør, krystal, guld, sølv, som vil understrege sin skønhed og luksus.

Korrekt udvalgte tekstiler er meget vigtige for at give soveværelset en ordentlig stil. Atlas, silke og fløjl - det er det rigtige materiale, der bruges til at skabe et rigt interiør. Tunge gardiner, luksuriøse sengetæpper og puder med dybe gardiner understreger den sofistikerede stil. Deres skygge kan gentages i polstring af lænestole, stole. Gardiner kan være bundet med guldbørster. Til stole og lænestole kan du bruge dæksler. Nær sengen skal være en matte med en tyk høj bunke.

Soveværelse belysning er af stor betydning. En stor krystalkronekrone i loftet vil spille en rolle, ikke bare en kilde til lys, men også understrege den unikke skønhed og bohemianitet i soveværelset. I lysekronen kan der være elementer af smedning dekoreret med ædelsten, sølv eller forgyldning. Yderligere LED-belysning kan bruges til at belyse nicher, hylder, malerier, vaser eller andre elementer i soveværelset.

Smukt indrettede soveværelse i stil med art deco gulvvasker, malede sort og hvide striber, en række geometriske mønstre, statuetter med kvindelige former, tæpper, alle former for eksotisk indretning.

Korrekt valg af farver

Der er ingen specielle farveskemaer til art deco-stilen. Det kan være alt fra hvid til sort. Det er vigtigt at følge de grundlæggende regler for farve matching. Skygger skal nødvendigvis kombinere med hinanden eller kontrast. Alle elementer i interiøret skal nødvendigvis fremhæves ved hjælp af understregning, intet skal gå tabt eller forladt ubemærket.

For art deco-stilen anbefaler designere, at rummets vigtigste baggrundsfarve er mere neutral, som vil blive oplyst med lyse og saftige nuancer, der er til stede i soveværelset og giver en særlig farve til rummet. Passer perfekt til blå, citron, orange, lysegrøn, alle nuancer af brun. Storslåede kontrasterende duetter som sort og hvid, blågrå, hvid-bourgogne, chokolade-beige. Eksperter anbefaler at bruge i det indre ikke mere end tre farver, hvoraf to er baggrund, kontrast og den tredje som et element af luksus (guld, bronze, sølv).

Grå farve kan også have interessante kombinationer, hvilket også ville være dejligt at lære mere. Pludselig viser det sig, at det er dit valg!

Foruden art deco-stilen er der andre interessante retninger, for eksempel stilen Boho eller vintage, som også er værdig opmærksomhed og egnet til både et stort og et lille soveværelse.

Sengen er hovedelementet i møblerne i soveværelset. Og det skal ikke kun være en seng, men en bred og luksuriøs seng med en blød og høj ryg. Hovedet af sengen har oftest form af et klassisk rektangel eller ovalt, dekoreret med dyre læder eller fløjl. Denne stil kan være iboende kan være smedet ramme, dekoreret med guld, sølv eller bronze. Sengen selv skal stå på høje, svagt buede ben, og hovedgærden skal have en simpel form uden krøller.

Sengeborde og kommode er obligatoriske i ethvert soveværelse, og i soveværelset, indrettet i art deco-stil, skal de være særligt smukke, lakede, dekoreret med malerier. Ikke nødvendigvis møbler skal være fra et headset, det kan kombineres, det vigtigste er at matche stilarter og tekstur af møbler. Nødvendigt element i det indre af soveværelset er et toiletbord og pouf, en usædvanlig form for stol. Garderobeskabet skal nødvendigvis have en spejlfasade, der nødvendigvis er dekoreret med indviklet ornament eller fotoudskrivning med noget usædvanligt smukt mønster.

For at lykkes med at dekorere et soveværelse i Art Deco-stilen, er det bedst at henvende sig til de tjenester, der udføres af designere med speciale i dette felt. Dette er en ret kompleks stil med mange obligatoriske elementer, som du skal kunne bruge korrekt, ved at vide en vis viden og smagsoplevelse, der er ejendommelig kun for fagfolk. Derefter kan du, under hensyntagen til vores råd, nyde et virkelig eksklusivt og elegant soveværelse i stil med art deco!

Selv en lille lejlighed kan være behageligt for boliger, hvis kompetent.

Den engelske stil i interiøret manifesteres først og fremmest af alvor, raffinement.

Lav et smukt interiør fra unikke og originale materialer, du kan. I dag.

Denne artikel vil afsløre flere originale og meget enkle måder at skabe i huset.

Et soveværelse er et værelse, der er beregnet til en fuld, stille søvn. Til.

For nylig er en af ​​de mest fashionable stilarter i interiøret den japanske. Entydighed.

Forlad din kommentar Annuller svar

Hvis du laver et skab med dine egne hænder, kan det med rette betragtes som den mest funktionelle.

Bytovka med egne hænder er bygget på stedet selv før opførelsen af ​​huset. Dens hovedfunktion.

Med udviklingen af ​​moderne byggeteknologier har mange muligheder for loft vist sig.

Når en pige når adolescens, tænker forældrene på at ændre indretningen i.

Du besluttede at bygge et hus med egne hænder, og derfor valgte du en skumblok eller gasblok. Fremragende! Trods alt

For nylig syntes ideen om fri elektricitet fantastisk. Men teknologien.

Erhvervelse af flydende tapet, som faktisk er en slags dekorative gips.

Foldestol - ideel til elskere af fiskeri, friluftsliv. Det er uerstatteligt.

For nylig blev tapet på døren betragtet som en forældet teknik til udsmykning af værelset.

Meget ofte, for vores hjem behov, får vi gennemsigtig lim, kaldet "Cyanopan".

Soveværelse i Art Deco stil: funktioner, foto

Det indre af soveværelset i Art Deco-stilen er i stand til at tilfredsstille den mest raffinerede smag og kombinere, det forekommer uforeneligt: ​​reserveret minimalisme og luksus. Raffineret og elegant, denne stil er også velegnet til dem, der har brug for komfort fra hjemmet og som åbne rum, der ikke er rodet, og dem, der foretrækker komfort og forsømmelse af paladskamrene med deres overflod og udsmykninger.

Art Deco - en unik stil, som kombinerer ikke kombineret, kombineret med succes lige, hakket linjer og yndefulde krøller, trekanter og kugler. Der er ingen symmetri, men der er harmoni, som gør soveværelset, indrettet i denne stil, til et kunstværk.

Designet af soveværelset i Art Deco-stilen har sine egne egenskaber. I denne stil, som i andre, deres egne regler, men de er meget mindre stive, og tillade designeren at skabe frit ved at bruge næsten alle tilgængelige materialer til at udtrykke deres ideer.

For eksempel kan du dekorere væggene med dekorative gips, dække med tapet eller stram stofdækket og tilslut selv panelerne med plastik - stilen tillader nogen af ​​disse muligheder.

Art deco - en lys og karakteristisk stil, som let genkendes af følgende funktioner:

 • Tilstedeværelse af zigzag linjer, for eksempel af karakteristisk udsmykning, lægning af "juletræ" gulve, zigzag tegninger på tapet.
 • Tilstedeværelsen af ​​trapezformede former, især i møbler samt design af indgangsdørene. Spejle kan også tage form af en trapezoid.
 • Brugen af ​​"pyramidprincippet" - den trinvise ordning af dele er analog med princippet om at opbygge de antikke maya-pyramider. Normalt bruger interiøret et trinløst arrangement af armaturer, hvilket gør det muligt at understrege stilen og samtidig give den mest rationelle belysning.
 • Tilstedeværelsen af ​​rammer, konturer, rammer - et uundværligt træk ved soveværelse design i art deco. Og disse rammer kan være stærkt kontrasterende og understrege betydningen af ​​dette eller det pågældende element.
 • Stil elsker lys og farve. I et element af interiøret kan man kombinere kun to farver - for eksempel kan sofaens polstring være af to farver, væggen kan males i to farver. Et retningsbelyst lys fremhæver de mest interessante designdetaljer, fremhæver dem.
 • "Keys" - så du kan kalde effekten opnået ved alterneringen af ​​mørke og lette elementer i interiøret i Art Deco-stilen. Brugen af ​​en sådan teknik tyder tydeligt på stilen.

Ved dekoration af et soveværelse i art deco-stil anbefales det at bruge højst tre farver: to bruges som hovedfarver, og det tredje er til dekorative elementer.

Normalt, som dekorative vælge en skygge af guld, bronze eller sølv - disse farver vil bringe atmosfæren den nødvendige notat af luksus. Som en af ​​de vigtigste nuancer vælges sort ofte - det hjælper med at fremhæve lyse, mættede toner, samtidig med at unødig afvigelse undgås. Oliven, violet, forskellige nuancer af rødt tilføjes til sort - det vil sige farver, der er rige på nuancer, bruges.

Kombinationerne af farver som blå og grå, sort og hvid, beige og mørk chokolade, hvid og burgunder vinder i den valgte stil. Gilding som en dekorativ accent giver disse kombinationer palads luksus.

Tænk over soveværelset design, du skal først være opmærksom på dekorationsmaterialerne. De er ganske usædvanlige, og endnu mere usædvanlige er deres kombinationer.

 • Træet kan være indrammet i ædelmetal og dekoreret med dekorative sten.
 • Brugt naturligt læder, samt dyrehud, især - zebra, som er udtryk for princippet om "nøgler", der viser alternering af mørke og lyse strimler.
 • Keramiske fliser skal være blanke, skinnende, det kan kombineres med metaller, såsom aluminium og rustfrit stål.
 • For art deco er kendetegnet ved brugen af ​​produkter fra multi-farvet glas, samt et stort antal spejle og spejlflader, der skaber et spil lysflammer og refleksioner.

Det vigtigste møbel i soveværelset er en seng. I den valgte stil skal den være stor, bred, stor. Designet af soveværelset i art deco er godt understreget med sengeborde lavet af træ med indlagt sten eller dekoreret med geometriske motiver. Det er også muligt at kombinere disse teknikker i et emne. Trangen til luksus er manifesteret i valget af møbler farver, normalt bronze, gammelt guld, samt mælkefulde nuancer af hvid.

Kontrastkombinationer af farver er kun velkomne, for eksempel vil en lys mælkebeige kommode perfekt passe sammen med en mørk lilla eller burgunderlig lænestol. Hvis soveværelset har et opbevaringssystem eller et skab, skal deres facader være dekoreret med ornamenter, indlæg eller fotoprinter med usædvanlige mønstre.

Det indre af soveværelset i Art Deco-stilen har som regel et gennemtænkt lyssystem, der ligger i flere niveauer, hvilket svarer til pyramidprincippet. Luminaries, som regel, meget, og de har forskellige former, ofte ret originale.

Hvis den centrale belysning er forsynet med en lysekrone, skal du tilføje væglamper, lamper på sengeborde og en gulvlampe. Brug af indlejrede spotlights er velkomne, især i opbevaringssystemer og i nærheden af ​​dem.

Task lysarmaturer ikke blot at skabe den ønskede lysudbytte, men også blive et dekorativt ornament af soveværelset, så du bør stoppe valg på den eksklusive mulighed, især for den centrale lysekrone. Det kan være smedning, bronzestøbning, dyrebare og halvedelsten, krystal kan bruges som dekorationer. En særlig luksuriøs indstilling er en forgyldt eller forsynet lysekrone.

Uden et spejl er der ikke et enkelt soveværelse, men i soveværelsesdesignet i art deco-stilen har spejle en særlig rolle. De skal være mange, og deres refleksioner er inkluderet i det overordnede billede skabt af designeren, som en af ​​deres fulde dekorative elementer. Selv loftet kan helt afspejles, hvis dette virker som en generel ide.

Indramning af et spejl med "solstråler", hvor "spejl" fragmenter af forskellige former "går tabt" er en af ​​de populære teknikker i denne stil.

Jo mere reflekterende fly - jo rigere interiøret er, jo mere kompleks og interessant er dets opfattelse. Der kræves mindst et stort spejl - i nærheden af ​​toiletbordet eller på opbevaringsfacaden, samt et stort antal små reflekterende fly, der skaber et lysstykke.

Soveværelse design i art deco er kræsne til tekstiler: det skal være luksuriøst, tungt, har en rig tekstur. Det er også ønskeligt dekoration af tekstilvarer - gardiner, gardiner, sengetæpper, puder.

Velvet, silke, satinstof vil hjælpe dig med at indføre det nødvendige notat af luksus og rigdom, som kan bruges til dekoration af vinduer og som omslag. Overfladen af ​​gardiner, creases på gardinerne vil også understrege den luksuriøse atmosfære.

Ud over geometriske zigzag mønstre, plante motiver, såvel som mystiske emner, vil passe dekoration af tekstiler. Gardinstænger kan være forgyldte og skulle have mønstrede elementer. Farverne på møbeltøjsbetræk bør opretholdes af farverne på gardiner og sengetæpper, og kan endda gentages i dem.

Fandt du en typografi? Vælg fragmentet og send det ved at trykke på Ctrl + Enter.

ABC af reparation

Vi vil bygge huset uafhængigt af fundamentet til taget

Soveværelse i art deco-stil. Billeder af rigtige eksempler på soveværelser fra berømte designere. Sådan udstyre du et Art Deco-soveværelse korrekt

Indretning af art deco: glans af eclecticism og pragt

Prioriteten af ​​respektabel luksus, avantgarde enkelhed i eksotisk originalitet, blanding af etniske motiver. Til æstetikers gourmeter, kreative mennesker, beundrere af kunstnerisk elegance af vintage nyhed, art deco soveværelse vil være den oprindelige opdagelse.

Soveværelse i art deco-stil. foto

Navnet "Art Deco9raquo; og "Art Deco9raquo; Begge er korrekte. I 1925, ved Paris World Exhibition, stammer stilen fra navnet Arts Decoratifs ("dekorativ kunst") i den lange titel på den prestigefyldte International Show.

Vigtige stilslag i Art Deco-stilen

Art deco-stilen i interiøret er abstracten af ​​avantgarde former, lånt fra fauvisme og kubisme, konstruktivisme og futurisme. Egyptiske motiver, som en del af stilen, "soared9raquo; på toppen af ​​popularitet efter opdagelsen af ​​Tutankhamuns grav i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Kig på interiørets billede, den arkaiske kunst i Mellemøsten og Grækenland, den farverige primitivisme af afrikanske og centralamerikanske kulturer, brugen af ​​lyse farver, moderne former for techno-design er tydeligt synlige.

Parket - en spektakulær farvekontrast af dyrt træ, æstetisk keramik. Væggene er monokrome, mosaik eller farvet glas, en smuk baggrund for indvendige genstande. Møbler - Strenge geometri og lodrethed af linjer, "streamlining9raquo; former, dyre polstring.

Rigtige eksempler på soveværelser i Art Deco-stilen

Soveværelse i art deco-stil i det indre. foto

Art deco stilen i interiøret er tilstedeværelsen af ​​et interessant udvalg af motiver i dekoration, møbler, dekoration. Karakteristisk er brugen af ​​firkanter og cirkler, flerfasede former og brudte linjer, hvide og sorte klavernøgler. Usædvanlige blade og grene, mytologiske dyr, pyramider og egyptiske halvkugler (et symbol på den stigende sol), kvindelige figurer-buer er også et tilbehør til aristokratisk art deco.

Blandt de vigtige stilfulde funktioner - ergonomisk komfort. Art Deco - god ide til fritidsrum arrangement.

Selv i et lille område kan der laves soveværelse i stil med art deco. I interiøret kan du lave enkle og interessante detaljer. På gulvet skal du lægge laminatet af en mørk farve, væggene hvidkalkede eller malede hvide. Kontrast og simple nuancer vil gøre atmosfæren elegant. Hvis du laver et blødt panel nær sengen for at færdiggøre væggen, er interiøret originalt. Hvis soveværelset er lille, er det nødvendigt at placere en seng på en væg midt i stuen, på den modsatte væg for at anbringe et kommode, et bord, et tv. At skabe belysning er en fremragende mulighed - sfæriske gennemsigtige armaturer fremstillet af simpelt glas, installeret spredning i rummet.

Billede af et smukt soveværelse i art deco stil

Art deco i det indre af soveværelset kan være designet i mere dæmpede farver. For at skabe en mere intim situation i soveværelset kan du lave mørke vægge. Men du skal være pæn med mørke toner, da de visuelt kan reducere rummet. Effekten kan afbalanceres af et stort spejl i rummet eller endda 2 på siderne af sengen.

Den bedste variant af møbler i et sådant interiør er blødt med strukturerede overflader. Mange lamper fra simpelt glas - dette er den bedste løsning i et sådant interiør. Det er værd at være opmærksom på indretningens elementer. Over sengen er at hænge et sort-hvidt billede indenfor.

Sort og hvidt soveværelse i Art Deco-stilen. foto

En interessant løsning er et soveværelse i stil med art deco i sort og hvidt design med elementer af violet. Denne kombination ser usædvanlig, original og luksuriøs ud som på billedet. 2 vægge kan laves hvidt, 2 - sort. Den ideelle gulv er et fyldnings gulv af sort farve. På den for bedre komfort er det bedre at lægge et fluffigt tæppe af hvid farve. Til færdiggørelse af vægge og loft er der brugt en gipsvæg, som kan males. Sengen er placeret på en væg i midten af ​​soveværelset. Tværtimod kan du lave en stiliseret hylde med kasser til opbevaring af små ting. Art deco i det indre af et soveværelse af denne type giver mulighed for brug af spotlights til belysning. I indretningen er der små violet dekorelementer, for eksempel vaser.

En anden version af sort / hvid design er et soveværelse med overvejende lyse farver. Loftet er hvidt, væggene er hvide og grå. Denne mulighed er for dem, der kan lide et lette soveværelse i stil med art deco, som i billedet. For vægge er det bedre at bruge tapet, så du kan indsætte en væg med tapet med et mønster, en anden - med en ren grå. Det er bedre at gøre gulvet i bulk, så det har en smuk blank overflade. Små møbler kan placeres på en væg, og sengen på den anden hoved til væggen. Så maksimal plads vil være fri. Punktlampe i en firkantet ramme vil se tilbageholdende og attraktive i et sådant interiør. Dekorative elementer skal være et minimum. Spejle på væggen og eksotiske figurer på hylden vil være nok.

Art deco stilen i soveværelset gør det muligt at dekorere det i varme farver. For mange vil denne mulighed virke mere behagelig. Lys beige gulv lavet af laminat og hvidbrune vægge af paneler vil blive kombineret meget originalt, det kan ses fra billedet. Hængende loft fra gipsplader vil give et mysterium til rummet. Sengen er traditionelt placeret hoved mod væggen. På den ene side af den (nær vinduet) kan du sætte en lænestol. På den anden side af sengen vil der være passende lave træborde. På loftet er den bedste mulighed spotlights.

Som en original dekorative løsninger kan hænge over sengen-plade-paneler med et interessant mønster i det samme område som for hele situationen til det store soveværelse i art deco-stil blev mere livlig.

Art Deco soveværelser: hvordan man udstyrer?

Et ægte mesterværk af design kunst, et art deco soveværelse kan blive, hvis du tager højde for en række nuancer. Vi vil forsøge at forstå dem.

 • Vær ikke bange for at eksperimentere med indretningen. Nødvendigt er der en række af en kombination af majestætisk luksus og elegant forfining.
 • Hvid og grå, lyserød og varm brun, rød og nuancer - "Art Deco" farver. Brug effektivt to primære farver (sort og hvid) og en til luksus (bronze, guld, sølv).
 • Overmætning med små genstande af indretning er uacceptabel.
 • Velkommen til arrangementet af soveværelset på kontrastprincippet: mørke vægge - lette møbler og omvendt. Et kreativt dressingbord eller osmannisk er en uundværlig egenskab.
 • Materialets naturlighed, mange spejle, belysning på flere niveauer er et træk ved stil.

Et foto af et sådant soveværelse kan "peeped9raquo;" bladre gennem design af lokalerne.

Møbler og indretning i art deco stil

I tilknytning til art deco stilen i det indre af soveværelset vil fremhæve hovedelementet - sengen. Som en mulighed - et blødt og klassisk rektangulært bagside eller ovalt moderne hovedgærde, dyre polstring. Hele zonen i sengens hoved kan fremhæves med stofgarnering eller relief tapet.

Kegleformede kanter af metalmøbler, massiv - stilfuld og æstetisk.

Soveværelset selv kan dekorere væggene. Velkommen collageer, indvendige klistermærker, dekorative vægmalerier, sort / hvide billeder i en udsøgt ramme. Lågnøgle af ornamenter kan blive et baggrundsbillede til møbler.

En væg niche i form af en ellipse vil fremhæve et stilfuldt tilbehør, hvis ovalen gentages i loftet, gulv eller døråbninger. Fretwork på loftet, rammer lysekronen - en glimrende måde at understrege stilen på.

Farve, indretning, belysning i soveværelset Art Deco

Som finish og dekoreret elementer af luksus, kan du bruge silke stoffer til draperier, lys forgyldning, dyre parket. deco stil interiør kunst imponerende understreget gardiner - satin eller silke, huden på en zebra på gulvet ved siden af ​​sengen, til lang pels tæppe, et rigt coverlet med puder matche polstring skammel.

For art deco er multi-level belysning også karakteristisk. Elegant i det indre af en krystalkroner eller farvet glaslampe, lampe eller sconce på toiletbordet, som et supplement - en gulvlampe og LED-belysning.

Bedroom Art Deco - et hjørne af eklektisk storhed i miniature, en verden af ​​praktisk elegance og ro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 33 = 36